Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azért nem bírtam ki, egy kicsit benéztem hozzátok:-)
Nagyon lefáradtam ma, ez a helyszínelés dolog azt hiszem már nem nekem való. A polgármesterhez kellett bekéretkeznem pisilni:-)

Apa nagyon aranyos volt, kaptam tőle egy nagy napraforgó tortát, hogy ha véletlen nem is lesz házunk, ahova ültethetek egy szálat (ez a mániám), legalább tortám legyen.

Kép

De ha a tegnapi hír igaz, LESZ HÁZUNK, és Lilikének nagyon tuti szobája benne.

Roz, gyógyulást kívánunk mi is Nikinek!!!!

Mino, örülök ennek a "nincs már beöntés" dolognak, valahogy kezdem azt érezni így a szülés közeledtével, hogy teljesen meg fogok bízni a dokimban magával a szülés menetével kapcsolatban, ha azt mondja, inkább császár, akkor legyen az, vagy bármi, de a felesleges dolgokat, mint beöntés, vagy előre beültetett kanül a kézbe..., szóval ezeket szeretném elkerülni.

Lányok, a terhesség alatt kaphatok érzéstelenítőt? A lábam már annyira gáz lett, hogy holnap csak el kell mennem dokihoz. Decemberben műtötték, elvileg nem szabadna újra begyulladnia, de megtette, akkor antibiotikumos krémet, meg szájon át szedhetőt is kaptam, ez most kilőve. Azért remélem nem kell újra műteni.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,nagyon szép ez a torta,és hihetetlen kedves férjed van!KépÉs gratula a házatokhoz is!Reméljük,h ott is lesz net-ed!Kép Ja,és tényleg nincs beöntés,kúp van,nem sokkal előttünk vezethették be,mert a dokimnak a szülésznő mondta,h az már nincs-én még poénkodtam is az Anikónak,h kár,még sose kaptam Kép.(a válasz,ha nagyon ragaszkodom hozzá....,áh de akkor már nem volt olyan nagy szám). És branült is csak a vége felé kaptam,azt is csak a folyadékpótlásra használt fiz.só miatt, oxitocint meg nagyon keveset,az utolsó 1-2 kitolás előtt.
Sztem,ha a fogadhoz kaphatsz érzéstelenítőt,akkor a lábadhoz is,már gondolom,h helyi érzéstelenítésre gondoltál.

Kob,majd meséld el, h mennyire lett fini a tallér! Nálunk ma megint lesz máglyarakás,vagy aranygaluska,még nem tudom melyik,jön a barátnőm a kisfiával,és még meg kell kérdeznem melyiket szeretnék!(Vőlegényt fogunk, a hasán keresztül Kép)

Bea,remélem,h éjjel nem kínozták a fognyűvőmanók Lillácskát!

Roz,ugye Niki is jobban van?!

Képzeljétek Hanci meg fél a sötétben,mármint ha az utcán az van,tegnap egy kolléganőmnél voltunk,és 1/4 7-kor indultunk haza-itt lakik 8percnyire-és nem bírtam beletenni a kocsiba,mert sírt,ha felvettem ok volt minden (még szerencse,h nem túl nehéz Kép).És már a múlt pénteken is így jártunk a Malomból kifelé.

Remélem,h szép idő lesz ma is, errefelé 1 felhő sincs az égen!

Syg,Leona hogy van? Kisdrága aludt éjjel?És Téged hagyott pihenni?
Írjatok!

Kép
seriff

sziasztok!

zsófi kézben...Kép
lina, nagyon szép tortát kaptál, és én is gratulálok a házhoz! agyban már tervezgeted lili szobáját? de aranyos vagy!Kép én is ilyen lelkesen vártam zsófi érkezését.

syg, várunk benneteket máskor is! Kép Kép

roz, nagyon sokat gondolunk rátok, jobbulást! Kép

kobudo, ti hogy vagytok? emese? kamilla? megszokta már az ovit?

bepa, ne aggódj, minden jó lesz, hullámvölgyek tényleg nekem is mindig vannak...

nana, hányingerrel hogy állsz? szegény, wegyüttérzek veled nagyon. de ott van a kislakód. Kép én lányos anyuka voltam és össz. 2x hánytam, úgyhogy....

bea, lilla már jobban van, úgy sajnáltalak, ez is milyen rossz lehet, mert ebben azután végképp nemn tudsz neki segíteni. Kép

pille, GRATULÁLOK A KISCSAJSZIHOZ! Kép

noé, veletek mi újság van?

seriff, én is várom a szép időt. Kép

ja, lina, én kúpot sem kaptam beöntés helyett... borotválást is a kitolás előtt, oxitocint végig, mert sárga volt a magzatvíz. de durva volt így....legközelebb nem kérnék oxitocint, ha lehet....

puszi mindenkinek, remélem senkit sem hagytam ki. Kép
birolili

Sziasztok!

Pille én is gratulálok mosolygos pocaklakóhoz! Kép

Roz, Niki hogy van???

Szép idő van, nem panaszkodhattok! Kép Mondjuk én 3 napja ki sem léptem a lakásból.Kép

Köszi Lili, sajna nem jobb a helyzet, sőt! Éjjel újra megnéztem közelebről a Wc-t. Kép Ez már elég durva volt, elötte már a fogam sem birtam megmosni annyira remegett a kezem. Hát ezt a remegést nem nagyon értem mitől van.

Ma délelött eljön egy kicsit az anyukám, a férjem pedig holnapra vesz ki szabadságot. Tegnap este már láttam nagyon szenved attól hogy ilyennek lát. Be akart vinni a korházba...

Kis maszatkám nagyon leszivja a testemet, de hát ha ez kell neki Kép

SAM! MI van veled??? Jó lenne ha bejelentkeznél, mert kezdek izgulni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, hát nem írígyellekKép Nagyon szar lehet, nekem legalábbis a világ végét jelentette annak idején a hányinger. 100 szülés és gyermekágy is jobb, mint az. Nekem sajnos nincs több ötletemKép

A férjem próbál nekem segíteni, de nem megy. Az első 2 hónapban ő sokkal gyorsabban megnyugtatta és elaltatta Leonát, mint én. Aztán fordult a kocka és azóta csak én kellek neki. Az apjával csak játszik -de akkorákat kacag neki, sőt tegnap sikongatott, nekem bezzeg nem csinál ígyKép-, viszont ha fáradt, nyűgös, akkor csak sír nála. Hiába próbál vele bármit is csinálni. Már olyan is volt, hogy felvette az én pólómat, ez 1* bejött, de többet nemKép

Seriff, nem bántottál meg, pedig engem könnyű megbántani. És ha vmin megsértődök, akkor örök harag, megbocsátani nem tudok. Konok, makacs ember vagyok, ha vmit eldöntöttem. De nem ilyen "szintű" dolgokon sértődök megKép
Még ilyet, hogy fél a sötétben! De otthon meg nem fél? Ez érdekes. Lehet, hogy az utcát csak világosban szokta meg és sötétben nem tud nézelődni.
Tényleg voltatok kedden Kép? Hízott Hanci?

Roz, remélem Niki jobban van kicsit!!! Úgy sajnálom a kis bestiát!

Bea, Lili, tegnap Leona végigordította a hazafelé utat. Persze belefutottunk a 4 órás csúcsba, úgyhogy álldogáltunk a lámpáknálKép

Az én kis Bestiám tegnap este majd' 1,5 órát aludt - a karomban, sétálgatvaKép Azt hittem, leszakad a karom. Aztán meg 10-től reggel 7-ig 3* ébredt fel. Ami ugye azt jelenti, hogy kemény 2 1/4 órás átlag. Nem értem én őtKép

Kép
sygnum

Sziasztok,

Lina,
mit helyszínel a férjed? Olyan izgi, mint a tv-ben a Helyszínelők? Bár gondolom, arra nem vinne magával Kép

Lili,
köszi jól vagyun, készülünk a ma du-i oltásra, mellette meg gőzerőel tanulok, most pl. matekozni kellene... De még csak az ismétlésnél tartok.

Syg,
Télen hogy terveztétek a sétát? Akkor is kendőben? Belefér Leona a cuccaival együtt, vagy hogy lesz?
Tegnap du. Emese is végigordította az utat Hetényig, pedig, végig simiztem

Seriff,
nemsokára nekiállok sütni, majd lefényképezem Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, belefér, direkt hosszú kendőt vettem, hogy hátha Robi is használni fogja, de nemKép
Na meg a kendőben befér a kabátom alá is, így nem kell majd annyi ruhát ráadni. Mellesleg utálom a hideget, nem fogom túl gyakran kidugni az orrom, séta ide vagy oda.
És tervezek egy babakocsivételt, de nem mélykocsit, hanem sportot, amit lehet fektetni és nagy kerekei vannak és könnyű. Aztán hogy megmarad-e benne...az kérdéses. De talán ha már tud ülni és tud belőle nézelődni, akkor igen.

Már megint szirénáznak, húúú, de utálom ezt! Erre tuti fel fog ébredni szegényke.

Ma éjjel átküldtem szegény Robit a nappalibaKép Nem tudok aludni, ha horkol, de így meg lelkiismeretfurdalásom van. De nem mondhatok le mindig mindenről én, hogy másnak jó, jobb legyen. Éppen elég nekem Leona miatt nem aludni. De akkor is! Olyan rossz érzés ez!KépKép

Kép
sygnum

Ma eddig 10 Kép smileyt tettem be és 2Kép -t. Hűen tükrözi a hangulatom.

Ma van a dédi szülinapja és azon agyalok, hogy el merjek-e menni Leonával a vacsira. Este mindig nyűgös és ha nem itthon vagyunk, akkor csak rosszabb. Na meg nem is érnénk haza 7-re, amikor fürdetni szoktuk.
De nem zárkózhatok be vele a lakásba, nem? Neki is meg kellene tanulnia, hogy nem lehetünk mindig itthon. Szerintetek?
Csak aztán meg ha sírni fog, akkor meg szidni fogom magam, hogy már megint megbőgettem, pedig tudtam, hogy...

Kép
sygnum

Ma nem sokat írkálunk Kép..

Syg,ha gondolod,kipróbálhatod ám a babakocsinkat! Tényleg,szívesen. Szombaton is megyünk Szolnokra,oda nem visszük,mert annyit úgysem maradunk,h még tologassuk is! Ez a sportrész,ami fent van,csak szólj!Tudom, h még nem tud ülni, vagyis majdnem tud, de szóval később is viheted!
Nappali miatt ne aggódj! Sztem kibírta Robi,és nem hiszem,h zokon vette! Nálunk is volt ilyen régebben,de én kijöttem, csak az összecsukott kanapén meg nem férek el,nem bírom kinyújtani a lábamat, így aztán aludtam én a földön isKép,na persze ált. csak reggel vette észre a drága, h nem fekszem melletteKép. De ez már rég volt,még Hanci előtt.Na meg mikor születni akart,akkor hajnalban is itt kint voltam, de az inkább azért,h ne keltsem fel idő előtt(óh,de jófej vagyok,csak mennybe ne menjek rögtön Kép).
Ja, nem voltunk tegnap,nem kellett menni mérlegelésre,itthon megmértem, hízott. Majd jövő szerdán megyünk, de akkor oltás isKép.Szerencsére az utolsóKép!

Kob,süti sül? Ebéd kész, sárgabaris gombóc-tescos,nem én csináltam a tésztát. Matekozni? Na átod,ezért gondolkodom én erősen ezen az eüközgazdászonKép!

Kép
seriff

sziazstok

nem tudom mi lesz niivel most megyünk a házidokihoz a a kórházban voltunk kint ot azt mondták hogy kórházi ellátást igényelne mert egy alma nagyságű folt van a tüdején tündőgyuszija van most megyünk 1/2 3 ra házorvoshoz ő mondja meg hogy milegyen

linácska csak tortát néztem gyönyörű és gratulálok nektek az évf.hoz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Syg!

Teljesen egyettértek és inkább 100 szülés. Tegnap mondtam a férjemnek olyan mintha a végét járnám és mintha csak vegetálnék. De mikor lesz már vége? Amikor reggel felébredek és megérzem a gyomromba ezt a hányingert...sirni tudnék. Kép
Legalább lenne 1-2 óra amig nincs, de mindig van!

öszintén sajnállak hogy ezt te is átélted, ráadásul hosszú heteken át. Én meg még azt hittem az állandó hányásnál nincs rosszabb!Kép

BOCS LÁNYOK, HOGY MOSTANÁBAN ENNYIT PANASZKODOK!

Syg, szerintem probálj elmenni Leonával, már "nagy" lány, szoktatni kell egy kicsit, hogy néha máshol, más emberek között van és kicsit csuszik a napirendje. Az eljén biztos nehéz lesz, de minél több helyen jár és többet ismer meg a világból annál boldogabb baba, majd gyermek lesz.

Seriff, milyen kocsitok van? Nekem is nagyon tetszenek azok (általában) ahol van egy fix váz és cserélgeted a "feltéteket"

KépKép
KépKép
nana09

roz!
csak jókat és szépeket kívánok és mihamarabbi gyógyulást!nagyon sajnállak és remélem hamar túllesztek ezen a ponton..ha kórház kell akkor menjetek, a lényeg hogy megyógyuljon...
ha lestz időd majd írj....Kép

syg! szten ha leo nem szeret este máshol lenni ne menjetek:Õ a legfontosabb bár ezt Te jobban tudod

bea!javult a fogzási mizéria?

pille! kislányKép nagy gratula

lina! olyan szép a torta....

ma megint 8 után keltünk igaz azóta most aludt elKéplehetséges hogy mosolyog néha vagy ez csak grimadz 4 hetesen????

gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, az mosolyKép!

Nana, Peg Perego van, a mózese primo nido, a sport meg a primo giro. Egyenlőre ebben is hason fekszik, könyököl és úgy nézelődik, nem nagyon lehet benne hanyatt tenni. Mi lesz ha ülni fog? VAgy nem fog?KépKép

Syg, próbáld meg, h elmentek sztem. Semmiképp se tudtok eljönni hamarabb , ha mégis nyűgös lenne?

Roz, sajnálom, és szoírtunk, h mielőbb meggyógyuljon, ja és hogy a kicsik ne kapják el! Meg persze Ti se!Kép

Kép
seriff

juj eszembe jutott egy fontos kérdés:mikorra megy le a hasam:mert 1 hónappal szülés után még 4 -5 hónapos kismamának néz ki: lehet tornázni császár után ennyivel?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Kob, apa nem "olyan" helyszínelő:-) Településmérnök, és mikor rendezési terveket, meg ilyesmiket csinál, akkor utcáról utcára végigjárja a települést, fényképez, rajzol...
Szóval a tegnap úgy nézett ki, hogy én vezettem (1-es, csúsztatott kuplung, 5 km/h), ő meg a kollegája két percenként, sőt fél percenként mondta, hogy hol álljak meg, kiugráltak, fényképeztek, aztán meg volt, hogy fél órára eltűntek. Ja, és persze kis községben voltunk, ahol nem lehet akárhol pisilni:-)

Lili, igen, már tervezgetem a szobát, úgy döntöttünk, hogy ő külön lesz, és max. én megyek át hozzá szivacsra aludni. Hagy szokja meg az elejétől, hogy van egy saját helye. Szláva úgyis nagyon horkol, félek, hogy ha velünk lenne, ő sem tudna nyugiban aludni.

Roz, a tortáról jut eszembe, van olyan is, hogy egy barbibabát tortáznak be, vagyis valahogy a szoknyája van abból. Rögtön Nikire gondoltam, hogy neki biztosan tetszene.

Kép

Képzeljétek, voltam a háziorvosnál a táppénzes papírért, majd közölte, hogy most már a hízással vigyázzak, mert látszik a járásomom... Nem akartam neki mondani, hogy még az eredeti súlyom sem értem el, és különben is 32. hétre 3 kilót híztam összesen, ha onnan nézem, ahova lefogytam, és talán ez bocsánatos bűn, amúgy meg szerintem csak a begyulladt lábujjam miatt megyek furán...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,hol csinálnak ilyen klassz tortákat?

Kép
seriff

Roz, úgy sajnálom! Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!!

Lina, doki beszólásához nem fűznék semmit...mert nem szépet mondanék. Gondolom férfi.

Seriff, köszi a felajánlást, majd meglátjuk. 7végén úgyis itt lesz nővérem.

Nana, én nem akarlak elkeseríteni, de nekem ez 11 hétig tartottKép Kívánom, hogy Neked gyorsan elmúljon!!!!

Bepa, én 3-3,5 hónaposan fértem bele az összes régi nadrágombaKép Pedig súlyra akkor már rég kevesebb voltam, mint terh. előtt. Csakhát megereszkedik a poci. Sajnos.

No akkor kipróbáljuk és elmegyünk Szabadszállásra. Lesz, ami lesz.

Ma már nem bizti, hogy jövök.

Kép
sygnum

Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek az együttérzést, jól esett.Drága Lilla már sokkal jobban van.Egy picit volt csak nyügi.
Roz. nagyon sajnáljuk Nikit.Egyet értek Kob.-al,ha menni kell hát menni.De ott jó kezekben lesz.Egy tüdőgyuszi az sajnos nem vicc, sok szövődménye lehet, ha nincs kikezelve.
Pille nagy-nagy gratula a mosolygós Manócskádhoz.KépMindíg ilyen mosolygós legyen!
Linácska gratulálunk a házhoz!Végre!Kép Nem volt egyszerű,de ügyesek voltatok, hogy nem hagytátok magatokat.Gyönyörű a tortád!Biztos fincsi is volt.
Milyen furcsa én 1 hónappal szültem Sg. és SEriff előtt, de nekem még adtak beöntést.Kép Bár rosszabra számítottam.Bár az az igazság, hogy én nem mernék úgy nekivágni a szülésnek, hogyha beöntést nem is, de legalább egy kúpot ne kapjak.Azt olyan kellemetlennek érezném, ha a végén odamenne,és ott mosdatnának lefele.
Seriff, vőlegény megfogva?Kép Lilla is félt a születése után egy darabig a sötétben.Első este, mikor hazahoztuk lekapcsoltam a villanyt és semmi nem égett úgy megijedt, alig tudtam megvigasztalni.Hát mert szegénykéknek fenn az újszülöttosztályon mindíg égett valami, én meg jól megilyesztettem.
Syg. ne aggódj Robi miatt, ő megért téged.Kell pihenned,különben kikészülsz.Szerintem este pedig
menj el te is.Muszály kikapcsolódnod,és félre ne érts,én nem vagyok annak híve,hogy v.ki hagyja sírni a gyerekét, de Leokának is meg kell szoknia az embereket,meg, hogy nem csak otthonvan, és ez nála sírással jár,de neki is "edződnie" kell.Remélem nem sértődtél meg, nem okoskodni akarok.Kép
Kob. MATEEK??BRRRRR....Na ezzel lehetett annak idején engem a világból is kiűzni.Minden humán tárgyat szerettem, de ez.(mondjuk nem is volt az erősségem Kép )
Bepa szerintem mosolyog a picurkád!!!Kép
A hasam, így majdnem fél évvel a szülés után, hát..., nem is tudom.Nem valami feszes,a bőröm olyan plöttyedt,pedig hetente 2* tornázok.Egyébként én is sokáig olyan puffadt voltam.
Na azt hiszem most megyek, mert Lilla nem bír magával. Puszi

Jaj Nana!Majdnem kihagytalak.Igaz segíteni nem tudok, de nagyon szorítok neked, hogy ennek az állapotna minnél hamarabb vége legyen, mert ez borzasztó.De adjon erőt az ,hogy a kis picurkádra gondolsz.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Seriff, ezeket a tortákat itt Pesten, a Horváth Cukrászdában csinálják. Gyakorlatilag bármit, amit elképzelsz, megcsinálják. Vannak a katalógusukban lefordított 18+ fényképek is:-)
www.horvathcukraszat.hu-n lehet nézelődni.

Syg, a háziorvosom nő, és nem is voltam bent nála, csak mikor mentem el, ő elindult kávézni, és utánam szólt, hogy sokat híztam, mert rosszul megyek. Fogalma sem volt, hogy mennyit híztam.
Amúgy az a hitelügyintéző is nő, akinek abból, hogy egy fiatal pár lakást vesz, hitelt kér, és a feleség 4. hónapja táppénzen van, az jön le, hogy biztosan ki akarják rúgni. Na neki sincs gyereke szerintem.

Nana, kitartást, most érzem igazán, milyen szerencsés vagyok, hogy én ezt az egészet megúsztam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

niki
megy a kórházba Kép
egyenlőre ide kemétre aztán pestre a tüdőszanatóriumba Kép mert amióta megszületetett ez 6. tüdögulladása és mindig ugyan ott lesz és mivel mikor meg született volt egy légmellé zintén ballodalt és fullad is ugyhogy ki kell vizsgálni apával ma este vagy holnap reggel mennek bemegyek csomagolni Kép mqajd irok

linna niki imádta barbit Képköszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,

Annyira sajnálom szegény kis Nikit. És téged is nagyon!Kép

Szoritani fogok Neki nagyon-nagyon!
Mino-Bálintnál is bejött.Kép Kép

és mond meg neki ha gyorsan meggyógyul kap tőlem egy olyan gyönyörű Hamupipőke Barbiet...olyan báli ruhásat.Kép Megigérem.

KépKép
KépKép
nana09

Szegény Niki,

jobbulást kívánunk Neki, gyógyuljon meg mihamarabb!

Lina,
most nézzük Kamillával a tortákat, nagyon tetszik Neki!! Milyen aranyos férjed van!!

Seriff,
készen vannak a sütik, ilyenek lettek! Bár Nekem személy szerint a kakaós jobban tetszett..
Itt van:
Kép

Syg, szerintem minjetek el, igaza van Nanának, lehet, hogy az elején nehéz lesz, de lassan megszokja. Tudom, könnyű mondani, Te szenvedsz ott vele...

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Jaj,
még elfelejtettem:
megvolt a 3 hós oltás, előtte becsepegtettem a ledumot Mesibe, most majd utána is. A királylányunk 6500 g, 62,5 centi.

Nana,
nekem a 2-től a 12. hétig volt hányingerem, különösen, ha friss levegőre mentem, és csak a kajálástól múlt el... És nyugodtan gyere csak panaszkodni, nemsokára már jobb dolgokról is mesélsz majd Kép

Kép

Kép
kobudo

Hát neked akármenyire is nem tetszenek ezek a sütik KOB, én egy kicsit megkivántam! Kép
és ez most nálam hihetetlenül nagy dolog. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz. Nem is tudom mit írjak.Annyira sajnálom.Kép Bízom benne, hogy meggyógyul minnél hamarabb.

KépKép
KépKép
sbea

Nana,

akkor küldök Neked szívesen belőle!! Egyébként ízlettek, szerintem holnap reggel már nem marad belőle, pedig dupla adag... Van egy változata, amelyiben van kakaópor is, azt is megkóstolnád?

Küldök egy képet Mesiről
Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Először is: Aki holnap Auchanba akar menni az akciós Libero pelenkáért, az ne is induljon el. Nyomdai hiba, és nem 1799 Ft, hanem 3799 Ft-ba kerül egy csomag.

Ma a Metroban találkoztam Samchee-vel. Jól vannak szokott olvasgatni, de Hanna minden idejét lefoglalja ezért nem tud írni. Forgolódik a nagylány, meg mászkál rendesen.

Lillácska most próbál elaludni.
Minden kis barátjának Jó Éjszakát kíván!

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Bea,

mi is jó éjszakát és szép álmokat kívánunk Lillácskának, és persze mindenkinek!

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
tudna nekem valaki szülésznőket ajánlani?
segítsetek légyszíves!
princes

hát csajok az agyam elszál irtam nektej egy baromi hosszú levelet és nem elszált Kép

akkor csak egy sor most értem haza kórházból niki apával maradt ott
nem akarta hogy eljöjjek Kép ugy sajnáltam Képpár alap vizsgálatot végeztek most el ála meg vért vettek
a 1 hetet tudti hogy bent lesznek doki szerint mert rettenetessen néz ki a rtg egy alma nagyságú folt van bal tüdején

holnap ujra szólok mindenkihez mert most megtettem csak ugye csodálatos babanet Kép
csak annyi még hogy nagyon-nagyon szépen köszönöm a sok aggódás és a drukkokat imádlak benetteket és köszönöm hogy vagytok Kép
holnap irok ígérem ujrairok mindet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

szia princes

én a kósa csillát ajánlom neked meg 2 másik nagyon aranyos de az ö nevüket nem tudom az egyik magas hosszú barnahajú széparcú fiatal csaj olyan 25 körüli a másik egy alcsony vöröshajű jó kis husi szülésznő akit nagyon nem ajánlok őneki szintén nem tudom a nevét egy öszes hajú szemüveget nő attől az isten mentsen meg

mennyi idős kismami vagy egyébként ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Princes, nekem a Budai Bea volt a szülésznőm, nagyon-nagyon aranyos volt, nagyon sokat segített, én őt nagyon tudom ajánlani, szóval NAGYON Kép Kép !!!!!!
De mindenki nagyon rendes a szülésznők között. Kép

Kobudo, annyira szép Emese, mennyit változott.... Kép Zsófi is ilyen gyorsan fog változni???? Kép Gratulálok a méretekhez. KépA sütiket én is megkívántam, de mióta szoptatok, azóta édesszájú vagyok, úgyhogy nem is csoda. Kép

Jó éjt! Kép
birolili

Szia Roz,

gondolunk rátok, meg Nikire sokat! Tibor végig bent marad vele? Lehet ott aludnia valahol?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Szia Princes,

bocs, sajna nem tudok segíteni,nem Kecskeméten szültem! Üdv köztünk, mesélj magadról!

Szia Lili,

köszi a dicsértetet! Ebben a korban nagyon gyorsan változnka, de mivel Te mindennap látod Zsófit, nem igazán lehet észrevenni a változást, csak így a képeken. Ezért nagyon jók ezek a digitális gépek! Lassan gügyörészni kezd Zsófi (hacsak már nem kezdte el), mosolyognak,és egyre többet mozognak! Isteni kor ez Náluk!

Rakok fel egy képet, valamelyik reggel készült, amikor kitúrtak bennünket az ágyból Kép

Kép

Szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

Valaki tudja, hogy ki a vezető szőlésznő?
légyszi ajáljatok nekem szülésznőket!
princes

sziazstok csak egy kérdésre
reggel most beszéltem dokival kiderült az éjjel hogy más is baj nem csak tüügyuszi a vérsúllyedése nagyom magas az mondta doki hogy 10 körül kéne lenni és 100 nem tudom ez mit jelent tudja valki ?

kob igen tibor végig bent van szokás szerint egy széket kapot én most 8 ra viszem adrit dokihoz mert ő is köhüg aztán megyek ki viszek nekik kajcsit meg nikimnek a bariját mert azteste 1/2 12 kor hívtak niki üvöltött hogy a barika itthon maradt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz Drágám, a szívem szakad meg értetek!
Nagyon betesz nekem lelkileg, ha gyrekeket látok elesettnek, betegnek! Főleg a kórházas látvány.. Ez a székes pihenőzés a szülőknek igen rettenetes.. Legalább lenne olyan pihenő-napozó műanyag ágy, aminek a támlája dönthető, és nappalra leszerelhető a lábtámasza. Szerintem ez lenne a minimum, amit szülőnként biztosítani kéne.. Nagyon szeretném, ha Niki meggyógyulna, innen küldünk rengeteg erőt, és energiát a kis huncutkának!
Lillácska szenvedése is olyan rosszul esett, amikor Bea mondta mennyire megviselte az Õ kiegyensúlyozott, nyugodt, jól evő kislányukat a fogacska!
A mi, vagyis Andrisom családjában is tragédia van... inkább le sem írom... csak, annyi hogy az egyik kis rokon (nagyon szeretjük az egész családjukat), 4,5 éves, és pár hónapja műtötték agy-daganattal (teniszlabda nagyságú volt), végstádiumba került.. Hét elején mentek az előző heti eredményekért, hogy csinálhatják-e a következő kemót, és akkor kiderült, a koponya elszórtan tele van áttétekkel..
Én ettől kész vagyok... A kisfiú 2 nyelvet perfekten beszél, lovagol, kiegyensúlyozott, boldog családban, kertes házban nevelkedik.. Hát mi oka van, és milrt kell így történnie??????????????
nem értem...felfoghatatlan..

Bocs, ne haragudjatok, hogy ezt leírtam..

KépKép
mino

Mino, ez borzasztó.Én pl. ezért nem lettem gyermekorvos,pedig úgy indultam....

Roz, Nikinek még százmillió gyógypuszikát küldünk! A süllyedése a gyulladástól is lehet magas. De ma mára CRP-t korrektebbnek tartják ezirányban.

Kob, nagyon édesek a lánykák így a nagyágyban!

Syg, hogy sikerült a vacsi?Leo jól bírta?

Princes, azt hiszem a hosszú fekete hajú szülésznő, akiről Roz írt, Anikó. Nekem Õ volt és a kis husi vörös, Õk tényleg szuperek!

Nana, ha esetleg máglyarakást ennél, gyere csak, van még, és közben popót is rázhatszKép!

Kép
seriff

Jó reggelt!

Roz,
nagyon szomorú, sokat gondoltam éjszaka is rátok, hogy mi lehet szegény Nikivel, hamar meggyógyult, ne félj!

Syg,
jó volt a vacsi? Leo és Ti jól bírtátok?

Seriff,
elég gáz így az elején a matek, de jó is, hogy nem "épülök" le, érzem, hogy forog az agyam Kép Amikor Kamilla után visszamentem dolgozni, hetekig kerestem a szakszavakat, annyira elszoktam tőlük. Na az, nagyon rossz volt. Veszíteni nem veszíthetsz az egyetemmel, szerintem fuss neki, a húgom a TO-n dolgozik, szerzek protkótKép Kép

Mino,
a délután úgy néz ki jó, jöttök valamikor? Mesike nem lázasodott be, fájdalmai sincsenek, legalábbis most még úgy tűnik. Sütök almás sütit, vagy meggyes lepényt, még nem tudom. Nos?
Szörnyű ami a rokon kisfiúval történt, megkönnyeztem...

Puszi

Kép

Kép
kobudo

sziasztok!

roz, nikinek jobbulást kívánok!!! remélem, gyorsan rendbejön, de legalább jobban lesz! vigyázz a kicsikre!
ne pazarold most ránk az energiádat, inkább legyél velük, amennyit csak tudsz! mi megvárunk.

mino, csupa libabőr lettemKép a miértekre nincsen magyarázat. ilyenkor aztán mindenféle hitem meginog.
ti amúgy jól vagytok?

kobudo, hirtelen azt hittem mesire, hogy lilla. csajok nagyon aranyosak együtt, én alig várom már, hogy leona végre megtanuljon aludni és velem aludjon. ezen biztos vannak, akik csodálkoznak, de én úgy szeretek hozzábújni.

lina, ha nő, akkor mégrosszabb. mi az, hogy rosszul mész???!!!mondana csak nekem ilyet vki!

bea, én se beöntést, se kúpot nem kaptam. megkérdezte a dokim, voltam-e wc-n, mondtam 4* is.

nekem is kis, husi, vörös volt és nagyon-nagyon aranyos!!! ha olvasod, a jelzőkön nem ám megsértődni! így vagy jó, különben nem lennél olyan mosolygós!

vacsit egész jól bírta manó, csak a végén tört el a mécses -de akkor nagyon-, de biztos nagyon fáradt volt már. mindjárt teszek fel képet.

ha nem jönnék hétvégén, ne aggódjatok, csak a gép romlott el -olyan hangja van, mint egy mozdonynak- vagy alszok, mert most aztán ki fogom használni, hogy nővéremet elfogadja manóbaba. 1 hónapja nem aludtam 3 óránál többet folyamatosanKép

Kép
sygnum

így eljátszott a hernyójával:
Kép

és ennyire meg akarta kóstolni a sütit (amúgy kinézi a kaját a szánkból és a vizespalackokat meg imádja, meg a bögrémet):
Kép

Kép
sygnum

Syg, én tegnap adtam egy kiflicsücsköt Hanci kezébe mert annyira nyúlkált érte, és nézte,amikor ettünk, így aztán azt szívogatta, vicces volt. Most az asztalt rágjaKép!Itt "mászik" a földön, csigatempóban, de végül is halad.
Akkor jó, hogy elmentetek a vacsira!

Kép
seriff

seriff, boldog névnapot! Kép

fáj a torkom, tüsszögök és folyik az orromKép még nem nagyon, remélem, sikerül gyorsan megállítani és manóbaba nem kapja el! csak elkaptam robitól.

Kép
sygnum

én is csak azért jöttem boldog névnapot helén Kép

itt most lenne egy virág ha ügyes lennék Kép
megyek is mer nem sokára megint indulok nikihez

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
kérlek segítsetek szülésznő ügyben!
vagy ha valaki megtudná mondani, hogy ki a vezető szülésznő, már azzal is sokat segítene!
köszönöm!
princes

Sziasztok, köszi mindenkinek!

Princes,de hisz mi már válaszoltunk!

Kép
seriff

Seriff,

boldog névnapot kívánunk mi is!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok Orsi! (úgy tetszika a neved, rajta van a listánkon Kép

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nikit nagyon sajnálom! Szörnyű, ha nem tudunk a gyerekünknek segíteni és szenvedni látjuk őket. Gyors gyógyulást kívánok neki!

Olyan helyesek a babáitok! Tegyetek fel minél több képet róluk.

Princes! Szülésznőt nem tudok javasolni, csak azt, kit ne! Vmilyen Orsi volt (fiatal gyermektelen), nagyon morcos, semmi együttérzés nem volt benne. Bár biztos nagyon utált, hogy velem kellett foglalkoznia majdnem 10 órán át.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

mi is boldog névnapot kívánunk Orsi!!! Kép Kép Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?