Sziasztok,mi tegnap Szolnokon voltunk, este meg csak végigolvasni volt időm, írni már nem...
Roz, remélem, h még többet javult azóta Niki! Az hogy a melkkas rtg 2nap után nem változott nem jelent semmit. A tüdőgyulladás klinikai és rtg tünetei egymáshoz képest csúszásban vannak, vagyis a tünetek elején még nincs rtg jel, és már rég nincs köhögés, stb,mikor a rtg-n még nem teljesen gyógyult. Kétnaponta meg főleg kár nézni,esetleg ha folyadék is volt, annak a változása látszik.
Bea, örülök, ha tetszett a turi, tényleg szép ruhákat szervál anyós is.
Mindenki! Mégegyszer is köszi a jókívánságokat!
Mino, nemhogy hamar fog mászni, mert ha nem is az a klasszikus mászás, de már halad előre az újsághoz, csörgőhöz, stb.
Lina,mi lett a lábaddal? Cumisüveg:mi az avent fejőt kaptuk kölcsön, és ahhoz volt eredendően csomagolva 2 c.üveg, az egyiket megkaptuk, aztán vettünk még, de hogy minek máig sem tudom, ugyanis kb 2-3 x ivott belőle, még az elején Hanci lefejt tejet, de azóta nem tudja használni. Cumit is vettünk, de még bontatlanul a fiókban van. Csakhogy biztos legyen itthon, ki tudja, ha semmi sem vígasztalta volna meg Hancit,lehet, h bevetettem volna. Szerencsére nem kellett
! Szóval sztem egy cumi, és 1 cumisüveg (kicsi) nem nagy összeg,és ha mégis kell. De az is igaz, h a Tesco mindig nyitva van,és oda vész esetén el lehet rohanni
.
Torták szuperek!
Patriot tegyek fel képet,vagy már találtál itt olyat,ami jó?
Itthon van a gép, úgyhogy majd megint teszek fel újabbakat...
Nana,jobban vagy? Nekem ennyire nem volt durva,mert fel bírtam kelni, meg dolgozni is bírtam, viszont a huszonvalahanyadik hétig tartott.De nem ijesztgetni akartalak!
Syg,és ha Leo lenne a súlyzó tornád közben? Különben meg tornázol Te Vele eleget
!
Kob, emélem, h Ti is jól vagytok! Mesélj, Emese miket csinál?
Sam, köszi Hanci jól van, még mindig nem egy óriás,már nem is lesz az,sztem, de nagyon kis mozgékony , és így el is fárad, és már napközben is alszik. Igaz, ez tegnap az esti elalvás rovására ment, de csak én "hisztiztem",mert elszoktam a ringatástól, és hogy nem alszik el rögtön szopi után. Te HAnnád miket eszik? És mindig kap utána tejecskét is,vagy van amit már kiváltottatok?
Lili, Zsófi is nagyon gyorsan és szépen nő!
Mino, Kob Bálcsi és Mesi cukik
!
Úh,biztos van akit kihagytam, ne haragudjatok!
Csodaszép idő van, remélem mindenki kint sétálgat!