Új privát üzeneted érkezett!

Timur,
Elküldtem újra, az új címre, és beleírtam minden adatot.
Nem lenne jobb egymás mellé tenni a babák és mamák képeit, nem így külön?

KépKép
connie

Zitmi : köszi. Timurr én is elküldtem.

Timurr: Maja miket eszik ?

Kép
juszti75

Timurr,
igen, a freemail nagyon lelassult, az enyém 15 perc után mutatja meg a leveleimet, de az is előfordult, hogy egyáltalán nem tudtam őket elolvasni. Mára ígértek javulást, meglátjuk...
Mi készül itt, milyen fotókat lehet neked küldeni? Kicsit lemaradtam, bocs...
Most meg a chellóval volt gond, nem működött 20 percig, most állt helyre.
zitmi

Sziasztok
Nagyon jo volt a tegnapi tali+ a kepek is jok lettek, aki csinalt rolunk is kulon koszonetKép mert a szitaagyamnak koszonhetoen itthon hagytam/pl Olaszo-ba vittem gepet csak a memoriakartya maradt itthonKép /, huuu mindenki milyen jo csaj volt szules elott, igyexem en is keresni egyet a balnalet elotti allapotbol.
Connie az en anyukam is detto ugyanilyen az egesz 27 evem eddig azzal telt, hogy a sulyom.......
Timurr mizu a szekkel?

Kép
vaktyuk

En sem voltam jo sose... 25 eves koromig: "jajj lanyom, csupa csont es bor, zorognek a csontjaid" 25 eves kor utan: "jajj vigyazni kene, hgoy mit eszel kicsit vissza kene fogni, stb stb"

Irigykedem a talis kepekre. marmint nem a fotokra, hanem magara a talalkozora.

udv, BJ
babjag

Kép
Vilikét körbeveszik a többiek
vezso

Kép
"gyerkőcök, ezt csináljátok utánam!" Dór
Vaktyúk, Connie, Dorka a picikkel
vezso

Kép
Hüpi és Kingu babái ismerkednek
vezso

Kép
Hüpi Ádámmal és Dorka Bernáttal
vezso

Kép
Virág és Vince, aki a legnagyobb csatazajban is el tud aludni
vezso

Kép
Babák és Mamák
vezso

Connie : Ákos milyen kis csini volt Kép jó ez a gatyesz

Kép
juszti75

Vaktyúk,
Még nem is mondtam, hogy nagyon hasonítasz egy volt évfolyamtársamra, csak neki sötétbarna, göndör haja volt, ugyanilyen hosszú, de arcra nagyon hasonlítotok. Úgyhogy én rendre meglepődök azon, hogy sima hajad van.Kép

KépKép
connie

Kép
"Blanka, leszünk barátnők?" Dóri
vezso

Juszti,
Köszi. Kicsit még nagy rá, de az nem baj. Szeretem, mert jó puha anyaga van. Van egy farmer kertészgatyója is, de abban kb. fél órát bír ki, mert akadályozza a mozgásban a kemény anyag. Pláne a lábzabálásban.Kép Amúgy a Rozitól örököltük a gatyót, ő nem hord ilyen fiús szerkókat.Kép

Virág,
Te hol veszed Vincének a bodykat? Annyira jó bodyk vannak rajta mindig. Most már hogy nem nagyon fogok rugit adni Ákosra, nem mindegy, milyen body van rajta.

KépKép
connie

Kép
"Lehetünk. Meg is simogatlak, jó?" Blanka
vezso

Sziasztok!

Köszi a bókokat, aranyosak vagytok....férjem halkan megjegyezte a mostani kinézetemről: Szivem, te jó vagy így ahogy kinézel ide az Attila utcába.....(a kis szemtelen....de nem haragszom rá, mert tudom, hogy ő ilyen kis mókamester...azt mondta ő így is szeret....de azért kinevezte egy ősrégi 49kg-ot nyomó képemet mintának, hogy na ilyen szeretné hogy legyek..Kép..)

Ildi!
Hogy van az én kis Marcipánom? Nem bírom elfelejteni a mosolyát, ahogy a terem egyik végéből kiszúrt..Kép A menyasszonya nem kell féljen én kizárólag baráti alapon haverkodom Marcipánnal!!!!Kép

Lir! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, úgy vártuk a kis Lilót!!!Kép Jobbulást neki és sok sok gyógypuszit küldünk!!!!

Timurr!
Nem semmi mire képes a smink!!!!! Már nem is olyan csodaszépek ezek a sztárok, ha nincs rajtuk ezer tonna smink és sok sok retusálás a képeken...Kép

Juszti!
Nem is tudtam, hogy fitnessversenyző voltál!! Nem semmi!! Ügyi vagy!! Gondolom kemény munka lehetett, nem?

Vizimano!
Nem semmi vagy az 1 hetes pindurral a hasadban....bizony kockás a hasad!!!! Nekem soha nem volt ilyen kockás..Képcsak amikor kockás szoknyát vettem fel..Kép

Connie!
Nem voltál te kövér kisgyerek, sőt!!!! Nem értem anyukád miért mondta, tudom , hogy ez mennyire meg tudja keseríteni az ember életét..Kép Te már szépen elindultál a fogyás útján, gondolom az agyad is ráállt erre, én sajnos agyilag nem rendeztem le ezt a témát és hiába ugrom bele egy egy fogyókúrás napba, estére olyan éhes leszek, hogy fel tudnám falni a hűtőt, hát ennyi, ezért vagyok én még mindig molettke..Kép

Ma reggel jött a szuris bácsi és lábon szúrta Fürtöst aki már a doki láttán görbítette a száját...Kép Mindegy túl vagyunk rajta és ez a lényeg, most szépen bealudt a friss levegőn, anyum lennt van vele!!!
Amúgy mi is felkeltünk éjszaka, Boti úgy döntött fél 3-kor, hogy ő most kicsit rajcsúrozik és fél 4-ig dumált, sikongatott, berregett és hason nyögött a kiságyban...jó fáradt vagyok....

szép napot mindenkinek

üdv.

kingu
cica29

Kép
Ákos
És a gatyó közelebbről.
vezso

Kép

Vaktyúk, Connie és Dorka meg a ffiszakasz
vezso

Vezso,
szuperek a fotók, nagyon jó lehetett a találkozó! Ilyenkor mindig örülök, hogy léteznek már digitális fényképezők, képzeljétek, a hagyományossal milyen sokára látnánk a tegnapi képeket. Igaz, ott is van már régóta 1 napos, meg 1 órás előhívás, de olyan jó rögtön látni a piciket.
Blanka kész kis hölgy a rózsaszín ruhábanKép!
zitmi

Kép
Rozi egy óvatlan pillanatban csak megszerezte Vince csörgőjét
vezso

Connie
Ezek Asti bodyk,a skálában vettem őket,1090 dbja és még többféle is van,szerintem jó ár érte és biztos máshol is lehet kapni ahol árulnak asti rucikat
villes

Sziasztok Lányok Kép

Voltunk kinn sétálni egy jó nagyot Kép
Lilóca feje már előreesett a mellkasára, annyira fáradt volt... gondoltam ledöntöm a babakocsi ülését vízszintesbe, hadd aludjon hazafelé.. erre mit csinál az én lányom? Kép
Felkönyökölt, és kikérte magának, hogy feküdnie kell a kocsiban Kép

Nagyon jók a képek, remélem a köv. talira mi is el tudunk menni Kép

Lir
lirian

Zitmi
Köszi, és örülök, hogy a géped megjavult. KépKép

Lányok!
Reggelre 38 fok feletti lázam lett Kép
Este fájt mindenem, de azt hittem csak fáradt vagyok. Ugye nem lett más is beteg?!
Vezso
vezso

Kép
Kingu Botija bedobta a szunyát a buli közepén
Pviki és Dóri és Hüpi Ádámja
vezso

Kép
Rozi
vezso

Vezso,
hű, sajnálom, hogy rosszul vagyKépKép! Csak Rozika ne legyen beteg, és persze a 2 nagylányod se! Pihenj, amennyit csak lehet, és próbálj Rozival együtt aludni.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
zitmi

Kép
Ez a montázs az esküvőnkről kinn van a falon. 1993, június
vezso

Vezso : jobbulástKép

Kép
juszti75

Zitmi
Köszi az együttérzést. Kép Tudod, hogy van ez, egy anyuka nem lehet beteg, de azért próbálok pihenni, meg teázni. Sztem vmi influenza lehet. Remélem más nem lett beteg tegnap, nekem nagyon hirtelen jött. De egy nap alatt ki szoktam végezni a vírusokat ill bacikat.
vezso

Juszti
Jajj, de édes az a maci. Megőrülök az ilyen képeslapokért. Meg mindenért amit ápiszban lehet kapni, radír, toll, füzet, no meg az ilyen lapok is KépKép Köszi, na ledőlök, míg a pirinyóm alszik.
V.
vezso

Vezso
Gyógyulj meg!Sok gyógypuszit küldünkKép
Még egy pár kép:
Vaktyúk(Réka)Csipettel és Connie Ákossal
Kép
Rozi a lábai előtt heverő fiammalKép
Kép
Hüpi Ádámmal és Pviki Dórival
Kép
Martin baba is jól érezte magátKép
Kép

Virág
villes

Vezso,
jobbulást kívánok! Nálunk Ákos beteg, még mindig lázas.Kép Védőnő szerint vírusos torokgyuszi, azért nem eszik.KépKépKép Ma amíg gépeztem aludt, amikor nem voltam ringattam és sírt. Remegnek a kezeim.Kép De egy biztos nem tőled kapta el.Kép
Nagyon szépek vagytok ti is a fényképeken.Kép

Vaktyuk,
tök jó és dögös az új hajszíned.Kép

Connie,
nagyon jók a melírcsíkok, és látszik is a fogyás.Kép

Zitmi,
igaza van Norbinak a zsír=börtön. Amikor először ültem fel a szobabicajra, akkor 10 p után remegve dőltem le. De egy hónap múlva már sokkal többet és nagyobb fokozaton bírtam.Kép De persze előbb abba kellett hagyni a zabálást.Kép
Terhesség alatt 72 kg-ra bírtam felfejlődni. Aztán magától lement 55-re. szerencsém volt. Most főképp alakulni kellene. Remélem sikerül majd.Kép

Lányok,
a Soroksári úton a Megatoys előtt van egy Asty bolt. Volt már ott valaki? Érdemes benézni - árak.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso
Pihizz,szegénykém,gyógyulj meg minél hamarabbKép
Én is papírbolt mániás vagyok.Kép

Juszti
Tőled már meg van minden adat,kösziKép
A liberotól még te sem kaptad meg a bogarat?
Maja esténként kap rizspépet,délelött egy kis gyümit,ill. most kapott répapürét és ízlett neki.Eddig evett barackot,almát,banánt a sütőtök nem ízlett neki.Van amikor befalja az egészet van amikor csak szórakozik,azaz érdekes hogy mindez mellett szopik ugyanannyit.

Kingu
Nagyon kedves vagy,a kis huncutszemű kiakszt két napja megint dilós kicsit,most csicsizik,örömteli pillanat.Figyu hiányzik a te szülinévnapod,és Boti névnapja.Olyan gyönyörű az egyik képenKép

Virág
Te olyan szép,helyes vagy azon a mosolygós képenKépKépKép

Connie
ÁtraktamKép

Vaktyúk
jó hogy "látlak"Kép, a kerminél van elvileg a szék,várakozó álláspont,írtam egy szívhez szóló emailt,hogy tudjam ott mi lesz vele,az eredményt kikapja meg stb. még csak válaszra sem méltattakKép
Jól vagytok?

Megállapítom,hogy nem csak a menyasszonyi képeken vagytok szépek,hanem kismamaként is.Bizony.A hölgy és úr barátságok nagyon édesek,annyira jó neketek,hogy ennyiszer találkoztok.

A honlapot folyamatosan töltöm fel képekekl és adatokkal,kicsit néha összezavarodom így előre elnézést,ha esetleg valaki más gyerekét kapja vagy az adatok nem stimmelnek,akkor kéretik kiabálniKép.Képaláírásokat nem mertem írni.Arra gondoltam mivel minden baba-mama párosnak külön képtára van küldhettek több képet is ami kedves nektek,elférKépA gyermekekről szerintem lehetne minden hónapba felrakni egyet-egyet.

Aki lemaradt az infóról a receptesfórumra baba-mama képek és adatok kellenek.Szüli-névnap babáé-mamáé és a gyerkőc születési paraméterei.

Timurr
Vendég

Vezso jobbulast nkivanunk...

Kép
vaktyuk

Vezso: jobbulást!

Kép
KépKép
nebula

Vezso,
Jobbulást kívánok, gyógyulj meg gyorsan.Kép Köszi a képeket, nagyon jók.Kép

Összepakoltam magunkat, hogy elmenjünk a megatoysba üvegreszelőért, és megnézni az Asti boltot is, erre kismanó elaludt. Mindig ez van, akkor akar aludni, mikor indulnánk valahova.

KépKép
connie

Lányok!

Aki közel lakik az Árkádhoz, vmelyik nap ott is láttam üvegreszelőt, kb ugyanannyiért, mint a Megatoysban. Nem a KG-ban, hanem a másik bababoltban, ami közelebb van az Interspar-hoz.

Vezso, jobbulást tőlünk is Kép

Lir
lirian

Még régebben akartam kérdezni, hogy ti nem szoktátok használni bébifőzelékek készítéséhez a párolórácsot? Én még Violának vettem 2 éve, nekünk nagyon bevált. Megtisztítom és felszeletelem a zöldséget, beleteszem a rácsba, összecsukom (olyan, mint egy kör alakú legyező). Ezután az egészet bedobom egy kisfazékba, pici vizet töltök alá, és teljesen lefedem. Így a gőzben párolódik a zöldség, nem veszít annyit a vitamintartalmából, mint főzésnél. Nagyon gyorsan elkészül.Többfélét párolok így, aztán pici Szentkirályi (buburékmentes) ásványvízzel összeturmixolom (botmixerrel). Kicsi műanyagdobozokban lefagyasztom, így megvan Virágnak egyszerre 6-8 adag főzeléke. Ebéd előtt 10 perccel egyet gyorsak kiolvasztok mikróval.Különféléket készítek, pl. krumpli-répa, répa-brokkoli, krumpli-répa-karfiol, sütőtök-krumpli. Így még változatos is.
A Kátayban vettem a rácsot is, 2 éve 1700 forint volt.
Teszek fel róla képet.

Kép

Kép

Kép
zitmi

Sziasztok!

Vezso!
Jobbulást neked!!! Remélem nem tart sokáig ez a lázas állapot!! Rozi hogy van?
Köszi, hogy csináltál rólunk is képet...Kép
Édes Rozi baba azon a közeli képen is!!!!
Te is nagyon szép menyasszony voltál ám!!!!!Kép

Zitmi!
Nagyon klassz ez az edény vagyis ez a szerkezet...lenne egy nagyon bugyuta kérdésem: éri a zöldségeket víz? Azt írtad, hogy vizet öntesz alá, ez azt jelenti, hogy olyan edénybe teszed bele ezt a szerkezetet hogy nem éri víz a párolandó cuccost?? Bocsi ha nagyon butát kérdeztem, de még nem láttam ilyen kütyüt...Kép

Ma voltunk kádat venni a Megatoysban és még mindig van üvegreszelő 1290 Ft-ért ha valakit még érdekel....
Ma este lesz az első igazi fürdés, ami nem 5 percig fog tartani és a hátam sem fog végre leszakadni és ráadásul Fürtös is élvezheti a pancsolást.....még jó hogy 6 hónap után megvettük...Kép

Ma megbüntettek...életemben először...Kép Na de nem semmi eset volt...Kép
Amióta ilyen molett vagyok, most használtam ki először...Kép
Az úgy volt, hogy állítólag tilos helyen parkoltam és kaptam egy csinos cetlit. Amikor megláttam azt hittem dobok egy hátast, mondom Apának kérdezzük már meg ez mit is jelent, erre ő már majdnem beült a kocsiba, hogy óh, hagyjuk majd küldenek csekket...mondom neki, hogy dehogy hagyjuk, én tudni akarom mi vár rám..Kép
A 2 rendőr srác nagyon szimpi volt, látszott rajtuk, hogy lehet beszélni velük normálisan. Mindent bevetettem, elsősorban azt, hogy kismama vagyok és nem szeretném a picinyemet a börtönben megszülni..Kép (jól kinyomtam a hasamat és meg nem mondta volna senki, hogy nem vagyok várandós..) amúgy a 2 srác is nevetett, sztem tudták, hogy csak dumcsizunk össze vissza, a férjemmel a végén már ledumáltuk nekik a csillagokat, ők is nevettek és a végén egy szimpi helyszíni bírsággal elengedtek..Kép Kellemes csalódás volt...amúgy egy ilyenért akár 10.000 Ft-tól 100.000 Ft-ig terjedő bírság járt volna....szóval most jól jött a pocak..Kép

Most mennem kell, mert Fürti veri a fejét a földbe, mármint a habtapiba..Kép

üdv.

kingu
cica29

Kingu
Nem vagy semmiKépKépKép

Vizimanó
Ákosnak jobbulást és sok-sok gyógypuszit.Mit mondot a doki?

KépKép
Vendég

Sziasztok!

Ha még emlékeztek ránk...
Képzeljétek, az utolsó oldalt volt időm elolvasni! Kép

Zitmi,
nagyon érdekes ez a kütyü, de bennem is az a kérdés merült föl, mint Kinguban.

Jajj, úgy sajnálom, hogy lemaradunk a talikról! Nagyon édesek a kölykök, és rengeteget változnak (nőnek)!

Panni már egy-egy pillanatra kapaszkodás nélkül térdel, de a járóka rácsába kapaszkodva térdepelve "megy". Nincsenek tőle biztonságban a szekrényajtók, fiókok. Már ehet gluténes kajákat (zab, árpa, rozs, tönkölybúza). Szereti is a kenyeret.

Na mentem vacsit csinálni neki.

Igyekszem többször jönni.

Kata
panni2005

Halihó!

Le vagyok maradva, mint midig. Csak a képeket néztem végig, tök jók lettek. Vezso, ügyi vagy. És jól éreztük magunkat, köszi a "vendéglátást". Ha mehetünk, máskor es megyünk.M voltunk 5 hós szurin, holnap írok,a mai napból elég volt.
Jó éjsazkát nektek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Voltunk ma a neurológusnál, nemrég értünk haza.
Azt mondta, hogy sokat fejlődött Marcika; de még mindig el van maradva 2-3 hónappal a kortársainál!
Kép
Plusz még rájátszik a nagy súly is!
Ráadásul eddig tök feszes volt ugyebár, most meg túl laza! Jó, mi???????
Na mindegy, nem mondhatnám hogy fergeteges jó kedvem van!

Ildi

delfinke

Ildi,
a képek alapján teljesen olyan Marci mint a többi baba.Kép Hogy lehet az, hogy most meg túl laza lett? Ne keseredj el, az a jó, hogy felismertétek a bajt, és orvosolni is lehet. Az a jó, hogy minerre korán került sor, ilyenkorban még nagyon sok dolgok kinőnek a babák. Sok kitartást!! (És kevés cigit.KépKépKép)

Kata,
jó hallani Rólatok! Nagyon kíváncsi vagyok Pannira!.Kép Nagyon aranyos lehet ahogy térdelve haladKép

Timurr,
voltunk dokinál, megváltozott a rendelési idő, és egy banyek volt ott. Mondtam, hogy nem kell minket vizsgálni, de mégis megtette.Kép Azt mondta, hogy vérbő a torka. Megkérdeztem, hogy ez most mit jelent, nem igazán mondott semmit. Adott vmi antibiotikumot. kérdeztem: Vírursa antibiotikumot? Miből gondolja, hogy van baci? Hisz az orrváladék tiszta ! Aszondja, ne okoskodjon anyuka.Kép Felhívtam szüleimet, hogy néznék már meg mit írt fel a némber: mondják, hogy ez ölég elavult izé, már az én koromba sem volt új. Szal antibiotikum nélkül orrszívva várjuk a reggelt. Este már csak hőemelkedése volt.Kép
Vírusmentes puszi Majának.Kép Azokra a tündéri szemeiresKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Vezso, jobbulást! Én tudom, milyen sok gyerek mellett betegnek lenni, nem irigyellek! Egy kis energiát küldök Kép Kép Kép Kép Kép

Ha már az Apáczai sulit említettétek, nekem is járt oda néhány ismerősöm pl. Novák István

Képzeljétek, elmentünk ma Kristóffal és Bernáttal a szív uh-ra, de csak azért, hogy meggyőződjünk arról, nem örökölték a bátyámnál is meglévő (állítólag örökletes) billentyűhibát.
Aztán gyorsan lehervadt a mosoly az arcomról, mert kiderült, hogy Bernátnak ugyanaz a fejlődési rendellenessége van, mint a bátyámnak. Csak persze neki még nincs aortatágulata, és a billentyű is jó állapotban van. Még mindig nem fogtam fel igazán, hogy ez mit is jelent.
Azt mondták, ettől teljes életet élhet, szinte semmit sem kell másként tenni, mint egy "egészséges" embernek, de évente kontrollra kell járni, valalmint minden lázas betegségnél és a legkisebb fogászati beavatkozásnál is antibiotikumot kell szednie! Kép
Most próbálok információkat szerezni erről a rendellenességről, hogy milyen életet kellene élni ahhoz, hogy ne alakuljon ki (vagy kisebb legyen a kialakulás esélye) aortatágulat, illetve ne gyengüljön el a billentyű.
Ja, a probléma az, hogy két szívbillentyűje van a három helyett, így erősebben dolgozik a billentyű, aortatágulat is előfordulhat, akkor pedig visszaáramlik a használt vér. Nagyon laikus vagyok, most majd képzem magam ezügyben.
Egyre jobban megrémülök, például elgondolkoztam, hogy a hosszan sírni hagyás lehet, hogy káros neki? Lehet, hogy hülyeség...
Tud valaki jó kardiológust? Vaktyúk, Te nem tudsz véletlenül? Aki tanácsokat tudna adni stb.

Jó éjt!
Dorka
dorka

Dorka,
ez a mitralis prolapsus nevű betegség?
zitmi

Dorka,
ez a mitralis prolapsus nevű elváltozás?
zitmi

Bocs, kétszer ment...
zitmi

Kingu, Kata,

a zöldségpárolónak van 3 kis lába, ez nem látszott a fotón. Ezeken áll maga a szerkezet,és alá öntöm a vizet a fazékba. Így víz nem éri a zöldséget, mert keveset teszek alá. De ha akarnám, természetesen több víz beöntésével a párolnivaló akár vízfürdőben is lehetne.
Na, remélem érthetően fogalmaztam, ha nem, szóljatokKépKép...
zitmi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?