Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Erszényes,
sajna nem tudok segíteni Kép

Nana,
én 2!! hetes voltam Emesével, amikor az ismerős hányigerről megtudtam, hogy útban van Kép Kép
Kórházban is voltál? Most is?
Ja, és én is csak az evéssel tudtam csillapítani a hányingert, lett is + 16 kiló, de sebaj, majd szépen eltűnik.
A védőnőnél én is csak a 12. héten voltam, addig a doki nem is akart adni beutalót hozzá, szóval szerintem nem vagy elkésve.

Syg,
akkor ne mondd már, hogy nem tudsz főzniKép
Kép
Leo nagyon ügyes, ha már forgolódik, puszi Neki!

Roz,
azért édes lehet Adri, csak hát a nemcsaládtagnak nehezebb megmagyarázni, hogy ne beszéljenek csúnyán, mert az az első, amit megtanulnak. Én néha még a családtagjaimnak is nehezen...

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Nana, bőven ráérsz azután menni a védőnőhöz! Ha szénhidrát kell Neki hát szénhidrát, sebaj!Kép

Erszényes hanyadik héten is vagy? Nekem volt vérzés az elején kb 10hétig, de nem lepénytapadási probléma miatt. Vigyázz Magadra, pihenj sokat!

Roz, hát bizony bizony nagyon kell vigyázni, én is folyamatosan figyelek, h még egy baccus se hagyja el a számat. Olyan érdekes, h ezt nem is gondolja káromkodásnak az ember, aztán mégis. Inkább A Manóba! KépKépKép

Syg, ezek szerint profi szakács vagy! Nem hiszem ,h a frankfurti leves könnyebb a pörköltnél!Kép

Lili, Syg, még picik hozzá, h lekösse Õket a babazene szerintem, ez csak duma, h már akkor, most szerintem jobban élvezik, ha az Édesanyjuk énekel nekik!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Isteni volt tényleg a tali, de sűrű! Kép
Annyi mindenről lehetett volna még beszélgetni... És perszeha mindenki mindenkivel nagyot dumált volna, 2 napos lett volna a tali! KépKép

Nana
Tényleg sajna, hogy Te sem tudtál eljönni! A "kedves" szavak meg csak jönnek, mert már elsőre nagyon szimpatikus voltál, és amikor velünk együtt drukkoltál Bálintka világrajövetele után... No comment! Kép Kép Kép Kép Kép
Tapasztalatilag csak a felfázásban tudtam volna segíteni, mert a bővebb cervix spontán elmúlt a gyermekgyi folyással! Kép Kép

Bérczi Ildi
Privátba a Kápolna utcára tudsz menni hozzá. A vaginális UH-t csinálja 8-12 hetes terhességig, utána hasi UH-t. Nyugodtan mehetsz már 8 hetesen is, akkor már sokat láthatsz, és hallhatsz!! A 12 hetes UH-n nézi meg a genetikai felépítését agyerkőcnek! Tarkóredő, nyitott gerinc, velőcső elzáródás.
Sima 2D UH: 5000.-Ft
4D (azaz 3 dimenzióban): 8000.- Ft (ha viszel kazettát, felveszi videóra az egész vizsgálatot)
1 db fotó ára: 1000.- Ft
A mérérseket végig, mindig 2 dimenzióban végzi a szonográfus és a gép is!
Jó tapasztalt vagyok, mert havonta mentem az Ildihez!
Időpontot a mobilján kérj, úgy sosem kell várnod, és nagyon klasszak a körülmények a privát rendelőben, és van rá ideje, hogy mindent elmagyarázzon, főleg ha még kérdezel is! Nálunk Andris minden UH-n bent volt! Kép Kép Kép

Érdekes! Nekem sosem volt hányingerem, csak kikészültem attól, hogy nem volt étvágyam, és mindig időre kellett ennem napi 6X, és olyan élelmiszert, amit beállítottak Pesten a dietetikusok! Pl: este no főttkaja, uzsonnára csak gyümölcs, reggelire csak lassan felszívódó szénhidrát... percre pontos időben.. Kép Kép Kép
Később, amikor nagy nehezen ráállt a szervezetem a sok étkezésre, akkor jöttem rá, hogy mekkora mázlista vagyok, hogy nem volt soha hányingerem, vagy nem hánytam!
Bár, azt mondják, hogy a fiús anyukák nem hányósak!
Kitartás!!! Te akarsz kicsilányt!!! Biztosan megéri!!!
De ha kislegényke lesz, akkor is persze!!

Bálcsi ma nagyon nyűgös, idehozom... Egész nap hozzám akar bújni, és a cici kell neki! Persze nem az evés miatt... csak a cumika.. Az is én vagyok! Kép Kép

SbeaZsolti
Tényleg igazán köszi mindent! A lehetőséget, hogy Nálatok lehettünk!
Én is felteszem a fotókat, amit csináltam.. Mondjuk Kecskeméti topiktali 2 ??

KépKép
mino

Sziasztok!

Nagyon szívesen a vendéglátást. Ha valamelyik gyerekkel nem bírtok csak nyugodtan hozzátok el egy kis "beszélgetésre"

Roz!
fertőtlenítés megy a fülbevalóra is. Kenőcsre ha szükség van jelentkezek és megyek érte. A ceglédi úton va egy Kő Galéria. Ott is érdemes szétnézni. Majdnem kint van a Metronál. Niki fényépezője és egy pár cerka itt maradt.

Syg!
Köszi a zenét. El is felejtettem Robitól kérdezni, hogy milyen kiaszerelésben és mennyiért vannak az üdítők. Nekünk ugyanis vn egy vendéglátóipari egységünk és ott is van üccsi, bár a bor jobban fogy Kép
A legközelebbi disznóvágásunkra majd meghívlak és Te fogod a kolbászhúst keverni. Ok?Kép

Kobudo!
Nektek egy fénykép lemaradt:

Kép

Ja!
Gyümölcsrizs és Kobsüti nagyon fincsi voltKép

Bocsi, de Lilla hiányol Minket. majd benézünk.

Zsoltipapa minden babát puszilKép

KépKép
KépKép
sbea

váúúúúúúúúúúúúúú
bekattanok
eltűnt amit írtam..igaz közben tisztába tevés, vígasztalás, apa üdvözlése, apától elköszönés volt...
KépKépKépKépKépKép

KépKép
mino

hali,

nana, nekem a "csak" hányinger 11 hét volt, utána még 5-6 hétig elő-előfordultKép
próbáld ki a homeót, sztem ha nem is múlik el, javulni fog.
védőnőhöz akár a 15. héten is ráérsz menni, úgysem csinálnak addig semmit.

erszényes, nekem is mélyen tapadt a lepény, de ahogy nő a méh, az is fentebb kerül. ha nem, az gáz. egyébként meg azért kell rá vigyázni, mert vérzést okozhat. ha bármilyen kicsi vérzést észlelsz, doki.

lili, nem mondom, hogy nem tetszik neki, el is aludt rá. úgy értettem, ha neki nem tetszene.

majd folytatom, mert itt sír az ölemben.

Kép
sygnum

itt vagyok egy pár sorra

syg
köszi a mailt beszélünk még erről de nem volt időm irni olyan lassú ma gép nem tudom mit töltöget apa dc-vel

erszényes
ebben nem tudok neked segiteni ehez nem értek mármint a méhlepénye sdooghoz a kutyu jaj niki nagyon meg volt érte örülve de apa lefujta mert tul nagy Kép

nana
én csajokkal nagyon hányos voltam ákival 1 szer dobtam csak ki tacsott
nekem semmi nem jött be sem b6 semmi persze akor még nem ismertem a homeot nem baj majd a 4. nél Kép Kép

seriff
ne is mond én is sokszor fogom vissza magam mert amitó itthon megy felujítás mindenbe bukdácsolunk főleg a fenyő asztal lábába belerúgni isteni Kép Kép

mino drága
telcsin te már meg voltál Kép
várlak bennteket a 7en valamikor

kob
örülök hogy jók a rucik a most keresgélek zsolti apu mellett kami is sokat van emlegetve Kép

sam
merre jársz ????????????????

egyébként a koonyhával és étkezővel szerintem még ma végzek már olyan jó hogy minde lassan helyére kerül még holnap szegőt raknak apáék parketára mert az nem lett kész varárnap

még egy kérdés az egész város felkütatam SOS niki barbis függönyt rendel a szobája és rózsaszin ágyat az ágyat megoldom de minden hol hiánycikka barbies függöny nincs kedvem hónapokat várni rá valki nem tudja hol találhatnék

néztem akéttemplom közt a zsuzsiban és luther udvarban hol lehet még nagyon kellene megígértem neki

még jövök csak adrit lefktetem

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Talán a faktumban mintha lenne katalógusban. De ez abszolult nem biztos.

KépKép
KépKép
sbea

bea

eza faktum hol is van ??

Kép

Kép

Kép
roz23

A szil-coop mellett a red colt gardennél

KépKép
KépKép
sbea

a szikcopot be tudom lőni na de ze red colt nem sokat mond én itthon ülö banya vagyok ám Kép Kép bár apa ott dolozott 2 évig szil-coop ban bizti tudja hol van kösz i Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Itt vagyok megint.

Lili, Seriff, reggel, amikor betettem a BabaZenét, Leona tátott szájjal, mozdulatlanul fülelt. Szóval észrevette és soláig (5 perc) így mozdulatlanul hallgatta. Aztán ma minden elalváskor erre aludt el és egyik altatás sem volt hosszabb 10 percnél. Szóval lehet, hogy tényleg működik.

Lili, a gyümölcsrizst én találomra szoktam csinálni. Mondjuk 1 bögre rizst felteszek 1 bögre vízben főni, fedő alatt. Azért vízben, mert ha csak tejben főzöm, akkor sokáig tart. Aztán ha beszívta, elfőtte a vizet, akkor 1 bögre tejet teszek hozzá. Innentől meg mindig nézegetem, hogy jó-e vagy még kell főzni. Ált. kell még, így mindig teszek még hozzá tejet. Ezt addig, amíg meg nem fő a rizs. Az sem baj, ha túlfőzöd. Aztán vagy friss gyümivel, vagy befőttel összekeverem, vagy mint most, rétegesen pakolom. A tetejére meg vagy tejszínhabot -de én azt nem szeretem- vagy pudingot lehet tenni. Ennyi. Ja, meg főzés közben persze cukor, de egy kis vaj és citromhéj is mehet bele.
Tel.számot és címet küldenél emilben?

Kobudo, na jó, akkor azt mondom, hogy nem szeretek. Meg hát csak azt tudja finomra csinálni az ember, amit szeret, nem?

Roz, ok, beszélünk még róla, de talán Robi jobban ért majd hozzá.
Van alattunk egy méterárubolt, ismerem is a tulajt, majd megkérdezem. Milyen színű kellene?

Bea, csak azt ne! Mármint disznótort. Brrrr....Hús,hús és hús. Nem nekem való.Kép
Zenét szívesen.
Küldenél emilben tel.számot?

Kép
sygnum

Syg!

Telcsiszám benne van Kobudo táblázatában is, de küldöm e-mailben is.

Nem kell valakinek strucc hús?

KépKép
KépKép
sbea

Strucchús? Rántott strucccomb? Honnan van ilyenetek?Kép

Kép
seriff

Melyik része a struccnak? Comb? Mell?

Kép
sygnum

Lili, Bea, köszi, megnéztem a táblázatban, amit kértemKép Előbb is megtehettem volna, bocs!

Kép
sygnum

Jó Reggelt!

Syg,Seriff!
Látom felcsigáztam az érdeklődéseteket.
Egy ismerősnek van 6 strucca és idén meg akar szabadulni tőlük ezért oktober-novembeerben levágja őket, és ad el húst. Lehet combot,mellet is kérni, meg bármit. Állítólag a zúzája hatalmas. Az is finom. metroban is lehet kapni, de ott a fene tudja mikori szállítmány, ez meg biztos friss lesz. 2000-2200 Ft-ba kerül 1 kg hús. Nem olcsó, de állítólag finom. Múltkor kaptam tojást is, csak sajnos már régi volt és nem lehetett megsütni. Ha érdekel szóljatok.

Roz!
Este Bea mondta, hogy a tiszti klubbos turiban szokott látni készre varrva ilyen függönyöket, meg ahol van függöny a turiban ott általában vannak ilyen mesések is. Tegnap a Győzikében volt a kiscsaj szobája és ott is hasonló volt a függöny. Esetleg még nézd meg a Wesselényi utcai függönyszalont, meg a bocskai sétányon a Stefániát.

Szép Napot!

KépKép
KépKép
sbea

köszi a sok-sok infont akkor ujra utra kelek Kép

syg
én ugy tudom ebből 1 fajta van a kedvenc színed rózsaszín Kép ha megkérdeznéd megköszönöm

beáék
ha syg nem tal akkor megnézem nekünk azért nem jó a készen kapható mert tudjátok ilyen menyezti sinek vannak a diszcsik miatt nem sima csipeszes karnis de hátha találok igazán elég nagy barab kellne majdnem 3 méter
győzikét nem láttam
mert a csajok hancúroztak

amióta adri ágy viszakerült egyszerűen nem hajlandó szobájában aludni és este 8 as elalvás is küzdésbe torkolik mindig lefkszek vele ringetom...semmi nem használ az este 11 kor érte földön az álom maó nem tudok vele mit csinálni apa teljesen ki van bukva hogy mi lesz ha ákival is küzedeni kell majd ( mondjuk én küzdök velük nem tudom mit variál Kép )

megyek mert áki rázenditett

Kép

Kép

Kép
roz23

eszembe jutott mégvalami syg nem tudom épitkezéssel ti hogy álltok a pa most olyan konektorokat vett ami már gyárilag gyerekvédelmis tök praktikus nálunk a csajok simán kiműtik a konektor védőt Kép Kép és 15 ft drágább mint a sima konektor

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Húúú... milyen hisztis-nyűgös ma regel Bálint! Most meg kikattanva húzza a lóbőrt a karomon.

Tegnap az eltünt írásomban dícsértem Leot a pörgés miatt, és hogy milyen jól megvolt más karjában is, és az alvás miatt!
Syg
Nagyon köszi a CD-t!! Ha Nektek is jó, lehet, hogy arra ugrok ma felétek, mert ma SBeáékhoz is beugrok, elvihetném Nekik is! Remélem nálunk is hatásos lesz a babazene...
Ha régezezitek a gyümirizst, a szintek közé lehet szórni fahéjjas-cukrot, vagy kakaót. Vagy akár egy gömbölyű aljú tál aljára baracklekit, úgy bele az összekevert rizst, majd jól behűteni, aztán ráborítani egy tálra...
Mi is láttuk a tegnapi Győzikés Barbi függönyt..Kép
Nana
köszi a fogyós megjegyzést, de nem emléxel?? Amikor mi találkoztunk, még 2 in 1 voltam! Még jó, hogy vékonyabbnak látsz!! KépKépKépKépKép
(Rendesen depibe burulnék, ha nem így lenne..)
Bár a császárt követő 4-5 napban leugrott rólam 11kg, asszem érthetően.
Remélem Sam és Patriot legalább olvas minket!!
Jaj Syg! mig el nem felejtem! A homeós Dr néni száma kellene! Andris már kérdezte, hogy felhívtam-e, kértem-e időpontot.. Olyan klassz, hogy ilyen sok homeós könyvet hoztál a talira, de hirtele azt sem tudtam, hogy fogjak hozzájuk.. Végül sem a diabeteszre, sem a reum-fájdalmaimra, sem a pattanásaimra nem kerestünk semmit.. Annyira szétszort voltam! Olyan jó volt ennyi babával együtt!

KépKép
mino

Roz, ezt meg Neked!! Kép
Kép

KépKép
mino

Imádjuk az "akváriumot"! (halas forgó)

Kép

KépKép
mino

Syg,

így van, amit szeretsz, azt lehet finoman megfőzni. Bár én régebben szerettem a pörköltet (főzni akkor sem főztem), amikor Kamilla elkezdtett eszegetni, simán elhagytam, mert nem akartam, hogy ilyeneket egyen. Akkor jött a vegán főzőtanfolyam, bár Lackó néha reklamál érte, akkor szoktam mondani, hogy ha hazamegyünk a szülőkhöz,ott úgyis mindig magyaros, zsíros kaja van, én nem vagyok hajlandó csinálni. Csirke, pulyka (most ritkán), néha sertés.

Roz,

a Kéttemplom köz lett volna az én tippem is, de olvasom, hogy ott már voltál.

Bea,
strucctojás? Abból bizti elég egy tojásból rántotta az egész családnak, mi?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Mino,

nagyon édes kisfiús Bálint ebben a cuccban.

Kép

Kép
kobudo

Köszi Kob!
Roznak köszönhetjük! Kép

KépKép
mino

Jaj de hülye vagyok!!! Kép Kép Kép

Én is feltettem azt a pár képet, amit gyors fotóztam, mieéőtt elmentünk volna Beáéktól!
"Kecskeméti topiktalohoz" a címe! Zsoltiapu albuma alatt!

KépKép
mino

Mino,

nagyon jó képeket csináltál, köszi!

Kép

Kép
kobudo

mino

tényleg nagyon szuperek a képek Kép

nana
mai reggel hogy indult ? dani meddig van maminál
pihenj amig csak tudsz Kép

ma megfogadtam hogy befejezem ezt az eddigi életmodóm mert ez igy nem lesz jó
tegnap este 10 kor jöttem rá hogymég egy falatot sem ettem mindig ugyszoktam hogy amig esznek a csajok csinálom azokat a dolgaimat ait akkor nem tudnék mikor rajtam, lógnak és igy én végül elmaradok aztán este 10 kor kapok észbe hát persze hogy ugy nézek ki mint egy malac ugy kész meg beszigoritok mert ez már nem állapot

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Újra vagyok én is, és becsületesen végigolvastam az elmúlt négy nap termését:-)

Bea, köszönjük a talit, nagyon jól éreztük magunkat, Kob, biztosan fogunk menni, ha még lesz, sőt, ahogy ígértem, mehetünk apu tavához, horgászós sütögetős bulira is.

Nana, én még csak most olvastam, gratulálok a picibabához. Az elején én is így jártam, nekünk kicsit kacifántosabb volt annyival, hogy nem volt peteérésem, erre kaptam gyógyszert három hónapig, aztán már felírták a peteérés segítőt, csak azzal meg kellett volna várni a következő menstruációt. Na ezalatt lett fertőzésem, gyorsan ugrottam a dokihoz, hogy nehogy a következő hónapban meg ez legyen a gond. Szóval megnézett, felírta a Kliont, és azt mondta, azért ezt, mert ha terhes vagyok, akkor sem lesz belőle gond. Hát lehet, hogy ő már látott valamit, mert akkor nagyjából 10-12 napos terhes lehettem, és tényleg nem lett gond.

Lili, a bemutatkozást bepótoltuk:-)

Képzeljétek, most ahogy olvasgattam, betettem a babazenét, hát nem tudom, hogy tetszik-e Lilinek, de nagyon rúgdal rá. Egyébként ezt tényleg nem tudom eldönteni, hogy ha valamire hevesen elkezd mocorogni (pl. autókázás), az tetszik-e neki, vagy épp ellenkezőleg.

Erszényes,
nekem is mélyen fekvő méhlepényem volt, egészen a 30. hétig, csak mellső fali. Elvileg csak annyi, hogy jobban kell vigyázni a hajolással, emelgetéssel, házasélettel, mert állítólag a méhszájhoz közel nehezebben tapad, és nehogy sérüljenek benne a hajszálerek. Ezért kérdezték a vérzést. Szülésig elvileg más gond nincs vele, nekem a doki azt mondta, ha így marad, akkor inkább császározni fog, mert ahogy a baba ékelődik a szülőcsatornába, nyomja a méhlepényt, és akkor az nagyon tud vérezni, ami egyikünknek sem jó. Most a 30. héten már jó helyen volt. A volt pasim feleségének hátsó fali mély lepénye volt, az övé is elvándorolt jó helyre, szóval még ne aggódj miatta.

Na jó sokat írtam. Tényleg még egy: Ma töltöttem a 7. hónapot, Lilinek elvileg mához két hónapra kellene kibújnia.
És holnap ismerjük egymást a férjemmel két éve, nagyon ki kellene találni valamit. Õ olyan figyelmes, már három meglepim is van állítólag, nekem meg semmi ötletem. Azért belegondolva nem apróztuk a dolgokat. Két év alatt összeköltözés, eljegyzés, esküvő, és egy 7. hónapos Lili baba. Remélem új ház is lesz, bár most már az ügyvédnél, pernél járunk:-(

Üdv mindenkinek4
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még egy kérdés:
Beszéltem ma a szülőszobával, még jó, kiderült, hogy jövő hétfőtől kellene tanfolyamra mennünk, mert a következő már elég későn lenne. Azt mondták, hogy döntsük el, mikor akarunk "túlesni" rajta, elvileg még a következő is beleférhet, de nem hiszem, hogy 38 hetes terhesen én ilyenekre szeretnék járni.
Szóval mi történik ott, tényleg olyan rémes, hogy "túl kell rajta esni"??????

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

milyen pernél jártok? A fizetésbeszámítás miatt, amit a talin említettél, vagy más is van?
Szülésfelkészítő: semmit nem kell túlélni, arra gondoltak szerintem, hogy sokan is lehetnek, és a végefelé már nehezebb Neked is elviselni a tömeget. Szóval szvsz menjetek el most hétfőtől, csak 3 alkalom. Mi ott talélkoztunk először Minoval és Lilivel, emlékeztek? Hú, de rég voltKép Kép

Körkérdés: Ti mikor raktátok/szeretnétek átrakni a gyerkőcöt a nagykádba fürdeni? Mesi mindig beveri a fejét a kádba, ha egy nagyot rúg, pedig a nagy kiskádunk van...

Puszi, vasalok...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mino, a képek nagyon jók lettek. Kép
És tudom ám hogy amikor találkoztunk még 2 in 1 voltál. (még a pocid méretére is emlékszem)Kép De akkor is nagyon vékony vagy.(bár az a 11 kg jobb lett volna ha késöbb megy le...Kép ) Én még szülés után 1 évvel is ugy néztem ki mint egy...szóval duci voltam Kép
Annyit fogadkoztam most nagyon vigyázok, de erre az állandó rosszullétre csak az evés segit...már most gömbölyödök.Kép
Bálint nagyon édi! És ez a ruci!!! Nagyon "férfias". Kép
Ja még egy kérdés. A Bérczi Ildi-hez mennyivel korábban kell bejelentkezni? Látom a névjegykártyáján hogy csak szerda rendel. Tegnap hivtam de sajna senki nem vette fel. Kép

Roz, Danit tegnap este hazajött és öszintén, most nagyon nehéz vele, mivel még beteg elég nyügös is és sokkal türelmetlenebb. Kép
Ezen tényleg sügösen változtatnod kell Roz. oda kell figyelned, enned kell napközben rendszeresen!!!

KépKép
KépKép
nana09

lina

mi nem vltunk egyszer sem szülés felkészítőn nem tuidok segiteni miért kell a per ?? mesélj Kép

kob
nálunk áki kb 5 hós kora óta van nagykádba
vasalni ide is jöhetsz mer ugy 3 hója minden zsákokban ált szerinted hogy nézneki Kép Kép igen ugy mint rucik amiket küldtem tiszta gyürött minden de nem volt időm vele fglalkozni bocsi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget a lepénnyel kapcsolatban. megnyugodtam, akkor még van kb. 10 hetem hogy jó helyre vándoroljon. Kép

Nana: nekem csak az elsőre kellet bejelentkeznem a Bérczi Ildihez, utána már ő adta a vizsgálat végén a köv. időpontot. Az elsőre szerintem 2 héten belül kapsz időpontot, mert én is kaptam viszonylag hamar.

Hízás: én egyfolytában azon parázok, hogy csak 10-12 kg-nál ne szedjek fel többet.
Holnap töltöm a 20. hetemet és eddig kb. 3-5 kg között szedtem fel de nem tudom pontosan hogy mennyit mert minden mérleg mást mutat.
Lehet hogy jobb is. Kép

Lina: ti aztán tényleg gyorsak vagytok. Kép
Nekem májusban lesz 10 éve hogy ismerem a pasimat, akkor kezdődött (szemezés, udvarlás stb.) és februárban 5 éve hogy végre összejöttünk . 4 éve költöztünk össze és most 4 hónapos Minijanika.
Ja és esküvöt nem akarok még mert nem akarok semmit elsietni. Kép Pedig tökéletes pár vagyunk és nála jobb embert nem is tudnék magam mellé elképzelni és apának sem.
Kép
na most én is bőbeszédű voltam.
Szép napot mindenkinek!

KépKép
erszényes

Nana, az Ildihez olyan két héttel korábban érdemes bejelentkezni. Mi úgy szoktuk, hogy mindig az adott időponton már ad a következőre. Õ tudja, hogy mikor kell jönni, hanyadik héten, kiszámolja, és akár 5-6 héttel előre lefixáljuk a következőt. Most a 30. héten kaptunk a 38-ra.

A per meg azért kell, ha kell, mert ugyan lenne másik banknál lehetőségünk, de addig, míg minden papírunk náluk van, nem tudunk lépni. 2 hét döntési időt ígértek, mi már az 5-nél járunk. Hetente derülnek ki, hogy új papírokat akarnak, mindig péntek du. 3-kor, hogy már intézkedni se lehessen. Azt, hogy a táppénzemet nem akarják elismerni, illetve az, hogy nyolc éve lezárt ügyekről jogerős bírósági ítéletet kértek, az mind a kettő jogsértő. Van egy ügyvéd ismerőse Szlávának, aki azt mondta, hogy ugyanezzel a bankkal, ugyanilyen ügye már volt, és símán elintézte, peren kívül. Meg ugye lassan azt a lehetőséget is elveszik, hogy máshol tudjunk intézkedni, mert kifutunk az időből.
Létezik un. biztatási kár, erre 4-5 millió kártérítéseket ítélnek meg, de ezt már a végső esetnek szánjuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget a lepénnyel kapcsolatban. megnyugodtam, akkor még van kb. 10 hetem hogy jó helyre vándoroljon.

Nana: nekem csak az elsőre kellet bejelentkeznem a Bérczi Ildihez, utána már ő adta a vizsgálat végén a köv. időpontot. Az elsőre szerintem 2 héten belül kapsz időpontot, mert én is kaptam viszonylag hamar.

Hízás: én egyfolytában azon parázok, hogy csak 10-12 kg-nál ne szedjek fel többet.
Holnap töltöm a 20. hetemet és eddig kb. 3-5 kg között szedtem fel de nem tudom pontosan hogy mennyit mert minden mérleg mást mutat.
Lehet hogy jobb is.

Lina: ti aztán tényleg gyorsak vagytok.
Nekem májusban lesz 10 éve hogy ismerem a pasimat, akkor kezdődött (szemezés, udvarlás stb.) és februárban 5 éve hogy végre összejöttünk . 4 éve költöztünk össze és most 4 hónapos Minijanika.
Ja és esküvöt nem akarok még mert nem akarok semmit elsietni. Pedig tökéletes pár vagyunk és nála jobb embert nem is tudnék magam mellé elképzelni és apának sem.

na most én is bőbeszédű voltam.
Szép napot mindenkinek!

KépKép
erszényes

Erszényes, ez a Minijanika olyan aranyos...:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mino, Robinak fáj a torka és tüsszög, ha jöttök, akkor tényleg csak a CD-értKép
De Lilihez akkor még mindig nem jutott vissza a CD, vagy Beával szoktak ők találkozni?
Tel. számot máris küldöm emilben.

Kobudo, Leona kb. 3-4 hetes korától a nagykádban fürdik és imádja. Ill. imádta péntekig, amikoris kicsit melegre sikerült a víz, azóta sír. Úgyhogy tegnap nem is fürdettem, csak lemostam, hátha majd 1-2 nap alatt elfelejtiKép

Roz, függönyt megkérdezem.
Konektorok, kapcsolók már rég megvannak. Az építkezéssel egyébként úgy állunk, hogy van lakhatásink, akár be is költözhetnénk. A konyhabútor most már mindjárt kész, szőnyegeket kell még lerakni, lépcső-, teraszkorlát hiányzik, na meg az emeleti fürdőszoba teljesen.

Lina, mi egyszer sem voltunk ezen a tanfolyamon vagy szülőszobalátogatáson vagy mi a szöszönKép

Bea, struccot lehet, hogy kérni fogunk.
A gyümölcslésűrítmények 1 literes tetrapackban vannak és 1450 Ft-5%/nettó a mostani ára. Ebből 10 liter gyümilé lesz. Ananász, grapefruit, narancs, nektarin és eper.

Én ma egy kicsit szomorú vagyok, mert Leona megint 1,5-2 óránként ébredt fel. Viszont reggel mellettem meg EGYEDÜL ELALUDT!!! Egyszercsak azt vettem észre, hogy nem beszél és nem mocorog, csak szuszog. Engem meg kitúrt a helyemről.
Ma ő is nyűgös lesz, több, mint egy órán keresztül nem tehettem le őt. De olyan kis drága!

Kép
sygnum

Sziasztok kedves Kecskemétiek!

Szeretnék betársulni ebbe a jó kis összeszokott csapatba, mint kecskeméti és mint anyuka, illetve kismama. (minden feltétel adott Kép)
Már elég régóta olvaslak benneteket, szinte már úgy érzem személyes kapcsolatban vagyok veletek.

Magamról néhány szóban: Petőfi városban élek, van egy 3 éves kislányom, Flóra. Illetve úton van egy kistesó, aki most 19 hetes. Holnap megyünk apával a- mostanában sokat emlegett- Bérczi Ildikóhoz uh-ra.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Üdv köztünk Pille!

De jó neked hogy már túl vagy az első 12 héten.

Flóra gyönyörű név, az én kisfiam is 3 éves (ill. lesz januárban) Kép

Bérczi Ildiről jut eszembe, Jövő hétre betudtam jelentkezni!
Apának most lesz a 30. szülinapja és ezt kapja ajándékba. Õ még nem látta (persze hisz még nagyon pici) de ez akkor is sokat jelent, NEKÜNK.
Amikor én a multkor már láttam ahogy dobog a szivecskéje, nagyon örült de láttam rosszulesett neki hogy ő nem láthatta. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szia pillle!
Üdv itt közöttünk!
Tudjátok már hogy fiú vagy lány lesz vagy holnap az Ildinél derül ki?
Kép

KépKép
erszényes

szia pille
örülök hogy csatlakoztál Kép

syg ha találsz küldenél még hamupipőkét ? köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg!

Tegnap vettem cocculine-t. Akkor most a MagneB6-ot ne szedjem? Szerinted

KépKép
KépKép
nana09

Köszönöm a kedves fogadtatást Kép
Holnap remélem kiderül, hogy ki is lakik bent. De azért nem merem nagyon beleélni magam. Inkább arra koncentrálok, hogy rendben legyen vele minden. Most megyek először a B.Ildihez, eddig csak a kórházi futószalagon találkoztam vele, akkor nem volt túl kedves. Remélem kellemesen csalódom.

Nana, gratulálok Nektek a babóhoz! Olvastam, mennyire vágytál már rá. Remélem gyorsan túl leszel a hányattatott időszakon. Tudom nem vígasztal, de én is keresztül mentem ezen, hogy csak hányinger volt-szinte mindentől-de nem jött a megváltó róka koma. 12. héttől megszünt. És még csak gyógymódot sem találtam rá. Tudtam, hogy hamarosan vége lesz, és ez erőt adott.

Erszényes, közöttünk csak 1 hét különbség van Kép

pillle

pillle

én is pont ugyanezt tapasztaltam hogy olyan mogorva a bérczi bent a korházban én azt is utálom a kórházban hogy nem látom az uh -t meg hogy nem lehet képet kérni misolci a barátnőm és ott egy tv nagyságú kivetitő van a kórházba az uh hogy te is lásd vbabót itt mikor lesz ilyen ?? szerintem soha

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Pille,

üdv itt köztünk! Szép neve van a lányodnak, erről én is póbáltam meggyőzni a férjemet, de maradt az Emese. Az én "nagy" lányom is 3 éves, ill. júliusban múlt 3.
Dolgozol, vagy otthon vagy? Minden rendben a babucival?

Syg,
akor megpróbálom Mesit én is nagy kádban fürdetni.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

nana, szedheted azt is, a 2 nem zárja ki egymást. én is szedtem, de én a b-vit-t. sokkal olcsóbb.
kipróbáltad már a cocculinet? segít? elméletileg fél órán belül hatnia kellene.

szia pillle!

roz, méterárusnál ebédszünet van, később még megkérdezem.
Kép
Kép
Kép

Kép
sygnum

roz, www.animatieplaatjes.nl itt rengeteg kép van, igaz hamupipőke nincs több.

Kép
sygnum

De kedvesek vagytok! Bár ezt már régóta tudom Kép
Babóval minden ok, legalábbis mocorog ezerrel már a 15-16. héttől.

Kobudo,Nana! Szerintem is szép név a (Losonczi) Flóra, és jól cseng a vezeték névvel.Csajszim szintén júliusban töltötte be a 3-at, 11-én.
Dolgozom ezerrel, csak ma délután megyek ,mert taknyos a gyerkőc és nincs oviban. Délelőtt én voltam vele, du. pedig apa vigyáz rá.Bár ebben a pillanatban Seriff férje "ápolja" Kép

pillle

syg köszia sok képet Kép

pille nekünk februárban volt niki 3 éves Kép

super most hívtak az oviból hogy niki lázas Kép áki meg olyan nyügi hogy csak na mi van itt ma ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?