Új privát üzeneted érkezett!

Fanni,
ez nagyon jó hír, örülök hogy sikerült!!!
Gratula!
Éden
Éden

Fanni!
Nagyon gratula! Annyira örülök, hogy sikerült.
latimi

Fanni Kép
gratulálok! ez hányadik napi hcg szint?

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wolves, Éden, Timi, Orsi!
Köszi Kép

Orsi Kép
13. napi

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
szerintem is kétesélyes a dolog Kép csak azért kérdeztem, mert ha 11. napi lenne, akkor akár 3 esélyes is lehetne, de így 2.... szerintem Kép
nekem a 11. 285 volt, az kb. ennyi a 13. napon.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Jó lenne, mert már évek óta mást se kérek karácsonyra csak azt, hogy legyen egy babánk. Kép
TE milyen vitamint szedtél a lombik alatt?

Nóri!
Jó jó..., csak tudtam hogy te tudsz magyarázatot adni. Kép

Lányok!
Van még valaki aki szenved attól hogy nincs gyereke? Van egy jó terápiám!!!! Figyeljetek, ma itt volt a tesóm babája (7 hónapos) vigáyztam rá és azért néha nem egy leányálom ma kicsit nyűgös volt és nehéz volt kedvébe járni. Szóval montam a tesómnak na amikor ilyen és nem tündérke (mert azért többször tündéreke Kép) akkor hozza át és lehet hogy nem is kell annyira a baba. Kép Kép Kép

Meg délután nyugtattam magam így mennyi mindennel több mindent lehet csinálni tudok 10-ig aludni. Kép Kép

Na jó tudjátok ez csak ideig óráig működik, de hátha valakinek még segít!

Wish!!!!!
Nagyon nem tetszik hogy egész nap semmit nem jelentkeztél. TEssék benézni és megnyugtatni róka család van már nálad és azért nem értél rá írni!!!!!!!!!

Kavicska!
Megvolt az inszem. Biztos minden rnedben tessék lazán venni nem idegeskedni és minden rendben lesz, ja és egy kicsit ráadolgozni. Kép

Farkasok!
REmélem nem lesz itt már szükség a ti esetetekbe inszemre, irányítottra meg műtétre! Fagyiknak sikerülni kell úgyis olyan ritkán van fagyibabás beavatkozás itt a fórumon. Szóval rajtam nem fog múlni nagyon szorítok nektek!

Jó hogy osztom itt az észt, de mi még nem tudjuk hogy kell ezt csinálni. Kép

Puszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Már csak egy kérdésem lenne, most neked pont néztétek a petérést és kaptál repesztőt is mikor sikerült a baba? Ezt hogy érted el Krizsánál?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SziasztokKép

FanniKép
Gratulálok Kép Nagyon örülök, ügyesek voltatok Kép
Farkasok voltak itt is mondták a jó hírt, úgyhogy benéztem gratulálni.

Nekem ma hányingerrel kombinált fejfájásom volt, azért nem voltam egész nap. Délután már annyira fájt, hogy felhívtuk Dévait, hogy mit vehetek be.
Mostmár elviselhető, de még mindig lüktet, úgyhogy nem is nézem tovább a monitort, megyeok alszom tovább.

wish

Wish!
Jobbulást kívánok, bár remélem ezek nagyon jó jelek! Dévai mit mondott, ez normális?
Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni
Hát,hogy őszinte legyek miattad még feljőttem így este a netre,mert nem bírtam várni!
És nagyon hatalmas gratula nektek!!!
Nagyon örülök,mert nekünk is az elsőlesz és ez erőt ad, hogy elsőre is sikerülhet!
Még egyszer gratula, és nagyon vigyázz magatokra!
Az meg hogy valószínű ikrek már csak hab a tortán!
Mennyit is kaptatok vissza?

Wish
A te eredményedet is nagyon várjkmár!!!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Holnap egész nap nem leszek!De pénteken jövök!!!

Puszi!
Edina
dedina

Ednia!
Mi az hogy elsőre is sikerülhet. Figyeld csak meg a táblát, szerintem a legtöbb az eslő! Szóval fel a fejjel, mondtam én neked, hogy az én sikertelenségemen nem szabad elkeseredni!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:28-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:28-kor.
seszi

Seszi!
Válaszoltam! Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Október 29. szombat 14 órától le van foglalva a Tranzit Art Cafe nem dohányzó részlege találkozó céljából.(Kovács-Fenyvesi Andrea néven)

Tranzit Art Café
Cím: 1114 Bukarest u. - volt Volánbusz pu.

üdv
Larapapa
larapapa

Larapapa!
Mi fehérváriak vagyunk. Hányadik kerület? Útleírást szeretnék kérni. Kocsival megyünk.
Timi
latimi

XI. kerület.

Larapapa Kép
köszi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
seszi

Zsebi Kép
Én is ilyenekkel nyugtattam magam. Ha esetleg mész áruházba mostanában, csak állj egy gyerekes család mögé és hallgasd őket. Gyerek ordít, "ezt akarom", szülők csitítják. Nekem ez bejött az inszemek alatt Kép
Elevitet szedtem, azt is néha elfelejtettem... Már a MagneB6-ot is szedem, noha ezt Krizsa ajánlotta az utolsó inszemnél, de nagyon kell, a fáradékonyság miatt (is).

Orsi Kép
2-nél nem lehetnek többen a pocimban, mert 2-t kaptam vissza Kép

Wish Kép
Nagyon drukkolok! Képzeld, tegnap nekem is hasogatott a fejem. Így ha találtál valami jó gyogyót rá, akkor írd meg kérlek, mert jól jöhet. Én persze nem mertem bevenni semmit...

Edina Kép
Nagyon ari vagy, hogy benéztél még tegnap Kép Persze, hogy sikerülhet az első. Az a jó, hogy annál a legtöbb a hited és a reményed. Legalábbis én az inszemeknél így voltam.
Orsinak már írtam, de írom Neked is, hogy 2 babócát kértem vissza, így max. 2 lehet a pocimban.

Seszi Kép
Köszönöm szépen, aranyos vagy.
Sok sikert Neked is!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebikém
Igazából nem a te sikertelenségeden bizonytalanodtam el tegnap!Abból te már kiráztál, hanem egy helyi párnak nem sikerült a 2.lombik.Tegnap délután tudtam meg!
Én rettentően bízom, a párom szerint néha el is túlzom!KépNa az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy Õ is!

Fanni
Nekünk inszemek nem is lesznek,mert a párom spermái nem az igaziak!Kettőből kettő, az igen!!!KépÉn is így akarom!KépNa de megelégszem eggyel is a második kis lurkó már bonusz ajándék lenne!

Na ma már nem jövök az tuti, de holnap délelőtt jövök!!!

Wish!
Én nem szoktam rágni a körmöm, de most már csak azért nem teszem,mert már nincs!!!Kép

Edina
dedina

Fanni,
gratulálok KépKépKép

Farkasok J,
Én alapvetően szeretek ám Andorról beszélni Kép Főleg akkor, ha éppen őt jönnek megkukkolni. Csak akkor nem, ha éppen sikerül 2 órára elszabadulnom itthonról gyerek nélkül és társaságba mennem. Mert azért engem más is érdekel, mint a kakis pelus, meg a vasárnapi ebéd. De valahogy miután az ember lánya férjhez megy és gyereket szül, az ismerősök azt hiszik, hogy már más nem is történik az életünkben. Beszélgettem erről anyuval, az ő idejében is ez volt. Na mindegy. Szóval ezt nem azért mondtam, mert nem mesélek nektek szívesen Andorról Kép Főleg mert tudom, hogy ti szeretettel érdeklődtök felőle Kép

Zsebi,
hát a kaja gond végülis megoldódni látszik, mióta nem 6*, hanem 5* eszik egy nap a fiatalúr. Azóta nem bukik olyan nagy mennyiségeket. Azért a büfivel még jön vissza, de azzal már nem is törődünk Kép Zselét pedig már hetek óta nem kap. Most a kiütésekkel küzdünk még mindig, de hétfőn jön a dokinéni és megnézi. Meg oltást is kap, emiatt eléggé izgulok is.

Mindenkinek köszönöm a dícséretet Andor nevében Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni! Ez aztán a jó hír!!! Gratulálok, örülök, hogy erősíted a lombikosok csapatát! Ki fogod bírni 2 hétig, hogy nem kukucskáltok be??? Mondjuk úgyis "csak" a petezsákok látszanak még... NAGY AZ ÖRÖM!!!!

Lara, sokszor visszamegyek megnézni Andor és a te közös fotótokat, tényleg csúcs. NAgyon helyesek vagytok.

Wish, ez a rosszullét jót jelenthet, HAJRÁ!

Mi jól vagyunk, ez a kisbaba a hasamban egy igazi tündér, már a legelején megbeszéltem vele, hogy ha aggódom miatta, valahogyan jelzi nekem, hogy jól van, és ez a jel egy mai sláger dal lett, mindig felcsendül valahonnan rövid időn belül, amikor várom a választ... szóval kommunikálgatunk a kis majdnem 7 cm-sel Kép
Most egy ideig nem kell mennem UH-ra és vizsgálatokra sem, pedig már úgy megszoktam. Ma adagoltam be az utolsó szem utrot, tőle is búcsúzom. Pedig már hozzámnőtt a 3 hónap alatt.

Tegnap elmondtuk anyukámnak, nagyon nagyon örült, teljesen ledöbbent, hogy eddig nem mondtuk el. Bár meddig kibírtam volna, de az az igazság, hogy azért most már látszik a pocim, nem nagyon, de azért domborodik.

Farkasok, menjetek el Violához, segíteni fog...

Zsebike, nincs kedvetek a pároddal egy kellemes ausztriai hétvégére, tudok olcsón szállást.

reno
12+6
renoka

Reno, de ugye fokozatosan hagyod el az Utro-t???
Nem szabad hirtelen, egy ismerősöm is bevérzett tőle a 13.héten. Nem ijesztgetésképpen, de először csökkenteni kell az adagot 1-2 hétig, utána elhagyni.

Wish, nem akarnál minket meglepni ma egy jóhírrel?? Kép
s_norka

Köszönöm Lara Kép és Renoka Kép

Lányok, amikor azt számoljátok, hogy hány hetesek vagytok, akkor azt honnan kezditek? Az ET-től, vagy az utolsó mensitől?
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renoka Kép
Látom, egy kérdésedre nem válaszoltam.
Igen, kibírom addig, mert szerintem addig még nem is látnak semmit! S én tudni szeretném, hogy hányan vannak odabenn...
Õszintén szólva még nagyon tudatlan vagyok ezekben a dolgokban. Nem mertem "előre olvasni", így azt sem tudom, hogy most mekkorák, de majd persze utána nézek, csak elég sok munka várt ma. Node csak light-osan csinálgatom ám, bár így sokkal tovább tart majd...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

szevasz Lara-mama,
Tudom ám hogy hogy értetted!A talira készülök valamivel, mondjuk befizetlek egy éves Elle magazinra vagy elolvasom a legutóbbi Cosmopolitant, bár annyira nem bírom egyik újságot sem , mert tele vannak fel nem vehető ruhákkal, hogy tépem az agyam, hogy ezt most minek kellett bele tenni, ja meg kicsit fiatalon tart, nem mintha öreg lennék, bár harcolunk az új 10cm cipővel, kétnaponta bepróbálkozunk egymásnál, általában fél háromig bírom a kiképzést. Õszintén szólva úgy vagyok ahogy TE, babák közelében babákról kell vagy tud az ember dumcsizni- mert talán ezt kívánja a kultúra- már ha anya nem 18 éves és nem egy divatdiktátor,pedig annyi minden történik a világban és miért nem lehetne más téma is, szóval készülök, ja nemcsak anyák lehetünk hanem igaz tuti nőcik. Visszaolvastam amit írtam kissé elvarratlan némelyik mondat, de nem törlöm ki.

Kavicska,
Na mi van veletek? Remélem pontosan céloztak és elkaptátok a törpét!

Wolves,
Mindig bajban vagyok a neveddel! Remélem szépen fejlődtök és a kötögetés is szépen növöget! Elképzelhetőnek tartom, hogy kimegyünk a novemberi meccsre, ha másért nem is akkor a sörért.

Reno,
Erősen gondolkodom a varázslónőn. Krisznek még nem rukkoltam vele elő, mert félek egy kicsit tőle. Mi van ha azt mondja, hogy soha nem lesz gyerekünk, vagy mit tudom én! Én kérdezek és ő válaszol vagy más rendszerben működi a dolog?

Snori,
Hogy vagytok? Márcsak 1-et kellene aludnotok, ha az eredeti szabályok szerint haladtunk volna, most megint aludhattok egy csomót! Remélem otthoni UH-t nem akartok beszerezni, bár hamar visszahozná az árát, mert Reno is biztos állandóan nálatok csüngne! Rókakoma van nálad vagy csak álommanó?

Fanni,
Barátkoztok a gondolattal már? Vagy rózsaszín minden?! Tudom egyszer írtad, hogy kb4-5napot pihentél és utána már dolgoztál? Ez most tényleg így volt vagy mit dolgozol? Én is gondolkodom, hogy jegesmedvéket majd munkára fogom, vagy elutazunk valahová, bár ezt még nem pedzegettem Farkas úrnak? Eddig aki törpével utazott az terhes lett, szóval nehogy már ez akadályozza a magyar népesség gyarapodását!

Dedike,
Megkaptuk a képet, ígérem dedikáljuk! Egészségetekre is iszunk egyet!

Latimi,
Nagyon örülök, hogy el tudtok jönni.

Wish-húsevő,
Remélem mára elmúlt a fájdalom és megint nyomatsz valami húsit helyettem is. Nem tudom mit kellene ebédelni, ez mostanában számomra nagy gond, nem vagyok ám válogatós, csak nem tudom eldönteni mit ennék? Lehet, hogy éheznem kellene!

Icsilya,
Fiúkat is hozod a talira vagy egyedül jössz? Remélem rokonság nem kavar be!

Sünike,
Olvastad a cikkeket? El tudtok jönni a talira?

Zsebi,
Bizti nem tudsz jönni?

Édenke,
Remélem bébikét melengeted már serényen, és képet szorongatod a róla. Pihenj rá!

Viki, Niki,
Kell arcos tali, mert káosz van nálam. Húzzatok bele rendesen!!!!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

FanniKép
Az én dokim úgy számol, hogy transzfer + 2hét.
És a babók is ennek megfelelő méretűek Kép!

RenokaKép
Nekem csak a 10. hétig kellett szedni az utrot és naponta csökkentettem az adagot kb. 3 napig, amig volt bogyóm.

WishKép
Jobbulást kívánok! Remélem a zebra majd elviszi minden bajodat!!!
Stella

Kép
stella9

FarkasJudit, én is az agyam dobom el tőled. Nem ám viccelődni az UH-val, nocsak, mielőbb kapd majd csak vissza, meg mindenki, aki ezért csúfol... Kép Kezdjük is jövő héten Fannival, jó? Kíváncsi leszek az idegállapotára, hihi. Kép
Az otthoni UH ötletét már én is felvetettem apának. Kép Különben a Kaális UH-ig már csak 5 alvás van.

Nálam csak álommanó van, meg sűrű gyomorégés, amikor valamit enni kell. Gyakorlatilag a nap 12 órájában. Már 1,5 kg felszökkent. Kép Az előbb a TV-ben valami reklámmanus tükörtojást sütött szalonnával, erre most én is csináltam magamnak, pedig még csak 11 óra van. Nem könnyű dolog az 1.trimeszter, kérem.
s_norka

Sziasztok!

StellaKép
Küldtem mail-t!

Farkasok
Köszönöm a meghívást. Kedden tudok nyilatkozni a dologról.

Wish
Remélem már jól vagy.

Renóca
Kép
süni_renóca

Zsebike

Két történet amitől égnek állt a hajam az óviban, de a válaszom a "kell ez nekem?" kérdésre mégis igen maradt. Sajnos nálam ez a trükk nem jött be, nem tudtam magam meggyőzni.

Történet1:
Kisfiú játszik délután udvaron barátjával. Megérkezik apuka. Kisfiú nem akar hazamenni Kereken 10 percig ordít,üvölt, zeng az óvoda, könny egy csepp se. Apuka hazamegy, gyerek marad, fél óra múlva jön érte mama. Gyerek haza nagy mellénnyel. Gondolja magában: "Na ki is a főnök otthon?"

Történet2. (Ugyanez a gyermek)
Játék óviudvaron. Frizbi, amit elvesz az óvónéni (én), mert eltört és éles, és vág és veszélyes.
Találnak egy botot, kinevezik frizbinek, dobálják. Óvonéni szól, hogy hagyják abba, mert megüt valakit, kiszúrja a szemüket.... közben megérkezik apuka. Még a gyerekről váltunk egy-két szót barát átdobja a szomszédba a botot. Gyerek fej hangon üvölt 5 percig, hogy az neki kell. Apuka becsönget az idős szomszédbácsihoz, aki elég furán nézett rá amikor kiderült, hogy egy bot miatt csöngettek be hozzá. Gyerek elégedett vigyorral arcán, nagy mellénnyel haza.

Hát csak egy kis ízelítő, hogyan ne neveljük majd gyermekünket fejezetből. Remélem senkit nem bántottam meg. Lehet, hogy én még rosszabb leszek, ki tudja.Kép

Üdv Renóca
Kép
süni_renóca

Nóri, Stella, az utrot folyamatosan kellett elhagynom, naponta csökkentettem 1-el, ma már csak 1 bogyó volt. Igazából sosem fog kiderülni, hogy egyáltalán kellett-e, mert ezt nem nézte meg a doki a véremben az elején, nem volt kérdés, nyomogassam amíg kell. A 2. trimesztertől viszont tilos kapni, mert veseműködési zavarokat és egyéb rossz dolgokat okozhat.
Az UH nagyon jó, az orvosom csak annyit mondott a múltkorinál, miután felsóhajtottam, amikor láttam, hogy jól van a baba, hogy "könnyű magát mostanában kielégíteni!" Fő perverzióm lett, hogy lássam ezt a gyereket, de majd megtudjátok ti is hamarosan (Farkasok Judit és társai!!!).
Judit, a néni nem ilyen mágus vagy varázsló féle, több diplomás, nagyon intelligens hölgy, aki tud valamit, amit mi nem. Õ fog kérdezni, nálam így volt. A párom is bement hozzá, ősracionalista, és neki is tudott újakat mondani. Nem jósol vagy ilyesmi, csak segít eljutni oda, ahova vágysz...ha úgy tetszik, megmutatja az utat. Menj el egyedül, ne szólj a Krisztiánnak, majd utána elviszed őt is, ha tetszett a dolog(én pont így tettem).
Fanni, vajon vegyes lesz a páros??
Renóca, annyira jó figuráid vannak, nagyon tetszik.
Nóri, amúgy nekem már diétáznom kell, mert attól függetleneül, hogy hánytam néha (monjuk még tegnap is), folyton ennékKép Igyekszem odafigyelni, 165 cm-hez 56kg volt a versenysúlyom lombikok alatt felment 59-re, most innen startoltam, nem tudom, hol fog megállni a mérleg nyelve.
Ki tud segíteni hajfestés témakörben? Festett szőke vagyok , alapból szőkés-barna, és nem tudom, hogy most festethetem-e a hajamt, kezd csúnyán lenőni, ez nem járja, vmit tennem kell.
puszi
reno
renoka

Renoka
Ezt találtam neked.

Hajfestés terhesség alatt?

A terhesség első három hónapjában ajánlatos kerülni a kemikáliákat tartalmazó hajfestékeket. A melírozás rendben van, mert akkor igen ritkán érintkezik a fejbőrrel a festéket felvivő ecset, fésű. Akinek mindenképpen szüksége van festésre az első három hónapban is, az használjon henna alapú hajfestéket, mert ebben nincs ammónia vagy peroxid. Szerencséjük van a barna hajú nőknek, akik sötétítés céljából szeretnének festetni, mert a henna általában sötét árnyalatokban kapható.

Hajfestés, hajszínezés terhesség idején

A hajfestés a jelenlegi orvosi tudás szerint nem befolyásolja károsan a magzat fejlődését. Ha nem vagy biz­tos abban, hogy árthat-e vagy sem, a babavárás első 12 hetében kerüld a hajfestést, illetve használj ter­mé­sze­tes alapanyagú hajszínezőket!
Ha mégis rászánod magad, még ak­kor sem biztos a siker, hiszen ha­jad­nak megváltozik a biokémiai össze­té­te­le. A festés a másállapot során a szokásostól eltérő eredményességű, tartóssága, az elért szín tónusa és árnyalata nem minden esetben a várt eredményt adja. Az elérhető esz­té­ti­kai eredmény kétségessége miatt ezért nem ajánlott a hajfestés. A haj dauerolásának elbírálása hasonló megítélés alá esik: a komoly hor­mo­ná­lis változások következtében ki­a­la­ku­ló biokémiai, szerkezeti változások megnehezítik a haj sikeres dauer-kezelését.

Renóca
Kép
süni_renóca

És még egy orvosi vélemény:
http://www.babanet.hu/szak/no243.php
süni_renóca

SüniKép
Válasz ment Kép!

NóriKép
Ne aggódj az állandó ehetnék miatt. Nálam is csak az evés használt a hányinger ellen. Ami pedig feljön, az biztos kell is majd később a babónak.
Az otthoni UH-t már mi is hiányoljuk. Nincs annál megnyugtatóbb, mint látni mocorogni a kismanókat.

Bár, most nincs okom panaszra, mert az enyémek nagyon jófejek. Tegnap elkezdtem aggódni, hogy vajon mi lehet, mert ugyebár messze van már múlt szerda és a jövő heti sincs közel.
Hát, a kismanók nem hagytak sokat agyalni a témán, mert szépen elkezdték a kaparászós számukat! Hát nem imádnivalók??!!!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

NóriKép
Nem szolgálhatok meglepetéssel bár reggel nehezen álltam meg Kép Remélem holnap sem pofáraesős meglepetés lesz, inkább csak olyan ezt váruk örülés Kép
Merthogy most azon parázom, hogy mi van, ha csak pszihésen produkálok ilyen klassz kis tüneteket. Én nem is poénkodom az UH-on legszivesebben én is befeküdnék valami szupermikroszkóp alá, hogy lássuk mi van odabenn.

FanniKép
Azt mondta Dévai, hogy igyak sok vizet és egyek magne B6-ot. Ha nagyon fáj, akkor algopyrint bevehetek. Ezzel éltem is tegnap és így sikerült túléni a napot.
Azt találtuk még, hogy fejfájás ellen jó az erős feketekávé pár csepp cirommal. Viszont ha magas vérnyomás mikatt fáj a fej, akkor nem ajánlatos. Meg egyébként is a kávé nem igazán kismamabarát, de hát vagy ez vagy az algopiryn, vagy a szenvedés.
Illetve, nekem ha nem nagyon fáj, akkor szokott használni a jegesmedve olaj (polar bear oil, de nem jegesmedvéből van Kép). Ez egy kínai gyógyfüves mentholos folyadék, amit ha meghatérozott pontokra kensz csillapítja a fájdalmat. Gyógyszertárban lehet kapni és van hozzá papírka, hogy hol kell bekenni ha fáj a fejed.

Ma egyébként jóél vagypk, csak egy picit fáj a fejem, de ez a tegnapi után semmiség.
A pszihés tüneteim közé tartozik az is, hogy én folyamatosan ennék, úgyhogy most beállunk levesevésre és gyümölcsökre, különben dagibb leszek, mint valaha.

wish

Sziasztok!

Voltunk reggel a pszichodokinál. Ki is akadtam.
kellett rajzolni házat, a jövőbeli családot, fát. Az ajtóra elfelejtettem kilincset rajzolni. Jól bele is kötött. nekem és a két gyereknek elfelejtettem szájat rajzolni, csak a páromnak rajzoltam. Belekötött a fűbe. Szerinte azért rajzolunk füvet, hogy eltakarjuk a homokot. (Föld helyett véletlenül homokot mondtam). Össze fog dőlni a ház. Abba is belekötött, hogy tanulok. Szerinte, aki közgazdásznak tanul, az biztosan nem akar gyereket, mert a munkájával akar majd foglalkozni.
Szerintem, én negatív vagyok nála. Kitöltöttük az 566 kérdéses tesztet. Azt majd jövő csütörtökön értékeli és beszélgetünk.

Az UH nem rossz ötlet otthonra. Én is mindig vizsgálgattam volna, hogy mi zajlik odabent.
latimi

Timi, akkor ez hasonló lehetett ahhoz, amikor megkérdezték, hogy milyen fából van a tálalóm, és miért.
Néha a pszichodokim szintén kötekedett, aztán később elmagyarázta, hogy ez egy affajta provokatív technika náluk. Amikor kötekszenek, nem feltétlenül azt mondják, amit gondolnak is, hanem a reflexiókat nézik meg. Vagy megvéded magad, és határozott vagy, vagy elbizonytalanodsz. Ha ez utóbbi, akkor ott bibit sejtenek. Soha nem őnekik van véleményük - ezt mondta -, hanem kihozzák azt a véleményt, ami bennünk van. Õk csak tükrök.
Bár lehet, ez a mai pszicho tényleg furcsa volt!
s_norka

Niki híradó: ma visszakapott 2 db nyolcsejtest, a többi fagyiba megy neki! November 3-án lesz teszt!
s_norka

Timi
Hol voltatok? A Pest megyei vagy a pesti TEGYESZ-ben?
Sajnálom, hogy így sikerült.
Nekünk jó élmény volt a pszichodoki. Bár mi nem hagytuk szóhozjutniKép. Csak pár kérdése volt, de nem ilyenekKép. Tényleg sajnálom, de ne keseredj el! Túl vagytok rajta és ez a lényegKép. Egy lépcsőn már felmásztatok, már nincs sok előttetekKép.

Üdv RenócaKép
süni_renóca

Renóca!
Itt voltunk Fehérváron. remélem a kilincs és a száj nem okoz gondot. Remélem, nem ez alapján dönti el, hogy alkalmasak vagyunk-e.

A találka hánykor lesz?

Lara!
Andor ruhamérete mekkora? A hétvégén beégtem a nővéremnél, mert szegény pici lánynak két számmal nagyobbat vettem.
latimi

TimiKép
Az nem baj, ha nagyobbat vettél, majd belenő. Én pl jobban is szeretek 1-2 számmal nagyobbat venni, mert az aktuális méretből úgyis van a babáknak valószínűleg már elég cucca.

A pszihológus nőnek meg legközelebb mond meg, hogy az ajtó fotocellás és arra nem jár kilincs, a száj meg ezért nem kell, mert annyira egymásra lesztek hangolva a gyerekkem, hogy elég lesz egymásra nézni. Látod, így is lehet értelmezni Kép

wish

Tali. 2005. október 29. 14:00

wish

Timi
Csatlakozom Wish-hez ruha és pszicho ügyben isKép.
Ne aggódj, ha van hol laknotok, van mit ennetek és nem vagytok sem drogosok, sem alkoholisták minden rendben lesz. A pszichodoki meg csak alapos akar lenni. Okoskodhat kedvére és még élvezi is, hogy kielemezgethet titeket. Én tanultam pszichológiát és minden pszichológus tanárom egy külön egyéniség volt. Õk ilyenek, egy más kategória, nem átlag emberek. Hogy miket tudnak belemagyarázni egy-egy gyerekrajzba is.
Pl. Rajzoltunk óviban: az én óvodám címmel. Odamentem egy kislányhoz. Nagyon szép volt a rajza, de nem voltak rajta gyerekek. Kértem rajzolja rá magát és a barátait. Amíg a többiekhez mentem telerajzolta esőcseppekkel a lapját és dicsekedve utánam szólt, hogy a gyerekek bennt vannak az óviban, mert esik az eső. Később ez a kislány pszichológiai vizsgálaton vett részt és a pszichodoki megnézte többek között ezt a rajzát is. Az anyuka elmondása szerint azt mondta, hogy zaklatott a gyermek, mert esőt és felhőket rajzol. Pedig csak arról volt szó, hogy elfáradt az igen csak szép, aprólékos házikó megrajzolásában és volt annyi esze, hogy kitalálja, hogy úszhatná meg az emberábrázolást, ami neki még nehéz volt.Kép

Renóca
süni_renóca

Timi Kép
Biztosan sikerült! De ha mégsem, akkor se keseredj el, van még jópár szervezet, akikhez elmehettek Babócáért.

Nóri Kép
Te kis gonosz! Ha jól beparáztattok, akkor tutira parás leszek, de most még jól bírom Kép

Renóca Kép
Jók a sztorik, gondolom csendesen mosolyogtál magadban közben.

Renóka Kép, Renóca Kép
Én is úgy tudtam, hogy az első 12 hétben nem ajánlott, ahogy a lakásfestés, lakkozás sem.
A hennával vigyázni kell, mert a henna csak természetes haj festésére jó. Legalábbis ott hatékony. Hennával festett hajat viszont egészen biztos nem lehet "rendes" hajfestékkel festeni, és azt hiszem, hogy fordítva sem.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish Kép
Köszönöm a tippeket a fejfájás csillapításra.
Algopyrinem van otthon, de arra rá van ám írva, hogy terhesek nem szedhetik... Nnade persze ezt majdnem mindenre ráírják!
Kipróbálom azt a kínai izét!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish! Renóca!
Köszi a biztatást.

Fanni!
A teszt elemzése még hátra van.

Mindenre tök egyformát ikszeltünk. 5-ször megkérdeztek a szarásról, 5-ször a szexuális életről, 10-szer, hogy melyik nemhez kötődünk. persze ezt mindig másképp, jó furfangosan kérdezték meg.
latimi

Fanni Kép
Tudom, hogy rá van írva, hogy terheseknek nem ajánlott, de ha Dévai megengedte, hogy bevegyem, akkor nagy bajt nem okozhat. Tényleg már elviselhetetlenül fájt, különben nem vettem volna be.

wish

Wish Kép
Kinek másnak hihetnénk, mit a saját orvosunknak?
Én is bevenném, ha nagyon fájna Kép
Gondolom reggel tesztelsz, nagggyon várom az ereményt!!!

Timi Kép
Ha ilyen ügyik voltatok és mindig következetesek, akkor nem lehet baj Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Timi Kép
ruha miatt ne aggódj, én is mindig nagyobbat viszek, tuti, ami biztos, abba belenő.

"Szerinte, aki közgazdásznak tanul, az biztosan nem akar gyereket, mert a munkájával akar majd foglalkozni. "
én biza végzett közgazdász vagyok, és úgy diplomáztam le, hogy 5 hónapos terhes voltam a maszatokkal... ekkora hülyeséget!!!!

rohanok... azért elmondom, hogy ma 1 évesek a pasik. Majd dobok képet róluk Kép
ma csak szolid ünnepség lesz, party vasárnap.

Drukk megy mindenkinek!!!!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hi,

Egy kis útbaigazító:

Kép

Farkaskoma

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak