Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

Timi,
Manó is most érzett rá a motorozás örömére. Eddig itt volt a lakásban a babaautó ahogy ő próbálja mondani gondolván hogy hátha belekapaszkodik és tolja. De inkább ráült és itt bennt közlekedett. Most már csak azzal megyünk sétálni mert a kocsiba már nem akar beülni. Eddig egyszer esett ő is de akkor hátra mert megemelte a járgány elejét és a lendülettől hátrafelé leesett róla Kép

Nálunk csapkodás nincs csak hiszti Kép Egyre akaratosabb ő is és pipa vagyok mert az apja nagyon sok olyan dolgot ráhagy amit én nem és utána nálam is próbálkozik a kis rafinált. Újabban imád rajzolni és egyre többet dumál.

Manóci,
Tegyél fel képet a ruhákról, imádom az édes kis lányrucikat Kép

Eszter,
Hát nem lehet neked könnyű, remélem hamar túlleszel ezen az időszakon is Kép

Orsi,
Meggyógyultál már?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Helló!

Timi!
AUÚÚÚ! Jól beverte magát, ráadásul duplázott is! JáááJJJ!
Gondolom azért hamarabb kiheverte, mint amennyire nyúzottan néz ki a pofija! Bár inkább csak szexepilnek tűnik rajta!Kép

Manóci!
Annyira aranyos amit írtál! Nem tudom nálunk mi sült volna ki belőle, de lehet, hogy te csinűáltad jól!

Rita!
Azt hiszem néha tényleg elég nehéz azokat a bizonyos korlátokat jól lecövekelni, mert néha sokkal könnyebb lenne hagyni eldőlni. No de akkor aztán jönne utánam a vízözön!Kép

Orsi!
Õrülök hogy jobban!
Méretek! Ez igen! Szerintem mi leszünk két évesek is, mire ilyen súlyunk lesz! Ami mostani helyzetemben azért nem akkora katasztrófa!

Új haditervet eszeltem ki!
Mától Apa fürdeti és fekteti csemetét! Az este az övék. Addig én majd itt garázdálkodom!Kép
Remélem beválik a kapcsolatukban! ma azért egészen jól sikerült kis napunk volt csemetével, csak a macska sínylette meg kicsit a délutánt, mert ő volt a sárkány vacsorája, így folyton a fején landolt a babzsák figura! Még egy ilyen türelmes jószágot! Azért 3 óra múlva már kezdtek jelentekezni nála az "ezmostmárelég!!!!"tünetek! Így elvonult a házon kívüli békességbe!

Kostyika!
Tényleg nem egyszerű, de igyekszünk mindannyian. Ráadásul folyamatosan javul az állapot, bár a vége az megint húzós lesz. Olivérrel is igen hisztis voltam az utolsó hónapban, és tartok tőle ez most sem lesz másként. Ráadásul már most 95cm a pocak, holott még sehol sincs az igazi belendülés! Hízni még semmit, na de van is mit tartani még legalább 5-6hétig, hogy Olivérrel egyezzen! Az írhám viszont ha már egyszer ki lett nyújtva... remélem legalább a másik oldalra helyezkedik majd Hagymácska, így újra szimmetrikusak leszenek a hasliffentyűim, mert most azért muris ülve a felülnézet!Kép
Hétfőn megyünk Uh-ra, ahol TERMÉSZETESEN minden rendben lesz!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Eszter
PociKép Hízás: ügyi vagy!Kép HasliffentyűidKép
Gergő méretei: hát igen, kenterbever 1-2 kétévest már most.Kép

Andi
Ma már egész jól voltam, ezek a homeós bogyik csodákra képesek, komolyan! 3 nap alatt elmúlt!

Timi
EsésekKép Jobbulást picurkádnak, sebeire gyógypuszik mennek!Kép

Hát igen. Én most mind a két témában hozzá tudok szólni. Egyik a balesetek. Gergő szinte minden nap szerez valamilyen sérülést, tegnap itthon esett el a játékai között és jól lejött a bőr a tenyeréről szegénykémnek.Kép A múltkor bedugta az ujját az ajtóhoz és mikor csuktam be odaszorult, még szerencse, hogy időben észrevettem és alig csuktam az ajtón valamit! Különben jól kilapult volna szegénykém ujja!Kép
A másik a verekedés. Nálunk is van, ahogy írtam is, de sajnos én hiába suhintottam a kezére gyengén, csak nevet azon is és annál jobban csinálja.Kép Ma az Apját ütötte és hiába szóltunk rá csúnyán, próbáltunk akármit, hogy érezze ez nem jó és fáj a másiknak, Õ szerintem játéknak vette, mert hangosan kacagott és teljes erőbedobással püfölte az Apja fejét, úgy kellett lefogni!Kép És fogalmam sincs mit csináljak.Kép Mert egy dolog, hogy itthon csinálja, de mi van, ha elkezdi esteleg más gyerekekkel? Igaz még nem volt rá utaló dolog, de kicsit félek. Ja, az egyedüli dolog, amire reagált, amikor a fenekére ütöttem, persze azt sem erősen, de valamit megérezhetett a mozdulatból, mert dühösen rámnézett és rámkiabált.KépKép Õ is hihetetlen akaratos egy gyerkőc.

Na, most ennyi sikerült, kicsit fáradt vagyok már. Holnap próbálok jönni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Apa úgy lefektette este gyermeket, hogy egy öt órai simiszeánsz után még most is alszik! vagy csak sejtette, hogy ma már úgy szerettem volna jógára menni?Kép Na mindegy, mert bármíly közel is vagyunk az Örshöz, kilencre már úgysem érünk oda.
De semmi vész! Anyának van alternatív programja is! Életemben először elmegyek ruhákkal bizniszelni az egyik turiba! Kéne egy kis zsebpénz, ha már nem dolgozom, és örökölt ruhatartalékom pedig van bőven. Igy Apa is örömködni fog, hogy ő is befér majd a gardróbba!Kép

Orsi!
A pszichologiája tiszta ennek a korszaknak a gyerekeknél, hiszen most kezdik felfedezni, hogy önálló lények, van akaratuk és másokat is képesek annak megfelelően irányítani. Ez biztosan óriási felfedezés, és valjuk be ki ne élvezné, ha néha egy kicsit hatalmaskodhatna? Azt azonban, hogy ez NÉHA legyen és EGY KICSIt, nekünk kell megértetni velük. Mindamellett még most is azon agyalok, hogy lehet, hogy tényleg Manóci csinálta jól akarva.akaratlan, mert a sírást már a kicsik is ismerik. Õk is csak akkor sírnak, ha valami fáj, vagy nagyon nincs rendben, míg a kiabálás, kézre paskolás inkább játéknak tűnhet nekik, hiszen maguk is arra használják ezeket. Gondolom én.
De ahány ház... no meg gyerek...Kép

Helló!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Csak 2 percem van, de le kell írnom, hogy sajnos az én Mókuskám azon is röhög, ha én sírok.KépKép Valahogy érzi, hogy nem stimmel valami, de nem sír, hanem inkább nevet kínjában.
ZsebpénzKép Ügyi legyél!Kép

Ennyi voltam most.

ouszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Apának ma műtik az epekövét. Utána olyan szigorú diéta, mint a gyerek 9 hónapos koráig Kép : répa, krumpli, rizs, párolt husi, almakompót zsír és fűszerek nélkül

Egyébként jól vagyunk

Eszter: a babaszobán lehet interneten keresztül is árulni ruhákat, talán többet kapnál érte

Jerry
jerry

Sziasztok,

Jerry,megy a drukk 1000-el a férjednekKépKép

Eszter, édes vagy, de én tényleg akaratlan a meglepődéstől sírtam el magam, de a hatás bejöttKép

Andi, rucikat fotózom, ha lesz egy kis időm, és mennekKépÚgyis pakolnom kell a szekrénybeKép

manó
manóci

Hali,

Eszter,
Milyen ruhákat adsz el? na és sikerült a biznisz?

Jerry,
Remélem minden rendben volt a műtétnélKép

Orsi,
Milyen homeos bogyót szedtél? Te hogyan szerzed ezeket be? Jársz ilyen orvoshoz? Mert nekem múltkor nem adtak a gyógyszertárban - igaz manónak akartam - mert hogy többféle van és inkább az orvos mondja meg hogy melyik legyen. Csak egy vizit 6000 ft ennél az orvosnál Kép

Andrea,
Sajnos nem múlt el a szemölcs ezért jövő héten mehetünk a Heim Pálba Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

hali,

csak gyorsan.
képeket megcsodáltam, lányos buli :-)
Orsi, köszi, igazad van, csak azt ugye a neten még meg kell keresni, és letölteni. Na igen, gyors akartam lenni, na meg lusta :-) de megnézem!
azért köszi!!

Rita, igen megvan, megnéztem, de elsőre nem százas, hogy is kell.. anno irtad, hogy ezzel, de keressem meg, és ha meegvan, leirod :-) várom.

Eszter,
szerintem ha tényleg babacucc, reális áron adhatod el a neten. Bár én 1szer vettem, be is fürödtem vele. Azóta max. ha megtapizhatom, és ismerőstől. Na meg nem is ismerek turis helyeket (tőlünk könnyen megközelithetőt)

gyerekek, a fiam elkezdett nőni, mint akit húznak :-) a hotel mérleg szerint 9800 gr. cm- t sajna rég nem tudok. Pedig az a lényeg, mert kezdenek eltűnni a kis hurkák, pedig azok se voltak feltűnőek. Már azt hittem maradunk a 74- es méretnél, de hipp hopp kinőttük a bodykat! 80- ast hordunk! Ennek örömére tegnap metróztam egyet Prágában, C&A- an vettem 1-2 cuccot, majd megörültem, mert találtam H&M- et, de micsoda csalódás volt! pici, csak extrém cuccokat áruló, babaosztály nélküli! csak csaj meg pasi osztály, de azokból is olyan vad cuccokkal. Teljesen elszontyolodtam :-( na sebaj, csak lesz egyszer nálunk is!(januárban olvastam egy cikket, hogy jön ősszel Magyarországba, azóta is jön)

Andi,
nekem simán adtak, nevet se tudtam, ajánlottak. Igaz, nekem kellett. Neki csak a chamomilla vulg. dehát azt sokan használják babóknak.
Én még sose voltam ilyen dokinál, és nem is tervezem!

Jerry,
remélem minden okés, legalább rájön milyenek is a természetes izek!! nem is rosszak!

Manóci,
lányrucikat én csak megnézem néha,talán a következőnek vehetek is! de azért a fiús cuccok is tudnak vageszek lenni. A csjosak viszont néha tényleg lehengerlőek!

na megyek,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Jó reggelt! Kép

ORSIKÁM NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!Remélem én vagyok az első.Kép

most még olvasni sem tudtam,úgyhogy csak sok-sok puszi:Anikó
vakili

Eszter!
Örömmel olvasom,hogy jól vagy.Kép Nagyon irigy vagyok ám Hagymácskádra,bár nem lehet most könnyű Neked.Miért adod el a rucikat? Újakat akarsz venni a tesónak? Vagy ennyire biztos vagy benne,hogy kislány? Én drukkolok! Kép

Orsi:látom beteg voltál.Kép Ugye minden rendben? Jelentkezem ám a jegyekért,de most hétvégén meg Katámat ünnepeljük.Kép Jövő héten elutaznak apáék a hétvégére,de csak összejön nov.19-ig.Kép

Macs:nagyon örültem,hogy végre visszatértél.Tali nagyon jó lehetett.Kár ,hogy nem tudtunk menni. Kép Képek édesek.Kép

Andi:merre is laktok Ti? Csak hogy egyáltalán esély van-e,hogy eljutunk.Kép

Jerry:hogy van a párod????

Mese:Néha azon gondolkozom,hogy milyen jó lenne még egy kislány,mert olyan rucikat látok mindenhol!!! Katának szerintem egyedül van annyi,amennyi a két fiúnak együtt.Kép Ráadásul állandó helyről veszem ismerőstől,és nagyon jó árban,úgyhogy nincs szívem otthagyni még akkor sem,ha van már belőle 3-4 darab.Kép Igaz,hogy Kata nagyon nem tud vigyázni a cuccaira,úgyhogy Neki minden napra tisztát kell adni,mert 10 perc alatt úgy néz ki,mint egy kimalac.Kép Cipőket egy hét alatt leamortizálja. Kép

Most egyenként ennyi jutott eszembe,és már mennem kell készíteni a lurkókat.
Nandát próbáltam hívni,de nem vette fel-Tud Róla valaki?
Lindát is régen láttam erre!! Remélem azért jól vannak.

Ja,Kata nagyjából megszokta a sulit,már nincs nagy cirkusz reggelenként.Viszont nagyon elfárad,gyakran már délután elalszik,és alszik reggelig.Geri továbbra is nagyon okos,ügyes.Kép Bence édes,szalad ezerrel és mindenkit elbűvöl,csak anyáját fárasztja ki nagyon,mert egész nap rajtam lógna.Házimunka még mindig úszik,de hát ez van.

Na,most már tényleg mennem kell,a külön nem említetteknek nagy puszi,és bocs:Anikó
vakili

Andi, sajnálom hogy le kell szedni a szemölcsöt! Ugye nem egyedül viszed a lányodat? Heim Pált én utálom, pedig a kardiológiára még időpontot is adnak.
Sajnos nekünk is vissza kell menni a bőrgyógyászatra az ekcéma miatt, de itt Újpesten az orvos csak szteroidos krémet hajlandó adni. Most próbálkozom magánorvossal.

Drukkolok hogy minden rendben legyen!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Orsi,
nagyon boldog névnapot kívánok!! Kép

Anikó,
Katának nagyon-nagyon boldog szülinapot!! Kép

Hajni
nalika

Orsi!
Én isKép

Andrea!
Bocs, hogy bele vau-vau így ismeretlenül (régebben írtam ide, de te akkor még nem). Van egy új krém ekcémára, Elidel a neve, szteroidmentes és egy CSODA! Zsófinak az arcán jön ki időről időre egy folt, kétszer kentem be és azóta semmi. Vényköteles, és már a TB is támogatja (eddig sajnos nem, és egy vagyonba került), próbáljátok ki!

Remélem, segítettemKép

Bea
Vendég

Orsi, nagyon boldog névnapot!

Anikó, Katának boldog szülinapot!

Bea, én is hallottam erről a krémről, de a doki nem hajlandó felírni, ezért próbálkozom magánorvosnál. A Heim Pálban nagyon jó a bőrgyógyászat de iszonyat sokat kell várni. Köszi a segítséget.

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Villámként!:
Orsi!
NAGYON BOLÉDOG NÉVNAPOT NEKED!KépKépKép

Anikó!
KATÁNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Félreértés helyxesbítés
nem gyerekrucik, hanem amiket én gyűjtögettem össze pólók, kardigán, pulóver és egyéb nyalánkságok!
Babaruhák pedig uniszexek nálunk. bevallom Olivér egyik alvógatyija lábaszárán helyes kis fodrok vannak!Kép
Azért nem bánnám, ha turizhatnék néhány dögös kantáros szoknyát!Kép

Puszi!

Eszter

ui.: lehet, hogy hülyeség, de a SUDOCREMRE az ekcéma is fel van tüntetve! Csak egy ötlet,.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsi!

Boldog névnapot Kép Kép

Katának boldog szülinapotKép
Vera

KépKép
viranka

ORSI, nagyon Boldog Névnapot
Kép

ANIKÓ, Isten Éltessen Sokáig
Kép

Mónika
manóci

Sziasztok,

Andi, akkor küldök egy pár képet! Ez persze csak töredék, de az összeset nem akartam elküldeni amit vettemKépKépPulcsik, hosszú ujjú pólók, hossz.ujjú bodyk,meg kabátkaKép
Kedvencem már most a szivecskés magasnyakú pulcsiKépde a manósapi is édes, bár így sokat nem mutat, de a fején....haláliKép
Pussz, mindenkinek,manó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

SziasztokKép

Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést!Kép Drágák vagytok!Kép

Anikó Drága!
Persze, hogy Te voltál az első!
Katádnak nagyon boldog szülinapot és nektek jó ünneplést!Kép
Jó lenne már egyet talizni, olyan kíváncsi vagyok már rátok, Bencusra is, meg eleve, hogy mit szólnának egymáshoz a kispasijaink!Kép
Nanda tényleg nagyon eltűnt!Kép Remélem nincs semmi baj!

Bea, Nalika
Annyira jól esett, hogy jöttetek!Kép Komolyan!
Jól vagytok? Írjatok már priviben, hogy mi van Veletek!

Bea
Tök jó, hogy írtad ezt a TB támogatást az Elidelről! Mi is használjuk, de nekünk volt, hogy kellett a szteroidos krém is.Kép viszont sokszor az Elidel is segít és mégsem szteroidos!

Andrea
Eléggé kiakadtam az orvosotokon! Mi az, hogy nem írja fel? Viszont háziorvos is felírhatja, nekünk is az írta fel, mert a Heim Pálba csak nov.9-re kaptunk időpontot. Akkor nem kell várni. Sajnos Gergőn is időről időre előjönnek a pötyikék.Kép Képzeld vettem egy kis bodyt, és nem vettem észre, hogy van benne műszál és nem bírja a bőre, csak rövid időre tudom ráadni, mert ha 5-6 órát rajtavan, akkor kijönnek a pöttyök.Kép

Andi
Homeós bogyik: én még Portugáliában ismerkedtem meg az Oscilloccoccinummal és aztán a többit is kipróbáltuk, és nagyon jók. Ezek a kész készítmények. Persze vannak a homeós dokik és az ott elkészített személyes szerek, de sajnos mi sem úgy vagyunk eleresztve, hogy ilyenre legyen pénz. Viszont már sok gyógyszertárban lehet kapni ingyen egy kis füzetecskét, amiben minden le van írva a homeopátiáról, szerek is, hogy mi mire jó. Ami pici bogyó, azt gyerekeknek lehet adni vízben oldva és ha éppen nem is segít, akkor sem árt nekik, ezért nem értem, hogy miért nem adtak neked a gyógyszertárban? szerintem az a valaki nem sokat tudott a homeopátiáról! Próbálj szerezni ilyen füzetecskét és akkor már konkrét szert tudsz kérni!Kép
Különben nekem most az Oscilloccoccinum segített, 3 napi adag van benne és az alatt el is múlik.

Mónika
Édesek a rucik!Kép

Na, ezt is délután kezdtem el, de csak most fejeztem be.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Kép
szoszi

Sziasztok!
Mar ezer eve nem voltam, de gondoltam kuldok egy kepet, hogy lassatok megmegvagyunk, jol vagyunk, velunk minden ok. Igyekszem a napokban beszamoloval is jonni, addig is tudjatok, hogy itt jartam, gondolok Ratok, mindenkinek puszi:
szoszi
szoszi

Kép
szoszi

Hali,

Orsi,

Én is boldog névnapot kívánok! Nem tudom hogy a gyógyszertáron mennyire ért v nem ért hozzá de azt mondta hogy azért nem mert adni mert hogy figyelembe kéne venni hogy pl vérzik-e, nagyobb-e egy mittudoménminél meg hogy stb szóval felsorolt ott vagy 5 dolgot és utána mondta hogy inkább nem.
A Heim Pálba időpontot kell kérni a bőrgyógyászatra? Manónak is meg akarom mutatni az ekcémáját mert mostanában nem jó az itteni bőrgyógyász által adott krém.

Anikó,
Érden lakunk, az M7-esről vagy a 6-osról jól megközelíthatő helyen.

Andrea,
Beszerveztem apát is mert én nem bírom egyedül hallgatni a sírást. Abban reménykedem hogy esetleg elkerülhetjük ezt a kaparást mert most megint nagyon sok van rajta. pedig annyira bíztam benne hogy elmúlik. Meg ha tényleg sokat kell várni jobb ha ketten vagyunk. Ráadásul át kell mennünk az I. gyerekklinikára allergiavizsgálatra is, jó lenne egy nap elintézni de nem hiszem hogy sikerül.

Manóci,
Nagyon édesek a ruhák, nekem a csíkos pulcsi tetszik legjobban, azt hol vetted? Hasonló sapija volt manónak is még újszülött korában (hú de rég volt ez Kép )

Eszter,
Hogy bírod energiával? Tényleg hogy éled meg most ezt a terhességet némi tapasztalattal a hátad mögött?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok! Kép

Nagyon-nagyon köszönöm a köszöntéseket Katám nevében.Kép Sajnos ma biztos nem jutok ide bővebben,mert 40 fős buli lesz,és készülnöm kell.

Pusza:Anikó
vakili

Szia Szöszi!!!Kép
Tényleg ezer éve!Kép Képek tündériek!Kép
Nagyon várlak vissza, remélem hamar jössz és írsz is!Kép Addig is puszi hegyek!Kép

Andi
Heim Pál: nem muszáj időpontra menni, de akkor sokat kell várni sajnos.Kép Viszont ekcémával érdemes elmenni, mert nekik van spciális krémük és testápolójuk is, ami nagyon jó! Sajnos csak abban a patikában lehet kiváltani, de megéri bemenni érte, mi egész télen azt használtuk és nagyon jó volt!

Anikó
Jó bulizást!Kép

Többieknek is sok puszi!Kép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Köszi az infót, nem kértem időpontot mert azt mondta a dokinénink hogy nem kell. De akkor inkább kérek mert egy idő után Robi nagyon idegen tud lenni ha sokat kell várni Kép Egyébként eddig jó volt nekünk is amit itt kaptunk helyileg de mostanában már nem.

Megkaptuk csütörtökön az oltást, nagyon sírt szegénykém de nem lett semmi utána. Remélem később sem lesz.

Emlékeztek még a Való világ 2-ből a Péterre? Képzeljétek ott tart aerobic órát ahova én járok baba-mama tornára. Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Bocsánat a héten kicsit eltüntem, szerintem megcsípett valami cecelégy, mert hulla voltam egyfolytában. Ma délután még az én cseppet sem halk gyermekem mellett is bealudtam a nappaliban a kanapén.. Kép Szerencsére apája vette a lapot és elterelő hadműveletekkel több, mint egy egész órát távoltartotta tőlem csemetémet.. Kép

Nagyon örülök, hogy itt voltatok csajok, légyszi gyertek másokor is,és még többen! Aki most kimaradt, bepótolhatja később! Kép Képeket rakok fel hsz végén.. Kép

Manóci! Tényle nagy kár, de bármelyik délután átjöhettek hozzánk! Kép Sőt pár hete a biai gáspárból az andival és oliviájával is összeismerkedtünk, együtt is jöhetnétek! Képemailem: orult@hotmail.com, ha írsz, küldök neked telcsiszámot szívesen.

Orsi!
Örülök,hogy jobban vagy, reméljük a követekző talin tényleg Ti is ott lesztek! Kép Majd a csajok akkor jól elkényeztetik a kispasidat!Kép
BOLDOG NÉVNAPOT, bár egy kicsit megkésve! Kép

Andi! Homeós: részben egyetértek Orsival, ez a gyógyszertáros tényleg nem volt olyan hozzáértő, és valóban beszerezhető füzetecskék. Ezen kívül az interneten is vannak homeópátiáról oldalak, onnan is érdeklődhetsz. Vannak kifejezetten homeós patikák, ott azért segítőkészebbek, /általában Kép/ én pl. a gazdagréti patikában szoktam az ilyesmit venni, ott van egy öregcsaj, aki sokat tud, de kicsit gorombább, meg egy fiatal, aki kevésbe van a toppon, viszont nagyons egíytőkész.. Kép Ki tudja mi a jobb! Kép

Eszter! Hiszti: sajnos azt mondják, ez a hiszti téma 2 éves koruk körül még durvább lesz KépKép Nlunk hála istennek testi fenyítés gyermekem részéről nincs Kép Kép, de a hisztizés, akaratoskodás itt is elkezdődött. Kép Én ha véletlenül rácsapok a kis mancsára /egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fordult elő/ akkor órákon át képes sírni, nagyon érzékeny a kis lelke. Az egyetlen kellemetlen önkifejezési formája a hajam tépkedése, néha merő szeretetből, de akkor is fáj. Kép Én ösztönösen felkiáltok a fájdalomtól, és Lili ilyenkor megijed, sokoszor még el is sírja magát.. Szóval ahogy írtad is, ahány gyerek... Kép

Meske! Azért Prága kárpótol kicsit a kimaradásért, nem? Kép Majd eljöttök a következőre, de hozzánk is jöhettek bármikor, amikor kiruccani van kedvetek, szívesen látunk bármikor.

Timi! Nálunk napo mint nap van újabb és újabb baleset.. Kép Ma pl. egy robogót borított magára, nem kis műanyagot, hanem olyan rendeset. EGy másodpercere nem néztem oda, és magára döntötte, nem volt kitámyasztva, csak a falnak döntve az uszoda előtt. Majdnem frászt kaptam, de szerencsére pont az ülés és a kormány közötti "lyukba" volt a lány, csak egy ici-picit kicsit a fejét horzsolta le. De ezzel e kis örörkmozgő izgága kis sajtkukkerrel ilyen állandóan van, akkor vagyok meglepődve, ha egy nap plezúr nélkül múlik el! Kép Kép Kép.

Jerry! Drukk papának! Kép

Szöszi! Édes a kicsi fiad, vájuk a beszámolóat nagyon!

Anikó! Katának nagy gratula! Kép Örülök, hogy jöttél, és remélem ezentúl kicsit gyakrabban leszel! Kép Lili is ilyen nyakbanlógós, pedig nem ilyennek "neveltem", iszonyú fársztó, de azért őszintén, ha magadba nézel, néha olyan jól esik nem?? Ez azért mindenért kárpótol engem! Kép A háztartást meg hagyd a fenébe, a lakás, a ruha az edény újra koszos lesz, a rend újra eltűnik, eluralkodik a rendetlenség, és különben is ha meg sem csinálod, legalább tudod, hogy mitől ilyen! .. Kép Kép Kép

Jó éjt!
Macs

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
maccs

SziasztokKép

Bocsi elore is, de most egy darabig ekezetek nelkul leszek.

Macs
Utolag is jol esik es koszi szepen!Kép
Kepek nagyon jok!
Robogos baleset: huh! Mazli, hogy ennyivel megusztatok! Gergo egyszer a lepcson esett le az ajtonk elott es meg pukli sem lett a fejen! Eleg hihetetlen volt!Kép

Andi
Idopont: azzal az az egy baj van, hogy legalabb 1 honapot elore nincs hely.Kép Igy vagy varsz egy honapot, es nem kell ott lenni 3 orat, hanem bejutsz gyorsan, vagy mesz most es varsz.Kép

Nalunk minden ok, nekem ma eleg gyerekmentes delutanom volt, mert szerepeltunk Anyuval a 23-i unnepsegen es aztan meg elmentunk az uj ovi atadasara. De Gergo eleg jol birta, aludt is kozben egy nagyot. Neha kifejezetten jol tud esni, mikor igy kiszabadul az ember.Kép Felre ne ertsetek!Kép De szerintem nem csak en vagyok ezzel igy, ugye?Kép
Viszont el is faradtam, igy most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali,

Timi,
Láttam a lánykádat a Fisher Price-os fotók között, nagyon szép Kép Én is töltöttem fel képeket de valamit rosszul csinálhattam mert nem jelentek meg.

Orsi,
Szerintem havi legalább 1 gyerekmentes nap járna mindenkinek Kép

Maccs,
Nem lehetett semmi ez a robogós eset!

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Tulajdonképpen főznöm és vasalnom kéne most,hogy Bence alszik,de annyira szarul vagyok,hogy úgy döntöttem inkább elhalasztom.Kép Kitört rajtam a nátha ezerrel,remélem nem fertőzöm meg a többieket.
A buli nagyon jól sikerült,mindenki jól érezte magát,Kata gyönyörű volt és boldog,sok szép dolgot kapott.Kép

Talis képek nagyon jók Kép,sajnálom,hogy nem lehettem ott.Kép

Andi:Hát akkor hozzátok sem jutok el.Kép Az nekem azért tömegközlekedéssel messze van.

Szöszi:gyönyörű nagyfiú Balázs!!! Kép Most már egyáltalán nem hasonlít Bencére.KépAnnyira szeretnélek már személyesen megismerni!!!!

Orsi:gyerekmentes délután. Kép Néha nagyon jól tud esni,még ha utána lelkifurdim van is.

Macs:Nekem a nagyon nem voltak ilyen ragaszkodók,anyásak,pedig Õk is nagyon szeretnek.Igazad van,azért nagyon jól is esik,és büszke vagyok ilyenkor magamra,még ha fárasztó is tud lenni.KépAzért jó érzés,hogy nélkülözhetetlen vagyok.Eddig mindig az volt a bánatom,hogy nélkülem is nagyon jól elvan a család,időnként feleslegesnek éreztem magam.Sokszor voltam emiatt depis,nem találtam a helyem az életben.Na,most már megvan.Kép
Esés Kép Én is szívbajt kaptam volna.

Pusz:Anikó
vakili

Maccs, nagyon jók a képekKépDe jó lenne tudni, hogy ki-kicsodaKépKépMajd 1x mostmár mi is talán eljutunk 1 talira!
Ment priviKép

Andi, köszi a rucikákra az elismerő szavakatKépHa találkozunk akkor a kedvedért a csíkosat adom majd EsztireKépAbból a csíkosból amúgy vettem egy narancssárga csíkost is!
Óbudán vettem az Új udvar bevásárló központba van egy babaruhabolt ott! Tudod hol van?Voltál már ott?Ha nem leírom, hogy kell menniKép

manó
manóci

Sziasztok!
Önző módon házunk tájáról, de visszolvasok majd ígérem!Kép
12.heti uh minden ok, Hagymácska 6cm!Kép
Esténként a földön fekve fetrengek a hasgörcsöktől! Jó program, bár mást is el tudnék képzelni!Kép Mindenesetre teljesen megértem a csöppeket, miért sírnak olyan keservesen, ha nem lennék ekkora...
Olivér
Apája teljesen helyre rakta az esti fürdetéssel és fektetéssel a kis lekét. reggel félnyolc és fél kilenc között kel újra.
Ma azonaban én teszem le, mert Apa edzésre megy. Kíváncsi vagyok!

Sziasztok!

eszter

ui majd még jövök!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

Utólag is isten éltesse Anikót, na meg Orsit, azaz kis medvét (na ne nézzetek igy, jelentése az)

Édesek a képek, sok kis törpe, egyre nagyobbak, nem?! lassan hozzák a pasijukat, meg a barátnőjüket a babatalikra :-)

Eszter!
a hasgörcs csak emésztési probl, jól gondolom ugye?! már most az elején, mi lesz később? vagy elmúlik? Olivérrel hogy volt?

Manó!
Új Udvarban én csak baba cipő boltot ismerek, hol a rucis bolt?

Maccs, motor baleset, nagyyyon durva. Már most igy gerjed a mocikra, mi lesz később :-) vannak nagyon kis helyes mini mocik :-)

Orsi, kell a gyerekmentes idő, anélkül az ember el is felejti, milyen is volt előtte :-) én szoktam talizni a csajokkal, de sajna nem mindig jön össze. Este van szopi is, na meg mostanában ha felkel v.mi miatt éjjel, pl. éjfélkor, addig zokog, mig nem lát meg, nekem meg 2 szóra megnyugszik, szépen fekszik vissza, fordul be, és már alszik is tovább. Persze tesztelgetjük mit szól ha apa megy be, de a múlt héten az lett belőle, hogy teljesen kikészült, és mire mi is feladtuk, bementem, onnan még 1 órát nem tudott elaludni, annyira odavolt a kis lelke. Jól el is csúszott az altatás. De nem adjuk fel! mondom én..

Prága kárpótolt, persze, sőt, apa megszervezte, hogy lenyomta hamarabb a programját, igy a péntekje szabad lett. Ill. a holtel szobából még interneten dolgozott, de velünk reggelizett egy jó nagyot. Amúgy minden reggel elrohant "hajnalban", mi meg mentünk habzsi- dőzsizni a reggeliző helyre, röpke 1 óra alat sikerült is hammolni. :-) komolyan fel is van szerelve a hotel gyerek szempontból, etetőszék, étkészlet, szines cerka, kifestő - egyből hozzák az egészet kompletten. Jó dolgunk volt, nagyokat sétáltunk a belvárosban, voltunk piacon, vettem kis vakondot Levinek, mutatta mennyire is szereti.- nagy mosollyal ölelgette- lehet nem megvenni?!
Este meg jött apa, mentünk vacsorázni. Hogy milyen olcsó kinnt minden, felháboritó!!! Hol vagyunk mi a csehektől.. azért ez szomorú. Lemaradtunk, mint a borravaló.

Jerry, elmentünk a Tescoba is, direkt megnéztem van- e térképes habtapi, de nem volt. Bár nem tudom, ha lett volna, kellett volna- e még..

na mennem kell, gyermek felébredt

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Andi, voltatok már a bőrgyógyászaton? Ha igen, mit csináltak a szemölccsel?

Mi tegnap voltunk a Heim Pálban kardiológián, szerencsére mind a két gyereknél (Balázs és Dávid) halkult a szívzörej, így csak 1 év múlva kell visszamenni kontrollra.Kép
Megnéztem a bőrgyógyászatot, iszonyú sokan voltak.Kép

Így ma visszamentem az újpesti bőrgyógyászatra, rákérdeztem ismét az Elidelre, de azt mondta hogy nem írja fel mert csak 2 éves kortól lehet használni.
Szerencsére Dávidnak halványultak a foltjai, aktív folt nincs is, a fő hangsúly a zsírzáson van.

Orsi, jó lehetett a babamentes délután. Nekem is szokott lenni, de csak célirányos, pld. vásárlás, fodrász, kozmetikus. Úgy szeretnék egy olyan kikapcsolódós, gyerekmentes napot, amikor csak úgy tenghetek a világban!

Eszter, gratulálok a jó UH-hoz. Olivérrel hogy voltak a rosszullétek? Elmúltak egy idő után vagy kitartottak végig?

Mese, jó kis kikapcsolódás lehetett Nektek Prágában! Mi a jövő héten megyünk Kehidára 3 napra, már alig várom!
Balázs és Dávid meg vannak fázva most, remélem addig kiheverik és Marci sem kap el addig semmi nyavaját.

Szöszi, Balázsod irtó édes, mindig is tetszettek a róla feltett képek! Azt ígérted hogy visszajössz és írsz!

A férjem elkezdett karatézni járni, mivel a görkori tavaszig kilőve. Ez azt is jelenti hogy hetente 2x tuti én fürdetem, altatom a 3 gyereket. Bár tegnap félóra alatt lenyomtam őket.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Hali,

Andrea,
Holnap megyünk. Még reménykedem hátha csak valami ecsetelés lesz a vége. Hát majd meglátjuk mennyi idő alatt végzünk, én lelkileg felkészültem a 3 órás várakozásra csak azt nem tudom manót mivel fogjuk ennyi ideig lekötni.

Eszter,
Görcsök Kép Hát jól megkínoz Hagymácska Kép

Na megyek fürdetni puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Igeret szep szo, stb...Kép

Egyenkent nem fogok tudni irni, az mar szinte biztos. De igyekszem legalabb magunkrol az altalatok emlitett temak szemszogebol irni, bar nem olvastam vissza mindent.

Meretek: nem tudom Balazs mekkora, nem mertuk, de a 80-as halozsak kicsi neki es eleri a kilincseket. Hatrozottan most eli legeslegaranyosabb korszakat, bar ugyanezt mondom honapok ota...Kép Az apjaval nem gyozunk betelni vele, allandoan nezzuk, figyeljuk, hogy a csoda itt jarkal koztunk es minden percben szebbnek latjuk, nem beszelve arol, hogy okosodik!!!!!Kép

Csapkodas, harapas: En gyermekem is harapott regen es 1-2 alkalom volt, hogy ramcsapott, bar o csak jatekbol. En ugy gondolom, hogy ha visszautok a kezere vagy a szajara, ha vmi olyat tesz, ami nekem nem tetszik, akkor abbol egyenesen kovetkezik, hogy o is azt teszi majd, ha valamit pl nem engedek meg neki. Pont en fogom neki megtanitani, hogy igy vezesse le az indulatat. Egyebkent sem vagyok egy verekedos tipus, engem sem utottek meg otthon.Ugyhogy en megfogtam a kezet es teljesen normalis hangon mondtam, hogy ezt nem szabad. Harapasnal emlekszem felemeltem mindig a mutatoujjamat. Balazs nagyon hamar abbahagyta.

Hiszti: kopp-kopp, Balazs nem hisztizik. Sosem vetette le magat a foldre, nem is visit, meggyozheto, nem sajnalja a jatekait (meg) mas gyerekektol, nem lokdosodik a homkozoban.

Eves: jol eszik es nem valogat, bar borsotol, babtol faj a hasa es rosszul alszik.
Alvas: nappal mar csak 1X alszik, ebed utan, 2.-2.5 orat, igaz ilyen hosszut csak akkor, ha en is ott vagyok mellette. Ha nem, akkor 1.5-ot.Ejjel meg felkel szopni, de rovid szopi utan visszaalszik hamar, hacsak nincs vmi extra baja, pl fog vagy hasfajas. Ja, fogakban az eroskezdes utan jol lemaradtunk, meg mindig 8 db arvalkodik elol, hatul semmi...ugy eszik, mint a venemberek, elol rag Kép.

Ivas: rakapott a szivoszalra, igy lassan elrakom a cumisuveget, mindenhova szivoszalat viszunk es akkor uvegbol, poharbol, barmibol iszik.

Kisteso: rajta vagynk a dolgon, bar sztem a sok szopi bezavar. Es engem sem hiszem, hogy elvallalnak terhesseg+szoptatassal.

Ujabban folyton szalad a gyerek es kiabal, mint a kisindianok. Mindig siet valahova. Meg nem motorozik, zavarja benne a labaKép. Sokat beszel (sztem, elfogult szulo szerint) es oramanias, van, hogy mindket kezen karoraval rohangal es allandoan tik-takkol. Ilyenkor nem csak mondja, hanem dulongel is jobbra-balra. Ugyanez minden torony elott a varosban, csak ott bimm-bamm van.Kép
Ami erdekes, hogy nagyon bujcsizos. Ebredes utan fel orat garantaltan csak simogat, vagy mellkasomra borulva hallgatja a szivdobogasom, napkozben sokszor kitarja a karjat es atolel, ayaaaa, anyaaaaaa felkialtassal, puszilgat percekig, engem is, apjat is. Ilyen erzelgos kolkot meg nem lattam, mi meg csak olvadozunk...

Hirtelen ennyi jutott eszembe, igyekszem olvasni Benneteket es legalabb neha jelentkezni! Regen eltuntekrol mit tudunk?

szoszi
szoszi

Sziasztok!
Ígértem magam!

Jerry!
Apa hogy van?

Orsi!
kell gyerekmentes nap is! Szülőknek álltunk nem rabszolgának, vagy mi a szösz!Kép Csak semmi lelkifurdi miatta! Attól még szeretjük a csemetét!Kép

Szöszi!
Szia!
Szép a gyermek! És ahogy leírod.... édes lehet!
tesó ügyben hajrá!

Kostyika!
Drukkolok nektek holnapra! Remélem minden remdben fog menni!

Tandrea!
tegnap lenyomtad őket!KépKépKépKép Ez tetszik!
Nekem ma jutott ki!
Párod most kezdi a karatét, vagy már van "előélete"? Õ is nagy fittigombóc, ahogy leírod, de nagyon helyes, így tovább "kitartanak"! Kép Inkább mint cigi és kocsma!!Kép

Meske!
Szép lehetett Prága! Árakon ne mérgelődj! Sajnos nem használ.Kép Legalább láttál ilyet is!Kép
Kis VAkond!Kép
Nekünk mesekönyvben van meg, de egyenlőre átlapoz és ha nem figyelek megtapos van. Na de később!Kép

Manóci!
Tényleg szép kis ruhák! remélem néhány hét múlva azt mondják majd, hogy én is mehetek szoknyácskát turkálni!Kép

Vakili!
Megfázás!Kép
Készültek képek a hétvégi banzájról?

Pocakgörcsöm szélgörcs jellegű, tehát Hagymácskának vacka nagyon kényelmes, légpárnás!Kép Jól is érzi magát! Uh-t mindenesetre ő sem szereti, mert a kemény hat centijével bökött egyet utána! Tudom korainak vélhetnénk, hogy érezzem, de tényleg ő motoszkál nagy-nagy ritkán! Olivért is elég korán éreztem, ehhoz képest, hogy első volt.
Kérdeztétek olivérrel hogy volt a rosszullét.
Sehogy!
Úgyhogy nagyon ajánlom, hogy smuncás legyen Hagymácska, mert hogy ekkora különbség legyen két pimpis pocak között, elég hihetetlen!Kép
Komolyra fordítva, Olivérrel semmi gond nem volt. Se róka, se hasfájás se semmi komolyabb. Ekcémám jött ki, de az most is itt virít egy-két foltban (kezelhetetlen, majd szülés után elmúlik), Olivérrel pisilni jártam örökké, Hagymácska szorulást csinált nekem és tejérzékenységet. nagyjából ennyi. Biztos lenne még nyavaja, de ha nem jut eszembe, akkor nem olyan komoly!Kép
Ma túlestem életem első internetes rendelésének teljesítésén! Van szopipárnák és kaptunk még két hordozókendőt is! Úgy örülök! Nagyon remélem, hogy jók lesznek! Így talán kiválthatom a babakocsit, amikor jógára megyünk, mert ha a csípőmre ültetem Pockot amikor elfárad, sokkal könnyebb, mint kézben cipelni. A babakocsit fel és letenni meg macera a hévről, leginkább mert olyan "segítőkészek". No nem mindig de...
Párnát pedig olivér rögtön ki is próbálta. Két vége össze volt kötve így tényleg olyan volt a földön, mint egy minifotel. bele is huppant!Kép Olyan aranyos volt!
Remélem ma is jól alszik majd!

Sziasztok!
Jó éjt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter:hasgörcs Kép UH Kép Én végig lánynak éreztem Bencét,mert ugyanazokat produkálta,mint anno Kata,aztán mégis kukacos lett.Gergőnél én sem éreztem semmit,Katicánál és Bencénél viszont volt hányinger rendesen,meg mellfeszülés is.Azért drukkolok,hogy kiscsajod legyen.Kép
Szopipárna:Kata is imádta,sokszor aludt benne,pedig már 6 éves volt.De nagyon édes volt.Készültek képek is,éppen tegnap néztem,de még mindig nem tudom felrakni.Kép
Vigyázz Magadra!!!

Szöszi:de édes lehet ez a Balázs!!! Ahogy leírtad...Időnként én is csak nézem-nézem Õket (mind a hármat,és apát is),és nem tudom,mivel érdemeltem ki,hogy ilyen szuper családom van.Kép

Andrea:Ti is betegek? Kép Jobbulást a fiúknak! Akkor most nincs ovi sem,igaz?
Kardiológia:Jó hír Kép
Ugye Nektek nem volt gondotok a Picassoval? Gyűjtjük az infokat.
Takarító-ügy rendeződött már?
Kehida:irigy-irigy. Kép

Meske:Prága szuper lehetett!!! Kép
Nem nekem volt szülinapom,hanem Katának.Kép

Andi:drukkolok a mai naphoz!! Majd írd meg,mi volt! Kép

Orsi,Rita,Macs:hol vagytok?????

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Szöszi, nem raknál még fel képeket Balázsról? Nagyon tetszik a kisfiad.

Anikó, ovi nincs a héten, sőt ma Marci sem ment iskolába mert rondán köhögött az éjjel meg reggel és fájlalta a torkát. Persze azóta sem.Kép
Itt őrjöngenek mind a hárman, mindjárt indulunk a játszótérre. Meglátom mit mond az orvos délután, lehet hogy holnap már iskolába megy. Aggódom Kehida miatt.Kép
Egyébként én is náthás vagyok.
Neked jobbulást! Gyerekek nem kapták el?
Taker ugyanaz, már beletörődtem hogy hiányosan takarít, de ez is több mint a semmi!
Picasso még mindig jó, most 4 éves, de az éves szervízeken kívül még nem volt javítva.

Eszter, remélem pocakgörcsöd hamar elmúlik! Kislányhoz drukkolok!
Férjem régebben aikidora járt, még régebben kerékpár+kori+görkori. Nem a fittség miatt sportol, hanem mert szeret enni és hízik.Kép Az ételről nem tud lemondani, reméli hogy így karban tudja magát tartani.

Andi, drukkolok hogy ne kelljen kikaparni a szemölcsöt!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Hali,

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkot de sajnos nincs szerencsénk. A dokinéni ránézett és azt mondta hogy túl sok van ahhoz hogy az ecseteléssel eltünjön. Nov 25-re kaptunk időpontot a bódításra. Azért elég durva hogy éjféltől már ne egyen-igyon, reggel szoptatnom sem szabad. Hát nem tudom hogy az én kis bélpoklos kislányom hogyan fogja kibírni. Kaptunk mi is kenőcsöt az ekcémára és azt mondta hogy a tapasztalat alapján az ekcémásoknál többeknél kijön ez az uszodaszemölcs Kép

Andrea,
Leírnád nekem hogy hogyan zajlott ez a bódítás? Legalább lelkiekben fel tudjak készülni. Egyébként "csak" 2 órát vártunk. Én már majdnem elálujtam mert rengetegen voltak és semmi levegő nem volt ott az osztályon. Kehidáért szintén irigy, de azért drukkolok hogy le tudjatok menni.

Most mennem kell ebédeltetni üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Sajna nem nagyon tudok jönni, most is csak bekukkantottam, de jó sokat kellett olvasni (ami egyáltalán nem baj!Kép) és már nem nagyon lesz időm írni.Kép

Mese
Utólag is köszi!Kép Kevesen tudják a nevem jelentését!Kép

Szöszi
Jó volt olvasni, ahogy Bazsikádról írtál!Kép Mi is valahogy így vagyunk, egyre szebbnek és okosabbnak látjuk Mókuskát, aztán minden ilyen áradozás után jókat röhögünk magunkon, meg azon, hogy vajon még hányan adják elő ugyanezt.Kép

Andi
SzemölcsKép Szurkolok ám nagyon!

Andrea
Érdekes a doki! Nekünk a Heim Pálban a fődokinéni írta fel, és mikor rákérdeztem a 2 évre, akkor megnyugtatott. Nem is volt még gond vele, viszont nagyon jó kenőcs! És a szteroidos sokkal rosszabb egy kisgyereknek!
Náthátokra jobbulást!

Anikó
Náthád? Nem próbáltad ki az oscilloccoccinumot?
Picasso: benzinest, vagy dízelt akartok? Mert nekünk is nagyon tetszett annó, de egy ismerős lebeszélt, mert neki olyan sokat evett a benzinese, hogy ráment a gatyája.Kép A dízel meg túl drága volt nekünk.Kép Pedig az az egyik kedvenc kocsink!
Jegyek: nem tudtok eljönni értük a héten? Vagy a hétvégén? Mert mi kedden elutazunk 1 hétre. Mondjuk még utána is belefér.

Eszter
Görcseidre jobbulást! Valami homeós bogyit ki kéne próbálnod rá!

Na, ennyi voltam, szerintem holnapig már nem jövök ma.

Mindenkinek sok puszi!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Andi, nálunk nem volt bódítás. Marcinak a popsiján volt 2 db szemölcs, helyi érzéstelenítést kapott és kikaparták. Utána még nőtt pár db, de azok ecseteléssel elmúltak.
Sajnálom hogy nincs más mód a szemölcsök eltüntetésére. Az az éhgyomor nem lesz egy könnyű menet.

Orsi, nem ez az első dolog amiben az orvosoknak nem egyforma a véleményük.

Megjártuk az orvost a 3 kis vadmalaccal. Õrület hogy mit műveltek! Azt hittem hogy semmi bajuk, ezzel szemben Balunak nincs baja, Dávidnak ronda vírusos a torka, Marcinak a kettő között. A viselkedésükön nem látszik.Kép

Anikó, ha érdekel a dolog akkor megkérdezem a férjemet a Picasso fogyasztásáról. Nekem fogalmam sincs, még sohasem vezettem.

Andrea
tandrea

Andrea:Köszi,nagyon érdekelne.Bár úgy tűnik halasztódik a dolog,mert nagyon olcsón számítanák be a mostani autónkat,és sokat kéne befizetni.Kép
Jobbulást a fiúknak!!!
Nálunk most már kétszer takarított egy házaspár,és nagyon meg voltunk velük elégedve.Ha gondolod megkérdezem őket.

Orsi:Már aggódtam Érted!!!Akkor ebben a kocsi dologban is hasonlítunk.KépBenzinest néztünk,a dízel sokkal drágább.Kép
Jegyekért jelentkezem,ne haragudj,hogy eddig nem.
homeóst nem próbáltam,csak Algopyrinezek.Kép

Andi:nagyon sajnálom a szemölcs dolgot.Kép

Puszi:Anikó
vakili

hali!

Anikó, bocs, persze, Kata, csak gyorsan irtam. 40 fős buli :-)
takcsinéni, nekkeeem is, most meg még suliba is járok hetente, áll a vasalnivaló :-( anyu meg beteg :-( ő sem vasal, anyós nagyi vasalt kicsit, de nem elég, még 5ször annyi van. Anyu a hihetetlen gyors vasalós, hiába, 6 emberre vasalt mindig, belejött :-) és persze szépen is vasal, de tényleg pikk- pakk.

Én is szedtem már azt az osc..sok cc+ ss-t, gyógyszertáros ajánlotta. DE már nem is emlékszem mikor voltam utoljára beteg.

Andrea, hogy kell enni a hajógyárira, ill. melyik részén van a játszótér? vagy megtalálom, csak induljuk el? melyik sziget bejárathoz van közelebb?

Rita, mi van veled, eltűntél!

Jerry?!

Eszter, drukk megy a puncishoz :-) volt v.mi próbálkozás előre hogy csajszi legyen? (pl. termékeny idő első napján)

Andi, bóditás rosszul hangzik. Éheztetés végképp. Mit adnak be neki? miért is kell éheznie? nehogy kihányja? nem csak altatás előtt kell éhezni? meg vérvétel. meg szülés :-) bár én csokit és vizet akkor is ehettem ihattam..

Eszter, homeo bogyi tényleg jó ötlet lehet.. max hiába, rontani nem ront a helyzeten..

Maccssss?!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Anikó, Picasso 8,5 l-t fogyaszt (ennyi van a könyvben is megállapítva). Teljesen átlagos fogyasztás.
Taker nagyon is érdekelne! Előre is köszönöm.

Mese, Hajógyári Szigetnek szerintem csak egy bejárata van, a hídon való áthajtás után jobb kéz felől van egy parkoló. Onnan 2 perc séta a játszótérig.
Útvonal: Árpád hídon jobbra a Szentendrei útra, Szentendrei útról balra a Bogdáni útra, majd Reviczky u. jobbra, Hévizi út jobbra, Búza utca jobbra, Kőér utcánál kétszer jobbra a Szentendrei út Óbudai rakpart út. Át a feluljáró alatt, egyenesen az óbudai híd felé. Kicsit bonyolult.Kép

Andi, csak most gondoltam bele ebbe a bódításba! A mindenit, ez nem hangzik valami jól. Marcinak a fütyiműtétet csinálták így, bár ő akkor jóval idősebb volt.

Andrea
tandrea

Andrea, jelentem 2 bejárata van, de akkor te a Fő- Fő-re gondolsz. Ahol a hév megálló is van, meg a benzinkút. Pl. a Dokkhoz érdemes a másik, rakpart felőlin menni, mert közelebb van onnan. Majd ha jártok arra, nézd csak meg, ott egy másik kis hid is, Árpád hidról is lehet látni..

útvonal nekem okés, télen hóban jó ott gyakorolni a szigeten :-) mármint a csúszós útvonalat :-)
de másnak bizti segitség :-) na meg ide is költöztünk ugye nem messze :-) sűrűn járok arra, mégis te mész a játszóra, nem én :-( pedig már mondtam itthon, hogy menjünk!

na jóéjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese, nem tudtam a másik bejáratról. Legközelebb kipróbáljuk a másik útvonalat. Köszi.
tandrea

Hali,

Andrea,
Minél többet gondolok a dologra annál jobban pánikolok Kép Nagyon féltem szegény manócskát, még olyan kicsi! És nagyon pipa vagyok magamra mert előbb el kellett volna vinni. Már akkor amikor adta a gyerekorvos az Elocomot mert akkor a kicsik elmúltak és csak egy nagy volt. De én hallgattam rá hogy majd elmúlik nem kell bántani. Akkor lehet hogy megúsztuk volna az ecseteléssel. De sajnos most már nem tudok mit tenni.

Meske,
Nem tudom hogy miért kell éheztetni, lehet hogy tele gyomorral máshogy hat az a bódító szer. A doktornő szerint valami krémmel bódítják el. Még annyit tudok hogy reggel 8-ra kell menni, felveszik az osztályra, rakat sok adminisztráció, állítólag a nevét vagy 20 helyre beírják - ezt is csak azért mondta mert kérdeztük hogy időben ez meddig tart - majd vizsgálatok (aneszteziológu, stb ) és maga a kínzás. Majd még megfigyelésre bennt tartják pár órát. De komolyan nem tudom hogy mit fogok csinálni amikor elkezd hammogni. Már reggel az nem fog neki tetszeni hogy nem szopizhat, igaz hogy beérjünk reggel 8-ra eléggé sietni kell majd reggel, hátha az majd eltereli a figyelmét. Megbeszéltük Robival hogy ő megy be hozzá reggel és nem is hozza át a nagy ágyba akkor hátha nem akar szopizni.

Na megyek pakolni délután jönnek vendégek.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok! Kép
Úgy emlékszem tavaly itt olvastam, hogy valaki vásárolt olyan színes hálót, amilyen a Kölyökparkban is van és azt valahogy az emeleteságyhoz illesztette...

Tudnátok segíteni, hol tudnék ilyet vásárolni?

Előre is nagyon köszönöm.

Vadvirág
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?