Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsike

Anyósod nyert. Sajnos. Ezt nem lehet űberelni. Cipőkrém brrrr. Szegény te.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halihó

Hiszti: nálunk is van rendesen. Szombaton apa felemelte a szomszéd kisfiút, Gergő iszonyú ordításba kezdett, csapkodott, kiabált, hogy tedd le azonnal. csak néztünk.
vagy tegnap a kocsiban, hogy azonnal álljunk meg mert ő be akar menni a mozdonyos étterembe a Közl. múzeum mellett. és sorolhatnám, nem apa vesz ki a vízből, hanem anya...mondjuk Gergőnél is csak a türelem segít, és nála is akkor van hiszti ha már fáradt.

Játszás: a két fiú jól el van együtt, de azért rájuk kell nézni, mert Naggyé hajlamos vadulni, Kisgé meg alapból hajmeresztő mutatványokat csinál. Én imádom hogy már két ilyen nagyfiam van és nem bánom a kis különbséget. mondjuk vannak nehezebb napok és a harmadikat most én sem vállalnám be. ha lesz is csak pár év múlva ráadásnak, nekem még belefér, jövőre leszek 30. Segítségem nekem sincs, most a mosogatógép szuperKép én is inkább bébisintéren gondolkodom, mint takinéni.most anyu szokott eljönni, csak ő messze lakik.

más: hétvégén talákoztunk az óvónénivel és mondta, hogy már nagyon várják GergőtKép és ha tudjuk, az úszást már elkezdhetjük előbb isKép

tali: jól hangzik, de asszem addig nem zarándokolok el ÉrdrőlKép bár nincs sokkal messzebb, mint GödKép

na puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Bea

Mi az hogy nem Te vagy a lenyeg? Hat akkor ki?KépAkkor menjunk olyan helyre, ahol van gyerekvigyazas es be tudja adni az a mami aki nem tudja masra bizni.A Polusban bizti van. A Coraban is van.

Judy

Na, zarandokolj mar fel!!!!Kép
Ez ismeros, mostanaban miota hadakozunk az ovival, Emi is ilyen hisztis.Csak en oltoztethetem,en meseljek, en vegyem ki a kadbol....stb.
Danny legutobbi hajmereszto mutatvanya, hogy felmaszott az egyik ebedloszekre es terdelve elkezdett ramolni az ebedloasztalon.Kép

Nekem is van neha egy-ket szavam a takaritokhoz ,ha nem ugy csinaljak, ahogy en szeretnem. De fiatalok, meg nem az a tipusok, akik megsertodnek az ilyesmin.Szerencsere.

Szilcsike

Anyosod nem semmi.KépKép Tenyleg nem vallalja be a parod 1-2 orara sem a sracokat? Foleg hogy a lanyod ilyen aranyos a kisocsivel...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Tali: Én TUTI otthon hagyom a kis banditákat, apának ki KELL bírnia egy délutánt nélkülemKép Mondjuk ő nagyon jól elvan velük, ha elmegyek valahová pár órát lazán bevállal.
A 29-e akkor Tuti????

A Pólust azért javasoltam, mert lehet parkolni, sok ülőhely van a jégpálya körül, ráadásul rengeteg kajálda van ott egy kupacban, lehet válogatni. Meg boltok is vannak, ha valaki vásárolgatni szeretne gyerekek nélkülKép
Az Árkád is jó, nekem az közelebb van, de szerintem ott nincs akkora hely.

Judy! Mi akár együtt is mehetnénk, eljössz hozzánk és utána továbbmegyünk 1 autóval. Az Örsön szombaton ott vagyok 30 perc alatt, ismerem az egérutakatKép Ugyhogy a távolság nem kifogás!!!Kép
Panda! Ha gondolod téged is elfuvarozlak, találkozunk a HÉV-megállóban, haza meg elviszlek végig.

Nekem egyébként egyetlen egy dolog jelent gondot, amióta gyerekeim vannak: A ruha-cipő vásárlás saját részre. EGYSZERÛEN nem lehet 2 gyerek mellett válogatni, próbálgatni. De úgy néz ki, hogy csütörtökön délelőtt elmegyek EGYEDÜL és veszek pár cuccot magamnak. Utálom, hogy 3 éves a ruhatáram, néha-néha vettem valami kis apróságot lótás-futás közben, de az nem az igazi. Ti megértitek ezt, hiszen Ti is Nőből vagytokKép Kép A férjem egyszerűen nem érti a problémámat ezzel kapcsolatban.

Képzeljétek ma mentem Nóriért az oviba és tiszta csipa volt a szeme. Egy kicsit be is van pirosodva. Megtisztítottam, kamillás borogatást tettem rá. És nem tudom elérni a doktornőnketKép Most itt dilemmázok, hogy mi legyen, nem fáj neki, nem viszket, nincs orrfolyás, se hőemelkedés. Az oviban nem is mondták az óvónénik, hogy történt vele valami. 2 lehetőség van: 1, belement valami a szemébe az óvódába és amiatt egy picit begyulladt, vagy2, kötőhártygyulladása van, ami fertőző. Jajistenem mit csináljak???? Konzultáció nélkül nem merek csepegtetni semmit, vagy van valakinek valami jó tippje ilyen esetre??

Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi

Hat igen, vasarlas...En kb. 3 eve Auchan meg Cora cuccokban jarok, pedig nem rajongok erte. Mert leginkabb kajabevasarlas kozben tudok lekapni valamit a polcrol magamnak. Felprobalni meg...Kép Most bajban is vagyok, mert alkalmi ruha kene, azt meg azert csak kell probalni es altalaban nem ket filler.Mar en is tervezem, hogy leadom a kolykoket es elmegyek egy baratnommel vasarolni. Persze ezekhez az is hozzajarult, hogy itt nem nagyon vannak butikok, vagyis eleg messze kell menni, ha normalis ruhat akarok.Ilyenkor hianyzik a nagyvaros, ahol csak kilepek az ajton...vagy max 5 perc autozas es ott egy Plaza. Mar varom hogy megnyiljon Keszi mellett a Buy-Way..Kép
Szerintem amit meg tehetsz a kamilla mellett, hogy a gyogyszertarban kersz tanacsot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Magdi!

Gumicukor Gumimacijának kötőhártya gyulladása volt. Hívd fel esetleg de ha az akkor tuti antibigyó kellene rá és az meg doki.

Csajok eszembe jutott, hogy amig szoptattam és volt vmi szembántalma Pancsinak csak egy csepp anyatejci és máris meggyógyult. De szép is volt! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Na, rohangásztam egy sort. Dokinénink szabadságon. Gyógyszertárból elhajtottak azzal, hogy tuti kötőhártya, csak doki írhat rá szemcseppet. Másik gyerekdokit felkutattam, telefonon konzultáltunk. Menjek be a rendelőbe, megnézi. Odamentünk, ezer beteg, gyerek-felnőtt, köhögés, tüsszögés ezerrel. Na, újra felhívtam, mondtam, hogy nem viszem be Nórit a betegek közé, mert a szemén kívűl semmi baja. Mégegyszer átbeszéltük a tüneteket, látatlanba megállapította a kötőhártygyuszit. "Jól van, akkor menjek be a receptért, gyereket nem kell bevinni". Nórit hazafuvaroztam apjuknak, én vissza a rendelőbe.. Huh... szemcsepp megszerezve
De ezen a héten már nincs oviKép Kép Pedig szerdán lett volna fényképezésKép Kép

Nyuszi! Auchan, Cora, tescó cuccokKép Kép Ja-ja ismerős, nekem is ilyesmi ruháim vannakKép Kép

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Én is benne vagyok a taliban, mindegy hol.

Kataa, Nyuszi, igen, már hirdetjük a házat, itt meg lehet nézni: http://gportal.hu/portal/kelly68/
Ha jól eladjuk 25 millióm marad, elsősorban Budaörsre szeretnék menni. Sajnos nagyon drága, nem döntöttem még el, vállaljak-e hitelt. Még Érd tűnik jónak árban. Ja és az új lakással is kacérkodok, mert én még nem vettem igénybe a szocpolt, kár lenne kihagyni. Nagyon fontos a jó közlekedés a Barbi miatt. Megy a dillemma rendesen.

Ilke, Panda, ezt a helyzetet ismerem, egyedül a köbön. Nagyon jó, hogy legalább megbeszélitek a párotokkal a helyzetet és az is tény, hogy ez átmeneti időszak.KITARTÁS!

Hiszti: Ha tudom, szó nélkül hagyom, hogy kitombolja magát. Ha végzett, közli velem: Anya abbahagytam a sírástKép

Szilcsike, ez a cipőkrémKép Kép

Csajok, olyan sz@rban vagyok, a Betti többször mondta nekem a volt férjem csajának a nevét. Hát hányni tudnék, olyan rosszul esik. Minden esetre nyomatékosan közlöm vele, hogy én az anyád vagyok kicsim.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

A taliban benne vagyok!!! Nekem a 29-e nagyon jónak tünik. Ha a férjem esetleg nem is tudná vállalni a gyerköcöket, mert mondjuk a házon melózik, anyu biztos vigyáz rájuk. Nálunk ilyen téren nincs semmi gond, a férjem tökéletes "anya", mindent perfektül csinál a gyerekek körül. Hiába, ö már gyakorolt eleget, mikor itthon volt Noémivel GYES-en Kép.

Magdi!
Kötöhártya Kép. Köszi a fuvar felajánlást, valószínüleg élni fogok vele, de lehet, hogy csak hazafelé.

Nyuszi!
Az autónk megvan, de az egy roncs, abba én nem ülök egyedül a két gyerekkel. Föleg, hogy nincs is hátul öv, és nem tudom bekötni öket. Kész katasztrófa az a járgány, mindig van valami baja. Ma pl. mikor elindult volna a férjem dolgozni, beindította a kocsit, és elkezdett veszettül hörögni. Leállította, megnézte, de nem talált semmit. Végül elment vele, de ugyanúgy hörgött, mint azelött. Emellett sokszor nem lehet váltani vele, 2-esböl kell indulni stb. Meg egy csomó elektromos gond, amit most nem részleteznék... De ha minden igaz, akkor apósomék holnap vagy holnapután elhozzák a szép új autójukat, és megkapjuk a régit. Már alig várom...
Na ja, a Permin katalógusban szép dolgok vannak, de látnád csak a Lanarté-t! azok aztán tényleg álomszépek. Majd a talira elviszem.

Conti!
"Csajozás" KépKépKép.
Nem tudom, van egyáltalán olyan település az agglomerációban, ahonnan jó a közlekedés Pestre???

Szilcsike!
Ez a cipökrém azért nagyon brutális Kép. Hol tartják anyósodék a cipötisztító szereket, a gyógyszeres szekrényben??? Egyszer mintha említetted volna, hogy eléggé rendetlen, na de ennyire???

Volt szó a gyerekek közti korkülönbségröl, hát én is a kis korkülönbségre voksolok Kép. Mi 1,5-2,5 évet akartunk a kettö között, végülis 2 év lett. Kevesebb is lehetett volna, de nem mertünk hamarabb belevágni, mert úgy volt, hogy a férjemet viszik 6 hónapra katonának, és nem mertem megkockáztatni, hogy egyedül szüljek esetleg, és az elsö 1-2 hónapban egyedül legyek. De végül nem vitték, maradt Noémivel GYES-en, így viszont hamar össze kellett barkácsolni a másodikat, hogy megszülessen addigra, mire lejár a halasztás. Aug.-ban ment a férjem GYES-re, és szept.-ben már terhes is voltam Kép.
Ha minden az eredeti terv szerint haladt volna, akkor már a 3. gyereknek is lassan 1,5 évesnek kellene lennie, de nem jött össze Kép. Most még várunk kb. 1 évet, hogy rendezzük a sorainkat az új házban (még e sem költöztünk), aztán, ha minden jól megy, jöhet a harmadik...

Én is csatlakozom a takonykóros gyerköcök szüleihez. Ádámon is kijött a nátha, de szerencsére nem vészes. Viszont nagyon félek a hörghuruttól és az arcüreggyulladástól, amikhez tavaly 2-2 alkalommal is volt szerencsénk. Így ezen a héten nem megy oviba, nehogy ráfertözödjön, és valami komolyabb baja legyen.

Csics!
MI VAN VELETEK??? Hogy viselte Peti a mütétet?

Ruházkodás
Mi is a hipermarketekböl öltözködünk Kép. Vagy inkább Kép??? Egyáltalán nincs idönk (és sokszor pénzünk se...), hogy máshová menjünk, mert két gyerekkel nem lehet. A hiperekben még csak-csak elnézelödnek, de a kisebb üzletekben nem. Söt, néhány helyröl egyszerüen ki is nézik az embert, ha gyerekkel van, mert félnek, hogy agyerek valamit tönkretesz (néha jogos a félelem..), elvesz, lever stb.

Nyuszi!
Gyerekcipö bolton már gondolkodtál? Nekem mindig ez a gondom, pedig Miklóson már kettö is van, mégis nehezen kapok a gyerekek lábára csukát.

Milyen üzlet ez a Decathlon? És hol van???

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Mi ma elmentünk a Decathlon-ba. Férjecském eléggé ellene volt, de én bíztam Bennetek Kép
Szóval vettünk Szilcsinek egy melegítőt, cipőt, sapkát, pólót (3 db) Toto-nak sapkát, pólót (2db). És fizettünk 11000-et . Nekem nagyon bejött KépKép Köszi lányok Kép

A többire majd holnap reagálok Kép
Még 14 perc, és 30 éves leszek KépKépKép vagy inkább KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Öltözködés,
Jobb híján mi s sok rucit veszünk a hiper szuperekben. Habár az utóbbi hónapokban (pontosan a miatt, mert nem jutok el sehovaKép), rendszeresen rendelgetek az OTTO-ból is. Van egy havonta megjelenő akciós újságuk, és abban aztán végképp nagyon jókat lehet kifogni. Lilinek legutóbb 490-ért rendeltem egy vastag, barna A vonalú kord szoknyát (nagyon jól áll nekiKép), magamnak meg szintén kord nacit 1290-ért és még sorolhatnám. Ha meg nem jó a méret vagy nem tetszik ingyen visszaküldöm és a cserét mindenféle plussz költség nélkül küldik, vagy ha azt választom, akkor a pénzt. Nekem még sohasem volt gondom velük.

Ági,
Most már egy jó ideje rászoktunk Lilivel, hogy itthon reggelizik, de sokszor van, hogy még bent is eszik. Az étvágya viszont neki is láthatóan sokkal jobb lett, az ovi előtt nem nagyon volt, hogy ő kért volna kajcsit. Mindig elég volt neki, amit adtam, sőt. Az ovi óta pedig kinyitja a hűtőt és mondja hogy miket kér, ma pedig uzsi után (ami nem volt kevés)fél órával, kijelentette, hogy éhes, adjak neki valamitKép.
Az ovis barátnő nagyon jó dolog. Lilivel is barátkozik már egy kislány, ma mondta az anyukája, hogy reggel ugyanolyan copffokat kellett csináljon neki, mint amilyen Lilinek szokott lenni. Öltözködés közben pedig két kisfiútól is hallottam, hogy Lili így Lili úgy, de a hangzavar miatt nem értettem a lényeget, csak Lili nevére figyeltem fel mindig. Csak tudnám, hogy az én leánykám miket csinál bentKép.

Nyuszi,
Nekem is az tetszett meg a taliban, hogy végre egy kicsit tényleg kikapcsolódás lenne ez a tali, végre tudnánk beszélgetni is, és esetleg nem csak két mondatotKép. Én simán ráhagyom a páromra őket, de ő szerintem fel fogja találni magát, nem fog velük itthon ücsörögni, biztos elviszi őket játszóra, vagy bárhová a közelbe, hogy jobban ellegyenek. Így nekik is pikk-pakk elmegy majd az idő. Apropó, nem hozhatnánk kicsit előrébb a talit, mondjuk 2-3-ra? Mert akkor az az idő is beleesne amíg alszanak. Gyerekek szempontjából, kevesebb idő mami nélkülKép, apa szempontjából, tovább bírjaKép.

Halacska,
Ezt a hüleséget, ott a helyed velünk!Kép

Szilcsike,
Nagyon durva ez a cipőkrémes eset.
Örülök, hogy nektek is bejött a DecathlonKép, jó kis reklámot csináltam nekikKép, én csak azt bánom, hogy elég messze van tőlünk. Én 15ezret fizettem és ebben volt két bunda csizma a gyerekeknek, egy sportcipő Lilinek, két rövid ujjú póló Lilinek, két hosszú ujjú póló Lilinek (ezek különösen szépségesek), aztán ja a melegítő Balának, és még egy fürdőruci Lilinek.

Judy,
Pedig jó lenne ha te is el jönnél.

Magdi,
Egy apucinak tényleg ki kell bírnia pár órát a gyerekekkel. Ki bírja ki ha nem ők? Amikor Lili kicsi volt, mi meg is beszéltük, hogy igenis apa is tudjon mindent, (pelenkázás, fürdetés, etetés...), mert mi van ha engem elüt egy autó (de most komolyan, bármi megtörténhet), hova viszi a gyereket, a szomszédba? Lehet hogy hülyeség, de én részben ezért is mondok el apróságokat is mindig apának, hogy mindenről tudjon. Lehet, hogy ez azért van, mert már sok "veszteséget" átéltem, de én így vagyok nyugodt.

Conti,
Szegény Betti, biztosan meg van még mindig kavarodva, nézd el neki, ezt, biztosan sok idő kell neki, hogy mindent megemésszen és a helyére rakjon. Persze tudom, hogy pocsék érzés lehet ez nekedKép.

Panda,
De jó, akkor te is tudsz jönniKép.
A Decathlon Budaörsön van és elvileg sportbolt, lehet kapni a bicajoktól kezdve minden félét, de nagyon sok a ruha is az én legnagyobb örömömreKép. Vettem egy cuki egyrészes fürdőrucit Lilinek most ott, és nyomatékosítottam ezzel apának, hogy akkor ezentúl nincs kifogás eljárunk gyerekestől úszni néhaKép.
Aprópó, lányok, hova érdemes menni úszni gyerekekkel, melyik usziba ha csak úgy hétvégén szeretnénk kiruccanni?

Ajajajaj, már megint éjfél elmúlt, rohanok is.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

TaliKépktober 29. 2 ora ,Arkad vagy Polus,Ikea (gyerekvigyazas szempontbol)
Jelentkezok:Nyuszi,Parazita,Ilke,Halacska,Kata,Magdi,Conti,Panda,

Szilcsike
Nekunk is volt mar ilyen siras, es semmi nem sigitett csak ugy elmult,de tudom milyen ketsegbeejto tu d lenni.Neked nagyon boldog kerek szulinapotKépKép
Cipokrem az tenyleg uberel mindentKép

Judy
Ti is arrafele voltatok vasarnap? Mi isKép
Jo lenne ha te is jonnel a taliraKép

Nyuszi
En taki csajom egy alom.Szerinte O hozzank csak udulni jar ,mert annyira nem nehez a meloKépUgy csinalja ahogy en,es mindig megkerdi elore van-e napi specko keresem.A multkor is mondta hogy nem gondolta hogy Ot lehet uberelni tisztasagban/rendben,de nekem sikerultKépKépHat ugy nevettunk.
En is apara hagyom Alexet,O mar szokva van ehhez,es nagyon jo levannak egyutt.Ma este is kimenom van,buli regi baratokkalKépCsak holnap fel birjak kelniKép
Akartam meg neked mondani hogy Westend kajas szintjen lattam most nagyon gyonyoruseges unneplo cuccokat.AzOK Italiatol ha mesz fel a par lepcson akkor a 3.bolt balra.

Magdi
Az ARkadban az a cuki nagyon nagy,de ha agyerekvigyazas cel akkor jobb az IKEA vagy Polus.
En is csa azota tudok vasarolgatni hogy Alex bolcsis,elotte csak ugy hogy apa kint a bolt eltot megvart vele,de az nme az igaz ha kozben kuksolsz ki hogy mi van a gyerekkel.Mostanaban emg mar kiraly dlgom van itt aMOM-ban munkaidoben lemegyek es mindig egy par szatyorral jovok vissza,plane ha jo learazasok vannakKép
Jobbulast NorinakKép

Conti
A szocpolt hasznald ki biztos segitseg,lenyeg hogy anyukad kozeleben legyetek.
Szegeny TEKépA csaj bizti bajolog vele...Sok erot tovabbra is,eros csaj vagy teKép

ILke
Tessek aludni ilyen keson marKéparcod hogy van?

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mamatali: én benne vagyok!Kép Eddig csak azért nem jelentkezte, mert nekem a szombat du. ált. nem jó 4 órakor. De ha 2-kor lesz, akkor az talán megoldható. Gyerekvigyázás szempontjából nem számjt a hely, mert nekem egyedül Hannát kellene vinnem, ha viszem, de őt meg nem adhatom gyerekvigyázóba. Úgyhogy apuci megoldjaKép, ha vállalja (bár még nem tudja, mi vár ráKépKép). Hannával is csak a szopi miatt kérdéses, mert hiába múlt el 1 éves, még mindig sokat szopizik és gyakorlatilag ez a szomjoltása, de pont mostanában sikerült elkezdeni vele a csőrös poharazést (meg szívószálazni is tud), így talán nem hal szomjan erre a pár órára.
Nekem egyébként nem is a gyerekvigyázással szokott gondom lenni apucival, hanem inkább a rendtartással, sajnos ilyenkor úgy szokott kinézni a lakás, mint amiben bomba robbant.Kép

Conti!

SZerintem ne légy mérges rá, a gyerekek sokszor keverik a neveket. Még minket is rendszeresen kevert korábban Beni (nekem mondta, hogy apa, apjának meg anya).
Meg hát uyge Betti semmiről sem tehet!!!

Vásárlás: én most már csak a párommal indulok el ilyen helyre ha kell valami, és akkor ő vigyáz addig a gyerekekre. Még így is macerás, de egyedül tuti nem menne.

Majd még jövök, csak házimunkáznom kellene...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HAli

Most jutott eszembe megegy lehetoseg. Van egy Champions Sports Bar nevu hely, ahol a voltunk a mult heten egy kisfiu 1 eves szulinapi bulijan. Amugy pub, de leghatul van egy kulonterme, amibol kozvetlenul nyilik egy kis jatszoszoba szupi jatekokkal gyerekocoknek. Es ingyenes, van benne egy csajszi is felvigyazonak, aki bolcsineni amugy. Biztos arulnak desszerteket, lehet nyalakodni, ket nagy asztal van benne es a jatszoba zsakutcasan a terem vegeben. Szoval rajtunk keresztul tud csak a gyerek meglogni.Majd felhivom, hogy van-e valami kulonpenz a helyert. Igaz, hogy kozponti helyen van a pub, de szombaton 2kor meg lesz parkolohely boven. AMugy a Dohany utca belvaros feloli elejen van, nem messze a Zsinagogatol.NAAAAA????
HA ok mindenkinek felhivom, hogy nem foglalt-e aznapra es lefoglalom.
Megyegy erv szolna mellette, hogy vegre nem egy jatszohaz/bevasarlokozpontban taliznank, hanem mintha buliznank, egy "normalis" helyen.KépKépKép

Panda

De, gondoltam mar gyerekcipoboltra, annal is inkabb, mert van ugyan Godon ket bababolt is, de cipo az minimalis. Am,ugy ruhabol meg egyeb gyerekholmibol is zero valasztekuk van.Kép Elkovetik azt a hibat, hogy mindent akarnak arulni, ahelyett, hogy egyfajta termekcsoportbol lenne bazi nagy valasztek.Mondjuk ruha. Szoval meg az is lehet, hogy nekik nyitok egy konkurrenciat. Es amennyi kisgyerek van itt most, tuti vevokor.Kép

Conti

Nem vedeni akarom Bettit, de most a papa csaja uj neki, ezert van tele a kis agya vele.El fogja hagyni a keverest, ne felj. Addig is sok turelmet.

Kataa

Hat ha Te ilyen rendet tartasz minek neked taki?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Nagyon jo otlet,en tamogatomKépHivd fel lecci hogy van-e hely.En sem ragaszkodom a plazakhoz,azert is javasoltam egy cukit,vagy palacsintazot elsoreKép
A taki neni jo kerdes:Hat arra hogy a furdoket kicsinositsa,meg mindenhol port toroljon,neha ablakot pucol,ajtokat mos.En heti szinten csak felmosok+porszivozok.Rendet amugy nem engednem neki hogy csinaljon,nem szeretem ha a cuccaimhoz nyulnak,marmint ruha.Ezert is nem kertem vasalast sem.Megnyugtato hogy a hetvegem egyik delelottje nem takizassal megy el hanem csak szinten tartokKépEz a fo oka a takineniek,mert a heti munka+Alex azert lefarasztKép
Azota van csak amiota dolgozomKépEgyebkenta rendben nagyon partner apa meg Alex is mar,minidg leramolja atanyerkajat eves utan,meg beteszi este a szennyesbe a ruhait,reggel megigazitja az agyatKépPedig sosem utasitom erre,csak O ilyenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Csajok ez egy kicsit félreérthető volt, tehát nem kever össze a csajjal,hogy anya helyett Trudit mond, hanem azt mondja: Te vagy a Trudi!
Időnként behelyettesít talán? Azt is mondta már többször, hogy amikor elmegy hozzájuk, az egy másik Betti, aki ott van. (saját magára mondja ezt) De a legjobb az, hogy: Anya, mikor veszünk már másik apukát?

Kataa, hát igen, a csajnál csupa pozitív dolog éri, ajándékok, vidámpark, McDonalds, na meg persze apuci. De mikor hazajön, mindig mondja, anya úgy hiányoztamKép

Ilke az e Detachlon hol van hozzánk legközelebb?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa

Nem kerdore akartalak vonni takiugyben amugy.Kép Mindenki arra kolti a penzet, amire akarja. Nekem is van. Most gondolkodom is rajta hogy kell-e meg, mert ha Emi oviba jar, van idom pentek delelott takizni. Csak kedvem nem sok. Meg azert a fizikai munkat probalom visszabb venni, eleg a gyerekcipeles, meg a kert. Kicsit ram ijesztett az ortoped doki ezzel a csipoprotkoval.
Akkor felhivom a Champions-t.

Conti

Aranyos Betti.Kép Szegenykenek nem lehet konnyu felfogni a tortenteket a kis 3 eves agyaval...talan meg jateknak gondolja.

Emi nathaja javul, bar meg kohog. Ma sem voltunk oviban.Viszont mostmar Danny is taknyos.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Kataa
Nagyon köszönöm a szülinapos köszöntést, aranyos vagy.

Mamitali
Hát nekem tutira nem két óra lenne, mert annyi lenne csak az utazás. Délután 2 meg aztán pláne nem jó Kép Sebaj, majd talizunk máskor, mostmár tényleg összehozzuk valahogy Kép

Conti
Van egy baráti házaspár, (férj a férjem baráti köréből való), ott apuci lelépett a nőjével, aki két éve rondít bele a házasságukba. A 4 éves kisfiú ugyanúgy reagált, mint Neked Betti. Nagyon nehéz lehet feldolgozniuk ezt, és eltart egy ideig még egy felnőttnek is, nemhogy egy kicsinek. Tudom (illetve hát honnan is tudnám, csak sejtem) nagyon nehéz lehet ez Neked is, de türelmesnek kell lenni, én drukkolok!!!!

Anyós
Van keményebb story is KépKép Mindegy, vagy jót vagy semmit, és ma inkább semmit, jól felhúzott megint.

Na megyek, még ezer a dolog, jön a vendégeskedő időszak, készülhetek KépKép

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike
Boldog szülinapotKép

Magdi
Jobbulást NórinakKép Köszi a felajánlástKép Még nem nyilatkozom, mivel aznap van apa másnap meg Gergő szülinapja, lehet, hogy elutazunk. De látom még a helyszín is változhat.

Most nincs kedvem írni, totál depis lettem. tegnap még itt büszkélkedtem a fiaimmal erre ma a nagy teljesen lenullázott.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok, még nem olvastam vissza, elöször lerovom a tartozásom:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Szilcsike, Ági
Köszi, hogy leírtátok, hogy nektek is pont ilyen félelmeitek voltak, legalább tudom, hogy nem én vagyok abnormális és hátha nálunk is minden olyan simán zajlik majd mint nálatok.

Kataa
Nem, nov. 2-án kezdünk. Ma kiválasztottuk a csoportot is: csigabiga csoport Kép és körte lesz a jele - hát ez nem tetszik annyira, bár egy kicsit sorsszerü: én is az voltam oviban. és szerettem.

Szilcsike
Ez a cipQkrém talán még az én anyósomat is übereli Kép

Hal
Igen erre én is emlékszem, jó dolog az anyatej!! Kép

Szilcsike
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Rit

rit

anemona7

Rit
Na nem hiszem el, az én lányom is CSigabiga csoportos lesz, és körte lesz a jele, mert nekem is az volt (meg apjának is)

Köszönöm a szülinapi köszöntőket Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok,
Lilinek megint fáj a füle, nemrég jöttünk haza a fül-orr gégészetről. Ugyanazt az antibiotikumot kapta, mint pár hete. Most itt esz a fene, hogy mit csináljak, mert azért az nem ok, hogy havonta antibigyót kap. De viszont annyira fájt neki, hogy végig üvöltötte az egész utat, a dokit és a gyógyszertárat is, hazafelé viszont szerencsére bealudt a kocsiba. Szóval extra gyors segítség kell, de egyfolytában azon gondolkodom, hogy hogy kerülhetnénk ezt el legközelebb. Azt hiszem még Manó említett korábban valami taktikát, a Fluimicillel, Manó, ha olvasol leírnád megint, hogy mit és hogyan szoktál adni ha kezdődik egy betegség. Ma reggel viszont még csak kicsit nyűgös volt, az orra picit folyt, de hát az folyik mióta az oviba jár. Aztán amikor mentem érte, mondja, hogy fáj a füle, meg a homloka. Egyből indultunk is a dokihoz. Most alszik mindkét apróság, de félek, hogy a végén nehogy ez a sok antibiotikum ártson meg neki. Nem tudom mit tegyek, de nem nagyon merem mással kezelgetni, nehogy komolyabb baj legyen belőle.
Megyek bekapok valamit, mert reggel ettem utoljára.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Nóri ma otthon volt, és szerencsére a szemének semmi baja. Természetesen csöpögtetem a szemcseppet, de dilemmában vagyok a holnapot illetően. Egyáltalán nem váladékozik a szeme, teljesen jó a hangulata, ráadásul holnap lenne fotózás. Utánaolvastam a neten, mindenhol azt írják, hogy a kötőhártyagyuszi csak addig fertőz, amíg váladékozik a szem. (a bakteriális eredetű gyorsan 2-3 nap alatt gyógyul) Tehát holnap mehetne oviba, a szemcseppezést ez nem kavarná meg. Totál bizonytalan lettem. ÁÁÁ. Mit tegyek?

Rit! Jók a képek, nagyon szép kislányod vanKép Nekem a 2. terhesség félidőig katasztrófális volt, hányás, erőtlenség jellemezte. Akkor voltak nagyon sötét gondolataim, szégyen kimondani, de haragudtam a kis pocaklakóra, csalódott voltam, hogy ilyen problémás a terhesség. Főképp emiatt én nagyon féltem attól, hogy nem fogom tudni úgy szeretni, mint Nórit. Ehhez hozzátartozik, hogy Nóri pocakbabának és kisbabának is egy "Álomgyerek volt, evett-aludt, nem volt hisztis, sírós (most se azKép). Márk amikor megszületett 3 hónapig hasfájós volt, mai napig hisztis, erőszakos. Sokszor haragszom rá emiatt, de tudom, hogy nincs 2 egyforma ember. Márk nagyon ragaszkodó, sokkal anyásabb, mint Nóri, mai napig imád az ölemben megpihenni, édes, kicsi ragsztóemberkémKép Kép Imádom.Kép
Szerintem valahol természetes, hogy az elsőszülött kiváltságos helyzetben van, több idő van vele foglalkozni, kicsinek csak ő és anya van. A másodiknál már eltűnik az újdonság varázsa, ott a nagytesó, egyszerűen muszály osztozkodni az időn és anyán. Kép
Kisregényem után egy gyors válasz: IGEN! LEHET EGYFORMA ERÕSSÉGGEL SZERETNI A GYEREKEKET, majd Te is meglátod, megtapasztalodKép Kép
És az, hogy ilyeneken morfordírozol csak azt támasztja alá, hogy nagyon jó anyuka vagyKép

Ilke! Jobbulást Lilinek!

Judy! Mit tett nagyG, amivel lenullázott???Kép Kép

Szilcsike! Boldog születésnapot Neked!

Csics! Remélem sikeresen túl vagytok a műtéten, hogy van Petike???

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Nyuszi!

Én benne vagyok bármi jó helyszínben!Kép

Conti!

Lehet, hogy a vágyait vetíti ki, azaz azt, hogy az apja mellett téged lásson. Mivel ott most nem te vagy, ezért azt mondja, hogy te vagy az.

Ilke!

Én is megértelek, hogy kivagy a terheléstől. Két gyerek rendesen le tudja szívni az ember mind fizikailag, mind lelkileg. Ettől függetlenül én is a kis korkülönbség mellett vagyok. Először biztosan nehezebb, de később már könnyebb, ha eljátszanak. Azt mindenkinek magának kell tudni, mennyit bír, hány gyerek a határ, és mivel ezt előre nem lehet feltétlenül felmérni, közben is vátozhat.
Hát igen, én is 7 éve gyerekezek, 1 évem volt közben, amikor nem voltam se terhes, nem is szoptattam. Aztán meg volt, hogy egyszerre mindkettőt.
A jó napirend sokat segít, én is azt szeretem leginkább, amikor mindent meg tudok csinálni amit szeretnék. És az zavara leginkább, amikor nem. Mondjuk én nem vagyok az a típus, aki éjszakába nyúlóan takarít, ha elmaradtam vele, bár utálom, ha szalad a lakás...

Panda!

Hát nem könnyű építkezni, még mi is megérezzük, pedig nekünk nem is kell semmit személyesen rendezni. Nem kell anyagot beszerezni, magunknak csinálni dolgokat.
Meg az én párom viszonylag sokat is van velünk.
De ahogy látom, hogy mi mindenen nem kell gondolkodni, gondoskodni...
Ahogy a többiek is írták (és ha kicsit elcsüggedek én is erre gondolok): jövőre sokkal jobb lesz, látni a munkátok gyümölcsét, egy szép házban lakni végre csak ti!
Tényleg, mi lesz a "lépcsőházzal"?
Fuvarod mindenképpen lesz, mert én is nagyon szívesen elviszlek. Persze Magdié az elsőbbség!KépKép

Rit!

Lehet szeretni! Kettőt, hármat, akármennyit.KépKép Mindegyiket másképp, de nem rangsorolva!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
A lépcsőházunk egyelőre marad, amíg fel nem költözünk. A télen még le lesz zárva a lépcsőház, nem megyünk fel, csak ha dolgozunk rajta. Aztán majd meglátjuk. Jeleneleg ez a legkisebb gondunk, most azon problémázunk, hogy nincs gázunk, és valószínűleg leghamarabb csak decemberben lesz Kép. Mi rontottunk el, mert későn adtuk be a gázigénylést, de még így sem lett volna nagyon késő, ha nem keveredik el a papírunk, és egy hónapig nem áll az egész procedúra. Most vehetünk palackos gázkonvektort, hogy ne fagyjanak el a csövek, ha esetleg nagyon hideg lesz, és száradjanak a falak.
Köszi a fuvar felajánlást Kép...

Na, mennem is kell dolgozni. Ma picit előbb jöttm be, mert a férjem áthozott minket, így vol egy kis időm, de ez már elmúlt, jönnek a gyerekek.

Minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Magdi
Megkóstólta a szomszéd kisfiút, mert az felült az ő mocijáraKépKépszép kis kerek harapásnyom a karján, képzelheted, azt hittem leég a fejemről a bőr.

na már jobb a kedvem
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Conti
Szegeny Betti,nagyon megzavarja a szitu,nem erti mit keres egy masik no apa oldalanKép

Nyuszika
Persze,csak vazoltam a szitutKépEn hadakoztam a dolog ellen sokaig,mert nem volt ra addig szuksegem amig otthon voltam,siman ment mindenKépMost meg azt nem akartam hogy takaritas miatt kevesebb idom jusson Alexre/apara meg a hetvegereKép
Mi ujsag hely ugyben?

Szilcsi
Hat kar hogy nem jossz,gondolom kellett volna egy kis kikapcsKép

Jusy
Hat a harapas nem semmi,de bizti nem orolt meg a szomszed,ilyenek a gyerekek.Talan Gergo is erzi az ovi kezdest es kicsit izgul miatta.

Rit
Jok a kepekKépLatszik mar a hasad jol latom?Vagy csak a pulcsi vastag?KépKép

Ilke
Szegeny liliKépEnnyi antibiotikumKépFulre nagyon jo a kovirozsa olaj vagy a fulgyertya is.Megszunteti a nagy fajdalmat.Es hallottam errol a sapkarol is ami direkt ful melegito ilyen estekre.A neten utana tudsz nezni,anno Banyocieknak volt ilyen.

Magdi
Te tudod,de azert en megkerdeznem a dokit.Mertha kotohartya,talan nem orulnenek ha fertoz az oviban.
PErsze ez mas eset:Nalunk a multkor 4 gyerek hanyt egy nap a bolcsiben.Szoltak hogy szamitsunk ra mert ugy nez ki virus.Alex nem kapta el,de masnap hoztak a 4-bol 2 gyereket orvosi papir nelkul...A gondozonok meg hiaba mondtak hogy ez igy nem jo,jott a szoveg hogy de nincs baja....
Mert az Ok ha folyik az orra,de ez mar tobb annal.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Szilcsike KépKép akkor te sem hiszel a véletlenekben, igaz?

Ilke
Szegény Lili, remélem jön Manó, mert én sajna nem tudok segíteni. Max annyit, hogy ha nem eszi a natúr kefírt, akkor feltétlen vegyél neki Normaflore-t, hogy a sok antibogyesz ne tegye tönkre a bélbolyhait!

Magdi
Köszi Kép Hát majd meglátjuk milyen leszek Kép egyenlöre az uh-k iránti érdeklödésem mit sem változott, alig várom, hogy láthassam Kép

Csics
Jelentkezz, mi volt?!

Judy
Legalább tudjuk honann ered a foggal-körömmel mondás Kép

Kataa
Holnap és pénteken is otthon vagyok, szólj ha randizzunk a könyv miatt Kép

Tegnap voltunk uh-n, ismét családilag. Minden rendicsek, 3,5csm az ülőmagassága, betöltött 11 hetesnek számítok, úgyhogy next week nyakiredö. Olyan ari volt, mert amikor elkezdük nézegetni, hirtelen mintha felébredt volna és elkezdett csápolni, rugdosni. Dokibácsi megdícsért, hogy biztos jól érzi magát, mert ritkán tapasztalt aktivitást mutat Kép

Rit

rit

anemona7

Rit
Hoghogy szabin vagy?
Penteken delben oltasra viszem Alexet,ugyhogy maradjon a holnap.Atjottok 5 korul egy kicsit???Gondolom most nalatok nagy meg a kupi nem zavarnank.
Hu micsoda meretek a tesonakKépKépVan mar nevetek??

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Jövök én, csak olvasó üzemmódban vagyok leginkábbKép

Ilke!

A módzser az volt hogy amint kezd picit köhögni fluiomucil köptető, plusz corizalya homeopátiás gyógyó.

Most nem követtem ezt a módszert, mert az orvos sinecodot írt fel neki amikor beteg lett és megint megbántam, a sinecodtól úgy tűnt hogy már nem köhög, aztán ahogy abbahagytuk 3 nap múlva visszajött a köhögés, mert az csak elfolytja de nem hozza ki aminek ki kell jönnie. Így most kapott fliumucilt és már jobban is van. ma megyünk a 3 éves oltásra, eléggé félek tőleKép Emmának mondtam tegnap hogy megyünk, hát nem örült, mondta hogy nem kar oltásra menni (tudjami merta kutyát mikor oltásra visszük elkísér mindíg). De mondtam neki hogy ezt mindne gyerek megkapja, anya és apa is megkapta régen. Remélem nem lesz gond.

A sabin csepptől még jobban félek, mert sajna pár hete mióta meg volt fázva és köhögött sokat hányKép saja tegnap este is megint, pedig már nem beteg, ma meg is említem a doktornőnek, félek hogy kihányja a szabin cseppet.

Nálunk otthon amúgy teljes a káosz, a csatornázás húzósabb munka mint gondoltuk, a férjem 5. napja csinálja némi segítséggel, szörnyű lassan halad, de ma talán véez vele. Anyukám háza romokbanKép, úgy szét van verve a csövek vezetés miatt. nem tudom m ikor tud beleköltözni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ilke!

Én napközben még homeopátiás orrspayvel si szoktam fújni Emma orrát, merta sima orrcsepptől nagyon bedegad az orrmandulája ezért az csak reggel este megy. De az igazsághoz házzátartozik hogy sajnso nagyon függ attól hogy egy gyerkőc mennyire hajlamos egyes dolgokra, és ez sokszor adottság, pl milyen tág vagy szűkek az orr meg egyéb járatok nála, emma valószínű eleve nem hajlamos arcüreg meg homloküreg meg fül gyuszira, én sem voltam az soha, pedig amúgy betegs voltam. De nekemmindíg torokgyulladásom volt. Emmának az sincs, még sose fájt a torka pl. Õ inkább köhögős fajat, az orrmandulája hajlamos a bedagadásra még, na meg iszonyú gyomorérzékenyKép

Manó

KépKép
manó

Mamitali

Jelentem a hely lefoglalva, 29-e szombatra, 14.00-19.00ig 15 fore. Pontos cim:
Champions Sport Bar
Dohany u 20.
Nincs kulon beugro vagy ilyesmi.

Rit

Jujj, de izgi en is imadtam az uh-kat.Kép

Tegnap megint voltunk koszoruslany ruhaproban, hat az en kicsi lanyom eloszor elsirta magat a varroneninel. Pedig nagyon aranyos no.Kép Azon parazok, milyen ciki lenne hogy megvarrjak neki a ruhat es ott a helyszinen bedobja a torolkozot es nem hajlando majd a tobbiekkel menni, fogni az uszalyt. Mindenesetre lesznek sokan, vagy 10-en, meg szerencse, es addig is ezerrel baratkoztatjuk egy Noemi nevu 6 eves kislannyal.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Manó!

Beni anno a 6 éves oltásnál kockacukorra kapta a Sabin-cseppeket (a rendelőben tartottak kockacukrot). Mi lenne, ha te is megpróbálnád? Azt csak nem hányná ki...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa
Azért vagyok szabin, mert ma rakja át végre apósom a wc-ta helyére, felszabadul a volt konyha és a volt kisszoba. Holnap lerakjuk a szigetelést, lefóliázzuk és lebetonhálózzuk, söt remélem még jut idö a padlófütés csöveinek tekergetésésre is, mert pénteken már betonozni kéne. Ja, és ezt persze mind Rolanddal kettesben csináljuk Kép Pénteken de. jön az egyik haverunk segíteni a betonozásnál, és remélem, hogy szombaton meg tud jönni a másik, különben mi ketten vagyunk rá.
Szóval bocsi, de annyira átmenni, hogy most ott vendégeskedjünk is, nem tudok, mert nem akarom egyedül hagyni a melóval, de mivel fél5körül megyek a gyerekért a bölcsibe, gondoltam talizhatnánk vagy elötte bedobnám. Úgy is jó, ha a villingerrel elmegyek felétek, nem tudsz kijönni a megállóba valamikorra???

Manó
A sabin cseppel nálunk olyan szinten volt gond, hogy Dodi semmit nem fogad el másoktól, föleg nem kajafélét, így amikor a védönéni közelített, ki akarta ütni a kezéböl Kép mondtam neki, hogy ez így nem fog menni, adja ide, én beadom neki, de úgy van szoktatva, hogy senkitöl semmit Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Megint én.Kép
Nem tud valaki nekem jó fogorvost ajánlani, olyat, akitől Beni sem fog megijedni?
Elég sürgős lenne, mert ma derült ki, hogy Beni egyik maradandó foga már nő, de a tejfoga még nem esett ki. Már kint van nem is kicsit a fog, de eddig nem szólt, és persze én nem szoktam a szájába nézegetni, és ő már a fogát is egyedül mossa. A tejfog meg még nem mozog annyira, hogy kijönne, nem is tudom, mit kellene csinálni...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!!!

Végre ismét netközelben, már dolgozom, talán-talán meggyógyultunk, uis elkapott minket mindenféle. Kisfiam kötöhártyagyulladással indított, így a pakolás úgy telt , hogy ő is segített és óránként cseppentettünk a szemébe, hoztuk vittük mindenfelé. A költözés és lakásátadás simán ment, apróbb hibákkal találkotzunk, de mindent felírtunk, viszont nem nagyon sietnek a 8 napon belüli hibák javításával. Amikor szóltunk, akkor ránkzúdítottak 2 szakit, gondolom megnyugtatásképp. Az egyetlen nagyobb hiba, egy rossz irányba nyíló ajtó kicserélésére várni kell még pár hetet, úgyhogy lesz még kosz. Van már pár szomszédunk, de még elég sokan nem költöztek be a lakásokba.

Egyébként nagyon nagyon jó kint, a levegőt össze sem lehet hasonlítani a belvárosiéval, olyan jó vidékies, tiszta és kicsit hidegebb, és CSEND van!!!! És van rendőrjárőr is, már többször láttuk. Jelenleg dobozgardróbunk van, nagyon design Kép, majd ha találunk elképzeléseinknek megfelelőt, akkor lesz klassz. A konyhát most szombaton szerelik be, már nagyon várjuk!!!

Dani nagyon szeret ott lenni, nem is gondoltam volna. Átmentünk költözés után anyósomékhoz, és teljesen meglepődtünk, hogy mondta, hogy most már menjünk vissza az új lakásba. A kis szobáját már berendeztük, élvezi nagyon, mutogatja mindenkinek, meg úgy mindent a lakásban. egyedül nála van minden a helyén, nem szenved hiányt bútorilag.

Közben múlt hét kedden ismét ovi, meló és még aznap éjjel lázas lett Dani Kép így otthon maradtunk vele, mert én is és a párom is beteg lett, nekem a hangom elveszett pár napra, a párom sem volt vmi fényesen. Így az első hetet 3asban töltöttük az új lakásban.
Ma már mmindenki munka és oviképes, remélem hosszabb időre most már.
Most elkezdtünk egy homopátiás immunerősítőkúrát Broncho-Vaxommal kombinálva, remélem lesz hatása. Igaz hamar túlesett ezen az egészen Dani.

Kataa
Boldog szülinapot Alexnak!!! Klassz a torta, nyam-nyam! Nekünk nem volt semmi láz a 3 éves oltás után, csak fájlalta a karját este és hamarabb elaludt, de másnap már semmi.

Csics
A fiúk nagyon hasonlítanak egymásra! Jobbulást nekik. Infralámpázod őket? Az csodákra képes, kihúzza a trutyit, meg sok orrpoirszívó. Meg van most egy új orrspray, Nasopax. Nekünk most helyretett mindent. Meg a homopátia, nem kellett semmi erős gyógyszer.
Rakja vki az aztsalra a lábát a családban?

Nyuszi
Látom Emi már egyre ügyesebb at ovival! Nálunk most 2 hét kihagyás után, uúgy ment be, mint mikor a betegség előtt. Nekem annak virágképeim, kicsi és nagyobbak is. DVD Daninak már megy a kezelése, és a számcsigép sem okoz gondot.

Halacska
Dani is az szájában turkál, mióta ovis, szerintem látja vkitől, mert eddig nem csinálta. Meg ő is néha gügyézik... Apából lett Epike, én meg Enyike és mindenféle ügyüli –bügyüli, pedig mi sosem beszéltünk vele így, mert ki nem állhatom, amikor vki énekel és hablatyol a kicsiknek.
Bogyizabálás Kép még szerencse, hogy semmi mellékhatása nincs, ha többet szed be belőle. Szerintem a Kútvölgyiben vmit cseppentettek a gyerekeinkbe, neked nincs ilyen gyanúd? Kép

Judy
Gumicsizmis szüreti Gergő Kép

Ilke
Nálunk is van ilyen ordítás, ami Liliről írsz és nálun i dettó uez jött be, mint nálatok. Momdták is múltkor a boltban, hogy nagyon gyorsan leszereltem a gyereket és nevettek, amikor odajött Dani és mondja, hogy Anya, most már megnyugodtam Kép

Tali
Miről is van szó? Annyit látok, hogy Pólus. Ez már nekünk is közel van Kép Ja, és Ikea és Árkád is oké. Gyerekkel vagy ohne? Na, most látom, szerintem én is mennék. Apukáknak így könnyű, mert pont alszik a gyerek...
A Dohány u. azért nem jó, mert ott nagyon nehéz parkeszt találni... tapasztalat

Szilcsike
Nem semmi anyósod van....

Magdi
Nekünk is így kezdődött a kötőhártya. Tobrex szemcseppet írtak fel rá, és óránként kellett cseppenteni 1-1 cseppet. Én a szemészetre vittem egyből, fogadták is soron kívül, mert fertőző. Addig fertőz csak, amíg váladékozik.

Beszti
Én tudok, a barinőmet, gyerekekkel is foglalkozik. Elküldöm mailben.

Na, mára ennyit belőlem Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

beszti
mail ment a profilodban lévő címre.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Szuperul hangzik a lakas!!!Sok orometek teljen benne.Hat igen nagy levegovaltozas a belvaroshoz kepest, az biztos.Ezt en is megtapasztaltam, pedig mi Zuglo beljebb levo reszen laktunk 2 evig.Kép
Koszi ha tudsz hozni a talira mintakat szivesen veszem. A Dohany utcai Pubban mi vasarnap 3 kor voltunk es siman volt parkolohely, tobb is. Ilyenkor mar nincsenek nyitva uzletek, meg nem dolgozik senki a belvarosban.
Mit is csepegtettek a Kutvolgyis gyerekekbe? Akkor Emi is fog gugyizni?>??KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

En is szivesen elfuvarozok valakit/valakiket, ha van jelentkezo.Kép Kevesebb autonak biztos hogy konnyebb parkolot talalni.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Na mi ne, úsztuk meg olyan könnyen ezta 3 éves oltást, Emma reggelre belázasodott, 38 fok,a nnak ellenére hogy tegnap este kapott panadolt. A férjem otthon matradt vele, szegény még a héten nem jutott be dolgozni, eddig csinálta a házat, ma akart mennei a munkaheklyére. Mondjuk gondoltam hogy belázasodik, mert ő az előző kettő di-per-te oltásnál is belázasodott, pedig amúgy nem egy belázasodós fajta, de az oltásnál igen.
Remélem holnapra kiheverei. Szabion cseppet végülis bevette, és ki sem jött belőleKép A szúrásnál sem sírt, kapott is matricát a doktor nénitőlKép Bár a rendelő előtt zokogott hogy nem akar bemenni és menjünk haza, de amikor bent voltunk már nem volt gond.

Gumicukor!

Lakás szupi lehet. Nálunk Emma azért nem élvezi még annyira az új lakást mert ugye még minden romokban, átalakítás alatt és így nem tudtuk neki kialakítani a kis kuckóját. Kép

Tegnap szóltam a bölcsiben hogy novembertől elviszem Emmát oviba, hát nem örült a gondozó néni, sajnálta a kis haramia lányomKép

Manó

KépKép
manó

Rit!

Ahogy olvasom ti lehettek lakásilag olyan állapotban mint miKép Mi is mindnet magunk csinálunk, mert így is iszonyú sokba kerül, ha még szkamebert hívnánk nem bírnánk anyagilag. Csak így sokkal lassabban haladnak a dolgok.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,

Mano
Hat nem irigyellek,nem lehet egyszeru ugy ott lakni hogy minden romokban meg.Remelem mar latod az alagut vegetKépSzoval Ti is lazasak lettetekKépKépHat en mar fel vagyok keszulve mindenre...

Nyuszi
Koszi a foglalast.A Te neveden van ugye?
Hat ez nekem csak 5 perc kocsivalKép:
Remelem Emi elvezni fogja a felhajtast az eskuvom,de azert jo hogy baratkoztatado valakivel,nehogy meggondolja magatKép

Beszti
Ha Gumicukor fogorvosa nem lesz OK valameiert akkor en is tudok egyet.

Gumicukor
Gratula a lakashoz,koltozeshezKép
Es a betegseg jol elhuzodott.Dani szedett mar elotte is homeos immunerositot?Vagy csak a betegseg miatt szantad ra magad?Erdekes mert a Broncho-t csak akor ajanljak ha kronikusan beteg egy gyerek sokaig.
En ebben az evben nem adok neki semmit,es majd meglatjuk.Vagyis igen,mert kap minden nap mezet meg neha c-vitaminta gyumiken kivulKépTavaly csak homeost kapott es egyszer sem volt otthonKépKép
Nalunk is ez volt hogy mutogatta mindenkinek hogy van macis szobajaKépEs az ove volt total kesz elosre,hiaba elso a gyerekKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Mi ez a pangas?Hol van megint mindenki?Kép

Kepzeljetek ugy orultem, mult het pentek ota ma volt Emi eloszor az oviban es alig volt nyafi, siras meg egyaltalan nem volt.Kép

Kataa

Igen, a foglalas a nevemen, de nem a Nyuszin.Kép
(Nagy Agota neven)Azoknak akik nem voltak a multkori Godi babanet bulibanKép

Es annak is orulok, hogy Emit sikerult landzsas utifu sziruppal, meg vitaminnal kikuralni, mar csak kicsit kohog. Sajna ma azzal fogadtak az oviban, hogy van valami fosos-hanyos virus is, remelem nem kapja el. Csak 13-an voltak a 21-bol.

Lanyok

Tud valaki jo kis meteraru boltot valahol a IV. vagy a XIII. keruletben? Ilke mar adott egy tippet, de lehet tobb helyen is szet kell nezni alkalmi ruhanak valo anyag ugyben.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Csak egy kis humorbonbon:

"Anya! Nem szeretem az öcsit! Csinálj másikat!"Kép Kép
Azért nálunk is van testvérféltékenységKép

Márk meg NAGYON kis sunyi: rácsap Nórira, utána egyből megsimogatja. És VIGYOROOOOOG!!! Hogy lehet így leszídni??Kép

Nyuszi! Hely jól hangzik, jó lesz egy kicsit kikapcsolódni.
Holnap osztálytalálkozóra megyek (10 éve értem megKép), ma délelőtt voltam vásárolni, vettem 2 gatyót, 2 tök szupi felsőt, bugyit, cicitartót. Jaj, de jó volt költekezni egy kicsitKép Márkot vittem magammal, a boltoscsaj nagyon jól elszórakoztatta, amíg én próbálgattam.

Rit! UH-kat én is imádtam, bár Márkkal sokszor beparáztattak. Tudom még korai a kérdés, de megnézetitek majd a nemét?

Szép estét mindenkinek!
Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Nori dumaja.Kép
Danny is hasonlo jomadar Markhoz, ha Emi valamit nem ad oda neki, kifigyeli jatek kozben es ellopja, majd rohogve elszalad.Kép
Ilyen vasarlos programot en is be fogok iktatni valamikor.Kép

Emike kedvence most a Bambi, de sehogy sem tudja megemeszteni, hogy Bambi anyukajat lelovi a vadasz. Mar 100 felekeppen probaltam magyarazni, hogy nem jon tobbet vissza, meg viccesen, hogy megsutotte es megette.KépMire az en lanyom:
"Anya a Bambi anyukaja nem is fer bele a vadasz bacsi sutojebe...."Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

A heten nightmare volt, elfáradtam. Talira igyexem menni of course!Kép
Pár új kép innentől:

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7136&page=1&image=170423

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

HahóKép

HalacskaKép
KépekKép látom paci továbbra is nagy szerelemKép

Gumicukor
Sok örömet az új lakáshozKép

Zsuzsa
Elődnek boldog névnapotKép

Kataa
Érdekes, mert csak ezzel az egy kisfiúval viselkedik ígyKép talán valami féltékenység? vagy mert ő pont 2 éves és megvan az erőfölény.

Manó
Kitartás. nálunk is megint felfordulás, kanadallót csinálják a hétvégén, meg az udvarra faházat.

Rólunk: talira nagy valószínűséggel nem tudok menni, mert a hosszú hétvégére hazatutazunk, meg amúgy is apa+Gergő szülinap. pedig de jó lett volna.
Gergőt el akartuk vinni ovis úszásra, de nem jött össze. úgy volt hogy én bevittem kocsival a gyerekeket egy darabon, aztán a Múegyetemnél át akartam adni apának Gergőt, hogy ő vigye tovább úszni, mert nekünk Kisgével ott volt babanetes talink. erre olyan hisztit vágott le, hogy szerintem azt hitték az utcán, hogy elvált szűlők vagyunk és most osztozunk a gyerekekeenKép szóval ordított, hogy anyával akar menni. aztán asz usziban is folytatta, úgyhogy inkább uténnunk jöttek. nem lesz egyszerű a kis majommalKépKép

közben Kisgé lebetegedett, lázas, taknyosKép

megyek is, jó hétvégét

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Annám is túl van élete első hányásán.Kép Éjjel erre ébredtünk. Majd reggel hasmenéssel folytatta. Ilyet még nem láttam! Csórikámnak annyira híg volt, hogy szabályozni sem tudtaKép Mint a víz jött belőle és fú de büdi volt. Szerencsére találtam itthon bugyipelust. A másik szerencse, hogy volt itthon Smecta por. (Ha nincs itthon akkor azt sem tudtam volna, hogy mit tegyek Zé dolgozik.) Ezt simán megitta mert elmagyaráztam, hogy így gyógyulhat meg. Azóta nincs gond. Sztem elkaphatott vmi vírust. Pont hétvégére időzített, ügyes csaj! Kép Reggel amig összeszedtem magam, ült a wc-n, elmozdulni nem mert nehogy megint befollyon a cucc. Annyira drága volt! Sírdogált, hogy miért és honna jön ennyi kaka.

Olvasom mások is betegeskednek. Mindenkinek jobbulást!!!
Szeptember 1., ovikezdés óta ez az első komolyabb betegség és akkor most szeretnék is megállni.Kép

Nyuszi
Annai is szokta nézni Bambit, könyvben is megvan. Igen az a vadászos rész is de az erdőtűz is nehezen emészthető még nekik.

Gumicukor
Akkor ketteskét ne a Kútvölgyiben szüljem ha végre egy nyugis gyereket szeretnék?Kép Vagy Mészivel lehet a gond?Kép Mondjuk azt nem hiszem.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?