Timurr
Hol vagy? Még nem gratuláltam lánykád copfjához!
Tudod, az a kép, ahol ül Maja a macival, tündéri!!
Még nem írtam mélt Neked, de fogok
Kata
Írj pár sort, lécci, ne felejts el minket
Kingu, Babjag
Most a hétvégén hogyan aludtak a babák? Jobb a helyzet?
Jégvirág
Megnéztem én is a honlapodat, az esküvős, meg a pocis képeket. Gratulálok a honlaphoz, a mottó különösen tetszik, és a képekhez is.
A 29-30-ról a férjem ír ma Nektek mélt, jó?
Moziba én már nagyon vágyom, bár azt sem tudom mit lenne érdemes megnézni. A vicces filmek tetszenek nagyon mostanában, tegnap a tv-nben pl a Taxi 2, azon sokat nevettem. A nagy moziknak olyan jó hangulata van, nagyon szeretem. Bár régen, az egyetem idején sokat jártam a kis harisnyamozikba is (hosszú, keskeny és büdös
), sokat egyedül is. De tegnap töltöttem egy kis időt Rozi nélkül, és nagyon hiányzott. Moziba meg majd eljutunk egyszer. A pattogatott kukoricát is szeretem
Nebula
Köszi, hogy beraktad a fogakról a cikket, nem is olvastam még ilyen jó összefoglalót a fogakról. Én büszke vagyok arra, hogy a lányaimnak szép foguk van, sehol egy lyuk, vagy ilyesmi. De nem is adok nekik nyalókát meg cukrot. És a gyümölcsöket sem cukrozzuk.
Tetszenek a képek, amiket felraksz, a lányod csuda édes. Meg azt is látom, hogy a Bush elnök nem kedvenced. Most olvastam, hogy neki a legalacsonyabb az IQ-ja az elnökök között, 91.
Vezso