Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek az együttérzést, jól esett.Drága Lilla már sokkal jobban van.Egy picit volt csak nyügi.
Roz. nagyon sajnáljuk Nikit.Egyet értek Kob.-al,ha menni kell hát menni.De ott jó kezekben lesz.Egy tüdőgyuszi az sajnos nem vicc, sok szövődménye lehet, ha nincs kikezelve.
Pille nagy-nagy gratula a mosolygós Manócskádhoz.
Mindíg ilyen mosolygós legyen!
Linácska gratulálunk a házhoz!Végre!
Nem volt egyszerű,de ügyesek voltatok, hogy nem hagytátok magatokat.Gyönyörű a tortád!Biztos fincsi is volt.
Milyen furcsa én 1 hónappal szültem Sg. és SEriff előtt, de nekem még adtak beöntést.
Bár rosszabra számítottam.Bár az az igazság, hogy én nem mernék úgy nekivágni a szülésnek, hogyha beöntést nem is, de legalább egy kúpot ne kapjak.Azt olyan kellemetlennek érezném, ha a végén odamenne,és ott mosdatnának lefele.
Seriff, vőlegény megfogva?
Lilla is félt a születése után egy darabig a sötétben.Első este, mikor hazahoztuk lekapcsoltam a villanyt és semmi nem égett úgy megijedt, alig tudtam megvigasztalni.Hát mert szegénykéknek fenn az újszülöttosztályon mindíg égett valami, én meg jól megilyesztettem.
Syg. ne aggódj Robi miatt, ő megért téged.Kell pihenned,különben kikészülsz.Szerintem este pedig
menj el te is.Muszály kikapcsolódnod,és félre ne érts,én nem vagyok annak híve,hogy v.ki hagyja sírni a gyerekét, de Leokának is meg kell szoknia az embereket,meg, hogy nem csak otthonvan, és ez nála sírással jár,de neki is "edződnie" kell.Remélem nem sértődtél meg, nem okoskodni akarok.
Kob. MATEEK??BRRRRR....Na ezzel lehetett annak idején engem a világból is kiűzni.Minden humán tárgyat szerettem, de ez.(mondjuk nem is volt az erősségem
)
Bepa szerintem mosolyog a picurkád!!!
A hasam, így majdnem fél évvel a szülés után, hát..., nem is tudom.Nem valami feszes,a bőröm olyan plöttyedt,pedig hetente 2* tornázok.Egyébként én is sokáig olyan puffadt voltam.
Na azt hiszem most megyek, mert Lilla nem bír magával. Puszi
Jaj Nana!Majdnem kihagytalak.Igaz segíteni nem tudok, de nagyon szorítok neked, hogy ennek az állapotna minnél hamarabb vége legyen, mert ez borzasztó.De adjon erőt az ,hogy a kis picurkádra gondolsz.