Szilvi
A tornát sajnálom! Szerintem is elég rossz időben van, ezért nem járok én sem.
Cas
Kudarcod: tényleg magadban kell feldolgozni és nem annak megélni. Minek visszafelé nézel, ha megbántad mit csináltál sem tudsz változtatni, ezen kár rágódni! Nekem is mindenki azt mondja, hogy a következő gyerekem lehet, hogy nem született pióca lesz. És én még reménykedem, ha minden igaz nálunk 2007-től lesz kistesó projekt. (Addigra lesz olyan törlesztésünk, ami lejár, szóval anyagilag is kicsit jobb lesz! De ezt nem lehet így kijelenteni, mert tudjátok.)
Oké nyertetek, mi 1,5-t ráhúztunk.
Játszóház: ISZONYATOSAN JÓ ÖTLET!
A lényeg, hogy a másik játéka sokkal érdekesebb. Viszont a babapartyk hatására Kori elég irigy lett, de szerintem úgyis csak egy gyerekre tudna koncentrálni. Timi néha feljön Kingával, akinek nagyon érdekesek az ismeretlen játékok és akkor jön az én gyerekem és mindent kiszed a kezéből. Nem is nézném ki belőle!
És emlékszel még a mi konyhánkra, könyvespolcra? Ha nem akkor ide is jöhetnétek!
Lakásunk: elég hiányos még, de a konyhánk és fürdőnk szép.
Legalábbis szerintem, főleg a fürdő, mert ott mindent az én kedves férjem csinált, hozzáértés nélkül!
Csobánka téri előadás: Az idő miatt majdnem nem mentünk.
Amit nagyon sajnáltam, hogy az én védőnőm még erre sem képes (értesíteni), és persze ott volt, de nem ismert meg.
Viszont ott volt Hmmc védőnője, és aki még a doki mellett szokott lenni. Beszélgettem is vele, azt mondta Kori kicsit le van maradva mindenbe a korabelijeihez képest. Elkeseredtem.
8 hónaposan még egy foga sincs, nem négykézláb megy, hanem csak a könyökén, nem ül, stb. A súlya se túl sok, de szerintem teljesen arányos baba, az a baj, hogy nem egy pufok???? Mitől lenne nagyobb, én is és az apja ia mélynövésű, nem? Viszont a szoptatással kapcsolatban olyan jó volt ott a nénivel beszélgetni! Kori nem akart szopizni, az idegen zajos hely miatt, szóval nyügi volt nagyon. Sajnáltam, hogy több dolog is kimaradt, viszont nagyon jó lenne, ha sűrűbben lenne ilyen. Iszonyú finom pogit adtak, meg babavízet is.