Sziasztok Lányok,
Nagyon köszönöm az érdeklődést. Kicsit jobban vagyok, de tegnap olyan peches napom volt, úgy kifáradtam, hogy este csak egy vacsi ment le és 3/4 8-kor már szunyáltam is.
Reggel korán keltem (AFP vérvétel), majd munka, majd elég későn is végeztem a melóval, szóval 1/26-kor indultam haza, erre óriási dugó az autópályán. 1/48-ra értem haza...
No comment. Kipurcantam teljesen.
Ma lehetett volna jobb, de nem lett. Reggel dugó a városban. És nagyon fáradt vagyok. Meg hányinger. De a kettő sajna együtt jön.
De mi ez mindahhoz az izgalomhoz képest, ami itt zajlik Nálatok.
Nagyon drukkolok mindenkinek, és minden nap többször is olvaslak ám Benneteket!
És megint itt az ÁFA határidő. Addig nem tudok nagyon jönni, meg persze még sehogysem állok.
Kérdés: ha érzem, hogy lappang valami bennem, akkor mit csináljak? Mit igyak? stb... Tudom, feküdni kellene... 20-a után az is lesz. Szerintem pénteken ágynyugalom.
Zsebi
Olvastam, amiket írtál. Borzasztóan kiakadtam rajta, hogy nem sikerült. Férjem nem is értette, hogy mi van velem a hétvégén. Még könnyeztem is. Annyira bíztam.
De annak külön örülök, hogy kezdesz talpra állni, és előre nézni.
És szerintem inszemet bármennyit lehet csinálni, hiszen fizetsz érte. 6 a kötelező a lombik előtt.
Wish
Hű, rókakoma átballagott Hozzád? Ez nagyon klassz! Drukkolok!!!!!
Renoka
Fantasztikus az UH eredmény! Most már picit megnyugodtál?
Fanni
Nagyon izgulok Értetek! Holnap feltétlenül benézek az eredmény végett!
Éden
Egy tüsző = egy babó. Szóval hajráááááááá!!!!!!!
Kavicska
Neked is ugyanazt tudom írni, mint Édennek. És ne szonty jó?
Tudod, hogy a babák megérzik a kedvünket. Néha én is nehezen magyarázom be magamnak, amikor csak úgy egy apróság miatt kitörne belőlem a sírhatnék (nagyon sírós lettem), hogy a baba ezt nem szeretné... Drukkolok!!!
Wish
Nekem elvileg jó a 29. Még Apával konzultálnom kell ezügyben.
Stella
Hú de izgi, úgy irigyellek a 2 hetenkénti UH miatt!
Holnap AFP? Nekem hétfőn volt, egy hét múlva lesz eredmény, de már lerágtam az összes körmöm.
Pusza Mindenkinek!
Unique