Voltunk tanácsadáson: Gréti 5 ós paraméterei: 66,5 cm, 7110 gramm. (2 hete 7020 volt...amire azt mondta a védőnő nekem, hogy: másnál ez probléma lenne, de nálad nem az (mármint hogy Gréti kevesett hízott 2 hét alatt)....ezt nem értem)
Doktor néni el volt ájulva tőle, a fejtartásos produkciójától, mint mindig.
Ja, és megállapította, hogy vérszegény. Kérdezte, hogy szúrjuk a Grétit vagy adjunk neki vasat. Mondtam ne szúrjuk. Mindezt abból, hogy fehér a talpa. Meg mondta én is szedjek vasat. Mondjuk én amióta az eszem tudom vérszegény vagyok.
Ildi: Megkérdeztem a doktor nénit, hogy baj e hogy 5 hós Gréti és nem forog. Azt mondta amit a Dévényeseken kívül mindenki szokott. Ne olvassak könyvet, stb. Minden baba másképp fejlődik, és nem mindennapi pl. az ahogy Gréti a fejét emeli és mennyi ideig úgy tartja, stb. Ezt nem tudja ám minden baba 5 hósan. (Gréti 3 hósan kezdte.)
És hogy nem mindennapi a kiscsaj, és NYUGODJAK MEG, Gréti klassz kiscsaj és minden a legnagyobbrendben van vele!
Na, most léci ezt vetítsd le Marcikára!!!!
Szüleim: Imádom őket, meg tényleg mindent megtettek és tesznek értem/értünk a lehetőségeikhez mérten, de vannak dolgaik amikkel nem értek egyet, és az tény, hogy nem viselik jól, hogy nem a szoknyájuk mellett élek. Namost 6 éve már nem otthon élek, hanem Szegeden.
Igazán megszokhatták volna. De gyakrabban szeretnének unokázni. És ezért undokoskodnak.
Na mindegy. Enyém probléma.
Azzal jönnek, hogy majd megtudom 20 év múlva ha Gréti elköltözik Bázakerettyére....jó, tudom, hogy rossz lesz, de azt is tudni fogom, hogy ha undok leszek vele, még annyiszor se fog jönni hozzám mint egyébként jönne, és szeretettel várnám.
Ja, a legdurvább az volt, hogy amikor nekem gondjaim voltak a szopival, nagyon fájt, anyu azt hitte csak hisztizek. mindig mondta, hogy olyan nincs, nem fájhat, neki se fájt. (14 hós koromig szoptam) Aztán pár hete kérdezte, hogy még mindig úgy fáj e, és mondtam, hogy már nem annyira, sokkal jobb. És akkor mondta, hogy azt beszélték apuval, hogy én biztos nem akarom szoptatni a Grétit, és tápszert akarok neki adni, és azért nyafogok.
Namost amikor ezt meghallottam, nem szóltam neki semmit, csak nyeltem egy nagyot, aztán mikor a férjemnek elmondtam, majd kiugrott az ablakon. Õ látta, mit szenvedtem, a könnyeim potyogtak, úgy fájt, fejtem esténként, azt adtuk neki, mert már egyszerűen este nem tudtam megszoptatni, annyira fájt. Minden egyes korty hatalmas fájdalom volt. Borzasztó. És akkor jön anyu, hogy biztos nem akartam szoptatni.
Nagyon rosszul esett. Hogy nem bízik meg bennem, pedig én aztán mindig tipikus jókislány voltam a színötös bizonyítványommal, stb. És soha semmi okot nem adtam nekik, hogy ne bízzanak meg bennem. Mégis. Nagyon rosszul esett.
Na jó....sok vagyok már a problémáimmal.
Bocsánat!
Tényleg eldugulok, tiszta negatív vagyok már napok óta
Vezso: Még mindig nem kaptam levelet
Bea