Új privát üzeneted érkezett!

Edina drágaKép
Köszönöm kérdésed. Már nem is vagyok szomorú.
Volt egy kis gondom, de Stella megnyugtatottKép
Aranyos vagy hogy megkérdezted.Kép

TimiKép
Helye: Eötvös J. Gimnázium V.ker Reáltanoda u.7. Ferenciek terénél
(Az Utcakereső-n nagyon jó térképek vannak)
Ideje: 2005-10-22 szombat 10-15 óra
("A hangulatot kellemesebbé tehetjük egy kis süteménnyel, üdítővel, ha tehetik, hozzanak." -ezt csak azért írtam nehogy emiatt érezzétek magatokat zavarban)

Renóca
süni_renóca

mindenkinek hajrá,megijenek.
Viki jól van bár most,hogy közeledik a szerda
egy kicsit hitetlenné kezd válni,de majd az eredmény megnyugtatja.
kitartás
wolves

Orsi, én is szeretnék gratulálni a fiúknak, annyira aranyosak!!!

A talikor megint elutazunk, most Ausztriába megyünk a hegyekbe, már nagyon várom, a fényképeket én is szívesen nézegetném, amit a talin csináltok.

reno
renoka

Renóca!
nagyon köszi az infókat. Meg is néztem a weboldalukat. találtam fejér megyei telcsi számokat.

Wish!
nagyon sajnálom. Én bízom benne, hogy nem jön meg. te se add fel.
latimi

Stella Kép
Köszi a választ. Hááát, nem is olyan könnyű ez a babavárás...

Orsi Kép
Neked is köszi a szakszerű választ. Az jó, ha a babának nem ártok vele, s most az az első, de azért nekem nagyon fáj ám, sajnos. Erről nem is sejtettem, hogy így lesz Kép
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED! Remélem, a babák szülinapja mellett Rólad is megemlékezik a család!?

Kavicska Kép
Egyelőre még azt sem fogtam fel, hogy babát várok. A kettőbe még nem is vagyok hajlandó belegondolni. Valójában kicsit félek is...

Wish Kép
Kár, hogy nincs vérvétel, mert szerintem jobb a biztosat tudni... noha a 16. napon tényleg kellene már mutassa... gondolom. Nem mondom, hogy veszek egy tesztet és kipróbálom, mert a frász kitörne, ha nem lenne csíkos...
Nagyon sajnálom, pedig igazán reménykedtem, hogy másnak is bejön ez az időszak Kép
Tudom, hogy nagyon pozitív emberke vagy és hamar újra bizakodóvá tudsz válni! Karácsonyra Neked is zebrácskát kívánok!

Edina Kép, Renoka Kép
Kár, hogy nem tudtok jönni, én viszek fényképező gépet, így majd láthattok mindenkit, aki ott lesz!

Wolves/Viki:
Üzenem Vikinek, hogy én a 6-9. nap között egészen biztos voltam benne, hogy nem sikerült... Aztán mégiscsak Kép Szóval hajrá!

Szép hétvégét mindenkinek, a szomorkodóknak pedig külön puszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renóca
Jólvan akkor, ha Stella megnyugtatott és már nem is vagy szomorú!
Ha már az időjárás az, te ne legyél!Kép

Most bedugulok egy darabig, remélem nem sokáig, de legkésőbb hétfőn déliután jövök!
Ha addig nem jövök, addig ismindenki legyen nagyon jó, azért ne tulzottan!

Puszi!
Edina
dedina

Sziasztok!

Ez idő tönkretesz.Fáj a fejem,és hányingerem van.
A családom már reménykedik...,de leszállítottam őket a földre.Ha sikerült is, nem két nappal az inszem után lesz miatta hányingerem.
Wish!
Örülök hogy mosolyogsz!Kép
kavicska

Kavicska Kép
Inkább sírva nevetek KépKép

A hényinger az jó, nekem is van Kép

wish

Kedves Mindenki!

Régen nem jártam erre, az első sikertelen lombik után pár hétig optimista voltam, azután valahogy megfordult minden. Így jónak láttam elásni jó mélyre minden babával kapcsolatos dolgot.
Most úgy gondoltuk, ideje felvenni a kesztyűt és menni tovább.
Mindenkinek akinek sikerült gratulálok, boldog és gondtalan pocakosodást kívánva.
Hát igen... - a többieknek kitartást és bizakodást.
Mondhatom, hogy jó újra itt?
kiscic

Wish,
sajnálom Kép

Orsi,
boldog szülinapot kívánunk a srácoknak, neked pedig boldog névnapot! Kép

Fanni,
a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert mi el voltunk tiltva egymástól.
A hármas képen Farkasok vannak Andorral, úgyhogy a dícséret őket illeti Kép

Latimi és mindenki,
ne hozzatok zavarba minket, légysziiiiiiiiii!!! Nehogy ajándékot hozzatok Andornak! Csak azért megyünk, hogy találkozzunk veletek! Kép

Kiscic,
persze, üdv újra itt Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:27-kor.
seszi

Lara!
Egy babócának mindig jár ajándék. A méretet írd már meg légyszi.

Renóca!
Holnap megyünk a Gólyahír talira. A Gólyahír fehérvári képviselőjét visszük magunkkal. A férjem telcsizett, hogy náluk is szeretnénk bejelentkezni az öribaba miatt, de senki nem vette föl a telefont. A páromat visszahívta egy hölgy, és mondta, hogy lesz ez a holnapi tali, elmennénk-e. Nagyon örült, hogy kocsival megyünk, legalább nem kell vonatoznia.

Holnap este majd beszámolok, hogy milyen volt.

Addig is mindenkinek jó hétvégét.
latimi

Kavicska, Wish
Ettől az időjárástól nekem is megfájdul a fejem és hányingerem lesz a fájdalomtól.Utálom ezt az időjárást!Kép

Wish
Addig amíg nem jön meg ne veszítsd el teljesen a hitedet!De ha te el is veszíted, én addig nem fogom.Majd csak utána.

Timi
Remélem jól sikerül a találkozó.És sok érdemleges információval gazdagabban tértek majd haza!

Lara
Ha mi mennénk mi sem bírnánkki, hogy ne vigyünk egy kis apróságot Andornak, meg Levinek meg Máténak, vagyis a gyerekeknek.Szerintem ez természetes!De mi sajna nem megyünk!Kép

Farkasok!
Mi újság nálatok?Nagyon hallgattok.

Edina
dedina

a Farkasok elutaztak,hétfőn lesznek
wolves

Edina!
Nagyon tetszett a gólyahíres tali. Rengeteg négyhónapos pici babával találkoztunk. Amikor megkapjuk a határozatot az örökbefogadásról, ide is bejelentkezünk. Ez kb. dec-ben lesz. Most nagyon feltöltődtem, hogy sok jó dolgot hallottunk. Azt mondták, hogy már most elkezdhetjük gyűjtögetni a babakelengyét.

Renóca!
Mégegyszer nagyon köszi, hogy szóltál a gólyahíres taliról. Szuper volt.
latimi

Timi, örülök, hogy végül megváltoztattad a véleményed a nyílt örökbefogadással kapcsolatban! Szerintem is nagyon korrekt társaság a Gólyahír. Kép
De ugye tudod, hogy itt van a "szomszédban" a topikjuk, ahova Gabika is írni szokott Nikinozso néven? Ha már tudod, bocsi.
s_norka

Sziasztok!

Újra itt vagyok!(gondolom hogy örültök)Kép
A mai szép idő ellenére jól vagyok,és a tegnapi haldokolódásom is elszálltKépMa nem fáj semmim,de nem mondnám hogy fitt lennék.Kicsit fárasztó volt a hét,és kezd kijönni az eredménye.
Most megpróbalok kicsit visszaolvasgatni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
kavicska

Latimi,
látom nem tudlak lebeszélni. Szóval 62-68. De ne vigyétek túlzásba Kép

Woodival beszéltem, megpróbál eljönni Danikával együtt. Ha biztosat tud, még jelentkezik.

Pusz-pusz: Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
már ekkorák vagytok? Kép hihetetlen Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:27-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:14-kor.
seszi

Timi
Örülök, hogy nagyon jól sikerült a gólyahíres tali!
Jó tőled ilyen pozitív sorokat olvasni!Remélem minél hamarabb szülők lesztek ti is!

Renóca
Ti tudtok már valamit?Nem hívtak véletlen, hogy mennyit mentetek előre a várakozási listán? El se tudod képzelni, mennyire örülnék, ha már végre szólnának, hogy a következők ti vagytok, készüljetek!Azért nálad biztos nem jobban!Kép

Wolves
Köszi az infót Farkasokról!

Kavicska
Szorítok neked is nagyon!Remélem legközelebb már csak a kistesóért kell mennetek!
A babatapasztó energiák tömegesen sietnek feléd!

VikiKép NikiKép ÉdenKép
Már nagyon várom a percet mikor a ti jó híreiteket fogom olvasni!!! 1000L bízom benne, hogy így lesz!Kép
Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök !!!

Zsebi
Ti is elutaztatok, csak az én figyelmemet kerülte el a dolog?
De ha nem hol vagy?
Mi újság veled?
Remélem azért jobban vagy már!!!
Ha nem , akkor legyél jól, legalábbis jobban!Kép

Kismamik
Én nagyon szeretnék pocak képeket, meg ha vannak új képek a babókról!Meg ha hallatnátok magatokról, hogy hogyan is vagytok ebben az áldott állapotban?!Kép

Puszi!
EDina
dedina

Edina!
Aranyos vagy hogy hiányolsz! Kép Nem utaztunk el, csak most próbálom magam leszoktatni egy kicsit a babás gondolatokról, meg erről az egész lombikról!!!! Valogy szeretném kikapcsolni magam ami néha sikerül néha nem. Kép
Jövő hétvégén utazunk el szombaton és csak kedden este jövünk haza.
Tegnap a tesóm babájára vigyáztam délután nagyon nagy élmény volt, etettem is életemben először, eddig én nem akartam és még meg is pancsiztattam. Most fürdött először a nagykádban. Élmény volt! Kép
Mostmár te is visszafelé számolsz! Mindjárt jön a te időd!!!!!
Szomorú vagyok hogy nem tudok menni a talira, de évek óta az utazás nekünk a program ilyenkor, főleg így hogy négy napos hétvége. Kép

Viki, Niki, Éden, Kavicska!
Drukkok mennek tőlem is ezerrel és nagyon nagyon várom a zebrákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Latimi!
Egy másik fórumban írt egy lány, aki szintén a Kaáliba jár, hogy a transzfer utáni 5. napon behívták vérvétere hogy kell-e progi, megy valai E-t néztek. Ezek után állapították meg hogy kell neki HCG szuri. Szóval ezek szerint van ilyen is, de hogy ezt kinél és miért alkalmazzák az számomra nem derült ki.
Viszont örömmel olvasom a soraidat, hogy szuperül sikerült a Gólyahíres tali. Jó hogy ennyi írtok róla, mert talán már nekem sem tűnik annyira elfogadhatatlan megoldásnak!

Kép

Kriszta!
Hazajöttél? Hogy vagy? Milyen volt az utazás? Mesélj és várjuk a pocak és a nyaralásos képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek főzni, mert a leves már félig kész, de a második még csak el sincs kezdve. Jó mondjuk gyorsan megvan mert sajtos tejfölös csirkét sütök a sütőbe és ahhoz valami köret. A leves meg marhahúsleves, az szépen elfő magába. Kép

Kép

Wish!
Remélem veled azért minden rendben még nem jött meg és akkor van még remény, bár tudom te ilyenkor beletörödsz és nagyon ügyes módon felállsz, na ezt kéne nekem valahogy megtanulni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Évike, Babafán, Lullaby, PIldió tud róluk valaki valamit? Mert ha nem akkor ők már több mint háromnegyed éve be se jelentkeztek és hiába szólongatom őket időnként nem válaszolnak. Én kiveszem őket a táblából, legfeljebb ha jönnek berakom ismét, vélemények?????????????????????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi,
hát igen, de nem apróztuk el az elején sem Kép

Seszi,
gyere, gyere!

Zsebi,
hmmm, ezek a kaják... Mehetek ebédre? Nálunk padlizsánkrémes (anyuféle) zsemle lesz, ha lejutok a közértbe Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Orsi!
Ti már biztos javában ünnepeltk! Várjuk a további képket is az igazi szülinapi buliról! Kép

Lara!
Nálatok nyitva a közért? Nekem kevés a tejfölöm és hát most így nem krumplipüré lesz. Kép Itt minden zárva.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
a sarkon van az éjjel-nappali. Ha zárva, akkor rendelek pizzát. Peti dolgozik, remélem ő is megoldja Kép Tejföllel csinálod a krumplipürét? Mi tejjel és margarinnal szoktuk. Hogy csinálod?

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Jó hogy főzök mi? Jó közben a párom dogáját is irogatom és így persze benézek ide is. Kép

Megfőzöm a krumplit teszek rá margarint tejfölt és egy ici-ipci tejet ezt jól összedolgozm és kész. Mi így imádjuk. Kép

Szegénykém egyedül vagy otthon? Ez igazságtalan! Azért remélem nem pizzát kell enned, nem mintha nem lenne jó,d e csak vasárnap van. Küldök virtuálisan neked a mi haminkból! Kép

Kép Ime a hami! Jó étvágya! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Lara!Nálam már van pizza ,saját készítésű,és sajt van a szélébenKépNehogy csak a Pizza Hut tudja megcsinálni.Fini lettKépMost éppen dagaszt a kenyérsütő ,próbálok kakaós csigát,paprikás csigát sütni.Majd kiderül milyen lesz,mert a szakácskönyvben levő receptek nem tetszettek,ezért valami hasonlót kreáltam.
Most megyek,mert vár a mosogató....meg a kenyérsütő.
Majd jelentkezem!
Puszi
kavicska

Kavicska!
Engem érdekelne hogy csinálsz házilag sajtos szélű pizzát? Én is szoktam sütni, de ilyet még nem csináltam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike!

Nekem van kerek pizzasütőm,de tepsiben is meg lehet csinálni.
Vágtam trappista sajtból vékony kis téglalapokat,formára nyújtottam a tésztát csak egy cm-re vagy másféllel nagyobbra,szépen körberaktam a sajtocskákat,és rányomorgattam a visszahajtott tésztát.Nagyon jó lett,de legközelebb bátrabban vágok sajtot,mert elbírna többet is.(Mondjuk bő 0.5 cm átmérőjü)
Aprópó:a kelt tésztám amit csak összedobáltam már csigaként sül a sütőben.Jól néz ki,de majd az ízére kiváncsi leszekKép
kavicska

Kavicska!
Nagyon ügyi vagy! Ki fogom próbálni a párom úgy is pont most emlegette hogy süthetnék valamelyik nap. Szóval a héten sütök és beszámolok hogy sikerült. Bár nekem csak kocka formám van, de majd megpróbálom abban. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Látom jókat főztetek.Én ma tyúkhús levest és rántott karfiolt csináltam krumplipürével.És én is tejfölell illetve pici tejszínnel szoktam csinálni persze a só meg a margarin is bele kerül a főtt krumpliról nem is beszélve.
Én holnap sütök valószínűleg pizzás csigát.Imádjuk na meg tészta napom lesz és akkor ehetek is belőle.

Zsebikém!
Teljesen megértelek!
De azért néha nézz be hozzánk!Nem tudok mást mondani, csak hogy idővel talán jobb lesz!Kép
Igen holnapután megyünk a gyógyszerekért és jövőhéten kezdem a szurikat is.
Küldök neked sok-sok pozitív energiát, hogy mielőbb összetudd szedni magad lelkileg!

Edina
dedina

Edina!
Itt leszek veletek, csak nem annyit mint eddig. Ez azért is elő fog fordulni mert már dolgozom és ott nem nagyon tudok net közelbe kerülni, csak ha éppe szabad és van is időm. De most isznytat mennyiségű munka vár rám. Kaptam egy határidős cuccot nov 3-ra hát nem lesz könnyű befejezni, de azért remélem túlmunkát nem fog igényelni. Kép

Finomat főztél te is. Kép

Na megyek mert megyünk vendégségbe, és még a hajamat meg kell szárítani!

Wish!
Jelentkezzél már annyira érdekel mi van veled! Nem szeretem ezt a nagy csendet. Mindjárt írok egy SMS-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok, visszaolvasni este fogok.
most csak gyorsan, ma volt a szülinapi partynk...
http://vaczko.atw.hu/thumbnails.php?album=7

pusza. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni, ha olvasol: válaszolt tegnap az Nlcafé nődokija a kérdésemre. Azt írta, tartózkodjunk az orgazmussal járó szex-től, mert ennek nem örül a terhesség, és nekünk jobban kell vigyázni, pláne, ha görcsöket érzünk. Mármint a 12.hétig. Igaz, csak ma reggel olvastam, addigra tegnap este megint sikerült rossznak lennünk, de én pont előtte kb. félórával bevettem a Béres Magnézium B6-ot (ebben ötszörös magnézium adag van, mint a sima Magne B6-ban), és úgy már semmi bajom nem volt. Kép

Zsebi, élvezettel olvasgattam a levelezést a kajálásról, én most minden megeszek szinte. Én erdélyi hagymás csirkemellet készítettem, szintén tejfölhiányos pürével és babsalival. De csak este esszük meg, mert a párom dolgozik. Én addig becsaptam egy kis tepertőt. Mostanában állandóan tepertőt meg sült szalonnát kívánok. Kép Szerintem Rubint Réka lefordulna a székről, ha ezt olvasná.
Norka (6+1)
s_norka

Kavicska Kép
a kenyésütőben kenyeret is sütsz vagy csak dagasztásra, kelesztésre használod?
én jobban szeretem a hagyományos formájú kenyereket, ezért sosem vettem kenyérsütőt, de ha ezt a részét átvenné a gép, akkor az nagy segítség lenne.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Megjöttünk már tegnap este, akkor 1-2 napot visszafele el is olvastam, de többre nem volt energiám, és írni sem... Ma meg mosás hegyek, ebéd ősöknél, pakolászás, meg ilyesmi.
De itt vagyok és Norka és Fanni új kismamiknak még egyszer nagyon gratulálok KépKépKépKépKép

Zsebi, Wish,
Rettenetesen el voltam keseredve, hogy a ti időtök még nem jött el, de amint már ezerszer kitárgyaltuk, az élet baromi igazságtalan. Tudom hogy ti akkor sem hagyjátok magatokat, és hamarosan úgyis lesz babátokKépKép Pedig annyira igyekeztem az összes spanyol zebrát begyűjteni, de úgy látszik túl messze voltak és nem értek ide időben....talán karácsonyra Kép
Zsebikém, köszi hogy hiányoltál, kár hogy nem tudsz jönni a talira, de ismerős a mindenszentek utazása, mi is megyünk, de csak 1 napra.
Nagyon jókat főzőcskéztetek ma délelőtt KépKépKép

Friss kismamik, a fenti témához én csak annyit tudok hozzátenni, hogy én az elején nem is kívántam a hancúrozást, főleg az utro miatt sem - bár Nori neked nem kell szedni, ugye ? Fanni, teged ez nem zavar ? Én pedig azt hallottam, hogy minden ami nekünk jó, az a babáknak is...De ha nagyon görcsöl, akkor ritkítsátok egy kicsit, nálam mostmár minden OK KépKép
Valahogy amúgy is kellett egy kis idő, amíg tényleg hozzászoktam az 'állapotomhoz', na meg az esti rosszullétek sem segítettek a vágykeltésbenKép
Nori, őszintén szólva én az evéssel is úgy voltam, hogy ez első időkben teljesen elengedtem magam, mondván hogy megérdemlem, és már úgysem számít...aztán mostanra hozzászoktam a dologhoz, és tényleg csak egy kicsivel eszem többet mint korábban. Az tuti, hogy az embernek megváltozik az ízlése, nekem inkább 'nem kívánom' dolgaim vannak, 'kívánósak' nem annyira. Na ennyit erről.

A nyaralás sajnos nem egészen sikerül a tervek szerint, de azért mégis kikapcsolódás volt. Az idő eléggé cserben hagyott minket, talán összesen 5 napos napunk volt, legalább 5 szakadó esős, a többi borús...Spanyolországban az átlaghoz képest ítéletidő volt -trópusi esővel, úgy esett egész napokon át mint nálunk egy jó félórás nyári záporban. Persze azért sok szép dolgot láttunk, néha jókat is ettünk, és mikor kicsit kisütött a nap, vadul fényképeztünk. Egy- két fotot izelítőül megpróbálok feltenni egy külön részben kicsit később.

A pocim egész sokat nőtt, Madridban a tervek szerint jól bevásároltam terhesrucikból KépKépKép Mielőtt elmentünk, akkor voltam dokinál és UH kép is van, de a legközelebbi valószínűleg csak 2-3 hét múlva lesz, illetve nem tudom hogy az AFP-n meg a hasbaszúráson készül-e majd elvihető foto (nov.2-3)

A talira nagyon készülök, Farkasok, köszi a térképet, mostmár minden világos Kép Wish, bejelölnéd hogy megyek ?

Orsi, édesek a fiúk, utólag is Boldog Szülinapot nekik, neked pedig Boldog Névnapot !

Vikinek, Nikinek, Kavicskának és Édennek pedig nagyon drukkolok a sikerért KépKépKépKép

Kriszta
15+1

Kép

KépKép
kriszta71

Megjöttünk.

Puszi

Holnap írunk, ma csak olvastunk.
Farkasok

Kép
farkasok

Orsi!
Szuper lehetett a buli! Mégegyszer sok boldog születésnapot a fiúknak! Kép Ez a sok szép lufi, nagyon ötletes.
Mindig elcsodálkozok, hogy ikrek azt gondolná az ember hasonlítanak, ők meg teljesen mások mintha nem is lennének testvérek érdekes a természet. Kép

Kriszta!
De jó!!!!! Kép
Hát igen sajnos most nem sikerült, de bizakosom a mielőbbi sikerben, egyenlőre a lelkemet próbáljuk helyretteni aztán foglalkozunk a továbbiakkal is. Na de spontán természetesen bármikor sikerülhetne, ennek örülnék én már a legjobban. Kép

Bár ha azt nézzük háromból egy sikerült, statisztikailag rendben van a dolgog, csak miért pont Wish meg én nem fértünk bele, jó tudom valakinek ebbe a százalékba is be kell kerülni.Remélem legközelebb sikerrel járunk mindketten!

Bár Wishben én még nagyon bízom,hátha csak a teszt nem volt jó, vagy még kevés volt a HCG. Nem tudom mi van vele egész hétvégén nem jelentkezett. Szorítok neki!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Igy heti hetes után egy gyors UH kép, még 2 héttel ezelőttről
Kép

Kriszta
15+1

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Lara Kép, Farkasok Kép
Bocsi, hogy összekevertelek Benneteket, de ez többé nem fordulhat elő, mert szombaton találkozunk Kép

Norka Kép, Kriszta Kép
Persze mi is rosszalkodtunk a hétvégén, de most nem volt semmi gond, jól esett Kép
Szerintem is az a megoldás, hogy kicsit ritkítva, de azért mégiscsak próbálkozunk... amíg nem fáj!

Étvágy: Én eddig zabáltam, s miután már az injekciiók is rámtettek +2 kg-ot, most nagyon figyelek már. Mert kicsit megijeszt, hogy lehet, ketten laknak odabenn, s akkor vajon mennyit fogok hízni??? Szóval muszáj odafigyelni!

Rosszullét: Ma éjjel egészen közel kerültem rókakomához, de aztán mégis magamra hagyott. Nem állítanám, hogy jól esett! Minden tiszteletem azoké, akikhez mindennap ellátogat!!!

Kriszta Kép
Engem az Utro múltkor eléggé zavart, most nem, mert most egész jól felszívódott addigra...

Norka Kép
Te jössz szombaton?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

KrisztaKép
Örülök, hogy újra itthon! Nagyon jó ez a kér is!

FanniKép
Nekem csak az evés segített, ha kerülgetett a róka. De az édes kajákat azóta sem bírom.
A 12. hét óta a hajnali rókainger is elhagyott, úgyhogy azóta teljesen normálisan eszek, vagyis naponta 3szor.
Szerintem ne aggódj most a kilók miatt. A szervezeted tökéletesen tisztában van azzal, hogy mire van szüksége a babóknak és neked.
Állítólag szoptatás alatt simán lemennek a felszedett kilók, de erről leginkább Orsi tud nyilatkozni, hiszen Õ már rengeteg tapasztalatot begyűjtött.

Én már megint alig várom a szerdát. Tiszta para vagyok és a pocakom is olyan furi lett pár napja. Reggel például alig lehet érezni. Hova tudnak így elbújni a Manók???
Azért remélem minden rendben!

SesziKép
Drukkolok a mai megbeszéléshez!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Zsebike!
Amennyiben még lehet jelentkezni,szombaton mi is szívesen megjelennénk a találkozón.
Majd még jelentkezem ma,csak most ezért ugrottam be.
Kavicska
kavicska

Orsi,
nagyon helyesek a fiúk Kép Még egyszer gratulálunk!

Zsebi, Kavicska,
köszi a vasárnapi ebédet, nagyon fini volt Kép

Kriszta,
édi a kismanó nagyon Kép Lassan már meg tudják a nemét is mondani. Te hogy érzed, Jancsi vagy Juliska?

Fanni,
semmi baj, Farkasok is szépek, mi is azok vagyunk Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Stella Kép
Ne aggódj, ott vannak a babócák, csak most békén hagyják a mamit!

Köszi a tanácsot, a baj az, hogy én nem tudtam volna egy falatot sem lenyelni, mert annyira szarul voltam... Ma meg szédelgek... Pedig idén még mindenképp szeretnék dolgozni!
Te dolgozol?

Kavicska Kép
Jó, hogy Te is jössz. Wish vezeti a tali táblát, remélem nemsokára jelentkezik!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kriszta, jó, hogy újra itt vagy! Nagyon szép a babád, fotogén ez a gyerek.
Stella, ne aggódj, az én hasam is mindig eltűnik reggelre, aztán estére visszajön, de nekem még mindig alig látszik, úgy látszik ez mindenkinél másként van. A róka nálam meglepetésszerűen szokott feltűnni, ma reggel jött és győzött... Jó neked, hogy szerdán UH, nekem most legalább 2 hétig nem lesz vagy még több, kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni.
Fanni, most tényleg ne a kilókkal törődj, legalábbis 12 hétig, utána nem árt odafigyelni.
reno
renoka

KAvicska,

Állati hogy tudtok jönni! Remélem jókat röhögünk a kezdeti ismerkedés után! Bár ha Krisztiánt és Larapapát összeeresztjük akkor végig fogják vihogni az egészet!

futok pisilni és tuána jövök vissza, de 20perce csak olvasok - nincs főnök- gyorsan kihasználom az alkalmat!
farkasok J

Kép
farkasok

Fanni Kép
a súlyod miatt szerintem ne aggódj! nagyon alkati az, hogy ki mennyit hízik, és igazán nem tudsz szerintem tenni ellene.
én 11 kg-t híztam a pasikkal, van, aki még nálam is kevesebbet, de van, aki jócskán többet. nekem a szopi alatt kellett volna jobban odafigyelnem, de sajnos az akkor nem ment.

Köszönjük a kedves szavakat a fiúk nevében is!

Kriszta Kép
nagyon aranyos ez a baba!!!

Stella Kép
tényleg ne aggódj! A pocidon meg végképp ne! Nekem a 15-16. hétig nem igazán látszódott, ruhán éreztem már, hogy kényelmetlen, de nem látszódott. A babákkal minden rendben!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?