Sziasztok!
Hát ez nem semmi, hogy két napig nem vagyok, és utána már képtelenség mindenkinek reagálni
(Tudom, hogy piszokság, de azért szeretem a hétvégéket, mert akkor mindenkinek tudok válaszolni, mert kevesebben írnak...)
Tünde, köszi az AFP-s megnyugtatást! Nagy kő esett le a szívemről! Nem azért aggódtam, hogy ha rossz az eredmény, biztos baj van, hanem mert ha rossz az eredmény, tudom, mennyi +vizsgálatot kell megcsunálni (Katával végigcsináltam), és ezekhez most nem nagyon lenne türelmem, főleg hogy akkor nagymamám + Kata felügyeletét is meg kell szerveznem.
Hú, lányok, tegnap estére olyan migrénem lett, hogy vagy 14 órát aludtam, és még mindig érzem a nyakam. Úszni akarok!!!
Köszönöm mindenkinek a Katadícséreteket
. Mindig hozzáteszem, hogy mi textilpelusozunk, és a textilpelusos gyerekek állítólag hamarabb lesznek szobatiszták. Egyébként én sem gondoltam volna, hogy Kata ilyen hamar szobatiszta lesz, csak byáron meleg volt, gondoltam, mért ne rohangáljon pucér fenékkel. Aztán ez lett belőle
A szűkítőt egyébként a Corában vettük, először a kisebbet vettük, de az nekem se tűnt túl biztosnak. Egyébként pár száz forint, nem egy nagy beruházás. A bilitől Kata is félt az elején, aztán a babáját ültetgettük rá, és végül ő is ráült, aztán amikor belepisilt, hatalmas dícséreteket-puszikat-tapsot kapott
(Azóta is meg szokta tapsolni magát minden akció után
) A WC-re ülésnél a babadolog nem jött be, még a babáját sem engedte ráültetni, aztán gondolom meg is érett rá, meg aztán ez a fényképezés végleg hatott
Egyébként egy bentlakásos konferencián voltunk most két napig, és Kata szűkítő nélkül is pisilt a WC-be úgy, hogy fogtam a kezét. (Csak pisi után mindig játszani akart, ha már a megfelelő helyzetben voltunk, mindig elkezdte, hogy "Húzz, eme", vagyis, húzz, húzz engemet...).
A beteg babáknak jobbulást!!!
Ja, a találkában is benne vagyok (meg a varrásban is), csak elég röghöz kötött vagyok a nagymamám miatt, de majd megnézem a naptáromat, mi lenne a jó nekem.
GyeZsu