Új privát üzeneted érkezett!

Na végre! Apa hazajött és bevarázsolt a topicba. Megnyugtat némiképp, hogy neki is nehezen sikerült.

Cat: köszi, hogy feltetted az elérhetőséget!

Karmen: megpróbálom pótolni a feliratozást, csak még nem tudom hogyan kell, de hátha sikerül valahogy.

Edi: nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a meghívást! Gondolom távozásunk után ismét volt alkalmad a központi porszívó hosszas próbálgatására!Kép

Tartozom még nektek a DIÓS KENYÉR recepttel, íme:

25 dkg liszthez keverjünk
1/2 csomag sütőport és
10 dkg durvára vágott diót valamint
1 púpos kávéskanál fahéjat
csipet sót

20 dkg barnacukrot (lehetőleg nádmelaszos)keverjünk el
3 tojással valamint
5 "púpos" evőkanál melegített mézzel (ez kb. 1 dl és elég langyosra melegíteni a mikróban)

Utóbbi keveréket adjuk hozzá a szárazanyagokhoz és keverjük el alaposan (ne robottal!).
Kivajazott, lisztezett őzgerinc vagy gyümölcskenyér-formába töltve (legyen a formában 4-5 centi helye a peremig felmagasodni) 140 fokon 2 órát süssük.

Fontos: a keverést ne robottal, hanem fakanállal végezzük, különben habos lesz a tészta és kifut a sülés közben. Vegyes virágmézet szoktam használni nem akácot, mert előbbi aromásabb. Aki szeretné, hogy karakteres mézes ízű legyen, az tegyen hozzá mézesfűszer keveréket!!

Mindenkit pusszantok és várom a többiek képeit!!!

Virág

KépKép
virág33

A taliképek szuperek, és nagyon irigy vagyok, hogy nem lehettünk ott.

Bogár Zsófija valami tünemény,zabálnivaló. Hóvirágék picije és igazi kiscsajos, nagyon bájos.KépKép Orsoly Lackójába rájöttem, hogy továbbra is szerelmes vagyok. Dana gyönyörű szép kiscsaj, elég lesz a pasikat elhajtani onnan. Különösen azon a képen tetszik, ahol int a társaságnak, hogy na mostmár lehet haza menni az én házamból. Az ideális családkép az Beáéké. Mosolygó Anyuka,Apuka, és bömbölö Csenge baba, aki gyönyörűség, és nagyon csinos.KépKép Somát egy képen sem látom, ellenben Sára nagyon nagy kislány lett már. Marcsi Levikéje is nagyon sármos pasi. Orsi Levije és Mátéja már a képeken is nagyon jó kisfiúknak néznek ki, de az életben is nagyon rendesek, mit nem adnék ilyen magaviseletű gyerkőcökért.KépKép

Na megyek, mert szedik szét a kérót. Majd jövök szülinapi képeket feltenni.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

És egy kis nosztalgia, ilyen volt, és ilyen lett:

Oli születéskor és 1 évesen:
Kép
Kép

Samu születéskor és 1 évesen
Kép
Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Szoktalak olvasni titeket és érdekelne a tanácsotok autósülés ügyben.
A fiam 10 hónapos és majdnem 10kg, igy kicsi lesz lassan a hordozó.
Néztem a COSCO-t 9-36 kg-ig. Tudtok róla vmit. Az anyagi keretem olyan 25eFt. Saját kocsink nincs, ritkán utazunk akkor is max 1/2- 1 órát.
Előre is köszi!
Édesek a babáitokKép
Timi

Kép
Kép
tim30

Sziasztok!
GYakran olvaslak titeket és szeretném kikérni a véleményeteket.
A fiam 10 hónapos, majdnem 10 kg, ezért aktuális lesz az autósülés csere. Nem tudok dönteni.
Néztem a Cosco-t 9-36 kg-ig jó, elég jól ki van párnázva.
Nem tudom célszerű-e 9-18 kg jó ülést venni, elég széleshátú a fiam. Arról nem is beszélve, hogy ritkán és akkor is rövid utakra megyünk, mivel saját autónk nincs. Mit tanácsoltok?
Egyébként nagyon aranyosak a babáitokKép
Előre is köszi a válaszokat: Tim

Kép
Kép
tim30

Bocs,azt hittem az első nem ment el.

Kép
Kép
tim30

EdiKép
Most voltunk pár hete utoljára az egy éves kontrollon (kicsit megcsúszva). Minden rendben, így nem kell menni. Nekem is nagyon szimpatikus a doktornő és nem utolsó sorban, ő volt aki észrevette Bálint oxigénhiányból adódó izomtónus problémáját, senki más nem (ortopédia, saját doki).
Nem csak a nőgyógyászom miatt váltottam kórházat, hanem a kórházban működő gyerekorvosi gárda és a koraszülött osztály megléte miatt is.

KarmenKép köszi az adagolást. Közben egy másik topikon kaptam leírást egy topiktárstól, akik kifejezetten homeos rendelésen voltak és ott elmondták nekik hogy kell. Köszi
Most csak ennyi.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Timi! én Concord Trimaxot vettem, ez kicsit dönthetö is, 9-36 kg

Cat! Most már több köztük a különbség, már nem keverem öket mindig. Olyan furcsa milyen nagyon lettek a srácaitok is!

Edit! Nekik is ezt mondták ahogy én tudom?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

EdiKép
Szuper volt a tali.Miután hazaértünk, Csenge úgy beájult, hogy se fürdeni, se enni nem volt hajlandó felkelni.Kép

CatKép
Sajnálom, hogy lemaradtatok. Ha ez a két jó pasi még pluszban ott lett volna, Csenge tuti moderálja magátKép

Lányok, este felteszem a képeket, most már nincs annyi időm, de ami késik nem múlik.

HumiKép
Nagyon édesek a kis lurkók. Nekünk a dokinéni azt mondta, hogy a "hivatalos" álláspont szerint a testúlya hatodát kell megennie naponta a piciknek. Persze ez nem feltétlenül arányosan oszlik el egy nap. Én kíváncsiságból lemértem, és kb. annyit is evett.

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok!

Edike,
köszönjük a vendéglátást! Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Ennek ellenére apa azt mondta, hogy legközelebb a mamát vigyük magunkkal!

Cat,
gyöngyörűek a fiaid! Utólag is boldog szülinapot Nekik!

Én is megpróbálok valamelyik nap keresztelős képeket feltenni!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Sziasztok!

Edi!Kép
A tali nagyon szuper volt, alighogy elindultunk a férjem is megállapította, hogy ezek mindig olyan jók szoktak lenni. Viszont Dana akármilyen fáradtnak tűnt egy picit sem aludt a 2 és fél órás hazaúton és elég nyűgös volt hogy a kocsiban kell ülnie, úgyhogy szórakoztathattam egész úton. Itthon 3 nap után nagyon örült a játékainak, de úgy kifáradt, hogy vacsi helyett is csak tejet ivott és fürdés nélkül aludt el.
A férjem is nagyon jól érezte magát, utána azon szórakozott, hogy Lackó hol apának, hol apa bácsinak hívta. Kép

Virág!Kép
Nagyon jók a képek, és milyen hamar felraktad őket!

Nekem még csak most sikerült, eddig nem is mertem ide írni nélkülükKép, de felirat nincs alattuk, arra nem volt energiám, és még most megyek vasalni.Kép Talán a héten valalmelyik este pótolom majd.
http://kep.tar.hu/leone/50154031#2

Puszi, Leone

KépKép
leone

Szuperek a képek, és végre láttam Esztert, Somát, és Botit is. Nagyon helyesek. Lackó Next nacijának meg itt van nálunk a pici párja.KépKép Virágnak meg hatalmas a pocija. Én majdnem ekkorával szültem.Kép
Látszik, hogy nagyon jó hangulatú tali volt.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Leone!Kép
Nagyon jók lettek a képek! Sára végig "feliratozta" ki kivel hol mit csinál.Kép Köszi!KépKépKép

Hóvirág!Kép
Apa hősiesen viselte első taliját.Kép Mondd neki, hogy ne adja fel, eleinte Zoli is szenvedett, de aztán belejött és most már ő is élvezi. Emlegették is Szabival, hogy az első talin még elzavartam őket moziba, hogy ne legyenek láb alatt.Kép

CatKép
Jó pasik lettek a fiaid!KépKépKép

Puszi, Edi
edi

SziasztokKép
Picit eltűntem mert 3 napig tartott a gyerkőcök szülinapja de nagyon élveztékKép Képet még sajna nem tudtam lekicsinyiteni igy várat magára a feltöltés.Kép
A tali képek nagyon jók lettek, jó volt látni a sok boldog szülőt meg a gyerkőcöketKép

Puszi:Doris
doris

SziasztokKép
Leone a ti képeitek is nagyon jókKép

LányokKép
Kép Kép Kép
Kicsit zaklatott érzésekkel írok.
Most jöttünk meg a kórházból. AFP utáni UH volt, ahol megállapították, hogy a jobb agyában van egy 5 mm-es ciszta a babának. persze azonnal hozzátették, hogy ne is foglalkozzak vele, de azonnal leküldtek a genetikára, mert AFP-m alacsony lett: 0,9 MOM viszont a B HCG meg tól magas 46000 a kettő aránya gáz és mivel 33 múltam, szerintük SOS magzatvíz vizsgálat kellene, mert 3 ezrelék, hogy sérült a baba.
Én mondtam, NEM!!!
Arni sem kérdőjelezte meg a döntésem, ugyanakkor szarul érzem magam, bár tudom, hogy nincs semmi baja Milánnak.
Múlt héten pl. Praxisban még nem is volt ciszta.
Azért felhívtuk a Boglár vagy Bolgárkerék utcát, csinálnak vérvételt jövő kedden és csüt-re lesz eredmény, akkor leszek 20 hetes, de kérdem én, ha azt mondják 5 a 100-hoz vagy 1 a 10 millióhoz hogy sérült a gyerek, akkor mit csinálok, ilyenért ugyan el nem vetetem!!! Ráadásul 25 ezer Ft.
A hasamat meg nem engedem szúrkálni.
Szóval most tanácsot kérnék tőletek. Légyszi-légyszi!
Egy kétségbeesett, ugyanakkor fia egészségében biztos Edit 18+5 (Uh szerint 19+0)

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
Nagyon szép kismama vagy.Óriási a pociKép!
Edit
Nagyon nehéz bármi tanácsot is mondani, mert úgyis Te döntesz. Nekem a korom miatt kellett mennem magzatvíz vizsgálatra és mindent bevetettem a dokimnál, hohy ne kelljen. Jó volt az AFP-m,a Praxisban is azt mondták minden OK, de végül mégis rábeszélt a doki a szúrásra. Így utólag nem bántam meg, mert egyáltalán nem fájt (csak a lelkemnek, de annak nagyon). Utána szigorúan betartottam, hogy három napig feküdtem, két hétig nem emeltem, vigyáztam magamra és nem is volt gond.A magzatvíz vizsgálat nem arányszámot ad, hanem feketén fehéren megmondja, hogy minden OK, vagy gond van. Bálint mellett ezt biztos nehéz lenne betartani, de ha kell, hát kell.Próbálj meg beszélni a Praxissal és nézzék meg újra a mostani eredményeid tükrében és kérdezd meg érdemes menned szúrni, vagy vérvizsgálatra.Én hiszem, hogy minden rendben van a babával!!!!!
Lujza
lujza

Sziasztok,

Nagyon szuperek a tali képek! A gyerekek meg gyönyörűek, és nem udvariasságból mondom!Sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni. Sajnos beigazolódott, hogy jól tettük, mert hétfőn Zétinek már 39 fokos láza is lett az addigi hőemelkedés helyett. Volt a doktor néni. A torkára gyanakodott, így kapott gyógyszereket. Tegnap éjjel még láza volt, de ma éjjel már nem, és napközben is elég jól volt. Szerencsére napközben jól aludt, így remélem, hamar kialussza a betegséget.

Reditke Kép nekem is ugyanez volt. Alacsony MOM (nekem 0,7 volt), és magas BHCG. Engem is azonnal hasba akartak szúrni, és amikor nem engedtem, akkor Arni nagy piros betűkkel beírta a kiskönyvembe. Úgy nézett ki ott, mint egy bejegyzés a rossz gyerek ellenőrzőjében.Kép Nem mondom, hogy nem ültették el bennem a rossz érzést, de valahol a lelkem legmélyén mégis biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz. Azért persze másnap elrohantunk a Praxisba egy újabb UH-ra, ahol nagyon alaposan újra átnézték a babát. Amikor ott is megnyugtattak, hogy semmit nem látnak, akkor már kicsit nyugodtabb voltam. Persze ezzel gondolom most nem nagyon segítettem neked, hiszen én nem tudok a helyedben dönteni. Csak azt akartam mondani, hogy sokszor hoz ilyen eredményt az AFP, ez önmagában még nem jelent semmit.
Ja, a vérvételre én is bejelentkeztem, aztán nem mentem el. Ugyanez volt a dilemmám, mint neked. Mi van, ha mondanak egy arányszámot. Attól én nem leszek okosabb.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Lányok, itt vannak a tali képei, néhány képhez tettem névlistát is.

http://kep.tar.hu/szonyibeata/50154313/16807984#2

ReditkeKép
A 0,9 MOM nem alacsony. A magas bhcg-nek számos oka lehet, pl. utro, vagy bármilyen hormongyógyszer megnyomja. Nekem ugyanez volt a felállás, Csengének hálistennek semmi baja. Engem is szúrni akart a genetikus, de nem engedtem. Amúgy 31 múltam. A bhcg-t jól írtad, tényleg 46000? Ez milyen mértékegység?
Ja, csak hozzátenném, a barátnőmnek 6-os(nem viccelek) Afp-je lett, a babájának az ég világon semmi baja.

Bea

Bea
regibeus

Bea!Kép
Nagyon jók a képek, örülök, hogy Orsi ikreit lefotóztad az etetőszékben, sajnáltam hogy arról lemaradtam.
Dana képeit majd elküldenéd nekem nagyban a mail címemre?

Puszi, Leone

KépKép
leone

EditKép
Most írta az ikresfórumba Ikresanya, hogy felszívódtak a plexus ciszták a babák fejében, amiket pár hete láttak, tehát ettől nem kell tartani.

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Én is ciszta témában irok. Nálunk is volt ciszta mindkét gyerkőc buksijában ráadásul olyan érdekes volt, hogy teljesen azonos helyen produkálták. Nálunk fél éves koruk körül nyugodhattunk meg vagyis jó néhány hónapig izgultunk de szerencsére a méretük nem változottKépDrukkolokKép Magzatviz vizsgálatot jómagam nem engedtem mert nem akartam kockáztatni egy "gyanú" miatt amit az UH-ok nem erősitettek megKép
AlenaKép
Jobbulást kivánok ZétinekKép

Puszi:Doris
doris

Edit Kép
menj el Praxisba szerintem is! És nyugi Kép
Látom nevetek megvan, de jó! Nálunk is fiú néz ki, de még nem tartunk sehol sem a névválasztással..

talis képek szuperek!

Kriszta
19+
soraya

Edit! nekem nem volt gond, én akartam az amniót a korom miatt lehetett is, én a köv. is elmegyek. Nem tudom mit tennék ha beteg lenne, de azt akartam biztosan tudni még 5. hónapig hogy szinte biztos hogy nem beteg.

Beus! Köszi a képeket, és a feliratot!! Irtó irigy vagyok a tali miatt!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SorayaKép
Gratulálok az újabb pöcsöshöz! Hogy fogják hívni ? Martinról nincsenek képek ? HOgy vagytok ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone

átküldtemKép

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok MamikKép

Én is csak olvasó módban vagyok-talis képek szuperjók, egytől-egyig gyönyörűek a babák/gyerkőcök!
DorisKép
Boldog 2. szülinapot Lilcsinek és Gerinek!KépKép
CatKép
A kispasik nagyon jóképűek és irtó csinikKép!!!
SorayaKép
Gratula a kisfiúhozKép
EditKép
A többiek azt hiszem mindent jól és részletesen leírtak, én személy szerint egyetértek azzal a véleménnyel, hogy csak a gyanú miatt ne szurkáljanak feleslegesen..biztos vagyok benne, h. minden okés a babókáddal, az AFP-t különben is egy elavult vizsgálatnak tartják nagyon sokan.

pusz mindenkinek
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

köszi a gratulákat Kép
Nevunk nincs, nekem tetszene a Benjamin, Oliver, Valentin, Jonatan, Gabriel. Férj még finnyog mindenre...van idonk.
Amúgy jól vagyunk, nálam van némi keményedés para, de nem nyílok, "csak" pihenni kell(ene)

Cat, nagyon nagyot nottek a fiúk! Helyes kispasik Kép
Orsiék? Lassan ok is szulinapoznak.

Itt vannak a mi 1 éves képeink, elvittuk Martint fényképészhez:
http://kriju2000.1g.fi/kuvat/Martin/2005/Profi_fotok_08.2005/

Pussz
Kriszta
soraya

KrisztaKép
Nagyon édesek a képek. A 11-es küön a kedvencem, annyira helyes. Engedelmeddel megnéztem a többi képet is, és nagyon nagy fiú lett már Martin! Mikor kezdett el járni ?

Na nem csodálom, hogy nem tudsz pihenni a fiú mellett, képtelenség is. Azért nagyon más már egy 2. terhesség pici baba mellett. Nem érsz rá minden bugyborékolásra figyelni mint régen. Mikorra vagy kiírva ?

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
A lányok már mindent elmondtak, amit szerintem lehet.
szerdán voltam dokinál és azt mondta, hogy most már nem is kell megcsináltatni az AFP-t a 16. héten, pont azért mert ennyire nem mérvadó!
Nálunk azért megcsinálják, de tudni kell, hogy egyáltalán nem számít!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Ma voltam Arninál és - meghallgattatak az imáim - nem lett rosszabb a helyzet méhnyakilag. Szóval nem kell 3 hónapot feküdnöm!!KépKép Ezzel szemben most már nagyon kell vigyázni magamra (nem úgy, mint eddig). Szóval nem mászok fel több kilátóra és nem követem Bogáranya példáját és nem rendezem át a lakást, nem parkettázok stb.
Bevallom nagyon beparáztam.

KRISZTA: ez a hapsi irtóóó cuki és gyönyörűek a fotók!
Ha majd a babánkról nem teszek fel képet, azzal a kifogással hogy kétbalkezes vagyok, az azt fogja jelenteni igazából, hogy nem éri el a topicos bébik szépségének színvonalát. Jó magasra tettétek a lécet!!

Nem tudja valaki mi van KRISSI-vel?? Rég olvastam felőle. Vagy csak én vagyok lemaradva?

LUJZA: kösziKép!

REDITKE: az AFP-tek tökéletes. Ha megcsinálják az integrált vérvételt abból nem csak egy arányszám fog kiderülni; a lényeg, hogy van egy arányszám ami alatt ők javasolják megcsináltatni a hasbaszurit. Na akkor el kell menni. De ha a tőlük származó eredmény nem indokolja, akkor tényleg fölösleges. A Praxist szerintem se hagyd ki!

Na eldugulok - mindenkinek szép hétvégét!! Megyünk Tokajba (Arni elengedett, azzal a feltétellel, hogy iszom tokajit és haza is hozokKép)!

Anyahajó+Ugróláb Seriff
26+5

KépKép
virág33

CAT: elfelejtettem írni, hogy Oli szülinapi szerkójától padlót fogtam!
Meséltem Bercinek a sztorit, hogy milyen kedvesen elbúcsúztatott mindenkit fél órácska után! Kölcsönadhatnátok, hátha nem maradnának a mi vendégeink sem éjfélig!KépKép

Virág

KépKép
virág33

Sziasztok!

Megcsodáltam a képeket a taliról, és szokás szerint megint csak az tudom irni,hogy nagyon irigy vagyok...Csuda jó lehet egy ilyen buli, kicsinek-nagynak egyaránt!Kép

Virág, tényleg nagy a pocid,direkt külön jól megnéztem...Most meg akkorát nevettem az aláirásodon,mert annak idején amikor én ÁDámot vártam, neki Rugóláb seriff volt a pocakneve, a 12-ik heti Uh után kapta,mert már azt is végig rugdosta. Aztán idekinnt is sokáig Rugócskának hivtukKép

Doris, én is nagyon sok boldog szülinapot kivánok az ikrecskéidnek, már csak a képek hiányoznak!Kép

Cat,láttam a pasiképeket (végignéztem az albumjaitokatKép),olyan aranyosak ezek a kisfickók,hogy csuda! Amikor együtt látom öket, akkor látom,hogy nem egyformák, de a külön-külön képeken mindig azt veszem észre,hogy két tojásnak látszanak..

Mindenki másnak nagyon aranyos a babája, Virág,itt tényleg jó a felhozatal!!!

Nálunk semmi nagy változás, ÁDám még mindig két évesek dackorszakát éli, bár mostanában lazul a fickó, Dani meg mindjárt 4 hónapos, 7,5 kg körül lehet...
Egy kép rólunk is,rég volt...
Kép

Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!Kép

Én még mindig taknyosan tengetem napjaimatKépKép Már nagggyon unom...Rajtam nem segített semmilyen csodaszer, és még a páromat is lefertőztemKép

Talis képek szuperek!!!KépKépKép
Örülök, hogy ilyen sokat fotóztatok, így egy kicsit én is ott voltam!Kép
Virág-pociKép hűű meg háááKép!! (ezt nem lehetett kihagyni!Kép)

EditkeKép
Utánna néztem én is, és ez az AFP eredmény teljesen jó!! (a Hcg szintet nem t'om)
Én nem szúratnám hasba magam, de ez úgyis a Te döntésed lesz!Kép

Teszek fel a profilomba egy rettenetesen rossz minőségű pocis képet! (sajnos a telefonomtól csak ennyi tellikKép)

Puszi!
Zitus + BotiKép
30+0!!!!

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Nem semmi, hogy már a 30. hetet taposod! Nagyon gyorsan megy az idő! Hatalmas a pocid! Nem lesz kicsi ez a Boti fiú!

VirágKép
Arninak kell tokajit hoznod ? Akkor nem önzetlenül engedett el az öreg!KépKép

Oli és Samu ingét hosszas kutató munka után tudtam csak beszerezni. Ez két GAP ing, amik hasonlóak, de nem egyformák. Móniékat is be kellett vetnem a keresgélésbe, míg a másikra is ráleltem.KépKép Hát hiába nehéz az ikres mamák élete, folyamatosan ruha után szaladgálok, mintha őket érdekelné mi van rajtuk.Kép

BarbiKép
Nagyon helyesek vagytok a képeken. Külön tetszik, hogy Ádámról is mindig teszel fel képet. Olyan nayg fiú már! Készölődtök már a karácsonyra? Ti hamarabb elkezditek mindig.

Csináltam úl albumot, mert meguntam a babanet albumát. A http://zman.atw.hu/albumok alatt megnézhetőek vagyunk.

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

Doris: Isten éltesse a szülinaposokat! Kép
Cat: édesek a kisördögökökKép
Barbi: jó végre Rólatok is képeket látniKép
Zitus: nagyon szép kis pockod vanKép
Soraya: én is belekontárkodtam a többi albumba. Martint mennyi idős korától fürdetitek "vödörben"? Nekünk nagyon tetszik, de gőzöm nincs, egy icipicit bele lehet-e rakni? Mert azt látom, hogy egy "nagyfiú" már szeretiKép

Shaloya-Krissiről én sem hallottam régóta (nlc-n sem!).

Beus: kipróbáltam a sajtsalit: nyammmmKép Még most is nyelek, olyan jó voltKép

Puszi:
Jovi+Berci
31+3

Ui. szerdán megyünk Praxisni, hozom majd a fotókatKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika Kép itt http://kriju2000.1g.fi/kuvat/Martin/2004/09.2004/02092004_1_.jpg/full
Martin 10 napos és amint látod, eléggé élvezi Kép Ahogy leesett a köldökcsonkja, ment bele. Nagyon szerette végig míg használtuk. Most kuponakciós a Brendonban a Tummy Tub egyébként!

Virág Kép ne hulyéskedj, Rugóláb is helyes pasi lesz, tuti!!

Cat Kép Martin egyedul 11 hósan kezdett el lépegetni, de o elég fokozatosan csinálta, 1 lépés-2-3. A szulinapján már gyalogolt, de még kezeket eloretartva Kép aztán 1-2 hét alatt elhagyta, most 14 hós és fut...durva.
Kiírás márc. 6, ma vagyok kerek 20 hetes. Hát, bugyborék hallgatásra valóban csak este jut ido, mikor M. elaludt..

Edit Kép mi a helyzet??

Kriszta
soraya

Sziasztok csajszikKép
csak egy gyors bekukkantásra futja, mert amíg Kehidán voltunk parketta csere volt nálunk és a szaladó lakást rendbe kéne vágnom, ráadásul tegnap értünk haza, még mosásom is van és holnap jönnek anyósomék, sógorom és férjem amerikába szakadt és most hazalátogató nagynénje háztűznézőbe, úgyhogy egy ebéd menüt is össze kéne rittyentenem.
Szóval: nagyon köszönöm a sok-sok hozzászólást AFP és ciszta ügyben.
Kehidán jól megemésztettem a dolgot plusz beszéltem a Praxissal.
Végeredmény, hogy semmiféle vizsgálatra nem megyek, még vérvételre sem. Praxisék elmondták, hogy cisztát a babák 99%-nál tudnának találni, ha épp azon a napon mennek UH-ra illetve, ha úgy tartják a UH fejet. Ez tök normális, no para és ők általában ezt nem is mondják, mert akkor az anyukák 99%-a sírva menne haza feleslegesen.
AFP-mre ők azt mondták felejtsem el, 0,9 az jó és a HCG-s 46000 (ami MOM-ban 1,8) az is teljesen oké.
Ráadásul beszéltem azzal a genetikussal is, akiknél a vérvétel lenne és azt mondta, szerinte oké az AFP-m, a ciszta meg egy tök normális fejlődési dolog, de ha nagyon aggódom csináltassam mega vérvételt.
A kórházi genetikus sem akart rábeszélni a szúrásra, csak azt mondta neki fel kell ajánlani, de nyugodt szívvel elenged, ha mást döntök.
Arni meg nem nagyon aggódott.
Szóval mindezt végigrágva és újra gondolva/érezve, úgy döntöttem nem csinálok semmit.
Egyébként egyáltalán nincs bennem rossz érzés vagy nem jut eszembe percenként, hogy jujjj, most mi van. Csak akkor hirtelen a vizsgálaton szíven ütött.

Kehida: szuper fantasztikus volt. Nekünk irtózatosan jó, hogy volt külön légterű babaszoba a szobán belül, így mi is és Bálint is nagyon jól tudott aludni. Reggel 8-ig aludt, ami előtte még talán sosem fordult elő. Imádta az egészet, vidám volt egész nap, szereti a nyüzsgést. Mi is marha jól pihentünk, én imádtam hogy teljes ellátáson voltunk, szóval klassz volt.
Mindjárt dobok fel pár képet.

Újabb tali fotók is nagyon klasszak.

B-nek még folyik az orra, de doki szerint ez már a fogak miatt van. Talán a hátsók jönnek, mert irtó kemény, fehér és duzzadt.

KrisztaKép Már megint fiú? Nektek is? Kép Kép Hogyhogy nem biztos, úgy feküdt vagy nem 4D volt?

SzülinaposokKép Sok boldogot!

ZitaKép Szép nagy poci. Én is teszek fel egy 19 hetesetKép

Nnna, ahhoz képest hogy nem akartam sokat írni, úgy látszik inkább itt trécselek, minthogy takarítsak Kép Kép
Edit 19+3

Edit
Kép

Kép
reditke

Barbi: nagyon édik a fiúk!! Dupla névegyezés - ez azért már nem semmi!!Kép

Cat: a kis cseles nem mondta kinek, csak azt hogy hozzakKépKép. Megnéztem az albumokat, nagyon teccettek, különösen a Kolping meg a szülinaposak!

Sajnos tegnap begörcsölt a pocakom, ami elég ijesztő volt, tekintve hogy tokajban történt (orvos se közel se távol) és nem volt semmi előzménye (erőltetés vagy ilyesmi). Ezek után a közeljövőben tuti nem utazok sehová, hanem egész nap nem csinálok semmit.
A hétvégénk ettől eltekintve jól sikerült és Ádámkával közelebbről is megismertettem a Tokaji Szamorodnit!

Küldök pár aktuális pocakfotót valamint az új babaszobáról:

KépKépKépKép

KépKép
virág33

és akkor fotók (bocs, ha sok leszKép)

19 hetes pocak, ami inkább csak jóllakottnak tűnik, mint terhesnekKép

Kép

Bálint a Kehidás fürdőköpenyben indul pancsizni
Kép

Az én pasijaim Kép
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

mászókán a kehidai játszótéren

Kép

gyermek egyáltalán nem örült, hogy megyünk fel a szobába...
Kép

pancsi
Kép

vizi csúszda
Kép

pancsi után pihi a nyúlon...
Kép

Még egyszer bocsánat!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
nagyon szép a szoba. Nagyon meleg színei vannak.

És persze ti is szépek vagytok. Most akkor ki fog szülni? Párod vagy te?

PocakgörcsKép Elég rosszul hangzik. Pihi!!

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKépEditKép
Nagyon szép kismamik vagytok mind2-en!!!

VirágKép
Gyerekszoba nagyon tuti!
EditKép
Örülök, h. minden rendben a pocilakóvalKép
CatKép
Megnéztem az új albumotokat, Oli+Samu nagyon jóképű legények!A szülinapi rucijukra meg egyenest irigykedemKép
pusz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

VirágKép
A szoptatásnál nem lesz ilyen nagylegény Berci. Neki nem lesz mit mutogatni.KépKép
A görcsöléssel vigyáz, ne utazgass már sehova, csak lóga-lába semmittevés.

EditKép
Te nem is vagy igazán kismami. Nekem alapból van ekkora hasam.Kép
Bálint édes a képeken, főleg a pofavágás tetszik, amikor haza kellett menni. Olyan nagy fiú már, hihetetlen, hogy csak tavaly született!

KirriKép
Nem mesélsz Jociról ? Hogy van a nagy lurkó ?

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Odavagyok a pasijaidért!KépKépKép
Kezdem én is úgy érezni, hogy nem lesz valami aprócska Boti, pláne, amikor próbálja kinyújtani a lábacskáit - hát elég érdekes érzés, na meg a hasam is furcsa alakokat ölt olyankor!KépKép

JoviKép
Kíváncsian várom a fotókat!Kép
Mi is szeretnénk mégegyszer elmenni, kb. a 35. hét környékén! Akkor már a kis arcát szeretnénk főleg megkuksiszni!Kép

EditkeKép
Azt hiszem, én is így döntöttem volna a helyedben!Kép
Nagyon csini kismami vagy!!KépKép
Azért egy jóllakott pocinál több dudorodik ott!Kép Rálesek én majd a 30 hetes pocidra is!Kép
Bálint nagyon édes, és nagyon jóképű!Kép Jaj lesz a csajoknak!!Kép

VirágKép
Te is nagyon csini kismami vagyKép, és a párod is nagyon csini kispapi!Kép
A babaszoba nagyon tetszik!Kép
Mi is nemsoká megcsináljuk Boti-zugotKép, a héten megyünk a bútorokért, most még a mi szobánkban lesz a manó, ugyanis március környékén költözünk, majd csak akkor lesz saját szobája!Kép

Puszi!
Zitus + BotiKép
30+3

Kép
Kép
zituska28

CatKép
Köszönjük az érdeklődést, Joci már nagyfiú,Kép nagyon hiányzik, amikor még picibaba volt, de olyan gyorsan szalad az idő..
Már stabilan ül, sőt csakis ülve hajlandó játszani, a súlya 9 kgKép
Régebben nagyon örültem, h. ilyen szépen fejldődik és gömbölyödik, de mióta elhagyta a 7 kg-t és egyre nehezebben cipelem a hordozóban, azóta értékelem a kisebb súlytKép
Kapaszkodva feláll a karámban és nagyokat visít közben, marhára tetszik saját magánakKép
Naponta egyszer még szopizikKép
Tegnap kint gereblyéztem a lehullott leveleket a kertben, nagyon élvezte, még a kutyusunkat is sikerült meglovagolnia,(elkötelezett állatbarát) íme a bizonyíték:

Kép
Kép
Kép
Hétvégén a nagyiékhoz utazunk, na ott is "kutyázhat" eleget!

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép
Nagyon édes nagyfiú lett Jocika, igazi huncut, főleg az utolsó képen!Kép És a kutyusotok is nagyon jámbor, hogy bírja ezt a nyúzást. Gondolom szegény ki van téve mindennek.Kép

ZitusKép
Hova költöztök majd ? Szegeden nagy a költözési kedv, mert Karmenék és Ti is költöztök.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, mi is költözünk majd, amint megjön anyukám, nekiállunk házakat nézniKép Megpróbáltuk már a két gyerekkel is, de katasztrófa lett belöle, úgyhogy addig várunk amig jön a bébiszatyor.
Egyébént meg én is szegeden jártam suliba, meg koleszos voltam 4 évigKép

Dani ma 4 hónapos, megmértük a dokinál 7450 gramm és 67 cm, már megduplázta a súlyát. Szerencsére most már kicsit lassit a hizáson, elején másfél kg-t hizott, azért az egy kicsit sok egy hónapra...
NA, hirtelen ennyi, megyek rohamkaját késziteni, mert délben értünk haza a dokitól..

Kirri, ez a Jocó tényleg aranyos, a kutyás képek haláliak...A mi kutyánk már nem nagyon türi Ádámot, ugyanis eléggé kezelésbe tudja venni...

Virág, én is azért nevettem a dupla névegyezésen,mert ez szinte hihetelen!! Már csak az én hiper-szuper könnyü szüléseimet is ajánlom, 2 óra elsö baba, 1 óra második baba...Na??Ezt is utánozd le!!!KépKép

Megyek is
Barbi

Kép
Kép
barbi

CatKép
Kicsit összetett dolog ez a költözés nálunk!Kép
A jelenlegi lakásunkat úgy néz ki, hogy kinőttük, ezért majd építkezni szeretnénk! De nem akarjuk elkapkodni, ezért pár évre a párom szüleihez költözünk, ami nem lesz olyan rossz, mont amilyennek hangzikKép, mert anyóséknak egy jó nagy házuk van, és az emeleten lesz nekünk egy teljesen különálló, külön bejáratú lakásunk - 170 nm, ami a mostani 65 nm után fantasztikus lesz!Kép
Azért csak márciusban költözünk, mert azért jelentős átalakítást tervezünk azon a lakáson is, de nem akarunk kapkodni!
A mostani lakásunkat pedig bérbe adjuk, a bérleti díjat pedig szorgos hangya módjára gyüjtögetjük a már meglévő tartalékaink melléKép, hogy pár év múlva fel tudjuk építeni álmaink házikóját!Kép

KirriKép
Nagyon édi Jocika!!Kép Igazi nagyfiú már!Kép

Tegnap voltam doktorbácsinál, és minden okés nálunk! Méhszáj zárt, és jól tart!Kép
Dokibá szerint nem valószínű, hogy Botika karácsony előtt kibújna, hát majd meglátjuk!Kép
Jövőhéten megyek Uh-ra, már nagyon várom!!!Kép

Pusszancs!
Zitus és BotiKép
30+5

Kép
Kép
zituska28

JóregKép

Az ígért képek:

Kép
KicsiJovi
Kép
KicsiPeti

Nem vagyunk elfogult szülők...Kép Amióta elkészültek a képek, üdvözült mosollyal az arcunkon mászkálunk és mutogatjuk boldog-boldogtalannak Kép
Ja, és igen, nem csalás, nem ámítás...Berci arca mellett az alsó képen a bal talpa(!) láthatóKép Merthogy farra fordult a múlt héten a drága...bíztassatok, ugye még visszhömbörödhet?

Győrffinél voltunk, irtó kedves pasas. Miután elárultam eü-hovatartozásomat, kicsit kirekesztettük a Zuramat a beszélgetésből, szakmáztunkKép

Voltam a cukrosbácsinál is, megdícsért, hogy milyen rendesen tartom a diétát és klasszak az eredményeim (mellesleg, szerencsére, B. sem óriás, 1900g-nak mérték).

Kirri: Joci nagyon helyes pasiKép Szerencsétek, hogy az eb ilyen bababarátKép Hugomék Brúnója (bernáthegyi) szintén jól tűri a srácokat, pedig még nincs egy éves, kajla kamasz, hosszúlábú kutyusKép

Puszi:
Jovi+Berci
31+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JovikaKép
Nagyon szép a kis tökös arcocskája!

Kutyus: a mi Selymes névre hallgató ebünk, aki egy 3 éves erdélyi kopólányKép nagyon jámbor jószág, pedig szegénykét úgy hoztuk el egy olyan helyről, ahol cudarul bántak vele.Mi hízlaltuk fel és foglalkoztunk vele, mára kitűnő házőrző vált belőle-habár a postást mindig beengedi a kertbeKép
Jocival nagy haverok-mármint a kutyaKép-mind2-en nagyon csípik ezt az őszi kert-rendberakást(avargereblyézés,-égetés)..én nem annyiraKépa sövénnyírás pedig még hátravanKép

KépKép
KépKép
kirri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?