Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi

Tudod mi a BMC-be járunk.Persze mi még nem sokszor voltunk ott.Mert még csak a jövőhét végén kezdjük a stimut az első lombikhoz.
Hálapénz,melyik állami intézetben nem "várják el".De eddig én ezt még nem tapasztaltam.Eddig nem is adtam egy forintot sem nem is fogunk, csak ET után.Mi Konc dokihoz járunk,és jó volt,hogy a család tagjaimnakis megmutathattam az újságban, hogy Õ az!
De az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy mi más helyen nem voltunk, csak itt!

Attól, hogy mi még a reménykedés előtt vagyunk, nekünkis sikerülhet rosszul a dolog, és csak azok között lehet igazán épülni akik teljesen megértenek téged, és azok kik mások lehetnek, mint a sorstársaid.
Az hogy én nem szeretném átélni a sikertelen lombik utáni érzést, nem egyenlő azzal, hogy nem is fogom!És akkor majd ti tudtok igazán segíteni.
Gyere nyugodtan írj ki mindent magadból!
Elgondolkodtam azon a mondatodon, hogy mi sajnáljuk, hogy nem sikerült nektek,de timaradtok ott a reménytelenséggel, ami azért remélem,hogy csak időleges.Ebben igazad van, mert mi megyünk az elsőre reményteljesen, de ki tudja azt előre, hogy hányszor kell még mennünk.És szerintem azért legalábbis én személy szerint, de biztos hogy itt többen, jobban sajnáljuk ezt mint gondolod!

Na jól van most már befejezem, mert lehet, hogy kicsit sok lesz bellem!

Edina
dedina

Edina!
Félreértettél. Ez a "mi maradunk ketten" dolgot nem a babanetesere értettem hanem a vilgába. Hogy ma már mindenkienk megy tovább a napja csak mi tudjuk hogy elvesztettünk valami.
Persze azt sajnos előre senki nem tudja hogy hogy alkul egyáltalán sikerülnek-e a beavatkozások, de én bízom benned és szorítok, hogy neked egyszer se kelljen átélni azt a fájdalmat amit egy sikertelen lombik okoz. Kép

Szóval egy biztos itt mindig talál az ember egy-két jó szót ami megnyugtatja és amit itt nagyon szeretek, hogy nem hagyjátok az emberre rá a gondolatát igenis ellent mondotok ha ti úgy látjátok valamit én kicsit hülyén nézek, szóval mindig érdemes elgondolkodni a válaszokon és tényleg lehet hogy most el kell engednem ezt a babaügyet. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska!
Szorítok neked, reméljük az az egy egy nagyon ügyes kismanó lesz!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Új hir: a 2db hütöesélyesből csak 1db került
-196 fokra.állitólag szépen elindult.
üdv
wolves

Kavicska!
Azért mi nagyon szorítunk, hogy ha nem is lesz több olyan szép,akkor az az egy tegyen téged nagyon boldoggá, és kb.9 hónap múlva gyönyörű kisbaba szülessen belőle!Kép

Zsebi
Lehet,hogy félre értettelek, de remélem,hogy hamár így van egyedül vagyok vele, és senki más nem értette félre.
Úgy érzed félre kell tenned,ezt teljesen megértem,de azért remélem nem túl sokáig.
Amúgy ezt a fiatal vagy még dumát én is mindig megkapom.De abba senki nem gondol bele, hogy én nem is emlékszem mikor kezdődőtt nálam,hogy babát akarok.Én már 16-17 évesen sem bántam volna, vagyis 17,mert előtte max a szentlélek szállhatott volna meg.De a lényeg, hogy már akkor is készen éreztem magam.És ahhoz képest már 6 év eltelt.Ebben (is) teljesen megértelek.
És abban is,hogy nincs más célod.Ezzel én is teljesen így vagyok!Nem számít már más!Ha netán nem sikerülne,nincs semmi amivel foglalkozhatnék.Még a munkám sem lesz, mert lejár a szerződésem és nincs mód meghosszabítani.
Talán feljebb lépek az avonnál, de nincs túl sok kedvem hozzá.De inkább nem is töröm az agyam még ezen, majd ráérek akkor.Egyelőre nagyon bizakodom!

Wolves
Ez jó hír, de remélem, hogy csak a kistesóhoz kell majd felhasználni!Azt nem is tudtam, hogy egyet is lefagyasztanak!Nagyon szorítunk!

Wish, Fanni
Nektek még mennek a drukkok, de nagyon!!!

Edina
dedina

dedina:
amennyire én is tudom 1-t nem,de 2 jelölt volt és igy igen az 1-t is.remélem nem kell használnunk
a fagyit,már csak a hormonok meg injekciók miatt
sem.ha mégis,akkor még mindig ott van a kétség,hogy felébred-e?ha magamból indulok ki,akkor CSIPKERÓZSIKA!sajnos!
a lényeg senki NE ADJA FEL,BÁRMI TÖRTÉNIK IS!!!!!
wolves

Zsebi!
Elolvastam az inszemes leveledet, köszi.
Úgy döntöttünk a párommal, hogy nem megyünk decemberben az 5. lombikra. Most megvárjuk a határozatot az örökbefogadásról, és most csak erre fogunk koncentrálni. Engem boldoggá tesz, hogy tudom, hamarosan én is vásárolhatok babaruhát. Ez helyre teszi a pici lelkemet, és így talán összejön a baba.

Norka, Éden!
Szerintem sem jó egy egészséges szervezetnek, hogy hormonokkal bombázzák. Azt se tudja a szervezetünk, hogy már mit csináljon.

Éden!
Nehogy feladd! Én már tapasztaltam ilyet is. Sajnos túl rutinos vagyok. Megnőnek azok a tüszők. Bízz bennük. Ha meg nem adsz nekik esélyt, akkor azon fogsz gondolkodni, hogy talán mégiscsak folytatni kellett volna a szurizást. Ez egy pokoli helyzet.
latimi

Ednia!
Na látod ezért nem szeretek írni, mert valahol mindenkiben kijön a másik negatív érzése. Meg se halljak ilyet, hogy azért bízok. Tök pozitív légy, hogy utána belőled merítsek erőt!!!!!
SIKERÜLNI FOG! Sok zebra várja idén a gazdáját!!!!!

Wolves!
Vikinek sok kitartást és pozitív gondolatokat kívánok. Te pedig kényeztesd. Ügyi volt az egy picuri hogy sikerült a fagyiba kerülnie. Kívánom, hogy örök álmot aludjon, mert ugye ez most sikerül utána meg spontán jön magától. Kép

Timi!
Megmondom őszintén örülök, hogy vártok. Írtam én már neked, hogy ne kapkodj annak sajnos nincs értelme. Szépen meg kell várni míg az ember lelke olyan állapotba kerül, hogy teljesen felvan készülve a babára. Tudom felvagy most is, de hidd el még teli vagy félelemmel és kell ez a kis idő. Aztán ki tudja nálatok is jöhet a csoda....

Éden!
Nem tudok segíteni a döntésben, Krizsa mit mond? H a úgy döntesz megy tovább én nagyon fogok szorítani.

Renóca!
Köszönöm, nagyon meghatott amit írtál.

Kép Remélem a Te kis sünieid is már valahol cseperednek a szülőanya pocijában. Kép

Lányok!
Hallotátok a hírt, hogy egy 17 éves lány megölte a gyerekét és utána szekrénybe rakta. Na az ilyenektől vagyok rosszúl, miért nem teszi be egy inkubátorba és valaki végre boldog anyuka lehetne. Illetve jóisten ilyenkor hova teszi a szemét?????

Wish!
Csak pozitívan nagyon nagyon szorítok neked, az összes bennem lévő babás energiámat átadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Ezt csak neked leltem éjjel!!!!!!!!

Jó volt ma kíirni délelött a dolgaimat, kicsit nyugisabbnak érzem magam. Már látom az élet nem áll meg.
Ma arra az elhatározásra jutottunk, hogy spontán sokkal többet fogunk tenni érte. Nem mondom, hogy eddig nemvoltunk együtt, de nagyon nem úgy ahogy régen, talán ez is segít ha visszacsempésszük a hálószobánkba a szerelmes együttléteket. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Andor!

Boldog 2 hónapos szülinapot kívánunk!

Kép

Ártatlan és szelíd Farkasok

Peti a tiéd a mi topikunkban leled!

Kép
farkasok

S Lara itt van Andor kedvessége neked, megköszönve a türelmed:

Kép

Andorka

Kép
farkasok

Sziasztok, egy kis meglepi: Kép
s_norka

A lényeg, hogy elintéztünk egy maszek UH-t a mátyásföldi klinikára, mert már kezdtem megőrülni, sajnos ugye a fóbiám miatt... a lényeg, hogy 9,1 mm a petezsák, és benne 2 mm a babszem, jövő hétre várható szívhang, ezért a Kaális időpontot áttetetjük péntekről.
De ami a lényeg, és itt szeretnék reményt adni a csodákhoz: a JOBB oldalon van a majd 3 cm-es sárgatest, és jobb oldalra is esik kicsit a baba, ami azt jelenti, hogy erről az oldalról lettem terhes - holott László doki is megmondta, hogy az az oldal teljesen zárt. FarkasJudit, főként neked szól ez... Kép
s_norka

Nóri Kép
Gratulálok Kép
Akkor most remélem alaposan megnyugtattad magad Kép

Én is egy fokkal nyugodtabb vagyok, mert ma lett volna az első ciklusnap, de semmi nem történt, pedig egész nap paráztam, hogy el fogok kezdeni pecsételni. Pláne, hogy tegnap óta olyan fura a hasam, néha görcsölget. És oda a bababőröm is, tegnap óta megint vannak pattanásaim is.
De sebaj, ha mindemelett laknak odabenn, akkor csak tessék, nyugodtan lehet tovább garázdálkodni a hormonjaimmal és az idegeimmel Kép

wish

Norka Kép
gyönyörű!!!!

Zsebi Kép
nem tudok mit írni Kép Kép Kép Kép

puszi nektek. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:25-kor.
seszi

Nóri!
Érdemes volt este még alvás előtt benézni. Kép Remélem így szép álmaim lesznek. Kép

Seszi!
köszönöm. Úgy gondolom mindig sikerül az embernek talpra állni, csak egyre nehezebb.
Lehet kicsit feledékeny vagyok de te veled mi a helyzet? Hova jártok hol tartotok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:26-kor.
seszi

WolvesKép
Örülök, hogy ilyen szépen alakultak a dolgok!
Lehet, hogy én értettem félre, amit írtál, de ha fel kell használni (de miért is kéne???) a fagyibabát, akkor nem kell újra injekciózni a párodat. Abban az esetben csak napi 1 db pici bogyót kell bevenni, hogy hízzon a méhnyálkahártya.

NóriKép
Nem is csodálom, hogy nem bítrad ki. De nagyon szép meglepit tettél fel Kép!

ZsebiKép
Remélem sikerül nálatok is valami meglepi, mint Nórinál! A szerelmes együttléteknél pedig nncs is jobb. Ilyenkor szerintem is csak a párod ölelő karjai tudnak megnyugtatni.

SesziKép
Csak úgy árad belőled az optimizmus!! Ez nagyon jó!!
Stella

Kép
stella9

Seszi!
Én is hozzá járok, ha bármiben segíteni tudodk ,vagy van kérdésed tedd fel nyugodtan. Kép

Stella!
Spontán már ezen nevetek. Pont a Te dokidtól kérdeztem (orovs válaszolban) hogy mit tud mondani a mi esetünkre, további vizsgálat milyen? int. vált? meg ilyenek. És leírta, hogy ilyen spermákkal nem igazán van eshetőség a spontánra. Szóval ebbe egyáltalán nem reménykedem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Csak pénteken vagy szombaton fogok tesztelni, azt hiszem már írtam, de ha nem akkor most írom.
Addig nyugiban várok.

A spontán babához meg annyit, hogy már annyi mindenkinek sikerült, akinek azt mondták, hogy spontánra semmi esélye.
Egy munkatársaméknál is ICSI volt, spontán baba dokik szerint lehetetlen, most a másodikkal spontán terhes.

wish

ZsebiKép
Csak azért mertem említeni, mert Nóri mondta nemrég, hogy "Török tanár úrnak nem lett igaza".

Elég reális a dokim, nem rémísztgetős, mint ahogy Dévairól mondják, de azért mindíg hozzáteszi, hogy kivételek vannak és őt is érte már meglepetés!
Szóval csak ezért mondtam.

De most ne is gondolj erre! Tudom, hogy nem könnyű, de próbáljatok olyan programokat kitalálni, amit csak most engedhettek meg magatoknak. (Tudod mennyire szeretnék túrázni menni, de nem bírnám! Imádom a fűszeres kajákat, de most brrrrrrrrr, és így van ez a tenger gyümölcsivel is! szeretek bevásárlóközpontban nézelődni, de most fél óra után percenként rámjön az ájulhatnék! ÉS NEKTEK EZT MIND LEHET Kép!) Csak olyan dolgokat csináljatok, ami örömet okoz és felvidítja a lelketeket.
Lehet, hogy most még korai, de idővel menni fog!
Élvezzétek az életet, próbáljatok ki új dolgokat, új ételeket, új helyeket! És persze jönnek a hideg esték, amikor olyan jó gyertyát gyújtani és összebújni!!
Vagy hülyeségeket beszélek? Remélem nem volt bántó semmi, amit írtam. Úgy szeretnék segíteni!

WishKép
Hogy bírod?
Puszi
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Jól Kép
Baromi álmos vagyok, de nyolc óta kopácsolnak a fölöttünk lévő lakásban. Remélem nem egész napos a barkácsprogram Kép

wish

Wish,

Mint tudjuk a fentről jövő barkácshang nem feltétlen felülről jön.

No de nem akarsz egy táblicskut készíteni az esetleges 29-i talira?

Lécci!

Fanni,

Már haza fele....huuuh nem felejtettünk ám el!
Hajrá - hajrá, reméljük a koncert megtette hatását!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Szia Zsebi, örülök, hogy már másként cseng a hangod, menni tovább és ott vár a cél.
Voltam ma genetikai UH-n, nagy élmény volt, (szinte) minden porcikáját láthattam, annyira cuki volt ahogy a hátán fekve lábaival az égnek, kapállozott, és integetett is. 64mm, mindene renben van, most tényleg megnyugodtam. Én annyira de annyira tünetmentes vagyok, hogy elmondhatatlan érzés amikor látom, hogy mi "zajlik" odabent. Zsebi, a szülés várható időpontja 2006. április 28.
Wish, jól bírod aranyom, én tuti teszteltem volna, jól csinálod!
Stella, te mikor mész legközelebb UH-ra? Hogy vagy?
Nóri, nagyon aranyos a pöttyöd, teljesen megértelek, én is elmentem volna a helyedben! Te émelyegsz vagy ilyesmi?
Holnap elmondjuk az anyukámnak a babát, biztosan sírni fog.
Szeretek itt lenni veletek.
reno
renoka

Farkasok,
drágák vagytok, köszi Kép Délután személyesen is köszönthetitek a nagylegényt Kép

Nóri,
nagyon helyes a kis babszem Kép

Zsebi,
örülök, hogy már jobban vagy Kép Tessék sokat összebújni, az tuti, hogy egyszere gyógyítja a testet és a lelket is Kép

Wish,
nagyon szorítok, már csak 2 nap. Tudom, neked még 2 hosszúúúúúúúúúúúúú nap, de ezerrel drukkolok!

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

RenoKép
Nem baj, ha tünetmentes vagy! Nem vagyunk egyformák!
Nálam is csak 1 hétig tartott ki a hányingeres időszak.
Gratulálok a 64 mm-hez, tök jó lehetett látni a Pocaklakót!

Mi jövő szerdán megyünk uh-ra és akkor lesz az AFP is.
Biztos nagyon jó lesz a bejelentés a nagyszülőknek!
Nálunk is nagyon örültek, de a második mondat rögtön az volt(párom anyukájától), hogy olyan jó lenne egy kislány.
Az én szüleimnek ők lesznek az 5. és 6. unokák, pedig csak egy nővérem van.
Hiába, akinek megy...
Vigyetek magatokkal zsepit Kép!
Stella

Kép
stella9

Zsebi
Igazad van de csak egy kicsit, mert egy picit tényleg elbizonytalanodtam,de ma már megint biztos vagyok a dolgomban.Nekünk is azt mondták, hogy spontán babára igen csekély az esélyünk, de végülis egy babához, egy sperma is elég, sőt egy kell!Annyi jó meg van, sőt annál sokkal több!
Legjobban abban bízok, hogy most sikerül lombikkal, a következő meg spontán, na de ez csak álom,még!

Wolves
Még kb. 1 hét!Nagyon izgi és minden nap elteltével még igibb!Nagyon szorítok nektek!!!

Wish
Ez igen,te nagyon erős idegzetű nőszemély vagy!Én meg már nagyon vártam a holnapot, hogy jössz és eredményt hirdetsz, de te olyan ügyi vagy, hogy vársz még, csak én nem bírom cérnával!Kép

Fanni
Remélem jó hírrel jössz haza, nagyon ránk férne!!!

Niki
Nálad mi újság?

Norka
Ez tényleg meglepi volt tőled!Csodálkoztam is, hogy hogy bírod még mindig!Remélem most már azért sokkal nyugisabb vagy!Vigyázz magatokra nagyon!!!

Stella
Jó lenne, ha a kis bújkálos babád is megmutatná magát!A mozgások egyre erőteljesebbek lesznek,jaj de jó neked!

Unique
Nálatok mizujs?Hogy vagy?A rosszulléteid még mindig meg vannak?

Reno
Most már te is nyugis lehetsz!Jó ez a genetikai uh!Kép

Edina
dedina

Lányok!
Már megint izgalmas hét lesz. Ennyi tesztelés? Mindenkinek nagyon drukkolok.

Vasárnap voltunk a nővéreméknél. Írtam már, hogy 7 gyereke van. Sorba jöttek ki a szobából, mint az oviban. Nagyon vissza kellett magam fogni, nehogy elbőgjem magam.

Éjszaka egy picit fájdogált a hasam, mint amikor meg akar jönni. Megérett a tüszőm. Ma este beleadunk anyait-apait, hátha spontán összejön a baba. Bocsika, hogy ilyeneket is leírok.

Lara!
Andornak millió puszi. Még mindig gyönyörű baba.
latimi

Sziasztok!

Zsebi örülök hogy kicsit kerekebb a világ!Annyira sokat gondoltam rátok!

Nekem most nem kéne hogy görcsöljek,de most is itt könnyezek a monitor előtt.(jöttem hisztizni nektek)Annyira elszállta a tegnapi uh óta a jókedvem,pedig annyira bíztam a nagyszámok törvényében.....erre egy tüsző....
Bár ma kicsit megcsillantották a reményt,hogy hátha a telihold.....besegít.
Na mindegy! Nem rontom itt a hangulatot,most hogy már Zsebike is kicsit jobbkedvű.
Wish!
Nagyon szorítok nektek holnapra!Akkor legalább nem magammal foglalkozok!
Lara!
Andor tényleg nagyon helyes!
Fanni!
Rátok is gondolok sokat holnap!
Na most megyek,mert munka van!
Sok puszi mindenkinek!
Majd jövök,csak szerintem péntek előtt nem érek ide.
Sziaszok!
kavicska

Sziasztok Lányok!
A mai UH-n már csak egy értékelhető tüszőm maradt, így meg is kaptam a repesztő szurit, és a lombik helyett csütörtökön inszem lesz. Nem erre készültem, de hát így alakult.

Küldöm a drukkokat a heti tesztelőknek!

Éden
Éden

SziasztokKép
Eddig próbáltam szunyókálni, néha sikerült is elaludni, amikor tartottak egy kis pihenőt a kopácsban.
Farkasok, ez hatérozottan fentről jön. Jó, nem pont fentről (nem bántom én Bakacsiékat, ha nem muszáj, rendes emberek, csak néha kicsit zajosak Kép), hanem srégen fentről, de a lakás bármelyik pontján teljesen olyan, mintha pont a fejem fölött csinálnák.

RenokaKép
64 miliméter? Olyan hihetetlen, hogy mennyire gyorsan nőnek az elején Kép Olyan picurik és mégis olyan nagyok Kép

WolvesKép
Hogy van Viki?

KavicskaKép
Fel a fejjel, nem lehetnek mindenkinek ikrei. Abból az egy tüszőből is nagyon édes baba lehet, sőt még egypetéjü iker is lehet belőle Kép
Mindenki nagyon fog itt drukkolni neki Kép

ÉdenKép
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább nem veszett teljesen kárba a stimu.De drukkok uyganúgy mennek majd neki is. Lehet, hogy Kavicskáéval egyszerre, most jól megmutatják a babák, hogy ők inszemmel is milyen ügyesen beköltöznek.

FanniKép
Ti viszont holnap tényleg teszteltek Kép Remélem a koncert harmonikus rezgései alaposan beleragasztották a picurikat a hasadba Kép

FarkasokKép
Kéretik Andornak egy nagy puszit átadni a nevünkben!

ZsebiKép
Örülök, hogy nem tüntél el azért. Nagyon hiányoznál innen.
Nagyon drukkolok, hogy nálatok is csoda történjen, ha már így nem sikerült, tudod? Kép

Nem emlékszem, Niki fog tudni jelentkezni, hogy mennyi petike lett?

Egyébként azt hiszem, inkább gyávaságból nem tesztelek, mint türelemből Kép De bíztatóan hányingerem van ma egész nap Kép

wish

Éden, Kavicska!
Egy egy tüszővel akkor most kéz a kézben mentek inszemezni. Nagyon nagyon szorítok nektek és a lényeg hogy sikerülni fog. Egy babához egy tüsző elég!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért tessék otthon majd még rádolgozni, biztos ami biztos alapon.
Nyugi van, majd mi izgulunk helyettetek.

Kavicska!
Hát igen ahogy múlnak a napok az embernek jobb, bár az igazat megvalva ennyire még sosem borultam ki, eddig mindig volt ötletem a hogyan továbbra, de most semmi. Ilyenekre gondolok, hogy AHA, vagy x napos embrió már a blasztó kivételével mindent csináltak nálunk, szóval most semmi ötlet. Hát majd lesz valami.

Stella!
Aranyos vagy! Kép Tudom hogy segíteni akartok, csak valahogy sok mindenben már nem tudok bízni és hinni. Amikor eljöttünk az elő lombikra ne tud meg mennyi erőm volt azt hittem az enyéma z egész világ és most úgy érzem ez a vilgá egyre kisebb és kisebb lesz, nem találok új ajtókat amit ki lehetne nyitni újabb lehetőségek után kutatva. Szóal azért rossz érzés ez az egész.
Azért a kedvünkbe próbálunk járni a párom vett magának a gépbe egy DVD-írót még ilyen nem volt, meg nekem sikerült venni egy nadrágot, ami nagy élmény,mert hónapok óta nem találtam ami mindenhol jó lenne, pedig nem érzem magam olyan kirívó esetnek. Még egy két fölsőt vennék, de nem nagyon találtam formában és árban a kedvemre valót.

Wish!
Átírtam a táblában, holnap Fanni eredménye után frissítem és akkor már a jó fog ott lenni.
Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma jártam felétek a Tescoba, de korán volt így mondom nem ugrok fel. 1/2 7- Nálunk is zörögtek egész délelött, mert mikor hazaétem gondoltam ledölök egy kicsit, mert természetesen éjjel megint nem tudtam aludni. Ezt már megszokom tünetnek sikertelen lombik után.

Renó!
Beírtam a szülés dátumát, Örülök, hogy megnyugodtál. Mostmár akkor semmi para, minden rendben a babóval.

Kép

Lányok!
Egy központi kérdés, inszeminációt annyit csinálunk a amennyit csak akarunk, magán intézetbe is? Mert úgye a Kaáliba úgyis kifizetem gondolom ott akkor annyit amennyit akarok?
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bocs nem magánba, hanem állami intézetbe?
Szóval a kérdés állami intézetbe is annyi inszemet csinálunk amennyit akarunk, vagy csak 6-ot?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tali. 2005. október 29.

wish

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:30-kor.
seszi

Wish!
Nekünk nem jó.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Egyszerre írtunk.
Pár szót róla. nekem egy szimptaikus ember benyomását kellti. Õszinte megmondja a rossz dolgokat is az ember szemébe, de lelkiismeretesen végzi a munkáját. Maximalistának érzem még akkor is ha sajnos nem tud mindenkinek segíteni, de ezeket az elején el is fogja mondani. Igzából én úgy megszerettem mint orvost,hogy ezért is lenne nehéz megválni az intézettől. Bízom benne és a munkájában, sok embernek varázsolt már a pocakjába lakót remélem a legközelebbi alkalommal nálam is sikerrel jár.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska!
Most látom, hogy Édent is átírtam a táblában, hogy véletlen 10.02-t írtam tesznek. javítottam.

Azért november 2-a nem lesz semmi Éden, Kavicska és Niki is szeritem akkor fog tesztelni mert hétfőn volt a punkció. Izgalmas lesz!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Lehet, hogy Sesziék zörögtek nálatok? Kép Ti közel laktok ám egymáshoz! Kép

wish

SesziKép
Az első és legfontosabb tevékenységem, hogy sokat alszom Kép
Aztán olvasok, tv-zek dvd-zek és néha játszom egy kicsit.

wish

Sziasztok Lányok,

Nagyon köszönöm az érdeklődést. Kicsit jobban vagyok, de tegnap olyan peches napom volt, úgy kifáradtam, hogy este csak egy vacsi ment le és 3/4 8-kor már szunyáltam is. Kép
Reggel korán keltem (AFP vérvétel), majd munka, majd elég későn is végeztem a melóval, szóval 1/26-kor indultam haza, erre óriási dugó az autópályán. 1/48-ra értem haza... Kép No comment. Kipurcantam teljesen. Kép

Ma lehetett volna jobb, de nem lett. Reggel dugó a városban. És nagyon fáradt vagyok. Meg hányinger. De a kettő sajna együtt jön. Kép

De mi ez mindahhoz az izgalomhoz képest, ami itt zajlik Nálatok. Kép
Nagyon drukkolok mindenkinek, és minden nap többször is olvaslak ám Benneteket!
És megint itt az ÁFA határidő. Addig nem tudok nagyon jönni, meg persze még sehogysem állok.

Kérdés: ha érzem, hogy lappang valami bennem, akkor mit csináljak? Mit igyak? stb... Tudom, feküdni kellene... 20-a után az is lesz. Szerintem pénteken ágynyugalom. Kép

ZsebiKép
Olvastam, amiket írtál. Borzasztóan kiakadtam rajta, hogy nem sikerült. Férjem nem is értette, hogy mi van velem a hétvégén. Még könnyeztem is. Annyira bíztam.
De annak külön örülök, hogy kezdesz talpra állni, és előre nézni.
És szerintem inszemet bármennyit lehet csinálni, hiszen fizetsz érte. 6 a kötelező a lombik előtt.

WishKép
Hű, rókakoma átballagott Hozzád? Ez nagyon klassz! Drukkolok!!!!!

RenokaKép
Fantasztikus az UH eredmény! Most már picit megnyugodtál?

FanniKép
Nagyon izgulok Értetek! Holnap feltétlenül benézek az eredmény végett! Kép

ÉdenKép
Egy tüsző = egy babó. Szóval hajráááááááá!!!!!!!

KavicskaKép
Neked is ugyanazt tudom írni, mint Édennek. És ne szonty jó? Kép Tudod, hogy a babák megérzik a kedvünket. Néha én is nehezen magyarázom be magamnak, amikor csak úgy egy apróság miatt kitörne belőlem a sírhatnék (nagyon sírós lettem), hogy a baba ezt nem szeretné... Drukkolok!!!

WishKép
Nekem elvileg jó a 29. Még Apával konzultálnom kell ezügyben. Kép

StellaKép
Hú de izgi, úgy irigyellek a 2 hetenkénti UH miatt! Kép Holnap AFP? Nekem hétfőn volt, egy hét múlva lesz eredmény, de már lerágtam az összes körmöm. Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Seszi!
Privibe megírod hol laktok? Mert Wish tudja hogy te hol laksz és azt is hogy én, kíváncsi vagyok! Ha elárulod várom az e-mailodat! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SesziKép
Már írtam Neked a másik topicban a dokinkról. De írhatok még, ha gondolod. Kép

A magánvéleményem: én imádom őt, végig nagyon nagyra becsültem amíg az ő kezei alatt voltunk. Nagyon érti a dolgát, az tuti. És szerintem emberséges. Bármikor rácsöröghetsz (még szabi alatt is) az apró hülyeségekkel és türelmesen válaszol. Nekem nagyon szimpatikus volt. Szerettem volna nála maradni a szülésig egészen, de ők nem vállalnak szülést, sajna. Pedig szakmailag szerintem nagyon topon van.

Ez az én véleményem. Mások rácáfolhatnak pro és kontra. Szabad a vásár. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:29-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:29-kor.
seszi

UniqueKép
Uh csak jövő szerdán, de még bírom, pláne, hogy nap, mint nap érzem a babókat.
Íyg azért sokkal könnyebb!
Stella

Kép
stella9

Seszi Kép
Úgy van. Zsebi azért egy picit messzebb lakik, de nem vészesen.

wish

-
seszi

Sziasztok!

Csak egy percem van, de szeretnék feltenni képet a fiainkról. Szeptember 4-én születtek, Kristóf 3200g, 50 centi, Bence 51 centi, 3140 g súllyal, a vártnál 8 nappal korábban. Mindannyian jól vagyunk, már 6 hetesek a legények, szépen nőnek, gyönyörű a mosolyuk.
Majd néha bejelentkezem, ha lesz egy kis időm.
Puszi,
Kattca

Nem sikerült a képfelrakásKép
kattca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?