Sziasztok!
Bocsánat a héten kicsit eltüntem, szerintem megcsípett valami cecelégy, mert hulla voltam egyfolytában. Ma délután még az én cseppet sem halk gyermekem mellett is bealudtam a nappaliban a kanapén..
Szerencsére apája vette a lapot és elterelő hadműveletekkel több, mint egy egész órát távoltartotta tőlem csemetémet..
Nagyon örülök, hogy itt voltatok csajok, légyszi gyertek másokor is,és még többen! Aki most kimaradt, bepótolhatja később!
Képeket rakok fel hsz végén..
Manóci! Tényle nagy kár, de bármelyik délután átjöhettek hozzánk!
Sőt pár hete a biai gáspárból az andival és oliviájával is összeismerkedtünk, együtt is jöhetnétek!
emailem:
orult@hotmail.com, ha írsz, küldök neked telcsiszámot szívesen.
Orsi!
Örülök,hogy jobban vagy, reméljük a követekző talin tényleg Ti is ott lesztek!
Majd a csajok akkor jól elkényeztetik a kispasidat!
BOLDOG NÉVNAPOT, bár egy kicsit megkésve!
Andi! Homeós: részben egyetértek Orsival, ez a gyógyszertáros tényleg nem volt olyan hozzáértő, és valóban beszerezhető füzetecskék. Ezen kívül az interneten is vannak homeópátiáról oldalak, onnan is érdeklődhetsz. Vannak kifejezetten homeós patikák, ott azért segítőkészebbek, /általában
/ én pl. a gazdagréti patikában szoktam az ilyesmit venni, ott van egy öregcsaj, aki sokat tud, de kicsit gorombább, meg egy fiatal, aki kevésbe van a toppon, viszont nagyons egíytőkész..
Ki tudja mi a jobb!
Eszter! Hiszti: sajnos azt mondják, ez a hiszti téma 2 éves koruk körül még durvább lesz
Nlunk hála istennek testi fenyítés gyermekem részéről nincs
, de a hisztizés, akaratoskodás itt is elkezdődött.
Én ha véletlenül rácsapok a kis mancsára /egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fordult elő/ akkor órákon át képes sírni, nagyon érzékeny a kis lelke. Az egyetlen kellemetlen önkifejezési formája a hajam tépkedése, néha merő szeretetből, de akkor is fáj.
Én ösztönösen felkiáltok a fájdalomtól, és Lili ilyenkor megijed, sokoszor még el is sírja magát.. Szóval ahogy írtad is, ahány gyerek...
Meske! Azért Prága kárpótol kicsit a kimaradásért, nem?
Majd eljöttök a következőre, de hozzánk is jöhettek bármikor, amikor kiruccani van kedvetek, szívesen látunk bármikor.
Timi! Nálunk napo mint nap van újabb és újabb baleset..
Ma pl. egy robogót borított magára, nem kis műanyagot, hanem olyan rendeset. EGy másodpercere nem néztem oda, és magára döntötte, nem volt kitámyasztva, csak a falnak döntve az uszoda előtt. Majdnem frászt kaptam, de szerencsére pont az ülés és a kormány közötti "lyukba" volt a lány, csak egy ici-picit kicsit a fejét horzsolta le. De ezzel e kis örörkmozgő izgága kis sajtkukkerrel ilyen állandóan van, akkor vagyok meglepődve, ha egy nap plezúr nélkül múlik el!
.
Jerry! Drukk papának!
Szöszi! Édes a kicsi fiad, vájuk a beszámolóat nagyon!
Anikó! Katának nagy gratula!
Örülök, hogy jöttél, és remélem ezentúl kicsit gyakrabban leszel!
Lili is ilyen nyakbanlógós, pedig nem ilyennek "neveltem", iszonyú fársztó, de azért őszintén, ha magadba nézel, néha olyan jól esik nem?? Ez azért mindenért kárpótol engem!
A háztartást meg hagyd a fenébe, a lakás, a ruha az edény újra koszos lesz, a rend újra eltűnik, eluralkodik a rendetlenség, és különben is ha meg sem csinálod, legalább tudod, hogy mitől ilyen! ..
Jó éjt!
Macs