Sziasztok,
Na, én aztán jól lemaradtam!!!Most én is csak így éjjeli bagolyként tudtam ide csatlakozni! Sajnos mi is betegek vagyunk, én már 1 hónapja nem tudok kilábalni valami vírusos, taknyos, köhögős sz...ból!Eszti is elkapta, és most egy hete már ő is húzza, csórikám. Most kellene mennünk oltásra, /15 hó/de szerintem elmarad!
Amúgy olvasom itt a nagy fejlődéseket
nagyon ügyikék itt a babák, és persze szépek a képeken!
Eszti is már magától kiköveteli a sétát, nem lehet már órákat babakocsival menni ám
De még nálunk is céltalan a menet/szerintem, ő biztos tudja mindíg mit akar
/Imádja tolni a babakocsiját is.
Nálunk már 14 fog van, és most is jön 2 egyszerre
Nyügösség azért itt is bejátszik a betegséggel egyetemben
9,5 kg, és 78 cm. Viszont eszik randesen, bár előfordul, hogy néha nem kell neki az ebéd vagy éppen a vacsi, de ez csak max 1-1 nap!Ma egyedül evett a krémtúróból, kiváncsiságból a kezébe adtam a kanalat, és annyira ügyes volt
Neki is tetszett a dolog, persze tiszta túrós lett a pofija
Viszont annyit dumál, hogy az hihetetlen. Olyan édes, be nem áll a szája, és már mond egy csomót összefüggésében is. Pl:szia apa!Ma meg betojtam rajta, séta közben én már kicsit untam, hogy kb. 10'-e egy helyben állunk, és mondtam neki, hogy szia Eszti én megyek, erre nem ám bepánikol, guggolás közben rám néz, és közli, hogy pá,pá!
és persze guggol tovább!Szóval nem semmi.
Tök jó volt olvasni, hogy mennyi szép helyen volt itt majdnem mindenki. Hát nekünk idén kimaradt a nyaralás, de azt hiszem egy darabig nem is megyünk. Jövőre kistesó projekt, utána meg ő lesz picuri, szóval, majd talán azután
Maccs, nagyon örülök, hogy mint "földim"újra el lehet érni téged
Számodat ugyanis elvesztettem, és visszanézni meg nem volt energiám, mert már nem is emléxem, hogy mikor írtad le
Sorry!!!
De sétálhatnánk együtt valamikor ha van kedvetek Lilivel?
Házikóért nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. Így is tök szép a ház amiben laktok, csak kár, hogy nem a tiétek
Azért abban egyetértek, hogy egy saját az mégiscsak más!Én is nagyon szeretek itt lakni, és baromira örülök, hogy saját családiházunk van!Nekem ez kárpótolja a nyaralást is, mivel minden vagyonunk ebben a házban van
De nem bánom, imádom
Eszter, kitartás
ennél már csak jobb lehet!Kellenek akkor a 4D kuponok?Nem felejtettelek ám el
Ha igen, küldd el a címed az emilemre, és postázom a 2 kupont!
Majd még jövök, de most megyek, mert megláttam mennyi az idő????!!!!Nemsoká itt a 6:30, és kelés van!
Tali tényleg jó lenne, már úgy látnék élőben mindenkit,sajna a nyárin mi nem értünk rá
manó