Új privát üzeneted érkezett!

Cas,
Ne haragudj, de nem volt időm erre járni. Lilla 1 hete teljesen megbolondult. Az éjszaka kivételével, ugyanúgy ordít egész nap mint a kezdet kezdetén. Fogalmam sincs mi baja lehet, az anyafüggésen kívűl. Kép Egyszerűen nem tudok rájönni. Kép
Akkor a pépek. Hát én nem szoktam méricskélni. Egy tányér kb. 3-3,5 dl-es lehet. Gyümivel együtt kap ennyit ha nagyon-nagyon éhes. Mivel Lilla külön nem nagyon akar folyadékot inni, a kajával szoktam csalni. Kicsit több víz (kb. 2-2,5 dl), annyi péppel hogy közepesen folyós legyen. Ha nagyon lédús gyümit rakok bele akkor sűrűbbre csinálom, mert az felhigítja.
A főzeléket is több vízzel csinálom, és a péppel sűrítem be. Amennyit igényel. A Sinlac jó édes. A nem szeretem főzelékek is ehetővé válnak vele. Legalábbis nálunk.
Képzeld itt a lakóparknál van egy adalékanyagmentes pékség. Tesztelés céljából már 3 napja etetem Lillát az ott vett kiflivel (annyira imádja, hogy ma addig ordított és köpte ki a főzeléket amíg nem adtam neki belőle), és nem akarom elkiabálni de mintha nem lenne a meglévőknél több pöttye. Na most ezek után jöjjek rá melyik mű összetevőre, vagy mi a fenére allergiás.

Nikcsi,
Igen oda költözünk ha a bank megadja a hitelt. Ha nem akkor albérlet.
myra

Myra!
ez nagyon jó, mert legalább van mit ennie
kicsit nehezebb lesz az életetek, de többfélét adhatsz neki Kép
drukkoltam, hogy az összetevők legyenek. A házi tésztát próbáltad már?
szilvamag

Myra
Albérlet is Békás?
A pépes infókat köszi! Kép

Küldöm már a táblázatot meg a listát, de tegnap orvoshoz mentünk, ma meg tanítani megyek, szóval lehet, hogy csak estére.

Kép
Kép
Kép
cas

Atya világ. Még csak olvasom, hogy miket írtok a kaja készítésekről, de egy mukkot se értek belőle. De ti már nagyon kenitek-vágjátok. Remélem ha eljön a mi időnk, érteni fogom miről beszéltek.

Cas
Listát küldtem.
boglarka

Boglárka
Köszi, megvan! Kép
Kajakészítés: majd beletanulsz gyorsan Te is! Kép

Myra
Na megkóstoltuk a Sinlacot, nem túl nagy sikerrel... Sebi még öklendezett is tőle, túl édes volt neki (reszelt almába tettem).
A rizspehely viszont nagyon bejön neki. Arra gondoltam, hogy jövő héten vmelyik délután meglátogatnánk benneteket (hátha Sebi el tudja terelni Lilla figyelmét az ordításról kicsit Kép), és akkor elsétálhatnánk a bioboltba is, feltankolnék kajából Sebinek. Ja, és dvd-idet is visszavihetném...
Tényleg, Libero-pontok kellenek még?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
A levél csak segített és nagyon jól esett Kép, meg hogy ennyire a szíveden viseled a sorsom.
Kaja közben tüsszentés: okés, csak ez nem itthon hanem nálatok a kanapén történt, bevallom kétszer is. Kép De kijött a zaba, vagy inkább jól bele, nem is tudom?! Kép
Beszéltünk a Vörösvári-Váradi sarkon levő szelektív hulladékgyűjtőről, tegnap láttam, hogy áttették a másik oldalra.

Myra
Remélem sikerül! Kép
Egyszer azt hiszem elmegyek sétálni veletek, és megmutathatnád a bioboltot és ezt a pékséget is.

Jaj nem is meséltem képzeljétek tegnap egy piackutatáson voltam, elég hosszú volt kerek 2 óra, plussz ennyi volt az oda-vissza út, szóval szörnyű volt a kismajmom nélkül! De jó volt Milupa termék külsejét szidtuk és helyeseltünk. Üveges milupa bébiételek voltak. Ja és nem fizettek érte, hanem ajándékok voltak. Két lego is, valami figurák még meg sem néztem. Szóval megérte. Korinak nem is adtam oda, majd jövő szombaton! Kép
nikcsi

Sziasztok!

Megint itt vagyok. Ma hála az égnek jó idő volt, úgyhogy szinte egész délután sétálni voltunk.
Viki,
A doktor bácsinkat a fönöknőmön keresztül ismerkedtem meg, évek óta már hozzá jártam. Amikor kiderült, hogy babánk lesz, természetesen nála maradtam. Hát így kerültem a Margitba.
Az Olivér naponta hányszor alszik napközben. A Gergő még délelőtt is alszik.
Aranyhold, Matyi hogy alszik napközben?
Na sziasztok!
Kriszti
kriszti1

Szilvi
Te írtad, hogy a baba-mama torna érdekelne a Műv.házban? Mert én is kipróbálnám, tudsz róla valamit? Vettem DVD-t, de olyan rövid, mert minden más is van rajta (regeneráló torna, masszázs...).
boglarka

Boglarka!
igen. Nem tudok sokat róla, Kingával nem sikerült kipróbálnunk. Azt tudom, hogy 6 (talán 8) hetesen lehet elkezdeni. Nikcsi barátnője most jár oda,
Nikcsi! tudnátok több infót adni?

Szilvi
szilvamag

CAS
EMAILT OLVASS LÉGYSZI! Kép

Boglárka, Szilvi
Megadom Timi telefonszámát és ő tud mindent, mert a san Marcoba jár! Kép Csak nem ma. Kép
nikcsi

Mail ment nektek.

Kép
Kép
Kép
cas

Kép
szilvamag

Szorítunk!!!
boglarka

Kriszti! Matyi már csak egyszer alszik napközben, ebéd után. Többnyire 2,5-3 órát szokott, de olyan is van, hogy csak másfelet. Viszont este 8 körül már alszik, és reggel fél 7-fél 8 között ébred.

Úgy tudom Olivér is csak egyszer alszik már nappal, ő is ebéd után, de majd Viki jön és elmeséli! Kép
aranyhold

Sziasztok,

megint lemaradtunk a taliról sajna. Viszont a képek nagyon jók. Sôt vannak új arcok is! (Vagy csak nekem újak, mert mostanában mindig lemaradok a talikról?)

Esküvô:Las Vegasban volt, de semmi amerikai kötôdésünk nincs. (Teljesen magyar a férjem, még angolul se tud.) Csak így hozta a sors egy amerikai körút alkalmával. Honosított az esküvônk, vagyis itthon nem volt. De ugyanolyan a házassági anyakönyvi kivonatunk mint mindenki másnak, csak a házasságkötés helyére az van beírva Las Vegas, Amerikai Egyesült Államok.
Amikor hazajöttünk volt nagy meglepôdés ( bár 10,5 évnyi együttlét után házasodtunk össze). Sôt anyu részérôl mosolyszünet is volt. De nem bántuk meg, mert így nem kellett részt venni az anyám részérôl favorizált felhajtásban.
Ja és a bátyjámék is ott esküdtek, egymás tanúi voltunk.
Esküvô után másnap elmentünk nászútra a Halál Völgyébe.

Rá egy hónapra teherbe estem Vilmossal, vagyis nekem az esküvô tulképp a nagy szabadság végét jelentette.

Ki szeretne még kistesót és milyen korkülönbséggel?

Laga
laga

Na sikerült ide is elérnem. Kezdek megőrülni a lassan 2 hete tartó folyamatos nyűgi-hisztériától. Bár ma talán mintha láttam volna az okot. Talán jön a felső foga. Nem nagyon engedte megszemlélni, de mintha... És ebbe a képbe a hasmenése és a visszatért orrfolyása is tökéletesen beleillik.
Az éjszakánk is borzalmas volt, talán már 4 hónapja nem fordult elő, hogy Lilla éjszaka is felkeljen 3 percnél többre, na de most!!!
És még a cirkókazán is ismeretlen okból leállt. Újraindítani nem mertük mielött nem beszéltünk reggel a gázszerelővel, szóval tök hideg volt. Szegény gyereken meg nem marad meg a takaró, a mi ágyunkba nem alszik el, én meg izgulhattam, hogy még jobban meg fog fázni. Kép

Cas,
Szívesen látlak titeket!! Egyenlőre a hétfő nem jó nekünk. Egyeztessünk majd, mert nem tudom még mikor kell mennünk az ügyvédhez meg a bankba a lakás dolgokat intézni.
A pöttyöket elkiabáltam. Úgy látszik Lilla fáziskéséssel működik mert 3 nap után duplázódtak meg. Kép
Ma voltunk a Pólus centerben lévő C&A-ban és ott volt olyan nyálkendő, mint ami Lillán volt.
Volt olyan szundi kendő is mint amit Nikcsi látott a Bécsi útiban. Ha Sebinek akarsz venni ezt javaslom mert nem csörög a feje, illetve "csak" 1400 Ft, ami ebben a kategóriában messze a legolcsóbb.
Én nem kaptam mailt!!!

Szilvi,
Végül nem telefonáltam a Recontrába mert a honlapon láttam, hogy van boltjuk az Újpesti Megatoys helyén, és a mai bevásárlókörútonkon útba is esett. ÉÉÉÉÉÉÉÉS, kaptam szundikendőt!!!!!! KépKépKépKép
Egyből vettünk még kettőt, bár nagyon gondolkodtam, hogy ne mind a négyet hozzuk-e el. KépKépKép

Nem tudtok olyan helyet, ahol lehet normális vízhatlan, vagy erősen vízálló jó meleg overállt kapni?
Hihetetlen, de ahol néztük ott vagy már elfogyott, vagy a legnagyobb méret a 68-74-es volt, vagy kényes anyagból volt, vagy pedig fehér-bézs-halvány rózsaszín színű volt. Ilyet pedig nem szeretnék, mert gyönyörűen nézne ki ha Lilla a téli hóban-sárban ebben kúszna-mászna-botladozna.

Nikcsi,
Titeket is szívesen látlak bármikor!!! Kép

Laga,
Mi nagyon szeretnénk kistesót ha a körülményeink is lehetővé teszik. A korkülönbség is ettől függ. Ha úgy látjuk, hogy anyagilag biztosítani tudjuk a jövőt neki is, már jöhet is. KépKép
Ha pedig nyerünk a lottón 3-ig meg se állunk. KépKép
myra

Cas, Hmmc
Köszönöm a mai napi erőt!

Hmmc
Miért nem jöttetek úszira? Kori végig ordított, mert nem voltam a vízbe. Ti meg bánhatjátok, hogy nem jöttetek, na nem Kori hangja miatt. Hanem azért, mert vittem rakottkrumpli ízelítőt.

Többieknek pedig tartozok egy nagy beszámolóval! Ahogy lesz időm, ma már nem. Holnap pedig megyek edzésre - tornázni!
nikcsi

Myra!
mehetek én is? Kép
de örülök, büszke vagyok magamra, hogy "találtam" szundikendőt Kép
Kingának overált, ill. kétrészest a Békáson a Csobánka téri kínainál vettem tavaly. Alig pár ezer forint volt és nagyszerűen állta a sarat. Szó szerint is
szilvamag

Laga
Ügyes húzás volt akkor ez az esküvő! Kép
Az anyám féle agyrémet én is feledni tudtam volna előtte, de végül annyira jó buli volt, hogy utólag azt mondtuk, minden strapát megért!
Akkor a tiétek is diákszerelemből lett házasság (mi is 9,5 év után Kép)?
Szeretnénk kistesó(ka)t, de én nagyon félek a kis korkülönbségtől, sajnos Sebi első hónapjai így is nagyon megviseltek érzelmileg (is). Persze ez lehet, hogy egy második gyereknél már egyáltalán nem így lenne...
Szóval most azt mondom, hogy amíg Sebi el nem megy oviba, addig inkább ne. (Rájöttem, hogy nagyon el voltam kényeztetve, mert az itthoni robotolást jól bírom, de az hogy nem hagynak aludni, teljesen kikészít! Kép)
Ráadásul még lakást is kellene vennünk...

Myra
Hát simán lehet a foga! Kitartás, remélhetőleg 1-2 napon belül mostmár áttör, és akkor lesz megint egy kis nyugtotok. Kép
Az amúgy is taknyos Sebit én is féltem a megfázástól, mert éjszakára nem merjük neki nagyon felcsavarni a konvektort, mert rettentően pattog, és 2 óránként felkelti a gyereket. Így meg szép lassan kihűl a szoba... Kép Mégegy konvektorcserére nem nagyon futja egyhamar...
A látogatásra nekem meg a péntek nem jó a tanítás miatt. Ha látod a jövő hetedet, egyeztetünk! Kép
Nyálkendő nagyon kell, mert tocsog a ruhája, nyáron nem zavart, de mostmár ahhoz hideg van. A szundikendőt is megnézzük köszi!!!
Nemtom hogyan maradtál ki a mail-ből (pedig emlékszem, hogy beírtalak, de lehet hogy félreütöttem vmit), bocsánat! Mindjárt jön Nikcsi és mindent részletesen elmesél!

Nikcsi
Nálunk is rakott krumplit rendelt jövő hétre az embör! Kép

A táblázatot mindjárt körbeküldöm a címekkel. A másik listához lécccci adjatok még időt. (Annyit csavargunk mostanában... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Myra,
Nálunk ugyanez a hisztizés, orrfolyás volt kb. 2 héttel ezelőt. Állandóan felébredt a Gergő éjszaka, és a felső három foga napokon belül kibújt. A fogakat nem kapkodja el a fiacskám, 13 hónaposan 7 db. Nemsokára biztos megnyugszik, tudom mi fárasztó lehet egy idő után. És főleg nagyon sajnáltam, és ebbe fáradtam bele. Szerintem is hemperegni a hóba, sárba legjobb a kínaiba kapható overáll, úgysem éri meg általában a következő szezont. Mondjuk nem is igazán normális dolog a Brendonba 20.000 Ft - ot adni egy overállért szerintem.

Aranyhold, köszi az infót az alvással kapcsolatba. A Gergő még délelőtt is elájul, kb. 1/2 10 felé, de már 6-kor felébred reggel. Kb. 1/2 elalszik, kb. 1,5-2 órát. De már este, amióta korábban sötétedik 7-kor nagyon álmos, alig bírja ki a fürdést.

Laga, nagyon jó lehetett az esküvőtök. Anyuék is biztos nagyon kiakadtak volna, ha ilyet csinálok. De nagyon bátor vagy és gondolom romantikus volt az esküvő is. Remélem egyszer mi is eljutunk az USA-ba. Mi is szeretnénk majd jövőre kistesót, nem szeretnénk csak kb. 2 év korkülönbséget. Jó lenne együtt szülni innét valamelyikőtökkel. Ha mi nyerünk a lottón, háromig mi sem állunk mg. (igaz, a héten elmaradt a lottófeladás)

Nikcsi, holnapra jó tornázást.
Viki, mi újság van veled?

Cas, holnap lefényképezzük az állványt. A jövő héten felteszem.

Gergőnek ma alvás előtt karácsonyi dalokat énekeltem, egész feldobódtam tőlük, és Gergő babának is nagyon tetszettek. Igaz csak pár dalt tudok, azt sem teljesen.

Hmmc, mi újság a házvásárlás körül?
Kriszti
kriszti1

Nikcsi
Nikivel elvásároltuk az időt. Meg Sára is nyafi volt, nem akart enni délután csak szopni. Ilyen már régen volt.
Sajnálom a rakottkrumplit!!!!!! Kép Kép Kép
hmmc

Laga! Mi is szeretnénk kistesót! Jó lenne minél előbb! És ha nagyobb lakásba, esetleg kertes házba tudunk költözni, akkor több kistesót is szeretnénk! Kép

Nikcs! Nagyon várom a beszámolót! Lerágom a körmöm mire ideér! Kép

Szilvi! Ez a kínai bolt jó ötlet! Erre békáson sokan dícsérik. Nekem is kellene overált venni!

Myra! Még tudom ajánlani az október 22-i babaruha börzét szintén itt békáson a csobánka téri műv házban. Ki lehet fogni majdnem teljesen új dolgokat fillérekért!
aranyhold

Kriszti! Matyinak is 7 foga van így majdnem 13 hósan! Kép
aranyhold

Húúúúúúúúúúú, csajok! Levelezek egy lánnyal, aki pár hete szült, szegénynek ezer baja van, és ráadásul még mindenki jól el is látja hülye tanácsokkal... Kép
Szegény ugyanúgy vergődik, mint én az első hetekben...

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Mi az Ázsia-Centerben vettünk overáll-t Sárának 3500,-ért. Nagyon meleg, polár béléses. Ennyi pénzt megért.
hmmc

Kriszti
Köszi! Kép Karácsony?! Hol van az még?! KépKépKép

Aranyhold
Szerinted mennyire lesz tömeg azon a börzén? Ha nem nagyon, akkor én is szívesen kinéznék...

Küldtem levelet, az adatos táblázatot csatoltam.
Aki nem kapta meg, szóljon, utána nézek...

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi,
Persze, hogy jöhettek. Kép Rögtön csapunk egy minibulit. Kép

Cas,
Nekem csak spam-ek jönnek. A leveled megint sehol. Kép
myra

Cas! Én eddig 3 alkalommal voltam, már mentem 8 körül, amikor kezdődött, és nem volt vészes a tömeg. Én is utálom a tolakodást-lökdösődést, de ebben az időben nem tapasztaltam ilyet. Meg ilyenkor még nem viszik el a jó dolgokat, szóval szerintem érdemes korán menni.
Legutóbb pl. 900 Ft-ért vettem Matyinak egy dzsekit, 400-ért és 500-ért farmer kantáros nacit (az utóbbi az ami rajta volt nálatok), kapucnis pulcsit 300-ért. Vannak új dolgok is, azok is jó áron vannak, meg voltak Legó játékok is, azóta is sajnálom, hogy nem vettem 800-ért olyan kukaclabdát, amit nálatok is láttam valakinél.
Most meg azon bánkódom, hogy nem tudok kimenni, pedig téli overált kellene néznem, meg kordbársony nacit is szeretnék Matyinak, meg hátha lesz megint a Lego játékos. De remélem lesz még novemberben is, bár akkor a nagy kismamás is lesz a stadionoknál.
aranyhold

Myra
Lehet, hogy Spam-nek nézi a szűrőd, mert egy xls-csatolmány van, és kb. két sor, hogy mit küldtem csatolva...
Most jól megnéztem, hogy ne írjam el a címedet (bár a reggelin se írtam el).
Mi legyen? Emeljek be vmi jó hosszú szöveget? Vagy 5 percre (letelefonáljuk) tegyem fel holnap a Sebi-honlapra, amíg letöltöd?

Aranyhold
Kukacbaba... Kép
Akkor én is megyek reggel! Randizhatnánk, mehetnénk együtt. (Össze úgyse vesznénk semmin a méret miatt, viszont piszok módon kihasználhatnám a tapasztalataidat, hogy mit érdemes megvenni... Kép)

Na megyek aludni, mert éjjel ha az embör hazaér, úgyis felver a zörgésével. Addig meg alhatok horkolás-mentesen! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Most mondom, hogy nem fogok tudni kimenni sajnos! Kép
Amúgy én úgy szoktam, hogy elhatározom mit akarok venni, azokért max mennyit adok, és ha tetszik, árban is ok, akkor rögtön meg is veszem, mert ha ott hagyom, nem biztos, hogy meg lesz később. Hát ennyi a tapasztalat. Ja, és sérült vagy foltos darabokat nem veszk meg, akár milyen olcsó is.
aranyhold

Sziasztok!
Honnan lehet tudni, hogy a Margit Kórházban a nőgyógyászaton épp melyik doki van? Sűrgősen el kell mennem, remélem a hétfőt még kibírja. Kép
boglarka

Boglárka
Ha bemész, akkor ott ki van írva, telefonon nem mondják meg.
Ha sürgős, akkor miért akarsz várni hétfőig?! Menj be ma!

Aranyhold
Na jó, tegnap már elég fáradt voltam, bocsi... Kép
Az a baj velem, hogyha ott helyben beleszeretek vmibe, akkor nem tudom megállni. Aztán itthon jövök esetleg rá, hogy tök felesleges volt megvenni. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Hol van kiírva a doki neve? Hétvégén is be lehet menni a Margitba, vagy az ügyeletes kórházba kell menni?
boglarka

sziasztok!

Pont ma megyünk az Ázsia felé, akkor lehet hogy én is megnézem az overáltKép

Boglárka
valami baj van? Kép

Nikcsi
Nálad??? lemaradtam valamiről vagy csak nem figyeltem? Cas nagyon sejtelmes volt....hogy majd jön Nikcsi és mindent elmesél..

Laga
kistesó folyamatban...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Mucus
Mennyire folyamatban?! Csak nem...? Kép

Boglárka
Hű, azt nemtom, de Nikcsi pont tegnap volt bent, úgyhogy szerintem hívd fel őt, és kérdezd meg tőle, pontosan mi merre.
Szerintem mehetsz a Margitba, tudtommal van ügyelet a nőgyógyászaton...
Ennyire komoly? Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Boglárka,
Ugye nincs nagy baj?

Cas,
Kimehetnénk együtt Békásra 22.-én.
Múltkor elfelejtettem írni, hogy Lillának a Sübában vettem hiper-szuper vízálló-szélálló átmeneti dzsekit. Minőségi angol darab. Ez egy "second hand" bolt, csak most átalakítják a Sübát és nem tudom megnyitott-e már újra.
Küldtem mailt.

Szilvi,
Megnézném a Csobánka téri boltot. Melyik részén van?
Azt el is felejtettem mondani, hogy az új szundikendők cimkéjén még látszik a felirat, és ott rajta van a forgalmazó. Ha Lilla nem nyalja le róla, már hamarabb megtalálhattuk volna. KépKép Így még a márkanevére is csak emlékeztem...

Hmmc,
Ha ezt tudom... tegnap az Ázsia centernél voltunk, de eszembe se jutott benézni mert 1 éve amikor ott jártunk tátongott az ürességtől. Minden 10. bolt működött csak. elöbb kellett volna kérdeznem.
myra

Myra
Mi játékokért is az Ázsiába járunk. Van az emeleten egy játéknagyker (magyar) és olcsóbbak egyes babajátékok, mint a Gulliverben. Még az a legjobb benne, hogy nem kell vevőkártya.
A múlt héten egy vagon zoknit vettem Sárának darabját 150,-ért. A kenguruban ugyanez 450.-, még a márkájuk is ugyanaz volt.

Ma is megyünk, megyünk mert a szerdai bébitaxi-megszállás után vennem kell egyet Sárának.
Sajnos én olyan anyuka vagyok, hogy mindkét csajnak megveszem még azt is ami nem kell.
Már alig várom a "karácsonyi" árakat az ebay-n, mert eldöntöttem, hogy több gyerekruhát Magyarországon nem vagyok hajlandó venni. Nevetséges, hogy Németo-ban és az USA-ban is fele árban vannak a 10-szer jobb minőségű dolgok. Szállítással együtt 8 USD volt egy Nike kocsicipő, 15 USD 3 részes melegítő és még sorolhatnám.
A német ebay-n vettük meg Sárának az autósülést is. Itthon kb. 60e a Concord Ultimax, ott (a legújabb modell) szállítással együtt 32e. NEVETSÉGES!!!!
Annyi hiba van, hogy a szállítás 2 hetét ki kell várnod Kép

Boglárka
Mi a baj? Remélem semmi komoly.
hmmc

Cas
nem, még nem! csak a "munkafolyamatok" zajlanak...

Hmmc
érdekelne ez az ebay. Leírod hogy hol találom és hogy hogy zajlik az egész? pl. fizetés.
Tényleg nagyon olcsó amiket írtál.

mucus
Tm

még valami...
úja vagy használt cuccok?

mucus
Tm

Hmmc, Myra
Nekifutottam mégegyszer, remélem mostmár megkapjátok.

Myra
Mehetünk együtt 22-én!
Dzsekit kapott szerencsére anyu is Sebinek (van egy jó kis zsúfolt babaruhabolt a Kolosyn a postánál), úgyhogy mostmár abban nyomulunk. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Boglárka!
hétfőn Sztanyik ügyeletes, ha jól tudom
gondolok Rád!

Mindenki!
nem szerveződünk össze péntekre és szombatra is?

Myra!
csütörtökön még szinte semmi sem volt nyitva, csak a posta, ABC, Patika, DM, meg egy telefonos, Bank

Szilvi
szilvamag

Laga
Mi majd szeretnénk kistesót, és 2-3 év korkülönbséggel.

Beszámoló: szóval, akik nem voltak talin így utólag beavatom őket is. Késett a mensim, és csináltunk tesztet is, számomra nem volt teljesen egyértelmű, de férjemnek igen: kistesó lesz. Teszten nagyon-nagyon halvány csík volt, viszont elszíneződött. Nagyon sokat rágódtunk mi is legyen? Mert kicsi lenne a korkülönbség, semmi segítségem, és hát nem utolsó sorban, de a legfontosabb az anyagiak. Felmerült az elvetetés is, de én nem tudtam volna feldolgozni, hogy egy gyerekgyilkos lennék. De már szinte én is biztos voltam a dologban, mert a tejem egyre kevesebb, a szopis melltartóba szinte keresni kell a tejtől duzzadó mellem. Szombat hajnal szopi, utána wcre mentem és véreztem. Nem nagyon szóval még nem gondoltam semmi rosszra, viszont reggel iszonyatosan dőlt belőlem. 5.45-kor felhívtam szülőszobát egy férfi doki vette fel, sajnos nem tudom név szerint ki volt, de nagyon kedves volt, még viccelni is próbált. Persze annyira hülyéket kérdeztem. Mondta, hogy telefonon keresztül nem állapítaná meg, hogy ez most egy elvetélés vagy mi lehet, inkább menjek be. Mondta a nőgyógyászatra II. emeletre menjek. Kérdeztem, hogy utcai ruhába becsattoghatok-e. Erre: miért inkább a folyosó közepén öltöznék hálóingbe? Persze, menjek a pulthoz. Csomagoljak, mert lehet, hogy az éjszakát is bent kell töltenem. Bepakoltam, gyorsan két szelet pirítóst is ettem. 7.30-kor értünk be. Ügyeletes orvos megvizsgált, aztán UH. Megkérdezte előtte, hogy ettem-e. Mondtam persze, de miért? Hát hogy ne halljak bent éhen. Na ez nagy hülyeség volt, mert így egy orvos sem fog elaltatni és anélkül fognak kaparni. Hát ezt szörnyű volt hallani. Mivel UH-n nem látott semmit, vizeletből csináltak terhességi tesztet. Kori már nagyon nyűgi volt, mivel otthon már aludt volna. Nővérkének kellett átadni a pisit, direkt kérdeztem 1-2 óra alatt lesz meg az eredmény? DEHOGY, 15 perc. Az idő haladt, de eredmény még mindig nincs pedig már fél óra is eltelt. Magamba ezt a mondatot próbáltam megemészteni: egy orvos sem fog elaltatni és anélkül fognak kaparni. Biztos nem véletlenül altatják az embert. Már egy óra is eltelt, amikor fogtam magam és elmentem a laborba. Õk még nem foglalkoztak a vizeletemmel, mert nem szóltak, hogy sürgős. Teljesen véletlenül találkoztam doktornőmmel (nem szóltam, és ügyeletbe sem volt), elmondtam a bizonyos mondatot, azt mondta ez azért nem így van. Kori már szinte kezelhetetlen volt, már majdnem úgy döntöttem, hogy hazamegyek, ha nem vagyok terhes úgyis ez lenne. Ha terhes vagyok, nem maradok ott, hogy altatás nélkül végigéljem a KAPARÁST. Nővérkéhez mentem ez eredményemre rákérdezni (már bővel eltelt egy óra!), üljek le kint majd szól. Aztán megjegyeztem, hogy eltelt már egy óra és csak negyedről volt szó. Õ nem tehet róla, aztán mondtam, hogy a laborba mondták, hogy nem kértek sürgősségit. De igen rá volt írva. Szóval a nővérke hozzáállása baromira nem tetszett. Tegyük fel, hogy tényleg ráírta, akkor fél óra múlva miért nem kérdezett rá, és egy óra múlva??? Láthatta, hogy ki vagyok 1, kettő pedig Korival voltunk, aki otthon az ágyában aludt volna. Na végül happy end lett a vége (Laci szavaival élve), állítólag nem voltam terhes. Kicsit meglepődtem, hogy nem az ügyelet orvos (aki vizsgált) tud az esetemről, mert a végmegbeszélésnél odalépett egy másik doki is és kérdezte, hogy poz vagy neg lett az eredményem. Végül 2 órát voltunk bent (vizsgálat, uh ez 10 perc volt, és vizeletből terhességi teszt). Ez tényleg happy end volt, mert én ha elvetéltem volna is magam hibáztattam volna. Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam!

Kori egész nap kezelhetetlen volt, sőt úgy néz ki beteg. Tejcin kívül minden szilárdat kihányt, de még hogy? Éjjel katasztrófa volt elkezdett az orra bedugulni, és két órát ringattam a kezembe, amire nagyon rég (tán 1-2 hetesen) volt példa.

Cas
Cebiont tudtatok venni? Tényleg hiánycikk?

Boglárka
Na végül mi van/lett? Elfelejtettem mondani, hogy kérdezed meg a Te dokid mikor ügyel.
B épület fotocellás ajtó mellett van a tábla, ahol ki van írva az ügyeletes doki neve.

Sokat termeltetek nem olvastam még
nikcsi

Nikcsi!

örülök a "happy end"-nek, de elszomorít, hogy ezt így kellett megtapasztalni Kép Kép

szólj, ha kell Korinak tej, akkor elkezdek fejni egy kicsit neki. Van két üveg répás rizsnyák itthon, átvigyem?

Szilvi
szilvamag

Nikcsi,

Örülök én is a "happy end"-nek, de biztos nem semmi lehetett a kórházban eltöltött idő.

Lányok,
Kész hulla vagyok, Gergő éjszaka szinte 10-20 percenként felkelt, és mindig köhög. De már elegem van a mi doktornőnkből, és elvisszük egy másik orvoshoz. Nem teljesen normális, hogy szegényke már három hete mindig köhög.Azt figyeltük meg, hogy főleg akkor köhög igazán, amikor behozzuk a fűtött lakásba, pedig párologtatok vizet a hálóba .
Van valakinek ilyen tapasztalata? Tudnátok nekem segíteni, hogy mit tehetnék még a lakásba, hátha száraz a levegő amióta megy a gázfűtés.

Hmmc engem is érdekelne az ebay.
Na lehet, hogy én is alszom egyet Gergővel.
De este még benézek.
Sziasztok.
kriszti1

Nikcsi
nem lehetett egy nagy élmény ezt átélni, de szerencse, hogy így végződött és nem kellett az elvetetés mellett döntened..

Én is kérdezem. Cebiont kapott már valaki? Mert én már egy rakás helyen néztem és sehol nincsKép
Ilyen még nem nagyon volt.

Hmmc
sikerült vásárolni valamit az Ázsiában? Mellettetek mentünk el kocsival a parkolóban...Kép
Közben megtaláltam ezt az eBay-t, most már csak azt szeretném tőled megkérdezni, hogy hogy működik a vásárlás? regisztráció, stb....??? Németül nem értem, az angollal jobban elboldogulok, de gondolom minél meszebbről jön a cucc annál drágább... A postaköltséget honnan lehet megtudni?

Kriszti
én azt tapasztaltam, hogy a fűtőtesten levő víz párologtatása édes kevésKép
Régebben azt csináltam, hogy ha este kimostam 1-2 ruciját akkor azt csak kézzel csavartam ki és így jó vizesen tettem a radiátorra. De tavaly inkább beszereztünk egy párásítót..szerintem az többet ér. Azok közül is a hidegpárásító a jobb. Mi nem azt vettünk és már nagyon bánomKép

mucus
Tm

Esküvő: többen is jó sok együttlét után kötöttük össze az életünk?! Mi idén voltunk 10 évesek és csak 7,5 év után esküdtünk.

Kriszti
Fogak: első fogak 6-8 hónaposan, nálunk sincs még sehol. Bár orrfolyás van (átlátszó).

Cas
Én láttam mindent amit Aranyhold vett a Csobánka téri börzén, mi is kint voltunk a babkocsikat árulni.

Mucus
Épp kérdezni akartam már, mert a régi táblázatban ez állt: 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba.

Süba
Tényleg alig van valami nyitva az első szinten vagy mi az, ahol a dm is van, a gyógyszertár és egy fehérnemű van nyitva.

Szilvi
Honnan lehetett erről a 20%-os dm-s nyitási kedvezményről tudomást venni? Végül mi is voltunk, de pelenkailag eléggé ki voltak fogyva sajnos.

Boglárka
Mi a helyzet?
nikcsi

Képzeljétek voltam ma a Bécsi úti Kenguruban, és lehet kapni Holle bébiételeket meg pépeket. Vettem is Sebinek párat kipróbálásra, meg olyan rizspelyhet, amit Myra is hozott nekünk.
Viszont ez a tápimizéria teljesen kiborít, lehet, hogy ezt sem bírja a kölök... KépKépKép Új kiütései vannak a nyaka után mostmár a popsiján is (a háta viszont talán javul).

Myra
A Sunval bébiételek milyen árban vannak (Holle: 360 környékén)? A rizspép drágább több, mint egy százassal... Kép

Cebion
A Kiscelli utcában a patikában Zsombor simán kapott még hétfőn reggel.

Kriszti
Gergőnek jobbulást!
Nekünk UH-os hidegpárásítónk van, ami jó csendes, viszont a vízkövet is szétporlasztja, és az finom fehér porként ül mindenhová (és gondolom be is szívjuk).

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Ma szegény Gergő extra nyűgis volt, és most elalvás előtt is köhögött.
Ma elég rossz idő volt legalábbis itt nálunk, alig tudtunk kimenni, nagyon fújt a szél.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, és val.színű, hogy veszünk egy hidegpárásítót.
Mucus, Cas tudnátok ajálani valami konkrét hidegpárásítót (márkák szerint)?
Cas, köszi a jókívánságot!

Nikcsi, mi 4 év után házasodtunk össze, és jövőre leszünk tízévesek.

Lányok, tudna nekem bővebben infóval (hol lehet kapni, hatásosság, saját tapasztalatok, árak)szolgálni a homeopátriás dolgokkal kapcsolatba.Mert most már lehet, hogy ezeket fogom kipróbálni. Eddig sajnos nem hallottam róluk sokat. Hátha a Gergőnek is segítne valamelyik, pl.egy füzetben olvastam a Stodal szirupról, ami ráillene a Gergő tüneteire.

Boglárka, minden oké?

Előre is köszi az infókat.
Fürdés után visszanézek.
kriszti1

Mucus
Miért nem dudáltatok ránk?

Hugomnak vásároltunk nadrágot és kabátot, magamnak most csak egy nadrágot vettem.

Mucus
Én úgy vásárolok az ebay-n, hogy az amerikaira az öcsém bid-el, a németre Peti unokahuga. A szállítási költséget a "shipping" alatt tudod megnézni. De általában akkor lehetsz biztos a költségben, ha az eladótól megkérdezed e-mail-ban. Érdemes egyszere többet venni ugyanattól az embertől és akkor kevesebb a posta. Én csak új cuccokat szoktam venni. Az is oda van írva, hogy új vagy használt a cucc.

Nikcsi
Gyógyuljatok meg gyorsan. Cebiont én szombaton vettem itt a Flórián téri gyógyszertában.

Kriszti
Ti is gyógyuljatok meg!
hmmc

Csak egy gyors bejelentkezés mert most értünk haza, és fürcsi van.
Érdemes körülnézni a magyar aukciós oldalon a Vaterán is. Én Lillának ott vettem nagyon olcsón bontatlan dobozos, Fischer Price, Lego, Playschool stb. játékokat, és vadonat új C&A-s plüss rugit, plüss pulcsival 800 Ft-ért.
Aranyhold, a Sacinál látott "kukacos" Legot is ott vettem, és most is van fennt egy (használt, de az enyém is az volt) ami jelenleg 21 Ft-on áll. KépKépKép
myra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?