Sziasztok!
Na végre végigolvastalak benneteket... Termékeny a topikunk, az biztos!
Pille, Tym üdv a csapatban! Biztosan jól fogjátok érezni magatokat!
Tym
Kérdezz csak nyugodtan! Kisfiam júni 22-én érkezett. Már korábban be kellett feküdnünk a kórházba, és 36 hétre megcsászároztak!
Én nagyon megvoltam elégedve a kórházzal! A személyzet humánus, segítőkész, nagyon jó szakmai tudással rendelkeznek! Csupán kommunikálni kell velük!
Nincs már beöntés..
A betegjogok a szülöszobai szekrényekben ki vannak függesztve! Az osztályon sem nővérek dolgoznak, hanem szülésznők! 3 havonta cserélnek a szülőszobásokkal!
Mostmár van két osztályos védőnő a gyermekágyon, minden szopin ott vannak! Bármikor lehet segítséget kérni, de minden szobába belátogatnak!
A véleményem, hogy a felkészítésben a szociális hálón van a luk! A terhesgondozáson kellene a körzeti védőnőknek megmutatni a fejést, szoptatási módokat, fürdetést, a baba ápolását, hogy mit és miért kell megvenni nyári ill. téli babáknál..
Szerintem emiatt sokan felkészületlenül mennek szülni. Ez a topik ezért is jó, mert sok személyes tapasztalatból meríthetsz!
A kórház infrastruktúrája borzasztó, de 4-5 nap kibírható!! (wc, zuhanyzó, liftek, épület állaga..)
Ha kérdezel, kérsz, megköszönöd a segítséget, és dobsz egy őszinte mosolyt, hidd el, megéri!
Nyár idén elég érdekesen volt, de ha jók a szobatársak, tudtok ablakot nyitni! Kivétel rooming in!
Leo Hanci édes kis "bestiák"!
Ügyi vagy Éva!
Syg
Bálint esti bömbölése elmúlt, miután egy nagy, és híg trutty landolt a pelában! Pedig nem is a klasszikus hasfájós sírás volt! Nem értem... De a lényeg, hogy megkönnyebbült!
Bálcsi este 19:30-kor cicin volt, aztán reggel 6:45-kor kelt! Megint rekordoztunk.. Akkorát aludtam!! Éjjel csak hangos pukizáskor nyögdécselt 2-3X, de nem kelt fel sosem!
Pille
Flóra nagyon szép név! Nálunk is van a családban!
Lilke
Tudom, nehéz a rabszolgaság, de tudod, megéri kibírni! És nagyonklassz volt, hogy eljöttetek a talira! Zabálni való a pöttöm!
Bepa
Nektek is jöni kell a következőre! Egy Angyalka mellett meg ne légy depis! Próbálj gyakrabban jönni, ez a szuper banda segít!!!
Rozit mindjárt felhívom, mi van velük!
Pussz: Noé