Nóri, Stella, az utrot folyamatosan kellett elhagynom, naponta csökkentettem 1-el, ma már csak 1 bogyó volt. Igazából sosem fog kiderülni, hogy egyáltalán kellett-e, mert ezt nem nézte meg a doki a véremben az elején, nem volt kérdés, nyomogassam amíg kell. A 2. trimesztertől viszont tilos kapni, mert veseműködési zavarokat és egyéb rossz dolgokat okozhat.
Az UH nagyon jó, az orvosom csak annyit mondott a múltkorinál, miután felsóhajtottam, amikor láttam, hogy jól van a baba, hogy "könnyű magát mostanában kielégíteni!" Fő perverzióm lett, hogy lássam ezt a gyereket, de majd megtudjátok ti is hamarosan (Farkasok Judit és társai!!!).
Judit, a néni nem ilyen mágus vagy varázsló féle, több diplomás, nagyon intelligens hölgy, aki tud valamit, amit mi nem. Õ fog kérdezni, nálam így volt. A párom is bement hozzá, ősracionalista, és neki is tudott újakat mondani. Nem jósol vagy ilyesmi, csak segít eljutni oda, ahova vágysz...ha úgy tetszik, megmutatja az utat. Menj el egyedül, ne szólj a Krisztiánnak, majd utána elviszed őt is, ha tetszett a dolog(én pont így tettem).
Fanni, vajon vegyes lesz a páros??
Renóca, annyira jó figuráid vannak, nagyon tetszik.
Nóri, amúgy nekem már diétáznom kell, mert attól függetleneül, hogy hánytam néha (monjuk még tegnap is), folyton ennék
Igyekszem odafigyelni, 165 cm-hez 56kg volt a versenysúlyom lombikok alatt felment 59-re, most innen startoltam, nem tudom, hol fog megállni a mérleg nyelve.
Ki tud segíteni hajfestés témakörben? Festett szőke vagyok , alapból szőkés-barna, és nem tudom, hogy most festethetem-e a hajamt, kezd csúnyán lenőni, ez nem járja, vmit tennem kell.
puszi
reno