Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory! Igen ezek alapján küldtek a genetikai rendelésre két hete. Onnan meg egyből CVS-re, ami ugye a vérzés miatt elmaradt, most meg megint jön az a rózsaszínes trutyi (már bocsi) szerintem kár is befeküdni, mert ha a doki meglátja, akkor csak az lesz a vége, hogy én kórházban 1 héteig, és vizsgálat meg sehol, és még a nagyobbik gyerek miatt is idegeskedhetek, mert egyedül nem akaródzik neki a tanulás, és félek, ha nem figyelek rá, akor sokat fog rontani a jegyein.

Mindenkinek jó pocakosodást!

Paga 20+0

Gabi
paga

Paga: ez döbbenet. Nekem Baluval 0,9 volt az afp-m, és arra azt mondták, tökéletes. A BHCG MOm meg 2,7 volt akkor. Akkor erről meg se szólaltak, sőt.
cory 18+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ja, és még valami: ha 1 a középérték az afp-nél, azaz az ideális, akkor a 0,9-nek még mindenképpen bele kell férnie a normálisba!

cory
Budapest

Sziasztok,

Paga: az AFP 0,7 alatt gyanus, a BhCG érték 2,5 alatt okés. Ha az AFP alacsony és a BhCG magas akkor ajánlják a genetikai vizsgálatot, főleg 35 év felett. De ez még nem feltétlenül jelenti azt,hogy tutira baj van. Próbálj meg nem izgulni, valószínűleg minden rendben lesz!!! Szorítunk.

Annácska: Én is holnap tudom meg az AFP eredményem. Szoritok neked!

Ritaa: Én az eg.ügyben dolgozom és nagyon sajnállak,hogy pont egy olyan UH-os dokit fogtál ki aki ennyire nem érzi át,hogy egy kismaminak mennyire fontosak ezek a vizsgálatok. Talán legközelebb nem hozzá kerülsz..

Tünde: holnap megírom a fogdokinő telefonszámát.

Ildi: Én is szeretnék így kinézni mikor a 3. babumat várom majd!! :-))

Szép estét mindenkinek!
Én még egy órát robotolok. :-((

Olgo,17+4

Kép
olgo

Sziasztok,

tényleg jó sokat írtatok délután. Én egy előadáson illetve kismama klubban voltam, ítt a védőben. Jól kiműveltek a szociális juttatásokból, de elmondta a nő, hogy ez most megváltozik januárban... Meg néztünk egy filmet a méhen belüli fejlődésről, érdekes volt...
Olgo,
drukkolok a jó eredményért!
Nicika,
örülök, hogy jobban vagy! Csinike a pocid!

A többieknek jó ultrahangozást! Ne legyen olyan, mint Ritanak.
Puszi.
Angi 23+4
angi79

Paga: Tényleg muszáj a cvs? Az értékeid és az UH alapján szerintem minden OK!
Nekem a múltkor 0,7 lett a MOM, most: 0,89

Mariannka: Milyen volt az előadás?

Nancsi: köszi a mél cimet!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Nincs erőm visszaolvasni, mert összeszedtem egy fránya tüdőgyulladást és teljesen hulla vagyok. Emellett emészt a meszesedési probléma is, meg a hasam is keményedik. Egyébként voltam ma nőgyógyásznál, és legalább a méhszájam teljesen zárt. 2 hét múlva ismét UH + flowmetria - bízzunk abban, hogy lassú az állapotromlás!
Egyébként a dokim úgy döntött, hogy mégis a menstruáció alapján számoljunk (26+1), mert nagyok a babák, és csupán a fejkörfogatuk mérete redukálja le a korukat (Anna és Dóra is nagyon kis fejjel születtek).
Összegezve: vacakul vagyok. Kép Remélem nálatok minden rendben! Kép
Na, lefektetem a lányokat és jövök olvasni.

Bori 24+1/26+1

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Cory
Örülök hogy minden rendben.!

Zsu
Neked is biztos minden rendben lesz!

Paga
Hát ezt tényleg a fene se érti.

Nicika
Már olyan sokat hiányoltunk, végre csak megjöttél. Akkor még nem tudni ,hogy kislány vagy kisfiú?
Nekem beírnád: Tuti fiú és a neve Levente. Már 5kg a plusz és 96 cm a has körfogat

Scullyx
Egyik éjjel én is arra keltem, hogy leszakadnak a melleim, ez 3-om éjszakán így volt ,de szerintem most nőtt, azért fájt.

Köszönöm a tippeket folyásra

Babetta 20+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Először is elfelejtetem írni, hogy vettem 4 db nadrágot a varrónőnél Krisztánál. Akit Titati ajánlott. Nekem is van olyan nadrágom mint neked Titati !! Fekete csíkos ezt nem szabad gépbe mosni. De mindjárt felrakom és mindenki megtudja nézni és persze a kis kukacról is csináltam képet. Remélem majd jól látjátok mert a számítógépet fényképeztem le.

A 4D-n nekem is azt mondták, hogy 2 héttel nagyobb Levi az adatok alapján. 1Hét szerintem jogos, mert az tuti hogy a 10.napon készült. 2 hét múlva megyünk UH-ra majd kiderül akkor hogy állunk.

Angi
Azt nem mondhatnám hogy néha lemászik, ha fekszem akkor jó de amint felállok végem van. Tegnap nagyon bokszos kedvében volt. Nagyon bírom amit művel a kisdrága.

Babetta

http//www.babanet.hu/album/main.php?own=1&ALBUM=7223

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bori: Nagyon vigyázz Magatokra!
Remélem, hogy minden rendben lesz!

Azért szörnyű, hogy szinte mindenkinek van valamiért izgulni. A felhőtlen babavárás kevés nőnek adatik meg.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csak akkor tudjátok megnézni ha a képfeltöltésre klikkeltek. Azt hiszem

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

sziasztok,
itt egy számolós lapKép

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Rita e szerint 18hetes vagy a bpd alapján is.
zsofy

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7223

Itt tudjátok megnézni a képeket

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
Újra én vagyok, de ma utoljára.

Rita!
Az a doki egy bunkó remélem legközelebb nem hozzá, kerülsz.

Bori
Vigyázz magatokra és pihenj már amennyire a csajok engedik, hogy pihenjél.

UI. A képeknél a 2. dik oldalon vannak a nadrágok, amit a Krisztánál vettem. Jók mi?
És nagyon kényelmes holnap avatom a második nadrágot.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

hűűű, mennyi minden történt egy nap alatt!
Először is Nicika, jó, hogy újra itt, de most már ne tűnj el többet!!! Kép Húúúúú, nagyon hiányzott a tábla.
Cory, úúúúgy örülök! Kép
A többiek, akik szívtok az AFP miatt: nem tudok mást mondani, hogy kitartás!!!

Ildi, Nicika, csini pocakosok vagytok!!

Nancsika, én szívesen vennék tőled varrótanfolyamot! Kép

Nicika, asszem nálam egy-két adat nem stimmel, javítanád??? Szülés várható időpontja: február 23. Ma vagyok 21+6. A plusz kilók száma 6, és remélem marad is egy ideig ennyi...Kép
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Kép
A köv. UH: október 25.

Bori, vigyázz magatokra!

Jó éjt csajok!

Eszti
21+6
Vendég

Sziasztok!

Anita!
Ha nem titok mennyiért csinálnak arrafelé egy fgfehérítést? Én 70,000 Ft-tól felfelé hallottam, ez igaz lehet?

Háziorvosról!
Az enyém haláli aranyos (fiatal nő), de a munkahelyi orvosom (szintén fiatal nő) tart betegácsiban. Állítólag háziorvos max 2 hétre írhat ki (legalábbis nálunk). Nekem mindig ráírja a nőgyógyi a papíromra, hogy betegácsiban kell tartsanak. Sajnos most már okkal. De tegnap járt le a táppénzem és én csak jövő hét szerdán megyek újra nőgyógyászhoz, és csütörtökön melóorvoshoz, addig a "levegőben lebegek". Nálunk az a lényeg, hogy a havi bérszámfejtésbe bekerüljek, az pedig még hó végéig ráér.

Babetta!
Nagyon cukik a nadrágok! Asszem én is beújítok egyet, de én lusta vagyok varratni.

Súlyról (sokadszorra)
Nekem a védőnő a 74 kilómra azt mondta 7 hetesen, hogy pont jó. Senki nincs rajta kiakadva. A nőgyógyi azt mondta, hogy arra vigyázzak, hogy a végén ne hízzak sokat, mert akkor gondok lehetnek. Én a 77-től számolom. Már 72 is voltam, de ha majd innan számolnám, akkor sokkal több lenne a végeredmény Kép.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ja és amit az elejére akartam!

Nicika!
Jó, hogy újra itt vagy! Tessék összekapni magad, jövő hétre lesz egy csomó adatom a tábliba!

Vas!
Szerintem csini a pocid! Enyém (ha a hájat leszámolom, akkor kb ekkora)

Lányok, lehet, hogy kinevettek, de én már alig várom, hogy mozogjon a kisbocim. Akkor legalább tudnám, hogy rendben van és él!

Kép
szelivi

Rita Kép
Bízom benne, hogy még a héten lesz eredményem és akkor mindnkinek elmondhatom a Manócskát Kép

Tünde Kép
Az amniót csak akkor csinálják meg, ha az Afp nem lesz jó.
Megnyugodni szerintem úgy is csak a szülés után fogok Kép

Paga Kép
Drukkolok, hogy csütörtökön meg tudják csinálni a cvs és hogy jó legyen az eredményed Kép
Kitartás!
Szerintem is túlzás, de jobb az óvatosság. Holnap az Afp után kérek időpontot 4D-re, azon minden jobban látszik Kép

Nancsika Kép
Aranyos vagy, de még nem megyek 4D-re, de a holnapi Afp-re eltettem az összes mai drukkodat Kép

Olgo Kép
Drukkolok, hogy jó legyen az Afp-d Kép

Bori Kép
Sajnálom, hogy beteg vagy Kép Remélem nem romlik a méhlepényed állapota sem.
Pihenj sokat!

Annácska 16+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ma voltam előadáson a Szent Imrében, ahol az életmódról és a kötelező vizsgálatokról volt szó. Az életmód részt egy nagyon barátságos szülésznő tartotta, a vizsgálatokról szólót pedig egy doki. Nagyon tömören, velősen, érdekesen összeszedték a lényeget, felhívták a figyelmet mindenfélére. (pl. 25. hét után a legszuperebb külföldi biztosítás után sem fizetnek a biztosítók, jó mi?) Emellett szó volt a táplálkozásról, a fizikai terhelésről, a különféle betegségekről, stb. A doki egyáltalán nem mondott rémtörténeteket, korrektul összefoglalt mindent.
A végén kérdezni is lehtett, hát, elég fura emberek vannak, mit ne mondjak. Mintha nem is orvossal beszélne némelyik. Mind1.
Az előadás közben babó nagyon nyugtalan volt, végig izgett-mozogtt, szinte járt a hasam. Annyira érzi, hogy miatta vagyunk ott, és már most tudja, hogy vele vagyunk. Olyan jó érzés volt...

És hogy kimutassa a szeretetét, amikor este apa beszélgetett vele, megrúgta az arcát. Olyan erőset rúgott, hogy apa megérezte. Annyira boldogok vagyunk ettől...Na jó, nem ábrándozok tovább.

A toxémia témakörben köszi szépen a linket, bár nem tudom, hogy kitől is kaptam. Tesóm esete elég komoly volt, 5. hónap végén teljesen bedagadt mindene (olyannyira eltorzult az arca is, hogy a barátai sem ismerték fel), és attól kezdve végig kórházban kellett lennie. A szülés a 8. hónapban magától beindult, de nem engedték a természetes szülést, hanem császármetszést végeztek. Szerencsére sem a gyermeknek, sem a tesómnak nem lett semmi komoly baja, így jól kerültek ki a dologból. Én ettől nagyon félek.

Cory: a Szent Imrében - a kiadott prospektus szerint - a kismamaklub minden hónapban második csütörtökön délután 5-1/2 7-ig van. Helye F. épület, Zellner Pál terem Ha jól értem a programot, akkor itt is lehet találkozni a szülésznőkkel. Különben nagyon örülök, hogy minden rendben van veled.

Mariann
21+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

SziasztokKép

Jelentem nagyjából megnyugodtam. Voltam ma 4Dén és egy nagyon kedves doktornő csinálta a vizsgálatot, elmondtam neki hogy nem igazán mozizni szeretnék, hanem inkább leltározni, megnézni hogy minden rendben legyen. A végére lett egy kb 25 perces videófelvételem és néhány külön kép babóról. Mit ne mondjak nem volt könnyű dolga a doktornőnek, mert a babó folyton elbujt, de azért a végefelé már többet mutatott magából, egyet viszont eltitkolt: nem tudjuk hogy fiu vagy lány, igy az még titokKép A vizsgálatok alapján viszont bő egy héttel nagyobb a gyerkőc már, most kb 420 gramm Kép

CoryKép
Örülök, hogy minden rendben volt, neked is szégenylős volt babó? vagy esetleg elárulta hogy ki lapul bent?

Annácska Kép
Drukkolok hogy jó legyen a cvs eredménye, meg az afpjé is hogy ne keljen amnióra menned. Én ma végkép eldöntöttem hogy nem megyek. Van már kismamatorna az előadások után?

Paga Kép
hu szegénykém, akkor neked se könnyű most, esetleg mint ahogy nekem is javasolták a lányok hogy vérből megnézni a genetikai sajátoságokat? vagy ahhoz már késő van?

Bori Kép
Pihenj minél többet, már amennyit megengednek a lányok. Küldöm a gyógymanókat, hogy gyorsan felépülj.

Most megyek gyorsan mert a fiam felébredt Kép

puszi
Ági
19+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Babetta, a nyíl a dokitól származik, vagy te rajzoltad be? Kép Jól látszik Kép A vizesedéseddel mi a helyzet?

Tünde, van egy olyan címem is, hogy gyezsu@gmail.com, a nagy csomagokat ide lehet küldeni.

Nancsika, imádlak Kép A kilókról én is azt gondolom, hogy nevetséges ez az ejnye-bejnye a védőnénitől vagy az orvostól néhány kiló miatt. Mintha a kismamák életében nem lenne elég a stressz. Szerencsére nekem mindig csak dokumentálták a kilókat és nem kommentálták. Én se mértem magam soha - elég, ha a tükörbe nézek... Az a fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Tegnap egyébként voltam thai chizni - és jól éreztem magam a bőrömben Kép

Egyébként amióta elmúlt az állandó émelygésem, olyan problémamentes a terhességem (koppkopp), hogy nem is tudok miről írni Kép Nagyon jól vagyunk Kép És Kata ma hajlandó volt ráülni a WC-re (mondtam, hogy ha ráül, akkor lefényképezem - lányból van...), hátha az egyetlen terhességi nyavalyám (a kakival való foglalatoskodástól öklendezem) is megoldódik valamennyire.

Szép jó éjt mindenkinek!

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Nagyon jól esik, hogy velem örültök Kép Tegnapelőtt a pánikban végigbőgtem az estét, de most már minden oké lelkileg is Kép

Szelivi: én mintha érezném már a mozgását, de én is messiásként vártam Kép

Mariann, Ági: neme nem derült ki.

cory 18+6

cory
Budapest

Sziasztok!

Ma elaludt az egész család, a gyerekeket késve vitte Apa a suliba. Én nem tudtam aludni 1/4 3-tól, hajnal 5-ig. Így hiába kapcsolt be 6-kor a rádió aludtunk szépen tovább.

Zsófy!
Kösz a számolós lapot, pont annyi idős a baba a BPD alapján is, mint a számolt kora.

Többet nem megyek ehhez a bunkó dokihoz, mielőtt beadnám a kiskönyvemet megkérdezem ki u.h.-zik és ha ő, majd megyek inkább másnap.
Két hét múlva tervezem a 4D-t, az biztos jobb lesz.
De tényleg csak az a fontos, hogy a Baba jól van!

Rita
18+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jó reggelt,

Ági,
örülök, hogy minden rendben volt a 4D-n. Akkor most megnyugodtál egy picit. Jó lehetett látni a babut, a bújóst! Kép
Gyezsu, Nancsika,
tetszik nekem ez a pozitív szemlélet! Hajrá, csak így tovább! Egyébként is hogy néz ki egy kismmama, ha mindig csak kesereg valamin. Kép
Mariannka,
az én babum is mindig mocorog, ha előadáson vagy angolon vagyok. Biztos figyelnek és jegyzetelnek.
Bori,
jobbulást!!! Vigyázz Magatokra!
Babetta,
jók a nadrágok. Biztos nagyon csini vagy bennük! Én is varratok egy barna bársonyt, de nem itt Pesten varrják. Remélem jövő héten hozza anyu. Kép

Puszi.
Angi
23+5
angi79

Sziasztok!

Annácska, Bori, innen is mennek a drukkok!!!

Lányok, akartam már kérdezni, mit jelölnek ezek az ezres számok a méhszájnál? Én tőletek olvastam róla először.

Angi, akkor a te babód is elkezdte már az élethosszig tartó tanulást Kép Nálunk is ez volt-van, Kata és Bababó rögtön a doktorival kezdi Kép Zsuzsófi babája meg érett lesz, mire megszületik Kép Azt szokták mondani, hogy az anyatejjel szívja magába - hát nem, már a köldökzsinóron keresztül magába szívja a tudományt. De azt az örömöt is biztos, amit a tanulás jelenthet.

Na megyek, mert Kata a WC-n ül (hurrá-hurrá), és kiabál, hogy Zsuzsiiii, Zsuzsiiii, kész! Kép Kép Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Annácska, Olgo várom hogy megmondjátok az AFP eredményeteket! Remélem minden rendben, és nem lesz további izgulni valótok!

Bori! A tüdőgyulladás azért nagyon komoly. Vigyázz nagyon magadra. Pihenj sokat. Vigyázz magadra és a babákra.

Tünde! Ha már így alakult és megvan az időpontom elmegyek a vizsgálatra, de ha elmarad, akkor többet nem próbálkozom az biztos. Az tök jó, hogy te megnyugtató eredményeket kaptál!

Babetta! A Levente név nekünk is nagyon tetszik. Örülök hogy most már nevetek is van, és jól van a baba, te is nagyon csini kismama vagy.

Szelivi! Azt teljesen megértem, hogy nagyon várod a baba mozgását, és is vártam, és most is nagy öröm amikor érzem, de másoknak is az hiszen olvasom hogy mindenki örül ennek. Te is napokon belül érezni fogod, már lehet, hogy most is, csak nem tudod esetleg hogy mit kell figyelni.

Mariann! Tegnap nem tudtam elolvasni a toxémiás oldalt, de ma megteszem, mert érdekel. Ami a tesóddal történt, az nem semmi, tök jó, hogy a végén mnden rendben lett vele is, meg a babával is.

Ági! Biztos jó lett volna tudni a nemét, de az a ényeg hogy minden rendben van a babával SZép nagy baba! A vérvételen alapuló genetikai vizsgálatot azt mondták a gen. rendelőben, hogy itt alapból elvégzik, de annak az eredménye sem biztos. Végül is én ne értek hozzá.

Gyezyu! Végre egy gondtalan, boldog kismama! Örülök nektek! Tök jó, hogy nálatok minden rendben, remélem hamarosan mindannyian ezt írhatjuk le.

Vigyázzatok magatokra és a babáitokra!

Paga 20+1

Gabi
paga

Elhatároztam, hogy ezzel az afp-dologgal letudtam a kötelező parát, több para nem lesz és kész. Innentől kezdve egy rettentően unalmas és végtelenül hosszú terhességem lesz.
Tegnap a genetikára menet mondogattam magamban: "márciusban egészséges babám fog születni" Nem tudom, mit szóltak a körülöttem lévők Kép
A hányás meg csak kellemetlen, és lassan beletörődök, hogy ez már folyamatosan így lesz.

Gyezsu: a számok a méhszáj állapotát jelzik. Első a hosszt, a második a külső méhszáj, a negyedik a belső, közte meg a középső rész. Asszem. Az ideális a terhesség alatt a 3000

cory 18+6

cory
Budapest

Sziasztok Lányok! Kép

Jó régen írtam, remélem elnézitek egy elfoglalt kismaminak. Viszont most is csak az utolsó oldalt sikerült végigolvasnom, így csak amit ebből kiszűrtem ... Kép

Ági, Cory, örülök, hogy minden rendben a pocakkal! Kép

Babetta, édi a Kispocakod! Kép

Borkadorka, gyógyulj meg mielőbb!

Paga, vigyázz magatokra, s NE aggódj a CVS miatt. Inkább csináltass egy genetikai UH-t! Ott nincs vetélési kockázat!
Nem emelgetsz sokat? Nem erőlteted meg magad?

Nancsika, egészségedre az alvás! Kép
Az én cukrom is 5,4, a dokim nem mondott rá semmit, a védőnő meg, hogy figyeljek oda rá, mert emelkedhet, s akkor már bibi van/lehet.

Scullyx, a melle/mellkas fájdalommal menj el a háziorvosodhoz. Akkor sem baj, ha meghallgat, megnéz, ha nincs semmi bajod. Legfeljebb megnyugtat. Kép

Ritaa, tedd azt, jobb mint boszankodni! Kép

Gyezsu, mi van kész? :D Jó ez a duma a köldökzsinórral. Kép

Kilók: én Zoltán fiammal sokat híztam. Röpke 3 hó alatt feljött 10 kg (48-ról 58 lettem), majd várandós lettem, s még 15 kg rámjött. Nem fogyóztam, mindent ettem, amit megkívántam, ami jól esett, rengeteg sárgadinnyét, amire előtte rá sem bírtam nézni. Kép 68 kg-val jöttem haza szülés után, s ismét elég volt 2-3 hó ahhoz, hogy újra 75 kg legyek. Szopi alatt semmi nem ment le, illetve idén sikerült 2 kg-tól megszabadulni fogyóval, de mivel van napi 2 szopi, azt sem nagyon mertem. Aztán jött Picinypoci, s 1 hó alatt lement 1 kg, most 72 kg vagyok. Most viszont megpróbálok odafigyelni arra, hogy it eszek. Nincs nehéz feladatom, mert semmit nem ennék. Kép
Na mindezt csak azért írtam le, hogy tudjatok arról is, hogy nem minden plussz kiló megy le a szopi alatt. Kép
Ettől függetlenül az orvos vagy védőnő részéről nagy marhaságnak tartom, ha leszid a kilók miatt. Legfeljebb figyelmeztessen a következményeire, de sokszor úgyse sokat lehet tenni ellenük. Kép

AFP: mindig az a vélemény, hogy nem megbízható, ergo feleslegesen stresszelik vele a kismamikat. Ráadásul kor meg súly meg terhességi hét összefüggésében lehet felállítani a pontos értéket, s bizony már 1 nap késés is adhat "rossz" eredményt.
A dokim szerint az AFP-nél idén még valamit beépítettek, valamit pluszban vizsgálnak. Nem tudjátok mi az?

Rólunk:
Jól vagyunk, intéztük a bölcsit Zoltánnak, mert GYED lejártával visszamegyek dolgozni arra a kis időre. Kép
Képzeljétek, este ha hasrafekszem, néha érzem, hogy hozzáér a forradásomhoz Piciny. Kép Zoltánt is már a 11. héten éreztem, de őt ugye másképp. Olyan hihetetlen ez az egész! Kép Jövő héten kellene menni UH-ra, de elutazunk, így halasztjuk a mozizást is. Kép

Kellemes pocakosodást, jó egészésget és sok sok babarugdosást mindenkinek! Kép

Boró

U.I: azért én a centiket sajnálom ...
femõke

A méhszáj állaotát csak manuálisan tudják megállapítani? Vagy UH-al is?

Ja és ma megyek dokihoz, és akkor valszeg hétfőn lesz UH Kép

Titati 24+6
titati

Titati: fogalmam nincs, engem mindig megvizsgál a dokim.
cory

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Túl vagyok az Afp vérvételen KépMár csak az eredményre kell várni, de ebben már nagy rutinom van Kép

Titati Kép
Csak manuálisan tudják vizsgálni a méhszájat Kép

Annácska 16+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Cory
Örülök, hogy minden okés.

Ági
gratula a szép nagy manóhoz

Paga
Megy a drukk a cvs miatt.

Bori
Gyógyulj meg, vigyázz magadra meg a babákra.

Babetta
Nagyon édi a kukacos kép.

Annácska
Neked is drukk, hogy minden okés legyen.

Titati
Amikor a Praxisban voltam akkor uh közben a Győrfy mondta, ahogy vizsgált, hogy a méhszáj teljesen zárt. Ott meg csak uh volt. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok Lányok!

Cory, Paga!
Szerintem még semmit nem érzek. Most ráadásul megint megszorult bennem a "nagy dolog", úgyhogy fáj a hasim. Erőlködni nem merek. Holnapra remélemrendeződik, aztán majd jobban koncentrálok a pocimra.

Ma megyek védőnénihez, kell egy plusz vérvételes papír. Holnapután megyünk Afp-re!

Kép
szelivi

Szép reggelt Lánykák!

Drukk mindenkinek az UH-khoz, cvs, meg mindenhez.Kép

Ha igaz, akkor holnap tudom meg az AFP-met. Elvileg. Gyakorlatilag, meg passzolok.Kép Tegnap is alig akarták felvenni a telefont.Kép

Tünde! Nincsen mit. (remélem nem gáz, h beleprüttyögtem? Kép)

Borkadorka! Jobbulást kívánok, pihikézz nagyon sokat, és vigyázz magatokra!

Babetta! Nagyon jók a gatyók! Kép Tegnap elhatároztam, h varrok én is magamnak, vagyis átalakítom. Van olyan gatyóm, amit nem szerettem annyira, majd azon gyakorolok.Kép Van egy igazi babarózsaszín, azt nagyon szerettem nyáron. Lehet, átalakítom, mert jövő nyárra már úgysem lesz divat.Kép Mondjuk már most sem nagyon.Kép Na, majd meglátom.Kép
Tegnap az én manóm is szétrúgta a belsőségeim.Kép Egész este fickándozott.Kép Apa megint pont érezte, és olyat mosolygott rajta.Kép Nagyon tetszik neki. Kép

Esztipeszti! Oksa, nagyon szívesen! Csak nem tudom, mennyire lennék jó tanár.Kép Van egy pár éve, ha nem fogtam komolyabban varrógépet a kezembe.Kép De majd igyexek.Kép

Annácska! Jah, igen.Kép Most így utólag rájöttem, hogy összekombináltalak az Ágival. Mert írtad neki, h drukk, meg miazmás.Kép Én meg fogalmam sincs néha hol jár a eszem-kezem.Kép Biztos megint összekócolódtak az ujjaim! De ennyire? Kép Na segond! Annácska! További drukk mindenhez! Kép
ÁGI!!! Neked drukkoltam a 4D-re, de most olvasom, h minden rendben van veletek!!! Örülök.Kép

Livi! Biztos minden rendben van a Kisbociddal, ne aggódj!!!! ;) Én nem nevetünk ki!!! Én is forgattam magam, h pár napig sehíre a gyermekemnek, de tegnap kitett magáért, és feleslegesen paráztam! Megfogadtam, h ha megint ilyet csinál, akkor sem fogok betojni, meg RENDBEN VAN VELE MINDEN!!!! Kép Szal nyugika! Különben is az idegesség árt a szépségnek! ;)

Gyezsu! Kép pirul-pirul.Kép Örülök, h minden ok, e-mailkédre is mingyá válaszolok.Kép

Cory! Köszi az infót! Bevallom, h ezt én sem tudtam.Kép De most már bazi okos vagyok.Kép Köszike!

Jók legyetek, nekem ma már asszem takarítanom kell, és főzni.Kép

Pusza!

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Szelivi: nekem 3. gyerekem, és még mindig bizonytalan vagyok, hogy ő-e Kép
De tegnap a fickóm jót röhögött, mikor megböködtem a pocakom, és közöltem, hogy menj odébb Kép

cory
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Nancsika,
szuper ötlet a varrótanfolyam, legalább én sem unatkozom otthon. Megtelcsizzük, mikor jöjjünk össze?Kép

Paga, Annácska,
még egy jó nagy adag drukk nektek is!Kép

Cory,
hurrá! minden oké akkor ugye, és semmi para,jó?Kép

Scullyx,
nekem is fáj a mellkasom, gondolom, ez is az ismét rendetlenkedő szívem miatt van. Újra elkezdte ezt a kihagyásos dibidobit, most már egyre jobban érzem, holnap megyek is dokihoz, hogy csináljon vele valamit. Mintha mázsányi súly préselné a mellkasomat.Kép

Tegnap temetésen voltunk, Apa nagyija halt meg, és a beszéd alatt végig rugdosott Poccancs, úgy éreztem, nagyon megijedt, így teljesen magamba süllyedtem, és próbáltam megnyugtatni, hogy semmi baj, vele/velünk minden oké. A búcsúztató végére megnyugosott, de este és ma is elég aktív volt. Lehet, hogy megérezte a szomorúságunkat?

Nicika,
jó hogy veletek is minden ok.

Pussz!

Lyly
20+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, rendicsek. Kép Megdumcsizzuk. Meg az Esztipeszti is jön, ha igaz! Kép
Komplett kismamaklubot hozunk itt össze.Kép

Részvétem.Kép

Nanó

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,

én is jönnék, ha lehet és ha Pesten laktok. Kép

Lyly,
sajnálom a nagyitok! Kép Picik mindent megéreznek, szerintem.

Pussz. Angi 23+5
angi79

Angi, ok.Kép
De tényleg nem vagyok profi, csak ez a szakmám, de bazi régen nem vartam.Kép
Másért nem, max nem unatkozunk otthon.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés:nektek szokott hasogatni az ágyékotok?

Becsi
becsi
Iklad

Sziasztok!

Becsi: szokott! Hasogat még a hátam reggel, ha felkelek, akkor a hasam alja kétoldalt, őrület!

Zsofy: Jó a kalkulátor!

Babetta: Jól látszik a a képen, hogy pici fiú van odabent és a gatyók is szuperek!Kép

Szelivi: Biztos hamar fogod mostmár érezni a Kismanót! Aztán majd nemgyőzöd nyugtatni, hogy kicsit álljon le és pihenjenKépKép

Annácska: Biztos minden oké a cvs-el, ha nem hivtak és az afp miatt se izgulj!

Ági: Örülök, hogy azUH-n minden rendben volt.Kép

Gyezsu: A freemailra ment.

Nancsika: Drukk a holnapi afp eredményre!

Lyly: Sajnállak a rendetlenkedő szivecske miatt, de irtad, hogy nincs komoly baj, ugye?

Nekem ma nyugis napom van, délután aludtam a kicsivel.

Tünde 23+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Végre levizsgáztamKép Decemberig nyugi vanKép

Sajna, nem nagyon tudtam visszolvasni, mert hulla vagyok!

Örülök, hogy általában jól vagytok! Üdv minden visszatérőnek!Kép Aki beteg, vagy vizsgálatra készül, hatalmas drukk! Mi is holnap megyünk a dokinkhoz terhesgondozásra! Olyan jó lesz látni megint Maszatkát!Kép

Nicika! Köszi a táblafrissítést! Jó látni, hogy nagyjából ki, hol tart! Küldtem mail-ben adatokat, de ide is leírom!
AFP:1,4 hCG:1,8 - azt mondták ez jó, szerintetek is? Én nem értek hozzáKép Haskörfogat:98 cm! (Jó sokat nőtt, főleg, mióta feljebb húzódottKép) És +5kg!Kép (nincs önkontrollom, utálom magam érte)

Livi! Kiírás alapján tudom, hogy 10.000 Ft/állcsont (ha jól írom), de nem tudom, hogy nekem mennyi lesz/lenne, mert közben a páromat is kezelésre kell küldjem hozzá! Így lehet, holnap megyek utoljára! A 70.000-est vmi nagyon hiper-szuper technológiával csinálhatják!

Puszi Nektek! Majd igyekszem alaposabban reagálgatni!

Anita 21+5 (v.23+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tud nekem vki vmit mondani az ABC Designe-es kocsikról? Megbízhatók?
Ezt néztük ma a Brendonban, nekem nagyon megtetszett, csak nem tudom, van -e olyan jó, mint a Graco v Peg Perego!

Kép

(2 funkciós, vízszintesig dönthető, átfordítható karos, kerekek bolygósíthatók + fékezhetők), téliesíthető, hordozója is van...)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: szerintem az abc-design kocsik elég jók. A többség elég nehéz, ezt gondold át,h ogy neked ez fontos-e, fogod-e emelgetni stb.
Nekem a Gracokkal az a fő bajom újszülöttnél, hogy nem látnám.

cory
Budapest

Kösz Cory! Igazán nem kellesz emelgetnem, mármint buszra szállni vele,meg ilyesmi!
Az ár-érték arány érdekelne engem, mert amilyen tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban, felőlem belém is beszélhetik, hogy ez meg az ennyivel meg annyival jobb, holott lehet, hogy ez is ugyanolyan jól beválna... Az ára pedig igencsak üti a Graco, Peg Perego árait, ami szintén nem elhanyagolható szempont!
Ami még fontos lenne, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy könnyen összcsukható-e, mert be kellene férnie egy Yaris csomagterébe! (majd megpróbálom elolvasni)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok. Ide még nem írtam soha, de most olvasgattalak titeket. Én 23 éves vagyok, jelenleg az első babómat várom és pont ma vagyok 20+0.
Voltam Gen. UH-n és ott azt mondták, hogy hátsó falon tapad a méhlepényem és mélyen. Tud nekem valaki segíteni abban hogy ilyen esetben milyen kockázattal kell számolnom vagy esetleg volt/van köztetek valaki akinek ilyen volt/van? Előre is köszi
Kép

KépKép
erszényes

Szia Erszényes! Üdv itt!Kép
Nekem pont ez (volt) a problémám, de nekem senki nem tudott segíteni, hátha már így kettőnknekKép Holnap megyek a saját dokimhoz, kíváncsi vagyok, most mit mond a lepény elhelyezkedésére! Hátha holnap okosabb leszek...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Elvileg nekem is a hátsó falon a motyó.Kép Ezt a 4D-n mondta a dokinéni, semmi mást nem mondott, h gáz, vagy nem gáz...

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Anita: köszi előre is. Kérlek majd számolj be mi volt.
Kép
Én különben úgy tudom hogy ált. feljebb húzódik, de ha nem akkor mi van.
Ti amúgy hanyadik hétben vagytok?
Kép

KépKép
erszényes

Köszi a drukkot holnapra, feltéve, h fel is veszi valaki a telefont.

Anita, gratula a vizsgákhoz!
Találtam egyet, itt azt írják, h könnyen össze lehet csukni. A yarisba meg akkor be kellene férnie. http://www.babashop.hu/catalog/product_info.php?cPath=147_148&products_id=910&os Csid=72e9e51285366e7fcf20111065d45d5d
Jó, h említetted, mert én sem a buszra akarom majd hurcolni, hanem autóba.

Pusza,
nanó

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?