Sziasztok csajszik
csak egy gyors bekukkantásra futja, mert amíg Kehidán voltunk parketta csere volt nálunk és a szaladó lakást rendbe kéne vágnom, ráadásul tegnap értünk haza, még mosásom is van és holnap jönnek anyósomék, sógorom és férjem amerikába szakadt és most hazalátogató nagynénje háztűznézőbe, úgyhogy egy ebéd menüt is össze kéne rittyentenem.
Szóval: nagyon köszönöm a sok-sok hozzászólást AFP és ciszta ügyben.
Kehidán jól megemésztettem a dolgot plusz beszéltem a Praxissal.
Végeredmény, hogy semmiféle vizsgálatra nem megyek, még vérvételre sem. Praxisék elmondták, hogy cisztát a babák 99%-nál tudnának találni, ha épp azon a napon mennek UH-ra illetve, ha úgy tartják a UH fejet. Ez tök normális, no para és ők általában ezt nem is mondják, mert akkor az anyukák 99%-a sírva menne haza feleslegesen.
AFP-mre ők azt mondták felejtsem el, 0,9 az jó és a HCG-s 46000 (ami MOM-ban 1,8) az is teljesen oké.
Ráadásul beszéltem azzal a genetikussal is, akiknél a vérvétel lenne és azt mondta, szerinte oké az AFP-m, a ciszta meg egy tök normális fejlődési dolog, de ha nagyon aggódom csináltassam mega vérvételt.
A kórházi genetikus sem akart rábeszélni a szúrásra, csak azt mondta neki fel kell ajánlani, de nyugodt szívvel elenged, ha mást döntök.
Arni meg nem nagyon aggódott.
Szóval mindezt végigrágva és újra gondolva/érezve, úgy döntöttem nem csinálok semmit.
Egyébként egyáltalán nincs bennem rossz érzés vagy nem jut eszembe percenként, hogy jujjj, most mi van. Csak akkor hirtelen a vizsgálaton szíven ütött.
Kehida: szuper fantasztikus volt. Nekünk irtózatosan jó, hogy volt külön légterű babaszoba a szobán belül, így mi is és Bálint is nagyon jól tudott aludni. Reggel 8-ig aludt, ami előtte még talán sosem fordult elő. Imádta az egészet, vidám volt egész nap, szereti a nyüzsgést. Mi is marha jól pihentünk, én imádtam hogy teljes ellátáson voltunk, szóval klassz volt.
Mindjárt dobok fel pár képet.
Újabb tali fotók is nagyon klasszak.
B-nek még folyik az orra, de doki szerint ez már a fogak miatt van. Talán a hátsók jönnek, mert irtó kemény, fehér és duzzadt.
Kriszta
Már megint fiú? Nektek is?
Hogyhogy nem biztos, úgy feküdt vagy nem 4D volt?
Szülinaposok
Sok boldogot!
Zita
Szép nagy poci. Én is teszek fel egy 19 heteset
Nnna, ahhoz képest hogy nem akartam sokat írni, úgy látszik inkább itt trécselek, minthogy takarítsak
Edit 19+3