Új privát üzeneted érkezett!

Vezso
Te kis fotóművész,nagyon jók a képek.Végre Csipetet is láttamKépÁkos meg mindig olyan csizmáskandúrosan nézKépnagyon arik,és Rozi tündéri ahogy alszikKép

Hüpi
akartam ám írni,csak azt hiszem elfelejtettem,hogy szép és biztos fini sütiket csináltál,nagyon guszták.Kárpótlásul,hogy most jutott eszembe,Shrekes poén:
Kép

Vizimanó
te sem voltál kövérKép,de valamit megjegyznék amellett,hoyg már tuti itt van a dögös mamik klubja,Ákos kire hasonlít?mert én egyikőtökre se tudom hasonlítani.

Brigó
Jó kis képekKépSzerintem nem minden menyasszony szép én már láttam rondákat.

Bea
Édes kép depi és egyebek ellen
Kép
Kép
Timurr
Vendég

Hali!

Csak gyorsban. Én is készítettem fotókat, majd teszek fel. Mármint a találkozóról. Most csak egyet gyorsan, ez még nem a talin készült.
DóriKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Nagyon jók a babatalis képek!!! És hogy ez a Bernát már hogy áll!!!!!

Connie!
Nem tennél fel képet erről az agyondicsért babakocsiról?! Azért nem baj, ha Ákos is rajta lesz a képen Kép

Ildi!
Örülök, hogy ismét megúsztátok a sebészeti beavatkozást! Ne izgulj, kaptatok 2 hét "haladékot", addigra majd csak minden rendbe jön.

Vezso!
Úgy látom Rozi a "tökös" szerelésében volt a talin. Az egyik legjobb kép itt a topicon, amikor a nagy tökök között ücsörög!

Timurr!
Azért megijedtem volna, ha amikor hozzák Jázmint a kórházban, és kibontom a pólyát, a fenti (Shrek-es) látvány fogadott volna Kép

És most jön levelem legborzalmasabb része, megint kérdezek Kép De csak annyi érdekelne, hogy még ti is ebben a gyógyszertári kenceficében (hidrofiles fürdető-amúgy nem tudom hogyan kell leírni) fürdetitek a kicsiket? Már annyira úúúúúúúútálom. Olyan jó lenne csak sima babafürdetővel, amit belenyomok a kádba, rá a vizet, és annyi habunk van, hogy csak naKép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Végrevégrevégre, visszakaptam az Internetet, és titeket isKépKépKép!!!

Azért még nem a régi a dolog, vannak kisebb hibák, most épp a modemmel,de legalább be tudok hozzátok jelentkezni. Már nagyon hiányoztatok! Mi is nektek???Kép

Szuper lehetett a mai tali, a szállodásra már mi is nagyon készülünk Virággal, szeretnénk megismerni a babákat és mamákat!
Még alaposan vissza kell olvasnom, mert a Mammutban és a könyvtárban csak úgy kutyafuttában olvastam, amiket írtatok, tudjátok, ott időkorlát van...
Aztán szeretnék reagálni több dologra, amelyekről mostanában beszélgettetek, remélem, sikerül ma éjjel még jönnöm.

Brigó,
a hidrofiles tényleg nem a legklasszabb dolog, undok nokedlik maradnak tőle a vízben, a hab kevésKép...De vmivel jobb, ha előtte eldörzsölöd a tenyeredben, mint a krémszappant vagy testápolót, és a kezedet utána odatartod a vízcsap alá, így jobban eloszlik a vízben. Én mindig arra gondolok, hogy a babák bőrének ez a legjobb, még ha nem is a legillatosabb, és nem is habos.
De a pöttyös babahabfürdőt is szoktuk használni, abból garantáltan rengeteg hab lesz. A Johnson's nagyon jó illatú, viszont szárítja a bőrt, ezért nem használjuk. Illetve én használom néha, ha a Dove elfogy (én azt nagyon szeretem, de nem a gyerekeknek, csak magamnak).
zitmi

No, de eltűnt mindenki. Én is megyek mindjárt fürdetni, csak közhírré akartam tenni, hogy rámjött egy régi nacim!
Kép

A többit pedig osztályoztuk, van 3, 5, 10 és 15 kg-os - mármint annyi kilóra vagyok még attól, hogy rámjöjjenek. A 15 mondjuk reménytelen sztem, de a 3 és 5 kg kategória igazi motiváció a fogyásra.Kép

KépKép
connie

Brigó,
nekünk a dokinéni azt mondta, hogy ha nincs allergiás a családban, akkor 3 hós kora után használhatunk mást. Mi a Nivea fürdetőt használjuk, és nem szárít. Nem olcsó, de ha magamnak megveszem ... (a többi pikkelyesre szárítja hiperszáraz bőrömet)

Talis képek aranyosak.Kép

Kép

Kép
vizimano

Éljen-éljen Connie, csak így tovább.Kép

Ma kisfiam betknyosodott és felszaladt a hője 38,5-re.Kép Egész délután a kezemben volt, és panaszkodott.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!
nagyon jók a képek, köszönjük! Kép

Kristóf megnézte, persze neki a Shrekes tetszett a legjobban Kép De rögtön azt kérdezte, hogy ő mikor jöhet velem ilyen találkozóra. Biztattam, hogy már csak néhányat kell aludnia.

szerintetek nem kéne megbeszélni valami időpontot, amikorra a vidékről érkezők is lehetőleg megjönnek? Mert tényleg nem hiszem, hogy mindenki egész nap ott lesz, így viszont kicsi az esély, hogy összetalálkozzunk mindannyian.
Tehát arra gondoltam, hogy pl. 11 órakor vagy később mindenki próbáljon ottlenni még vagy már, így akkor készülhetne egy nagy közös kép is Kép

Timurr, a táblázathoz magunkról is küldjünk képet? Milyet? Mostanit vagy az esküvősökre gondoltatok? Nem gáz! Csak kérdem.
Jó éjt, Dorka
dorka

Sziasztok!

Gyógyszertári fürdetőkenőcsöt mi úgy használjuk, hogy felforralok kb. fél deci vizet, és belenyomok a krémből egy diónyi adagot. Ez szépen eloldódik a vízben. Utána öntöm bele a kádba. Lesz némi hab tőle, de nem túl sok. De legalább nincs olyan giliszták a vízben!Kép

Vizimano
Gyógyuljon meg Ákos!Kép Megfázott?

Connie
Csak így tovább. Le a kilókkal!Kép

Timurr
Köszi a Shrekes képet. Ari, mondhatom!Kép Ha érdekel a süti ize, akkor kérdezd meg Vezsot, mert ő kóstolta. Egy független szakértő!Kép

Szilvi
hüpi

Timurr,
Kőcke hol tiszta apja, hol tiszta anyja a csecsemőkori képeket nézve. Eddig apa üzemmódból anya üzemmódba váltott. Mindenki szerint az én szemeim vannak az apja arcában - már aki élőben ismer minket.Kép
PostásKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Szilvi,
az a baj, hogy fogalmunk sincs, mi történhetett a gyerekkel. Jól felöltöztettük.Kép Apukámnak elsoroltam a tüneteket telfonban és ő azt mondta, hogy ez VÍRUS.Kép

Kép

Kép
vizimano

Dorka és minden anyukaKép
nekem mindegy milyen kép,amelyiken csininek érzitek magatokat,az esküvőn mindenki a legjobb formáját hozzaKép,de jó új is.

Vizimanó
a gyerekkori képeken rád hasonlít,de így nem látom,hogy na tiszta anyja vagy apja lenne Ákos Kép
Szegénykének Maja jobbulást kíván és gyógypuszikat küld.

Brigó
mi az első naptól fogva nem gyógyszertárival fürcsizünk,,nivea,johnson.Majának nem érzékeny a bőre,bírja a kencéket.Sőt most már én is a lila johnsonnal fürdök,olyan jó illata vanKép

Látom a Shrekes kép tetszett,örülökKép

Bea
írj,mert megirgumburgomozlak.Kép

Hüpi
biztos fini voltKép

Timurr
Vendég

Vezso

Nagyon jók lettek a képek. Teljesen más így visszanézni, mint élőben ott csodálni őket. Minket is beraksz, feltéve, ha nem lett nagggggyyyyon gáz. Egy nagy paca, kis folttal!Kép

Jégvirág

Ne legyél má oly deppis! NA!? Biztosan sikerülni fog a vizsgád pénteken. Majd a topik egyként szurkol neked. Nem igaz lányok? Küldök egy kis viditót!
KépIlyen volt,
Képilyen lett,
Képés így fogsz örülni péntek este!
hüpi

Bea!
Így szurkolunk:
Kép

Hüpi,
Ha elfogadsz engem is független szakértőnek, én is megerősítem, hogy finomak voltak a sütik.

Vezso,
Nagyon jók a képek!És az aláírások is.

Timurr,
Én neked mindig akarom írni, hogy nem is hiszem el, hogy Maja ennyit mosolyog, biztos csikizitek fényképezés előtt. Nagyon életvidám csajszi, az biztos.Kép
Mindjárt küldök neked mailt az adatokkal.

Párom már megint szgépet javítani megy - ill. mikor mondta, hogy nem tudja megjavítani, akkor kitalálták, hogy vigye le a szervízbe, meg ideiglenesen telepítsen fel egy másik gépet, egy régi csotrogányt. Sztem ez már tök nagy pofátlanság, még a párom is azt mondta, hogy ez volt az utolsó eset, hogy segített a csajnak.
Kép

KépKép
connie

Timurr,
Na most miattad kellett végignézenem a képeket, amiken így néztem ki:
Kép
meg így:
Kép
meg ígyKép
Kép.
De ebben tényleg az a legidegesítőbb, hogy miközben ilyen gebe voltam, folyton elégedetlenkedtem, hogy milyen dagadt vagyok.
Kép

Najóvan, nem fárasztalak ma már tovább titeket.

KépKép
connie

Sziasztok lányok!

Élünk és bejelentkezem nem szabadultok meg tőlünk, beszart a gépünkön a tápegység és úgye vele együtt elvoltam zárva a külvilágtól (vagyis tőletek).
Aranyossak vagytok akik hiányoltak bennünket.

Kingu!
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, tökre elfelejtettem a mai babatalit, és mivel nem volt internet ezért az üziket sem tudtam olvasni. A nov. 29-re viszont igyekszünk.

Vezso!
Sorstársak vagyunk a férjem vidéken és csak egy legény volt a gáton az is elaludt a cicin. Szóval Benivel és Patrival itthon vagyunk hagyva, esténként kicsit félek ám. Remélem pénteken már hazajön a drága férjem.

Nagyon frenetikusak lettek a babatalis képek, egyik-másik Manó már nagyon vagányan ücsörög. Olyan helyessek igy egy kupacba. Még kérünk képeket. Rozi nagyon dögös abban a tök szerkóban.
A Shrek-es baba melyik Anyukáé nekem nagyon bejön.
Dorka Bernátja már nagyon stabilan áll, mostmár nemcsak két fiú után kell majd rohangálnia.

Nálunk a helyzet következő Beni holnap kap 5-hós oltást, remélem jól fogja viselni. Már ettünk almát és ma barackot is. Este aztán a baracktól-e, de a tesóját sugárba leszarta. Szegénykém ma már kapott egy jó adag böfit is az öccséttől, ezért mosok én mint mosómasa egész nap. Azért imádják ám egymást jót röhögtünk Benin, és Patri jól megdögönyözte, amin az öcsikéje jókat rötyögött. Melyik a következő gyümi amit lehet enni?
Én a múlt héten voltam suliba, aztán nov. 30-ra irásbeli jog vizsga az Alkotmány és az Európai Alkotmányt előlről hátulról tudni. Nagyon izgi lesz. Aztán pszichológiából és pedagógiából házidolgozatot kell beadni, még nem nagyon kaptam rá ihletet.
Látom viszont nagy nosztalgiázás van, nagyon szépek a mennyasszonyok. Azért keltünk el mindannyian és lettek a Manóink mert olyan szépek vagyunk. Szóval mindegyik ara nagyon szép. Én is rakok fel, olyan jó visszanézni magunkat.
Brigó, engem nagyon megnyugtatott hogy igenis léteznek randa mennyasszonyok, és azokhoz képest azért nem is voltam annyira rémálom.
Patri

Kép
Kép
patri

Kez es labtorest a vizsgara Jegvirag! Olyan jo lesz tullenni rajta

Mi is meg a gyogyszertari furdetokenocsot hasznaljuk. Egyszer mar meguntam es abbahagytam, de ahogy valaki irta a Johnson's eszmeletlenul kiszaritotta Andor boret. Tok lelkiismeretfurdalasom volt. Hirdetik, hogy ilyen jo megy olyan jo, es kozben szinte hamlott tole a gyerek bore.

Nebula! a ferjem 92 ben erettsegizett es 97 ben vegzett a kozgazon. En is kozgazos voltam 98ban vegeztem. Kedvenc ferjem minden keringozest tagad , mert o allitolag szallagavatojan csak osembertancot jart (mert ahhoz nem kellettek lanyok) szo szerint a reakcioja "ugy ismersz te engem mint aki keringozik? 7ev utan??"

Kovetkezo talira muszaj lesz elmennem. Annyira edik a gyerkocok.

Udv, BJ
babjag

SziasztokKép
Most csak néhány kép,holnap lesz még több is meg írok is
Ákos vajon mit láthatott?Lehet h épp Vincét,aki Rozi körül legyeskedett?
Kép
Várjál kis barátném,itt egy szempilla,leszedem.KépRozi és Dóri
Kép
Zsana Vilije eldobta magát a társaságtólKép
Kép
Egyenlőre ennyi,szuper volt a tali,mint mindig!
Holnap jövök
Jó éjt
Virág
villes

Sziasztok!

Nagyon jók a mai babatalin készült fotók!!!! Annyira sajnálom, hogy nem vittem fényképezőgépet....Kép ilyen ügyetlen vagyok...Kép

Vezso!
Milyen édesen alszik Rozi baba..Kép Fürtös is kifáradt a nagy bulizásban, du. 3-tól este fél 6-ig aludt......nagyon örvendtem neki, sétáltam vele a sétálón és olyan hideg volt, hogy a kezem hozzáfagyott a babakocsihoz, fiam a jó melegben odabennt durmolt..Kép

Patri!
Örvendek, hogy jelentkeztél, húha te is nagyon szép menyasszony voltál!!!!
Remélem Beni jól fogja viselni a holnapi oltást, majd szorítunk neki!!!! Amúgy sztem mi is holnap kapjuk az 5 hós oltás második felét...Kép
Nagy nagy drukk megy a vizsgáidhoz!!!!!! Ha ez vigasztal nekem is nov 18-án lesz az első és utána szépen sorban még vagy 3 db.......már úgy szeretném ha vége lenne.....

Vizimano!!
Ti is nagyon szépek vagytok az esküvői fotón.....Már tudom Ákos kitől örökölte a szépségét...Kép

Fürdés: én csak az első 4 hónapban használtam a gyógyszertári fürdetőt, aztán kipróbáltam a Niveát és semmi baja nem lett a bőrének, nem lett száraz vagy piros, meg voltam vele elégedve. Miután elfogyott vettem Babylove fürdetőt és az is szupi...

A mai ebéd nem ízlett Fürtösnek, mondjuk nem is csodálom, mert a Hippes spenót+burgonyás bébikaja olyan szar, hogy azt megenni művészet lenne.....nagyon tömény, az állaga iszonyat, íze szó szerint keserű, úgyhogy 2 kanál után úgy döntöttem, nem kínozom tovább a gyereket, inkább majd én megfőzöm neki......

Connie!
Ejha, nem semmi milyen csinos vagy ezeken a fotókon!!! Ügyi vagy, hogy sikerült fogynod!! Na nem azért, de sztem most is jól nézel ki!!!!!
Én is szoktam nosztalgiázni, nézegetem a régi képeket és kicsit elszomorít a különbség, de csak kicsit ..Képhát ez van ......na majd egyszer én is fogyok...Kép

Megyek én is aludni

Mindenkinek jó éjszakát

kingu
cica29

Én is találtam magamról egy képet....ilyen voltam....egyszer...pár éve...

Kép
cica29

Babjag: akkor nem abban az osztályban volt, rosszul emlékeztem. Viszont a közgázt azért kérdeztem, mert mintha a barátnőm volt pasijának a baráti körében (jó körülményes Kép láttam volna a férjedet egyszer. Benedek Gábor mond valamit?
Vége az offnak.

Nagyon irigyellek benneteket a tali miatt, szuperek a képek, cukik a babák, kedvesek, csinosak az anyukák. Nekünk ma elmaradt a minitalink a két chilei barátnővel, mert az egyik megbetegedett, a másik anyukája meg mégsem ért rá Kép Helyette elmentünk könyvesboltba. Meg láttunk egy akkora bevásárlóközpontot, hogy összeakadt a szemem. Mint a westend másfélszer. És ez egy szaros porfészek mellett.

Patri: szerintem adhatsz körtét, banánt is.

Kingu: te nem csak az esküvői képeden néztél ki nagyon jól! Itt nem hiszem, hogy a sminkesre meg a fodrászra lehet fogni Kép

Mi még a gyógszertári fürdetőt használjuk, de eddig a testét kentük be. MOst majd kipróbálom, hogy a vízbe teszem.

Jó éjt!
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Jó reggelt!
Mi nem megyünk többet babatalira, mert Ákos csak eltanulja a rosszat a többiektől.Kép Háromszor kelt az éjjel! Ill. rendesen csak egyszer, akkor magam mellé vettem, és a következő két alkalommal csak a szájába gyűrtem valami cicit, és aludtunk is tovább. Így aztán álmos nem vagyok, csak a hátam fáj, mert drága gyermekem úgy szétterpeszkedett, mint egy igazi pasi, én meg egy díszpárnán aludtam.Kép
Szóval a továbbiakban kizárólag Marcikával barátkozhat.
Kép

Patri, Zitmi
Sziasztok, de jó, hogy újra vaygtok!

Patri,
Szép mennyasszony voltál te is, de tényleg, nem kell szerénykedned!
Megy a drukk neked is a vizsgához, házidolgozathoz.
Kép

Fürdetés: mi Johnsonst használunk kb. 3 hónapos kora óta, addig sima kamillateát, de egyik se szárította a bőrét.De azért majd másik fajta fürdetőt veszünk, ha elfogyott ez, nehogy később baj legyen.

Kingu,
Én is csak azt tudom mondani, hogy ejha, de csinos voltál. Rólam ezek a képek két éve készültek, azon a nyáron, amikor a férjemmel megismerkedtem, de jövő nyárra szeretnék közel így kinézni megint. Csak a lapos hasat nem tudom újra produkálni valószínűleg.Kép A gyerekkori kép meg hat éves koromban készült. Ti értitek, miért csesztetett folyton anyukám, hogy kövér vagyok és nagy a fenekem????? Bár állítólag merő jóindulatból, hogy nehogy elhízzak, mert ő kövér volt, és az hogy megkeserítette az életét gyerekkorában (egyébként max. molett volt, de nem kövér). Így aztán elérte, hogy egész gyerek- és kamaszkromban kövérnek tartsam magam, és pont olyan pocsékul érezzek, mint ő. Szóval lányos anyukák, nem így kell motiválni a lányokat a fogyásra.Kép Na jó, eldugulok, tudom uncsi már, de ezért eléggé haragszom az anyura.
Kép

KépKép
connie

SziasztokKép
Connie
Úgy látom a te anyukád sem a pozitív megerősítés híveKép Soha nem fogom megérteni azokat az embereket,akik "merő jószándékból őszinték",és közben válogatott módon döngölnek a földbe illetve a "én csak jót akarok neked" szlogen mögé bújva mondanak szépeket és jókat,h utána nyalogathatja az ember a sebeit évekigKép
Ja és az én anyukám is extra sértődős mostanában.Múltkor hívott,tök magam alatt voltam,és nagyon sz.rul esett h még udvariasságból se ajánlotta fel h kijön segíteni.A húgomtól tudom,h neki azt mondta,úgy érzi ő nem segítség nekem,mert amikor itt van akkor sem alszom és nem is nagyon tudom csinálni a dolgaimat.Ez egyáltalán nincs így,de ezt most a fejébe vette,valamivel biztos megbántottam.Nem elég h az anyósommal folyamatosan ilyen köröket kell futnom,most már anyuval isKép
Kingu
Ejha!Te aztán igazi nehézbombázó vagy a képen!Férjemnek meg se mutatom,mert ezentúl szándékosan fog keresni msnenKép Kép Ne csüggedj,leszel te még ilyen sudár,de ha mondhatok valamit,szerintem most is nagyon jól nézel ki!!Mit nem adnék ha smink nélkül így mutatna az arcom,a hajkoronáról ne is beszéljünk.Na dugulok,mert még meg leszek gyanúsítva,nem elég h a fiam a fiúkra nyomul az anyja meg a lányokraKép

Micsoda gyönyörű menyasszonyok voltatok!Labdába se rúghatok a stewardesses szerkómmal,ezért inkább nem rakok fel esküvős képet,1-2 évvel korábbit meg felesleges,mert ugyanígy néztem ki-kb.10 éve ugyanígy nézek ki...de azért majd keresgélek hátha találok vmi poénosat.

Bea
Sajnálom,h ilyen rossz hangulatban vagy,remélem hamar elmúlik és visszatérsz közénk!!Hiányzol ám,Gréti képeit is nagyon hiányolom!

Patri
De jó h jelentkeztél!Már aggódtunk érted,nem tudtuk mi lehet a nagy csend oka!

Ildi
Gondolok ma rátok,mindenképp írd meg mi volt a neurológián!!

Virág
villes

Nebula!

Benedek Gabor nagyon egyik legjobb baratunk. O Andor keresztapukaja! Bocsi a tobbiektol a sok offert.

udv, BJ
babjag

Sziasztok Lányok Kép

Kicsit egyik szemem sír, a másik meg nevet a tali miatt: örülök, hogy ilyen jól sikerült, és szipogok, hogy mi nem voltunk.
Ezzel együtt kiderült, hogy jól döntöttem, mert du. orvoshoz vittem Lucit (gyanús volt, hogy piros a torka kicsit), és ott nem keveset kellett várni, a végén már nagyon nyűgös volt... és ha belegondolok, hogy a délelőtti alvását is elszabotáltam volna... hát nem semmi estének néztünk volna elébe...
Lucit mellesleg hárman 'fogtuk le', hogy a doktornő bele tudjon nézni a torkába Kép az utolsó leheletéig küzdött a kis magzatka Kép

Kifelé menet mondtam Zsoltnak, hogy nem hittem volna, hogy egyszer még boldoggá tesz, hogy a gyereknek piros a torka.... de annyira megijedtem azoktól az összerándulásoktól... így viszont legalább tudjuk az okát...

Nézegetem itt a képeket, nagyon szépek vagytok Kép
Virág! azért sok panaszra neked sincs szerintem okod!!! Kép

Luci még mindig alszik, habár ma felriadt már párszor, úgy 4-től kezdődően... kicsit félek,hogy mit fog ma produkálni ezek után Kép

Mindenkinek szép napot Kép
Lir
lirian

Sziasztok!

Connie!
Kép
Szóval Ákos el van tiltva mindenkitől, kivéve Marcipán? Majd Marcika ismét kiselőadást tart; bár a multkor sem figyelt rá senki! Kép
Na de legközelebb...
Addig is azt mondta Marci, hogy este ugorjanak el sörözni Ákossal, és lebeszélik ezt a problémát!
Kép

A tegnapi tali ismét tök jó volt, annyira jó nézni a piciket hogyan nőnek és fejlődnek! Kép
Egytől egyig gyönyörűek és édesek!

Bár az én kisfiam szerintem az idősebb csajszikr bukik, őt nem érdekli a maga korabeli!
Kingura olyan dögöseket vigyorgott, hogy csak na!
Pedig Kinguék a szoba másik felén voltak; de Marcika mintha el akarná csábítani Kingut!
Kép

Na eldugulok; majd jönnek a képek!

Ildi

delfinke

elnezest elobb ket mondatbol lett egy. "nagyon jol ismerjuk" es "egyik legjobb baratunk" Igy hadarok eletben is, es mindenki rohog, hogy mik jonnek ki a szamon.

Connie! meg lehet kerdezni hogyan fogysz? Van e valami dieta amit kovetsz? En elkezdtem heti ketszer sportolni, allitolag a mozgasomon mar latszik, de kilokban meg nem. En nem erzem jol magam most a boromben. Ferjem is mostanaban azt veszi eszre a nokon, hogy "milyen vekony" Gondoltam en is osszekapom magam.

Udv, BJ
babjag

Muti már haver, milyen játékod van?(Marci+Vince):
Kép
Anya!Ne beszélgess, add a banánom!(Zsana+Vili):
Kép
Kicsit nem figyelek, és Vince máris ráhajt az én Rozimra! (Ákos)
Kép
Nézd haver, milyen jó kiscsajok: (Ákos és Csipet):
Kép

Lir!
Miért, mi van Lilócával?

Ildi

delfinke

Virág,
Hát anyukám mikor itt volt múlt héten épp azon lamentált, hogy én milyen jó gyerek voltam, és nem érti mitől lettem olyan kezelhetetlen kamasz. Majdnem kinevettem - végül is egyfolytában szekált, hogy kövér vagyok, milyen ruhákban járok, hogy áll a hajam, nincs ízlésem, milyen zenéket hallgatok, felbontotta a leveleimet, ha elől hagytam elolvasta, amiket én írtam (és még bele is szólt!), ha megkértem, hogy valamit ne mondjon el apunak, mert azt akarom, hogy tőlem tudja meg, akkor is elmondta, utálta a barátnőimet (valszeg féltékeny volt) stb., stb. Pedig sztem én pont olyan kamasz voltam, mint bárki, se jobb, se rosszabb. Na de anyukám már csak ilyen, neki megvannak a fix elképzelései a világ helyes működéséről, aztán a világ meg vessen magára, ha nem úgy működik.
Kép
De azért remélem én nem fogom ezeket a dolgokat elfelejteni, mikor a gyerekeim majd kamaszodni fognak.Kép

KépKép
connie

Ildi!

olyan furán grimaszolt, meg összerándult nyelésnél. Szerencsére jól láthatóan be lehetett azonosítani, hogy a hideg gyümi után kezdte csinálni, de azért... tudod, paramami on... Kép
lirian

Ildi,
Okés, Marci igazán rendes, hogy ilyen segítőkész. Gyerekem meg éppen durmol, mert kifárasztotta, hogy az éjjel nem tudott aludni.Kép

Babjag,
Semmi különös, nem diétázom. Két hétig Norbiztam, az arra jó volt, hogy a mindennapi Sportszeletről leszokjakKép, de aztán feladtam, mert akkor még nem ehettem tejterméket és tojást, és nem tudtam mit egyek estére. És elég sokat mászkálunk az Ákossal ahhoz, hogy ne legyen időm itthon unatkozni, és a hűtőben meg a kamrában kotorászni. De most megint elkezdem a Norbit, és tornázni is komolyabban, bár azt inkább a hátfájás miatt.

Képzeljétek, tegnap a férjem nagyon méltatlankodott, eddig nem tudatosult benne, hogy össze fognak menni a melleim a szoptatás abbahagyása után kisebbre, mint eredetileg.Kép

KépKép
connie

hej lányok fájdítjátok a szívemet Kép én is voltam csinos és én is pont akkor éreztem magam kövérnek. Manapság azt mondom bárcsak olyan "kövér " lennék most.
6 évesen
18 évesen
23 évesen fitnessversenyző koromban (!!)ilyen is volt??
és tavalyelőtt
annyira reménytelennek tűnik hogy valaha még leszek ilyen

Timurr: Boldi jól viselte az oltást hétfőn egész nap aludt , kedden viszont nyűgi volt.

Maja hogy bírta? bocsi ha már volt róéa szó de el vagok maradva.

jók a talis képek.

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
juszti75

most meg bálna vagyok. 85 kiló. rám se ismernétek. na jó nem zsörtölődökKép

Kép
juszti75

Connie , Kingu Patri : nagyon csinosak vagytok! Connie a nyaralós képen nagyon nagyon vékony vagy!!!

Kép
juszti75

Még mielőtt valaki kövérnek érzi magát, hát íme. Ez 2001-ben volt. Ilyen is voltam, és minden lehetséges.Kép
Engem apukám csesztetett gyerekkoromban a súlyom miatt. Volt mérlegelés hetente.Kép Én meg bőgtemKép Mái napig gyomorgörcsöm van ha mérlegre állok.Kép Ezért fogok nagyon vigyázni arra, hogy Ákos ne legyen ilyen. Látom nem csak az én életem keseredett meg a súlya miatt.Kép

Connie,
nem voltál duci sem gyerekkorodban.Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
Tudom, hogy erről volt már szó, de miért híztál meg annyira? És hogy lefogytál, nem semmi.
Enyém párom is volt már 200 kg, még jó, hogy nem akkor ismertem meg.Kép

KépKép
connie

Juszti,
Mondjuk akkor voltam a legvékonyabb életemben, egy szerelmi bánatnak köszönhetően, hát azt már jóeséllyel nem vethetem be a fogyás érdekében.Kép Bár annyira nem jó fogyni, hogy joghurt-kávé-cigi hetekig az étrend, nem valami egészséges.KépDe legalább a férjem fülig szerelmes lett belém első látásra.Kép

KépKép
connie

Patri, Juszti, Kingu
nagyon szépek vagytokKép

Juszti,
nem semmi bombanő vagy! Nem is tudtam, hogy versenyszerűen fittnesszeltélKép

És itt még KOCKÁS JELLEGÛ lapos hasam alatt az 1 hetes gyermek.Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
mert férjhez mentem és jó sokat ettem. Aztán ettem bánatomban, azért is mert nem sikerült a fogyókúra, mert mindenki vékonyabb nálam, mert süt a nap, mert sokat ettem stb.KépKépKép
Szegény párom ezt végigcsinálta velem. Akkor hittem el igazán, hogy szeret, amikor lefogyva megnéztem a korábbi képeimet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó: max VOLTAM Kép ezen a nnyaralós képen te is kész fitneszguru vagy Kép

Connie: én is cigiztem. és hogy mióta nem cigizem hogy utálom a bagót Kép pfúj.

mindenesetre ott nagyon csini vagy azon a képen. meg a hajóson is.

jól elvagyunk itt Kép

Kép

Kép
juszti75

Sziasztok4
Pár adat már van fent,Nebuláé és az enyém a többiekét várom.akinek van honlapja,képtár lyesmi felrakhatom erre az oldalra?
http://g-portal.hu/portal/receptforum/

Juszti,Kingi,Connie
Dögösek voltatok nem mondom,mad rakok fel én is képet aztán akkor megértitek én is miért nyavajgok,olyan akarok lenni,mint anno fénykoromba.

Juszti
Majának nagyon nem jól jött ki a lépés ,mert megijedt amikor bementünk a rendelőbe úgyhogy végig sírt,amikor kijöttünk alig tudtam megnyugtatni,aznap meg másnap elég kis sírós volt,láza is volt.KépDe legalább most egy darabig nyugtunk lesz.

Connie
Unokatesómnak ilyen az anyukája,mindig mondtam neki,ha az én anyám lenne,már igencsak kiosztottam volna.

Babócák tündériek,olyan szépekKépKépKépÁkos minen képen csizmáskandúros,Connie lehet neki ellenállni?Majd amikor így kéri :anya vegyél nekem egy karton sportszeletet!Kép
Maja amint meglátja a fényképezőt vigyorog,azon kívűl szerintem azt hiszi aza a neve,hogy kukucs,mert akkor is vigyorog feszt.Kép

Virág
nézzük csak mennyit dob a smink:

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Timurr
Vendég

Hát, én is híztam, de szerencsére csak pár kilót, miután összeköltöztünk, mert már nem egyedül ettem reggel-este, és akkor többet termel be az ember. Pont akkor kezdtem volna fogyózni, mikor Ákos beköltözött a pocakba, így az elmaradt.

KépKép
connie

Vizimanó
ejha,most reményt adtál,örök hála nem semmi
Vendég

Sziasztok!

Connie,
köszi, hogy üdvözölsz újra itt, ez nagyon jól esikKép!
Nagyon-nagyon csinos voltál a fotókon! Biztos vagyok benne, hogy jövő nyárra sikerül újra hozni ezt a formádat! Most arra gondolj, hogy Ákos a legfontosabb, aztán elmúlik ez az állapot, mármint lemennek majd szép lassan a kilók. Az, hogy belefértél a régi nadrágodba, erőt fog adni!
Tudom, mit élhetsz át a súlyod miatt, én 1998-ban 28 kilóval voltam kevesebb - meg 7 évvel fiatalabbKép - , mint most, keserves érzés megnézni minden régi képet. Majd keresek én is régieket, csak az összehasonlítás miatt a mostani énemmel...
Szerintem arra gondolj, hogy a férjed melletted áll, szeret, és egy kis akaraterővel egyre több kilótól megszabadulhatsz. Norbi mondta a hájra, hogy zsírbörtön, szerintem ez nagyon találó, ugyanezt érzem, amikor föl akarom húzni a régi nadrágomat, és a combomon elakadKép...
AnyukádKépKép...
Biztos, hogy nem leszel ugyanilyen anya. Ha felismerted a hibáit, szenvedtél a viselkedésétől, tuti, hogy nem teszel a saját gyerekeiddel olyat, amitől te is megőrültél. A szüleidet még másként nevelhették, keményen, katonásan, elvágólag. Tisztelettudás a felnőttekkel szemben, és a gyereknek hallgass a neve, vagy vmi hasonló. Amikor téged neveltek, biztos, hogy lazábbak voltak, mint velük a te nagyszüleid, de még így sem tudtatok "barátok" lenni. Sajnálom ezt...Az, hogy már nem laktok együtt, enyhítette a problémát?
Zitmi
zitmi

Timurr : írtam neked

Kép
juszti75

mármint mailt. tiszta lökött vagyok ma

Kép
juszti75

Timurr,
Nem semmi képek, hát van akinél én smink nélkül jobban nézek ki bőrileg.Kép
Küldtem tegnap mailt, de lemaradt Ákos születési dátumától az időpont: 16.51, és az adatai: 3750 g és 56 cm.

Juszti,
én se bírom most már a cigifüstöt, főleg, hogy a terhesség meg a baba miatt nagyon kerültem.

KépKép
connie

úgy néz ki sajnos nem kapom meg az emaileket,légyszi küldjétek el ide is
gyurka.timea@kapos-net.hu
Vendég

Zitmi,
Mióta dolgozok, enyhítette, mert nem "kellett" már hetente hazajárkálnom. Az egyetem alatt nehezen nyelték le, hogy csak kéthetente mentem az utolsó években, de aztán szépen rászoktattam őket a havi egy hétvégére. És mióta Gabival vagyunk, nem kell az ünnepeket velük tölteni végig, csak max. 2-3 napot. Így rövid távon meg telefonon egész jól viseljük egymást.KépÉs ha Gabi is velem van, kevésbé cseszegetnek. Most meg már úgyis Ákossal foglalkoznak, nem velem.Kép

Nem tudom, másnál hogy volt, de én a szülés után még vagy három hónapig nagyon le voltam lassulva, alig bírtam elkezdeni mozogni meg kicsit aktívabbnak lenni. Biztos mert már nagyon elnehezedtem a terhesség végére, és a sok víz miatt nem csinálhattam szinte semmit. De nagyon nehéz volt lendületet venni, hogy újra elkezdjem "élni az életem".Kép

KépKép
connie

Vízimanó,
hihetetlen akaraterőd van, csodállak érteKép! Nagyon csinos vagy a fürdőruhás képen!

Juszti,
eszméletlen jól nézel ki a képeken! Komolyan!

Kingu,
te meg mint egy Hollywoodban élő sztárszínésznő, leesett az állam!
Micsoda képeket tettetek fel, lányok! Csupa bombanő!

Timurr,
a fotósorozatod nagyon tanulságos!Rengeteg pluszt adhat egy jó smink!
zitmi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?