Új privát üzeneted érkezett!

Roz, szorítunk, h Niki láza lemenjen!

Kép
seriff

Sziasztok

Valaki segitsen mar lecci, mert lilla elallitotta a billentyuket es peldaul a z es ay y felcserelodott ekeyetem es irasjelem sincs

Syg
Brendon a furedi uton van a malomparkban, megatoys a nyugati uton van, brumi bababolt a csapo utcan van, kenguro goldrol nem tudunk.
Kepek nagzon klasszak. mivel csinalod

Udv koztunk Pille es Tym

Roz a malomban a deichmann cipoboltban nagyon klassz hamupipokes cipellok vannak a csajoknak.

valaki segitsen mar a gondomon, mert igz remalom levelet irni.

Kob
program minket is erdekelne.

Jo ejt

KépKép
KépKép
sbea

Eyt nikinek kuldjuk. Sajnos klassz hamupipoket nem talaltunk, de remeljuk jo lesy ey is

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz, gyógyulást Nikinek!

Képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, megvan a hitel. Este ötkor hívott a pasi, hogy még teljesen hivatalos értesítést nem kapott, de félhivatalosan ok a dolog. Azt mondta, azért ezt már biztosra vehetjük, és bonthatunk pezsgőt.
Úgyhogy gyorsan sütöttem is egy kis túróspogit:-) Örülök nagyon, de még valahogy nem nagyon merem beleélni magam...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Üdv. Tym és Pille. Kép
Tym én 1hónapja szültem itt a szülészeten. a lányok 4-5hónapja. Kérdezz, és ha lányok nem válaszolnak, én szívesen, bár csak este vagyok gépközelben.
Pille, én is Flóra nevet szerettem volna adni Zsófinak, de páromnak a Flóraszept jut eszébe róla, így maradt a Zsófi.

Kobudo, nekünk is kellene olyan naptár, a keresztlányunknak. van még lehetőség felíratkozni a listára? Kép

Nagyon nagyon sokat írtatok! Nem is tudtam mindent elolvasni....Kép

Jó éjt mindenkinek!
Puszi!
birolili

Bea, a lányod átváltotta angolra a billentyűzetet. Vagy az alsó sorban jobb kéz felöl van egy EN felirat, és arra kattintva vissza tudod rakni HU-ra, ha nincs, akkor a baloldali Alt+Shift-tel visszaáll. Legalábbis nálunk így működik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egy napra elköszönök, holnap nem nagyon leszek, napközben megyek a Szlávával településeket helyszínelni, utána meg nem tudom milyen meglepi vár rám a két éves évfordulónk alkalmából:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana, Lili, és akit még érdekel!

Innen lehet letölteni a programot. 30napos próbaverzió, de ahogy eddgi néztem, nagyon sok jó dolgot tud, sokféle naptárforma van benne (éves, havi stb), sőt még családfa is!!!
Próbáljátok ki!

http://www.smartdraw.com/downloads/download.asp?exp=gan

Roz,
hú, akkor szegény Niki eléggé kilehet, gondolom Te is! Szörnyű, amikor nem tudsz segíteni a gyerkőcödön Kép Szorítok, hogy az éjszaka azért jól teljen! Tibor segít ilyenkor valamit?

Szép álmokat

Kép

Kép
kobudo

jó reggelt!

roz, hogy van niki? remélem jobban!!! és te hogy bírod?

seriff, leonának új füleket csináltam, mert a régit mindig tépkediKép
Kép

tym, tudtommal semmilyen alternatív lehetőség nincsenKép nincs labda, bordásfal, kád, szülősámli, franciaágy, ha ilyenekre gondolsz. bábáról sem tudok, szülésznők vannak. az orvoson sztem sok múlik, én is megbeszéltem vele, hogy viszem a saját labdámat, megpróbálhattam vertikálisan a kitolást és a gátvédelmet is megpróbáltuk, de nem jött össze.
szülés után meg 1 órán belül megszoptathattam, szinte végig velünk volt a megfigyelés alatt és éjjelente 1* mindig lehozták szopizni (egyedül őt az egész osztályon, nem tudom, más miért nem kérte).
ha érdekel még vmi, kérdezz!

bea, lili, ha leona engedi, kivinném du. a cd-ket, majd telefonálok.

bea, camedia masterrel csinálom a képeket, ezt adták a fényképezőgéphez.

tegnap este megint volt jó kis sírás, nyűglődés, éjjel 3/4 óra nézelődésKép reggel meg 7-kor ébredtKép

Kép
sygnum

Jól van Syg,Leona sem semmi! De kisebb lapátokat is kaphatott volna,vagy gondolod,ezt tépkedheti,úgyis marad elég?Kép Hanci meg negyed 7-kor kelt, evett és persze nem akart visszaaludni,most meg beájult.Kép Éjjel nem kelt fel.

Roz,Niki jobban van? Remélem,h nem lett kórház a vége!

Tym, minden úgy van,ahogy Syg írta, szülés után rögtön odateszik a babát,pár perc múlva elviszik bebuygolálják, de vissza is hozzák és még ott lehetett velünk kb. 40percig. És amit már sokszor írtam, kérdezni kell és válaszolnak a csecsemősök, és mosolyogni!

Lili, jól vagytok kicsi Zsófival?

Bepa, ne izgulj, hullámzó kedélyállapot természetes, és el fog múlni!

Nana, túl vagy a reggelin? Minden ok?

Kép
seriff

Sziasztok!
Na végre végigolvastalak benneteket... Termékeny a topikunk, az biztos!

Pille, Tym üdv a csapatban! Biztosan jól fogjátok érezni magatokat!
Tym
Kérdezz csak nyugodtan! Kisfiam júni 22-én érkezett. Már korábban be kellett feküdnünk a kórházba, és 36 hétre megcsászároztak!
Én nagyon megvoltam elégedve a kórházzal! A személyzet humánus, segítőkész, nagyon jó szakmai tudással rendelkeznek! Csupán kommunikálni kell velük!
Nincs már beöntés..
A betegjogok a szülöszobai szekrényekben ki vannak függesztve! Az osztályon sem nővérek dolgoznak, hanem szülésznők! 3 havonta cserélnek a szülőszobásokkal!
Mostmár van két osztályos védőnő a gyermekágyon, minden szopin ott vannak! Bármikor lehet segítséget kérni, de minden szobába belátogatnak!
A véleményem, hogy a felkészítésben a szociális hálón van a luk! A terhesgondozáson kellene a körzeti védőnőknek megmutatni a fejést, szoptatási módokat, fürdetést, a baba ápolását, hogy mit és miért kell megvenni nyári ill. téli babáknál..
Szerintem emiatt sokan felkészületlenül mennek szülni. Ez a topik ezért is jó, mert sok személyes tapasztalatból meríthetsz!
A kórház infrastruktúrája borzasztó, de 4-5 nap kibírható!! (wc, zuhanyzó, liftek, épület állaga..)
Ha kérdezel, kérsz, megköszönöd a segítséget, és dobsz egy őszinte mosolyt, hidd el, megéri!
Nyár idén elég érdekesen volt, de ha jók a szobatársak, tudtok ablakot nyitni! Kivétel rooming in!
Leo Hanci édes kis "bestiák"! KépKép Ügyi vagy Éva!
Syg
Bálint esti bömbölése elmúlt, miután egy nagy, és híg trutty landolt a pelában! Pedig nem is a klasszikus hasfájós sírás volt! Nem értem... De a lényeg, hogy megkönnyebbült!
Bálcsi este 19:30-kor cicin volt, aztán reggel 6:45-kor kelt! Megint rekordoztunk.. Akkorát aludtam!! Éjjel csak hangos pukizáskor nyögdécselt 2-3X, de nem kelt fel sosem! KépKépKép
Pille
Flóra nagyon szép név! Nálunk is van a családban! Kép

Lilke
Tudom, nehéz a rabszolgaság, de tudod, megéri kibírni! És nagyonklassz volt, hogy eljöttetek a talira! Zabálni való a pöttöm!
Bepa
Nektek is jöni kell a következőre! Egy Angyalka mellett meg ne légy depis! Próbálj gyakrabban jönni, ez a szuper banda segít!!! KépKép
Rozit mindjárt felhívom, mi van velük!
Pussz: Noé

KépKép
mino

Seriff, de Hanna legalább éjjel nem kel fel, Leo ma is 3* ébredt fel 10 óra alatt és 1* 45 percet sétálgattam vele, mire újra elaludtKép
Sosem lesz ez már jobbKép
Most is hogy aludt el? Sírdogálás-cici-nézelődés-sírdogálás-cici-sétálgatás. Ezekután a 3. próbálkozásra engedte letenni magát.

Tym, Seriff, Leona nem 40 percet, hanem 3,5 órát volt velünk szülés után. Csak néha-néha elvitték 10 percre melegedni. 35 fok volt amúgyKép
Én is azt mondom, hogy kérni kell és akkor sokminden lehetséges.

Kép
sygnum

Mi lehet Sam-vel???
Rozikával most beszéltem, kicsit jobban van Niki! Hál istennek nem lett kórház a vége! Este-éjszaka vacakul volt, hányt, lázas volt, de már reggel ivott, de nagyon gyenge.
Majd próbál írni Roz!

KépKép
mino

Mino, a felkészülésben -szülésre, babára- egyetértünk. A legtöbb -persze kivételek vannak- védőnő sztem nem túl sokat segít. Na meg szülés után se lenne rossz, ha vki megmutatná a dolgokat, főleg azoknak, akik nem roomingban vannak.
De jó, hogy elmúlt a sírás és jött a rotyi! Nálunk meg akkor kezdődöttKép Nem tudok már mit kezdeni Manóval, néha nagyon szomorú leszek, hogy hiába próbálok meg bármit, neki nem jó semmi. Amikor a karomban sír fél órán keresztül és nem tudom megvígasztalni, akkor kiborulok én isKép Mint tegnap este is. Robi állandóan azt mondja, hogy hagyjam sírni, mert ki fogok készülni. Õ már engem félt, nem Leonát.
Most meg egyedül vagyok, mert Debrecenben van.

Kép
sygnum

Syg,babazenét nem tetted be Neki reggel? Lesz még jobb,ne félj!Forgást gyakorolja?Kép

Mino,köszi a híreket Rozról,ill.Nikiről, szegény kislány,mikor is olyan vékony!Kép Tegnap akartam ám írni,h nagyon legényes Bálcsi a képeken!KépÉs lám,milyen jó gyerek Õ is,hagyja szüleit aludni!És felkeltél éjel fejni? Mert én reggelre eláztam+szétdurrantamKép.

Kép
seriff

Sziasztok!
Remélem gyorsan túljut Niki ezen a betegségen. Szerencsére még nem volt részünk ilyen magas lázban, ne is legyen.

1/2 2-re megyünk az uh-ra. Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

syg, de jó neked, hogy ennyit volt veled leona. velünk csak 15 percet volt. Kép úgy látszik ezt is meg kell beszélni....

lányok, annyikérdésem lenne, hogy ti hogyanvédekeztek szoptatás alatt? nekem gyógyszert írt fel a doki. szed vlaki? nem apasztja a tejet?

pille, szorítok!

mino, én is örülök, hogy láttalak benneteket!!!Kép Kép

syg, várom a hívásod. remélem itthon leszünk.

jobbulást nikinek! szegény. Kép

lili
birolili

Seriff, dehogynem tettem be, aztán Paffot is, de semmi nem volt jó. Most meg már itt csücsül az ölemben.
Forgást nem gyakorolja, mert nem tehetem leKép

Roz, Nikinek sok-sok gyógypuszi!

Pille, minden rendben lesz!

Azt mondtátok a talin, hogy Leona tiszta apja. Nézzétek meg ezeket és döntsétek el!
Kép

Kép
Kép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Roz Nikijének küldök egy egész gyógyitó puszi csomagot!!! Kép
Gyógyulj kicsi Niki!
Aki ilyen kis csibész ördögfioka, ennyi jókedvvel, gyorsan meg fog gyógyulni! Kép

Syg, szegény kis Leo. Szép kis füleket növesztettél neki. Nem sokáig tehetsz ám már vele ilyen "piszokságokat". Lassan ki fogja kérni magának. Kép

Kob, ezt az oldalt nekem nem nyitja meg.Kép

Köszi Seriff, túl vagyok a reggelin. sajna nem jött ki,Kép pedig ugy érzem az jobb lenne. Most már akármit csinálok napról-napra rosszabb.Kép Nem is az émelygés, hanem a gyengeség. Olyan mintha nagyon beteg lennék. Ráz a hideg, szédülök, még beszélni sincs erőm, nehezek a végtagjaim....Pedig álitolag jól türöm a fájdalmat.Kép Voltam már korházban egy párszor, mütöttek itt-ott, törtem itt-ott, felvételiztem teljesen begyulladt vakbéllel...de ez...
Én már nem tudom mit csináljak??? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg
Hát tényleg inkább anyja!
Azért írtam, hogy változás van a gyerekágyas osztályon, van 2!!! védőnő, aki folyamatosan lent vannak, és segítenek! Az meg igaz, hogy a terhesgondozáson kevés védőnő segít a lényegben!!!

Lil
Én bogyót szedek: Cerazette. A tej nem apadt tőle, semmi gondom, bár a ragyáim felszaporodtak. Az is lehet, hogy nem a bogyótól..
Még mindig nem menstruálok! Bálcsi 22-én tölti a négy!! hónapot! Milyen hihetetlen!! Az én mini-fiam.. KépKépKépKépKép

Pille
Várjuk az UH-s beszámolód! Minden rendben lesz, nefélj!!

Seriff
Mi jót főzöl ma?? Kép Kép

KépKép
mino

Nana, nem segít a cocculine?
Ha melegben jobb, próbáld meg a cocculus indicust 15 CH-ban, ha friss levegőre javul, akkor meg a tabacumot, szintén 15-ösben. Több ötletem sajnos nincsKép

Kép
sygnum

Lili, mi az a szex? Ilyenekre nincs energiámKép Nekem sincs még menszim, pedig Leo lassan 5 hónapos.

Kép
sygnum

Syg
A pattanásokra ajánlanál valamit??
Úgy utálom...Mint egy ráncos, öreg "kamasz"!!! KépKépKépKép

KépKép
mino

Ez egy jó hír, hogy vannak segítők a gyermekágyas osztályon. Amikor bent voltam, volt egy fiatal védőnő, aki néhányszor belátogatott, de nem szoptatás alatt. Volt a szobában egy 32 éves fiatal anyuka, aki a hatodik!! babáját szülte. Õ segített mindenkinek a szobában Kép

pillle

Lili, anno fogamzásgátló injekciót adott a Kazacsay(ő az orvosom)az három hónap védettséget adott. De egy másik orvos azt mondta a sógornőmnek, hogy nem hajlandó beadni neki, csak saját felelősségére. Na akkor beijedtem és nem is kértem többször. Maradt a bogyó.

pillle

Lil, én is azt szedem, amit Mino, semmi panasz, ragya se.

Syg, szegény Robi! Kép,Kép

Mino, babgulyást-asszem én nem eszem belőle, és carbonarat.

Kép
seriff

Pille

Vagyunk itt páran Kazacsay-s páciensek! Kép
Igen, beadják a fogamzásgátló szurit, de szólnak, hogy ha már nem szoptatsz, akkor szabad, és hogy nem biztos, hogy hat! Most egy ismerősömnek adta be a főorv. és hozzátette, hogy puding próbája...

KépKép
mino

Syg, ebből a cocculine-ből 2 óránként nyugodtan vegyek be 2 szemet??? Kép
Talán egy ici-picit néha segit Kép De szerintem velem már ő sem bír el! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Mino, nekem nem mondta, hogy szoptatás alatt nem szabad.Kép Ráadásul két éves koráig szopott a csajszi Kép Mindegy, nem lett belőle baj, de többet nem élek a lehetőséggel az biztos.
Igen láttam, hogy neked és Erszényesnek is ő a dokija Kép

Lányok, azt hol kell beállítani, hogy ne kelljen minden hozzászólásnál beírni az azonosítót és a jelszót?

pillle

sziazstok Kép

köszzönjük a sok aggódást a hívást és sms-t Kép

niki jobban van már evettt is de nagyon karikássak a szemei és elég rosszul néz ki tudtam töle pisit venni de rettentessen sőtét lehet hogy felházot nem tudom most várom hátha tibor el tud kérestzkedni és kivini nikitmellkas és arcüreg röntgenre reggel akartunk vini de nemtudott egyáltalán lábra állni most megeyk is mert hív majd irok meg vissza olvasok amint tudok

Kép

Kép

Kép
roz23

Kamilla 13 hónapos volt, amikor először mensiztem Kép Én örültem Neki, furcsa volt majd 2 év után...

Nana, keresek egy másik linket, nekem automatikusan elindult a telepítés.

Rozzal sms-eztem, azt írta még, hogy nem lázas Niki, de nem tud felkelni. Olyan édes kis elesettek ilyenkor...

Az éjszakánk nagyon jó volt, Emese tök jól elvolt tegnap egész nap, rengeteg ruhát kivasaltam, ma meg már fel is takarítottam. Õkelme megint itt alszik az ölemben Kép

Seriff,
ma reggel Stahl megint csokis tallért csinált, csak egy kicsit másként. Asszem én is csinálok ma egy adagot! Ügyi vagy, hogy mindennap főzöl!

Szép napot!

Kép

Kép
kobudo

Üdv Roz megint, szorítok!

Pille,
szerintem itt nem lehet azonosító+jelszó nélkül levelezni, hiszen csak reg. felhasználók írhatnak ide. Az előnézetet ki lehet hagyni, ezt a profilodban lehet beállítani.

Kép

Kép
kobudo

Nana,
nekem bejött a link! Rögtön a letöltésre ugrik, csak a Mentést kell megnyomni, ha kész, akkor installálni a progit. Így sem megy?

Kép

Kép
kobudo

Mino, a drnő a pattanásokra is fog mondani vmit.
Én -akkor még nem ismertem a homeot- Roaccutánt szedtem. Ez egy A-vit származék, jó nagy adagban és a doboz minden oldalára rá van írva nagy piros betűkkel, hogy teratogén. Sokat gondolkoztam, hogy szedjem-e, de aztán mellette döntöttem. Azóta nincsenek pattanások.
Van viszont ekcéma, most már el sem múlik az arcomról, a szám és orrom körül. Ez viszont egyértelműen stressztől vanKép Amivel mostanában nem tudok megbirkózniKép

Nana, ha nem segít a cocculine, akkor magasabb (15CH) potenciában kéne szedni vmit. Sajnos ezt sztem ki kellene próbálni, hogy a sok közül melyik a jó és az is lehet, hogy nem elég 1 fajtaKép
Addig is próbáld meg a cocc-ból 2-3 óránként 1 szemet bevenni. Hátha...
Én amúgy Daedalon kúpot használtam, de nem mertem csak a 11. héttől, mert féltettem Manót. Aztán a 13. héttől már éjjelre is kellett a kúp. Attól jobb lett, de el nem múlt még attól semKép De ezt a dokiddal beszéld meg! Nekem az enyém javasolta.

Seriff, mit szegény Robi? Talán szegény én...Nekem is hiányzik és én még plusszban fáradt is vagyok. Meg rosszkedvű, meg stb. Robi elmegy a francba, éli az életét én meg itt kínlódok ManóvalKép

Kobudo, hát minden baba ilyen ügyes, csak mi szenvedünk még mindig? De örülök, hogy Emese ilyen jó kislány!Kép

Kép
sygnum

Roz, Nikinek jobbulást kívánok, bár tudom, ez nem segítKép
A pisi attól is lehet sötét, hogy lázas volt és nem ivott, ugye Seriff? Próbálj meg sok folyadékot belediktálni.

Kép
sygnum

Kobudo, köszi a reagálást. Azt tudom, hogy nem lehet azonosító, jelszó nélkül levelezni, de tényleg be kell minden egyes üzenet írásnál írni? Nem elég egyszer belépnem? Másik oldalakon elég egyszer belépni, onnantól megjegyzi, hogy ott vagyok.

pillle

Sziasztok!

Köszi lányok, megnyugodtam. nekem is azt írta fel, és már 2szemet bevettem, de azt vettem észre, mintha kevesebb lett volna a tejecske, és Zsófi egy kicsit másként reagált a cickre, mint szokott. Sírt bele ezerrel, pedig ilyet még nem csinált...
Mikor is van a következő fejlődési ugrás? 6hetesen, igaz? Akkor most várható, hogy sáska lesz? Kép

Olyan gyorsan nőnek ezek a gyerkőcök, nem?

Mino, nagyon édes Bálint, elfelejtettem múltkor írni, hogy nagyon jól állt neki az a kis szerkó, és olyan sokat változott a kis pofija. Kép nagyon sokat kerekedett és szépült. Kép Kép

Syg, d.u.-án valamikor ki akarunk menni a Tescoba, pelust venni, meg pizsit Zsófinak. Hány óra körül jössz erre felénk?

Tényleg, ti külön ruhában altatjátok? Én már rögtön az első hazahozott napkor pizsit+hálózsákot adtam rá. tehát kinőtte az első pizsijeit, így veszünk neki párat. Olyan hamar "koszolódnak" a ruhácskái.

Ma még jövök, muszály, mert iszonyatos mennyiségeket tudtok írni....Kép

Lili
birolili

Syg, egy kicsit én is azt érzem, hogy Gabi éli az életét, én meg éjszaka is itt küzdök a kisasszonnyal 2óránként. De hát nekünk ez a feladatunk, nekik meg a munka, pénzkeresés...Kép
A szexről:hát nekünk sem volt nehéz kibírni ezt a 6hetet....Kép Inkább aludnánk most egy huzamban 8órát, mint a szex....Kép Gondolom te is így vagy.
birolili

Szerintem amennyire lehet többet kell bevonni a férjeiteket.

Az én férjem is dolgozott napi 14 órákat, mégis éjjelente szinte mindig ő kelt fel odahozni Danit, majd ha kellett ő mérte és még ő is tette tisztába éjszakánként. Kép

Illetve pl. nálunk mikor már nem szopizott a Dani este mindig ő etette meg és édesen elaludtak együtt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

és nálunk is volt az elején szenvedés, mert pár hetesen még sokszor sirt nála, de addig küszködtünk még nála is megnyugodott és elaludt. Milyen kis édesek voltak együtt!Kép

Persze egy kislány baba lehet hogy teljesen más és ő nem enged olyan gyorsan az akaratából és neki igenis CSAK ANYA KELL! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg, remélem nem haragudtál meg, csak viccből írtam, pedig tudom, h egyáltalán nem vicces.Igen, furcsa ez, mert vhol szeretné az ember kímélni is a társát, ha már egyszer Õ dolgozik, de mégis olykor belefárad, h mindig csak Õ kel(és kell) éjszaka, és a másik még csak fel sem ébred igazán, aztán meg adja a "jó" ötleteket...

Nana, a Te férjed csodaember, ezt már máskor is megállapítottuk Kép!

Lili, igen külön ruciban alszik Hanci is.Az elején még volt, h este fürdés után tiszta ruci, aztán másnap abban volt(de akkor még ugye meleg volt, és éjjel is meg nappal is elég volt egy body), sőt ha belegondolok a bodyjával most is ez van(mert az van a pizsi alatt). Igen most lehet egy fejlődési ugrás! És sztem nem biztos, h a gyógyszertől változott meg a viselkedése evés közben. Képzeld mi lesz a rucikkal, ha mást is fog enniKép........

Kob, igen láttam, h azt süt Stahl csak nem akartam felhangosítani a tv-t, mert épp akkor aludt el Hanci, szájról olvasni meg nem tudtamKép Annyit még hallottam, h kétféle csokiból volt, gondolom fehér az egyik, de az nálunk úgysincs. Te megcsináltad? Fincsi lett?

Kép
seriff

Sziasztok!
Hát most én is kibuktam.Lillának nagyon fáj a fogacskája. Már az egyik félig kinn van.Pedig ő aztán tényleg nem szokott sírni, de ma egész délelőtt olyan keservesen sírt, hogy azt hittem megszakad a szívem.Olyan borzasztó, hogy nem tudok neki segíteni. Sehogy nem volt jó, csak ölben.Adtam neki hűtött rágókát is.Most pedig bekentem az ínyét egy géllel, és nagynehezen elaludt, de úgy, hogy nem is ebédelt.
Syg. nekünk úgy néz ki semmi dolgunk du., úgyhogy itthon leszünk.
Roz. jobbulást Nikinek.Remélem minnél hamarabb meggyógyul.
Na megyek, csak beugrottam panaszkodni.Kép
Eszem, mert még nem ettem ma semmit.
Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Pille
Akkor még gyerekcipőben járt a 3 havi injekció, kevesen használták. Most érdeklődtem, a tej mennyisége csökkenhet, de ez egyedi.. Én nagyon bízok Kacsában, és imádom, hogy gyerek-centrikus, és nagyon anyatej- és szopi párti!! A császár után minden nap kérdezte, mi van a tejcivel! Mindig mondta, küzdjek, harcoljak érte, mert az intenzíven lévő fiamnak csak az fog kelleni, ha felépül! És igaza lett!
Tudtuk a terhesség legelején, komplikáltak leszünk, de Õ azt mondta, döntsem el, hogy SOTE, vagy Kecskemét, mert Õ bevállalja minden eshetőség figyelembe vételével a terhességem, és a szülést!
Mekkora dilemma volt... Aztán miután láttuk, hogy nagyon alapos kontroll alatt tart, és nem volt olyan kérdésünk amire ne tudott volna válaszolni, és amikor láttam, hogy milyen lelkiismeretesen együttműködik a belgyógyászommal..stb... Döntöttem. Nála szülök! Hozzá kell tennem, hogy nagyot nyomott a latban, hogy a születés hete portálon keresztül lehetőség volt az oszt.vez főorvossal beszélnem, és Õ elmondta a lehetőségeket. A dietetikus is szívvel-lélekkel kitett magáért!
Szóval én imádom Kazacsayt, és nagyon megbízok benne. A készítményekről mindig tájékozott. Követi a dolgokat. Figyeli, hogy a diabeteszem mellett milyen lehetőségek vannak.
Na ennyit erről..

A múltkor kérdeztem, hogy hol keressem a csokis tallér receptet! tudna valaki segíteni? Pl: Kob?!

Orsi: a Carbonara nagyon bejön.. A babgulyást már nem ismerem.. bab, kel, karfiol és társai... Mik ezek??? KépKépKép
Syg
Ekcéma??? Nálam is! Szem, orr környékén... A kezemrő elmúlt.. Astressztől? Azt hittem nyomelem hiány..

KépKép
mino

sziasztok!

roz! kitartás és jobbulás Nikinek!!!vigyázzzato magatokra.

szülészetről:a védőnők nekem nem segítettek, de szerencsére voltak tanulók és azok igen..fejés stb.
mivel én császárral szültem (ha ezt lehet szülésnek nevezni) nem rommingban voltam-és semmi másban nem segítettek:pelus stb. még szerencse hogy az unokaöcsémen gyakorlatoztam.de így is rossz volt az elején itthon:azt se tudtam hogy fogjam BenőkémetKép

syg! mino! please:fejfájásra vmi???? lehet még az epidurál most jön ki.mer a hátam is hasogat!

pusz
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Hú! Ezzel az apa témával remélem én sem bántottam meg senkit. Kép na azért az én férjem sem egy szent. Kép

Bea, szegény kis Lillát nagyon sajnálom!!! Biztos épp kibujás elött van az a fogacska én éjszakára adnék neki egy kis Panadol szirupot. Nekem mindig az mondta a régi dokibácsink, a babáknak is joguk van a fájdalmuk csillapitásához.

KépKép
KépKép
nana09

Mino, leírom mert fogalmam sincs hol lehet:

10dkg apróra vágott étcsoki
15dkg liszt
1/2 tk(teáskanál) szódabikarbóna
1/4 tk őrölt fahéj
1 ek kakaópor
Ezeket összekevered.

15dkg cukor(én mindig kevesebbet teszek)
1tojás
10 dkg puha vaj (én mindig margarint használok)
Ezeket robotgéppel kevered ki. Aztán ehhez hozzáadod az előző keveréket, itt már fakanállal dolgozol. És összekvered, aztán diónyi gombócokat formálsz belőle (nem kell teljes gömbre törekedni, úgyis ellapul Kép), és 200 fokra előmelegített sütőben, 12-13 percig sütöd. Csak eddig, még kicsikét lágy lesz a csoki benne, de ha tovább hagyod,kiszárad.

Esetleg rumaromát, vagy vaníliaaromát is cseppenthetsz bele a cukros keverékbe.
Ennyi. Easy.

Nana, engem nem bántottál meg!Kép Sztem senki sem sértődős fajta itt közöttünk! Kép

Bea, sajnálom Lillácskát,puszikáld meg sokszor helyettünk is!Kép

Kép
seriff

sziazstok

bea
sajnálom lillácskát viborucol kúpotok nincs nálunk csodát tett vagy ha nagyon extrém a helyzet láz hasmenés pandol az is nagyon jó

nem nagyon tudtalak benneteket ma sem olvasni Kép

niki nincs jól űjra lázasodik pedig már olyan dél körül tök jól volt még ebédelt is egy kicsit most meg megint szirup kúp és még mindi g 38,3 a láza egyszerüen hiába adok neki bármit nem hat hiába borogatom fürdetem semmi megyek is mert teát kér legalább iszik csak nehogy hányon

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Szomorúan olvasom, hogy Niki állapota nem javul. Remélem gyorsan kiderül, hogy mi ütötte le a lábál és gyorsan meggyógyul!!

Megvolt az uh. Minden rendben Manócskával! Még mosolygott is Kép Nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb puncis érkezik a családba Kép

Mino! Örülök, hogy ilyen megrendíthetetlen hited van a dokinkban. Õszintén szólva Flóra születése nem volt zökkenő mentes,akkor úgy gondoltam váltani fogok orvost. De a mostani terhességnél elkezdtem vérezni az 5.héten, és mivel csak az ő számát tudtam, őt hívtam fel. Akkor nagyon rendes volt, nagyon emberien állt a dolgokhoz. Úgyhogy döntöttem és maradtam nála.
Lehet, hogy csak én nem voltam elég nyitott felé, nem mertem kérdezni, kérni. Ezen most mindenképpen változtatni szeretnék.

Seriff, köszi a receptet én is ki fogom próbálni.

pillle

Receptet szívesen!Kép

Pille, tök jó, h minden okés az UH-n! Neveken már gondolkoztatok?

Roz, sajnálom, h Niki megint lázasodik! Küldünk Neki sokmillió gyógypuszit! HAnci is,épp ezt mondja! Sőt Leona meg biztos cuppant is hozzá!Kép

Kép
seriff

Roz,

gyógyulást Nikinek, sokat gondolok rátok, hogy hamar meggyógyuljon, vagy legalábbis jobban legyen. Kiderült, hogy mi a baj? A röntgenen mi volt?
Ezt Kamilla küldi Neki:

Kép

Csokistallér,
Mino,
próbáld ki a receptet, én csak először csináltam egy adagot, azóta mindig kettőt, annyira hamar fogyKép
Ma reggel a dupla adagot úgy variálta Stahl J., hogy ben rakott bele kakaót, viszont 1 fehér és egy étcsokit. Ezért a liszt is több lett, a kakaó mennyiségével. Nem lett olyan lágy a tészta, egy kis pohárral nyomta meg a golyókat, hogy tallérkák legyenek belőle. A kakaó helyett mehet bele dió is, holnap ezt ki is próbálom,ma vettem hozzá csokikat.

Pille,
örülök, hogy jó lett minden az uh-n, úgy látszik növekedik a lányok száma itt a topikban. Nevetek van már?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?