Sziasztok Lányok!
Ildi! Horror az a korházas történet.
Pancsizás: Én zuhany párti vagyok, de természetesen nem zárkózok el egy jó forró fürdőtől. Most ugye nem lehet forró fürdő, max. zuhany. De télen, szánkózás után nagyon jól tudott esni egy 1-2 órás ázás a meleg vízben.
De ez most kimarad, mert nem megyek idén szánkózni!
Olgo! Üdv köztünk, és érezd jól magad!!!
Cory! Lassan már csak elmúlnak az ingereid, és a róka komák is elköltöznek tőletek!
Örülök, h Csema jobban van! Meg még neki soksok drukk!
AFP eredményem én is várom, vagyis nem várom
. Engem annyira megnyugtatott a 4d, h egyszerűen nem tudok párázni miatta. Bár az utána lévő macerát tuti kihagynám, de mint örök optimista tuti nem lesz semmi gond az AFP-vel. Hétvége felé meg majd telefonálok a korházba az AFP miatt.
Jah, és megint megyek 4D-re. Apa kihisztizte tegnap, h látni akarja a kisfiát megint.
Nem tudom, még mikor megyünk, de majd tudatom úgyis.
Ágiboszi! Nekem is szokott ilyen gyomorégés, vagyis nyelőcsőégésem lenni. Iszonyat milyen trágya érzés.
Gyümölcslétől, főleg a körtétől.
Pedig azt nagyon imádom. Én simán öblögetek egy kis tejjel, jó lassan megiszom, és akkor lenyugszik az égés. Valamelyik este majdnem egy lityi tejet benyomtam, mert megittam vagy 2 liter körtelöttyöt. Próbáld ki a tejet, hátha segít.
Zsuzsófi! Mi lelte azt a fránya gépet? Kalapáccsal próbáltad már? Vagy csak kimondottan a Microsoftot utálod?
Titati! Sajna nekem kínai ez a TB-s cucc. Nekem van jó céges TB-s csajom, aki mindent mond, h mikor mit kell tegyek. Mától táppénzen vagyok, de nem mondta, h baj lenne később. Meg Dimenzó Önsegélyezőnek hála a 16 naptól, vagy mikortól többet kapok. Kicsit kiegészítik a táppénzemet 100%-ra, vagy max. napi 1500 forintra.
Azt írta nekem a TB-s csajom:
Szia Anikó!
Kiszámoltam a napi táppénz alapodat, ami a következő:
2004. évi jövedelem alapján a 100%- os táppénz x.- Ft.
Ennek a 70%-a vagyis x.- Ft jár abban az esetben ha otthon vagy táppénzen.
Kórházi ápolás esetén 60% a táppénz mértéke, ami a te esetedben x.- Ft.
Általában az orvosok 28 napra szoktak beteglapot kiadni, így neked a táppénz összege: Bruttó x.- Ft / hó körüli összeg.
A nettó összeg megállapításába nem szeretnék az adó miatt belefolyni, de ha a bérszámfejtőt felhívod Õ tud ebben segíteni.
Üdvözlettel:
Szabóné Melinda De ettől függetlenül kínai továbbra is.
Csirippiri! Pihikézz sokat, és vigyázzatok magatokra.
Néha azért nézz be hozzánk, ahogy lehetőségeid engedik!
Nőjetek nagyra!
Lyly! Garula az eredményekhez! Örülök, h jól vagy!
Varrás? Hogy állsz vele?
Nah, befogtam a beszélőkém!
Pusza,
Nancsi