Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Seriff, nagyon sok boldog névnapot kívánok én is neked!!!

Teljesen kivagyok, egész éjszaka alig aludtam, valahogy nagyon nem ment, nem tudtam úgy feküdni, hogy ne fájjanak kegyetlenül a bordáim. Most délután megpróbáltam aludni, erre az alsó szomszédom már megint akkora patáliát csapott, hogy na. Ez most már mindennapos, berúgnak, aztán ölik egymást, már nemegyszer volt kint rendőr is.

Mino, nagyon sajnálom a picit. Egyszer én is végigcsináltam, csak az jól végződött. Az akkori 28 éves páromnak lett egyik pillanatról a másikra agydaganata, megműtötték, mellette voltam, majd műtét után másfél hónappal, mikor már minden ok volt, három év együttlét után közölte, hogy most akkor már inkább nem szeret...csak előtte két héttel megkérte a kezem. Pasi...
De most sokkal édibb férjem van:-)

Hogy van ez a szülésznő dolog? Én úgy tudom, nem lehet válogatni. Aki éppen ott van, azzal kell végigcsinálni. Vagy tévedek?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, sztem sem lehet sznőt választani, legalábbis 5hónapja nem lehetett. Csak leírtuk, h kik a jók szerintünk. Persze az is lehet ám, h ha kérnénk még ezt is lehetne, de én vhogy nem gondoltam rá előtte.Kép Jó lesz már Nektek is az a külön ház, hogy ne bosszantsanak a szomszédok!Kép

Lina, Pille, Kob, Lili nektek is köszi!

Hannácska egésznap sikítozik, élvezi a hangját! Meg olvasKép, tegnap kapott egy ilyen zörgős textilkönyvet,és azt "lapozgatja", legalább nem a Nők Lapjámat tépkedi Kép!

Syg, gyógyulj meg mielőbb! És tudod, h Leo az ellenanyagot is kapja!Kép

Kép
seriff

Seriff, Robi is boldog névnapot kíván, elfelejtette, amikor találkoztatok!
Kép

Szülésznőt sztem lehetne választani, ha vki nagyon akar.

Torokfájás, orrfolyás elmúlt. Köszi homeo!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Látom, hogy jól sikerült a tali Beáéknál. Én csak most tudtam jönni, egy hétig nem volt gép itthon. Hol tudom megnézni a képeket? A Kecskeméti Topiktali hol van?
Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Cukkermáz, az oldal tetején rákattintasz a fotóalbumra, aztán albumok megtekintése és Kecskeméti topiktali és a Kecskeméti topktalihoz cím alatt találod őket.

Én meg elfelejtettem eldicsekedni, hogy Leona du. 3 órát aludt!!! Ilyen még SOHA nem fordult elő, hogy nappal 3 órát aludt ébredés nélkül. Bezzeg éjjel meg 2 óránként ébredtKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Orsi:

Kép

Cukkermáz!
Fönt a jobb sarokban van a fotoalbum. Arra kattints és onnan már megtalálod. Tényleg jó volt.

Roz!
Sok kitartást. Gyógyuljon meg a nagylány.

Nekünk a Nagy Kriszta meg valamilyen Ildikó volt a szülésznőnk. Õk nagyon rendesek voltak. Kriszta tartotta a szülésfelkészítőt is. Szülésznőt biztos előre le lehet zsírozni. Meg kell beszélni vele.

Lilla ma nagyon jól elvolt. Egész nap vigyorászott, nevetgélt, sikongatott, evett, aludt. Délután Minoékkal Malomban voltunk. Jól el is telt az idő. Bálcsi hozta a szokásos gyönyörű formáját. Mino hasán a kenguruban aludt egy nagyot.

Syg!
Ez a szájból kinézés Nálunk is működik. Eszméletlenül bámul. Szinte alig bírja ki az ember, hogy ne adjon neki. Néha nem is bírjuk kiKép Aludjál sokat !!!!

Holnap irány az uszoda. Már víz alatt fogunk úszni. Seriff, Syg, Sam nemjöttök? Minoék jövő héttől már járnak talán. Többi baba még kicsi hozzá. szegény Roznak meg most nem sok ideje van. Patiot, Kobudo már ti is átléptétek a 3 hónapot. Csinálunk babanetes csoportot.Kép

Kezdődött a Barátok Közt.

Jó Éjszakát ! KépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok csajok

hát hol is kezdjem egy csomó olvasni valóm van/volt
aranyossak vagytok hogy igy aggódtok

seriff
nálunk idáig szerencsére egy gyerköc sem félt a sötétben adri mindig is félsötét szobában alszik el napközben is meg este is én mindig féltem hogy ez nem igy lesz mert én gyerekkoromba csak lámpával aludtam el nagyon sokáig a kicsi hanci gyönyörü ezeen a sygkreálta fotokón Kép bár egyébként is Kép

kob
hmmmmmmmmmm sütike baromi jól néz ki egyszer már én is irtam hogy szoktam ilyet sütni minden félével dióval vegyes csokival csokiba mártva megy fahéjasan mi mindenhogy imádjuk csajok szenzációsan arnyossak ezeken a képeke mintha csak mi ágyunkat látnám Kép jaj ahogy pakoltam szekréynbe találtam még egy zsák csupa csaj rucit van ey csomo ami még egyszersem volt rajtunk ha lesz időd ugorj erre érte bár most egynelőre csk kiadni tudom nhogy ti is megferőződjetek mert adri is beteg lett

syg
nagyon ügyes a kis leo hogy ilyen jól elvolt és lelkismert fordalásod ne legyen szerintem robi egyáltalán nem haragszik rád hogy kikülted tudja hogy pihenned kell szükséged van az alvásra leo mellett ne aggódj biztosan megértette ennyi neked is jár Kép és nygaon szép a leoka a montázsos képeken és a tegnapi szülinapos képeken is látom ez pihenőszék neki is bejön nagyon Kép fog ő még többet is aludni hamár elkezd csúszi máészni jól el fog fáradni
sportkocsiban nagyon jókat láttam petőfi s.u még a nyáron az igazán praktikssak azok olyan 12 000 körül voltak nekünk egy egyszerűbb van mégh praktikerben vettük 6 000 ft ért ilyen minden évben van ezzel csak egy bajvan hogy kb olyan 40 % ig lehet dönteni tehát ha ellszik benne nem kényelmes egyáltalán ez nagyon fontos pedig szerintem de akkor ez nálunk nem volt mérvadó mert niki itthon vagy babakocsiban soha nem aludt/alszik el ugyhogy akkor jó volt de most adri teljesse más tészta ringetva van 2 pecet segge babakocsi ,utazás,... egyből szunyál

bepa
nagyon ühgyes ez benedek baba hogy iylen jólalszik a hangulat ingados tök természetes ne aggódj használd ki hogy ilyen jól alszik babaóca pihenj te is vagy ha nem ápolgatasd a kis lelked apával ez is nagyon fotos

lilike
én szedtem a szopis gyógyit meg is születet áki Kép szóval nem tudom mi tuti módszer bár ezzel egyenlpre én is igy vagyok inkább alszok órát Kép

beáék
lillácska drága fogacskája hogy áll és fülije hogy van csúnya még gyullad ??? dokit kérdeztétek a fülével kapcsolatban ? izlik neki sinlac probáltátok már ?

mino drága
hát ez történet nem is tudok rá mit mondani én is mindig ettől rettegek mi lesz ha nikinek is kipukkad az értágulat és lesz egy ujabb agyvérzése ma elrenfdeltek nála egy kontrol eeg is remélem jól sikerül
lelkecském hát ápolgatásra szorulna de azért kiatartok de jól esik hogy ennyien szurkoltok nekünk Képbalcsi drága hogy van pocak csikar még ugy sajnálom szegénykét hogy még mindig gyötrrik a görcsök miért van ez hogy szegényeknek ennyit kell szenvedni miandenét bár segithetnék valhogy én is nikinek de sajnos nem tudok pedig ha tehetném ....

nana
a kis maszat tényleg jól leszívhatja az enrgiád ne foglalkozz most semmivel csak pihenj dani otthon van már ??? a férjed meg ... hát tényleg egy csuda jó fej nagyon jó dolga lesz babuinak az már tuti a fiúk nagyon el fogják kényeztetni háthe még csajszika lesz akkor főleg
védőnő itt ugy szokás hogy a 12-13 hetes uh-val mész a védőnénihez és akkor ad kiskönyvet és mindent ja és egy nagyon vacak helyre költözetk most a védőnők ki az izsáki utra ahol gyermek vérvétel van egy kis sötét szük loszos lyukba az éb védőnőm nagyon panszkodik

pille
gratulálok a kiscsajhoz a bércinél voltál uh ugye mi volt tapasztalatod hoogy bént veled aranyos volt elmagyarázot mindent mikorr mentek legközelebb jaj a nyagylányod nagyon szép kis hncut szemei vannak jár oviba hova? és hogy birja betegségeket értem ezalatt?? és mit szol a pocaklakóhoz ? nálunk niki ugy várta mindig tesókat Kép

cukker
sajnálom hogy talilra végül nem jöttél el nagyon jól éreztük magunkat
hogy vagytok egyébként

princes
lehet hogy nem jól olvastál minket de szionte mindenki válszolt nekd probálda az oldalt végigolvasni és meglátod Kép

nálunk niki jól van ma már nagyon huncut volt ráézésre nem beteg de dokik nagyon mondják hogy minde eredmégyon csúnyaKép ma volt egy kontrol melkas rtg semmi változás vénássan kap anti b meg szájon át is egyenlőre keresik még hogy mi más baja van hogy miért nem gyógyóul apa teljessen kivan mindenáron hazakar jönni nagyon türelmetlen nem érti meg hogy a gyereek egézsége ezt kívánja meg azt mondja hogy csak ot vannak és semmit nem csinálnak velük kicsit kiakadtem mer ma már anyós is telfonált hogy felválja holnap estére mert szegény teljessen ki van nem értem én ezt egem ki váltott fel mikor 2 hónapig kórházról kórházra jártam nikivel ,senki örültem hogy niki jól van és jó kezkebe és biztonságban hogy gyorsan tudnak cselkedni ha baj van tudom nem egy leányááloma kórház párszor már végigcsináltam pedig ma már kapott apa is ágyat meg még kajcsit is kap régen és széken aludtam hetekig és még kajcsit sem kaptam nem értemén pasikat bár tudnék kéthelyen lenni de lehtetlen ma már azt mondta hogy ő inkább szoptatja ákit ( Kép ) csak had jöjjön haza tiszta dinnye na mindegy majd csak túl lezsünk rajta mint már minonak is irtam lesz kontrol eg is egyuttal ( ennek mondjuk örülök ) kicsit féelk az eredménytől remélem minden rendben lesz már azért hog yne legyen egyszerű az élet adri is beteg lett ma reggel elvittem dokihoz azán kimentem nikihez azután pakoltam egy kicsit mert itthon még minde a régi aztán ujra kimnetm nikihez füredettem é smst végre alszanak a kicsik mst megyek és pakolok a szekrénykebe

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Kitartás!!! Szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljon Niki!!! Le a kalappal előtted! Fantasztikus, hogy mennyi energiád van! Apák..........hát néha szörnyen önzőek tudnak lenni (tisztelet a kivételnek) Anyukákról meg ne is beszéljünk! Úgy tudják kímélni a pici fiukat. Azt esetleg nem kérdezte meg a kedves mama, hogy Roz hogy bírod a másik két picikével, a háztartással stb. Segítsek???????????? És itt apa fáradtsága nem számít, csak az, hogy Niki meggyógyuljon!!!!! Bocs a kitörésért, de ismerős a szitu. Mondtam is anyunak, hogy ha ilyen anyós leszek, lőjön le.

Kob!
Csajok édik!!! Süti ínycsiklandozó! Hogy viseli Emese az oltást???

Syg!
Leona egyre ügyibb ahogy olvasom. Elvégre már "nagy lány". Egyem a pici szívét! Olyan szép a kis bestia! Beszereztem Boiron füzeteket. Szupi!( Zsombi a mami szülinapját simán végig üvöltötte.) A 3 órás szundihoz gratula!!! Zsombi is 2 óránként kel éjszaka, és nappal sem alszik egyszerre fél óránál többet. Engem is kezd kikészíteni az alvás deficit.

Lina!
Pöttyet lemaradtam mostanában. Mizujs a házikóval??? Próbálj sokat pihizni. Kell az energia. Bár inkább éjszakát átalvós, ügyesen szopizós babucit kívánok!

Seriff!
Boldog Névnapot!!!!!!!Kép
Mikor dobsz fel fotót pici lányról???

Sbea!
Babaúszás merre van? Ha jól értelmezem, akkor 3 hós kortól lehet menni???

Mino!
Bálint hogy van?? Egyeztetni kellene, hogy miket csinál! Tudod sok hasonlóság van a két "pasi "között. Sikerült-e homeos megoldást találni a problémádra??

Mi jól vagyunk. Zsombor- gombóc kb. 1 hónapja nem sokat kajál. 6,15 kg, és napi 600-750 g eszik. Eleinte paráztam, de most úgy gondolom, hogyha hízik, a kedve jó akkor nagy baj nem lehet. Sokat játszunk (ha nem a lakásfelújításban ténykedek) édesen kacarászik. Nagyokat síkít, és ilyenkor néha megijed a saját hangjától. Nevetésből átcsap hatalmas gőrbítésbe. Édes nagyon. Majd meg zabálom.

Mostanában, kb. 4 napja görizik a hasam alja. Mensi még sehol. Talán meg akar jönni, vagy ................esetleg ................á csak nem. A terhesség ilyen tüneteket nem produkál. Ugye?? Azért holnap nézek egy tesztet.

Majd még jövök! Vigyázzatok magatokra, meg a pici lurkókra!
Kép
patriot

Szia Roz!

Jó rólatok hallani. Kép Ne aggódj, biztosan rendben lesznek az eredmények. A férjedhez nem tudok mit szólni. Kép Adrinak nincs komolyabb baja, igaz? Mit mondott a doki?
Rozi, tényleg a gyógyszer mellett lettél terhes? Jaj, akkor mi lesz? Én nem szeretnék gumival....Kép
Puszillak, vigyázz a kis családodra. Úgy, mint ránk. Kép Kép

Lili
birolili

pat
de jó rólatok hallani hogy áltok a lakással ??? a tezstre kivácsiak vagyunk Kép anyós hát igen ők már csak ilyennek nem baj anyum igéri hogy holnap átjön és ketten pár óra altt rendre vágjuk a lakást remélem törpék is hagyják Kép

lili
adrit állitólag időben alkaptuk még ő is megfázás félát kapott el de éjszaka nagyon köhög a kis drágám és szokás szerint gyóügyi fele rajtam landol hu én már ne is emlékszem nevére amit szedtem de igen gyógyi melett de ezt mondja is doki hogy igy van ha gyógyit zsedet akkor tényleg ezerrel csak szopi mert azt mondta doki hogy ugy nehezebb teherbe esni ki tudja nekem sikerült bár az igaz hogy adri akkor már nem szopizott csak nagyon keveest a szopis gyógyi nevét megkéredezm a sógornőmtől ő is ezt szedte 2 évig szoptataot és nem lett terhes mellette de a legutób azt mondta hogy már nem tudtak adni neki a patikában mert kivonják vag yvalmi hasonló na majd rákérdezek

megyek mert még mindig szekrényt pakolok de utálom már bár 3 gyereknek van annyi ruhája hogy dunát lehetne vele rekeszteni bár nekem lenne legalább fele vagy legalább vissza fogynék a régiekbe Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Patriot, úgy néz ki, megvan a házikó, még azért kell némi ügyintézés, de legalább megadták a hitelt, úgyhogy Lili baba már szerintem az udvaron fog szunyókálni:-)
Amúgy mikor Lili fogant, akkor nekem annyira görcsölt a hasam, hogy nagyon, azért akart a férjem elzavarni orvoshoz, mert éjszakánként néha úgy beleállt, hogy fel kellett ülnöm, aztán kiderült az oka:-)

Lili,
már akartam kérdezni, hogy milyen az a babapizsi, írtad, hogy Zsófi pizsiben alszik. Csak kineveztél egy rugit pizsinek, vagy ez valami más???

Lányok, lehet ezzel a bordafájdalommal valamit csinálni? Délutánra már néha annyira fáj, hogy nem találok olyan pozíciót, amiben két percnél többet kibírok. Olyan, mintha nem is a hasamban, hanem a gyomromban lakna Lili.

Roz, örülök, hogy legalább látszatra jobban van a picilány. Akkor nem is kell Pestre jönnie?

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Teszt negatív.

Roz!
Lakás halad. 28.-án beköltözünk. Kép Kép Vadászok olcsó netet. HÉtfőn megnézem ezt a Pr. Telcomot. Akciókat hirdet, hátha nem kell lemondanom a netről. Nikiről mi hír??? Tényleg, kell Pestre menni, vagy nem?

Jaj Nana! Hogy is felejthettem el tegnap?! Tiszta gyagya vagyok! Pedig úgy emlékeztem, hogy írtam, de most hogy átnéztem.... Szóval tiszta szívből gratulálok a pici pocilakóhoz!!!!!!!! Dani mit szólt????Kép

Kob!
beírom profilomba elérhetőségeimet. Légyszi küld el nekem is a táblázatot. Nem tudom mi a gáz a gépemmel, de lementem amit feltettél, és wordbe menti a hülye. Megnyitásnál meg kódól össze-vissza. Lényeg hogy csak kockák, meg egyéb figurák jelennek meg. Előre is köszi!Kép

Lina!
Házhoz gratulálok! Bordafájdalom passz! Nekem nem volt. Zsombi végig lent volt, én a sok pisilési inger miatt nem aludtam.

Csajok!
Ha valakit érdekel szoptatás alatt szedhető fogamzásgátló, akkor szívesen átadom féáron. Itt hever a gyogyis dobozomban. Szeptemberben váltottam ki 2doboz Cerazette tablettát 3800Ft-ért, de nem szedem. ki sem bontottam, blokkal együtt ott pihizik a szatyorban. a Szavatosság 2007.11 hóig oké.
patriot

Patriot,
nincs véletlen T-Comos ismerősöd? Mi kapunk három internetelérést kedvezményes 3000 Ft-os díjon. Ha valakit találnál, aki ad a kedvezményéből, akkor tök jó interneted lenne, nem túl drágán. Én már elosztogattam a teljes kedvezményem, de hátha van valaki.

Na elszaladunk a Kikába sörösrekeszért:-) Még mikor Lili nem is volt, kinéztünk ott, egy sörösrekesz alakú cumisüvegtartót, nagyon jópofa, most Szláva eldöntötte, hogy itt az ideje, hogy vegyünk egyet:-) Tényleg, így az elején kell egyátalán a törpinek cumisüveg? A szopi mellett fog teázni, vagy ilyesmi?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Sajna nincs ismerősöm a T-comnál. Pedig jó lenne. Na mindegy. Apa azt mondta, hogy akkor lesz Internetem, ha meg tudtuk venni az új konyhabútort, és visszafizettük a lakáshitelt. A konyhabútor jövő év elején oké, de a lakáshitelt 20 évre vettük fel..........KépKépKépKépKépKépKépKép

cumisüveget egyenlőre sztem nem kell használni. De azért vehettek. Ha megvettétek a tartót légyszi dobj fel róla egy fotót! Az egyik ismerősöm szándékosan nem vett cumit, cumisüveget, sőt még a tápszert sem váltotta ki szándkosan, mert az ember gyorsan választja a könnyebb megoldást. Így, hogy nem volt otthon semmi "segédeszköz" csak a cici maradt. A bébi mai napig is csak szopizik. Ó ha előről kezdhetném....... nem vennék cumit, cumisüveget, mérleget, tápszert!!!! De én sem tudtam megállni.
patriot

Lina!
Sajna nincs ismerősöm a T-comnál. Pedig jó lenne. Na mindegy. Apa azt mondta, hogy akkor lesz Internetem, ha meg tudtuk venni az új konyhabútort, és visszafizettük a lakáshitelt. A konyhabútor jövő év elején oké, de a lakáshitelt 20 évre vettük fel..........KépKépKépKépKépKépKépKép

cumisüveget egyenlőre sztem nem kell használni. De azért vehettek. Ha megvettétek a tartót légyszi dobj fel róla egy fotót! Az egyik ismerősöm szándékosan nem vett cumit, cumisüveget, sőt még a tápszert sem váltotta ki szándkosan, mert az ember gyorsan választja a könnyebb megoldást. Így, hogy nem volt otthon semmi "segédeszköz" csak a cici maradt. A bébi mai napig is csak szopizik. Ó ha előről kezdhetném....... nem vennék cumit, cumisüveget, mérleget, tápszert!!!! De én sem tudtam megállni.
patriot

Hol vagytok????????
patriot

Sziasztok!

talán most végre van egy kis időm írni.
Hanna nagyon sokat van fenn és nagyon aktív rengeteget mászkál és nagyon anyás lett.
Az éjszakáink két hete katasztrófálisak kb 2-3 órákat alszok. Kezdek lassan kibukni idegileg meg testileg is.
Ezt leszámítva nálunk minden rendben.

Nem igazán tudok most mondenkinbek írni mert régen is írtam igaz mindíg olvasok csak írni nincs időm.

Roz!
Nagyon sajnálom azt ami történt, nem is tudom én mit tennék a helyedben.
Rengeteg kitartást és millió puszit Nikinek.
Remélem nincs semmi komoly gond és persze remélem Adri is gyors meggyógyul.

Seriff!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!
Hanci hogy van?

Syg!
Örülök hogy úgy döntöttetek elmentek a vacsorára. Hiszen neked is kell egy kis kikapcs.
Apa nálam napközban ha itthon van sokat segít de éjszaka dettó olyan mint a párod robbantani lehet mellette és hangosan horkol.
Szóval még ha baba aludna is akkor sem bizti tudnék elaludni....
Leo mekkora már?

Nana!
Remélem lassan kimászol ebból a rosszullétes időből és nem lesz gond.
Végre mégegy babaváró!
Így soha nem fogunk kifogyni a babákbólKép

Linácska!
Gratula a házhoz!
Nem tudok bordafájdalomra semmit, kérdezs meg a dokidat esetleg vagy a gyógyszertárban valakit.

Sbea!
Nagyon meglepődtem a Metroban csütörtökön.
Jól esett hogy megismert Zsolti és én nagyon szégyelltem magam hogy én pedig nem ismertem meg.
Sajna mi baba úszásra nem hiszem hogy megyünk mert két csajjal elég nehézkes lenne.
Lillának már kibújt rendeen a foga vagy csak az ínyét törte át?

Kob!
Mentek ma táncházba?
Kinn volt Adri nálunk tegnap és csináltunk csokis tallért nagyon fini és pillanatok alatt elfogyott tegnap.
emese hogy van?
Pelenkát hogy szoktad hozni és mikor?

Mino!
Régen láttunk képet Bálintról...
Megígérem hogy ha legközelebb látlak akkor oda megyek.
Lassan már hozzátok is eljutunk de még nem tudom mikor mert egy hétig rohangáltunk hűtő miatt meg a gázbekötés miatt.
Most már csak be kell üzemeltetni és remélem semmi gond nem lesz utána.
Veletek minden rendben?

Patriot!
Vagy ha gondolod akkor a heténynetesek számát megadhatom és akkor őket is megkérdezheted ez sem drága és az utóbbi időben elég megbízhatóKépKép
Egyébként az én mensim az nagyon össze vissza van és már én is voltam úgy hogy görcsöltem és utána teszt, de semmi. Ezt a gyógyszert csak szopi alatt lehet szedni vagy még utána is?

Lili!
remélem Zsófi jól van és beállt már nálatok a napi rendszer.
Bízom benne hogy a szúnyog háló még nem esett leKépKépKép
Mekkorák vagytok már?

Üdvözlet minden új Babavárónak....
most egyenlőre ennyi és megígérem hogy megpróbálok sűrűbben jönni.

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!
Megtudtam, hogy a főszülésznő: Miklós Márta.
tud róla valaki valamit?
princes

Patriot, sörösrekeszvétel elmaradt:-( Megnéztük, de csak egyfajta - Bebe jou,ha jól írom - cumisüveg fér bele. Ez elég keskeny. Bármi más, az üzletben lévőt próbáltunk belegyömöszölni, az már nem ment bele. Úgyhogy bármennyire is aranyos, ottmaradt a boltban:-( Helyette viszont kapott Lili előkéket. Olyan aranyosak voltak, muszáj volt valamit kapnia a rekesz helyett:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

megetettem a családot, Kamillávak bicajoztam egy kicsit, Emese itt ül az ülemben, szóval nyugi van...

Sam,
igen, készülünk a táncházba, Ti is jöttök? Találkozunk? A pelust egy szegedi ismerősöm szerzi be, ha kell, akkor írj e-mailt, lebeszéljük. Egyébként egy hét múlva megyünk haza, akkor tudom elhozni.
Mesi tök jól viselte az oltást, még hőemelkedése sem volt, nem tudom mitől, a homeotól-e, vagy egyébként is megúszta volna.

Patriot,
jó, hogy jelentkeztél! Küldöm a táblázatot!

Roz,
puszillak a ruhákért, hívlak a jövő héten! Nikire is meg Adrira is sokat gondolunk!

Princes,
mi érdekel a főszüésznőről? Csak róla szeretnél infot kapni? A többiek sokat írtak a többi szülésznőről is.

Lina,
szerintem sem cumi, sem cumisüveg nem kell a babónak, jól mondja Patriot!

(Az o betűket Kamilla nyomja... Jól haladok nagyon!!)

Bea, de, lehet, hogy megyünk úszni, csak mi csütörtökön szeretnénk, Majd meglátjuk..

Egy kép Bálintól és Emeséről:

Kép

Kép

Kép
kobudo

Sam!
Megnéztem a leírást, és a Cerazette ez alapján nem csak szoptatás alatt használható. Minden megoldás érdekel, úgyhogy küldheted a heténynetesek számát. Előre is köszi!

Princes!
személyesen nem ismerem Miklós Mártát, de sok jót hallottam róla!

Kob!
táblázatot köszi! Micsoda édes párocska!!!!!!!!!

Zsombikám drágám amíg fekszek mellette, szépen alszik. Ha felkelek, és bármit csinálok szunyál tovább, de ha leülök a gép elé, rögtön bömbölni kezd. Ki érti ezt?????

Ez a hülye idő! A mai sétánknak lőttek!
patriot

Lina!
Pedig nagyon kiváncsi Fáncsi voltam! Most jut eszembe, hogy micsoda ellentét. Apa antialkoholista, Lilikének sörösrekesz cumisüvegtartó!Kép
patriot

úgy fest egyedül vagyok itt! Most aztán bepótolok mindent.

CSAJOK!
Szertnék készíteni egy meglepit mindenkinek. szükségem lenne mindenkinek a csemetéjéről 1 fotóra. Ahol 2-3 gyerkőc van, onnan olyan fotó kellene, ahol együtt vannak a gyerekek. Légyszi dobjatok fel, vagy küldjétek el e-mailba.

A babaváróktól jöhet uh-s fotó, vagy a pocakról készült fotó.

Köszi!!!!!!!!
patriot

Kobudo! nem csak ő érdekel, hanem mindegyik szülésznő.

Légyszíves ha tudtok valamit, akkor segítsetek. Minden szülésznő érdekel, mert majd szülni fogok, és szeretném, ha ajánlanátok párat.
princes

princes
talán olvasd vágig az utsó 2 napot...sokat írtakKép

seriff! bocsi hogy utólag de BoldogNévnapot!

roz! van új fejlemény nikinél?adrika?áki jól van?

kob!szupi volz a süti is de a babócák(emese és bálint) édik és hatalmasakKép

hogy lehet ide rögtön képet beszúrni? pps-t tudok feltölteni...nekem eddig nem mentKép

pusz gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa!
Katt a melléklet feltöltésére, majd a tallózás gombra. Keresd meg a helyet a gépeden ahol a fotók vannak. Jelöld ki amit fel akarsztenni, majd katt a megnyitásra. Majd húzd le a jobb oldali csúszkát, és nyomd meg a feltöltés gombot. Ügyes légy!!
patriot

Patriot,
a profilomban van Liliről a 24. hetes UH, új az majd november 2-án lesz.

Már megint nagyon fáj a bordám, gyakorlatilag nem tudok két percnél tovább egy pózban lenni, gépezni, vagy bármit, még feküdni sem. Már kezdek aggódni, hogy ha ezt ilyen nehezen bírom, mi lesz a szüléssel. Pedig eddig úgy hittem, jól tűröm a fájdalmat, még a fogam is kiidegeltettem anno injekció nélkül, inkább, minthogy szurkáljanak, de ez nagyon rossz:-(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz, hogy vagytok? Remélem jobban!!!

Kobudo, Mesi&Bálint nagyon aranyosak, csak éppen nem egymással vannak elfoglalvaKépKép
Jaj, úgy mennék én is bicajozni! Vagy csak itthon tornáznék egyet! De mit csináljak addig Pöttömkével?

Patriot, nekünk PR Telecom van, több, mint 1 éve. Nincs vele gond. Vagyis eddig nem nagyon volt.
Milyen képre van szükséged? Csak pofi vagy "egész alakos"?

Nana, hogy vagy?

Lina, ha lemegy majd Lili, akkor nem fog annyira fájni, de addig...
Én a biztonság kedvéért vettem 1 db cumisüveget, cumit nem. De az üveget direkt nem fertőtlenítettem, hogy ne tudjam gyorsan előkapni. Aztán csak kipróbáltuk, de nem kellett neki. Szóval ha engem kérdezel, akkor nem kell egyik sem.

Bepa, tejecskével hogy álltok? Kell még pótlás?

Sam, jó, hogy vagy sorstárs! Úgy néz ki, csak a mi babáink nem alszanakKép De mikor lesz ennek vége?
Leona 7100 g körül van, nem tudom pontosan.

Jaj, én olyan fáradt és álmos vagyok, hogy ülni is alig tudok. Nem tudom, mi van. Pedig nem is volt annnnnyira rossz az éjszakánk, Leot meg egész nap nővérem babusgatja. Megyek is pihizni.

Kép
sygnum

Patriot, ugye a Te nagyfiad pókember-rajongó?
Kép
Kép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Szia Sam, jó rólad hallani újból. A szúnyogháló még kiváló eddig. Kép Kép
Zsófi baba 6hetesen 4,5kiló körül van. 3250-el született.
A napi rendszer...hát, néha azt gondolom, hogy igen, milyen jó...máskor meg felborul minden....de majdcsak jobb lesz minden ahogy az idő halad....bár lehet, hogy nem???
Bogi hogy van? Kitartást Nektek, átérzem...Kép A múlt héten éreztem hasonlóakat.

Patriot, nekem kellene ez a gyógyszer,megvenném, ha még nem jelentkezett senki rá. Most sokáig fog kelleni szerintem. Kép E-mail címed benne van a profilodba, mert akkor küldök képet Zsófiról. De aranyos vagy, hogy készítesz meglepit. Kép

Lina, míg el nem felejtem, mennyibe kerül a Horváthban egy torta, mert a mi szülésznőnk nem fogadott el semmit és egy ilyen tortával meglepnénk. Annyira szépek. Vagy hívjam őket, De hogy is hoznánk haza.... na még gondolkodom rajta, de olyan nagyon jó lenne, és tuti örülne neki. Zsófival bevinnénk. Kép

Syg, tudtál pihenni? Azt akartam kérezni, hgy ki tudtad-e magad pihenni, de rájöttem, hogy ahhoz napok kellenének, már ha csak magamra gondolok. Kép Kép

Kobudo, olyan édes ez a kép. Kép

Lina, szerintem is Lili az okozó. Kép Befészkelte magát.
babapizsi: én kezes - lábas 100%pamutban altatom Zsófit tetején hálózsákkal. Most a Tescoban vettünk neki 3db pizsit, mert kinőtte a legelsőket.

PRINCESS: OLVASS VISSZA!!!!!!!CSOMÓT ÍRTUNK MÁR.

Bepa, hogy vagytok? Kicsivel minden rendben van?

Lilláék, hogy vagytok?

Nana, te hogy viseled? Hétvége?

Zsófi húzza a lóbőrt a babakocsiban, apa meg a szőnyegen...Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!
birolili

Rozi, remélem hogy már valamelyest jobban vagytok. Apa még mindig nyűgös??
A gyógyszerben pedig bízom, hátha nem lesz kistesó a vége. Kép
birolili

Lili,

a www.horvathcukraszat.hu-n tudsz válogatni, gyakorlatilag 3-10000 Ft-ig minden előfordulhat, de olyan 5000 az átlag. A nagyon kacifántosak kókuszgolyó masszából készülnek, azt tudják formázni, az én napraforgóm az olyan, hogy van benne tészta, csokikrém, és az van bevonva ezzel a masszával és úgy a marcipán (az eperbetétes a legfinomabb szerintem:-))
Ha az jó neked, kiválasztasz valamilyet, mi holnap megrendeljük, és kedd este haza tudjuk vinni. A cuki tőlünk olyan 200 m-re van, és kedd este megyünk Kecskemétre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még egy gyors kérdés, nem is igazán az enyém, de férjecském közölte, hogy lenyelhetem még a falatot, de utána kérdezzem meg, hogy a férjeitek nem járnak-e valahova csak úgy hobbiból focizni. Õ itt Pesten szokott, de ha leköltözünk Lajosmizsére, akkor is szeretné folytatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na látom, most meg én vagyok egyedül, bár végül is mit akarok én fürdetés-fektetés időben:-)

Lili, lementettem pár tortát, ami aranyos lehet szülésznőnek. Árak sajnos nincsenek a honlapon fent.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg!
Laca nagyon köszöni a képeket, és kérdezi hogy van-e több!
Inkább pofis kép kellene, mert nem lesz túl nagy.

Lili!
gyógyszer oké, csak az átadást kell megszervezni. e-mailom a profilomban. Várom Zsófi babáról a fotót. Leheőleg ti is buksist küldjetek. Köszi.

Lina!
Torták szuperek, de a link nekem nem jön be. Jól írtad??? Az én párom mániákus horgász. Az nem jó????????
Kép
patriot

Lili, nem sikerült lefeküdni, vacsiztam inkább. Leona most aludt el, ill. most tettem le, én is megyek mindjárt. És azt hiszem, hetek kellenének, hogy top fitt legyekKép

Patriot, van!
KépKép

És Leona:
Kép

Jó éjt!
Kép

Kép
sygnum

Ja, Patriot, a profilomban is van kép róla, ha az jobbKép

Kép
sygnum

Patriot, valószínű azért nem jött be a link, mert a cím után kötőjellel odaírtam -n-t. Anélkül bejön:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Na végre végigolvastam mindent! Kép

Syg
Olyan rossz érzés van bennem, mert még nem válaszoltam a mailora... Holnap fogok tudni!

Örülök Sam, hogy bejelentkeztél, és remélem is, hogyha legközelebb látsz, oldalba böksz! KépKépKép
Milyen ügyes Hannus! Mászik... Seriff-Hanna lesz ilyen ügyi lány.. Szerintem Õ nagyon gyorsan fog mászni.. Szal akkor a gázon is túl vagytok.. Tényleg, csak szólj, ha erre sétáltok, vagy ha nagyon "egyedül" érzed magad, megpróbálunk átlépni.. vagy tali félúton.. KépKép

Orsi
Sajnálom, de én is lemaradva kívánok nagyon boldog névnapot!!!!!! KépKép
Köszi a csokistallér recept beírását!

Lilke
Kezdtek már alukálni Ti is éjszaka? Vagy még mindig a Hanna-Leona-Zsófi "aludni nemtudók" klubjába tartoztok? Kép
Andrisom megjegyezte a babatali után 2 nappal, hogy: Milyen hosszú nyelvecskéje van Zsófinak?!? Meglepődött, amikor kicsilányod kidugta, és 2 napig emészgette Papusz (Bálcsiét figyelgetve), hogy ö ilyet még nem látott! KépKépKépKép
Kob
Klassz volt nálatok! Nagyon otthonos a házatok! Nem túl nagy, nem kicsi, sok benne a fa, a természetes anyag, jók a szinek, nyitottak a terek a közös helységekben.. És nagyon tetszett, hogy Lackó is olyan ezermester, mint az én Papuszom! Kép

Linácska
Nagyon rossz lehet ez a fájdalom, ha a fog gyökérkezelését is szuri nélkül kérted.. Nekem bordaközi fájdalmam a császár után volt, de soxor alig kaptam levegőt, úgy fájt. Állítólag az összevarrás után bentrekedt levegő okozta.. Legalábbis bent ezt mondták.. De a Tiéd milyen eredetű lehet?? Talán valamilyen idegvégződést nyomna Lili? Az okozhatja?
A torták marha jók! KépKép
Patriot
Apának sem fog hiányozni a net?? (Látom a fogamzás gátlóról lemaradtam.. nekem is most fogy el a 3 havi adagom.) A Zsombi-Bálcsi fejlődési eszmecserében benne vagyok. Hasfájással hogy álltok?
Mi még mindig szenvedünk tőle.. Este is már lefektettem, és még kétszer ébredt nyögve-sikítva a következő 1,5 órán belül, mire pelusban landolt egy nagy rakás! Aztán 6:45-kor ébredt.
huh..most mennem kell
bocs
majd még talán jövök nemsoká, de ÍSzékesfehérvárra megyünk.. és Apa hív, most, azonnal..KépKépKép

Pussz

KépKép
mino

Syg!
Fotó szupi! Nagyon jók ezek a pókemberek. Laca nagyon örül neki. Ilyet szól: aranyos ez a Syg néni. KépKépKép

Lina!
Bejött. kár, hogy Kméten nincs üzletük.

Képzeljétek, már annyit nyávogtam Internet ügyben, hogy apa tegnap azt mondta, na majd meglátjuk KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
patriot

Mino!
Hasfájás lényegesen enyhült. Nálunk csak bejött ez a 3 hónapos valami. Sajnálom Bálcsikát hasgörik miatt Kép Chamomilla vulgaris-t 15ch próbáltátok már??? Homeos! Kicsit macerás törögetni, de Zsombinál csodákat művelt. Végül is ahogy el kezdtem adni neki, fokozatosan szűntek meg a görcsök. Most még néha nyafizik, de koránt sem úgy mint anno. Feszeleg, mocorog, aztán vagy duri, vagy büfi. Viszont, hogy Bálcsika reggelig alszik.............Nagyon ügyi bébi! Elmondhatná Zsombinak, hogy kell ilyet csinálni.
Internetre van remény. Ha horgászni lehetne Neten keresztül, akkor apa nem volna ilyen szőrös szívű. sőt........Kép

Bálcsiról kérek pofis fotót. tudod a meglepihez.
patriot

Sziasztok!

Mino, azt tudom, hogy miért fáj a bordám, csak azt nem, hogy mit tudok vele csinálni. Gyakorlatilag annyira fent van a gyomromban a babi, hogy ahogy nő, feszíti szét a csontjaimat is (persze, hogy nem a hasamban csinálja, ahol nincsenek ilyenek...). És ahogy a borda csatlakozik a gerinchez, ott feszíti az ízületet állítólag...

Patriot, hajrá netügyben, mondd meg apának, hogy tuti horgászós oldalak is vannak ám...:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Patriot!
E-mail megy. Igen 3 hónapos kortól lehet menni úszni. A régi SZTK alagsorában van. Nagyon klassz hely. 1500 Ft egy alkalom.

Linácska!
Én szeretnék eljárni vhova focizni. Régen voltam is, de mostanában nem volt időm. Itt a sok férjből szervezni lehetne egy csapatot és akkor már csak egy termet kéne bérelni.
Torták nagyon jók.

Seriff!
Múltkor megnéztük a postával szembeniturit. Tényleg nagyon klassz. Vettünk is gyorsan két rugit.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

a pénteki irományom elszállt ?? vagy csak ennyit irtastok azóta mert ugy szoktam megkeresem az utolsó irásom és onnantól olvasok na miondegy

zsolti
tibor szokott járni focizni és tetszik neki az ötleted többi apuci is jelemtkezzen

mennem kell mert megjött ayum megyek nikikémhez sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,mi tegnap Szolnokon voltunk, este meg csak végigolvasni volt időm, írni már nem...

Roz, remélem, h még többet javult azóta Niki! Az hogy a melkkas rtg 2nap után nem változott nem jelent semmit. A tüdőgyulladás klinikai és rtg tünetei egymáshoz képest csúszásban vannak, vagyis a tünetek elején még nincs rtg jel, és már rég nincs köhögés, stb,mikor a rtg-n még nem teljesen gyógyult. Kétnaponta meg főleg kár nézni,esetleg ha folyadék is volt, annak a változása látszik.

Bea, örülök, ha tetszett a turi, tényleg szép ruhákat szervál anyós is.

Mindenki! Mégegyszer is köszi a jókívánságokat!

Mino, nemhogy hamar fog mászni, mert ha nem is az a klasszikus mászás, de már halad előre az újsághoz, csörgőhöz, stb. Kép

Lina,mi lett a lábaddal? Cumisüveg:mi az avent fejőt kaptuk kölcsön, és ahhoz volt eredendően csomagolva 2 c.üveg, az egyiket megkaptuk, aztán vettünk még, de hogy minek máig sem tudom, ugyanis kb 2-3 x ivott belőle, még az elején Hanci lefejt tejet, de azóta nem tudja használni. Cumit is vettünk, de még bontatlanul a fiókban van. Csakhogy biztos legyen itthon, ki tudja, ha semmi sem vígasztalta volna meg Hancit,lehet, h bevetettem volna. Szerencsére nem kellettKép! Szóval sztem egy cumi, és 1 cumisüveg (kicsi) nem nagy összeg,és ha mégis kell. De az is igaz, h a Tesco mindig nyitva van,és oda vész esetén el lehet rohanniKép.
Torták szuperek!

Patriot tegyek fel képet,vagy már találtál itt olyat,ami jó?

Itthon van a gép, úgyhogy majd megint teszek fel újabbakat...

Nana,jobban vagy? Nekem ennyire nem volt durva,mert fel bírtam kelni, meg dolgozni is bírtam, viszont a huszonvalahanyadik hétig tartott.De nem ijesztgetni akartalak!Kép

Syg,és ha Leo lenne a súlyzó tornád közben? Különben meg tornázol Te Vele elegetKép!

Kob, emélem, h Ti is jól vagytok! Mesélj, Emese miket csinál?

Sam, köszi Hanci jól van, még mindig nem egy óriás,már nem is lesz az,sztem, de nagyon kis mozgékony , és így el is fárad, és már napközben is alszik. Igaz, ez tegnap az esti elalvás rovására ment, de csak én "hisztiztem",mert elszoktam a ringatástól, és hogy nem alszik el rögtön szopi után. Te HAnnád miket eszik? És mindig kap utána tejecskét is,vagy van amit már kiváltottatok?

Lili, Zsófi is nagyon gyorsan és szépen nő!

Mino, Kob Bálcsi és Mesi cukikKép!

Úh,biztos van akit kihagytam, ne haragudjatok!
Csodaszép idő van, remélem mindenki kint sétálgat!

Kép
seriff

Sziasztok!

Mino, semmi gond, majd válaszolsz, ha ráérsz!

Patriot, sajna nincs több pókemberes képemKép

Roz, Niki? Láttam tegnap a Malomban, a könyvesboltban számmisztikás könyvet. Beleolvasni nem volt időm, mert Leona bőgicséltKép

Seriff, gondoltam már rá, hogy megpróbálom Leoval a tornát, de sztem útban lenne. De ki fogom próbálni.
Tudom, hogy tornázok én vele, de az nem olyan torna, ahol levezetem a feszültséget és feltöltődök.

Manóbaba tegnap elaludt nővéremnél! Miért nincs ő mindig itt...

Én meg annyira a "végét járom" most már, hogy de. teljesen kidőltem. Szerencsére majd' 2 órát sikerült aludnom. De hiába a füldugó -egész éjjel azzal aludtam- is, Leonára felébredek. Valami összeköt bennünketKép A poén, hogy én füldugóstól felébredtem, apucija meg aludt mellettünkKép

Seriff, most alszik a kis Bestia, de ha felébred, elsétálunk a házhoz.

Olyan jó, hogy még ilyen jó idő van!Kép Én meg itt szédelgekKép

Fociban sztem az én párom is benne lenne.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Seriff, a lábom meggyógyult magától, vagyis lusta voltam elmenni a dokihoz, aztán tüzetesebben megnéztem, és láttam, hogy bennemaradt egy darabka a körmömből. Kiszedtem, és két óra múlva semmi baja nem volt.

Syg, ez a füldugó tényleg működik a babi mellett? Én a párom mellett azzal alszom, mert máshogy nem megy, viszont már próbálok leszokni róla, gondoltam, ha Lili meglesz, márcsak nem használhatom.

Roz, Tibi most is focizik? Hol? Picilány jobban van?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mino, köszönjük, mi már valamennyivel jobban alszunk, csak 3x kelünk fel éjszaka. Igaz, a mostani éjszakánkon 3-1/2 5-ig fent kukorékolt Zsófi, és semmi sem volt jó neki, mindenhogy üvöltött. Kézben is, cicin is, elaltattuk 3x, felébredt 5perc után, aztán sajnos ezek után már feladtuk, és eleltatta magát. Sírt 5percig Kép majd megszakadt a szívem,de nem tudtunk mit tenni, és bealudt, 8-kor kelt.
Mond meg Andrisnak, hogy Zsófinak állandóan kint van a nyelve. Apától örökölte. Kép a kórházban mondták is, hogy ez nem normális, pedig látod.... Kép doktornő is megjegyezte, hogy pedig nem olyan nagy a nyelve, hogy ne férjen el a szájában. Kép

Lina, az én férjem szokott focizni, ügyvédekkel, szerdánként. Nem tudom, hogy lehet-e csatlakozni, de szerintem biztosan. Majd ha aktuális lesz, akkor beszélhetünk még róla. Kép
A torták gyönyörűek. Köszi a képeket, de a Jakó cukrászdában meg tudják csinálni, megkérdeztem, így nektek nem kell ezzel foglalkoznotok. A Jakósok is tudnak hasonlóakat készíteni. De azért nagyon szépen köszönöm a felajánlást. Kép

Én is küldöm az e-mailt Patriot. Nem tudom hogy oldhatjuk meg a gyógyszerátvételt. Mi még nem nagyon tudunk mozogni Zsófival.

Lányok, létezik, hogy megjött a menstruációm?

Puszi mindenkinek. Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?