Sziasztok!
Cory!
Drukkolok 1000-el!
Nem rég jöttün meg a 18 hetes u.h-ról.
Hál Istennek a baba jól van, mindene rendben!
DE a doki , aki u.h-zott egy vén, bunkó volt.
Így sajna nem tudtuk meg a baba nemét és a méreteit sem
Össz. annyi van a papíron, hogy BPD:41 mm.
A többi méretéről semmi. Se arról, hogy az u.h és a mensi alapján a korára van-e eltérés.
Annyira vártuk ezt az u.h-t, volt a férjem is, és e miatt a bunkó doki miatt kicsit csalódás volt, én alig láttam vmit a képernyőből, mert amikor felültem, közölte, hogy feküdjek vissza, mert így feszül a has, de a monitort nem fordította volna jobban ki.
Ja és az elején közölte, hogy a hasi u.h-hoz toljam le a bugyimat comb középig!?
Jó, mondjuk megmutatta a szivét, a szívbillentyűket, a veséjét, az agyát, a gerincét, a kezecskéit, lábacskáit és minden rendben van, tudom, hogy ez a lényeg!
Csak boszantó, hogy a saját gyerekedről azért nem tudsz meg dolgokat, mert egy bunkóhoz kerülsz. (A dokim az oszt. vez. főorvos és ő nem u.h-oz)
Kérdeztük, hogy milyen nemű, de azt mondta, hogy az még nem látszik most, még ahhoz kicsi. Látszott a két térde a lábszárai, a veséi, nem hiszem, hogy a nemét, ha nagyon akarta ne tudta volna megmondani.
Azért is boszankodom, mert a szonográfus csaj végtelenül kedves és hozzáértő, de már másodjára fogtam ki ezt a vén fsz-t.
Az a gáz, hogy nálunk a 4D-st is ugyanott csinálják, ugyanezzel a géppel.
Ne haragudjatok, hogy ennyi panszt rátok zúdítottam. Bocsi.
Mindenkinek üdv:
Rita
18+2