Új privát üzeneted érkezett!

Timurr
Hol vagy? Még nem gratuláltam lánykád copfjához! Kép Tudod, az a kép, ahol ül Maja a macival, tündéri!! KépKép Még nem írtam mélt Neked, de fogok Kép

Kata
Írj pár sort, lécci, ne felejts el minket Kép

Kingu, Babjag
Most a hétvégén hogyan aludtak a babák? Jobb a helyzet?

Jégvirág
Megnéztem én is a honlapodat, az esküvős, meg a pocis képeket. Gratulálok a honlaphoz, a mottó különösen tetszik, és a képekhez is.
A 29-30-ról a férjem ír ma Nektek mélt, jó?
Moziba én már nagyon vágyom, bár azt sem tudom mit lenne érdemes megnézni. A vicces filmek tetszenek nagyon mostanában, tegnap a tv-nben pl a Taxi 2, azon sokat nevettem. A nagy moziknak olyan jó hangulata van, nagyon szeretem. Bár régen, az egyetem idején sokat jártam a kis harisnyamozikba is (hosszú, keskeny és büdös Kép), sokat egyedül is. De tegnap töltöttem egy kis időt Rozi nélkül, és nagyon hiányzott. Moziba meg majd eljutunk egyszer. A pattogatott kukoricát is szeretem Kép

Nebula
Köszi, hogy beraktad a fogakról a cikket, nem is olvastam még ilyen jó összefoglalót a fogakról. Én büszke vagyok arra, hogy a lányaimnak szép foguk van, sehol egy lyuk, vagy ilyesmi. De nem is adok nekik nyalókát meg cukrot. És a gyümölcsöket sem cukrozzuk.
Tetszenek a képek, amiket felraksz, a lányod csuda édes. Meg azt is látom, hogy a Bush elnök nem kedvenced. Most olvastam, hogy neki a legalacsonyabb az IQ-ja az elnökök között, 91.
Vezso
vezso

Connie, Eszmeletlen edi Akos az elso almaval. Nekunk nem volt sikerunk az elso probalkozassal. Most viszont a banan nagyon meno....

Lirian! Hajra! kez es labtorest a vizsgadhoz.

Udv, BJ
babjag

Zsuzsi
10-től van a tali ugyanott. Kép Gyertek, legyünk minél többen!! Kép Tök jó, hogy meggyógyultál. Kép Fütyioperáció Kép

Dóri78
A tali a Dési Huber Művházban van, Toronyház utca, a Pöttyös utcai metrómegállóhoz közel, 9.ker. Azt hiszem Connie honlapján ott van a térkép is.
Gyertek, szeretettel várunk, üdítő, kis süti, vagy sós csipegetnivaló, amit viszünk ált, de nem kell sokat hozni, mindig megmarad egy csomó mindenből.

Delfinke
Én soknit és harisnyát adok Rozira, meg a rugit, és még egy anorákszerűséget. Azt a sárga manósat. Nem adok még rá cipőt, nincs neki. De keresek vmi kis meleg zoknicipőt.
Mi megyünk holnap Kép Korán ott leszek, már fél10-től. Tuti, mert kb 8-kor indulunk itthonról.
Lábikós híreknek pedig örülök, látod-látod, nem kell műteni Marcipánt. Gyönyörű kisfiú, imádom a képet, ahol megpuszilod Kép
V.
vezso

Babjag
A banánt Rozi is nagyon szereti, magában vagy almával, mindegy.
Finom is, én néha meg is szoktam sütni a banánt, és fagyival esszük, irtó finom.
Még nem írtál, ugye? Mert nem láttam a méljeimben.
V.
vezso

Virág
Cukik a képek Vincéről, amikor eszik Kép
Kérdezted az olívaolajat, és igen, lehet adni , nekem az van felírva, hogy 6 hós kortól. A pipimellet kevéske olívaolajon pirítgattam meg. Rozi már 7 hónapos, el sem hiszem, úgy elment az idő. Úgyhogy még több mindent ehet, több zöldség pl, meg gyümölcs stb. Majd leírom, mik vannak nekem megadva a védőnénitől, kb az, ami a Conni által idézett honlapon a hozzátápiról.
Most Rozi felébredt, aludt egy hatalmasat, majd bekukkantok még Kép
Pusszancs Kép
V.
vezso

Delfinke
De jó, hogy nem kell Marcipán ujját műteni. Gondolom, most megnyugodtál.

A lábbeli probléma engem is régóta foglalkoztat. Egyelőre én is harisnyát, rugit és vastag zoknit adtam rá, de ahogy egyre hidegebb az idő, nem lesz elég. Ki hol szerzett be ciőt és mennyiért? Mi a Kenguruban láttunk potom 13 ezerért...
Láttam textilciőt az interneten. Szerintetek olyat érdemes venni?
pviki

Ja, és mi is megyünk holnap a talira.
pviki

Sziasztok!
megint el vagyok havazva így gyors leszek.

Pénz téma:én 45.000 ftot kapok összesen és próbálom amivel csak tudom kiegészíteni.Sajnos ebből nem igazán lehetne sem lakást venni,hitelt törleszteni stb. ezért vagyunk ahol vagyunk.Nem sajnáltatni akarom magam,de bizony kényes ez a pénz téma,mi kevésbé szerencsések ámlunk-bámulunk micsoda pénzösszegek repkedenkKép
Nem bántásbó és sajnáltatás végett írtam ezt a pár sort mielött valaki megorrol.

Virág
Vince édes ,én azt olvasom le az arcáról.Anya ne már,add a cicidetKép

Connie
Ákos édes kis faló lesz szerintem.

Hihetetlen a lányom fél 11 óta alszik

Vezso
Köszi a hiányolást.édi vagy,emailt várom rendületlenül.Szerintem is Kingu volt a legszebb menyasszony,bár én a tortáról küldtem az enyém van ám szebb rólam is,csak én már akkor is nőiesen kerekded voltamKép
91 az iQ-ja komoly?mondjuk nem is nézek ki belőle többet,ez a zért gáz,nagy gáz,nem?Bushról beszélekKép

Nebula
nagyon csinosak vagytok FlórávalKép

Ildi
Marcika még mindig tündéri,gyönyörű és milyen bátor,le a kalappal.Kis hősKép

Na most eddig jutottam

Timurr
Vendég

Zsisske,
mi is ugyanakkor voltunk, és mi is autósülést vásároltunk. Hosszas kínlódás után a Bebecomfort Iseos Safe Side modellt vettük meg, mert Ákos sem tud ülni, és ezt a fajta ülést 13 kg-ig ugyanúgy lehet bekötni mint a hordozót.Kép Kockásra olvastam a szemem, de azt okoskodtam ki, hogy hiába tud már ülni, akkor is visszafelé kell utaznia kb 1 éves koráig.Kép Kedvenc a Römer, de ezt a kompromisszumot kötöttük.
Csak azért mondom, mert akkor láttuk egymást.Kép

Ildi,
további bacihajtók mennek.Kép Jaj, de jó. Úgy örülök, hogy nincs gond nálatok. Én tutyit adok rá. Belül szőrös, és jó puha.Kép

Lir,
sok kitartást.Kép

Vezso,
szombaton én is pezsegtem mint a plussz tabletta.Kép

Marci, ezt megihatnánk amíg senki nem figyel ide.Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

SziasztokKép
Timurr
"add már a cicidet"Kép Kép Te gondolatolvasó vagyKép
Vince is sokat alszik mostanában:nappal!még véletlenül se éjszakaKép Kép

Ildi
Megyünk,remélem jobban leszek,iszonyú hasgörcsöm van 2 napja,már megint késik,nem is keveset,a tesztgyártók most már belőlem fognak megélni?Lécci,lécci,vki küldje már el végre hozzám a mensimanót-csak ne holnapraKépMég válogatok is..
Akkor talizzunk fél 10kor a lépcsőnél mint a múltkor?
Hurrá,hurrá,h Marcipánt nem műtik,holnap élőben is adunk neki gyógypuszit!!!Én harisnyát és egy baromi vastag frottir zoknit adok rá,de persze takaró is van rajta a babakocsiban.Rugink csak egy van,nem szeretem,de lehet h kénytelen leszek beszerezni.

Pviki
Itt van egy babaruha turi,ott vettem egy mamuszt,azt hiszem 1400ért,elviszem a talira megmutatom.Puha talpa van,szőrős és cipzáros,babakocsiba pont jó,otthonra nem adok rá cipőt.Ja és puha talpú kiscipők is vannak itt ugyanennyiért.Én kocsicipőt vadászok,mert anno csak 2t vettünk,és én azt nagyon szeretem,de sehol nem lehet kapni,majd Adritól rendelekKép

Lir
NAgy drukk a vizsgához!

Berkiadri
Tök jó h tudtok jönni!!!Remélem én isKépHa egy hétig nincs kaki állítólag az is normális anyatejes babáknál,esetleg próbáld meg a hőmérőzést(bekened kis popsikrémmel a hőmérő végét és óvatosan beleteszed Martin popsijába)állítólag ez hatásos,nekem egyszer sem sikerült,de sokan esküsznek rá.Viszont nem szabad gyakran csinálni,mert akkor nehezen fog kakilni nagyobb korában is,megszokja a rásegítést.

Zsisske
Szegény Roli!Drukkolok h minden rendben legyen a műtétnél!
Ezt most gyorsan elküldöm,jövök még
Virág
villes

Ez meg az üveg hatású műanyag reszselőm. Kereken 199 pénz volt ma a boltban.Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!!!
Keresztelő meg volt, nagyon elfáradtunk estérte!!!
Bazsi a keresztelő alatt nem a legjobb baba volt, hogy szépen fogalmazzak.Kézről-kézre adtuk!!

Delfinke!!
Örülök, hogy Marci lábát nem bántották!!KépKép
Vezso!!
Alibi elfogadva, egy kis irigység az alvás miatt, én is szeretnék egyszer most már egyhuzamba legalább 5 órát aludni!!!!
Itt még érdekes dolgokat hallok!!
Kép
Én már mostam hajat este!!
Kép
Eze kaptam a kereszttől!!
Kép
Na akkor mit is kérjek???
Kép
Kidőltem a sorból!!!
Kép
zsuba31

Vizimanó
Mi az a tutyi?KépMAmusz?
Halihó Ákos!segíthetek én is ?
Megkérdezhetem h azt a sárga takarót,amin Ákos ül,hol vettétek?Nagyon nagy ugye?Azt hiszem Conniéknak is ilyesmi volt a földön,ami az egész nappalit betöltötte,jól jönne nekünk is,mert VInce már kúszik,és ez az össze-vissza lerakott plédhalmaz...Kép Tiszta patchworkös a szobaKép

Egyszer kérdezte vki,h lehet az orrszívó porszívót tisztítani.Nekünk Ariana van(üveg)és jelentem ma vettem hozzá egy olyan kefét,amit cumisüvegekhez is lehet kapni,csak persze miniben.Nagyon cukin néz ki,de még nem próbáltam,majd beszámolok.300 ftot megért.
Virág
villes

Zsuba
Nagyon jók a képek és tök jók a kommentárokKép

Vizimano
Nekem is ilyen van.KépDe még csak egyszer használtam,mióta megvettük a daraboló+botmixer 2in1 gépetKépImádom!
Lőjetek már le...Vince alszik kint az udvaron,azért tudok ennyit garázdálkodniKépEste meg ugye apa ferdén néz,már ha 5 lépésen belül kerülök a géphez,összeugrik a szemöldöke.Vajon miértKép
V.
villes

Ma hívott a védőnő,h holnap van a bcg újraoltás,1 körül érjek oda,mondtam neki,h kizárt dolog,3 hete megbeszélt programunk van,így kiegyeztünk a 2 órában.Szegény Vince,vidámkodik egy kicsit délelőtt,aztán jön a nagy merényletKépUgye azt írtátok ennek az oltásnak nincs mellékhatása úm.nyűgösség,láz stb?
Viszont ki fog sebesedni?JajKép
V.
villes

Virág
Vince megfagy ott kintKép
nekünk is van minikefénk,a nagyhoz volt

Vizimanó
Hogy bűvöli Ákost az üvegetKépkis drága
Nálunk menetiránnyal szemben van az autósülés ugyanis rövid a biztonsági öv,másképp nem lehet bekötni.

a lányom felkelt és néz és örül nekem,ja néz de úgy mind aki még sosem látott és osztja nekem az észt babanyelvenKép

Timurr
Vendég

Virág KépKép
Én tutira nem lőlek le KépKép
Sztem az egy ikeás takaró.
V.
vezso

Virág,
az IKEÁ-ban vettük. Van 2 db sárga, és egy bordó. 150X200-as, de más méretekben is van. Imádom, tök jó mosódik és természetes anyag.Kép
Tutyi=mamusz.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Pviki
Ja azt elfelejtettem írni,h a mamusz és a cipők se használtak,mert új cuccokat is lehet ebben a turiban kapni.
V.
villes

Virág
Nincs tőle Vincének semmi baja, csak egy kis karcolás az egész, ne izgulj...

Timurr
babanyelv: rozi olyan embernyelven próbál beszélni, hablatyol össze-vissza, csak senki sem érti. csak ő Kép
A Bush-t egy honlapon olvastam, mindjárt kikeresem hol.

Vizimanó
Felismerted Zsisskét?
Tündéri a fiad, irtó helyes pasi lesz nagyban majd. Kép
Vezso
vezso

Timurr
Rásüt a nap és be van öltöztetve mint aki Szibériába megyKépÉs horkol!Kép

Vizimanó
TutyiKépNagyon tetszik ez a szó!Ti találtátok ki?

NA Vince is megébredt de ő nem nézeget hanem üvölt.mentem
V.
villes

Zsuba
Gratulálunk a keresztelőhöz Kép Majd írsz egy kicsit többet erről a napról?
A kisfiad képeit nézegetem, meg Téged is Kép Bazsi pedig, a képekből úgy tűnik, élvezte a keresztelőt. Látom, ajándékot is kapott Kép
Adnék én az alvásomból, csak azóta nem sikerült még egy ilyen éjszakát összehoznunk Rozival. Na, vhogy csak lesz. Remélem hamar tudsz Te is aludni, végül is adsz már neki mást is anyatejen kívűl? Emlékszem, amikor ez szóba került.

Vezso
vezso

Sziasztok!

Délelőtt megint csavarogtunk, aztán ebédeltünk egy-egy nagyot. Úgy látom ez a 3 és fél kiskanál alma most a standard adag. Utána szopizott is egy adagot Ákos, sztem szomjas lett.
Az új babakocsit változatlanul imádom.Kép

Vizimanó,
Csúcs ez a kép, annyira bírom, hogy milyen komolyan bírnak tanulmányozni.Kép

Ildi,
De jó, hogy nem kell Marcipánt műteni. Sok-sok drukkot küldünk, hogy meggyógyuljon.
Mi ilyen plüsscipőket hordunk, én nagyon szeretem:
Kép
Télire is van az overallhoz rápatentolható bélelt papucs meg kesztyű, remélem azt más szereléshez is rá tudom majd Ákosra adni.

Adri,
Én is úgy tudom, hogy 10 napig is várathat magára a kaki anyatejes babánál. Megpróbálhatsz enni valami hajtósat (pl. szilvát), vagy szoptasd úgy, hogy több előtejet szopizzon, az is meghajtja. Ettől lehet kicsit zöld is lesz a kakija, de az nem baj.
Sapit ugye hozol nekünk?

Mindjárt jövök még, csak valaki nagyon dühöng a járókában.

KépKép
connie

Na újra itt.

Vezso,
Milyen volt a tanfolyam?

Zsisske,
Szorítunk Rolinak. Gyomorfájást meg brrrr, tavalyelőtti télen nekem 3x volt ilyen vírusom.KépKép

Virág,
Tényleg ilyen takarónk van nekünk is, szintén Ikeás.

Zsuba,
Gratula a keresztelőhöz, aranyos Bazsi nagyon. Elkezditek ma ti is a hozzátápit?

Ákos köszöni a dícsérteket, ma már lazább volt, hogy nem volt kamera, úgyhogy kicsit több alma került az etetőszékre.Kép

KépKép
connie

Vezso
Tényleg milyen volt a tanfolyam?
villes

Altatás volt!!!!

Connie!!
Én még nem adtam Bazsinak mást, olyan nehezen szánom rá magamat, talán délután!!!
Vizimano!!!
Ákos édes "kis zugivó"!!!!
Timurr!!!
Én alanyi jogon kapok mindent, mert munkanélküliről jöttem szülni,előtte meg jó pár évig főállású anya voltam. Mikor még dolgoztam akkor sem fizettek túl, ez van!! Tovább kellett volna tanulni, de sajnos nem mindenkinek van olyan képessége és hozzáállása. A mai eszemmel másképp csinálnám!!!

Na és akkor mellékelek nektek egy múltszázadi képet magamról!!!
Kép
zsuba31

Sziasztok!

Vezso meg nem irtam mailt, mert arra mar nem volt engeriam. Andor jobban alszik, de meg nem 100% Nem tudom mi lehet, hogy mindig felebred. Bar most hogy elkezdtem a hozzataplalast egy kicsit jobb a dolog.
Milyen volt az eskuvoszervezos tanfolyam?

Rizs meg mas pepeket mikortol lehet adni?

Zsuba! nagyon edes a keresztelos kepeken a fiad!!!!

Udv, BJ
babjag

Zsuba
de tök jó ez a kép:-)
Vidéken sajnos diplomával sem könyebb elhelyezkedni,nekem elvileg jó szakmám van mégis azzal azürüggyel nem vettek fel sehova,mert hogy kezdő vagyok.Mindenhol csak az ismerős,ismerős.Bizony én szerettem volna tovább tanulni,de 21 évesen már úgy döntöttem,nem akarok nyüg lenni a szüleim nyakán,részletekbe nem mennék bele,a pénz,pénz nagyúr.valszeg ha gazdaagabb familiába visza gólya,lenne a zsebembe dploma.De az is benne van a pakliba,hogy amit esetleg szeretnék tanulni,azokat a szakmákat nem fizetik agyon(tanár,szociális munkás,óvónő).
Nem vagyunk szegények nem azért mondom,de sok érv szólt az mellett( számomra)hogy dolgozzak,ha azt mondtam volna még tanulni akarok kibírtuk volna,de mondtam a múltkor mi nálunk otthon a helyzet,kiszámíthatatlan.
Neked sem lehet egyszerű

Timurr
Vendég

TimurrKép
Írtam mélt, nézd meg lécci, megjött-e.
Vezso
vezso

Timurr!!
Én sem panaszként írom, mi vállaltuk Bazsit ilyen áron is!!! Nem minden a pénz, de sok mindent csak vele érhet el és kap meg az ember. Mikor még én tanultam a középiskola nagyon jó ajánlólevél volt. Közgazdaságiba jártam, de a privatizációval megszüntek a TSZ-ek, gazdaságok, a vidéki emberek pedig jobbára itt dolgoztak.
Bazsi duzzog!!
Kép
lassan meguntok már!!
zsuba31

Bea,
Ja igen: én sem értettem úgy, hogy utálnál.Kép És nem is sajnáltatni akartam magam a hitelekkel, mi pont azért vállaltunk be így mindent egyszerre, hogy túl legyünk rajta, amíg még a tgyást kapom, és nem a gyedet. Igazából nagy mázlim volt, mert csak az utolsó évben kerestem ilyen jól, de a táppénzt meg a tgyást pont abból számolták.

Zsuba,
Szép vagy ezen a képen.Kép

KépKép
connie

Zsuzsa,
nagyon-nagyon szép vagy a képen.Kép

Vezso,
milyen volt a tanfolyam? Rozinak sok-sok álommanót küldünk.Kép Zsisskéről csak gyanítottam, hogy ő, ezért nem mertem odamenni hozzáKépKép Meg a férjem is cinkelt, hogy majd jól beégek, szegény gyanútlan vásárló és rárontok, hogy hé te nem írsz a babaneten az x topicba.Kép

Virág,
sajnos nem tudom, hogy mivel jár az újraoltás. Azt hiszem Rozit oltották újra.Kép Vezso talán többet tud erről.Kép

Connie,
nálunk most a körte a menő, meg menő lenne mineden amit anya eszik. Komolyan, miközben eszem, ott hammog a kanálnak és mondja hogy hmmm-nymmm.KépKépKép De azért a szecsuáni kaja kicsit vad lenne neki.KépKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
már vagy ezerszer akartam gratulálni a -5kg-hoz!Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
Ez ismerős, tegnap leültem Ákos mellé müzlit enni, mikor meglátta a tálat meg a kanalat, rögtön nyújtózkodni kezdett, azt hitte, megint ő kap valamit.Kép És ma nagyon le lettem teremtve, hogy milyen tetű lassan hámozok és darabolok almát.Kép

KépKép
connie

Zsuba
Múlt századi kép, haha, én is ezt szoktam mondani, és igaz, szép vagy rajta. Kép

Connie
Ismerősek a kiscipők ...KépKép

Babjag
Gondoltam, hogy azért nem írsz. Kiborító a nemalvás, szó szerint bele tudok halni, semmire sem vagyok képes olyankor. Remélem egyre javul a helyzet majd Kép
A listám szerint rizs- és kukoricapelyhet lehet adni 6 hós kortól, és magát a rizst, zabot, árpát, rozst 8 hós kortól. Ez úgy hangzik, mint vmi ló-eledel, nem? Kép
Vezso
vezso

Vizimanó
Még nem oltották Rozit újra, de fogják majd.
Kár, hogy nem mentél végül is oda Zsuzsihoz, olyan aranyos lány. Kép Itt voltatok a városban? És nem szóltál? Ejnye-bejnye.

Kérdeztétek a tanfolyamot: élveztem az egészet, jegyzeteltem, mint egyetemista koromban, és érdekesnek találtam. Nem könnyű munka, éjszakázós, hiszen ott kell lenni az esküvőkön személyesen végig, és sokat kell utazgatni az országban stb. Rengeteg hasznos információt kapunk a tanfolyamon (hogyan kell tárgyalni stb), vizsga is lesz majd. Most a köv két vasárnap nem lesz, az ünnepek miatt, csak nov elején folytatódik majd, sajnos. Alig várom Kép
Közben a férjem vigyázott az aprónépre, elmentek sétálni pl. És gyönyörűen ellátta Rozit. Mindig is jól tudott pelenkát cserélni, meg ilyenek, nagyon türelmes a babákkal. Tudom, ha nem lennék, akkor is meglenne a gyermekeinknek mindenük, és lelkileg is értem ezt. Szóval jó érzés volt ott lenni a tanfolyamon, azért is, mert tudtam, hogy a gyerekek is rendben vannak otthon.
És köszi, hogy kérdeztétek.
Vezso
vezso

Vezso,
úgy volt, hogy csak Budaörsre ugrunk fel a Brendonba, de aztán ott túlságosan brendonos volt a hangulat, és eszünkbe jutott, mi lesz ha véletlenül lesz vmi gond a székkel, meg Timurr eseteKép és bementünk erős felindulásból a városba. Tudtam, hogy tanfolyamon leszel, ezért meg azért sem jeleztem előre, mert nem volt fix biztos program.Kép Örülök, hogy tetszik a tanfolyam. És irgum-burgum nem olyanokat mondani, hogy mileszhanemleszek.Kép Bár a szülőszobán a műtét előtt én is megígértettem a férjemmel, hogy úgy neveli fel Ákost ahogy én tenném, ha nem ébredek fel. Õ azt hiszi, hogy nem emlékszem rá....KépKép

Lányok,
én magunknak is szoktam a sütőben krumplit sütni. Jó alaposan körömkefével lesikálom és mehet sülni héjastól. Téli estéken egy kis fűszeres vajjal, sóval borssal nyami-nyami.Kép Egyszer jártam úgy, hogy egy burgonya felrobbant.KépKépKép Jó volt takarítani.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó!
A krumplit én is így sütöm,én imádom; mondjuk ez meg is látszik rajtam!
Kép
Ákos haver; jöhet a pia!Iszogatunk egyet, aztán jól kidumáljuk a csajokat!

Virág!
Oké, akkor 1/2 10 körül ahol a múltkor!

Ildi

delfinke

Vezso,
Közben megtaláltam, hol olvastam a babapiskótát, de úgy van ott a szövegben, hogy ne szoktassuk rá a babát, hogy chipset, ropit vagy babapiskótát nasizzon, nem úgy, hogy a kajába nem lehet tenni. Bocsi, rosszul emlékeztem.

Hm, lehet, hogy Ákost tekeri a pocija, sírdogál alvás közben.

KépKép
connie

KÉt kérdés a holnapi talival kapcsolatban: aki tömegközlekedik, hol érdemes inkább leszállni a Pöttyös utcánál vagy az Ecserinél? Milyen az idő a helyiségben? Mennyire kell felöltöztetve lenni a gyermeknek?

Virág
A cipő dolgon felbuzdulva ma elmentünk egy turiba és vettem egy használt cipőt. Látszik rajta, hogy nem mi vagyunk az első tulajdonosok, de csak 1800 ft volt és nem 13 ezer. De jónak tűnik, magasszárú, bélelt, már holnap abba is megyünk.
Connie plüsscipői is jók.
Tutyi: én már halottam máskor is ezt a szót.
pviki

Viki,
Az Ecserinél, ott fel tudtok szállni a 81-es buszra a Kaisers előtt, és a Sparnál kell leszállni. Csak figyeljetek, hogy a Lobogó u. felé menő 81-esre szálljatok, mert ez a busz körjárat, és pont az Ecserinél ér össze.

Ja igen,
valami minimális nasit meg üdítőt elég hozni. És már most szólok, hogy én maradék nasit haza nem hozok, mert nem tudom megakadályozni, hogy a férjem betermelje éjszakánként, mikor dolgozik, és nem igazán hiányzik róla az a néhány kiló.Kép
Ezen kívül még valami takaró kell csak a szőnyegre, a baba alá. Fűtés van elvileg, múltkor elég meleg volt, de fűteni még nem kellett, most nem tudom milyen az idő.
A földszinten balra, Klubszoba van kiírva. Aki később jön, az meg csak menjen a hang után.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam a "termést", hogy képben legyek, mire újra lesz otthon Internet. Mert még mindig nincs, sajnos...Kép
Most innen a könyvtárból bekukkantottam hozzátok.

Nagyon szép napot kívánok nektek holnap a találkozóra, érezzétek jól magatokat!
Mi is várjuk már a szállodás találkozót, hogy megismerhesselek benneteketKép!

Szuperek az esküvői fotók, gyönyörű menyasszonyok vannak, a babák pedig aranyosak!

Üvegreszelő:
mi 2 éve a Kátayban kaptunk, már akkor is hiánycikk volt!

Vezso,
szuper, hogy tanfolyamra jársz, és biztos nagyon jó lehet!

Connie,
Ákos nagyon aranyos!

Amint lesz net, én is újra bekapcsolódom, és hosszasabban reagálok. Addig is minden jót:
Zitmi
zitmi

Ildi
Ok,ott leszünkKép

Pviki
Örülök,h találtatok cipőt.Nagyon kíváncsi vagyok milyen!!Lehet h találkozunk az Ecserin,mi is arra megyünk Ildivel,múltkor is arra mentünk,ott találkoztunk LirrelKépSzerintem nagyon meleg volt a helyiségben,most ha jól számolom még többen is leszünk,sztem öltöztesd rétegesen Dórit,az a biztosKép

Vezso
Jó lehetett az a tanfolyamKépRemélem a későbbiekben is tetszeni fogKép

Vizimanó
Milyen a "brendonos" hangulat?Kép

Vince nagy kajás lesz,ma a brokkolis pipit is megette nyammogva-persze amikor én kutyultam neki,az nem volt jóKép Meg délután kapott körtét is,az is nagyon ízlett neki.
Nem is meséltem,h tegnapelőtt nálunk is nagykádas fürdés volt apájával,nagyon élvezte!Teszek majd fel képet,csak a férjemet le kell retusálni róla,mert megöl ha felteszem a képét ideKép Ja,és Ákossal ellentétben Vince nemhogy kidőlt volna a pancsitól,de teljesen felpörgött és alig bírtuk elaltatni.Pedig nagyon bíztam benne..KépKaptunk kölcsön egy nagykádba tappancsozható széket,olyan mint a hinta,odatapasztja az ember lánya a kád aljába,és beleülteti a gyereket,így nem kell tartani,abban biztonságosan pancsizhat.Ezt is kipróbáljuk nemsokára,kíváncsi vagyok.

Jégvirág
Remélem nem bántottunk meg,itt szerintem mindenki csak viccelt,nem ám megsértődni!!KépSenki nem utál senkit,punktum!KépPláne a hülye pénz miatt!!!
Virág
villes

Vince a habok köztKép
Kép

Virág
villes

Így készül Vince a holnapi buliraKép
Kép
villes

Virág
Vince nagyon bulis hangulatba van,látszik rajta,vigytek ám babasörtKépOlyan ezen a képen mintha egy rock koncerten csáplonaKépédes
Nekünk is iylen delfin készletünk van,meg ha jól emlékszem Vezsóéknak is.

Hiába a pénz nagyúr,de ennyire nem kéne hogy az legyen,utálom a pénzt,mindenki kapjon egyforma zsetonokat egy hónapra és mindenki ossza beKépKépKép

Vezso
Nagyon jó dolog az esküvőszervezés,én már csak tudom hisz a mienket is én szerveztemKép
Jó neked,hogy úgy látod nélküled is menne minden (bár ez nem igaz,mert egy anyuka pótolhatatlan),én sajnos nem látom,ha valaki tudja a halhatatlanság elixírjének a receptjét várom.
megkaptam az emailt és írtam isKép

Vizimanó
hiszen azt mondtad utálod a brendont,csak utáld továbbKéphihi

Timurr
Vendég

Virág,
brendonos hangulatról Timurr sokat tudna mesélni.Kép

Timurr,
nem is hagytunk nekik ott egy huncut fityinget sem.KépKép

Jó talizást holnapra nektek.Kép

Kép

Kép
vizimano

Almevésem története képekben!!!
Anya bűnbe visz!!!
Kép
kell nekem ez???
Kép
montam én, hogy nem szabad!!!
Kép
Ilyet kell ennem, hogy nagy legyek???
Kép
Hála az égnek mára nincs több!!!
Kép
Bocsi mára befejeztem, de most bepótlom az elmaradást!!!
zsuba31

Zsuzsa,
nagyon nagyon aranyos Bazsi. Ákos mai napig "mivelmérgezelengemtenémber" arcot vág az első kis falatnál, s utána vadul nyammog.Kép

Itt van egy fotó az ilyen volt, s ilyen lett sorozatból. Rólam. Itt már Kőcke kb.2 napos.KépKépKép
Kép

Itt meg egy hónappal a szülés előtt vagyunk.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Hát igen meg van a fillingje(így szép magyarosan)Kép

Zsuba
Bazsi képei nagyon klasszak,nagyon cuki a kiscsávóKeresztelőről majd számolj ám be részletesen.

Kit is hívjak fel???
Kép

Anya ez komoly,ülök?
Kép

Kép
Jó éjt puszi mindenkinek,megyek vidámkodni a nagykádba!

Timurr
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?