Új privát üzeneted érkezett!

eddig nálunk is így volt,azért nézek most bután.
nyuszis kell a bábhoz,az 5 hónapos ajándékhoz olyan kel amin játszik a kölök egy autóval asszem,na olyat még nem láttam.
jó lenne ha valaki erre járna,minitalinak is örülnékKépKépKép
Boldi fogzik?Majára rájön fél óránként fél órára a veszett ököltömés,harapás,sírás
Vendég

az fini,nekünk van egy nagy gesztenyfánk egy csomó geszttivel
Vendég

Boldi fogzik. Kapja a chamomilla vulgarist napi 2x 5 bogyót. meg kenem dentinox-szal. most mikor csabánvoltunk Boldi is pár napig így aludt, óránként fent volt. ez nagyon fárasztó. nappal azért alszik?

Kép
juszti75

hát ma azt sem viszi túlzásba,ezek a bogyók tényleg hatnak?,?
Vendég

szerintem igen. ha nem adom sokkal nyügibb

Kép
juszti75

Sziszatok!

Ma sem lesz időm sokat írni, mert Blankának hőemelkeése van a tegnap iszuritól. Egyébként ma 5 hónapos! Már jó nagy.
Vezso! Gyógyulj meg minél hamarabb!
Holnap ígérem leszek!
Pusz nektek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Voltunk tanácsadáson: Gréti 5 ós paraméterei: 66,5 cm, 7110 gramm. (2 hete 7020 volt...amire azt mondta a védőnő nekem, hogy: másnál ez probléma lenne, de nálad nem az (mármint hogy Gréti kevesett hízott 2 hét alatt)....ezt nem értem)
Doktor néni el volt ájulva tőle, a fejtartásos produkciójától, mint mindig.
Ja, és megállapította, hogy vérszegény. Kérdezte, hogy szúrjuk a Grétit vagy adjunk neki vasat. Mondtam ne szúrjuk. Mindezt abból, hogy fehér a talpa. Meg mondta én is szedjek vasat. Mondjuk én amióta az eszem tudom vérszegény vagyok.

Ildi: Megkérdeztem a doktor nénit, hogy baj e hogy 5 hós Gréti és nem forog. Azt mondta amit a Dévényeseken kívül mindenki szokott. Ne olvassak könyvet, stb. Minden baba másképp fejlődik, és nem mindennapi pl. az ahogy Gréti a fejét emeli és mennyi ideig úgy tartja, stb. Ezt nem tudja ám minden baba 5 hósan. (Gréti 3 hósan kezdte.)
És hogy nem mindennapi a kiscsaj, és NYUGODJAK MEG, Gréti klassz kiscsaj és minden a legnagyobbrendben van vele!
Na, most léci ezt vetítsd le Marcikára!!!!

Szüleim: Imádom őket, meg tényleg mindent megtettek és tesznek értem/értünk a lehetőségeikhez mérten, de vannak dolgaik amikkel nem értek egyet, és az tény, hogy nem viselik jól, hogy nem a szoknyájuk mellett élek. Namost 6 éve már nem otthon élek, hanem Szegeden.
Igazán megszokhatták volna. De gyakrabban szeretnének unokázni. És ezért undokoskodnak.
Na mindegy. Enyém probléma. Kép
Azzal jönnek, hogy majd megtudom 20 év múlva ha Gréti elköltözik Bázakerettyére....jó, tudom, hogy rossz lesz, de azt is tudni fogom, hogy ha undok leszek vele, még annyiszor se fog jönni hozzám mint egyébként jönne, és szeretettel várnám.
Ja, a legdurvább az volt, hogy amikor nekem gondjaim voltak a szopival, nagyon fájt, anyu azt hitte csak hisztizek. mindig mondta, hogy olyan nincs, nem fájhat, neki se fájt. (14 hós koromig szoptam) Aztán pár hete kérdezte, hogy még mindig úgy fáj e, és mondtam, hogy már nem annyira, sokkal jobb. És akkor mondta, hogy azt beszélték apuval, hogy én biztos nem akarom szoptatni a Grétit, és tápszert akarok neki adni, és azért nyafogok. Kép Namost amikor ezt meghallottam, nem szóltam neki semmit, csak nyeltem egy nagyot, aztán mikor a férjemnek elmondtam, majd kiugrott az ablakon. Õ látta, mit szenvedtem, a könnyeim potyogtak, úgy fájt, fejtem esténként, azt adtuk neki, mert már egyszerűen este nem tudtam megszoptatni, annyira fájt. Minden egyes korty hatalmas fájdalom volt. Borzasztó. És akkor jön anyu, hogy biztos nem akartam szoptatni.
Nagyon rosszul esett. Hogy nem bízik meg bennem, pedig én aztán mindig tipikus jókislány voltam a színötös bizonyítványommal, stb. És soha semmi okot nem adtam nekik, hogy ne bízzanak meg bennem. Mégis. Nagyon rosszul esett.
Na jó....sok vagyok már a problémáimmal. Kép Bocsánat!
Tényleg eldugulok, tiszta negatív vagyok már napok óta Kép

Vezso: Még mindig nem kaptam levelet Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
Most már hóttuti, hogy anyáink rokonok.
Kép
Nekik is az a legnagyobb bajuk, hogy felnőttem, kirepültem, és nem kérem a jóváhagyásukat minden lépésemhez, továbbá ritkán járok haza. Csak maguknak se vallják be, hanem idétlenkednek itt összevissza helyette.Kép
Anyukám eddig überelhetetlen beszólása az volt, mikor közölte, hogy ő elgondolkodott azon, hogy nem vagyok-e leszbi, mert akkoriban nagyon nem volt pasim, viszont sok időt töltöttem a barátnőmmel. Kép
Egyszer meg nem mentem haza azon a hétvégén, amikor a szülinapom volt, mert előtte 2 nappal jöttünk haza üzleti útról Olaszo.-ból, és köv. kedden mentünk Romániába, erre közölte, hogy vettek nekem tortát a szülinapomra, de kidobták, mert nem mentem haza. Igaz, hogy szóltam előre másfél héttel, és elég valószínűtlen, hogy két héttel előre megvették a tortát. Mai napig nem értem, mit süketelt akkor összevissza.Kép
Ma már szerencsére inkább nevetek ezeken, és nem idegeskedem, de akkor nagyon rosszul esett.

KépKép
connie

Juszti,
Ákos is mindig a nagyágyban alszik napközben, igaz, én ott szoptatok, és csak fel kell kelnem mellőle, ha elalszik.
És a babakocsiban is lehet valami altatószerkezet, mert tegnap is meg ma is elaludt benne, amint beletettem, pedig egy cm-t nem toltam, itt állt az előszobában.

KépKép
connie

Ja, meg azt akartam még mondani, hogy van lánzsák is a kocsihoz, és ötpontos biztonsági öve van.

KépKép
connie

Bea!

Na ne legyé má negatív! A vejed is ezt üzeni, és plusszban csókoltatja a menyasszonyát is!
Kép

Connie!
Hol vettétek azt a biztonsági övet az etetőszékbe?És mennyi pénzért vesztegetik?

Timurr!
Remélem átmentek a képek, és most nem hagytam le őket! Kép

Ildi

delfinke

Jégvirág, Connie,
azt hiszem anyum is abból a fészekaljból jön mint a ti szüleitek. Sosem akart elengedni maga mellől. Amikor mondtam, hogy én bizony Mo-n fogok gimnáziumba járni akkor inkább áttelepült a család.Kép Azt sem fogadta jól, hogy Pécsre jártam egyetemre, de gyakran hazajártam. Akkor jött a balhé amikor férjhez mentem. Uazt mondogatta, mint Bea anyukája.Kép Hát ez van.Kép Meg az, hogy azt is mondta, hogy nagyszülői segítség nélkül nem lehet gyereket nevelni.KépKép Most mennek apuval nyugdíjba, és Fehérvárra akarnak költözni.KépKép Hááát ... nagy meccs lesz kialakítani az új szabályokat.Kép

Kép

Kép
vizimano

Bea,
számomra annyira egyértelmű volt mindig amikor írtad, hogy Gréti szopizik, hogy nem akarod tápszerezni.Kép Remek mama vagy, és nagy sikertörténet, hogy tudtál szoptatni.Kép

Timuur,
azt akarom mondani, hogy nagyon klasszul nézel ki ám a fotükon.! Csók Majának.

Ildi,
milyen súlyú Marcipán? Mi az a nagy súly? Mi 6 hósan 72 cm és 9000gr voltunk.Kép Nekem ez nagy súlyKépKép Amikor egész nap cipelgetni kellKépKépKép

Dóri,
Blankának jobbulást.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó!

Törpe a 7hónapos mérésen 76 cm és 9680gr volt!
Hát ez mondjuk nekem is nagy súly; a derekam már totál kivan!
Kép
Apja néha kérdezi, hogy bírom egész nap emelgetni; ő pár óra alatt kidöglik!Kép

Én is csatlakozom hozzátok Jégvirág,Connie,Vizimanó!
Az én anyám is totál ugyanez!Õ is alig akarta elngedni a kezem; ő még a mai napig is pátyolgatna és írányítani az életem!
Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
vannak lustább és aktívabb gyerekek.Kép A 8. emeleten lakó Zalán baba, bár 2 hónappal idősebb Ákosnál, nem csinál még semmit amit a fiam nem csinál, míg a 6. emeleten lakó Adél baba - januári - már mászik, feláll, lépeget! Ez annyira egyedi dolog.! Ákos akkor csinált dolgokat, amikor "elhanyagoltuk" amikor ott voltunk mellette, sokáig hagyta, hogy mi forgassuk stb. Nagy csaló. Én meg attól parázok, hogy ritkán "beszél" a fiam. Meg nem is utánoz. Hiába öltöm rá a nyelvem, nem nyújtja ki. De megbeszéltük apával, hogy amíg érdeklődő és értelmes addig CSAK örülünk. Elvileg Ákos is o-hiányos volt, mert volt meconium a magzatvízben.KépKép Szal, ezért vagyok kicsit paramami. Meg én mindig attól félek, hogy ez az állandóan teszek veszek rámolok a szekrényből stb. hiperaktivitás.Kép
Anyukám szerint ez hülyeség.
Megfertőzött Kőcke. Holnapra MEG KELL GYÓGYULNOMKépKép Gyerek apja buliba megy, nekem kell helytállni.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok,

Nagyon nincs időm olvasni Titeket Kép
Azt látom, hogy Villesnek hiányzunk. Kép
Timurr, írd meg a profilomban található email címre, hogy hova küldjem a táblázatot.

Angéla
angéla

Sziasztok!

Hát nem semmi mennyiségű irományt kell visszanéznie az embernek, ha lépést akar tartani.
Szóval ennyi szuper csajt egy rakáson. Ez a legjobb topik!!

Juszti!
Nagyon szép vagy a tablós képeden, gondolom a férjed a fitnesses külsődbe szeretett bele, de tényleg nagyon szuper alakod van.

Vizimanó!
Azért az egyik kis kockhasad alatt már látszott a Manód, de nagyon sportos alakod volt, hol készült a kép?

Timmur!
Hűha Te is nagyon bombacsajszi voltál!

Kingu!
Rólad nem is beszélek, a férjed nem zárt be kalitkába, tuti kinézeted van, nem csodálom, hogy a sarokból kiszurnak maguknak a kisManók.
Szóval azon a hajós képen nagyon szép vagy. Most is.
Köszi túl vagyunk a szurin, egész jól birta Beni, picikét sirt, picike láz aztán már mára klafa lett. Majd tartjuk egymásban a lelket, suli ügyben.
Ja nagyon jókat röhögtem a rendőrös sztoridon, tiszta lökött vagy, de nagyon vehették a humort, ha így domborított hassal Te még képes voltál röhögés nélkül lyukat beszélni a hasukba.
Színészettel hogy állsz a külső már megvan hozzá?

Vezso!
Állati helyes Rozi abban a kockás szerkóban, olyan édi rucikat tudsz erre a csajszira adni, tökös ruha, babarózsaszín habos ruci stb. Te is gyönyörű mennyasszony voltál, csak a hajad változott Te nem!!
Remélem jobban vagy, én is trombitáltam a múlt héten, alig tudtam aludni, talán csak állva esett volna jól, az meg elég fárasztó lett volna. De már kifele megyek belőle.

Connie!
Nagyon sokat változtál a múltkori talihoz képest, mármint a kinézeted nagyon jól állnak a csíkok a hajadba, és tényleg látszik a fogyás, nem hiszem hogy az előnyös beülésnek tudható be az egész.
Voltatok az Astiban kombidresszt nézni, sokszor vannak akcióik?

Dorka!
Az egyik nagyon aranyos kolléganőmnek van egy (nagyon jó képű fia, na ez mellékes) és ő történetesen kardiológus, Városmajori Kard. Intézetbe vagy valami ilyesmi a neve. Ha gondolod szólok és összehozhatlak bennetek akár telefonon is aztán a többi már a jövő kérdése. Fel a fejjel, biztos minden rendben lesz.

Ildi!
Marcipán egy nagyon szuper kispasi, és olyan nagyfiús kinézete van, az hogy miket kell csinálni az szubjektív dolog. Az egyik barátnőmnek a lánya nem akart ülni, mászni, hanem rögtön felállt és tojt ő arra, hogy mi a sorrend. Persze ő is izgult, hogy a nagykönyvbe meg van írva, aztán a kiscsaj megcáfolta az egészet. Az hogy most milyen az izomzata nem igazán értem, hogy mitől lett neki hirtelen laza, egyébként tényleg egyik sem olyan jó. Nekem pl. nagyon kötött, hát nem is tudok hídba lemenni meg spárgázni, most speciel lahajlás se nagyon megy, a kezemmel nem tudom a lábfejemet megfogni, lehet hogy öregszem?

Jaj képzeljétek nálunk van egy könyvtár és havonta, van ilyen babamama tali a lényeg, hogy mindig hívnak meg valakit, most egy számmisztikus volt. Na szóval én megkérdeztem. Nálunk a Beni is meg én is 18-án született ez ügye 9, plusz föld jegyűek vagyunk elég vegyes a jellemünk, aztán a Patri lányom ő 8-as na ő sem piskóta, aztán gondoltam megkérdezem a férjemet ő 2-es hát szegény pasi fogta a fejét, hogy mennyire sajnálja a férjemet, mert mi így együtt hárman elég dominánsak vagyunk, és a mi párkapcsolatunk nem olyan jó választás, most akkor küldjek neki sms-t, hogy válunk?? Gondolom nem azért szeretett belém, mert olyan kis csöndes, sarokba húzodó vagyok, nem árultam zsákba macskát. De ez van azért formáljuk egymást.Szóval nagyon érdekes volt az egész.
Elvileg ma korán le akartam feküdni, hát nem igazán sikerült, viszont irtam egy csomót Nektek!

Patri
patri

Sziasztok,

ma garantáltan én leszek az első hozzászólóKép!

Mi a múltkor kimaradtunk a nosztalgiahullámból, mert pont akkor volt rossz a gép. Ezért most teszek fel én is régi képeket. A minőségük nem a legjobb, mert lefényképeztem a papírképeket (az esküvőnk 2000-ben volt, akkor még nem volt digitális gépünk).

Itt 7 hónaposan "bulizom" a szüleimmel, igazi retró hangulatKép. Annyi idős vagyok, mint most Virág.
Kép

Ez egy 10 éves kép, azaz 19 éves vagyok. Vicces a szemöldököm, nem igazKép?
Kép

A férjemmel 1998-ban a varsói Magyar Nagykövetség előtt. Azért vagyunk olyan vidámak, mert éppen felvettük az arra a hónapra járó 190 dolláros ösztöndíjunkat, amelyből 120 volt a szállásKép. (A téli szemesztert Varsóban töltöttük vendéghallgatóként az ottani egyetemen. Akkor "jöttünk össze", negyedévesek vagyunk.)
Kép
zitmi

Polgári esküvőnk,2000. augusztus 4.

Kép

Kép

Templomi esküvőnk, 2000. augusztus 5.

Kép

Kép

Ez a fehér maszat itt az állam alatt vmi fénytörési hiba, mert papírképet fotóztam.

Jó éjt mindenkinek Kép

Zitmi
zitmi

Jó reggelt!

Azokat kérdezném, akik este adnak szilárd vacsit a babócának, hogy mikor szoktátok? Fürcsi előtt, gondolom, utána fürdés, szopi, alvás? És mennyit adtok? Amenyit megeszik?
Megint ébredt Ákos éjszaka, és egyértelmű, hogy éhség miatt.
Én kicsit kivagyok, besokkalltam, hogy nincs egy nyugodt percem se, folyton készültségben vagyok az Ákos miatt. Tegnap már majdnem összevesztem a férjemmel, mert két napja mondogatom neki, hogy elegem van, erre megígérte apunak este, hogy küld neki valami dvds progit, és abban a két órában, amiben át szokta venni Ákost, ezt a vackot kereste. Aztán meg csodálkozott, hogy miért mondom olyan szemrehányóan, hogy foglalkozzon már Ákossal. Persze lényegében mindegy, mert estére már nyűgös a fiú, sokszor szopizik, és úgyis nekem kell ugrálni hozzá, még egyszer nem sikerült elmosogatnom se egy lendülettel. Most úgy lepasszolnám gyerkőcét egy fél napra vagy egy egészre, kezd szétmenni az agyam, a folytonos figyelemtől. A hátam meg már szétment.
Bár a tegnap helyrepakolta a csigolyáimat a term.gyógyász, csak még mennem kell párszor, hogy rendbe jöjjön teljesen. És sokat kell nyújtanom, tornáztatnom. De jót röhögtünk, hogy mennyire megerősödött a hátam, mióta utoljára jártam nála januárban.

KépKép
connie

Connie!

Fel a fejjel, ne legyél ennyire kiborulva!
Kép
Néha én is ki tudok borulni; főleg amikor Tibi addig foglalkozik a gyerekkel amíg vigyorog és jókedvű.Amikor pedig eltörik a mécses, egyből adja át Marcikát hogy nyugtassam meg!Néha annyira jó lenne kicsit egyedül lenni, de ilyenkor meg lelkiismeretfurdalásom van.Tibi meg nem érti, hogy mi az, hogy minden gond az én nyakamba szakad.Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Na ja, sztem aki nem tölt el min. egy napot meg egy éjszakát egyedül a babával, nem is érti, mitől fárasztó. És azt hiszem, most az is baj nálam, hogy iszonyú fárasztó lett hirtelen cuccolni a gyereket a rengeteg ruha miatt. Alig bírom megfogni ebben a vastag cuccban, és közben persze feszegeti magát meg tekereg, és irtó erős, kész küzdelem, hogy ne ejtsem el. Öltöztetni is már csak a földön lehet. Szóval fizikailag is jó megterhelő lett hirtelen.
Arról nem is beszélve, hogy Gabi után még többet kell pakolni, mint Ákos után, mindent széthagy. Most a nappaliban alszik, mert annyira horkol, hogy nem lehet meglenni mellette, és úgy néz ki minden reggel, mint egy menekülttábor. Bár ma valami gyanús lehetett neki, mert reggel összeszedte az ágyneműt és egy darab kupacba összedobálta a ruháit is.Kép
Na mindegy, nem új a nap alatt, amire panaszkodom, csak most sokalltam be.
De majd jól kitolok apájával, bevezetjük az esti etetést, azt ő is meg tudja csinálni, és én meg addig tornázom.Kép Most viszont megyek reggelizni.

Ó, nem hiszem el, sikerült 20 percet aludnia.Kép

KépKép
connie

Patri,
Voltunk az Astiban, vettem 3 nagyfiús bodyt. Voltak most is leárazva termékek, csak nem volt időm turizni köztük, és amiket megnéztem úgyis kisebb méretek voltak. Meg most nem is akartam mást venni.

KépKép
connie

Connie!

Nem akarlak még én is zaklatni, de a múltkor beszéltünk a varrásról... és te voltál az, aki mondott egy helyet, ahol jó anyagokat lehet venni.
Tegnapelőtt voltam bababoltban, és kis híján elsírtam magam az árak láttán... Nem sajnálom Lilótól, csak úgyis kinő mindent két hónap alatt, gondoltam megpróbálok alkotni neki néhány darabot... Szóval a bolt fellelhetőségét szeretném tőled megtudni, mert ebben a hozzászólástömegben visszakeresni szinte reménytelen Kép

X. kerületi és környékbeli anyukáktól pedig turik címét szeretném megkérdezni szintén ugyanez okból Kép

Éjjel Liló 3-kor úgy gondolta, hogy már reggel van, mindenki talpra Kép Nem sírt, csak olyan hangosan és jókedvűen kezdett el magyarázni, hogy engem elkapott a nevetőgörcs, erre persze a párom is felébredt Kép Most bezzeg alszik a kisasszony Kép

Köszi előre is Kép
Lir
lirian

Lir,
A Kossuth mozi mellett van a bolt, a WestEnddel szemben, Fortuna a neve. Ha szemebn állsz a mozival, bal oldalon kell keresni.
X. kerültei turikat nem tudok, de nemrég egy másik fórumon ezt gyűjtöttem:

"Connie
Én a Renoválásba járok legtöbbször. Sajnos az utca nevét nem tudom, de ha a Blaha felöl elindulsz bal oldalt a Nyugati irányába az első keresztutca ballra. Ott van valami szökőkút szerűség, meg egy Erste bank a sarkon!
Onnan már csak pár lépés... nézd a kirakatokat mert könnyű elmenni mellette. Külön vannak kisfiú és lánykaruhák nagyon szépeket lehet találni. Lehet majd én is lefotózom. Szerintem az sem elhanyagolható szempont, hogy már tesztelve vannak, nem fognak összemenni stb! Mi is itt voltunk tegnap papácsával.
Az Ármániában (kismamaturi) is vannak babaruhák csak kisebb a választék: http://www.armania.hu
A másik a Kálvinon van a könyvtár előtt a Prágakávézó mellett, de az egy kicsit drágább és szintén kevesebb a gyerekruha.
A harmadik a Humana a körúton. Itt sokszor van leárazás olcsóbb mint a többi, kevesebb gyerekruha van, de azért lehet jókat kifogni."

KépKép
connie

Connie, Ildi,
minden férfi megérdemelné, hogy 2-3 napig kettesben legyen a gyerekkel. Akkor megtudnák a magyarok istenét. Nálunk is ugyanez megy: Gyerek megbetegedett, appja hazajött 5-kor. Ismerős kéri menne már segíteni neki, jogi probléma van. Férj el.Kép másnap férj haza, gyerek nyavalyog, férj el: fagyállót kell eszközölni a gépjárművekbe. Tegnap, már nem tudtam itthon mit kezdeni Manóval, fél hatkor elmentünk sétálni. Fél hétkor haza. Férj panaszosan: olyan keveset látom Ákost.Kép Ma előreláthatólag kollegájának szülinapját ünnepeli.
Ákos nekem is fizikailag is megterhelő.Kép Az egyik karomban be is durrant egy ínhüvely.Kép
Nem panaszkodom, csak hogy lássátok, más tehene is döglődikKépKépKép

Zitmi,
nagyon szép vagy a képeken. Milyen sok hajad volt 7 hónaposan.!Kép És a gyöngy nyakéked is csuda szép.

Bölcsség nagymamámtólKép Hogyan tartsuk meg a férjünket: Nem baj ha egy kicsit kupi van, meg nem patyolattiszta a lakás, és nincs mindig minden kivasalva, fontosabb, hogy legyen jó kaja, és mindig csinosan fogadjuk amikor a munkából hazaér.Kép
Mondta ő aki férfifodrásszal vágatta a haját, sosem festette, és csak babaszappant használt, mert minden másra érzékeny volt.Kép Ennek ellenére tényleg több mint 50 éven át együtt éltek nagyapával.Kép

Talán azért vagyok ilyen zazi most, mert kitakarítottamKépKép

Kép

Kép
vizimano

Patri!
Nagyon köszönöm! Szeretnék vele találkozni Kép Na jó, nem "csak" úgy, hanem főleg Bernát miatt. Köszönöm, ha sikerül! Biztosan sok olyan dolgot tud, amit a gyerekkardiológus nem, hiszen ez egy olyan rendellenesség, ami általában felnőtt korban okoz problémát. Talán az életvezetési tanácsok tőle jönnek majd. Előre is nagyon köszönöm!
Dorka
dorka

Vizimanó,
Sejtettem én, hogy a más tehenével is problémák vannak.Kép
És szeretnék már olyan tanácsokat olvasni, ami a férjeknek szól arról, hogy hogyan tartsuk meg a feleségünket.Kép

Még egy dolog közben eszembe jutott: kinél mennyire vesz részt a párotok a gyerekkel kapcsolatos döntésekben? Mert nálunk mindent nekem kell kitalálni, onnan kezdve, hogy milyen ruha legyen rajta, odáig, hogy milyen autósülése legyen. A megbeszélés úgy néz ki, hogy Gabi megkérdezi, mi az én véleményem, majd rám hagyja.Kép Bár legalább rám hagyja.Kép

KépKép
connie

Connie,
nálunk dettó Kép Úgy tűnik, ez az y kromoszómához kötődő tulajdonság Kép
lirian

hali lányok!

Férj témában nekem is van hozzászólásom elaltarom Boldit aztán megosztom veletek.
addig is egy kép ahogy tegnap segített felmosni nekem Kép

Kép

Kép
juszti75

Lili ma négykézlábra állt Kép
Már néhány napja felhúta maga alá a lábait, de ma fel is egyenesedett közben, és baromi büszkén csivitelt Kép
lirian

akarom mondani felhúzta Kép
lirian

Lir!

Gratula a négykézláb álláshoz; nagyon ügyi Lilóca!
Hogy álltok hízásilag(mármint Lilóca)?
Kép

Juszti!
Ilyen segítség mellett ne is panaszkodj! KépKép

Ildi

delfinke

megírtam életem leghosszabb hozzászólását és elszállt. nem tépem az amúgy is csomókban hulló hajamat. Á nem.

Kép
juszti75

Ja, még valami eszembe jutott!
Már elavult téma, de az üveg almareszelőhöz kapcsolódik! Kép
Nem akarom a kedélyeket borzolni, de mi anno kemény 199.-Ft-ért vettük a 100Forintos boltban!
Kép

Ildi

delfinke

Ildi: hát így elég gyorsan végeztünk.
Lir: Gratulálunk mi is Kép
Kép

Kép
juszti75

Lir,
Gratulálunk mi is.
Kép

Te Ildi,
Nekem ma amúgy is ritka jókedvem van, ne kezdd...
Kép

Kép

KépKép
connie

Ilyen ronda esőben hogy lehet kivinni a babát? Nem sétálni akarunk csak a kocsiig. Lábzsák+tető elég? Esővédő természetesen a kocsiban van.Kép

KépKép
connie

Ildi!
Nem mértem mostanában, főleg önvédelemből:
amióta fáj a torka, a tápszeren (esetleg tejpépen) kívül semmit nem eszik meg, ezekből sem rekordmennyiségeket Kép
Gondolom (vagyis inkább nagyon remélem), hogy ezt a doktornő is észben tartja... mmint a torokfájást, különben megint szorulunk a havi kontrollon Kép
lirian

jajj-jajj-jajj!
Enyém gyerek is lázas; most hívtam ki hozzá a dokinőt!Szegény kis törpincsem!
KépKép

delfinke

Juszti
Édi Boldi ilyen férfi kéne nekünk isKépÍrd meg a címed van két figura,narancsasárga.

Férfi:ma így a negyedik nem alvós éjszaka után betettem Maját a férjrm mellé hadd nyekeregje felKépVegye ki csak ő is a részét az éjszakából,ne vagyok én robot,nem is puffogott miatta.Ma éjjel szintén fél óránként kelés volt,apát elküldtem bogyóért,hogyan kell neki adni?Ez az utolsó reméynem most bezzeg alszik a babakocsiba 2 órája.

Lirien
gratula Lilónak

Timurr
Vendég

Ildi!

megfázott Marcipán, vagy szerinted mitől lehet?
lirian

Lir,
gratula Lilónak.Kép

Nekem is olyan férfi kellene, mint Boldi. Enyém férjet is egy bordában szőtték Conniéval.KépKépKép

Timurr,
milyen bogyót hozott férjed? Chamomillát? Ch 15-t? Arra azt mondják, hogy egy adag 5 bogyesz, kis vízben feloldva, műanyag kanállal beadva, szükség szerint óránként, max. 10 napig.Kép

Ákos ma véletlenül felült.Kép Négkézlábazott, és szóltam neki hátulról erre fordulva ülésbe került. Megdícsértem, de hangosan hahotázni kezdett, amitől eldőlt.KépKépKép Ez biztos nem tudatos dolog volt!

Ildi,
jobbulást Marcinak.Kép Megadrukkok mennek, lehet, hogy olyan enyhe a vírus mint Ákosnál. Ma már kutya baja sincsKép

Kép

Kép
vizimano

Lir!

Egyenlőre nem tudom; arra gyanakszom hogy Tibi megfertőzte.Apa már 5!!!!!!!!!!!! hete beteg, nem tud kikecmeregni a vírusos nyavalyából!
Kép
Remélem hamar kiér a doki!

Ildi

delfinke

na akkor ismét nekiveselkedem:
amíg el nem felejtem:

Zitmi: jók a képek , a szemöldököd tényleg vicces Kép de jól áll.

Patri : a férjem nem a fitness külsőmbe szeretett bele , először is mert akkor már nem fitnesseltem, meg mi neten ismerkedtünk és csak akkor kapott képet rólam mikor már amúgy is egymásba habarodtunk olyan "netesen". Persze mikor találkoztunk szerencsére tetszettem is neki Kép

Férj téma:

nálunk is is ue a helyzet. Pl. ha segíteni szeretne általában abból több munka származik mint haszon ( szegény , de szenya vagyokKép) pl. pelenkázás: még mindig nem sikerült elsajátítania a tökéletes pelenkázási módszert, tehát ha megtörtént a dolog utána Boldi nyakig pisis vagy kakis tehát dupla munka . a másik meg hogy néha gyök kettő. Amíg megcsinál valamit és 3 másik dolgot. na de azért nincs okom panaszra . ezeken kívülKép

Timurr hogy aludtatok? Boldi 3-kor evett aztán szunya volt7-ig.

Kép
juszti75

sziasztok,

Timurr, probáljátok ki a Viburcol homeós kúpot, láz mellett nyugtalan állapot kezelésére, fogzás idején is ajánlják!
Kérlek ne utáljatok, de enyém gyermek fél 10kor kelt, pedig este negyed 9kor már aludt. Lázméréssel kezdtünk, de semmi. Pár napja minden este van egy icipici hőemelkedése, 37.1-37,2, talán a foga miatt??? Tegnap csak egyszer aludt 2 órát, gondolom ezért aludt ma reggel sokáig.
Marcinak jobbulást!
sziasztok,
Eszter
wester2004

Juszti
hogy aludtunk?sehogy.engem bosszant amikor a prom olyan jó ítűen alszik,csak úgy hortyog én meg a héten 2-3 órát aludtam éjszakánként.címed küldöd?Nálunk ha apa pelenkáz min. 5 perc,felsőt nem ad rá mert akkor sír,hihetetlenek

Wester
kösz,valószínű kap kúpot,mert a kaki sem az igazi,tegnap csak egy bonbont nyomott,arra is jó lesz.Miért utálnánk inkább irigyek vagyunk,én legalábbis.

Mizu Marcikával?

Zitmi
tök jók a képek,nekem olyan elegánsnak jönnek leKép

Vezso
Hol vagy?

Vizimanó
köszi a bogyós választ

Timurr
Vendég

Timurr:egy kiskanál langyos vízben fel kell oldani 5 bogyeszt. Boldi szereti, édes. köszi a figurát. örök hálám.küldöm a mailt

Kép
juszti75

Patri
kösziKépTőled kapok adatokat,képeket?

Vizimanó
képzeld Maja tegnap flörtölt egy nála 30 évvel idősebb pasioval,leis toltam érteKépde azt mondta csak egy kis csevej meg simi voltKép

Villes,Kingu
ti merre?

Timurr
Vendég

Eszter,
miért utálnálak? Enyém Ákos fél nyolctól aludt reggel 7-ig, majd délelőtt is nyomott 2 órát.Kép

Connie,
Ákost nem tudtam rávenni a szilárd táplálék fogyasztására lefekvés előtt. Fürdés előtt nem hajlandó enni, utána meg már annyira türelmetlen, hogy csak ordít. Ezért - tudottan - helytelen módon a tápjába teszek egy kevés tejpépet, és azt nyakalja be. Azzal vígasztalom magam amit Vaktyuk mondott, hogy még nem látott olyan pasit, aki 30 éves korában is előkapná a cumisüvegét és abból vacsorálna.Kép Nekünk legjobban a Milupa igazi vaníliás tejpép jött be estére.Kép Ettől gondolom nem lettél okosabb.Kép

Patri,
egyik kép Mostarban, a másik a Makarskai riviérán levő Tucepi faluban készült.Kép Már 3X voltunk ott. És olyan jó volt, hogy egy étteremben felismertek bennünket, és hoztak egy-egy pohár bort.Kép Még arra is emlékezett a tulaj, hogy előző évben vörös vállig érő hajam volt.KépKép Alig várom, hogy Kismanót is elvigyük a "gyártási helyére"KépJa és nincs kitetoválva a hasam - sajnos - ez hennával van festve rája.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?