Sziasztok!
Vezso!
Jobbulást neked!!! Remélem nem tart sokáig ez a lázas állapot!! Rozi hogy van?
Köszi, hogy csináltál rólunk is képet...
Édes Rozi baba azon a közeli képen is!!!!
Te is nagyon szép menyasszony voltál ám!!!!!
Zitmi!
Nagyon klassz ez az edény vagyis ez a szerkezet...lenne egy nagyon bugyuta kérdésem: éri a zöldségeket víz? Azt írtad, hogy vizet öntesz alá, ez azt jelenti, hogy olyan edénybe teszed bele ezt a szerkezetet hogy nem éri víz a párolandó cuccost?? Bocsi ha nagyon butát kérdeztem, de még nem láttam ilyen kütyüt...
Ma voltunk kádat venni a Megatoysban és még mindig van üvegreszelő 1290 Ft-ért ha valakit még érdekel....
Ma este lesz az első igazi fürdés, ami nem 5 percig fog tartani és a hátam sem fog végre leszakadni és ráadásul Fürtös is élvezheti a pancsolást.....még jó hogy 6 hónap után megvettük...
Ma megbüntettek...életemben először...
Na de nem semmi eset volt...
Amióta ilyen molett vagyok, most használtam ki először...
Az úgy volt, hogy állítólag tilos helyen parkoltam és kaptam egy csinos cetlit. Amikor megláttam azt hittem dobok egy hátast, mondom Apának kérdezzük már meg ez mit is jelent, erre ő már majdnem beült a kocsiba, hogy óh, hagyjuk majd küldenek csekket...mondom neki, hogy dehogy hagyjuk, én tudni akarom mi vár rám..
A 2 rendőr srác nagyon szimpi volt, látszott rajtuk, hogy lehet beszélni velük normálisan. Mindent bevetettem, elsősorban azt, hogy kismama vagyok és nem szeretném a picinyemet a börtönben megszülni..
(jól kinyomtam a hasamat és meg nem mondta volna senki, hogy nem vagyok várandós..) amúgy a 2 srác is nevetett, sztem tudták, hogy csak dumcsizunk össze vissza, a férjemmel a végén már ledumáltuk nekik a csillagokat, ők is nevettek és a végén egy szimpi helyszíni bírsággal elengedtek..
Kellemes csalódás volt...amúgy egy ilyenért akár 10.000 Ft-tól 100.000 Ft-ig terjedő bírság járt volna....szóval most jól jött a pocak..
Most mennem kell, mert Fürti veri a fejét a földbe, mármint a habtapiba..
üdv.
kingu