Képzeljétek, a szülészetes topicban megjelent egy Csecsemősnővér (legalábbis a nick-je tanúsága szerint). Remélem nem ijesztjük el, és végre beszélgethetünk egymással mi anyukák, és ők, a csecsemőrészleg dolgozói.
Kistesó
Tegnap voltunk vendégségben, ahol egy 4,5 éves kislány és egy 2,5 éves kisfiú van. A kislányt nem nagyon érdekelte Sebi, de a kisfiút teljesen lenyűgözte, vitte neki a játékait, játszott vele, de egyből féltékeny lett ha az apja/anyja ölbe vette Sebit. Iszonyú aranyosak voltak együtt.
Az anyuka kérdezte is, hogy "Na gyerekek, szeretnétek ilyen kistesót?". Hát olyan nagyon azért nem lelkesedtek...
Egyébként ő is arról akart meggyőzni, hogy 2 év a legideálisabb korkülönbség.
Myra
Nálunk is teljesen el van kenődve Zsombor, hogy ő sokszor nem jó Sebinek, csak anya-anya-anya...
Az én hátam is rosszul bírja cipelni a kölköt (no meg a "szuper" ágyunk is rátesz egy lapáttal), így ha ölbe veszem, az esetek 90%-ban le is ülök vele.
A párologtatótokban milyen szűrő van és hol?
Hú, a bébiételek akkor tényleg nem túl olcsóak itt...
Azt a Humana tejmentes almás pépet is ott vetted a bioboltban nálatok? (Még sehol nem láttam ilyet.)
A köv. randinkra lesz még 4 lila-libero-pont. Most mire gyűjtesz?
Szilvi
Én nem merek Sebitől búcsúzkodni (pl. péntekenként), hanem feltűnés nélkül el kell osonnom, mert ha látja, hogy elmegyek, akkor kiborul. Ha nem, akkor eszébe se jutok, teljesen jól elvan anyámmal/Zsomborral.
Te hogyan búcsúztál Kingától? Mikortól fogta fel, hogy nem tűnsz el, előbb-utóbb visszajössz, csak türelmesen kell várni? (Na ez a baj, ez a türelem, Sebi hírből sem ismeri...
)
Almaevés: ugye Te is adtál egyben Kingának mikor pici volt rágcsálni? Sebi nagyon szereti, mostmár tök ügyesen tartja magának. Na most az a bajom, hogy mióta már fent is van 2 foga, remek nagy darabokat tud kiharapni belőle. Szerencsére egy ideig forgatja a szájában, aztán kiköpi. De félek hogy esetleg félrenyeli... Nem volt ilyen gondotok?