Sziasztok!!!
Végre ismét netközelben, már dolgozom, talán-talán meggyógyultunk, uis elkapott minket mindenféle. Kisfiam kötöhártyagyulladással indított, így a pakolás úgy telt , hogy ő is segített és óránként cseppentettünk a szemébe, hoztuk vittük mindenfelé. A költözés és lakásátadás simán ment, apróbb hibákkal találkotzunk, de mindent felírtunk, viszont nem nagyon sietnek a 8 napon belüli hibák javításával. Amikor szóltunk, akkor ránkzúdítottak 2 szakit, gondolom megnyugtatásképp. Az egyetlen nagyobb hiba, egy rossz irányba nyíló ajtó kicserélésére várni kell még pár hetet, úgyhogy lesz még kosz. Van már pár szomszédunk, de még elég sokan nem költöztek be a lakásokba.
Egyébként nagyon nagyon jó kint, a levegőt össze sem lehet hasonlítani a belvárosiéval, olyan jó vidékies, tiszta és kicsit hidegebb, és CSEND van!!!! És van rendőrjárőr is, már többször láttuk. Jelenleg dobozgardróbunk van, nagyon design
, majd ha találunk elképzeléseinknek megfelelőt, akkor lesz klassz. A konyhát most szombaton szerelik be, már nagyon várjuk!!!
Dani nagyon szeret ott lenni, nem is gondoltam volna. Átmentünk költözés után anyósomékhoz, és teljesen meglepődtünk, hogy mondta, hogy most már menjünk vissza az új lakásba. A kis szobáját már berendeztük, élvezi nagyon, mutogatja mindenkinek, meg úgy mindent a lakásban. egyedül nála van minden a helyén, nem szenved hiányt bútorilag.
Közben múlt hét kedden ismét ovi, meló és még aznap éjjel lázas lett Dani
így otthon maradtunk vele, mert én is és a párom is beteg lett, nekem a hangom elveszett pár napra, a párom sem volt vmi fényesen. Így az első hetet 3asban töltöttük az új lakásban.
Ma már mmindenki munka és oviképes, remélem hosszabb időre most már.
Most elkezdtünk egy homopátiás immunerősítőkúrát Broncho-Vaxommal kombinálva, remélem lesz hatása. Igaz hamar túlesett ezen az egészen Dani.
Kataa
Boldog szülinapot Alexnak!!! Klassz a torta, nyam-nyam! Nekünk nem volt semmi láz a 3 éves oltás után, csak fájlalta a karját este és hamarabb elaludt, de másnap már semmi.
Csics
A fiúk nagyon hasonlítanak egymásra! Jobbulást nekik. Infralámpázod őket? Az csodákra képes, kihúzza a trutyit, meg sok orrpoirszívó. Meg van most egy új orrspray, Nasopax. Nekünk most helyretett mindent. Meg a homopátia, nem kellett semmi erős gyógyszer.
Rakja vki az aztsalra a lábát a családban?
Nyuszi
Látom Emi már egyre ügyesebb at ovival! Nálunk most 2 hét kihagyás után, uúgy ment be, mint mikor a betegség előtt. Nekem annak virágképeim, kicsi és nagyobbak is. DVD Daninak már megy a kezelése, és a számcsigép sem okoz gondot.
Halacska
Dani is az szájában turkál, mióta ovis, szerintem látja vkitől, mert eddig nem csinálta. Meg ő is néha gügyézik... Apából lett Epike, én meg Enyike és mindenféle ügyüli –bügyüli, pedig mi sosem beszéltünk vele így, mert ki nem állhatom, amikor vki énekel és hablatyol a kicsiknek.
Bogyizabálás
még szerencse, hogy semmi mellékhatása nincs, ha többet szed be belőle. Szerintem a Kútvölgyiben vmit cseppentettek a gyerekeinkbe, neked nincs ilyen gyanúd?
Judy
Gumicsizmis szüreti Gergő
Ilke
Nálunk is van ilyen ordítás, ami Liliről írsz és nálun i dettó uez jött be, mint nálatok. Momdták is múltkor a boltban, hogy nagyon gyorsan leszereltem a gyereket és nevettek, amikor odajött Dani és mondja, hogy Anya, most már megnyugodtam
Tali
Miről is van szó? Annyit látok, hogy Pólus. Ez már nekünk is közel van
Ja, és Ikea és Árkád is oké. Gyerekkel vagy ohne? Na, most látom, szerintem én is mennék. Apukáknak így könnyű, mert pont alszik a gyerek...
A Dohány u. azért nem jó, mert ott nagyon nehéz parkeszt találni... tapasztalat
Szilcsike
Nem semmi anyósod van....
Magdi
Nekünk is így kezdődött a kötőhártya. Tobrex szemcseppet írtak fel rá, és óránként kellett cseppenteni 1-1 cseppet. Én a szemészetre vittem egyből, fogadták is soron kívül, mert fertőző. Addig fertőz csak, amíg váladékozik.
Beszti
Én tudok, a barinőmet, gyerekekkel is foglalkozik. Elküldöm mailben.
Na, mára ennyit belőlem