Jó reggelt!
Mi nem megyünk többet babatalira, mert Ákos csak eltanulja a rosszat a többiektől.
Háromszor kelt az éjjel! Ill. rendesen csak egyszer, akkor magam mellé vettem, és a következő két alkalommal csak a szájába gyűrtem valami cicit, és aludtunk is tovább. Így aztán álmos nem vagyok, csak a hátam fáj, mert drága gyermekem úgy szétterpeszkedett, mint egy igazi pasi, én meg egy díszpárnán aludtam.
Szóval a továbbiakban kizárólag Marcikával barátkozhat.
Patri, Zitmi
Sziasztok, de jó, hogy újra vaygtok!
Patri,
Szép mennyasszony voltál te is, de tényleg, nem kell szerénykedned!
Megy a drukk neked is a vizsgához, házidolgozathoz.
Fürdetés: mi Johnsonst használunk kb. 3 hónapos kora óta, addig sima kamillateát, de egyik se szárította a bőrét.De azért majd másik fajta fürdetőt veszünk, ha elfogyott ez, nehogy később baj legyen.
Kingu,
Én is csak azt tudom mondani, hogy ejha, de csinos voltál. Rólam ezek a képek két éve készültek, azon a nyáron, amikor a férjemmel megismerkedtem, de jövő nyárra szeretnék közel így kinézni megint. Csak a lapos hasat nem tudom újra produkálni valószínűleg.
A gyerekkori kép meg hat éves koromban készült. Ti értitek, miért csesztetett folyton anyukám, hogy kövér vagyok és nagy a fenekem????? Bár állítólag merő jóindulatból, hogy nehogy elhízzak, mert ő kövér volt, és az hogy megkeserítette az életét gyerekkorában (egyébként max. molett volt, de nem kövér). Így aztán elérte, hogy egész gyerek- és kamaszkromban kövérnek tartsam magam, és pont olyan pocsékul érezzek, mint ő. Szóval lányos anyukák, nem így kell motiválni a lányokat a fogyásra.
Na jó, eldugulok, tudom uncsi már, de ezért eléggé haragszom az anyura.