Jó regelt!
Leányom szerencsére egész jól aludt 3-4szerkeltünk röpke szopira,viszont 6kor úgy döntött elég volt,most fárasztja magát a kiságyba
Olyan jó,hogvy velem együtt örültök,az az igazság,hogy a pénz soha jobbkor nem jön,mivel most lesz az átállás a gyedre kitudja mennyit kapok és mikor.Szóval már gondolatban elköltöttem
Hihetetlen hogy még mindig állítják,hogy jó a szék,de én nem vitáztam belém fáradtak én meg beléjük,kit érdekel.De szerintem nem is volt a kerminél,na de tényleg tojom le,ide a pénzt aztán csá.
Kingu
Ez jó ellazult
Amit írtál dettó nűálunk is ez van,hogy persze add csak ide a babát,erre gép elé leül és nyüsszögteti,ha szólok akkor azt mondja,mert én is úgy szoktam,oké,de ameddig nem nyüsszög.Tegnap csöng a telefonja Maja az ölében,nyüsszög,mondom neki kellj már fel ember,de nem mert már megmondta ne akarja elejteni,hihetetlen.
Szóval Villes,Kingu,Connie,mindenki akit érint apabetegség ez.
Jó nagy a kis fürtös babánk,nagyon helyíes pasika gyönyörűséges a kék szemeivel és a hajkoronával.
Zitmi
Én is turiztam egy nagyon király DonnaKaren sütőtökszínű kabátot,csak nem jön rám,de annyira megtetszett,remélem tavasszal feltudom húzni,500 pénzt megért.Nekem egy hosszú szövetkabátom van ami beér,hát majd abba megyek mindenhova,mert nem szándékozom venni.
Enyém lány nem fél a szatyroktól,sőt szereti őket.
Vezsokám
hova lettél?életjelet adj agadról.
Juszti
képzeld nem köpte a cumit hanem így aludt,röhej
hétfőn feladom a figurákat
Dóri
köszi
kedves vagy.Hát szerecse az nem az én barátom,az a helyzet,hogy már két helyről megbüntették őket és még megí a 3. eljárás,így jobbnak látták,ha megszabadulnak tőlem.hehe
Virág
jobbulást neked is
Vince sem gyenge súlyügyileg
Ildi
Marcika????jobban van ügye?
Akiren örülök hogy írtál
gratla az éjszakákhoz,kaki remélem okés lesz.mekkora Gréti?
Bea
vizsga?
gyermekem nem bír magával,lépek
Kata
nekem is hiányzol,mindig bírtam az írásaid
Vizimanó
győzött a kisebbik
Lirien
táblicskuba cuccos?haha most majd minden ki fog nézni a szátokból Liló,nálunk is ez megy,volt már a szájánál pizza,sültszalonna,lekvár nyalintásra,meg tud veszni értük.
Jimbone
szegény Áron,remélem elkerül benneteket mindenféle betegség (meg mindenkit)
Timurr