Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Ma reggel voltam védőnőnél. Nagyon kedves volt, a +3 kg-ra nem mondott semmit. Sőt, azt mondta, hogy ez teljesen rendben van, ne aggódjak miatta. Ha esetleg nagyon elszabadulna a súlyom, akkor a napi 1 elevitet vegyem vissza kétnapi egy szemre. Végülis ez szerintem belefér.

Mondta viszont, hogy a vérnyomásra nagyon oda kell figyelni, mert ez lehet a toxémia első jele. Ma teljesen rendben lévő értéket mért, de mondta, hogy én is nézzem otthon. Hát ebben sem lesz hiány...

Zsófi: köszi szépen a kalkulátort. Megnéztem az értékeket, és eszerint nincs is egy hét lemaradása babónak, csak a doki ijesztett meg. Vagyis hát remélem.

A baba nem szereti a tudományokat: ma, amikor készültem az egyik órámra, szinte szétrúgta a hasamat. Miért van ez.... Nem is értem. Kép

Kellemes estét, jó pocakosodást.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Anita: nekem hauck batárom van, és abszolút bejött. Nagy, nehéz, de a babának kényelmes. Ha tetszik, vedd meg Kép
Ha tud mindent, amit szeretnél, és nem érdekes a súly, akkor mindegy Kép A Gracok és a Peg Peregok a súlyuk miatt ütősek. De az abc design-ok is tartósak.
cory 18+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok én még csak a keresztgyerekeim kocsijait toltam. Peg Perego, vagy valami más P-betűs. Valami nagycsőrű madár van a felirat felett. Elöl bolygó kerekes és kínszenvedés tolni. Ha minden igaz az egyiket elöröklöm. Õk két egyforma kocsit vettek, az apuka barkácsolt hozzá valami összekapcsolót. De eleinte a két gyerek egyben elfért. Amikor nagyobbak lettek, akkor meg egymás előtt ültek az egyikben.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Gyezsu
A 4D-n rakta, oda a nyílat a néni, mert mindenki látta csak én nem annyira koncentráltam.
A vízessedésre azt mondta a doki, hogy nem annyira az, hanem Levi ott fekszik rajta és nyom valami eret. De van benne valami, mert pl : amikor leülök a WC-re érezni, ahogy lejjebb csúszik Levi és háromszor akkora lesz odalent . De se a kezem se a lábam nem vizes. Baromi érdekes hát még érezni!

Szelevi
Szoruláshoz hozzá szólva amióta terhes vagyok, úgy csinálok, mint a nyulak. A párom már ki van tőlem, mert mindennap az a téma hogy én tők normálisan eszem és mégis meg kell küzdenem a Nagy Barna Medvével. Más ilyen táplálkozással egész nap a WC-n. ülne és hasmenése lenne.

Anita
Nem vagy egyedül az 5kg-val, ha ez vigasztal!
A lepény jó helyen van a hátsó és mellsőfalon. Az a gázosabb, ha elöl fekszik, én így tudom.

Köszi a nadrág dicséreteket, ti is mehetek ide vásárolni 3800 és 4000ft/db.
Szerintem is nagyon jól látszik a kukac.

Sziasztok

Babetta 20+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szelivi: szerintem Pierre Cardinra gondolsz Kép Az elöl bolygó kerék nagyon jó tud lenni, de csak jó súlyelosztású kocsinál. Nekem most szar van. Egy rémálom. TIszta erőből kell tolni Kép Ez a sportkocsim, le is fogom cserélni, amin lehet.

cory
Budapest

Cory, Nanó! Továbbra is köszike a segítséget!

Erszényes! Ha megtudok vmit, írok holnap!

Babetta! Köszi az infót, biztos nem gáz, de vmiért sztem oda kell rá figyelni, mert 4D-n is kihangsúlyozták, meg genetikain is! Gratula a legénykéhez! Nagyon édiKép Most az ő kukacának kielemzése kezdődikKép (Botié már megvoltKép) Nem vigasztal, hogy nem vagyok egyedül, de ez van!Kép Mondom, csak az önkontroll hiányzik, mert van úgy, hogy nem is vagyok igazán éhes...Kép

Mariann! Vigyázz a vérnyomásodra! Ph.D-zel, vagy azon már túl vagy? Lehet,már írtad! Mit tanítasz?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Még egy gyors esti kérdés: mit gondoltok a köldökzsinór vér levételéről? Elég tájékozatlan vagyok a témában, de véletlenül sem szeretném elvenni a lehetőséget a babától, hátha egyszer kell majd neki.

Próbáltam utánanézni, de nem találtam semmi értelmeset. Tudtok erről valamit? Hol veszik le? Hol tárolják? Mennyibe kerül? Mik az általános kondíciók? (elsősorban fizetésre gondolok)

Ha találnátok valamit, lécci szóljatok, hogy el tudjak gondolkodni rajta.

Anita: még PhD-zem, de már az egyetem alatt is tanítottam. Hát most kezdem érzeni, hogy nem is olyan egyszerű végigállni egy-egy órát. Kép És olyan tárgyattanítok, ami nem túl közkedvelt. De én mégis szeretem. Kép

Mariann
21+3

KépKép
mariannka

Mariannka!
Ezt nézted már?
http://www.ossejt.lap.hu/

Egy kevés infót szerintem itt tuti találsz...

Jó8!
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Megtudtam az AFP eredményt: 42,1, MOM: 1,17. Ez ugye jó? Remélem, mert nagyon nincs kedvem további macerákhoz, ha mégsem Kép Egyébként nem a Schöpfiben mondták meg (476-4400/AFP labor), hanem a Rókusban (2668000 /központi labor). Szerdán megyek a Praxisba 4D-re. Jön valaki szerdán, vagy mindenki szombaton megy? Este meg a dokihoz (szintén a Praxisba). Közte meg valszínűleg kimegyünk a barátnőmhöz, akivel úgy ismerkedtem meg, hogy egy az orvosunk és egyszerre is szültünk, és most is egyszerre vagyunk terhesek (csak ő májusra várja a tesót), úgyhogy este egymás után megyünk a vizsgálatra. Jó, nem? Kép

A nap másik nagy híre, hogy Kata a WC-be kakilt (Femőke, a "kész" a pisilésre vonatkozott Kép), úgyhogy végre megúsztam a nagy öklendezéseket. Itt a tegnapi fotó:
Kép

Anita, gratula a vizsgádhoz! Mariannka, nem lehet, hogy úgy ültél, ahogy nem tetszett neki, és a tudománnyal egyébként semmi baja? Kép

Lyly, sajnálom, hogy a dédi nem foghatja már kézbe a dédunokáját, de onnan föntről biztos mosolyog majd rá Kép

Mariann, nekem barátnőm járt utána ennek a köldökzsinór dolognak, majd megkérdezem. De nekem úgy rémlik, hogy lassan már nem csak a köldökzsinórból tudnak majd őssejtet nyerni, és akkor meg mindegy lesz.

Lányok, jó ez a varrótanfolyam! Kép

GyeZsu
gyezsu

Cory!
Tényleg Pierre Cardin! Most már leesett. Én nem bírom tolni, de állítólag ki lehet kapcsolni a "bolygást" rajta.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szelivi

Szelevi! Jó macicsalogatóKép a lenmag mindenféle formában. Egy kis forró vízzel leöntve, szilvalekvárral elkeverve (Pacificból van pl. nagyon finom) csodákra képes.

Kismamanaci: a Kelenföldi pu.-nál van egy Teresa nevű butik, ott szemezek most egy csini kord pocinacival - 3500 Ft.

Ma voltunk uh-n, van gyomra KisFarkasnak KépKép.

Nicika! Nagyon jó a tábla!KépKép Főleg hogy már én is benne vagyok KépKép

Hátsó fali lepény: az elöl-hátulnak tudtommal nincs igazi jelentősége, ha elől van, néha később érezni a mozgást. A mélyen van csak akkor gond, ha rálóg a méhszájra vagy pláne elfedi. De ezt biztos mondták volna külön, mert tényleg extra kíméletet és figyelmet igényel.

Ági, Cory! Éljen-éljen, nincs semmi gond! KépKép
Előre a hosszú, unalmas terhességért! KépKép
(Bár asszem nekem ahhoz agydonor kéne - eszement dolgokkal tudom magam felcukkolni.)

Borcsa
22+2

Borcsa
KépKépKép
borsts

Jó reggelt,

Gyezsu,
gratula Katának! Nagyon édes ez a kiscsaj!!! Kép
Ildi és én szombaton megyünk a Praxisba! Írj majd, hogy milyen volt!!!
Nancsika,
köszi, akkor majd összehozzuk ezt a varródolgot.
Anita,
graulálok a vizsgákhoz! Ügyes csaj vagy! Pihenj most! Kilókkal én is így állok, de most 1,5 hete nem változik. Kép És a pocakom felfele nő, nem előre. Kezdek megtelni a babuval.
Cory,
a Graco Quatro Tour Deluxba az újba, be lehet úgy tenni a picit, hogy szemben legyen veled egy mózesben. Nagyon tuti, a 7végén néztük. És nagyon könnyen egy kézzel kinyitható. A Peg Perego, pedig az egyik legkönnyebb a kategóriájában.
Erszényes,
gratula a félidőhöt! Üdv itt.
Borsts,
ez jó ár egy naciért.
Mariannka,
rendes védőnénid van. Figyeld a vérnyomásod és nem lesz gond!

Puszi:
Angi
23+6
angi79

Angi: és úgy is be tudod kötni, ha fordítva van benne a baba? Meg a Quatro Tour már nem is túl könnyű. Megnéztem, 12,8kg.
A Peg Peregokat nem ismerem, sosem volt olyan kocsim.
cory 19+0

cory
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Azért csak én voltam ma az első (00 óra 07 perc!)
Mostjövök a vérvételről, leadtam a vérem vérképre és AFP-re. Állítólag szerdán lesz eredmény. Hát tök kíváncsi vagyok.
Az este bekanalaztam két kiskanál hashajtó lekvárt, de még mindig semmi. Pedig már bugyborog! Kép Tegnap ettem almát, körtét, joghurtot, mindent, ami lazít, de semmi. Lehet, hogy én mindent 100%-ig feldolgozok? Kép

Kép
szelivi

Halihó!
Nem tudjátok, hogy mennyibe kerülnek (és hol lehet olcsón venni) kismama melltartót?
Teljesen kész vagyok a melleimmel, szerintem leszakadnak... ez természetes így a 10. hét közepén? Erre keltem fel, és megmondom őszintén, nem volt túl jó érzés.. Most akkor éjszaka is kell hordanom? Kép Ez érdekes lenne, mert én itthon rögtön kibújok belőle annyira nem bírom, de ez most FÁJ!! Nehéz és feszít.. Kép
Ha tudtok segítsetek!! - köszi.
Mindenkinek jó reggelt!
Satuk

satuk

Satuk: teljesen normális ez az elején Kép NEkem az első terhességnél olyan érzésem volt, hogy amint levettem a melltartót, mintha kövek lennének a melleimben és ki akarnának szakadni. Olcsó kismamamelltartó? Háááát, talán nagy áruházban nézném meg (Auchan, Tesco, Cora) a baba részen.
cory

cory
Budapest

Jó reggelt!!!!

Gratula mindenkinek a uh-khoz, afp eredményekhez, vizsgához....stbKép
Satuk , első két terhességemnél nekem is rettenetesen fájtak a melleim, most nem.Érdekes.

Angi, nekünk Perego Pliko-nk van, ez 8 kiló, abszolút nem nehéz,(bár most már nem emelgetem a 13 kilós gyerekkel együttKép) esernyőre csukható, sajnos csak fordítva lehet benne a bébi.
Én szeretemKép
Én is egy hete voltam afp-n, d eazt mondták 1-1,5 hét, úgyhogy hétfőn érdeklődökKép

Gyezsu, milyen ügyi KataKép

Babetta, nagyon szép nevet választottatokKép
nekünk is Levente a hat éves fiúcskánkKép

sziasztok
Ildikó16+6
vas

Satuk,
én Anita típusút vettem a Mega Toysban, de ez nem olcsó. Viszont a barátném sportmelltarót vett valahol fehérneműboltban. Az is jó. Cory írta, hogy a Corában is van, ami biztos nem olyan drága.

Cory,
kicsit nehéz a kocsi, de nálunk van lift, cipelni nem kell. Ha ül már a baba, akkor ellentétesen van veled. A Peg Perego jobb, mert annak átfordítható a karja. Most ezen is filózunk a szomszéd csajjal, aki decemberben szül.
angi79

Angi: ha ül már, akkor előre felé néz, az tiszta sor, ő is inkább nézelődik, de nekem fontos, hogy kicsiként folyamatosan lássam. De ezt át kell gondolni. Meg nekem az is fontos, hogy be legyen kötve a baba.
cory

cory
Budapest

Szelivi
Jó nagy lehetett az a kocsi, hogy 2 gyerkőc elfért benne Kép
A körte az fog! Azt ne edd inkább!

Gyezsu:
Gratula a wc-s sikerhez! Kép

Borsts
A kelenföldinél hol van az a butik?

Varrónős nadrág: csak olyan vegyen nála, akinek kicsit szélesebb a csípője, mert nekem pl sajna nem jött be Kép A vastagot tegnap vittem vissza, mert felvétel után 10 perccel már teljesen lecsúszott. A vékonnyal meg küzdök...sajna... Én ilyen hülye alkat vagyok!

Manuális vizsgálat: titeket minden alkalommal megvizsgál a doki kézzel? Egy ismerősöm ki van akadva, hogy miért nem matat bennem a dokim minden alkalommal... Olyan nagy gond ez szerintetek is?????
Ja egyébként vérnyomásom, súlyom oké, szívhang is teljesen jó, hétfőn vagy kedden megyek cukros vérvételre meg vizeletre.
Jövő péntekremeg átraktuk a 4D-t, mert a doki nem utalt most Uh-ra.

Titati 25+0
titati

Titati,

gratula a 25. héthez! Kép
Nekem a dokim a 15. héttől megnézi a méhszájat, hogy zárva van e, de ez csak egy pillanat.
De a dokid biztos tudja, hogy mit csinál, nem hiszem, hogy ez gond. Mit mondott a keményedésre?
angi79

Angi
Köszi Kép
Mivel nem rendszeres, így nem gond. Azt mondta, ha ismét keményedne, akkor Magne B6-ot szedjek...ha meg rendszeres lenne, akkor menjek újra hozzá.
Szerencsére csak 1-2 nap éreztem tartósabban, akkor meg így visszagondolva, fáradt is, meg ideges is voltam... kedd üta pl egyáltalán nem voltam kemény..

titati 25+0
titati

Titati
Nálam sem szokott a doki matatni. Csak uh-ozni. A kiskönyvembe mégis be van írva, a 3000-es.

Szilvi
22+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Titati, én eddig egyszer voltam a dokinál(2 hét múlva megyek legközelebb)
Olivérrel 6 hetente jártam hozzá, és csak minden második alkalommal vizsgált meg.
Így kibírható szerintem, de azért a hathetes sűrűségű vizsgálatot is kibírja az ember lányaKép

Uh-n meg kétszer voltam, jövő szombat lesz a harmadikKép
Már váromKép

Ildikó
16+6
vas

Reggelt lányok!

Megvan az én AFP-m is: 30,8, MoM: 1,2. Ez jó? Az a 30,8 mi a manó? Mondjuk azt mondta a nénike a korházban, h ez teljesen jó. De én nektek hiszek csak! Kép

Gyezsu! Gratula a lánykádnak a WC-hez! Kép Édes! És milyen gyönyörű szép kék szeme van! Szerelmes lettem! Kép
Az AFP-hez nem took hozzá szólni, mert fogam sincs.Kép
Akarsz Te is varrni? Kép

Ma megyek boltba, veszek egy-két dolgot. Cérnát, gombostűt, miazmást, mert nem toom hová kevertem el őket.Kép

Borsts! Köszike az infót a lepénykével kapcsolatban. Én is arra tippeltem, h ha gáz lenne vele, akkor úgyis mondta volna már a dokibám, vagy a 4D-n a dokinéni.

Angi! Rendben. Majd valahogy megdumcsizzuk. A mélcímem: nancsika@t-online.hu Majd írjatok, h kinek mikor jó, és összehozzuk.Kép

Kakimakival kapcsolatban. Én nem toom, de nekem a manó előtt kellett megharcolnom minden darabkáért. Most meg? Keretestül viszem ki a klozet ajtót, és úgy kell lemászni róla.Kép Jah, és ezt napjában többször is tudom prezentálni.Kép Lehet ettől volt a -2 kilóm?Kép

Matatás. Eddig nálam is kezet fogott a kistökivel odabent. De tudja, mit csinál... Gondolom. Most nézem a könyvem, h nekem is be van írva, h C:3000. Az ugye akkor jó? Mondjuk nekem volt, h kukkantott is, mert rákszűrésen volt kis jófajta HPV vírusom, és rendszeresen kukkolt, meg matatott, meg kenetezett, h van-e még. Még apa kukacát is megnézte. Nah, az mókás volt. Kép De hála az égnek sehíre már a kis mihasznáknak! Kép

Pusza!

Nancsika 18+3

Kép

Kép
nancsika

SZiasztok!

Titati: engem mindig megvizsgál a doki manuálisan. Egyszer hagytam ki még Zsománál, másnap már mentem a kórházba vérzéssel, szóval nálam ez babona is.

Voltam védőnőnél, jövő hét szerdán jön hozzánk. Vérnyomásom 110/70 volt Kép

cory 19+0

cory
Budapest

Cory,
ez egy jó vérnyomás. Kép
Nancsika,
az AFP-d szerintem teljesen oké. Nekem is 1,2 volt a másik pedig 44,9. De azt én se tudom, hogy mit jelent.
Megnéztem a kiskönyvemben. nekem is az van beírva, hogy 3000. És a méh fundusa: 2/K. De ezt se tudom mit jelent.
Csajok,
hideg van kint és nekem fáj a fejem. Kép
Nem sokára megyek babalátogatóba egy kislányhoz. A férjem kolléganőjének a kislányához, aki 1 hónapos. Kép

Pussz. Mindenkinek kellemes délutánt! Este jövök.
Angi 23+6
angi79

Hello CSajok!

Nagyon fáj a hasamKép Nem tudom, hogy a bébi feszítette-e magát, vagy vmi belet nyom, vagy mi, de alul nagyon feszít! Délután megyek dokihoz, majd megmondja mi van! Szerintem most már tényleg többet kell pihennem, nekem a múltkor 2000-es voltKép Hát, már kezdek parázni!

Nancsika, szerintem is teljesen rendben van az AFP-d, gratula!Kép

Gyezsu, nagyon ügyi a kiscsajszi! Gratula!Kép

Nálam is van mindig mataszka!Kép Van már valakinek csíkosodása? Nekem a mellem csíkosodik, de a pocim szerencsére nem!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Mamikák!

Nem hiszitek el hogy tegnap előtt mi történt velünk! Újra elszállt a gép, megtámadta valami féreg és gallyra vágta. Tegnap megint újra telepítettük. Most már van rajt vírusvédelem úgyhogy remélem hogy minden oké lesz!
Egyébként mi jól vagyunk!

Nicika 22+3

KépKép
nicika

Sziasztok!

Régen olvastalak már titeket az írásról ne is beszéljünk...sok volt a melóm!

Egyébként minden okés és raktam fel képeket a Fotótárba.

Pussz
Ilu 23+2
czuli

Köszi a válaszokat mindenkinek...
Még egy kérdés:
Az jelent valamit, hogy a hasam melyik részén hallotta a baba szívhangját a doki? Úgy értem ha balra lent hallotta, akkor nem lehet már fent a baba feje, ugye? Vagy a hasma bármely részén hallaná a baba szívhangját?

tudatlan Titati 25+0 Kép
titati

Sziasztok! Kép

Manó alszik, gyorsan pötyögök pár sort. Kép

Afp-khez, vizsgákhoz, UH-hoz gratula mindenkinek! Kép

Nancsika, én is jelentkezem a varrótanfolyamra! ) A C3000 azt jelenti, hogy teljesen zárt a méhszáj. Kép

Lyly, részvétem, de vígasztaljon, hogy azt mondják, egy elmegy azért, hogy jöhessen helyette a másik. Lehet, hogy picit a Te pocakodba költözött a dédi ...

Becsi, nekem hasogat, nyúlnak a szalagok. Szóval normális. Kép

Anita, babakocsi válaszutás miatt nem irigyellek. Én anno összeírtam, hogy mik a fontos szempontok, s az alapján keresgéltem. Végül a KIKÁ-ban vettem, mert a babáruházakban iszonyú árak voltak. e esetleg érdemes Bécsbe kimenni szétnézni, mert ott olcsóbbak.
Ha nyom a babó, ereszkedj 4kézlábra, lógasd a pocit! Kép Olyankor kerek lesz a méh, s hátha akkor elmozdul a babó is onnan, ahol nyomott. Kép
A C2000 azt jelenti, hogy rövidült ugyan a méhszáj, de még teljesen zárt. no para! Kép

Erszényes, üdv köztünk! Könnyű pocakosságot a hátralevő időre! Kép
A hátsó fali lepénnyel semmi gond, a gond akkor van, ha a méhszájra csúszik. Következménye lehet vérzés, illetve császár a vége. A mellső falival csak annyi, hogy vigyázni kell a pocakra, ne ütődjön meg - a lepényleválás miatt. Kép

Itt ragadom meg az alaklmat, hogy üdvözöljek minden, utánam csatlakozó kismamit! Kép

Mariannka, javaslat: ha a babát picit nagyobbnak mutatja az UH, akkor is visszavehetsz az Elevitből. Kép Tudományellenes baba Kép
Köldökzsinór vér levétel - drága, 3-500 e Ft között mozog. Szüléskor veszik le, de a szülészorvos beleegyezése kell a művelethez, illetve hozzá kell járuljon.

Gyezsu, gratula Katának! Kép Ezt a szűkítőt hol vettétek és hogy szoktattad rá a lánykát? Enyém fiam tojik a fejemre - illetve még csak a pelusba. Kép Ha már benne van, szól, hogy kaka (viszont nem adja ide!), de bilire ülni?! Ááááá

Borsts, ez a Kelenföldi bolt engem is érdekelne. Kép

Szelevi, keress a patikában korpatablettát. Napi 5 tabletta pohár vízzel bevéve csodákra képes. Majd megírom a nevét is. De az aszalt szilva is be szokott jönni.

Satuk, olcsót nem tudok, csak jót. Én anno befürödtem egy 2000 Ft-os olcsóval, így inkább adok érte többet, mert tartósabb is és kényelmesebb is. Én a Kékgolyó utcai Anitába járok, ott sokszor leértékelés is van (pl. modellváltás miatt). Legutóbb is féláron vettem egy szopismelltartót. Kép
Ez a mellfájdalom nem tarthat sokáig, de készülj fel rá, hogy ha nem szeretnéd, hogy lógós melleid legyenek, akkor érdemes hordani a melltartót. Majd szopi után pucérkodhatsz megint. Kép

Titati, engem nem vizsgál mindig. Kép

Angi, a 2/k az olyasmi, hogy a méh teteje 2 ujjnyira van a köldöktől. Csak azt nem tudom, hogy alatta, vagy felette. Kép

Nicika, én is szeretnék bekerülni a táblába (hol is van?). Kép
Gép miatt nem irigyellek. Az enyémen az Antivir megy meg az Ad-avare. Nagyon jó, mindent kiírt. 1-2 naponta végigfuttatom a gépen, s azóta nincs gond. Kép

Zoltánfiamnak reggel óta hőemelkedése van. Alszik 1-től, de már 2x felébredt, mert nem vagyok ott mellette. Most kihoztam a nappaliba magam mellé, itt alszik. Egyre melegebbnek érzem, csillognak a szemei, holnapután meg utaznánk ...

Boró
femõke

Sziasztok!

Alukáltam egy kicsit a korai kelés után. És örömmel közlöm, hogy helyrejöttek a "nagy" dolgok! (Bocsi, de ez nekem haláli fontos.)

Satuk!
Nekem is fájt eleinte, de a 12. hétre elmúlt. Én úgy olvastam, hogy a nagyobb méretekkel megáldott nőknek a végén még éjszaka is kell melltartót hordani. Különben a súly miatt lógós lesz. Én nemrég vettem 90/C-s melltartót (kínai, bugyival 690 Ft), most ez a jó méret rám. Eddig talán 80/B-t hordtam. Nem tudom igazán, mert mindig kivágom a matricákat. Kismama melltartót az utolsó három-négy hónapra veszek, utána meg szopisat.

Cory!
Engem is mindig megvizsgál a doki kézzel, mázli, mert így legalább tudja, hogy áll a polipom.

Kép
szelivi

Sziasztok Mamócák!

Egy napig nem jövök és most nem tudlak követni titeketKép

Most jöttem a kardiológiáról. Semmi. Mondtam én, hogy nincs semmi, de nem hittek nekem. Aztán a kardiológus megkérdezte, hogy miért jöttem hozzá? 20szor le kellett gugolnom, hogy halljon valami apró zörejt.
Na, ez is megvolt, csak nem értem, hogy mire volt jó a háromhetes para, ha ennyi meg természetesKép

Képzeljéttek, tegnap vettem végre 3 nacit! Igaz, hogy 22000 ft-om bánja, de már nem halogathattam. Makón voltan tegnap az egyik cégünknél és ott végre megtaláltam az igazitKép
Csak sajnos az a csekély 260 km messze van a napi bevásárláshozKép

AZ egyik egy visszahajtós derekú, barna, feszülős, a másik egy "csizmanadrág" vagy mi keki színű farmer (ami -hála a jó égnek,hogy kitalálták - nekem egyet lehajtva pont hosszúnadrágKépKép),a harmadik meg egy oldalzsebes bőszárú zöldes színű visszahajtós (majdnem egy katonai gyakorlóhoz hasonlóKép).
És ezek talán a páromnak is bejönnek majd (a "hagyományos" stílusú gatyákat ugyanis nem hagyta megvenni két hete az Árkád BabaházábanKép), de sajna még nem látta, mert hajnali 3-kor jött haza Németországból.

Tehát mára legalább van egy kis sikerélményemKép

Lyly, részvétem a mamai miatt!

Gratulálok mindenkinek a jó eredmányekhez!

Melltartó....Hát én is gondolkodom egy éjszakai sportmelltartóról, mert bár nem oly hatalmas méretekkel rendelkezem, mégis a hátonfekvés után oldalraforduláskor még mindig fájnakKép
Szerencsére máskor nem, de nem is igen vagyok sokat melltartó nélkül.

Anita,
Gratulálok a vizsgához! Ha megtaláltad a megfeleő babakocsit, akkor kérek infókat, mint abszolút amatőr kismamaKép

Most írok néhány emailt, aztán visszajövök olvasni.

Puszi mindenkinek

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Medike,
de jó, hogy nincs semmi bajotok! Csak így tovább!Kép

Nancsika,
ki ne hagyjatok a varrótanfolyamból, mert én is halálra unom magam! Illetve turizni is eljárhatunk egyszer-kétszer, ha van kedved, kedvetek! Az afp-m nekem is 33,6, a MOM 1,1, tökjónak mondták.

Köszönöm Lányok a részvétnyilvánítást, remélem, Apa is megvigasztalódik. Poccancs meg egyre jobban rugdos...Kép

Tünde,
ma voltam megint kardiológián, most egy kicsit jobb az ekg (csak minden második volt exrasystolésKép), de hétvégére kapok 24 órás ekg-t, mert mindenki tanácstalan, mi is ez nálam. A vérnyomásom 110/70, pulzus 66, azt mondták, nem terheseknek sincs ilyen jó szíve, erre extrázik nekem... Persze mindenki megnyugtatott, hogy a babónak nem lesz semmi baja. Az övét is meghallgatták, teljesen ok volt. Legalább ez vigasztal...

Üdv az újaknak, a jó afp-seknek!

Ttitati,
nem mindenhol hallani a baba szívhangját. Engem is ma dopplereztek meg, a 3. helyen találta meg az asszisztens, de akkor aztán nagyon jól hallottuk. Igaz, Poccancs kb. fél perc múlva el is húzott onnan, és megint keresgélni kellett. Nekem a köldököm alatt, jobbra találta meg elsőre a babó szívhangját, de ez nem jelent semmit. Akkor éppen ott volt.Kép Gratula 25. héthez!

Jók legyetek!!!
Puszi!

Lyly
20+2

Kép

Kép

Kép
lyly

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Szóval itt lenne a friss tábla!

Femőke! Pötyögd be ide az adataidat, aztán téged is beteszlek!

Nicika 22+3

KépKép
nicika

sziasztok!

AFP: 20-100 jó, MOM: 0,7-2,5 jó
Gyezsu, Nancsika, Lyly: Tehát a Tiétek tökéletes!!!

Anita: Gratula a vizsgákhoz! Hol tartasz, mennyi van még?

Erszényes: Nekem mellső fali a lepény, a hástó fali is jó!
A mélyen fekvő lepényre kell vigyázni, ami a méhszáj közelében van.

Mariann: Örülök, hogy jó a vérnyomásod, a +3kg az szinte semmi!Kép

Gyezsu, Femőke: Az én kislányom nem akar bilizni, közli ha kaka van a pelusban, de előtte nem szól!
Nov. 3-án lesz 2 éves.

Medike: Jó, hogy minden rendben volt a sziveddel!!!

Lyly: Remélem nálad sem találnak továbbra sem semmit!!

Méhszáj: Nekem 2 hete 2100 irt a doki a leletre, de szóban azt mondta, hogy zárt és minden rendben, nem értem!

Tünde 25+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika!

Jó a tábla, szóval a baba 24+0 (nem 25+0)!
Még jó, hogy Te követed!

Tünde 24+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

tegnap voltam genetikai UH-n. Minden rendben van a babóval, mindene megvan, csak egy kicsit több a magzatvíz az átlagosnál, de ez állítólag nem probléma.

Lányunk lesz! A férjem teljesen odavan az örömtől. Az doki a 0,9-es AFP-re azt mondta, hogy kicsit alacsony, de még benne van a normál határértékben. Kedden azért elmegyek a genetikára, de csak beszélgetés lesz.

Nicika,
beírnád, hogy lány, méretem 96cm és + 2kg, köv.UH nov.24
Nagyon köszönöm

Scullyx
20+3

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem, de tanulok, jövő héten érettségiKép Popnt aznapra vok behívva Uh-ra is, szal két izgalom egy napraKép

No meg apa feltelepítette a kedvenc játékomat, így ha pihenek két tanulás között, akkor azzal játszomKép A gyerek meg tv függő lesz ezen a héten. Ugye le fogom tudni róla szoktatni??? De muszáj mert csak így hagy tanulniKép

Fájogat a hasam, de nem vészes, szvsz most nő a bab, mert húzódik össze-vissza...

És már jó nagyokat is rugdos a kölök, főleg ha a gépnál ülökKép Biztos nem tetszik nekiKép A tanulással nincs baja, mert azt fekve szoktamKép

Nicika, nem javítottad az adataimatKép
Nekem szétesi ka táblaKép Miért van ez?

Puszi
Zsu
19+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

megjöttem a babázásból. Aranyos volt Natika, olyan kis törékeny, 4kg és szép fekete nagy haja van. De jó 7végén ismét babázok!
Medike,
gratula a jó vásárhoz! Jók lehetnek a nacik. Hol jártál Makón? Mi is megyünk oda a 7végén, mert barátaink ott laknak.
Nici,
a vírusíróval remélhetőleg már nem lesz gond!
Zsu,
az én lányom se szereti a számítógépet, a zúgás miatt szerintem. Kitartás a tanuláshoz! Milyen választott tantárgyaid vannak? Melyik suliban lesz? Én anno Széchenyis voltam.
Femőke,
köszi az infót.
Titati,
szerintem már lefele van a baba. De nem írta be a kiskönyvedbe? Van benne egy olyan rész.
Anita,
mi lehet az oka a szúrásnak? Ezek lehet, hogy jelek a kissráctól, hogy Anya vegyél szépen vissza a tempóból! Vigyázz ám magatokra!

Puszi.
Angi
23+6
angi79

NICIKA,
ha lesz időd engem is feltennél a táblára?
első babu, UM: 05.06.16 Sz.v.i: 06.03.23. eddig +1kg,köv UH 11.09, 4D: okt 31-én lesz (nagyon-nagyon várom), A Péterfyben fogok szülni, Dr.KIA-nál. Koppány vagy Barabara lesz a picur. Köszi szépen.

Olgo,17+6

Kép
olgo

Olgo,

én is a Péterfyben fogok szülni, Abkarovicsnál.
Angi 23+6
angi79

Sziasztok Kismamik,

Angi,
A te dokidat nem ismerem, de örülök a hírnek. Majdnem lesz egy hónapos babád mire én szülök, részletes beszámolót kérek majd!! :-))
k/2 azt jelenti a köldök alatt van a méh fundusa 2 ujjnyival.

Paga,
köszi a drukkot AFP-re, még nem tudom az eredményt,azt mondta a védőnő még egy hetet várnom kell. Hát várok...

Babetta,
hol vetted a nacikat? Tetszik,hogy trapézos a száruk.

Nancsika: gratu az AFP-hez.

Gyezsu, Kata igazán édes!!

Kép
olgo

Hello Mamik!

Megjöttünk a doktorbácsitólKép Botond szép nagyfiú, szépen fejlődik! Õ a 3. orvos, aki azt mondta, hogy fiú! (Mondtam, hogy genetikán már megmondták, a 4D-t nem akartamKép)

Méhszáj: továbbra is C2000, de a lepény már húzódott feljebb, nem lóg annyira rá! Azt mondta,nincs gáz, ha így marad a 36.hétig, de azért pihengessek többet! Annyira kedves volt a doki! Mindig az, de most különösen jól esett, mert amúgy is sz@r napom volt! MOndtam neki, hogy papás szülést tervezünk, (aminek nagyon örült), és azt is hogy szeretnénk novemberben beiratkozni szülésfelkészítő-tanfolyamra, mert nekem dec-jan húzós a vizsgaidőszak miatt! Tök lelkes volt, meg minden, nem mondta egy szóval sem, hogy korai lenne. Megadta egy szülésznőnek is a számát, akivel szeret dolgozni (én kértem), hogy ő segít nekem bármiben, ha gondom van!Kép Felhívtam, és tényleg baromi aranyos! Mondta, hogy nem kerestem korán, mert lassan jönnek a vizsgálatok a kórházban, és akkor tud nekem segíteni bármiben! Megbeszélünk vmikorra egy személyes találkozót! Olyan jól érzem magam!

A pocim is kevésbé fáj! Pihennem kell, sok volt az elmúlt 2 hétben a szaladgálás, idegeskedés (fogászat,suli, vizsga)! De jövőhéttől henyélünk, ami persze a hízás miatt nem a legjobb, de nem számít!

Femőke! Nagyon köszönöm a sok hasznos infót!

Tünde! MÉg van vizsgám bővenKép De most decemberig letudtam, akkor jön a feketeleves! (egyetemi vizsgaidőszak)

Angi! Irigykedem a babalátogatás miatt! Én is, én is, én is akarok!!!Kép Nagyon vigyázok magunkra, ezután még jobban fogok!

Medike! Engem is szívzörej miatt küldtek a kardiológiára, de nekem tisztán hallani! Vagy fél órán keresztül rezdeléstelen arccal, némán UH-zott a doki, vissza-visszatért egy ponthoz, én meg már tiszta frászban voltam, hogy most mi van! (Főleg mikor megkérdezte hány hetes vagyok, azt hittem vmi nagy gáz vanKép) Végül azt mondta funkcionális eredetű, nem kell vele foglalkozni!

Scullyx! Gratula a csajszihoz!Kép

Titati! Én sajnos ezt nem vágom, de szerintem még most össze-vissza vándorolnak, még van helyük úgy a 30-32.hétigKép

Nicika! Sajna a gépedKép A tábla vmi csúcs! Köszike, hogy kiegészítetted az adatokat! Majd küldök már friss képet!

Na, egyelőre eldugulok!

Pussz: Anita (aki mindig ilyen lelkes, miután láthatta gyönyörű pici fiát)

Nagyon köszönöm a gratukat a vizsgához, kedvesek vagytok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Olgo,

én sem ismerem a te dokid. Remélem a babám már 6 hetes lesz, mire a tied megszületik. Kép Vagy ki tudja? De a beszámolót majd megírom. Van itt egy topik a Péterfyről a szülészetek, kórházak részben. Ott is hasznos infókat lehet megtudni. Nézz be oda is.
Pussz.
Angi 23+6
angi79

Anita,

ez aztán a jó hír! Én teljesen megértem a lelkesedést! Kép A szülésfelkészítő biztos hasznos lesz és az is jó, hogy egy szimpi szülésznőd lesz. Végül is ő lesz veled+a párod a vajúdás alatt.
Tessék pihizni! Várom a pocakfotót, kiváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a Tied! Kép
angi79

Sziasztok!
Megint kicsit lemaradtam, mert pár napig elég szarul éreztem magam. A kedd éjszakát sikerült megint wc öleléssel, és alvás nélkül töltenem, ami miatt még ma is hulla vagyok. De jó volt visszaolvasni, hogy nálatok ilyen sok jó eredmény, és ujdonság van. Tegnap faxon én is megkaptam az AFP eredményét, de annyi félét írtatok, hogy most nem tudom jó-e vagy nem. A dokimat nem sikerült elérnem, így megint csak bennetek reménykedem. Nekem még nagyon sok minden van a papíron, amiről fogalmam sincs micsoda. De bemásolom, hátha ti okosabbak vagytok! Kép
AFP 0.73 MOM
26.5

HCG 2.37 MOM

U-E3 1.08 MOM
0.99 NG/ML

RISK OF DOWN'S ( AT TERM ) :

Age and the four tests : 1:400
Age only: 1:1000
Jó tippeket adtatok melcsi ügyben, én már hetek óta alig bírom elviselni, de most rászántam magam, hogy vegyek egy nagyobbat végre!
Mindenkinek szurkolok a vizsgálatokhoz!!! Kép
Petra 18+6
(hogy repül az idő!! Kép Kép)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Köszi szépen az őssejtes linket, mindenképpen megnézem.
Sajna mostanában irdatlan hajtás van a munkahelyemen, így még arra sem volt időm, hogy benézzek ma. Különben jól érzem magam, bár a zokni bevágott a lábamba, és megint elkezdtem parázni a toxémia miatt. Kép Mit tegyek, ilyen hülye vagyok. Kép

Anita: egy jótanács a sulival kapcsolatban: a legkőszívűbb tanárok is megértőek szoktak lenni a babavárás miatt és toleránsak a kismamákkal. Én nem bízom abban, hogy vizdgaidőszakban mindent teljesíteni tudnék (pl. mit csinálok, ha feküdni kell?), ezért megpróbálok most, félév közben többet teljesíteni. A tanárokkal kellett alkudozni egy kicsit, de sikerült kiváltani a vizsgaidőszaki óriási terhelést. (Nem tudom, hogy képes lennék-e lelkileg és fizikailag odatenni magam az utolsó két hónapban.)

Babó-Istvánka jól érzi magát, egész nap rúgdal, mostanában a húgyhólyagom a kedvence. Kép

Nicika: köszi szépen a tábláat, nagyon klassz.

Kellemes pocaknövesztést,

Mariann

KépKép
mariannka

Sziasztok! Kép

Nicika,
íme az "adatok". Köszi, hogy beteszel. Kép
Név: Boróka (FEmőke) - szeretem, ha így szólítanak, a többi szép sorban ;-vel: Budapest; 33; 2005.08.12.; 2006.05.18.; 10+x; 1; Attila 20, Zoltán 1 év 10 hó 2 nap; rendszertelenül a 9. héttől; +kg: -1; kórház: Kútvölgyi

Tünde, én még nem aggódok a szobatisztaság miatt. Majd erre is megérnek, de azért olyan jó lett volna, ha már nem kell a kakis pelust szagolni ... Kép

Scullyx, gratula a kicsilányhoz! Kép

Zsuzsófi, drukkok meg egy nagy kalappal megy a vizsgádhoz!

Anita, végre valami jó hír! Kép Gratula a kislegényhez! Meg a sikeres doki és szülésznő választáshoz is Sokat jelent, hogy ki van melletted, ki vizsgálgat a vajúdás alatt. Kép

Petra, szerintem nincs okod az aggódásra az eredmények miatt! Kép

Mariannka, sok sósat eszel? Az megköti a vizet, attól is dagadhat a lábad. Meg attól is, hogy sokat lógatod. Próbáld felpockolni, s ne sokat lóss fuss a munkahelyeden! Kép

További kellemes pocinövesztést! Kép

Boró
femõke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?