Sziasztok csajok,
Megjöttünk már tegnap este, akkor 1-2 napot visszafele el is olvastam, de többre nem volt energiám, és írni sem... Ma meg mosás hegyek, ebéd ősöknél, pakolászás, meg ilyesmi.
De itt vagyok és Norka és Fanni új kismamiknak még egyszer nagyon gratulálok
Zsebi, Wish,
Rettenetesen el voltam keseredve, hogy a ti időtök még nem jött el, de amint már ezerszer kitárgyaltuk, az élet baromi igazságtalan. Tudom hogy ti akkor sem hagyjátok magatokat, és hamarosan úgyis lesz babátok
Pedig annyira igyekeztem az összes spanyol zebrát begyűjteni, de úgy látszik túl messze voltak és nem értek ide időben....talán karácsonyra
Zsebikém, köszi hogy hiányoltál, kár hogy nem tudsz jönni a talira, de ismerős a mindenszentek utazása, mi is megyünk, de csak 1 napra.
Nagyon jókat főzőcskéztetek ma délelőtt
Friss kismamik, a fenti témához én csak annyit tudok hozzátenni, hogy én az elején nem is kívántam a hancúrozást, főleg az utro miatt sem - bár Nori neked nem kell szedni, ugye ? Fanni, teged ez nem zavar ? Én pedig azt hallottam, hogy minden ami nekünk jó, az a babáknak is...De ha nagyon görcsöl, akkor ritkítsátok egy kicsit, nálam mostmár minden OK
Valahogy amúgy is kellett egy kis idő, amíg tényleg hozzászoktam az 'állapotomhoz', na meg az esti rosszullétek sem segítettek a vágykeltésben
Nori, őszintén szólva én az evéssel is úgy voltam, hogy ez első időkben teljesen elengedtem magam, mondván hogy megérdemlem, és már úgysem számít...aztán mostanra hozzászoktam a dologhoz, és tényleg csak egy kicsivel eszem többet mint korábban. Az tuti, hogy az embernek megváltozik az ízlése, nekem inkább 'nem kívánom' dolgaim vannak, 'kívánósak' nem annyira. Na ennyit erről.
A nyaralás sajnos nem egészen sikerül a tervek szerint, de azért mégis kikapcsolódás volt. Az idő eléggé cserben hagyott minket, talán összesen 5 napos napunk volt, legalább 5 szakadó esős, a többi borús...Spanyolországban az átlaghoz képest ítéletidő volt -trópusi esővel, úgy esett egész napokon át mint nálunk egy jó félórás nyári záporban. Persze azért sok szép dolgot láttunk, néha jókat is ettünk, és mikor kicsit kisütött a nap, vadul fényképeztünk. Egy- két fotot izelítőül megpróbálok feltenni egy külön részben kicsit később.
A pocim egész sokat nőtt, Madridban a tervek szerint jól bevásároltam terhesrucikból
Mielőtt elmentünk, akkor voltam dokinál és UH kép is van, de a legközelebbi valószínűleg csak 2-3 hét múlva lesz, illetve nem tudom hogy az AFP-n meg a hasbaszúráson készül-e majd elvihető foto (nov.2-3)
A talira nagyon készülök, Farkasok, köszi a térképet, mostmár minden világos
Wish, bejelölnéd hogy megyek ?
Orsi, édesek a fiúk, utólag is Boldog Szülinapot nekik, neked pedig Boldog Névnapot !
Vikinek, Nikinek, Kavicskának és Édennek pedig nagyon drukkolok a sikerért
Kriszta
15+1