Új privát üzeneted érkezett!

Õk keresnek szerető gazdit maguknak:
A méretviszonyatáshoz : alul halványan egy pokróc kockái látszanak, amik kb. 2 cm x 1,5cm.
Kép
maccs

Sziasztok,

Itt vagyok én is bár az utóbbi pár nap nálunk is eseménydúsan telt. Pénteken suliban voltam, anyu vigyázott Veronikára elötte már csütörtökön lementünk és szerencsére anyu jól le is fárasztotta a csemetét úgyhogy csak egyszer ébredt fel valamikor hajnali 5 körül. Aztán én szombaton elmentem a céges csapatépítő tréningre és apa tartotta a frontot vasárnap délutánig. A kehidai fürdő megint nagyon jó volt, a szauna után úgy éreztem magam mint akit kicseréltek. Aztán este sikerült egy kicsit magam nagyon elengedni, köszönhetően az éhgyomorra megivott Baileysnek és hát az a kb 4 óra alvás is hozzásegített ahhoz hogy másnap úgy nézzek ki mint a mosogatórongy Kép Vasárnap délelőtt még vitorláztunk, aztán pizzáztunk egyet Siófokon és úgy jöttünk haza. Nagyon jó volt egy kicsit kikapcsolódni és "anya" helyett egy fiatal, felelősségmentes nőnek lenni. Bár azért kicsit hiányzott a leányzó.
Most megyek pótolom az elmaradt házimunkát.

Maccs,
Mikor lesz a tali?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Gergő alszik a hintában, de már több, mint másfél órája, így bármikor ébredhet, úgyhogy rövid leszek.

Macs
Durr beleKép Hát igen, én nagyon szeretném, ha 1-2 hónapon belül már megint kislány lennék.Kép
Egérkék nagyon cukik! Én biztos elhoznék vagy kettőt, de Karcsi nem engedi.Kép És igaza van tudom, mert egyelőre épp elég Mókuska, még egy darabig nem lesz állatunk.

Andi
Húúú, de irígyellek! Klassz lehetett ez a kikapcsolódós hétvége! KÉpek?Kép

Gyorsan teszek fel képet, és este még próbálok jönni.

PusziKép

Orsi

Csipeszdobálás közben aludt el és a keze benntmaradt a kosárkában.Kép
Kép
Kép

avocado

Hali,

Orsi,
Én meg téged irigyellek a kertért Kép Nem semmi hogy Gergő így elalszik a hintában. Tényleg nagyon jót tett nekem ez a kis idő manó nélkül. Képeket az egyik kolléganőm csinált majd remélem átküld nekem is néhányat és akkor majd teszek fel. Bár lett néhány terhelő is Kép Egyre nem volt jó ez a kirándulás velük hogy egyre jobban mennék vissza dolgozni, hiányzik nagyon a társaság. De manónak jobb itthon úgyhogy maradok az eredeti elképzelésemnél hogy jövö szeptember.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szaisztok!

Orsi!
Tündéri csemetéd!!!

Kostyika!
Jó kis hétvégéd lehtett!!!Kép
Mi még nem hagytuk éjszakára egyedül (persze nagyival!) Olivért, bár tény, volt már, hogy későn jöttünk haza!

Macs!
Köszi!
Jujj de cuki egerek! Nekem a kopasz malac a zsengém, de annyi sok pénzért olyan rövid időre sajnálom! Pedig annyira csúnya, hogy szép!

Voltam dokinál!
Monden ok!
Gyermek 10 hét 6 napos uh szerint, és hatalmas 37,2mm magas! minden kis bütyök megvan rajta!

Most mennem kell!

Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Hagymácska Kép Most még nem az anyu vigyázott rá hanem apa de ez volt a főpróba mert most csütörtökön mennünk kell Németországba 2 napra és akkor már anyu lesz a pesztonka. Arra nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz éjjel mert nagyon rosszul alszik ő is, éjjel megint többször fennt van.

Jerry,
Manó jól eszik de ő is csak 9 és fél kiló és 81 cm. Viszont a képeket elnézve nagyon jól néz ki a fiad szerintem nem kell feleslegesen erőltetned a kaját.

Na jó éjt

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Na, én aztán jól lemaradtam!!!Most én is csak így éjjeli bagolyként tudtam ide csatlakozni! Sajnos mi is betegek vagyunk, én már 1 hónapja nem tudok kilábalni valami vírusos, taknyos, köhögős sz...ból!Eszti is elkapta, és most egy hete már ő is húzza, csórikám. Most kellene mennünk oltásra, /15 hó/de szerintem elmarad!
Amúgy olvasom itt a nagy fejlődéseketKép nagyon ügyikék itt a babák, és persze szépek a képeken!
Eszti is már magától kiköveteli a sétát, nem lehet már órákat babakocsival menni ámKépKépDe még nálunk is céltalan a menet/szerintem, ő biztos tudja mindíg mit akarKép/Imádja tolni a babakocsiját is.
Nálunk már 14 fog van, és most is jön 2 egyszerreKépNyügösség azért itt is bejátszik a betegséggel egyetembenKép9,5 kg, és 78 cm. Viszont eszik randesen, bár előfordul, hogy néha nem kell neki az ebéd vagy éppen a vacsi, de ez csak max 1-1 nap!Ma egyedül evett a krémtúróból, kiváncsiságból a kezébe adtam a kanalat, és annyira ügyes voltKépNeki is tetszett a dolog, persze tiszta túrós lett a pofijaKép
Viszont annyit dumál, hogy az hihetetlen. Olyan édes, be nem áll a szája, és már mond egy csomót összefüggésében is. Pl:szia apa!Ma meg betojtam rajta, séta közben én már kicsit untam, hogy kb. 10'-e egy helyben állunk, és mondtam neki, hogy szia Eszti én megyek, erre nem ám bepánikol, guggolás közben rám néz, és közli, hogy pá,pá!KépKépKépés persze guggol tovább!Szóval nem semmi.
Tök jó volt olvasni, hogy mennyi szép helyen volt itt majdnem mindenki. Hát nekünk idén kimaradt a nyaralás, de azt hiszem egy darabig nem is megyünk. Jövőre kistesó projekt, utána meg ő lesz picuri, szóval, majd talán azutánKép

Maccs, nagyon örülök, hogy mint "földim"újra el lehet érni tégedKépSzámodat ugyanis elvesztettem, és visszanézni meg nem volt energiám, mert már nem is emléxem, hogy mikor írtad leKépSorry!!!
De sétálhatnánk együtt valamikor ha van kedvetek Lilivel?KépHázikóért nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. Így is tök szép a ház amiben laktok, csak kár, hogy nem a tiétekKépKépAzért abban egyetértek, hogy egy saját az mégiscsak más!Én is nagyon szeretek itt lakni, és baromira örülök, hogy saját családiházunk van!Nekem ez kárpótolja a nyaralást is, mivel minden vagyonunk ebben a házban vanKépKépDe nem bánom, imádomKép

Eszter, kitartásKépKépennél már csak jobb lehet!Kellenek akkor a 4D kuponok?Nem felejtettelek ám elKépHa igen, küldd el a címed az emilemre, és postázom a 2 kupont!

Majd még jövök, de most megyek, mert megláttam mennyi az idő????!!!!Nemsoká itt a 6:30, és kelés van!
Tali tényleg jó lenne, már úgy látnék élőben mindenkit,sajna a nyárin mi nem értünk ráKép manó
manóci

Sziasztok!

En mar egy oraja fenn. Kép Muszaj, mert csak ilyenkor tudok tanulni, dolgozni. Mi jol vagyunk, Lili most jol alszik. Egyre tobbszor hagyja ki a reggeli tejet es alszik 7-ig.

Andrea: tenyleg nagyon jol nez ki a jatszoter a hajogyari szigeten. Nem is hallottam meg errol. Hogy lehet oda menni? Kocsival?
Koszi bokot Lili haja ugyeben. Kép

Jerry: nagyon edes a gyerkocod. Kép Szep szal legeny. Kép Egyebkent a sulya tokeletes. Lilivel is nagyon nehez enni. Onallo akar lenni, de meg nem igazan megy neki. Igy amikor o kanalazik, kozben egy masik kanallal csempeszem be a szajaba az etelt. Ez ugy ahogy mukodik. De nem eszik sokat mostanaban. Ezert se hizik annyit.

Macs: epitkezeshez mindent bele. Nem lesz konnyu. De igaz, hogy az alberlet nem ugyanaz mint a sajat lakas. Meddig maradhattok az alberletben? Mikor jonnek vissza a tulajdonosok?

Orsi: Gergo edes. Kép Jol elaludt a hintaban. Hihetetlen. lilinek azert ez nem megy. Kép Pedig egesz nap a hintan ulne. A bakancs tenyleg puha es nagyon kenyelmes.

Mano: Lili is hasonlo mint Eszti. ha setalok vele, akkor o is kepes hosszu percekig egy helyben nezelodni es ha megunom es elindulok, o is papa-zik utanam, vagy elindul az ellenkezo iranyba. Ha utanarohanok, o is elkezd szaladni. Ijeszto. Kép

Eszter: orulok, hogy minden rendben van. Mikorra vagy kiirva?

Andi: Olvasva a hetvegedet, elkepzeltem milyen jo lehetett. Irigy vagyok. Kép Nagyon rendesek a cegtol, hogy elhivtak teged is. Ez azt jelenti, hogy szeretnek teged es visszavarnak. Jol tetted, hogy elmentel. Kikapcsolodni mindig kell. Kép

Na, ennyi voltam. Tanulok tovabb.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Csak pár percem van, de muszáj leírnom, hogy Gergő is tök ugyanilyen, ha sétálunk, akkor direkt a másik irányba megy, vagy menekül, ha utánnamegyek.Kép Eleve imád fogócskázni, meg bújócskázni.Kép
És a tegnapi séta alatt sikerült megismerkednie egy jó nagy adag száraz kutyakakival.Kép Alig bírtam kifeszegetni a kezéből.Kép Most már állandó lesz a sétánál is a popsitörlő.

Most ennyire futotta, mert kis örökmozgóm nem hagy írni.

PusziKép

Orsi

avocado

orsi, kutyakaki nálunk még szerencse nem volt, de a popsitörlő az már régóta állandó "társ"!KépKép
Bujócskázást szertjük nagyon, főleg ha tényleg elbújik mint egyszer a lakásban!Komolyan megijedtünk, hogy hová tűnt!De meglett, bebújt az ágy mögéKépMagpróbálok egy ilyen képet!manó
Na jó most nemtom mi van, de nem tölti föl, Eszti meg felébredt, ugyhogy majd próbálkozom még valamikor!
manóci

Hali,

Rita,
Le a kalappal előtted hogy ilyen korán tanulsz. én 9 előtt használhatatlan vagyok. Manó baba szintén leszokott a visszaalvásról úgyhogy reggel fél 7kor kel és kukorékol majdnem 1-ig. Hihetetlen hogy honnan van ennyi energiája. Az éjszakák szintén zűrösek, napi 1 hiszti kötelező Kép Ha szerencsém van éjfél előtt csinálja és akkor majdnem kialszom magam. Valaki igazán megmondhatná már nekem hogy vajon mi a szösz baja van ilyenkor Kép Na jó ez csak költői kérdés volt.

Veronika még mindig nem akar úgy igazán elindulni, ma voltunk kontrollon a gyógytornásznál és azt mondta h szerinte 2-3 hét és menni fog. Azt is mondta még hogy nagyon laza az izomzata, tehát ő lehet h meg fogja tudni csinálni a spárgát. Ajánlotta hogy később járassuk sportolni, valamilyen tornára vagy úszni hogy megerősödjenek az izmai.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok, olvasok folyamtosan, csak kicsit el vagyok havazva.
Kicsilánykám a napi egyszeri háromórahosszás alvását eltolta fél egyre, de még ekkor is visít, hogy ő nem akar, de csak egy percig, mert akkor eldől. És a három óra helyett egyet, vagy jobb esetben másfelet alszik.Kép
Én is tanulok ezerrel, a seggelős, tényleg tanulós dolgokat este, és alvásidőben. A maradékot, mint pl. ének, furulya, szolmizálás, azt pedig Lillával csinálom. Imádja, mindig mondja, hogy ne hagjam abba. Csak az alattunk lévő kutya fog megveszni. Már ütemre vonyít. Kép
Én eddig nem mertem a kiságyat "nyitva" hagyni (három rács kivételével), féltem, hogy akkor nem fog aludni a csajszi. Ma viszont nem tettem vissza délbe, hogy egyszer el kell kezdeni ezt is. És annyira édes volt Lilla, hogy mikor felébredt, már a folyósón járt, és kiabált, hogy "aja, aja". Kimentem, és jött velem szembe egy pöttöm kipirult pofival, elaludt hajjal. Meg tudtam volna zabálni.Kép Most sem tettem vissza a rácsot, remélem, hogy nem lesz gond éjszaka.

Andi!

Nekem Lilla nem akart elindulni, vagyis egyszer már ment, de aztán megijedhetett és utána másfél hónapig egyáltalán nem ment. Mi neurológushoz vittük (ahhoz, akihez hordtam 11 hónapig) és ő mondta, hogy két hét és járni fog. Pontosan két hétre rá ismét elindult Lilla, de már egyből szaladt.Kép Azóta is szalad mindenhová, és egész nap.Kép

Most megyek, megnézem a vacsit!

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!
Holnap elolvaslak titeket, de most végre megcsináltam a képet Hagymácskáról és a kis házi takarítósegédemről!Kép
Íme!

Kép
Kép
Anya meguntam!
Kép

Puszi nektek!Kép
Eszter

Ui. tegnap estét átaludta csemetém! Én még nem mert folyton azt vártam mikor sír fel, de ez már valami!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Mielőtt bármit is írnék, hagy dicsekedjek egy kicsit! Karcsi növendéke ma bejutott az országos trombitaversenyre! Ma volt a selejtező és 3 megyéből az ő korcsoportjában 5 gyerek között bejutott! Azt hiszem ebben a csoportban 14-en voltak! Írtó büszke vagyok!!!Kép

Andi
HisztiKép Nálunk is volt már egy komoly, akkor nem is tudtam mit csináljak, mert fetrengett Mókuska a földön, ha hozzáértem csak rosszabb volt.Kép Aztán 10 perc után, kemény igyekezettel sikerült elterelnem a figyelmét, de gáz volt, remélem nem fog rászokni! A kisebb hisztiket már tök jól kezelem.Kép
Alvás: Gergő is teljesen megváltozott 3 napja! Eddig ebéd után cici és azon elalvás volt. Most meg cici az ok, de aztán újult erővel sajtkukackodás megy. Egyelőre elmegyünk sétálni és akkor elalszik, de mi lesz, ha jön a szutyok idő és bentragadunk?
Ráadásul kis haspókom rendesen zabál, szerintem megint növőben van, csak már azt nem tudom hová?Kép

Timi
ÁgyKép

Eszter
Hagymácskád nagyon édes!Kép És Olivér is zabálni való a képeken!Kép Mintha Gergőt látnám, Õ is meg van veszve a partvisért, felmosóért, porszívóért.Kép
Már akartam írni, hogy majdnem egyszerre fogtok szülni a Hugicámmal. Õ most 8 hetes és x napos.Kép

Na, már lefordulok a székről.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Andi! Hétvége szuper lehetett, még Baileyst is simán bevállalnám! Kép

Talira még nins időpont, bármikor amikor nektek jó! Pl.: ki mit szól a jövó hét keddhez?
Azért lenne jó, ha végre Ti jönnétek hozzánk, mert így biztos összejönne, hogy mi is ott legyünk! Kép /bár nálam még az ez garantált! Kép/

Orsi! Kép Képek ÉDESek, az én Lilim sem képes így elaludni, még a autóban is csak sírva-ríva jön össze.. Szorítok hogy a kistesó projekt gyorsan összejöjjön! Gyakoroljatok szorgalmasan! Kép Kutyakakihoz még nem volt szerencsénk hála istennek, de minden mást előszerettel szed fel és tömi a szájába a kiccsaj, ebből már eléggé elegem van, remélem hamarosan le fog szokni róla...

Ironram! Jaj de rég volt Lili ilyen pici,mint a pocaklakód! Kép Hogy bírod Olivér mellett? Én az első időben teljesen álomkóros voltam, nem tudom mit csinálnék az energiagombóc kislányommal! Kép Az én lányom is bensőséges kapcsolatban van a takarító eszközökkel, mostanában sajnos a WC kefét kellett feltelepítenem magasra, sajnos erre ma kitalálta, hogy ha már nem éri el a kefét, a WC fedelét fel lehet emelni, és bele lehet dobálni a dolgokat.. Kép
Kopasz malac Kép A kopasz macsekokhoz mit szólsz? Kép

Manóci! Kép Jobbulást nektek! Örülök, hogy legalább itt látlak, sokszor gondoltam rád, hogy az elmúlt időben nem sikerült összefutnunk egyáltalán, pedig itt vagyunk egymáshoz nagyon közel! Kép Most meg jönnek az esős idők, megint nem lehet majd bejönni az utcánkba! Találd ki melyik utcába épülne az a bizonyos társasház.. Kép A családi házatokért cserébe én is bármikor lemondanék az utazásról! Kép Irigy-irigy! Kép

Trita! Nem könnyű gyerek mellett tanulni! Már akartam kérdezni, hogy ez a tanfolyam is ingyenes a GYED-es kismamáknak, mint a fősiskolák, stb? Én nem tudnék hajnalban kelni sem, nem ám hogy tanulni! Kép Enyém Lili rövid szopis-megszakítással 9-körül kel hála istennek! Kép

Timi! Alvás ügyileg nálunk is már csak 1 - 1,5 óra a napközbeni adag, pedig régen 2x aludt 2-t leaglább.. Dehát szerencsére nőnek, fejlődnek a manókák, már nem kell nekik annyi pihenés mint régen. Kép Kiságyban nálunk már hónapok óta ki van szedve a végéből 4 rács, így éjjel forgolódás közben nem pottyan ki, de ha felébred akkor gond nélkül ki tud mészni. Így éjjel arra kelek, hogy odajön az ágyamhoz szopizni, reggel meg hogy csattog kifelé a szobából! Kép Délután a nagyágyon alszik keresztbe, amikor felébred, akkor kijön a hálóból, az ajtóban megáll, és csak mosolyog rám, mint egy is angyalka. Két perc múlva pedig már a fejetetén áll az egész ház! Kép

Anikóval mi újság van, nem tudjátok?

Megyek, megnézem, a párnám még mindig olyan kényelmes-e mint volt! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Orsi!
nagyon drukkolok ám, hogy mielőbb beköltözzön tesó!!!Kép
HUgodnak pedig legszebbeket legkvesebb tünet melltt!Kép Jól van?
Hiszti!Kép
Olivér is kezd akarnokoskodni, de ő inkább sipít mint egy malac és mutogat, hogy mit akar. Ha nem kapja meg, krokodilkönnyek.

Macs!
Édes, ahogy leírod az alvást!
Magam is aludnék legszívesebben, de sok a dolog. Ezért is hagytam abba rajzolást, mert arra már nem futotta szuszból, főleg a lufi effekt asztalnál görnyedve kínos nagyon.
Olivér szerintem biztosan érez valamit, mert sosem volt még olyan anyás, mint most. Apával szemben látszik ez nagyon, főleg, ha valmi rutinnál nem úgy csinál valamit, ahogyan én szoktam. Ilyen az esti felmenetetl fürdéshez. Én szoktatom magunkat ahhoz, hogy kézenfogva feljöjjö, Apa pedig mindig felvitte. Napokig ment a zokogás, mire rájöttünk, hogy ez a baj, így azóta Apával is lépcsőznek és számolnak.

ma megkaptam a kiskönyvem!Kép Holnap mehetek vérvételre, ami vidám lesz, mert ma du csemetém melgetése után volt a vérnyomásom 90/50m így reggel éhgyomorra... csak összeraknak h szétcsúszom!Kép

Most megyek, teregetés, alvás...

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hahó, mi történt? Ciánoztak? Egy csak egy leány van talpon a vidéken? Kép

Eszter-Ironram! Kép Ezeknek a kismukiknak olyan érzékeny kis szenzoraik vannak, mindent egyből megéreznek ám! Kép Meg aztán tényleg a bevált rituálék is rettentő fontosak nekik, nálunk sem lehet "csak úgy" csinálni valamit, hanem PONTOSAN úgy kell. Kép

Én most el, Lili felsírt és mászik ki a kiságyból...

Macs
maccs

Hali,

Maccs,
Lehetne esetleg csütörtökön a tali? Ha a többieknek jobb a kedd akkor nem variálok. Szeretnék nagyon elmenni mert talán te laksz hozzám a legközelebb és már szeretnék találkozni a többiekkel is.
Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Itt vagyok megint. Napjaink egy kicsit jobbak, most nem a Manóval hanem a papával nyűglődünk. Leventét úgy volt, hogy a jövő héten műtik (az epekövét), erre most azt mondják, hogy valami nincs rendben a vérképével, és amíg meg nem javul addig nem lehet műteni.

Most jöttem meg egyébként Csepelről, vettem a gyereknek 2 télikabátot (annyira helyes mindkettő, hogy nem tudtam választani), pedig van 4 darab overallunk már télire (na jó ebből 2 vékonyabb, 1 meg szerintem kislányos). Mivel bírom a két télikabátot szerintetek a papának megindokolni?

Mese: nekem is van ám kicsi görög istenem Kép
Ez a meztelenül elpucolunk, és kacagunk rajta ez nálunk is szokásos műsor.
Kocsi ügyileg: ha esetleg VW-t szeretnél, akkor akár használt, akár új kocsiban is tudok esetleg segíteni / kedvezményt szerezni.

Eszter: ne idegeskedj, nem lesz semmi baj
Na látod

Orsi: el tudom képzelni Gergőt, mi valószínűleg nyápicok vagyunk mellette. Pedig Marcell sokkal de sokkal öregebb Kép
Hihetetlen, hogy el bír aludni a hintában
Tesó project: hajrá, hajrá!! Nekem még van egy fél év haladékom

Macs: tanya: van pár darab birka, pár darab tyúk, macska és sok-sok madár a fákon.
Pontosan azért mentünk Korfura mert ismertük. Na nem baj, jövőre Szardínia, vagy Rodosz van betervezve, bár ha összejön nálunk is a kistesó akkor sztornó az egész nyaralás.
Egérkék vagy micsodák nagyon aranyosak, de szerintem nem túl jól bírnák ha két kis ragadós mancs megszeretgetné őket, így lemondok róla

Rita: elképesztő vagy, minden elismerésem a tiéd. Én örülök, ha túlélem a napot, nem hogy még tanuljak is. Egyszer most már valóban találkozhatnánk Kép

Andi: nagyon irigyellek a kimenődért, szabadság, ráadásul gyönyörű helyek, és vitorlázás
Elnézést, de nem bírtam megkeresni: Veronika mikor született? Mintha azt olvastam volna, hogy másfél éves korukig KELL elindulni, addig nem kell aggódni

Súlyügyileg megnyugtattatok, ezek szerint teljesen átlagos méretűek vagyunk

Megyek ebédelni, még talán van egy nyugodt órám, mire Manó fölébred

Jerry
jerry

Jerry!

Kell egy váltás kabát mert mi van ha véletlenül meglát egy kavicsot,hanyatt esik és persze nyakig sáros lesz Kép
Leventének jobbulást!
v.

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!

Dühös vagyok!

Előzmény:

Már meséltem a rácskivételes történetet. VIszont Lillám nem szerette, szerintem félt a bemeneteltől. Kifelé vígan jött.Kép Gondoltam egyet...annakidején még úgy vettük a kiságyat, hogy leesésgátlós ággyá alakítható. Szóval gondoltam átalakítom. A falnál lévő rácsot meghagytam, az jó ott, csak a másik oldalára fogom varrni a falvédőt, az elejét kicseréltem a kiságynak. És hát az minden, de leesésgátló nem. Kép Ezért szépen megyek majd reklamálni, mert csak az a két léc, amit ők leesésgátlónak hívnak, az került darabja vagy ötezer forintba!Kép Lehet, hogy megszokná így is a csajszi, most tettem oda puffokat, nehogy az első alvás rossz élmény legyen egy leesés miatt, de utálom ha hülyeségeket beszélnek, és ezzel átvernek! Kép

Egyébként csajszim mostanában nem akar napközben aludni. Most is 13.15-kor aludt el. Sürgős játszhatnékja van tudom én, de ha nem alszik, akkor estére összeesik. Reggel is úgy ébredt, hogy bambán nézett valamit a kiságyból. Én meg leskelődtem, hogy mit néz. Meglátott és közölte, hogy "vau-vau". A kedvenc műanyag kutyáját nézte a polcon. Utána felpattant, kimászott az ágyból, és elővette aktuális kedvenc játékait, és fél óráig játszot. Ekkor eszébe jutott, hogy éhes. Megcsináltam neki a szokásos adag tápszert. Megette, majd visszaadta a cumisüveget, és közölte, hogy "hammm". Kentem neki egy szelet sonkás-vajas kenyeret, és azt is megette! Szerintetek ez normális, hogy a tápszer már nem elég neki? Eddig is evett utána "szilárd reggelit", de úgy egy-két órával a tápszer után.
Vélemény?

Mindenkinek, aki tesóprojekten van, hajrá!Kép

Mi egy év múlva szeretnénk hozzákezdeni a tesógyártásnak. De még konzultálok a dokival, hogy lesz e kötelező fekvés, vagy bármi. Mert, ha nem lesz, akkor nincs baj, akkor jöhet a tesó, de,ha pihizni kell, akkor jobb, ha már Lilla oviban van...

Most megyek, tanulnom kellene, és max egy óra alvás várható a bitangocskámtól.

Pussz, Timi

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Orsi: Lili egyszer, mikor eppen nem ot neztem, erdeklodve vette fel es tanulmanyozta a ket kezevel a kutyakakit. Kép Ugy rohantam haza vele, hogy a ket kezet maga elott tartottam, nehogy szetkenje.
Gratulalok Karcsi novendekehez. Gondolom Karcsi dagad a buszkessegtol. Kép

Macs: Mi is mennenk a talira ha raerunk. Ha Veraek is jonnenek, elhozom oket is. A sulit nem fizetik, ez nem olyan, de elszamolhatjuk az adojat. Anikorol en se tudok semmit. Kép nagyon sokan eltuntek am. Kisallatok edesek. En inkabb egy szarazteknost szeretnek majd. Nagyon szeretem oket. Algeriaban ahol eltunk 6 volt nekem.

Jerry: Leventenek jobbulast. Tenyleg talalkozhatnank, annak idejen is talalkoztunk volna, csak mindig kozbejott valami. En menjek, vagy te jossz? Kép

Andi: veronika elobb utobb rohanni fog mint barki mas. Aggodalomra nincs ok. Kép Muszaj koran kelnem. Kép maskepp nincs idom tanulni. Lili minden idomet lekoti mostanaban. Reggeltol estig kint vagyunk a kertben vagy setalunk. Itthon mar nem is vagyunk. Kihasznaljuk a szep oszi idoket.
Amugy Lili nem is marad meg bent. Ha bent vagyunk, egy ido utan mar rohan hozzam es mondja, hogy hinta-palinta vagy vau-vau. Igy tudom, hogy ki akar menni hintazni illetve kutyazni.

Timi: Lili amikor az agyunkon kel, mert egy rossz ejszakat kovetoen atvittuk, akkor mindig lemaszik rola, es atjon a masik szobaba ahol dolgozom. Ilyenkor a fraszt hozza ram, de aztan meglatom vigyorgo kepet. Kép
Eves: mi is kulonbozoen eszunk. Van olyan nap, amikor nem vagyok ehes, van olyan nap, amikor egesz nap ennek. Lili mar nem is kap tapszert, hanem csak sima tejet reggel. De ezt is olyan 5-6 ora korul. Utana mar csak 8.30 korul reggelizunk. Nem jo evo. Keveset eszik. Mindegy mit adok, nem nagy evo. Szerintem most a fogzas miatt sem eszik rendesen. meg egyedul akar enni, de meg nem tud, igy nem nagyon fogad el tolem etelt. Be kell csenni a szajaba. Lilla edes ahogy alszik. Lili meg racsos agyban alszik, de ugy gondoltuk, hogy kiveszunk 3 egymas melleti racsot, igy ha felkel at tud jonni hozzank.

Eszter: hagymacska gyonyoru. Ugy tunik tenyleg megvan mindene. Kép De olyan mintha fiu lenne. Vagy ez meg korai?
Oliver is edes a felmosoval. Kép Lili is imadja. O altalaban a kutyakat szokta mosni vele. Kép
Mostanaban egyre tobbet babazik. Beteszi a babat a hintaba, hintaztatja. Felvaltva. Egyik hintabol a masikba. Beteszi a kis bevasarlokocsijaba es abban tologatja, beszel hozza es tobbszor vegigsorolja a testreszeit mutogatva ra.

Lili mikor meglatja a cicieimet hangosan mondja, hogy cici! Kép Amikor mentunk Bukfurdore, meg ha furdoruhaban voltam is, akkor is hangosan elhangzott, hogy cici! Kép Mondja a puncit is. Kép

Na megyek. Van meg egy kis idom, mig Lili alszik. Kihasznalom.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok! Kép

Tegnap megint érdekes volt az éjszakánk, amikor itthagytam a netet hogy sír, még egy órát hánykolódott és vergődött félálomban, nem segített semmi, aztán egyszer csak mintha elvágták volna elaludt..Ki érti ezt? Ma meg este nem nagyon akart elaludni..Lehet hog a 8. fogacskánk????

Andi: sajnos a jövő csütörtök semmikép nem jó, max. a szerda. Ha Ritáéknak az is jó, akkor gyertek akkor, más még nem jeletkezett a talira! Kép Legalább nem lépünk egymás tyúkszemére, ha kevesen leszünk! Kép

Jerry: papának jobbulást, a környezetemben többeknek volt epeköve, mindenki azt modta, hogy a mütét nem egy nagy dolog, és irtó nagy megkönnyebülés, bár mindegyikőjüket csak "lyukon át" műtötték meg. Kép Kiskabátok: kell és kész! Kép

Timi:Hála istennek tápszer ügyben nincs sok tapasztalatom, de az anyatejes babáknál is vannak úgynevezett fejlődési ugrások, amikor sokkal többet kajáznak, aztán megint beáll. Meg nekünk felnőtteknek is vannak napjaink amikor egész nap zabálnánk, aztán meg ránk jön a hoppáré, és nem kell a legjobb étel sem. Szóval szerintem ne aggódj, ez biztos nem gond. Kiságy: az ilyen dolgoktól én is falnak tudok menni, gyűlölöm ha megpróbálnak átqrni /bocs/Kép

Rita! Kép De örülök,hogy jönnétek! Kép Juhu-juhu! Kép Kár hogy a többiek eltűnek! Kép Cici: nálunk pont ma este próbált meg Lili kicsomagolni a vendégek előttt, pedig ez eddig nem volt szokása... Kép Az se lett volna rossz sztori, ha a puncit kiabálja! Kép Mi is sokat vagyunk kint, megpróbáljuk kihasználni az utolsó napsugarakat, meg a száraz időt, mert a kisasszony igazi energiagombóc Kép Õ odaáll a bejárati ajtóhoz és teli tenyérrel csapkodja, ha ki akar menni, és ő két ébrenlét között legszívesebben mindig kint lenne.. KépEzért is nagyon klassz ez a biai kéró, mert itt van hová kivinni! Kép Majd adhatsz néhány tippet, hogy lenne praktikusabb a lakás, a nappalit kicsit át kéne rendezni télire, hogy beférjen a virágospolcom! Kép Bár lehet, hogy addigra már itt az éjszakai fagy és bekell hozni őket.. Kép

Orsi! Ti nem csatlakoztok a talihoz?
és a többiek? Olyan jó lenne látni is Benneteket, és a manóknak is jót tesz a szociális élet! Kép
Nandáék is az eltüntekhez /LOST/ tartoznak? Õt is már olyan rég szeretném látni élőben..
Meske? Merre jársz, számítok rád! Kép
Anikót megpróbálom felhívni, mi újság a sokgyermekes anyák frontján! Kép

Most megyek, meglepően korán van, de elfáradtam, mert vendégek voltak, és aegész nap melóztam Kép

pusz:
Macs
maccs

hali!

net megint beszart, kezd elegem lenni belőle. aztán meg csak utánaolvastam, tegnap pedig kiájultam. totál.
Mi a jövő héten (bocsika :-) hétfőn- vagy kedden startolunk Prága :-) és haza sem jövünk péntekig.
Nemá igyen gyors szervezést, a köv. hét nem jó? Addigra a többiek is reagálhatnának.. naaaa...
Ki kell használni amig még mehetünk apával, és jó is az idő! sajnálnám, ha lemaradnánk a talról, ráadásul pont Maccséknál :-)

Dzseki:
én már nem stapálom magam, meg se mutatom neki, csak úgy előkerül egyszercsak az új cucc :-) na jó, már nem szállok el annyira mint régen, de viszont Levike tavaszi cuccai még mindig jók :-) kiscsávó nem viszi túlzásba. Na persze akkor nagy volt rá, most meg pont jó. Bár az utóbbi időben kezdett nőni, de a tavaszi dzsekink, (amit kb 5ször hordtunk anno) jó őszinek az tuti. Na meg kaptam is 80- as meleg gatyókat, sajnáltam is hogy már nem tudjuk hordani, mert itt a nyár, de nesze, most pont kezdünk átállni a 80- as méretre :-) spórol nekem a kicsifiú..

Andi!
Veronika ?hós? Levi 14,5 és most kezd járni. (remélem) de elég óvatos fajta. Csak úgy nem rohan bele a világba. Én nem aggódom. Különben is azt mondják, minnél tovább mászik, annál jobb a gerincének :-)
A védőnőnknek mondtam picit aggódva, hogy még nem, mire ő közölte, hogy 17 hónaposan kezdett el járni ő, Levinek bőven van ideje! Meg később is kezdett mindent, miért járna hamarabb..
Nekem inkább mázli, hallgatva itt mit művelnek a csemeték. Nekünk ez mostanában kezdődött :-)

na mindjárt jövők folyt köv

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Hali,

Nagyon szomorú vagyok mert nem tudtam menni Németországba Kép Volt egy kis kavarás és mikrobusz helyett egy személyautóval ment a csapat és én már nem fértem be.

Meske, Jerry
Manó már 15 hós (tavaly július 7-én született) és nem aggódom csak a kisördög dolgozik mert hogy a környezetemben levő hasonló korú babák már mind mennek, ő meg hajlandóságot sem mutat rá. Én is a másfél évet hallottam választóvonalnak hát az még 3 hónap. Nekem talán megkönnyítené egy kicsit a 4. re való felmenetelt ha nem kéne még őt is cipelnem. Meske, nálad mit jelent hogy most kezd járni? Egyedül megy már több lépést?

Ruha: hát én nagyon bosszús voltam amikor manó baba 1 hónap alatt kinőtte a 80-as ruháit. Most vettem neki dzsekit az Auchanban 1500 ft-ért Cactus Clone-t. Örök dilemma hogy lányos színűt vegyek vagy kéket amit én nagyon szeretek és jól kiemeli a gyönyörű szép szemét.

Macs,
Szerda még rosszabb akkor inkább maradjunk a keddnél.

Orsi,
Én is gratulálok a Karcsinak, jó tanár Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csak egy rövidet,mert látom Macs aggódik értünk. Kép Kép Kép
Jól vagyunk mind,de Bence anyásabb,mint valaha,és nagyon szarul is alszik,úgyhogy extra hulla vagyok,és semmire nincs időm.Kép Azért hetente 1-2-szer ideülök és gyorsan átolvasom a termést,de írni már nem megy.Ne haragudjatok,majd előbb-utóbb azért próbálok jönni.

Nagyon sok puszi Nektek!!!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Manóci!
Bocsi-bocsi-bocsi!!! Most láttam, hogy kedveskedsz nekem, én meg bakfitty se!
Lányok írták, hogy a köv Kismama számban írtak egy olyan kitételt, hogy 18. betöltött héttel érvényes a kupon, én pedig még az új időszámítással is csak 16 hetes leszek, és ha tényleg jó uh-sok, akkor nem éri meg átverni őket, vagy olyan diagnózist kapok, hogy lehet, hogy rögvest kórházba küldenek a méretek miatt!Kép
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm neked is, hogy gondoltál rám!Kép

Orsi!
Mensi! Akkor most hurrá+!!!!
Kép
Gratulálok emberednek és tanítványának!!! Szép eredmény!Kép

Rita!
Nem piskóta teljesítményt produkálsz! Pocak nélkül is csak kullognék mögötted!Kép
Még nem tudni a nemét, amit látsz az inkább a köldökzsinór, mert az látszott.Kép Én még töretlenül hiszek a nunában!Kép

Kostyika!
Hova sietni! Hát nem igaza van a gyermeknek?
Te meg csak szokjad az aggódást! Ez a dózis csak nőni fog!Kép
Sajnálom az utadat!Kép Buksisimi!Kép

Jerry!
Egy gyermeknél sosem lehet tudni! Hamarosan úgyis rájuk tör az ízlés, így kell a választék!
Magam részéről én a turkálókat részesítem előnyben, mert nagyon dögös cuccokat lehet találni, és kipróbáltan strapabíróak és a színét sem engedi!Kép Persze trikót, bodyt újat veszek, de gatya, pulcsi, kabát, anorák mind turkálós. Mond hol kapsz macis kantáros farmert 650 ért? Ugye. Sok márkás cucc is van, amiket ugye "nyugatról" hoznak és vessetek meg, de én még mindig abban a hitben élek, hogy amit ott, vagy oda varrnak, az meg van varrva!

Meske!
Jó utat és nagyon szép időt nektek!

Vakili!
Szia! Akkor tehát még a létezők sorában vagy, csak fél lábbal az álmok mezején!Kép Azért írj majd, bár tudom miről írsz, amikor olvasás után nincs szusz a tényleges válaszra. Azért én halom, amit mormogsz az orrod alatt olvasás közben reagálás gyanánt!Kép

Idehaza minde a régi-újban. Olivér 7kor kel és pedig ki lettem rángatva a vígasztaló álomból, mert azt hittem azért 7 a 7, mert átálították már az órát. DE NEM!Kép
Így van éjszakai kelés, vígasztalás, fotelban kitekeredett nyakú félálom kuvikoló csemetével ölben, majd letesz, fülel egy órát, végre visszaalszik, majd újra kelés sikítozó viperámra, mert máris 7 óra. De mit is panaszkodom, amikor majd egy fél évig alhattam!
És tudjátok mit!
Fogom magam, és megyek most is hunyni egyet!Kép

Sziasztok!

Eszter

Tali! Hol is? Bián? HMhm. Megfontolódik, addig válasszatok napo!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Sajna én is hulla vagyok, egész nap a teraszt és a kerti szerszámosházat kentem, kentük, szóval kész vagyok. Tegnap is ezért nem jöttem, mert a teraszt kellett kenni. Szerencsére jó idő volt, így meg tudtuk csinálni, most már jöhet a tél.Kép

Elolvastam mindent, de kb.fél órával ezelőtt és mostanra már minden kiesett, bocsi!Kép

Mindenkinek köszi a gratulációkat Karcsinak, átadtam!Kép

Nálunk is vannak változások, átálltunk arra, hogy ebéd után már nem adok cicit Mókuskának, de nem is követeli. Aztán 2 körül, mikor kezd elálmosodni, akkor cici, azon elalszik és délután már nem is kap többet, csak este fürdés után. Így most 1 szopival kevesebb van nappal, de jó is ez így, mert ha jön a kistesó és esetleg valami gond adódna, akkor nem lesz olyan drasztikus a leállás. Eleve sokszor reggel sem cicizik Gergő, de hát már elég nagy. Éjjel viszont még mindig, ezerrel jön a rágófoga a bal oldalon is. A jobb oldali már kijött és óriási nagy, el voltunk ájulva, hogy lehet ekkora.Kép

Na, majd holnap csinálok fotót a teraszról is, meg a faházról is és felteszem.

Most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali,

Képzeljétek manó egyszercsak felállt a szoba egyik végén, minden kapaszkodás nélkül és odatippegett apához KépKépKépKépKép Teljesen happy voltam Kép

Maccs,
Most akkor lesz tali?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Tali ügyben kicsit meg vagyok zavarodva!Nekem jó a kedd, csak alig akad jelentkező. Kép Az azt követő kedd is jó, de jöhettek mindkét kedden! Kép 10 után jöhettek bármikor, kivéve jövő csütörtök! Kép
Aki tudna jönni ezen a héten írna egy sort?

Most megyek, mert kicsilány leszed a székről.
Andi gratula a járáshoz! Kép

Macs
maccs

Maccs,

10 után mi tudunk menni mert fél 10-től 10 ig van a tücsökzene. Bián merre laktok? Küldesz útleírást? A címem kostyika@freemail.hu

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Maccs!

Küldj nekem is útleírást mert ha Ritáék is ráérnek akkor mi is mennénk Kép
viranka@citromail.hu
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Eszter, már komolyan kezdtem megsértődni, hogy le se kakilod a fejemKépKépKépDe betudom, hogy babuci a hasban, a másik kis örökmozgó meg állandóan a nyomodban!KépÁÁÁÁ, ne vedd komolyan nem vagyok én olyan sértődős fajtaKépKépAmúgy sajnálom, hogy nem fog összejönni az UH. Én nem olvastam, vagyis nem láttam ezt a helyesbítést!Bár még ki se olvastam teljesen az újságot se. valahogy nem nagyon van időm már erre se!
Nagyon édes a picuri a hasadban,drukkolok,hogy puncis legyenKép

Rita, tényleg le a kalappal előtted!KépNaon ügyike vagy, hogy ezt így bírod, és reméljük végig is tudod csinálni!Hajrá,hajráKépKépÉn ilyen tanulásra csak a két gyerek után merek majd vállalkozni, ha már oviba járnak!Kép

Mese, csak bíztatni tudlak, hogy egyáltalán nem kell elkeseredned!Tény és való, hogy annál jobb minél tovább marad a földön, és mászik!Ez nem csak a gerincére vonatkozik, hanem az értelmi fejlődésére is!Ezt pszichológiából tanultamKépEszti igaz, pont az egy éves szülinapján kezdett el menni, azóta meg már fut, és a babakocsiba is alíg akar megmaradni. Már az utcán séta közben is ki szoktam venni, és tolja a kocsiját!De azért remélem ő se lesz butuskaKépKép
Amúgy igaz, hogy másfél éves korig semmi aggódás!

Andi, gratula az elinduláshozKép

Maccs, mi vagyunk a legközelebb hozzád, ugyhogy, ha nem lenne baj benéznénk amikor jönnek a többiek isKép
sajna jön valóban a sáros idő, de a fölső utca felöl azért meg tudunk közelíteniKép
Tipp az utcára : csak nem itt az új részen mellettünk??????KépAz nagyon szuper lenneKépKép

Lányok, csak akartam írni, hogy akinél Eszti született dokibácsi az októberi kismamában benne van!Az egészség cikknél, ahol a Szkreptokkokuszról írnak!Csak úgy örültem amikor megláttamKépKép

Most ennyi, mert megyek teregetni, és midjárt kelés van!
A múltkori bujócskás képeket küldöm,puszi mindenkinek,manó

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!Kép

Andi, Vera, mail ment, remélem megkapjátok! Kép

Manóci! , hát hogy a túróba ne jöhetnél???! Kép Várunk sok szerettel! Kép Képek szuperek, lesír az arckifejezéséről is a huncutság!Kép A jókai utca köztetek és köztünk eső részén lenne ha minden igaz.. Kép A "fagyi" /alul rózsaszín, felül sárga/ házakkal szemben.. Kép

Macs
maccs

Hali,

Maccs,
megkaptam a levelet, köszi. Úgy látom ez egy csajos tali lesz Kép

Manóci,
Tényleg nagyon huncut a lányod Kép Remélem találkozunk holnap

Rita,
Remélem ti is tudtok jönni Kép

Timi,
Már múltkor is meg akartam kérdezni hogy te miben altatod Lillát? Ha jól láttam nem volt rajta hálózsák. Mert én anno elkövettem azt a hibát amikor nagyon meleg volt nyáron a szobában hogy nem adtam rá a manóra a hálózsákot most meg már nem lehet rá visszaadni és a zoknit meg folyton leszedi a lábáról. Így mindig attól tartok hogy azért kel fel éjjel mert kitakarózik és fázik. Hogy vált be a rács nélküli alvás?

Eszter,
BuksisimiKép Ez aranyos volt, jót mosolyogtam. Ruhaügyben szerintem igazad van, nálunk Robi öccsének van egy ismerőse aki Németországból hoz be cuccokat és onnan szoktam válogatni. Némelyikről meg nem mondanám hogy használt ha nem tudnám. Én is úgy szoktam csinálni hogy fele - fele alapon, legyen minden napra új ha megyünk társaságba, mert ott ugye nem nézhet ki csúnyán és legyen annyi használt amennyi itthonra kell. Főleg ahogy most még manó eszik, egy étkezés egy body.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Én sajnos dögrováson vagyok, valami jó kis influenza szerű dologgal és ráadásul délután egyedül Gergővel, aki nem akart aludni, így rendesen kipurcantam.Kép Szerencsére Karcsi holnapra kivett egy szabadnapot, így tudok majd feküdni, mert ez a mai nap elég gáz volt.Kép

Manóci
Édes huncut lánykád van!Kép

Eszter
A múltkor elfelejtettem írni, hogy mi is (Anyu, Hugi, meg énKép) imádjuk a turis dolgokat! És szerintem is csomószor ott sokkal job rucikat lehet találni, mint a boltban méregdrágán. Én is ugyanúgy csinálom, mint Te, bodyból mindig újat veszek, de a többi szinte mind turis. És nem lehet róluk megmondani!
Anyu a múltkor 350 Ft-ért vett Gergőnek kantáros farmert, hihetetlen cuki! Ez volt idén a legjobb turizása!Kép

Képzeljétek voltunk vasárnap börzén itt Kistarcsán és találtam Gergőnek itthoni kinti cipőt 1000-ért és Anyu vett Neki egy téli csizmát 1400-ért. Így már csak egy itthoni szandi kell, azt újat akarok venni, mert mégis szinte egész nap abban van, az jó, ha vadi új!

Na, ennyi voltam, megyek feküdni.

Küldjetek egy kis gyógyító energiát, hogy hamarabb meggyógyuljak!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++jobbulást Kép
Szerintem is tök jó cuccokat lehet turizni,pár hete olyan jó kis pulcsikat turtrm Mírának Kép
Maccs!
holnap megyünkKép
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Csajok, meddig lesztek Macséknál?Csak azért mert pont ma délben beszéltem meg egy barátnőmmel, hogy de. elmegyünk a gyerkőcöknek ruhákat venniKépKépEz hihetetlen, bíztam benne, hogy nem pont holnap lesz a tali, de hát ez van! Ha tudunk átugrunk, de így most mi max. du tudnánk menni!
Amúgy Macs, akkor már tudom melyik ház az, és az nagyon jó lenne nektek, jó nagy,meg a kert is tök jó!KépDrukkolok, hogy sikerüljön! Mikor derül ki, hogy lesz-e belőle valami?
Jó közel is lennénkKépKép
Manó
manóci

SziasztokKép

Vera
Köszi!Kép

Lányok
Remélem jó a tali, én nagyon sajnálom, hogy most nem jutottunk el, de ami késik nem múlik!Kép

Picit jobban vagyok, és ma itthon van Karcsi, így azért jóval könnyebb! Fekszem is vissza az ágyba!

PusssszKép

Orsi

avocado

Hali,

A mini lányos tali nagyon jó volt, örülök hogy megismerkedtem veletek. Megbeszéltük hogy a következőt nálam tartjuk, november 8-án.

Maccs,
Köszi a lehetőséget, jól éreztük magunkat. Manó be is aludt hazafelé a kocsiban.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Képek is vannak a mini cajpartiról?Kép Ugye igenigenigen!KépKépKépKép

Orsi!
Javulgatni, javulgatni! Nem ám minden vackot összeszedni, tessék topp formában lenni! Citrom, tea, ágynyugalom!Kép

Manóci!
Huncut gyermek! Azt hiszem Olivérrel jól elbújócskáznának! Most nálunk is ez a sláger!Kép

Kicsit kimerülőben vagyok. Gyermek eszméletlen mit művel. Azt hiszem Apjára orrol, mert uhgye sokáig egész nap itthon volt, mert itt dolgozott, és a délelőttököet ő csinálta. Most, hogy új munkája, bejárós munkája van, sokkal sokkal kevesebb az idő, amit együtt tölthetnének. Plusz én kipockosodtam ,ami azért be kell látnom kimerítő önmagában is, így nem játszom vele annyit. Inkább becsomagolom és elmegyünk sétálni, vagy boltba, akármi, csak itthon ne. Semmi nem jó neki, és rengeteg a hiszti, sírás. Komolyan momdom a 16 hónap alatt nem volt annyi, mint most. Túlzás nélkül. Kép Ketdek arra gondolni, hogy azt hiszi én is el fogo "tűnni", mint apa, és ez a baja. Más ötletem most nincs. Csak annyira nehéznk érzem, főleg mert a 123. hisztisírás után nincs semmi türelmem.
És el ne felejtsem a legújabbat! Pofokodik a gyerekem! Szégyen nem szégyen, lightos formában ma reggel bizony visszaadtam, mert nem értette a szép szót. Meglepődött, sírt és persze olyan lelkiismeretfurdalásom volt, hogy hű. Du megint csaapott egyet, de elég volt rondán nézni, és rögtön nyomott egy puszit. Talán már azt érti legalább, hogy rosszat csinál.
Szép lassan kezdek aggódni, mi lesz, ha Hagymácska is kibújik!!!!

Ígérem, legközelebb optimistán jelentkezem!Kép

Szépeket mindenkinek!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

na szép, lemaradtam mint a borravaló!
azért remélem jó volt. Most innen irok a hotel szobából, van egy 24 h- s netes hozzáférés folyamatban, kihasználom.

hú, kérdezte v.ki a kocsit: G astra, de alig van belőle, mármint az eleje széria. vw volt a céges kocsim, szerettem, de a férjem nem akarja. Áll. drága- ahhoz képest Kép
nekem 8, ill. kéket akaroook :-)

Andi,
jár, annyit tesz, hogy megtesz max 7 lépést, ha nagyon szeretnénk (papitól mamiig pl) de magától, hmm.. azt az ilyedt fejet, ha elegedem :-) meg néha nagyon elgondolkozik, hogy is kell lépni, és látszik rajta, akarna, de nem tud, nem megy- annyira édes ilyenkor. Na akkor egy zseni lesz a fiam, mert ha rájön, hogy hoppá, négykézláb is lehet, többet fel nem áll!! elvágtázik.

képeket tegyetek fel, ha tudtok!

Rita, kérdeztem v.mit, lszike lszi, kb 1 hete. a képkicsinyitéssel kapcs. lszi lszi légyszi :-)
na persze ha lesz rá 1 perced.

megyek, megyünk enni,
puszi

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!
Jól éreztük magunkat mi is,a csajok a kocsiba bealudtak Kép,a váci úton dugóba cseppentünk Kép
És olyan édi volt Rita Lilije és Míra mert "összevesztek egy könyvön és kergették egymást Kép Kép
pár kép Kép
egerekkelKép
Kép
Kép
kajálnak a csajok Kép
Kép
Kép
Lilik
Kép
nyuszisimogatás
Kép
Lili Veronikát pusziljaKép
Kép
Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Mese
Először Neked írok, mert kis figyelmetlenke vagy ám!Kép Igaz, hogy Ritát kérdezted, de én válaszoltam és úgy látszik nem olvastad.
Nekünk van egy képkicsinyítő programunk, amit Karcsi az origo szoftverbázisában talált és írtó egyszerű használni. Resize a neve és én mindig úgy szoktam, hogy a képeket beteszem egy mappába és aztán az egész mappát kell ezzel a programmal lekicsinyíteni. Tök hamar megvan! Próbáld megkeresni.

Eszter
Köszi!Kép Hála a homeós bogyinak már sokkal jobban vagyok, szerintem holnap már nem lesz gond, hogy délután nem fogok tudni feküdni Mókuskám miatt.
Olivér: hidd el ezek el fognak múlni! Amúgy Gergő is csapkod és sajnos elég erősen, rendesen fáj is és hiába mondom Neki, hogy ez fáj, valamiért Õ ezt nagyon viccesnek találja és annál jobban csapkod. És baromira kacag közben.KépKép Én sem tudom, hogy mit csináljak.Kép Pedig nálunk még nincs tesó. Igaz gondolatban már van, lehet, hogy azt érzi?Kép

Talis lányok
Fotókat kéééérünk!Kép

Most ennyit bírtam.

Ja! Voltunk ma mérni Gergőt, aki ma 14 hónapos és 13,22 kg, a hossza maradt 85 cm.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Vera
Képeket kösziii!Kép Nagyon édesek a csajok! Most már még jobban bánom, hogy nem tudtunk menni, milyen klassz dolga lett volna Gergőnek!Kép Ennyi szép kislány között egyedüli fiúként!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Most csak egy gyors kép, majd holnap jövök írogatni is!

Lillám fejreállt a motorral, kissé lement az arcáról a bőr. Feljöttünk, elbotlott a küszöbben, a küszöb bevágta a térdét! Kép Szegénykémet annyira sajnáltam. A térde jobban fájt, mint az arca. Az arcát hagyta lemosni, fertőtleníteni, a térdéhez még percek múlva sem nyúlhattam, mert visított. Kép

Jóéjt Mindenkinek!

Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jaa, és még annyit, hogy kijött a 15. fogacskája is, nemsokára megérkezik a 16. is. Kép

Tényleg megyek, mert ma még nem ettem, és nem ittam semmit! Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Nagyon jo volt tegnap a mini lanyos tali. Edesek voltak a kiscsajok. Macsnak koszonjuk a fogadtatast. Nagyon edes allatkaid vannak. Lili nagyon elvezte oket.
Kepek nagyon jok. Vera, tehetnel meg fel, tudom van tobb. Vagy kuldd el nekem e-mail-ben.

Eszter: a pofonokat, a csipeseket, a harapasokat bizony en is light-os formaban visszaadtam Lilinek. Azota nem muveli oket. Kép Pofozni szivesen pofoz, de sokszor a levegoben megall a keze, mikor meglatja az arckifejezesemet. Kép
Hiszti. Kép nalunk is van. Kép Lili nagyon akaratos. Es nem engedhetek meg neki mindent.

Mese: Bocs, azt hiszem kihagytam azt az uzenetedet. melyiket kerdezted? A Microsoft Photo Editor-t? Ez tartozik az Office csaladhoz, ebben van kepkicsinyites. Fel van nektek telepitve?

Timi: Baleset. Kép Lesz meg ilyen. Kép Meg jo, hogy "csak" ennyivel megusztatok. Lilit egyaltalan nem erdekli a motor. Addig is nyugtom van. Kép Lilla edes meg igy piros folttal is. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Én is vagyok egy pillanatra. TAkarítok, mosok. Kihasználom, hogy alszik az akaratgombóc. Kép

Nálunk sincs pofozkodás. Volt, meg most is próbál, de én ha felemelem a hangom, akkor a kisasszony megsértődik, persze meg is ijed, és onnantól elfelejtve ez a téma. Viszont régen rengeteget harapott. Nagy rondán néztem ki olyankor, tele voltam fogsor nyomokkal. Kép De most ez is kevesebb, határozottságomnak köszönhetően.Kép
Viszont most az egyik barátnőjétől elsajátította azt a tudományt, hogy csak úgy poénból kitolja a szájából a kaját. Na rövidre fogtam ezt is. Randa, és undorító dolog, és gusztustalan...és egyébként is. Szóval az első próbálkozásnál felemelt hang+csúnya nézés. Ez nem jött be, próbálkozott újra, én meg a szájára vertem szöveg kíséretében. Persze nem volt nagy, nem fájt neki, de érezte, hogy itt valami történt, rosszat csinált. Azóta nem csinálja. A barátnőjének az anyukája még ezt nem játszotta el, és ott mind napos helyett mindenperces a kajakiköpés.

Képek édesek, én is úgy mennék egyszer talizni veletek!!!

Rita!

Tudom, hogy lesz még ilyen, esik sokat motorral, de eddig oldalra esett, azt meg már annyira kitanulta, hogy csak gurul a hátán, a motort el sem engedi. A végeredményt egyszer lefotózom, meg lehet zabálni, fekszik hanyatt a földön, égnek állnak a lábai, közötte a motor, és fogja a kormányát, és dühös, mert így nem tud továbbmenni. Kép Kép
De a tegnapi más volt, ott megakadt a motor eleje a patkában, és előre bukott. Apa majdnem utolérte, de nem tudta rendesen elkapni. Valamennyit azért fogott rajta, azért "csak" ennyire ütötte meg magát.
Lilla 11 hónaposan kapott motort. Még járni sem tudott, már motorozott. Azért kellett neki megvenni, mert valahol meglátta, akár gyereknél, akár boltban, meg volt érte veszve, visított érte. Most meg mindig közli a maga kis nyelvén, hogy menjünk motorozni. Imádja! Kép

Na megyek, folytatom a gályázást!

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Én érzem magam a legrosszabbul, hogy itt volt a tali helyben ahol én is lakom, és nem tudtunk menni!KépDe hát ez van, bizonytalan volt az időpont, így én meg beszerveztemKépDe a nov. 8-ra tényleg megpróbálunk menni, AndiékhozKépAmúgy naon édikék a lánykák a képekenKép

Timi, nálunk detto a helyzet a motorozással, és az elesésekkel!Eldől oldalra de azt a qu....a mocit el nem engednéKép

Eszter, Rita, lightos formában én is csaptam már a kezére!Nálunk harapás nem volt, és szerencse nincs is műsoronKépCsapkodás meg egyszer, de az egy kicsit furcsa véget ért!Pont fölvettem, és közben valamiért emeltebb hangon leszídtam. Na, ekkor jött amire nem számítottam, 10cm-er távolságból leosztott nekem 2-3 olyan pofont, hogy szabályosan fájt!Annyira meglepődtem, hogy szólni se tudtam, de láttam a szemein, hogy ő is érezte, hogy itt most valami nem stimmel. Ekkor a nagy meglepődéstől,(szégyen ide szégyen oda) képzeljétek elsírtam magam, és mérgesen rá szóltam, hogy te mit csinálsz anyával??Na, ezt kellett volna látni, ő is elkezdett sírni, ahogy látta, hogy könnyes a szemem, és mint a kismaki erősen rámcsimpaszkodott, átölelt, és perceken át puszilgatott, és szorította a nyakam!KépKicsit mókás lehett, így utólag ahogy anyja lánya sírva puszilgatják egymástKépDe aztán elmagyaráztam neki, hogy nem szabad ilyet csinálni, és azóta se próbálta emelni a kezét rám!
Eszter, elhiszem, hogy nehéz így babásan, meg már a nagybabávalKépDe kitartááááástKépLessz ez még így se!KépKép

Maccs, nem értek rá valamelyik du.?Persze ha nem esik az eső, egy kis sétára??Kép
Na, vár a vasalás.De ehhez most van kedvem, mert olyan klassz kis rucikat vettünk EsztinekKépazokat kell most már vasalnom!
Manó
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?