Farkasok Juditja
Ne haragudj, most vettem észre, hogy Neked még nem is válaszoltam!
Szokjuk a dolgot, de még nem fogtuk fel. Persze kismama-kispapázás folyik itthon, de amíg az UH-n nem látom, addig csak valami fura álomnak tűnik.
Igen, csütörtökön volt a transzfer és kedden már dolgoztam, de kibírható volt, mert szombaton elutaztunk és pont a vérvételre értünk haza
Ha minden jól megy, év végéig még szeretnék dolgozni.
Kutatás-fejlesztési pályázatokkal foglalkozom. Meglehetősen önálló feladat, így követhetetlen mások számára az, hogy melyik nap mit és mennyit dolgozom. Ez most épp jól jön
Szerintem az első 5 napban jó, ha pihensz. Addig még nagyon bizakodó vagy. (Ez tutira mindenkire igaz, mert nálam parázósabb csak a Nóri a topikon, de ő ennél jóval később jött csak rá, hogy terhes
)
Sajnos utána kezdesz gondolkodni és egyre jobban figyeled magad. Tehát ilyenkor már muszáj lekötnöd magad, szerintem nem jó otthon! Valamit csinálni kell! A 2. héten már el is lehet utazni, mert az eltereli a figyelmed valamelyest -mert titkon figyeled ám magad ilyenkor is!- és addigra már biztosan beágyazódott a baba, így ártani nem árthatsz.
Mit vesztesz vele? Próbáld ki, utazzatok el a jegesmacikkal
Nagyon fogok drukkolni!
Nem akarom itt ám osztani az észt, nekem ez jött be és mindenkinek a legjobbat szeretném itt, a topikon!!!
Stella
Neked sem válaszoltam, ne haragudj.
Szóval akkor én már holnap az 5. hetet kezdem! Jajj, de jó, akkor már vagy 1 mm-esek is lehetnek a Babócák, már ha ketten vannak. Ha egyedül van a Picikém, akkor is ekkora és akkor is máris imádom
Lara
Büszke Mami! Neked sem írtam, hogy milyen édesek vagytok úgy hármasban Andorral, pedig nagyon tetszett a kép! A zebrás partedli pedig nagyon király! Nemsokára "élőben" is találkozunk
Fanni