Új privát üzeneted érkezett!

Nikcsi! Huhh, nagy kő esett le a szívemről. Kép és Kép A lényeg, hogy most már minden ok, remélem!
Mi 4,5 év után házasodtunk össze, a végén több mint egy évet laktunk együtt. Januárban lesz 7 éve, hogy együtt vagyunk, augusztusban voltunk 2 éves házasok.

Jobbulást a kis betegeknek. Matyi is náthás kicsit, de nem vészes, ő is jól viseli. Kicsit folyik az orra, lényegében ennyi a tünete. Én homeos orrsrayt használok, Euphorbium a neve, kamillatea meg vitamin (vitacolan szirup). Én hétfőn akarok venni Cebiont, nem árt ha van itthon. Remélem kapok!

Boglárka, mi van veletek? Remélem semmi komoly!

Cas! Ma olvastam az Óbudai újságban, hogy jövő szombaton ott a San Marco utcában a műv házban lesz babaruha börze!
aranyhold

Myra! Időnként én is benézek oda, de most hogy mondod, már megyek is! Köszi! Kép Kép Kép
aranyhold

Kriszti
Speckó homeopátiás gyógyszertárban lehet beszerezni ezeket a cuccokat, sajnos a közeletekben nem nagyon tudom, hol van ilyen.
Nekünk eddig jók a tapasztalataink, én még anno kismamaként próbáltam, és most Sebinek is adok ilyen-olyan golyókat, ha a dokinénink javasolja. (Úgy vagyok vele, hogy ártani nem árthat, hátha használ! Kép Eddig úgy tűnik, tényleg!)

Aranyhold
Mi is augusztusban voltunk 2 éves házasok. Hányadikán volt az esküvőtök?
Ez a börze egy másik? Vagy most nem Csobánkán lesz hanem itt?

Úgy tűnik itt inkább a tartós kapcsolatok hívei vannak többségben! Mi 11 és fél éve szerelmesedtük egymásba, 3 éve élünk együtt, és 2 éve vagyunk házasok. Kép
Ugyanakkor vannak velem egyidős barátnéim, akik egyszerűen képtelen kikötni vmi normális pasi mellett, pedig már nagyon szeretnének családot. Kép
Szóval asszem szerencsésnek érezhetjük magunkat!

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszti
tapasztalat hiányában inkább nem írok semmilyen márka nevet. Cas?
Én valószínúleg valami nagyobb baba boltba néznék utánna, ott szoktak ilyeneket árulni. És biztos jók is a babákra való tekintettel...

Hmmc
mert olyan gyorsan történt, már én is hátra kaptam a fejemKép
Köszi az infót.

Ezek szerint Óbudát nem fosztották ki C-vitaminból??Kép

Én is csatlakozom....
kereken 6,5 év után házasodtunk össze, aminek idén már 5 éve volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Mucus
Én bárki mellett képes vagyok elmenni az utcán. Téged sem vettelek észre. Még úgy is, hogy ránézek erősen. Nem tehetek róla "szelektív" látásom van. Már volt olyan, hogy Peti mellett elmentem az egyik áruházban pedig éppen őt kerestem. Mi mindig úgy megyünk vásárolni, hogy nálam van a saját mobilom és ha elvesznék, akkor felhív. Kép
hmmc

Cas! Aug 16-án van a házassági évfordulónk.
Mindkét szomaton lesz babaruha börze, 22-én itt békáson, 28-án ott a San MArcoban. Csak gondoltam hátha érdekel az is.
aranyhold

Sziasztok
Na velem meg az történt, hogy 2 hétre a mensesem után újra megjött, ráadásul furcsán, nem úgy ahogy szokott. És most már szűrésre is ideje mennem, mert letelt az 1 év. Beszéltem Nikcsivel telefonon, ő hogy csinálta a kórházba menést. Én is hivogattam őket, de nem vették fel. Végül a dokimat hívtam mobilon, pont bent volt a kórházban. Azt mondta szoptatás alatt rendszertelen lehet a menses. Bár én inkább úgy gondoltam, hogy kimarad, nem pedig sűrűbben lesz. Már úgy is be akartam jelentkezni szűrésre, de így nem halogatom tovább.

Együttlét:
A férjemmel 14 éve ismerjük egymást, ebből 6 éve együtt élünk, és ebből 3 éve házasan.

Hmmc
Én detto ilyen vagyok. Teljesen véletlenül Anyukám mellé leültem a metrón és 1 perc után néztem, hogy pont olyan a szoknyája a mellettem ülőnek, mint Anyukámé. Õ meg alig bírta visszafogni magát a nevetéstől.
boglarka

Tapasztalt anyukák segítsetek. Az anyás korszak meddig tart? Nem is meséltem, hogy szombaton elmentünk úszni, de belőlem dőlt a lé, ezrét nem választottam a bedugózást, vagyis nem úsztam. Kori bömbölt végig, az oktató mondta menjek el, hogy ne lásson. Laci vitte a babákhoz, de a babák nem érdekelték csak az anyukákat nézte végig, engem keresett. Lacival itthon is alig van el, állandóan hozzám jön. Ez meddig tart? Mi a jobb, ha sokat vagyok vele, vagy szokja meg, hogy nem csak az ővé vagyok?

Boglárka
Akkor be se mentél?
nikcsi

Sziasztok!

Nikcsi: jaj, ezt olvasni is sok volt.

Kriszti: én nagyon érzékeny vagyok a száraz levegőre. A hálószobában teregetünk, de az édes kevés, úgyhogy 24 órában megy egy párologtató is a gyerekszoba és a háló határán. Így reggelente nem köhögőrohammal ébredek.

Mucus: Cebion minden évben hiánycikk október-novemberben Kép Ez valami rémes!

Ha már kapcsolat Kép Mi 8,5 éve vagyunk együtt, első pillanattól együtt is élünk, és most pénteken leszünk 5 éves házasok Kép

Cas: egy barátnőmet azzal piszkáltak folyamatosan, hogy ha valaki középiskolában, egyetemen nem szed össze vlaki értelmeset, utána nagyon nehéz lesz a dolga. Nem hitt neki. Most itt áll 31 évesen egyedül Kép

Nikcsi: a szeparációs szorongás nálunk 10 hóig tartott, de a matricaság csak 1,5 évesen múlt el kb.

Nálatok meddig tartott a hányásos időszak?

cory 18+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Párologtató
A miénk asszem Media Markt-ból van (karácsonyi ajándék), a márkája LurCo.

Aranyhold
Nekünk egy héttel később volt a lagzink. (Eredetileg mi is 16-át szerettünk volna, de csak 23-ra sikerült összeszervezni az atyát-éttermet. Kép Nektek hol volt?)
A börzéket mostmár értem!

Nikcsi
Mostanában Sebi is iszonyat anyás. Ha nem lát, akkor jól eljátszik a szobában az apjával, de elég csak a hangomat meghallania, kezdődik a panaszkodás, és elindul, hogy megkeressen.
Iszonyat aranyos, ahogy kiteper a konyhába, elégedetten elvigyorodik, mikor meglát, belekapaszkodik a nadrágomba, és ott táncol-nyafog, hogy vegyem fel. Kép
Én nem nagyon erőltetem a leválasztást, de azért mindig bepróbálkozom, hátha sikerül meglógnom. Ha nem megy, akkor maradok játszani, ha éppen sikerül elterelni kicsit a figyelmét, és elfelejt, akkor meglógok.

Cory
Igen, erről beszélgettünk egyszer. De sajnos van benne vmi. Egyszerűen nincs hol ismerkedni. Munkahelyen meg már általában a házasok vannak többségben, ergo ott sem lehet bepasizni...
A még-mindig hányásért még-mindig részvétem. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Boglárka
akkor Te kicsit "szerencsésebben" végezted mint Nikcsi.. Egyébként arra gondoltam, hogy ilyen esetben én is a Sz. hívnám, hogy mit csináljak.

Jót nevettem a metrós sztoridonKép

Nikcsi
amikor a fiam még szopott akkor Õ is anyás volt. Egy éves korában az apjával fürdött és ha én eltüntem akkor már kezdett nyöszörögni. De szerintem ezt a szopival kötötte egybe, azt hitte biztos, hogy én nem vagyok és szopi se lesz. Azóta pedig rapszódikus.. van amikor az apja a sztár van amikor énKép

mucus
Tm

Mucus: szerencsére nálunk előbb abbamaradt, mint a szopi Kép Különben nem is tudom, mit csináltam volna. Zsomát egy időben egyáltalán nem lehetett levakarni. És hiába tudott már mászni vagy később menni, az volt a tuti, ha cipeltem, mert akkor tuti nem tudtam lehagyni.

cory
Budapest

Nikcsi! Nálunk is tart ez az anyás korszak. Ha látja/tudja, hogy otthon vagyok, akkor ott kell lennie a közelemben, de ha elmegyek otthonról bárkivel elvan. Én úgy érzem fölösleges kínozni azzal, hogy direkt ne legyen veled annyit, mint amennyit szeretne. Majd leszokik róla magától is. Én még a konyhába is viszem magammal Matyit. Amikor még nem tudott mászni, letettem egy nagyobb szivacsot a földre, játékokat, és elvolt azon. Én meg végeztem a dolgomat. Szerintem az is változó, hogy kinél meddig tart.

Boglárka! Huhh!

Cas! Az esküvő a XI. kerben volt a Gellért téren, a buli meg fent a Gellért hegyen a Búsuló Juhász nevű étteremben. Kép

Cory! Nagymamám volt ilyen hányós anyuval. Neki még félidő után is megvolt, végén valami gyógyszert kapott rá, és azzal lett csak jobban. Persze lehet, hogy manapság már máshogy kezelik.
aranyhold

Nikcsi,
Lelked, hogy van? Sajnálom amin végig mentél.
A matricaság nálunk 2 hete tombol, és sajnos még kedvenc Apája se jó neki. Kép Nálunk most az sem működik, hogyha nem lát akkor nem hiányzok neki.
A derekam-gerincem meg már kezdi megadni magát. Kép

Kriszti,
A mi hidegpárásítónk Hauser. Egyszerű és ebben a kategoriában olcsó, de tökéletesen működik. Mielött vesztek nézd meg van-e benne szűrő, és ha igen lehet-e kapni hozzá cserét, és mennyiért. Pórul lehet járni, ha sokszor hiánycikk, vagy nagyon drága, mert nem győzöd cserélni.

Cas,
Libero bélyegek még jöhetnek. Kép

Cory,
Nekem csak a 10-11. hétig.
Gyerkőc neméről tudtok valamit?

Úgy tűnik mi vagyunk a renitensek. Lassan 7 éve vagyunk együtt, ebből 5,5 éve élünk együtt, de nem vagyunk házasok. Talán majd az elkövetkezendő években. Legyen meg Apukám öröme is. KépKép
myra

Cas,
A Sunval bébiétel itt 287 Ft.
myra

Sziasztok!
jó sokat írtatok, alig bírom követni.
én is csatlakozom az augusztusi esküvősökhöz Kép
mi 6 év után 2000-ben kötöttük össze magunkat hivatalosan is.

Én matricaság szempontjából el vagyok kényeztetve, Kinga hamar megtanulta, hogy nem csak anya van a világon. Szerintem azonban ne elosonjatok, hanem búcsúzz el tőle, és ugyanilyen látványosan gyere is vissza. Akkor megtanulja, hogy anya nem vész el (át sem alakul Kép), és vissza is jön, ha megígérte.

Myra!
megkérdezted öcsédet a lépcsőről?

Nikcsi!
a DM-es akció csak ki volt írva, meg utólag (!) bedobtak reklámot is a postaládába.
Én a Sübás patikát szeretem, ezért láttam meg.
A húgoddal sincs el hosszabban Kori?

Szilvi
szilvamag

Képzeljétek, a szülészetes topicban megjelent egy Csecsemősnővér (legalábbis a nick-je tanúsága szerint). Remélem nem ijesztjük el, és végre beszélgethetünk egymással mi anyukák, és ők, a csecsemőrészleg dolgozói.

Kistesó
Tegnap voltunk vendégségben, ahol egy 4,5 éves kislány és egy 2,5 éves kisfiú van. A kislányt nem nagyon érdekelte Sebi, de a kisfiút teljesen lenyűgözte, vitte neki a játékait, játszott vele, de egyből féltékeny lett ha az apja/anyja ölbe vette Sebit. Iszonyú aranyosak voltak együtt.
Az anyuka kérdezte is, hogy "Na gyerekek, szeretnétek ilyen kistesót?". Hát olyan nagyon azért nem lelkesedtek... Kép
Egyébként ő is arról akart meggyőzni, hogy 2 év a legideálisabb korkülönbség.

Myra
Nálunk is teljesen el van kenődve Zsombor, hogy ő sokszor nem jó Sebinek, csak anya-anya-anya...
Az én hátam is rosszul bírja cipelni a kölköt (no meg a "szuper" ágyunk is rátesz egy lapáttal), így ha ölbe veszem, az esetek 90%-ban le is ülök vele.
A párologtatótokban milyen szűrő van és hol?
Hú, a bébiételek akkor tényleg nem túl olcsóak itt...
Azt a Humana tejmentes almás pépet is ott vetted a bioboltban nálatok? (Még sehol nem láttam ilyet.)
A köv. randinkra lesz még 4 lila-libero-pont. Most mire gyűjtesz?

Szilvi
Én nem merek Sebitől búcsúzkodni (pl. péntekenként), hanem feltűnés nélkül el kell osonnom, mert ha látja, hogy elmegyek, akkor kiborul. Ha nem, akkor eszébe se jutok, teljesen jól elvan anyámmal/Zsomborral.
Te hogyan búcsúztál Kingától? Mikortól fogta fel, hogy nem tűnsz el, előbb-utóbb visszajössz, csak türelmesen kell várni? (Na ez a baj, ez a türelem, Sebi hírből sem ismeri... Kép)
Almaevés: ugye Te is adtál egyben Kingának mikor pici volt rágcsálni? Sebi nagyon szereti, mostmár tök ügyesen tartja magának. Na most az a bajom, hogy mióta már fent is van 2 foga, remek nagy darabokat tud kiharapni belőle. Szerencsére egy ideig forgatja a szájában, aztán kiköpi. De félek hogy esetleg félrenyeli... Nem volt ilyen gondotok?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Kinga szinte néhány naposan már szokta a nagyival létet, hála a "közellakásnak"
kb fél évesen magtanultunk integetni és mindenkinek, aki elment integettünk, nekem is integettek nagyival, amikor elmentem pl. tornázni.
Szerencsére nekik nincs időérzékük így nem tudják, hogy végülis mennyit voltam távol.
Õ is sírt időnként, de szerencsére ez nem tántorította el a nagyikat. Kép
Én félnék, hogy ha egyszer rájön, hogy eltűnsz, onnantól nem engedne ki a látóteréből. Így meg ő "enged el" és tudja, hogy vissza is jösz nemsokára. Esetleg gyakorolhatjátok konyhábamenéssel vagy egyén privát elvonulásnál.

Almát is kb ekkortól ettünk, Kinga nem harapot nagyokat, inkább forgácsolta az almát. Épp tegnap emlegettem Apának, hogy régen a sétákon mindig hármasban ettük az almát: én a héjját, Kinga a lényeget és Luca a csutkáját. Most bezzeg ez a dög már csak az alma húsos részét eszi meg, a csutka nem is kell Kép
szilvamag

Hmmc
Pontosan hol van az a biobolt a Flórinál? Merre mögötte? (A sztendrei felől nézve mögötte, vagy a vörösvári felől nézve?)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Az integetés jó ötlet. A múltkor integettünk Nagyanyósnak, de azóta nem érti, mit akarok tőle, ha rázom a kezét. Kép
Na majd belejövünk...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
a Szentendreire merőleges hosszú házban
én legalábbis ott láttam egyet
szilvamag

Köszi!
El akarunk sétálni arra Sebivel.
mostmár csak azt nemtom, milyen idő van kint, mert itt az erkély becsapósan meleg...

Kép
Kép
Kép
cas

Myra: még semmit nem tudunk a neméről. Ma telefonáltam afp-ügyben a dokimnak, még semmi Kép Rémes. Szerdán újra próbálkozhatok, utána megyek uh-ra.

cory

cory
Budapest

Szilvi,
Megkérdeztem, mire újabb kérdés következett: frontoldala van? Na itt el is akadtam. Szóval? Én nem emlékszem rá pontosan milyen a lépcsőtök.
Aput is kérdeztem a növényekről, ő meg azt kérdezte, hogy azt tudjátok-e melyik micsoda, vagy azt is meg kell fejteni, nem csak a gondozási módjukat.

Nekünk még most sem megy a pá-pá. Lillát semmi ilyen nem érdekli. Az elbúcsúzás is nehéz ügy lenne, mert már akkor zokog ha két lépést teszek az ajtó felé. Jelenleg senkivel nincs el ha nem vagyok ott. És az sem jó ha mellette tevékenykedek, csak a nyakamba kapaszkodva akar lógni. Alvás ismét nuku, és az éjszaka is zűrős.. Most már egész álló nap üvölt, engem meg a sírógörcs kerülget, mert nem bírom már tovább. KépKép Teljesen ki vannak az idegeim.

Cas,
A miénkben nincs szűrő, de a jobb minőségüekben van.
myra

Myra
Szerintem Lillát és Sárát eresszük össze, hagyj üvöltsenek együtt. Nem tudom mit szólnának hozzá. Lehet, hogy hamar csendbe maradnának, mert nem bírnák elviselni a hangzavart. Mi pedig tudnák egyet aludni.

Cas
A Vörösvári út elején van, azt hiszem 6 szám.
hmmc

Vettem ma Cebiont. Minden nehézség nélkül kaptam itt békáson az egyik patikában.
Viszont úgy néz ki én is dáthás kezdek lenni. Kép Megártott a tegnapi ablakpucolás rövidujjú pólóban.
aranyhold

Ssziasztok!

Húúúh, na ennyi iromány átfutása után mindig elgondolkodom, nem kéne-e inkább a szomszédba átkiabálást virtuális szintre fejlesztenem? Sokkal egyszerűbb és kevésbé időigényes az ablakon át hozzászolnom a szomszéd aktuális problémáihoz, ha "változatosabb" társaságra vágyom, mint felcsattani ide:-))))

"Anyázáshoz":-)
Szerintem ez egy normális lelki fejlődési szakasza a gyereknek, nem elkeseredni:-)A gyermektől függően nehezebben/könnyebben lazítható ez a kötődés. Nem szabad semmiképp sem erőszakosan "lepattantani" a gyereket, az inkább ront a helyzeten, mint használ. Ahogy Szilvi is javasolta, jó játszva "megtanítani" a babának, hogy anya rövid időkre eltávozik, de mindig visszatér. Én nem pápázni szoktam, ha kimegyek a szobából (azt köszöngetésre használtuk), hanem a gyerkőcnek kifelé mutogatva mondani (amikor figyel is!), hogy kimegyek, minnyá jövök vissza, nyugi:-) Visítás és utánam kúszás előfordult mindig az elején, de ez a dolog nálunk hosszútávon bejött. Megszokták, hogy kimegyek és pár pillanat pityergés után játszottak nélkülem tovább és nagyon örültek, mikor visszamentem. Később már annyira nem örültek, mert ezt az időt használták ki tiltott játékok kiélvezésére:-))
Szóval valakinél előbb tudatosul az összefüggés, valakinél később,de érdemes próbálkozni. Nem hiszem, hogy van trükk gyors sikerre, ha egyszer a gyerek nagyon ragaszkodó korszakában van. talán a sok ilyen kimegyek-bejövök játék segít kicsit.
Ez is "csak" egy túlélési időszak anyának-babának :-)

Hétvégén láttam dvd-n a Vejedre ütök c. filmet. Ismeritek? Nekem az első része is tetszett, de ebben is jó poénok voltak. Nem semmi ötlet, hogy a nagypapa a beszélni nem tudó kisgyereket jelbeszédre tanította meg műciciből szoptatta:-))

Még az idő múlásához: Petivel jó 13 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, pár hónap után kezdtünk járni egymással, aztán 10 éve költöztünk össze, 7 évvel ezelőtt esküdtünk és 5 éve gyarapítjuk a családot:-)

Viki
ccviki

Myra!
a többségét ismerjük a növényeknek, de van amelyiket nem
anyósom egyébként ma esett nekik és kinyírta a fél kertet őszi metszés címe alatt. Tavasszal majd meglátjuk jól tette-e Kép
a lépcsö betonból van és az van burkolva fa lapokkal elöl és felül. a szegélylécezés pedig még nincs meg, de nagyon szeretnénk, ha már kész lenne

kéne egy többgyerekes babakocsit venni és akkor felváltva tologatnánk egymáséit, hogy addig a másik kipihenhesse a fáradalmakat Kép
szilvamag

most találtam a művészetek palotája oldalán, hogy vasárnaponként baba-játszóház van
akit érdekel . . .
szilvamag

Alkossunk kommunát! A gyerekek remekül megvannak egymással, felváltva végeznénk a házimunkát, addig a többiek pihenhetnének! Kép (Azért a férjemet nem cserélném el... Kép)

A bioboltba nem jutottunk el, Sebi kifáradt a sétában-dédizésben, úgyhogy onnan már csak a 86-osra felszállni futotta, és iszkiri haza. Ma az első olyan nap, hogy uzsira is szilárdat kap. Nem túl sikeres, mert akkorát aludt de., hogy csak most dőlt ki, de ekkor már nem volt türelme kanalazni. Úgyhogy majd ha felébredt, akkor kapja meg, ha megeszi...

Aranyhold
Rövidujjúban?! Nem csoda ha náthásodsz! Jobbulást!!!

Viki
Jójó, de mikortól érti meg, hogy "mindjárt jövök"? Ezt én is mindig mondom Sebinek, de nemtom érti-e...?
A Vejedre ütök eszement, még a nyáron láttuk, utána Zsombor is feltétlen meg akarta tanítani Sebit. Kép

Szilvi
Nekem a muskátlijaim mennek lassan telelni a folyosóra. Hiába, itt az ősz... Kép
Ráadásul utálom a novembert.

Kép
Kép
Kép
cas

aki volt már:
hol(tel.szám) és mikor érdemes időpontot kérni a csípőultrahangra?
szilvamag

Aranyhold
jobbulástKép
Akkor jól gondolom én hogy a 3.ker tele van CebionnalKép

Szerencsére nálunk abból, hogy itthon hagytam soha nem volt gond, nem sírt. Pedig sokszor ha akkor mentem el amikor aludt olyankor nem is tudtam neki mondani,hogy anya most elmegy. Aztán meg észre vettem, hogy ha mondom neki az sem érdekli...Most is így van, pedig most már tudja hogy mit jelent az hogy "el megy".
Én is már nagyon korán elkezdtem a mamira bízni. De szerintem nálunk nem emiatt alakult ez így ki, hanem ilyen típus. Kíváncsi leszek majd az ovira.

Én is utálom az őszt, már elkezdtem beszedni kintről a virágokatKép
Viszont most szeretem, mert egy halom növényt vettünk a kertészetben és olyan gyönyörűek...KépMár majdnem mind el van ültetve.

mucus
Tm

Mucus,
Én is vettem ma Cebiont itt a Sübában. KépKép
myra

Myra
ne idegesíts!!!Kép
akkor sem megyek el olyan messzire! Van itthon porom, majd addig adom azt

mucus
Tm

Sziasztok!

Szilvamag,
Hát nagyon nagyon jó poén volt a kert kinyírásos sztori , múlt héten a nagymamám végezte ugyanezt. De legalább adott egy nagy csokor rózsát, ami még bimbós volt és nem ment tönkre.
Mi is ma szedtük be az összes virágot (vagyis szegény férjem). Még van olyan petóniám ami kb. fél méter hosszan fut. A muskátliknak és krizanténoknak azt hittem reggel annyi, de talán nem fagytak halálra.

Nálunk mostanában matricázás tekintében fordított a helyzet, amikor ketten egész nap egyedül vagyunk eléggé ragaszkodik, de amikor apa hazaér, vagy megérkezik a család nem is akar egyáltalán hozzám jönni. Hívom és oda sem figyel rám. Ha elmegyek, állítólag nem keres, és nagyon el van, főleg a tesóm két fiával (6 és 4 éves kis rosszcsontok).,

Myra, nálunk ugyanez volt ma. Éjszaka alig alvás, napközben nyűgi, sírás. Szinte alig tudtam valamit csinálni. Főleg ebbe a rossz időbe, nagyon ki sem lehet menni.

Párkapcsolatok: úgy látom itt mindenki nagyon szerencsés férj vagy társ tekintetében. Hála az égnek szuper férjeink vannak!

A csecsemős nővér megjelenése engem is meglepett, és jó lene, ha tényleg el lehetne vele "társalogni", és kérdéseket feltenni neki. Főleg a babaprojektes anyukáknak!
Valakinél van valami fejlemény, vagy szorgosan munkálkodtok?
Mi még nagyon gondolkozunk, de azt hiszem jövőre babát szeretnénk.(Apa el is nevezte Gergő2-projektnek)

Sziasztok!
kriszti1

Köv. tali, mikor-hol? Olyan rég láttalak benneteket! Kép
(Onnan jutott eszembe, hogy beszéltem ma Coryval, és jelezte, hogy vmelyik nov. eleji szerdán csodával határos módon ráér, szívesen jönnének ők is...)
(Sebi asszem kivégezte az egeret... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Egy gyors bekukk.
MA voltak aláírást gyűjteni, mert megint be akarják zárni a nőgyógyászatot a Margit kórházban. Kép

Én minden évszaknak nagyon örülök az elején (őszi levélhullás a hideg lakásban meleg takaróba bugyolálással, téli havazás a meleg otthonnal + karácsony, élénk zöld tavasz a madárcsicsergéssel, strandoló nyár jégkockával), a végén meg már ráunok és alig várom a váltást.
boglarka

Szilvi
dr. Hussein Zuhair, Vörösvári úti SzTK
Tel: 3889180, rend.idő: H-P:8 -14, K-CS: 14-20. Időpontot kell kérni.
Mi nála voltunk a gyerekdoki mondta, hogy hozzá menjünk, sokan dícsérik is.
Tényleg nagyon jó fej, alaposan megnézte Sárát. Kicsit olyan mintha nem lenne ott külsőben, de agyban ott van.
hmmc

Lányok, köszi! Igyekszem jobban lenni. Egy kis nátha, talán túl fogom élni! Kép

Sajnos a pénteki szopis napra sem tudunk menni. A csuda vigye el. Mindig akkor szerveződik valami családi program vidéken, amikor végre itt is mehetnénk valahova. Áááááááááá! Kép
aranyhold

Kriszti
Nekünk Hauser típusú van. Szerintem fontos az hogy a tetején jöjjön a pára, ne pedig az oldalán. Ha az oldalán, akkor gyorsan lecsapódik a földre.

Szilvi
Tegnap Kori olyat produkált, hogy 8-kor elaludt és csak 10.30 után kelt, szóval hívlak, csak hát Korin múlik.
nikcsi

Nikcsi!
te jó ég, mit keresel a neten 6-kor????
várom a hívást!!

Hmmc!
köszi, ez azt jelenti, hogy nem kell a Budaiba menni feltétlenül?

ragályos az esti sírás, tegnap 3 (!) órába került elaltatni Enikőt,Kép
igaz még most is alszik. Csak el ne kiabáljam! Kép
megyek ébreszteni Kingát
szép jó napot mindenkinek
szilvamag

Szilvi,
Továbbítom az öcsémnek az információt.
Ez a többgyerekes babkocsi tettszik. KépKép

Cory,
Ennyit ülnek egy AFP eredményen??? Kép

Boglárka,
Sajnos a háttérben már rég eladták a kórházat. Kép

Hmmc,
Tényleg összeereszthetnénk a lányokat. KépKép Lilla a nappali alvást is elleste Sárától. Tegnapelött 1x15 és 1x30 percet, tegnap pedig 2x30 percet aludt napközben. Kép Inkább az intellektuális jellemét utánozná le. KépKép

Tegnap hozattam Gergővel Chamomilla Vulgarist, és este óta szedjük. Kiváncsi vagyok használ-e?
myra

Mail ment nektek a listával.

Boglárka
Hol gyűjtöttek aláírást?!

Myra
Eladták?! Kinek?! És mi lesz akkor belőle?
Remélem a Chamomilla segít! Kép
Ja, jut eszembe, ha csüt. megyünk, akkor vigyük a bébitaxit is? (Akkor kocsival megyünk persze, nem rongyolnék vele végig a héven... Kép)

Szilvi
Kori 5-kor kel. Nikcsinek a reggel 6 már délelőtt... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Szilvitől kaptunk kölcsönbe bébitaxit, szóval ne hozzál. Kép

Szilvi,
Erről jut eszembe nem is meséltem, behoztam Lillának a kertből (ilyen hidegben ott már ugyse használjuk), és szuperul lépeget vele. Eddig semmi nem ösztönözte, hogy a bútoroktól állva eltávolodjon, de ez nagyon tettszik neki. KépKép
myra

Nézzetek bele a másik topicba, és segítsetek!!! Nagyon remélem, hogy sikerül hasznos beszélgetést összehozni a csecsemősökkel, és nem lesz sárdobálás belőle!

Kép
Kép
Kép
cas

Myra!
örülök, hogy nekilódult Lilla
boccs, de a féket még nem találták fel hozzá Kép

Nikcsi!
Enikő még mindig alszik Kép
szilvamag

Cas! Sajnos én nem tudok ehhez hozzászólni, nem volt tapasztalatom a csecsemősökkel a PIC miatt, de szorítok nektek, és ha eszembe jut valami építő ötlet, majd leírom.
Amúgy érdekes módon a PIC-es csecsemősökkel nincs baj, vajon miért?
aranyhold

Sziasztok!

Cas,
Hogy az említett filmnél maradjak: olyan az agyuk, mint a szivacs:-)) És tényleg, el sem hinné az ember!
Az enyémeknél azt tapasztaltam, hogy kb. 5-6 hós koruktól vették a főbb "parancsszavakat" és kifejezéseket, az ügy érdekében állandóan járt a szám, mindig magyaráztam nekik, mit csinálunk/-lok velük. Pl. peluscsere, enni-inni, pancsizás fogható volt a jelek szerint számukra. Fokozatosan ők is visszajelezték a kajálást cuppogással, a pancsit heves kéz-láb csapkodással és később rámutogatással.
Szerintem Sebi is ebben a korban lehet, ne becsüld le:-) Ha nincs még más reakció a mondataidra, csak egy elgondolkodott tekintet, az már az értelmezés jele. Hamarosan ő is megmutatja majd neked, mit szeretne ahelyett, amit Te tervezel vele:-).

Majd benézek a másik topikra is, ha lesz időm. Jó ötlet, ha lesz végre kivel véleményt cserélni. Mindenkinek ez az érdeke, így tiszta és kerek minden.

Viki
ccviki

Myra: ennyit bizony, és végül tegnap felhívtam a Schöpfi labort, ahol már okt. 4-én meglett, csak a postán nem ért még el a dokimhoz. Brrr. Persze jó szar lett, volt is tegnap bőgés rendesen, de ma voltam a Szabolcs u-ban genetikán, és elvileg minden ok Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem hozzátok, de este még jövök.

Cas, én is írtam Bébicsősznek a másik topikba.

Viki, jó újra hallani rólad.

Mennem kell, apunak ma van az 50. születésnapja, úgy hogy nagy buli lesz.
További jó napot mindenkinek!
Kriszti
kriszti1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?