Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,

Boldog szülinapot kívánunk a fiúknak.
Légyszi add át nekik a képeslapot!

http://www.123greetings.com/view/BW11020053627182

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Köszike az útbaigazítót.
latimi

Orsi!
Boldog szülinapot a srácoknak. Így messziről is sok puszi nekik.
latimi

Timi,

szívesen.
Ott könnyen lehet parkolni is, illetve ha busszal jöttök az ott pont meg is áll, Bocskai út a megálló neve.

Farkaskoma

Kép
farkasok

MÁté, Levente,
Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Nektek!!!
Farkasok J és K ügynök
ui. Anya elhoz benneteket a talira?

Kép

Drágáim,
Nézem a talitáblát, és állatira örülök, hogy ilyen sokan leszünk!!

Niki,
Gratula a 2 törpéhez, és a kis jegesmedvékhez!

Timi,
Legalább azt tudjátok hogy a kakilásról is ugyanaz a véleményetek! azért ez nem semmi!

Snori,
Ahogy így számolom, nem lenne rossz beruházás!
Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!
Ez már túl tökéletes útbaigazítás.
Kíváncsi vagyok, hogy a tesztre adott válaszok közül mibe tud majd belekötni.
latimi

Kedves Levi és Máté!
Boldog Szülinapot kívánok!

Kép

wish

Orsi!
Máténak és Levinek küldöm. (Még sosem tettem fel képet, remélem sikerül...)
FanniKép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

OrsiKép
Boldog szülinapot a srácoknak és sok boldogságot a sokatpróbált szülőknek is!!!

TimiKép
Nekem van főiskolai és egyetemi közgáz diplomám is, de a karrier tizedannyira nem fontos nekem, mint a Kismanók!
Ez tényleg nagy baromság volt a pszichodokitól!
Ne is törődj vele! Túl vagy rajta, ahogy Süni mondta, és ez a lényeg!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Tegnap megvolt az inszemináció.Nem volt kellemes,de legalább nem értek váratlan dolgok.
Tegnap csodák csodájára olyan jó társaság gyűlt össze az őrzőben,hogy jól éreztük magunkat.3 inszemes feküdtünk egymás mellett.....és jó volt a hangulat.
Fannni!Gratulálok!
Wish!Nagyon szorítok neked!
Most megyek mert csak beugrottunk ,és megyünk vissza a mamiékhoz.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok nektek Máté és Levente!!!!!

Kép
Renóca
süni_renóca

Kavicska!
Nagyon drukkolunk Nektek!

Ma kedves barátnőmtől ezt kaptam:
Kép
Kép
Na mit szóltok???? Ugye szépKépKépKép

Zsebike
Így áll a mamitól kapott kaktuszom. már egy virág teljesen kinyílt. Egy-két nap és az egész virítani fog. Az orchidea is alakul, de neki még minimum egy hét kellKép
Kép

Renóca
süni_renóca

Wish!
Én is bevehettem a múltkor az algopyrint, szóval emiatt ne izgulj. Krizsa mondta nekem is a fejgörcsömre!
Minden rendben holnapra pedig egy hatalmas durkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni!
Azért hamar elmegy ez a két hét meglátod és a lényeg hogy egy biztos van ott a másik meg csak plusz öröm.
Én is ezen godnolkodtam este az élet remélem legalább kárpótol a fájdalmas évekért és kettőt kapok egyszerre.

Timi!
Minden rendben lesz meglátod, előbb meglesz ez a határozat mint azt gondolnád! Kép Kép Kép

Kavicska!
Mennek az energiák a randihoz!

Éden!
Remélem minden rendben volt az inszemen várjuk a jelentkezést, de neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!

Orsi!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a fiúknak. Hihetetlne hogy egy éve izgultunk érted. Ilyen szempontból nagyon gyorsan megy az idő. Kép

Kép

Holnap pedig valószínű nem tudok jönni, így előre is nagyon sok boldog névnapot kívánok (remélem ilyenkor van Orsolya)

Kép

Farkasok!
Biztos nem tudok menni, mert utazunk. Mindenszentek lesznek és sajnos a párom apukája már nincs közöttünk és megyünk anyósomékhoz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok Juditja Kép
Ne haragudj, most vettem észre, hogy Neked még nem is válaszoltam!
Szokjuk a dolgot, de még nem fogtuk fel. Persze kismama-kispapázás folyik itthon, de amíg az UH-n nem látom, addig csak valami fura álomnak tűnik.

Igen, csütörtökön volt a transzfer és kedden már dolgoztam, de kibírható volt, mert szombaton elutaztunk és pont a vérvételre értünk haza Kép
Ha minden jól megy, év végéig még szeretnék dolgozni.
Kutatás-fejlesztési pályázatokkal foglalkozom. Meglehetősen önálló feladat, így követhetetlen mások számára az, hogy melyik nap mit és mennyit dolgozom. Ez most épp jól jön Kép
Szerintem az első 5 napban jó, ha pihensz. Addig még nagyon bizakodó vagy. (Ez tutira mindenkire igaz, mert nálam parázósabb csak a Nóri a topikon, de ő ennél jóval később jött csak rá, hogy terhes Kép )
Sajnos utána kezdesz gondolkodni és egyre jobban figyeled magad. Tehát ilyenkor már muszáj lekötnöd magad, szerintem nem jó otthon! Valamit csinálni kell! A 2. héten már el is lehet utazni, mert az eltereli a figyelmed valamelyest -mert titkon figyeled ám magad ilyenkor is!- és addigra már biztosan beágyazódott a baba, így ártani nem árthatsz.
Mit vesztesz vele? Próbáld ki, utazzatok el a jegesmacikkal Kép Nagyon fogok drukkolni!
Nem akarom itt ám osztani az észt, nekem ez jött be és mindenkinek a legjobbat szeretném itt, a topikon!!!

Stella Kép
Neked sem válaszoltam, ne haragudj.
Szóval akkor én már holnap az 5. hetet kezdem! Jajj, de jó, akkor már vagy 1 mm-esek is lehetnek a Babócák, már ha ketten vannak. Ha egyedül van a Picikém, akkor is ekkora és akkor is máris imádom Kép

Lara Kép
Büszke Mami! Neked sem írtam, hogy milyen édesek vagytok úgy hármasban Andorral, pedig nagyon tetszett a kép! A zebrás partedli pedig nagyon király! Nemsokára "élőben" is találkozunk Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, na egyezzünk meg abban, hogy Renó a legparázósabb, nem én Kép ... és okkal. Mindkettőnknek volt már egy kudarca a terhességgel, ezt tegyük hozzá.

különben is, én mostmár nem is parázom. Kép

Orsi, ez igen, jól elszaladt az idő a fiúkkal, már egy éve szültél volna?? Sok boldogságot kívánok nektek Kép
s_norka

Zsebikém Kép
Épp kérdezni akartam, hogy vagy!
Nagyon sajnálom, hogy most nem tudsz jönni, de majd remélem hamarosan lesz egy új tali és akkor megismerkedünk személyesen is!

Kavicska Kép
Köszönöm a gratulációt!
Szurkolok Neked nagyon, és azért is, hogy végre legyen egy sikeres inszem. ezen a topikon!

Éden Kép
Neked is megy a drukk! Legyen 2 sikeres inszem a topikon egyszerre!

Viki Kép
Már csak 8 nap a tesztig!
Wolves! Teszteltek, vagy vérvételre mentek?

Niki Kép
Neked ma volt a transzfer? Hány Babóca? Remélem hamar hírt adsz magadról!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nóri Kép
Akkor mégiscsak én vagyok a legparázósabb!
Nekem "csak" sikertelen tesztjeim voltak, meg 2 év hiába próbálkozás... szóval akkor mégicsak én vagyok a legparásabb! De szerintem ezen nem veszünk össze! Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renóca!
Gyönyörű a virág! Nekem is ilyen van én is a nagyimtól kaptam csak sajnos két éve valamiért nem virágzik. Idén sem indult még meg.

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike
Nyáron, vagyis már tavasz végén ki kell tenni félárnyékos helyre, szabad levegőre. Ez a titkaKép
Renóca
süni_renóca

Köszönjük a kedves szavakat.
http://vaczko.atw.hu itt vannak szülinapi képek. Most csinálom a képtárat, így az eleje még hiányos.

Ha szabad, akkor én a pasikkal együtt gondoltam menni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ikrek és mennyire mások!
Borzasztó édesek!
De jó, de jó, hogy őket is hozod Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

negatív

wish

Wish, drága!KépKépKépKépSajnálom!Sok-sok simi neked!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Wish, borzasztóan sajnálom. De azért mész vérvételre, hátha???

Kedves Fanni és Nóri, örülök, hogy ilyen jól elvagytok kedves kismamák és kifigurázzátok a parámatKép Jó, elvállalom a topik legparásabbja címet, így rendben?
Renóca, álomszép a kaktuszod, mindig csodálom azokat, akik a kaktuszt virágzásra bírják, szép emlék a nagyidtól.
Kavicska, mi volt annyira rossz? Fájt? Én a második leszívásnál görcsöltem be az örzőben, szörnyű volt.

Wish, mégegyszer, annyira szorítottam. Puszillak
reno
renoka

WishKép
süni_renóca

Wish!
Menj el vérvételre kérlek.
Nem akartam bevallani, de noha a 10. napon, a tesztem nekem is negatív lett!!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish
Fannit olvasva én is bíztatlak, menj el a vérvételre!!!
RenócaKép
süni_renóca

Kérdés, elsősorban Stella, Lara, Orsihoz!
Az ET óta, amikor a párommal vagyok és nekem jó, utána 10 percig görcsöl a hasim. Tehát nem magától, az akciótól, csak attól, hogy "jó". Nektek nem volt ilyen? Sorry, hogy ilyen intimet kérdezek... de annyira rossz érzés és meg is ijeszt...???
Help!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Kép

Csodaszépek a fiúk!
Hétvégén akkor triplán ünnepeltekKép 2 szülinapos egy névnapos. Mindenkinek sok boldogságot!!!

Renóca
süni_renóca

Wish,
nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült. Ne add fel, egyszer eljön a mi időnk is, csak néhányunknak meg kell szenvedni a babához vezető utat.

Tegnap megvolt az inszem, rá is segítettünk egy kicsit, úgyhogy mi megtettünk minden tőlünk telhetőt, mostmár úgy érzem, a véletlenre/szerencsére vagyunk bízva, mert ez biza csak ezen múlik.
Azért nagyon jól esik, hogy drukkoltok nekem, köszönöm Lányok.

Orsi,
boldog szülinapot kívánok a nagy fiaidnak!

Éden
Éden

Wish Kép Nem értem, ezt sem értem, ezek a 3.lombikok nem akarnak sikerülni???

Renó, remélem érzed, hogy ezek a "figurázások" nem komolyak! Kép Önmagunk paródiája is ez! Meg hát nézhetnénk így is: örüljünk, hogy nekünk már "csak" ennyi kínunk van!

Fanni, ezt a dolgot én is megtapasztaltam, még súlyosabban, azóta le is szálltunk a témáról. Ráadásul két részletben görcsöltem be. Elnézést a pikantériáért. Először, miután nekem jó volt, kb. 15 percig. Közben ijedelem, szünet. Utána jó lett a páromnak, vége az akciónak, rá fél órára kezdődő haskeményedés, ijedelem megint, magnézium, 2 cl tömény, de ez már egy óráig tartott. Vagyis az orgazmus és a katonák is összehúzódást okoznak, egymástól függetlenül is. Van, aki érzékeny erre, én is. Úgyhogy mi ezt már a minimumra fogjuk szorítani a 12.hétig.
s_norka

Wish!
Nem akarom elhinnnni! Kép Nagyon sajnásolom és sajnos tudom mit élsz most át, nekem is csak pár napja volt és az érzés elmondhatatlan. De ha bármiben tudok segíteni, vagy egyszerűen csak beszélgetni szeretnél az ajtóm nyitva áll bármikor! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri Kép
Köszönöm az őszinteséged. Kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedi eset az enyém, mert így akkor gondolom "normális" is.
Szegény párom azt mondta, hogy ha kell, ő még 8 hónapig is kibírja -legalábbis ezt a részét-, úgyhogy ne aggódjak.

Renóka Kép, Nóri Kép
Persze, viccelődünk. Önirónia az egész. Majd ha kibújnak a babócák, mégnagyobbakat nevetünk magunkon. Addig persze mindenkinek a saját parája vészesen komoly... De tényleg inkább röhögjünk magunkon, egymáson... hátha ez könnyíti a parák súlyát!
És azért is én vagyok a legparásabb Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Nem tudok nyilatkozni a témáról. Mi csomó ideig nem lehettünk együtt a hyperstimu miatt (örültem, ha meg tudok mozdulni, már a felülés sem ment egyedül).

Aztán próbálkoztunk párszor, de mindketten annyira vigyáztunk, hogy nem sok értelme volt.

De azt tudom, hogy a női "jólét" méhösszehúzódásokat vált ki, valószínű ettől vannak a görcsök. Normál esetben ezt észre sem veszed, de most babásan, már nem tartozunk a normál esetek közé Kép!

Wish
Itt is Kép, Van még utolsó szalmaszál otthon, amibe kapaszkodni tudsz? Azért megvárnám mit mond Dévai jövő héten...
Stella

Kép
stella9

Wish
Komolyan ez már egyszerűen borzasztó.De a vérvételre én még kiváncsi vagyok!Ha annak is ez a borzasztó eredménye lesz,hát akkor szeintem nincs szó kifejezni, hogy mennyire sajnálom!
A talis táblába én kaphatok egy ilyen fejet:Kép, mert sajna marha messze lakunk!

Icsilya
Boldog névnapot neked!És nagyon sok boldog szülinapot a kicsiknek,akik máe nem is olyan kicsik!Kép

Timi
Ne húzd fel magad!Biztos ez a dolga.De fel a fejjel,mert így haladtok a cél felé!

Edina
dedina

Sziasztok!
Wish!
Miattad vagyok most itt,de látom nem gratulálhatok neked!Sajnálom hogy nem sikerült!Sírd ki magad,és kívánom mielőbb előre tudj nézni!
Lányok!
Köszi a sok drukkot!Rámfér.3-ig megesz a frász,nem tudom hogy fogom kibírni olyan sokáig.
Renóka!
Megbeszéltük a két csajszival akivel egymás után volt az inszeminációnk,hogy biztos rosszul vagyok összerakva,mert ők semmit nem éreztek,nekem meg valószínű hátrébb vagy fentebb van a berendezés,és amire leráncigálják,hogy hozzáférjenek........nem esik jól,sőtttt.......pedig nem úgy ismerem magam,mint aki hisztis lenne.Sebaj ez volt az utolsóKépRemélem!!!!
Fanni!
Ha tovbábbra is megy Zsebike által felállított elmélet,hogy 3 szimpla 1 iker,akkor bizony te vagy a következő 1Kép
Most megyek dolgozok!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Kavicska
Nagyon-nagyon drukkolok!

Niki
neked is mennek a drukkokk ezerrel!

Viki
Gondolom neked szépen lassan andalognak a napok, de minden nappal közelebb vagy!

Renóca
Ezt nagyon jól eltaláltad!KépA cicákat nagyon imádom!És ez a kiscica egyszerűen tündér.Köszönöm szépen!

Edina
dedina

OrsiKép

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Lesz mit ünnepelnetek hétvégén Kép!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Küldtem mailt.
Renóca
süni_renóca

Stella megint írtamKépKép

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Kép

Üdv Renóca
süni_renóca

Renóca!
te melyik alapítványnál vagy (öri baba). Hol érdemes érdeklődni, figyelembe véve, hogy fehérváriak vagyunk? Csak akkor válaszolj, ha nem titok. Köszi
Timi
latimi

orsi!
Nagyon boldog névnapot!
latimi

Orsi!
Ne haragudj, kicsivel írtam a neved. Ezer bocs
latimi

Szia Timi!
Dehogy titok.
Mi a nyílt és a titkos örökbefogadást is megjelöltük. Gondolom most mát tudod melyik mit takar, ha nem priviben is kérdezhetsz nyugodtan.
Tehát szerepel a nevünk a megyei, az országos listán. Jelentkezni lakóhelytől függetlenül lehet 3 szervezetnél. Gólyahír Egyesület, Alfa Szövetség és Bölcső Alapítvány. Mi az első kettőt választottuk, de akár mind a háromnál jelentkezhettek. Nagyon sok jó infot találsz az Örökbefogadás lap.hu-n. De kérdezz nyugodtan mail címem profilomban.
A Gólyahír Egyesület vezetőjével itt a babaneten "személyesen" is beszélhetsz a Gyereknevelés/ Örökbebabára várva beszélgessünk topikon. Nikinozso néven ír.
Holnap lesz a Gólyahír Egyesületnek találkozója pesten. Mi most nem tudunk menni, de bárki mehet. Ha érdekel elküldöm hol és mikor lesz. Sok fontos infot mondanak és több újdonsült család meséli el történetüketKép
KépRenóca
süni_renóca

SziasztokKép
Köszi a vígasztalásokat.
Nálunk nincs vérvétel, úgyhogy az kilőve majd jövő hét szerdén kell visszamennem ultrahangra És akkor körülnéznek odabenn.
A legnagyobb bajom persze megint ez a megválaszolhatatlan "miért". De hát ez van, még van két lövésünk, aztán meg csak a pénztárcánk szab határt a próbálkozásoknak Kép
Azt azért én félsikernek könyvelem el, hogy most nem kezdtem el pecsételni. Csak ez a kurva hányinger ne lenne. Ha lenne oka nem bánnám, de így... Kép

FanniKép
Nekem ez már a 16. nap a transzfer után, szóval ha lenne valami akkor azt mutatta volna teszt.

Puszi mindenkinek

wish

Renóca!
Érdekelne a hely és az időpont. Majd megkérdezem a páromat is ha hazajön, hogy el tudunk-e menni. Köszi a segítséget.
latimi

Wish
Hát nagyon sajnálom, ez a 3-asmost nem éppen szerencsés szám.Még mindig nem jött meg?Én még a helyedben addig azért reménykednék egy kicsit!
Tudod az hal meg utoljára!
Igen ez a legborzasztóbb, hogy a feltett MIÉRTEKRE nincs válasz!!!Kép
Legalábbis sokan nem tudják,ésmi is közéjünk tartozunk!

Renóca
Miért vagy szomorú?

Akik mennek a talira!
A fényképező gépeket otthon ne hagyjátok!Mert sok-sok képet akorok látni a taliról!!!
Nagyon szomorú vagyok, hogy nincs lehetőségünk ott lenni!Kép

Az időjárás ellenére nagyon szépnapot kívánok Mindenkinek!

Edina
dedina

VikiKép KavicskaKép ÉdenKép NikiKép

A drukkok nagyon-nagyon nagy mennyiségeben és sebességben száguldoznak hozzátok tőlem!!!

Csak ügyesen, kíméletesen és pozitívan!!!

Edina
dedina

Fanni Kép
teljesen normálist. Az orgazmuskor oxitocin termelődik, ami méhöszsehúzódást okoz. A babák és maga alombik miatt is érzékenyebb a méhed, ezért érzed jobban a múzódást is.
De semmi vész, a babáknak ez nem rossz!

Köszönjük szépen a kedves szavakat!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: