Sziasztok!
Isteni volt tényleg a tali, de sűrű!
Annyi mindenről lehetett volna még beszélgetni... És perszeha mindenki mindenkivel nagyot dumált volna, 2 napos lett volna a tali!
Nana
Tényleg sajna, hogy Te sem tudtál eljönni! A "kedves" szavak meg csak jönnek, mert már elsőre nagyon szimpatikus voltál, és amikor velünk együtt drukkoltál Bálintka világrajövetele után... No comment!
Tapasztalatilag csak a felfázásban tudtam volna segíteni, mert a bővebb cervix spontán elmúlt a gyermekgyi folyással!
Bérczi Ildi
Privátba a Kápolna utcára tudsz menni hozzá. A vaginális UH-t csinálja 8-12 hetes terhességig, utána hasi UH-t. Nyugodtan mehetsz már 8 hetesen is, akkor már sokat láthatsz, és hallhatsz!! A 12 hetes UH-n nézi meg a genetikai felépítését agyerkőcnek! Tarkóredő, nyitott gerinc, velőcső elzáródás.
Sima 2D UH: 5000.-Ft
4D (azaz 3 dimenzióban): 8000.- Ft (ha viszel kazettát, felveszi videóra az egész vizsgálatot)
1 db fotó ára: 1000.- Ft
A mérérseket végig, mindig 2 dimenzióban végzi a szonográfus és a gép is!
Jó tapasztalt vagyok, mert havonta mentem az Ildihez!
Időpontot a mobilján kérj, úgy sosem kell várnod, és nagyon klasszak a körülmények a privát rendelőben, és van rá ideje, hogy mindent elmagyarázzon, főleg ha még kérdezel is! Nálunk Andris minden UH-n bent volt!
Érdekes! Nekem sosem volt hányingerem, csak kikészültem attól, hogy nem volt étvágyam, és mindig időre kellett ennem napi 6X, és olyan élelmiszert, amit beállítottak Pesten a dietetikusok! Pl: este no főttkaja, uzsonnára csak gyümölcs, reggelire csak lassan felszívódó szénhidrát... percre pontos időben..
Később, amikor nagy nehezen ráállt a szervezetem a sok étkezésre, akkor jöttem rá, hogy mekkora mázlista vagyok, hogy nem volt soha hányingerem, vagy nem hánytam!
Bár, azt mondják, hogy a fiús anyukák nem hányósak!
Kitartás!!! Te akarsz kicsilányt!!! Biztosan megéri!!!
De ha kislegényke lesz, akkor is persze!!
Bálcsi ma nagyon nyűgös, idehozom... Egész nap hozzám akar bújni, és a cici kell neki! Persze nem az evés miatt... csak a cumika.. Az is én vagyok!
SbeaZsolti
Tényleg igazán köszi mindent! A lehetőséget, hogy Nálatok lehettünk!
Én is felteszem a fotókat, amit csináltam.. Mondjuk Kecskeméti topiktali 2 ??