Sziasztok!
Manó alszik, gyorsan pötyögök pár sort.
Afp-khez, vizsgákhoz, UH-hoz gratula mindenkinek!
Nancsika, én is jelentkezem a varrótanfolyamra! ) A C3000 azt jelenti, hogy teljesen zárt a méhszáj.
Lyly, részvétem, de vígasztaljon, hogy azt mondják, egy elmegy azért, hogy jöhessen helyette a másik. Lehet, hogy picit a Te pocakodba költözött a dédi ...
Becsi, nekem hasogat, nyúlnak a szalagok. Szóval normális.
Anita, babakocsi válaszutás miatt nem irigyellek. Én anno összeírtam, hogy mik a fontos szempontok, s az alapján keresgéltem. Végül a KIKÁ-ban vettem, mert a babáruházakban iszonyú árak voltak. e esetleg érdemes Bécsbe kimenni szétnézni, mert ott olcsóbbak.
Ha nyom a babó, ereszkedj 4kézlábra, lógasd a pocit!
Olyankor kerek lesz a méh, s hátha akkor elmozdul a babó is onnan, ahol nyomott.
A C2000 azt jelenti, hogy rövidült ugyan a méhszáj, de még teljesen zárt. no para!
Erszényes, üdv köztünk! Könnyű pocakosságot a hátralevő időre!
A hátsó fali lepénnyel semmi gond, a gond akkor van, ha a méhszájra csúszik. Következménye lehet vérzés, illetve császár a vége. A mellső falival csak annyi, hogy vigyázni kell a pocakra, ne ütődjön meg - a lepényleválás miatt.
Itt ragadom meg az alaklmat, hogy üdvözöljek minden, utánam csatlakozó kismamit!
Mariannka, javaslat: ha a babát picit nagyobbnak mutatja az UH, akkor is visszavehetsz az Elevitből.
Tudományellenes baba
Köldökzsinór vér levétel - drága, 3-500 e Ft között mozog. Szüléskor veszik le, de a szülészorvos beleegyezése kell a művelethez, illetve hozzá kell járuljon.
Gyezsu, gratula Katának!
Ezt a szűkítőt hol vettétek és hogy szoktattad rá a lánykát? Enyém fiam tojik a fejemre - illetve még csak a pelusba.
Ha már benne van, szól, hogy kaka (viszont nem adja ide!), de bilire ülni?! Ááááá
Borsts, ez a Kelenföldi bolt engem is érdekelne.
Szelevi, keress a patikában korpatablettát. Napi 5 tabletta pohár vízzel bevéve csodákra képes. Majd megírom a nevét is. De az aszalt szilva is be szokott jönni.
Satuk, olcsót nem tudok, csak jót. Én anno befürödtem egy 2000 Ft-os olcsóval, így inkább adok érte többet, mert tartósabb is és kényelmesebb is. Én a Kékgolyó utcai Anitába járok, ott sokszor leértékelés is van (pl. modellváltás miatt). Legutóbb is féláron vettem egy szopismelltartót.
Ez a mellfájdalom nem tarthat sokáig, de készülj fel rá, hogy ha nem szeretnéd, hogy lógós melleid legyenek, akkor érdemes hordani a melltartót. Majd szopi után pucérkodhatsz megint.
Titati, engem nem vizsgál mindig.
Angi, a 2/k az olyasmi, hogy a méh teteje 2 ujjnyira van a köldöktől. Csak azt nem tudom, hogy alatta, vagy felette.
Nicika, én is szeretnék bekerülni a táblába (hol is van?).
Gép miatt nem irigyellek. Az enyémen az Antivir megy meg az Ad-avare. Nagyon jó, mindent kiírt. 1-2 naponta végigfuttatom a gépen, s azóta nincs gond.
Zoltánfiamnak reggel óta hőemelkedése van. Alszik 1-től, de már 2x felébredt, mert nem vagyok ott mellette. Most kihoztam a nappaliba magam mellé, itt alszik. Egyre melegebbnek érzem, csillognak a szemei, holnapután meg utaznánk ...
Boró