Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Medi,
a dokinak kell hinned. Főleg, ha egyébként semmi más tüneted nincsen. Így elég novemberben menned. Ez csak gyanú, igazad van.
angi79

Ildikó,
Nagyon csinos a pocakod! Szuper jól nézel ki!

Nancsika,
Nálunk elég havonta egyszer menni a házidokihoz a táppénzes papírért.
De őket is ellenőrzik főorvosilag havonta, volt már olyan kismamája a dokinak, akit a főorvos "a 21.hétben nem látott indokoltnak otthon maradni", így a házidoki kénytelen volt kiírniKép
De minden látogatáskor vinni kell neki a nőgyógyász írásos kérelmét indoklással, hogy vegyen továbbra is betegállományba.
Tőlem kifejezetten kérte, hogy ameddig csak lehet, ne is lássonKép
Aranyos, de azért január végén már csak abbahagyom a munkátKép
Bár egy kéthetes pihenést lehet, hogy november közepén beiktatokKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok! Végre ideértem! Sajnos a gépünket le kellett formatálni, mert valami vírus kinyírta az egészet! Csak most sikerült megcsinálni! De itt vagyok! És jól vagyunk! Ma már a 23. hétbe léptünk Picurival! Már nem fáj a hasam! Sokat pihentem, de azért nem vittem túlzásba!
Ja és mutatom a pocakot is természetesen! Remélem nem aggódtatok értem! Visszaolvasni még nem tudtam, pedig ahogy nézem bőven lenne mit! Termékenyek vagytok! Kép Remélem mindenki jól van! A táblát majd igyekszem frissíteni, de ehhez Nancsika segítségére lesz szükségem, ugyanis nem tudom beállítani az FTP kapcsolatot... Elfelejtettem hogy kell... Úgyhogy Nancsika segíts! MSN-t még nem telepítettem, arra még nem volt időm, de majd igyekszem!
Puszi mindenkinek!

Nicika és Picuri 22+1

Kép
Ezen a képen 22 hetesek vagyunk! A hasam már +7 cm-rel kerekebb, a súlyom pedig +1 kg-mal több! Picuri egyre többet mozog! Imádom! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Cory!
Drukkolok 1000-el!

Nem rég jöttün meg a 18 hetes u.h-ról.
Hál Istennek a baba jól van, mindene rendben!
DE a doki , aki u.h-zott egy vén, bunkó volt.
Így sajna nem tudtuk meg a baba nemét és a méreteit semKép
Össz. annyi van a papíron, hogy BPD:41 mm.
A többi méretéről semmi. Se arról, hogy az u.h és a mensi alapján a korára van-e eltérés.

Annyira vártuk ezt az u.h-t, volt a férjem is, és e miatt a bunkó doki miatt kicsit csalódás volt, én alig láttam vmit a képernyőből, mert amikor felültem, közölte, hogy feküdjek vissza, mert így feszül a has, de a monitort nem fordította volna jobban ki.
Ja és az elején közölte, hogy a hasi u.h-hoz toljam le a bugyimat comb középig!?
Jó, mondjuk megmutatta a szivét, a szívbillentyűket, a veséjét, az agyát, a gerincét, a kezecskéit, lábacskáit és minden rendben van, tudom, hogy ez a lényeg!

Csak boszantó, hogy a saját gyerekedről azért nem tudsz meg dolgokat, mert egy bunkóhoz kerülsz. (A dokim az oszt. vez. főorvos és ő nem u.h-oz)
Kérdeztük, hogy milyen nemű, de azt mondta, hogy az még nem látszik most, még ahhoz kicsi. Látszott a két térde a lábszárai, a veséi, nem hiszem, hogy a nemét, ha nagyon akarta ne tudta volna megmondani.
Azért is boszankodom, mert a szonográfus csaj végtelenül kedves és hozzáértő, de már másodjára fogtam ki ezt a vén fsz-t.
Az a gáz, hogy nálunk a 4D-st is ugyanott csinálják, ugyanezzel a géppel.

Ne haragudjatok, hogy ennyi panszt rátok zúdítottam. Bocsi.
Mindenkinek üdv:

Rita
18+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Niki! Kép Áááá, nem aggódunk, hova gondolsz? Itt parázik már mindenki, h mi van veletek. Ma már a párodnak is írtam mél.Kép Vírus, beszarás. Kép Örülök, h jól vagytok! MSN fent vagyok, és titokban elkezdtem lementeni a táblát, meg a képeket levadászni hozzá a linkekből.Kép De már kezdtem a hajam tépni.Kép De jó, h itt vagy!!!!!! Poci, meg nagyon csini! Kép FTP-ben meg segítek persze.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Megjöttem Kép Doktornő megnézte a babót, minden ok, megkérdezte a súlyomat, és amint mondtam, legyintett egyet, hogy ennél a súlynál természetes, hogy alacsony az afp. Azt mondta, fél % az esélye, hogy baj van, és 1% a vetélés kockázat, de szerinte semmi baj a babával, mert ami látszik, ott nincsen semmilyen tünete a down-kórnak, ez meg abba az irányba gázos afp Kép Szóval nyugi van Kép

Angi: nekem szerencsére nem nőttek a melleim, de én alapból 95G-H-s melltartót hordok.
Én nem vennék még szoptatós melltartót. Mondjuk nekem nem is jöttek be, és kismama melltartót használtam szoptatás alatt is.

cory 18+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nancsika! Ide írok, mert egyenlőre még azt sem tudom hogy az MSN-t honnan lehet letölteni! Te tudod? Na meg az FTP-hez az kellene hogy mi a kiszolgáló neve! Ha ide beírnád megköszönném! A többit asszem tudom!

KépKép
nicika

Tök jó hogy 22 hetesen még csak 1 kg plussz van rajtam! Talán nem növök meg 20 kilóig! Én már olyan 7-8 kg-mal is kiegyeznék! Kép Sokkal jobb kisebb hassal! Kép

KépKép
nicika

Angi, Cory! Az én mellem az elején nőtt egy nagyot aztán az óta nem. Viszont a bal mellem 5 napja elég érzékeny és szivárog belőle a tej! Minden hálóingemet befoltozom! Kép De nem furi hogy csak az egyikből folyik? És az nagyobb is! Amúgy 80 E-s melltartót hordok jelenleg, a terhesség előtt elég volt a 80 C-s is! Kép

KépKép
nicika

Cory,
Örülök, hogy nincs gáz! Az a lényeg, hogy a babáddal minden rendben!

Rita,
Sajnálom, hogyy ilyen "rosszul" sikerült a várva várt UH. Vannak még olyan dokik, akiket nem nagyon érdekel, hogy nektek mi a fontos.Kép

Nekem szerencsére a nődokim csinálja az UH-t is, de igazából belőle is úgy kell kimagyarázni a méreteket, mert mindig csak azt mondogatja, hogy minden rendbenKép

Nicika,
Jó, hogy itt vagy! Hiányoltunk ám. Szépen gömbölyödsz!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Cory! Kép

Niki! Kép
MSN: http://cdn.messenger.msn.com/xp/downloadDefault.aspx?mkt=hu-hu

FTP:
Kapcsolat neve: akármi lehet
Kiszolgáló neve: ftp.t-online.hu
Felhasználói név: nicika
Jelszó: ****** Kép

Kép

Kép
nancsika

Ritaa
Durva lehetett az a doki Kép Nem irigyellek!

Cory
Örülök, hogy minden rendben! Tök jó, végre megnyugodhatsz Kép

Az előtej meddig "kell", hogy megjelenjen? Nekem sehol semmi... Kalival már nem tudom mikor jelent meg, nem emlékszem rá.

Képzeljétek el kelletz szaladnom valahová buszal, és egy 70 körüli bácsika akarta átadni nekem a helyet Kép Olyan aranyos volt Kép

Titati 24+5
titati

Nancsika! Most akkor lehet hogy hülyeséget kérdezek! De mi a honlapom címe? Kép

KépKép
nicika

Kép

Kép
nancsika

Titati! Szerintem az előtej nem feltétlenül kell hogy a terhesség alatt megjelenjen. A védőnőm azt mondta hogy nincs is összefüggésben azzal hogy majd fogok-e tudni szoptatni!

KépKép
nicika

Nicika: nekem is csak az egyikből folyt anno, és lett bőven tejem mindkettőből. Tény, hogy a folyós volt az erősebb, de ennyi.

cory
Budapest

Nici!

A mai hetek a táblához. A színek nem biztos, h azok, de legalább nem kell átszámolnod őket.Kép Ha segít...
<!--attachment: hetek-279551.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*22.0**hetek%2exls --><center><pre>
Kép
hetek.xls (22.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
nancsika

Na akkor azt hiszem frissítettem a táblát!

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Cory, tök jó, hogy minden oké veletek!!!KépKép

Rita, kár, hogy ilyen barom orvost fogsz ki mindigKép, pedig ha jó ember csinálja, és jó kezekben vagy, olyan nagy élmény tud lenniKép

Nekem egyszer sem volt előtejem(és a szoptatás se nagyon ment)-Leventével egy hónap kínlódás volt, Olivérrel már belehúztam 3.5 hónapig sikerültKép
talán most ezt felrúgom, és másképp leszKép

ildikó
vas

Nancsika! Már tegnap átszámoltam! Kép De azért köszi! Pussz!

KépKép
nicika

rgr Kép

Kép

Kép
nancsika

Nicik!

Szuper a tábla! Köszönjük!
Nekem magzatmozgáshoz írj már be légysz 14.hetet, köszi:

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Oké Rita! Kérésed teljesítve! Kép

KépKép
nicika

Ági Kép
Biztosan megérti a doki az érzéseidet Kép
Remélem ma a 4D-n megnyugtatnak, hogy minden rendben van a kis porontyoddal Kép Drukkolok! Aztán gyere az élmény beszámolóval Kép

Lyly Kép
Sajna még mostanáig nem kaptam értesítést az eredményről, de remélem már nem kell sokat várnom Kép

Cory Kép
Örülök, hogy a dokinő mindet rendben talált az uh-n Kép
Remélem most már nyugodtabb vagy Kép

Nancsika Kép
Szerintem érdemes lenne házidokit váltanod Kép Szabad orvos választás van és vannak sokkal kedvesebb és megértőbbek is Kép

Rita Kép
Sajnálom, hogy ilyen bunkó volt az uh-s doki Kép
De a lényeg, hogy minden rendben van Kép

Nicika Kép
Örülök, hogy itt vagy és minden rendben van veletek Kép

Annácska 16+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nicika
Köszi a friss táblát.
Nekem van 2 infóm hozzá:
haskörtérfogat 90 cm lett Kép
Uh valszeg 10.24
4D pedig tutira 11.09
Ja, és a plusz kilók: 1-re emelkedett Kép

Titati 24+5
titati

Nicika,
Küldtem neked emailt!

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Titati Kép
Túléltem a fogdokit, bár még jövő héten is kell mennem, igaz ez már nem lesz nagy művelet Kép

Tegnap voltam nődokinál is Kép
Az ereményemet kellett volna megbeszélnünk, de még nem kaptam meg.
Holnap reggel megyek AFP-re, már előre rettegek tőle.
Ráadásul a dokim a frászt hozta rám. Megkérdezte, hogy akkor az AFP után csinálnak-e amniót, mert hogy a cvs valóban nem mutat ki mindent. Ja meg szólt, hogy a 18 hetes uh-ra laborvezetőit fog kérni és a 20. héten mehetek szívultrahangra a babával!

Így még mindig nincs vége az izgulásnak Kép

Annácska 16+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska: jaj, drukkolok nagyon!!
cory

cory
Budapest

Annácska! Én is nagyon drukkolok! De akkor ezek szerint a CVS eredménye jó lett?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Háziorvos: ha nem jön ki vele az ember, akkor mindenképpen váltani kell. Én nemrégiben kerültem az új dokimhoz, aki nagyon kedves, alapos, megértő, és ráadásul várni sem kell nála, mert előre be lehet jelentkezni telefonon. Hát ilyen is van, állami finanszírozás mellett.

Cory: örülök, hogy minden rendben van. A lényeg, hogy teljesen megnyugodtál.

Nicika: sajnálom a géped, de a lényeg az, hogy Te jól vagy.

Ma este megyek a Tétényibe előadásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mondanak-e valami újat. Holnap reggel 8-ra meg védőnőhöz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni a +3kg-hoz.

Mindenkinek kellemes napot.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Annácska!
Én ezt nem értem. Nem tudjátok még a cvs eredményét és most mondja a doki, hogy nem is lesz tuti? Kicsi vagyok ehhez, de nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond veled és a babócával sem!
Szorítunk neked!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mariannka: nem tudod véletlenül, mikor van kismama klub a Szent Imrében?
cory

cory
Budapest

Cory Kép
Köszi Kép

Nicika Kép
Még nincs meg az eredményem, de elvileg a héten lesz Kép

Medike Kép
Amikor csinálták a vizsgálatot akkor még csak a cvs-t csinálhatták meg, mert, hogy az amniócentézist csak a 18 héttől lehet elvégezni.
A cvs-ből kiszűrik a kromoszóma rendellenésegeket, de a nyitottgerincet azt nem tudják kimutatni, azt csak az amnió mutatná ki.
Remélem értehető voltam Kép

Lányok megyek felkészítő előadásra Kép
Este megpróbálok beugrani Kép

Annácska 16+1

annácska

Sziasztok!

Nyertem egy hangszórótKép Cory, itt vagyok társnak a magam 0,3 MOM-jávalKépKépKépKép
A másik érték 9uq/l (Ez is Afp, bhcg-t nálunk nem mérnek)
Jó alacsonyKép De Uh-ra így is csak jövő hét csütörtökön jutok elKép Bár a védőnő is meg a dokim is megnyugtatott hogy nem kell vele foglalkozni, no meg én is tudom, de attól még kicsit idegesít....

Nicika, genetikai UH módosult 10.27-re, 4D pedig ha összejön Nov 19.
A súlyom -11 kg
a haskörfogatom 131 cm

Tök jó engem mindenhol 6-7 hónapos kismamának néznek, mert a hájamat előre, meg feltolta a kölök, és így jó nagy hasam vanKép Mondjuk Bencével is mindenórásnak néztek 28 hetesen, pedig akkor kevesebb voltam mint mostKép

Cory, ne hari de anyumék elvitték a digigépet azért ne mküldtem fotót. Igyekszem ma pótolniKép

Puszka,

Zsu
19+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Annácska,
Ezt még értemKép
Csak azt nem, hogy a doki miért hozza rád folyton a frászt a kérdőjelekkelKép

Jó elkészülést nektek!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike Kép
Ezt én sem tudom Kép Mindenesetre remélem holnap jó lesz az Afp-m és akkor nincs min aggódnom Kép

Annácska 16+1

annácska

f is kell bele

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Zsu: uhhh Kép Semmi genetika vagy ilyesmi?
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Húúúh, most jutottam a végére az utánna olvasással.

Cory, örülök, hogy minden rendben van veletek.

Annácska, további kitartás, de nehéz lehet.....

Csemának további sok erőt, hiányozhat neki nagyon a család.

Nem tudom felsorolni ne haragudjatok de gratula mindenkinek a jó eredményekhez:-)

Rólunk annyit, hogy szombaton délután nekem is bekeményedett a hasam, elég kellemetlenül. Sajnos nem bírok magammal és baba szobát rendeztünk, furcs, már is rámtört a fészekrakó ösztön, elég korai még szerintem. Szóval dokinak tel. aki pont külföldön volt, ezért mondta menjek be a klinkára. eszem ágában sem volt, jó bent tartottak volna. Másnapra hazaért a dokim és bementem egy uh-ra. Prüntyivel minden okés, békésen lebegett bennem:-)Méhlepény okés, magzatvíz okés, kaptam magnéziumot és max. egyszer keményedek naponta. AFP eredményem még nincs, de félek is tőle, remélem jó lesz.

Puszi mindenkinek

Nyúlanyó 18+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Zsófi, most olvaslak, és kíáncsiságból megnéztem Pipivel az értékeimet, ugyanaz, mint most neked a babával. De ott írva van tartomány is és ez normális, 0,27-től. Nah ezt ki érti????

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Hú, Annácska, mire minden vizsgálatod meglesz, és "nyugodt szívvel" újságolhatod a Babót, lassan mehetsz is szülniKép

Cory!
Örülök, hogy jó lett az u.h-d!

Zsuzsófi!
Nálad is biztosan minden okés lesz!

Nyúlanyó!
Próbálj többet pihenni, messze még a vége.

Üdv: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Cory
Örülök, hogy minden rendben.

Holnap megyek félidős UH-ra, remélem megmutatja, hogy fiú-e vagy lány. Nagyon izgulok.
Holnap majd küldök frissítést a táblához.

Lenne még egy kérdésem: nektek nem fáj a melletek? Én mostanában arra ébredek, hogy annyira fáj a mellkasom, mintha egy nagy súly nyomná. Nem tudom eldönteni, hogy a mellem fáj vagy a mellkasom (hülye dolog tudom Kép ). Nagyon furcsa. Remélem nincs tüdőgyulladásom. Már mindenre gondoltam. Viszont csak a jobb mellemnél, így nem hiszem, hogy az fáj. Mi lehet ez?

Vigyázzatok magatokra
Scullyx
20+1

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Babetta: Nekem folyásra Pevaryl kúpot irt a doki és jó volt.

Olgo: Köszi a fogorvos tippet, tudsz esetleg egy tel. számot, ahol be lehet jelentkezni?

Ildi: Csini a pocid, tök jó,hogy a baba előtt sikerült lefogynod. Én majd a szopi után fogok.
Neked is ajánlom a LLL honlapját, nekem az ő segitségükkel sikerült a 2.at szoptatnom.

Nancsika: A házidokihoz kell a szülésztől papir, mert ellenőrzik, hogy jogos-e a táppénz. Elvileg két hetente kell járni.

Medike: A védőnők túl fontosnak tartják magukat, de mikor probléma van nem nagyon tudnak segiteni. Legalábbis én ezt tapasztalom.

Rita: Sajnálom, hogy az UH-s doki bunyesz volt, de a lényeg, hogy a baba jól van !!!

Cory, Zsu: Az AFP érték ellenére biztos minden rendben!!!

Titati: Szerintem sem kell előtej, nekem sem volt, mégis volt tejem.

Mariann: Ne izgulj a súly miatt, persze nem árt az óvatosság! A testvérednél azután minden rendben volt?
Én mostanáig 6kg-ot szedtem fel.
Pedig tényleg vigyázok, de a hormonok ugye...

Nyúlanyó: A keményedés mostantól szerintem mindenkinek lesz időnként. Olyankor csak a pihi segit.

Scullyx: Nekem csak az elején fájt a cicim, most elég nyugis.

Annácska: Muszáj az amnio, vagy elég mostmár az afp eredmény?

Tünde 23+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Cory. Örülök, hogy rendeződött az AFP-d körüli idegességed. Tök jó! Nekem teljesen más értékkel voltak rosszak, s ezt nem is értem, Nekem az AFP MOM 0,9, a B-hCG MOM 2,8 lett. Meg tudná valaki mondani, hogy ez tényleg nagyon rossz-e. AZt már írtam, hogy csütörtökre van újabb CVS időpontom, a múltkori elmaradása miatt, holnap este kell befeküdnöm a kórházba. És megint van barnás (rózsaszínes folyásom), a multkori vizsgálat is vérezgetés miatt maradt el, ezért most bele sem nagyon élem magam abba, hogy el fogják végezni a vizsgálatot. Még így is, hogy előre tudom, így is ki fogok borulni hogy ha elmarad a vizsgálat. De hogy többet nem fogok próbálkozni, az biztos.

Nancsika! A mozgást elsősorban én is nyugalmi állapotban érzem. Előfordul, hogy máskor is de az nem jellemző még. És most egy pár napja, már a köldököm környékén is érzek néha mozgást, eddig csak jóval lentebb éreztem. Nagyon jó! Pihenj, és koncentrálj a babára sokszor (főleg most, hogy már betegállományban vagy, talán megteheted), és meglátod, hogy milyen sokat ficánkol a picid.

Ági! Nagyon jó volt a betegállomány és a TGYÁS infó. Teljesen érthető, köszi.

Ildi és Nici! Tök csinik vagyto most is aranyos a pocitok!

Annácska! Hát nem tudom, szerintem a dokid egy kicsit túlreagálja a dolgokat, ez még mindig jobb, mintha nem figyelne rád, de szerintem a nyitott gerinc az UH-kon teljesen jól látható lenne. Nekünk legalábbis az utóbbi kettő UH-n azt mondták, hogy a gerinc teljesen zárt, és meg is mutatták (nem mintha mi értenénk hozzá, de teljesen egyértelműen mondták).

Nici! A tábla már nagyon hiányzott, de az a lényeg, hogy már jól vagytok.

Paga 20+0

Gabi
paga

Gyezsu: Kérlek ird le az e-mail cimed, ahova küldhetem a bútorról az infót!
Köszi!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Paga: 0,9 MOM az teljesen jó!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Köszi, és a 2,8? Akkor nem értem hogy miért rémisztettek el annyira talán ez+ a korom!

Paga 20+0

Gabi
paga

Mennyit bírtok írni, egy délután alatt? Kép

Én meg megint lemeredtem a TV előtt. Ez nálam már valami *betegség* biztos. Úgy elaludtam, mint a p*csa.Kép Most ébredtem fel.Kép

Annácska! Drukk a mai 4D-hez, ha még olvasod. Ha nem olvasod, akkor is! Kép Meg a holnapi AFP-hez is!!!
Lehet, h háziorvos váltás lesz, csak még nem tudom, h merre induljak el. Mindenképpen valaki olyan lesz a nyerő, akit valaki ismer. Mondjuk a Párom. Majd megmondom neki, h hívja fel jóla házimanóját.Kép

Kilók: Én nem értem, h miért kell a kilók miatt aggódni? Most, ha valaki felszedett egy pár kilót, akkor is mi van? Megesz a Védőnő, meg a doki? 1-2-3 kilótól nem fog szerintem egyik sem hanyatt esni. Szerintem az a lényeg, h ne szedjek fel többet, mint 10-12 kiló. -2-be voltam sokáig, most vagyok +2-be. És? Ha valaki hajlamos rá, akkor úgyis felszedi azt a plusz kilót, akármennyire küzd ellene. Én baba nélkül is dagi vagyok, de már eljutottam oda, h lekakilom. Mikor mozogtam, és figyeltem mit eszek+természetgyógyászhoz jártam, akkor se ment le egy deka sem, csak a pénztárcám lett laposabb. Szal, engem nem érdekel. Cukros nem leszek, remélem. Apu az, és van neki otthon jófajta kézimérőkészüléke. Most mikor voltunk, akkor 5,4 volt. Az teljesen gyári, így nem aggódok. Szerencsére a csokit, meg a sütit sem nyomom 2 pofára. Na mind1, ez csak én egyéni, butuska véleményem. Jól érzem így magam, és a biztos a babónak is jó így. Már jelezne, ha nem tetszene neki a meleg hájacska.Kép

Scullyx! Egyél UH előtt, hogy eméssz, és akkor a Babó is mocorog! És, ha mocorog, akkor tuti meg lehet lesni, hogy mi figyel a lába között! Kép
A mellem meg már úgy nem fáj, csak van mikor estére, vagy reggel, amikor felkelek. A mellkasom most pl fáj egy kicsit, meg a hátam. De, az biztos attól van, h most ébredtem fel, és kissé szanaszéjjelfeküdtem magam.Kép Biztos nem tudőgyula, ne aggódj!

Paga!Pihikézek sokat, és figyelek rá jól.Kép

Tünde! Bocsi, h beleprütty: gyezsu@freemail.hu

Nah, befogtam.

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Egy sötétkék, szegélyeken piros-világoskék kockás GRACO BABAKOCSIt szeretnék eladni bele passzoló GYEREKÜLÉSSEL, az ülést az autóba egy mozdulattal bepanttintható LÁBBAL. (Az ülés a biztonsági övvel beköthető vagy a lábbal egyszerűen bepattintható, így hordozóként használható.) Plusz tartozékok: lábzsák, kivehető fejszűkítő a kocsiban és az ülésben, 5 pontos biztonsági öv, a hordozón napfénytető. A kocsi 3 állásban dönthető &#8211; teljesen fekvőtől a teljesen ülőig. Nagyon masszív és egy jó teherbírású, lenyitható csomagtartója van. Mi 99 000 Ft-ért vettük, én 40 000 Ft-ért adnám és adok hozzá egy univerzális esővédőt és bevásárlóhálót a tolókaron. Az ülés 9 kg-ig használható.

Akit érdekel, az elérhetőségem: g.jambrikne@freemail.hu

Szép babavárást kívánok mindenkinek!
kocsi

Paga: ha az afp jó, akkor a bhcg mindegy. Másrészt a kettő távolsága számít, és nekem magasabb lett a bhcg jóval. Most 3,4, és ehhez jóval alacsonyabb lett az afp-m.
Ezek alapján küldtek genetikára? Nekem ez fura.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?