Sziasztok Lányok!
Jó régen írtam, remélem elnézitek egy elfoglalt kismaminak. Viszont most is csak az utolsó oldalt sikerült végigolvasnom, így csak amit ebből kiszűrtem ...
Ági, Cory, örülök, hogy minden rendben a pocakkal!
Babetta, édi a Kispocakod!
Borkadorka, gyógyulj meg mielőbb!
Paga, vigyázz magatokra, s NE aggódj a CVS miatt. Inkább csináltass egy genetikai UH-t! Ott nincs vetélési kockázat!
Nem emelgetsz sokat? Nem erőlteted meg magad?
Nancsika, egészségedre az alvás!
Az én cukrom is 5,4, a dokim nem mondott rá semmit, a védőnő meg, hogy figyeljek oda rá, mert emelkedhet, s akkor már bibi van/lehet.
Scullyx, a melle/mellkas fájdalommal menj el a háziorvosodhoz. Akkor sem baj, ha meghallgat, megnéz, ha nincs semmi bajod. Legfeljebb megnyugtat.
Ritaa, tedd azt, jobb mint boszankodni!
Gyezsu, mi van kész?
Jó ez a duma a köldökzsinórral.
Kilók: én Zoltán fiammal sokat híztam. Röpke 3 hó alatt feljött 10 kg (48-ról 58 lettem), majd várandós lettem, s még 15 kg rámjött. Nem fogyóztam, mindent ettem, amit megkívántam, ami jól esett, rengeteg sárgadinnyét, amire előtte rá sem bírtam nézni.
68 kg-val jöttem haza szülés után, s ismét elég volt 2-3 hó ahhoz, hogy újra 75 kg legyek. Szopi alatt semmi nem ment le, illetve idén sikerült 2 kg-tól megszabadulni fogyóval, de mivel van napi 2 szopi, azt sem nagyon mertem. Aztán jött Picinypoci, s 1 hó alatt lement 1 kg, most 72 kg vagyok. Most viszont megpróbálok odafigyelni arra, hogy it eszek. Nincs nehéz feladatom, mert semmit nem ennék.
Na mindezt csak azért írtam le, hogy tudjatok arról is, hogy nem minden plussz kiló megy le a szopi alatt.
Ettől függetlenül az orvos vagy védőnő részéről nagy marhaságnak tartom, ha leszid a kilók miatt. Legfeljebb figyelmeztessen a következményeire, de sokszor úgyse sokat lehet tenni ellenük.
AFP: mindig az a vélemény, hogy nem megbízható, ergo feleslegesen stresszelik vele a kismamikat. Ráadásul kor meg súly meg terhességi hét összefüggésében lehet felállítani a pontos értéket, s bizony már 1 nap késés is adhat "rossz" eredményt.
A dokim szerint az AFP-nél idén még valamit beépítettek, valamit pluszban vizsgálnak. Nem tudjátok mi az?
Rólunk:
Jól vagyunk, intéztük a bölcsit Zoltánnak, mert GYED lejártával visszamegyek dolgozni arra a kis időre.
Képzeljétek, este ha hasrafekszem, néha érzem, hogy hozzáér a forradásomhoz Piciny.
Zoltánt is már a 11. héten éreztem, de őt ugye másképp. Olyan hihetetlen ez az egész!
Jövő héten kellene menni UH-ra, de elutazunk, így halasztjuk a mozizást is.
Kellemes pocakosodást, jó egészésget és sok sok babarugdosást mindenkinek!
Boró
U.I: azért én a centiket sajnálom ...