Na sikerült ide is elérnem. Kezdek megőrülni a lassan 2 hete tartó folyamatos nyűgi-hisztériától. Bár ma talán mintha láttam volna az okot. Talán jön a felső foga. Nem nagyon engedte megszemlélni, de mintha... És ebbe a képbe a hasmenése és a visszatért orrfolyása is tökéletesen beleillik.
Az éjszakánk is borzalmas volt, talán már 4 hónapja nem fordult elő, hogy Lilla éjszaka is felkeljen 3 percnél többre, na de most!!!
És még a cirkókazán is ismeretlen okból leállt. Újraindítani nem mertük mielött nem beszéltünk reggel a gázszerelővel, szóval tök hideg volt. Szegény gyereken meg nem marad meg a takaró, a mi ágyunkba nem alszik el, én meg izgulhattam, hogy még jobban meg fog fázni.
Cas,
Szívesen látlak titeket!! Egyenlőre a hétfő nem jó nekünk. Egyeztessünk majd, mert nem tudom még mikor kell mennünk az ügyvédhez meg a bankba a lakás dolgokat intézni.
A pöttyöket elkiabáltam. Úgy látszik Lilla fáziskéséssel működik mert 3 nap után duplázódtak meg.
Ma voltunk a Pólus centerben lévő C&A-ban és ott volt olyan nyálkendő, mint ami Lillán volt.
Volt olyan szundi kendő is mint amit Nikcsi látott a Bécsi útiban. Ha Sebinek akarsz venni ezt javaslom mert nem csörög a feje, illetve "csak" 1400 Ft, ami ebben a kategóriában messze a legolcsóbb.
Én nem kaptam mailt!!!
Szilvi,
Végül nem telefonáltam a Recontrába mert a honlapon láttam, hogy van boltjuk az Újpesti Megatoys helyén, és a mai bevásárlókörútonkon útba is esett. ÉÉÉÉÉÉÉÉS, kaptam szundikendőt!!!!!!
Egyből vettünk még kettőt, bár nagyon gondolkodtam, hogy ne mind a négyet hozzuk-e el.
Nem tudtok olyan helyet, ahol lehet normális vízhatlan, vagy erősen vízálló jó meleg overállt kapni?
Hihetetlen, de ahol néztük ott vagy már elfogyott, vagy a legnagyobb méret a 68-74-es volt, vagy kényes anyagból volt, vagy pedig fehér-bézs-halvány rózsaszín színű volt. Ilyet pedig nem szeretnék, mert gyönyörűen nézne ki ha Lilla a téli hóban-sárban ebben kúszna-mászna-botladozna.
Nikcsi,
Titeket is szívesen látlak bármikor!!!
Laga,
Mi nagyon szeretnénk kistesót ha a körülményeink is lehetővé teszik. A korkülönbség is ettől függ. Ha úgy látjuk, hogy anyagilag biztosítani tudjuk a jövőt neki is, már jöhet is.
Ha pedig nyerünk a lottón 3-ig meg se állunk.