Új privát üzeneted érkezett!

Anya!
Ki az a Valaha?KépKép
larapapa

Fanni!
Nagyon drukkolok,hidd el minden rendben lesz!Sikerülni fog!!!1000 és még több drukk!!!

Renóca
Szépen halad előre a te várandósságod is!Hátha nem sokvan már belőle hátra!!!Kép

Niki!
Nagyon-nagyon szorítunk Neked!Érezd nagyon jól magad!

Reno
Lehet, hogy én nem láttam jól,kitelik tőlem.Bocsika ha tévedtem, de én tényleg úgy látom,mintha háttal lenne a kis drágaság!

Zsebike!
Kérned sem kell, anélkül is nagyon drukkol neked mindenki!Nagyon- nagyon -nagyon szorítok érted!Már csak kettőt kell aludni.De ha ma már nem olvasol, akkor csak egyet!Nagyon szorítok!

Wish
Neked is nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy az álmod valóra váljon!!!

Jó éjt Mindenkinek!

Edina
dedina

Én vagyok az első? Akkor jó reggelt!
Nóri, mégegyszer köszi az étterem tippet, nagyon tetszett, jó volt a zene, finom is volt a vacsi. Nagyon kellemes a hely.
A ragya témához, nekem is sosem látott pattanások (nem is pattanás, inkább csípésnek néz ki)jöttek ki az arcomon, a doki mondta, hogy az elején ez gyakran előfordul (nem mindenkinél!), de ez lassan elmúlik.
Hétfőn védőnéni, kedden gen. UH, szerdán vérvétel és egyéb vizsgálatok. Sűrű program ez a babásodás kérem.
Zsebike, veled vagyunk!
reno
Lara, Andoros képet akarok!!!!
reno
renoka

Renóka, örülök, hogy tetszett a Tortuga, a kétszínű paradicsomlevest véletlen nem kóstoltátok meg?? Az valami mennyei, piros-fehér leves. Én fajitát ettem utána, de kb. csak a fele ment le, akkora adag. Kép És ilyen szülinapos partit esetleg nem láttatok, amikor ilyen Tágra zárt szemek c. filmbeli maszkos köpenyes figura rohangál a tortával, és tök sötét van?

Jelentem, nekem az étvágyam eltűnt, egyszer ég a gyomrom, máskor háborog, elkezdtem fogyni. Tegnap már semmi normálisat nem ettem.

Zsebi, Wish, mi a helyzet?? Fanni, remélem ti már jót utaztok!
s_norka

Lara, bizony, megdobhatnál már minket egy óriás-Andoros képpel!
s_norka

Nóri, sajtlevest és pikáns hallevest ettünk, na majd legközelebb a párommal megkóstoltatom a te kétszínűdet. Én ugyanis nem szeretem a paradicsomlevestKép
Volt vmi szülinap, de nem láttuk, mert az utolsó sorban ültünk.
Én sajnos állandóan éhes vagyok, a doki már most diétára fogott. Amit tegnap este meg is szegtem...Viszont megjött az álomkór. Hihetetlen álmosság tör rám délutánonként. Még jó, hogy itthon vagyok.
Wish mi van veled?
reno
renoka

SziasztokKép

Zsebi Kép
Rám számíthasz a drukkolásban, már két hete mást sem csinálok Kép Holnap ilyenkor már tudni fogjuk Kép Annyira izgulok értetek, bár nagyon remélem, hogy feleslegesen, mert és a Manócskák odabenn jókat röhögnek rajtunk Kép

Tüneteket úgy kell csinálni, hogy tüsszentés közben az ember megrántja jól a hasát és azután már szépen fáj minden odabenn Kép

wish

Wish!
Kölcsönös akkor a drukkolás, mert én is rengeteget gondolk rád és bízom a sikeredben!
Tüszentés fú az nagyon gáz ismerős az érzés, amúgy tök ritkán tüsszentek de most sokszor rámjön. Kép

Holnap ilyenkor már remélem én leszek a világ legboldogabb embere. Kép

Nóri!
látod hiányoltad a tüneteket és a kicsi máris hallgat rád és adja a jeleket! Kép

Renó!
Szupi lehetett a hely és a vacsi. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Óriás Andoros kép (most készült):
Kép

És az ígért zebrás kép, kicsit zsörtölődős, még épp időben Zsebinek:
Kép

Rohanok, mert kaja van...

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Igazán aranyos, fú már mekkora!
Remélem azért ritkán sír így mint ezen a képen! Kép
Csodásan nézel ki csak úgy ragyogsz, ami természetes. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara! Tényleg nagyon szépek vagytok!!! Csak úgy sugárzik rólatok a boldogság! Jó volt látni.

Zsebi, sssszorííítok!
reno
renoka

Zsebi, ha még olvasol: hányra mész holnap? És hánykor jössz? Ugye megígéred, hogy azonnal tudatod az eredményt???

Nem is tudom miért, de jó előérzetem van! Nagyon szorítok, ujjaim csuriban! Kép

Álmos Norka (most aludt 2 órát)
s_norka

Lara, nekem borzasztóan tetszik az első kép. Anya és fia. Ezek a szemek és mosolyok! Szuper!
s_norka

Nóri!
Megígérem amint tudok jövök. Reggel nem tudom mikor indulunk, de korán szerintem az hogy mikor tudok jönni attól függ megvárjuk-e az eredményt vagy sem, ha sokat kell várni akkor nem, de a múltkori lombiknál egy óra alatt megvolt akkor megvárom, tehát akkor kicsit később jövök mert még haza is kell érni, de szerintem legkésőbb délben már ti is tudni fogjátok.

Mindenkinek köszönöm az eddigi szorítást még egy nagyot kérek a végére, és utána már én szorítok értetek!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

<font color="ff0000">TIMI!!!!!!!!
Ezt találtam neked szerintem lehet hogy segít neked is</font>
E
"Kedves Fórumozók! Egy évet jártunk a Dévai Intézetbe, és az utóbbi két hónapban lombikról inszeminációra tértünk át. Erről keresgettem információkat, amikor Rátok találtam. Így már olvashattam az inszeminációval kapcsolatos véleményeiteket. Reménykedve és boldogan szeretném a következőket megosztani Veletek. Három sikertelen ICSI próbálkozásunk ellenére maximálisan megbízunk a Dévai főorvos úrban és a munkatársaiban, sokat jelentett számunkra a komoly szakmai tudása és az embersége. Egy donor inszeminációt még az Intézetben végeztettünk el, de mivel az anyagi lehetőségeink kissé korlátozódtak átjelentkeztünk egy állami intézménybe. Egykori nőgyógyászom javaslatára a Nyírő Gyula Kórházba kerültünk. Itt egy kicsit megijedtem, amikor kiderült, hogy az inszemináció előtt és után is erőteljesebb gyógyszerezés várható, mivel én pont a természetesebb megoldások irányába húztam. Viszont, ha minden igaz, a gyógyszerezés meghozta az eredményét, mert pár napja egy nagyon pici baba csücsül a pocakomban, és reméljük, hogy velünk is marad. Biztos vagyok benne, hogy minden módszerrel születnek babák, de számunkra fontos volt, hogy mindig próbáltunk megbízni a választott orvosunk véleményében, és sokat kérdeztünk, kérdeztünk és kérdeztünk. Ez nálunk sokban hozzájárult ahhoz, hogy higgyünk a sikerben. Mindenkit biztatunk a maradásra, de a váltásra is, és mindenkinek hasonló örömteli izgalmakat kívánunk. Zsuzsa"

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, ma reggel az első gondolataim közt voltál, erősen gondolok rád!
s_norka

Zsebikém!!!
Veled vagyunk!!!!!!!!!
Várunk!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kép

Köszönöm a szorítást, sajnos az eredmény negatív. Ez van nekem semmi nem sikerül. Most egy idejig nem jövök hozzátok, de mindenkinek szorítok!

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KépKépKépKép:KépKépKépKépKép
Méghogy az élet igazságosKép!
Nagyon sajnálom!
Most sírj!!! De holnap már mosolyogj!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ezt egyszerűen nem tudom elhinni...

Elakadtak a szavaim, nem tudok mit mondani. Pedig én is nagyon bíztam. Kép

Lányok, én egyre inkább azt érzem, ez a lombik program néha szart sem ér!
s_norka

Jajj Zsebi Kép
Nem is tudok mit mondaniKép
Szar az élet.

wish

Ne már Zsebi, annyira tutinak hittem most. Ha valamennyire megnyugodtál gyere vissza, van egy ötletem! Menj el a Violához, akinél én is kétszer voltam, segíteni fog.
Elment az étvágyam is az ebédtől.
Szeretünk Zsebi!
reno
renoka

Zsebi!

Ezt én nem hiszem el!!!!Kép
Már tudtammit fogok írni!
De nem erre készültem!!!Kép

És mégmost sem hiszem el!!!Kép

Ez hietetlen,ilyen nincs!!!Kép
dedina

Lara

Ti gyönyörűek vagytok!
Nemlehet mindig kedve Andornak a sztárfotóhoz, de kell sírósképis,mert ha nagy lesz nem fogja elhinni, hogy ilyet is csinált!

Zsebikém!

Annyira, de annyira szorítottam,ezt nem hiszem el!Kép
Ne hagy itt minket!

EDina
dedina

Zsebi!

Nagyon sajnáljuk. Azért fel a fejjel.
latimi

Jaj Zsebi!

Nagyon-nagyon sajnálom, pedig sokan szorítottunk Neked, de úgy látszik ez nem rajtunk múlik.

Én is egyre inkább azt látom, mint Nóri, hogy ez a lombik-dolog nem egy csoda (bár ezt mindig mondja a doki is), és túl erőszakos módszer ahhoz, hogy egy babát életre hívjon.

Azért fel a fejjel Zsebi, sikerülni fog egyszer, mert csak így lehet, de most sírd ki magad, ilyenkor csak ez segít.

Éden
Éden

Sziasztok,

Bocs, hogy "szó" nélkül leléptünk.
Én péntek éjszaka dolgoztam (Isten áldja az új bérelt vonali mangement sw-t), szombat reggel meg leléptünk Zircre. Ott meg nem net.

Zsebikém,

Ez egy kibaszás. Nagyon bíztunk bennetek, már olyan jó lett volna.ÁÁÁ
A f@sz ki van. Csak előre, komolyan.

Farkasok

Kép
farkasok

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:25-kor.
seszi

Sziasztok!
Most csak beugrottam hogy mi van Zsebikével.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon sajnálom!Sokat gondoltam rátok!
Nagyon kegyetlen az élet!
Pihend ki gyorsan a megrázkódtatást ,és mielőbb várunk vissza !
Sok -sok vigaszpuszi!
Kavicska
kavicska

Lányok!
én rettentően kivagyok. Egyszerűen egész éjjel nem aludtam hánykolódom csak az ágyban és mindig az jut eszembe miért nem sikerült.
Nincs benne harag, csak a tehetetlenség. Nem tudom egyszerűen mit kéne tennem. Tegnap még bennem volt a vágy, hogy bemegyek Krizsához beszéljük át, de mára elillant minek úgyis csak azt fogja mondani folytassuk, de minek. Nem sok reményt látok a lombikban. Jó tudom itt vagytok ti akiknek sikerült, de nézzétek meg hány embernek hiába segítenek nem megy és nincs rá magyarázat. Szépek voltak a babák, szép volt a nyh. és mégsem.
Megtettem már úgy érzem mindent ami erőmből telt, de ennél több nem megy. Voltam varratásom masszírozáson homeosnál, hova menjek még el, hogy engem is utolérjen a csoda?
És az egészben az a legrosszabb, hogyha megfordulok valamilyen helyen (most pl.: mikor az ügyeleten adták be a szurikat) mindenki ráménz minek kinlódok olyan fiatal vagyok, de könyörgöm három éve mást sem szeretnék mint édesanya lenni és csak mennek az évek eredménytelenül. Most ennél a lombiknál baromi türelmes voltam rávoltam hangolva még az utolsó percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem sikerül és tessék. Egyszerűen nem azon múlik ki mit szeretne, mit eszik, mennyit iszik, hanem csak a véletlenen.

Az egészben még az a rossz, hogy tudatosult bennem ez csak kettőnkek fáj, a többiek igen sajnálják, de mindenkienek megy tovább az élete, mi meg ittmaradunk magunknak várva hogy talán egyszer eljön az a pillanat amit olyon nehéz kivárni.

Nem akarok elmenni tőletek, mert itt legalább mindeki megérti a fájdalmam még akkor is ha sajnos egymáson nem tudunk segíteni.

Edina!
Azért mondtam hogy nem jövök egy darabig, mert most nagyon sokan álltok teli várakozással egy lombik előtt és nem hiszem hogy az én nyavajgásom és fájadalmam kell most nektek példának.

Wish!
Nagyon nagyon szorítok neked és bízom benne, hogy sikerülni fog. Kérlek ne szomorodj el az én esetemen, tudod egymás után is sikerülhet mindenkinek és sok negatív után is jönnek a zebrák.

Fanni!
Neked is nagyon szorítok és kitartás erre a két napra.

Niki!
Egy kalappal a mai punkcióhoz.

Unique!
Remélem mindent rendben találnak az AFP vizsgálaton.

Timi!
Pár résszel feljebb pirossal szólítottalak meg azt szeritnem nézd meg hátha neked is segít, bár remélem nem lesz rá szükség mert decemberben sikerrel jársz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno!
Mindenképp várom a nénivel kapcsolatos információkat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!
Nem mondok semmi részleteset, csak azt, hogy menj el a nénihez: Hencz Viola tel:1-355-4570. Tudod én sem nagyon hiszek (bár most már egyre inkább) az efélékben, de ő az első alkalommal megmondta, hogy mi a gond velem, és azt is megmondta, hogy itt van már a baba nagyon közel. Nem ilyen csodacsináló féle, többdiplomás 65 körüli néni, aki Tibetben élt évekig, engem is egy anyuka küldött ide, akinek ő "csinált" gyereket. 5000Ft 1 óra, én kétszer voltam nála, még nem is tudja, hogy már itt van a baba a hasamban, majd elmondom neki.
Eljön a te időd!
reno
renoka

Szerintem nyavajogj nugodtan! Remélem ezt a többiek nevében is mondhatom! Hiszen ez a topik nem csak azoknak készült akiknek sikerül hanem azoknak is akiknek nem sikerül. Pozitív és negatív. Ezek mind hozzátartoznak ehhez a rendkívül nehéz időszakhoz. És az igazi barátok nem hagynak cserben ha éppen szar passzban vagy. Hidd el leszel még ennél optimistább is. Én ha kisbabára gondolok már egy örökbefogadott csöppség jár a fejemben hiszen az mindenképpen lesz, ha saját nem is. És ugyanolyan boldogsággal tölt el. De becsületből végigcsinálok mindent ami hozzásegíthet egy saját babóhoz. Én már donor inszeminációra is gondoltam, legalább az én vonásaimat viszont láthassam a pici mosolyában. Ezek az alternatív dolgok hajtanak még tovább és tovább. Ma megyek dilidokihoz, hátha segíteni tud nekem. Viszont a mandulámat senki nem hajlandó kivenni mert állítólag teljesen egészséges. (két évvel ezelőtt meg csak szörnyülködtek hogy milyen csúnya ). Egy dolog kilőve. Szóval drága Zsebi! Idő, idő, idő és rengeteg türelem. Jelenleg az összes barátnőm vagy terhes vagy már van gyereke. Nincs kivel szórakozni járni mert mindenki babázik. Szaaaaaaaaaar! De ez van! Majd lesz nekünk is. Az építkezésbe is belefogtunk ha örökbefogadunk legyen egy szép ház ahova vihetjük a bébit. (Jelenleg nagyon kis helyen lakunk).
Jajj összevissza írogatok mindent, nyílván azért mert a gondoltaok csak úgy cikáznak a fejemben! A lényeg a lényeg, ne veszítsd az erődet és hajráááá!Kép
Remélem azért egy picit megtudtam simogatni a lelked! Imádunk!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi!

Egy dologtól óvlak: ne tedd azt, hogy megkeseredetten, fogcsikorgatva hajszold bele magad az újabb próbálkozásokba. Nem azt mondom, hogy nem sikerülhet. És itt javítani szeretnélek egy pontban: nemcsak a véletlenen múlik ez, hanem a pszichés tényezőkön is. Ez egészen biztos, nézd meg itt, a topikon is hány eset igazolja ezt: Karmen, Unique, Renoka, Milena, én...
Ezzel csak azt szeretném mondani, ne zárkózzatok el az alternatív lehetőségektől, nagyon fontos a biztonságérzet, hogy van ebből kiút! Most persze ez csak a saját véleményem, és mindenki a maga tempójában halad az útján...
Én amikor elhatároztuk, hogy örökbefogadunk, nem is tudjátok, hogy hány olyantól, többek közt lombikos sorstársamtól kaptam szörnyülködő visszajelzéseket, hogy "Jujj, lemondasz a saját babáról? Jaj, hogy mondhatsz le? Ne add fel!" stb. én nagyon ideges voltam ezektől a megnyilvánulásoktól, mert ezek az emberek nem értették meg, hogy itt nem feladásról van szó, hanem be akarom magam biztosítani, hogy mindenképpen lesz babám. És bejött. Azt hiszem, Karmennél is ugyanez történt.
A pszichodokim nagyon sokszor elmondta annak idején, olyan lombikozó pároknál, amikor a férjjel van a baj, a nő mégsem fogan meg, ott többnyire pszichés okok vannak, és ez a próbálkozások számával egyre rosszabb.

Zsebi, be is fejezem a litániát, csak arra kérlek: első nekikeseredésed után gyűjts elég erőt ahhoz, hogy sorba vedd, mi mindent tehetsz még! Mert sokat, hidd el nekem! Kép már a májusi sikertelenség után ugyanígy padlón voltam!
s_norka

Zsebi
KépKépKépKép

Lara

KépKép
lara77

ZsebiKép
Nagyon sajnálom! Azt hiszem itt már nagyon sokat átéltük ezt az érzést és ezért tudjuk, hogy min mész keresztül.
Ha úgy érzed idő kell, add meg magadnak!
Nem rajtad múlt, ezt mindannyian tudjuk. Ti mindent megtettetek és ezután is menni figtok majd tovább, de csak akkor, ha érzitek: most van itt az idő!
Én is próbáltam már sokszor, egyedül feldolgozni, de a Babanetes társak segítsége annyit jelentett, hogy igaázn nem tudoam elvonulni.
Mi továbbra is drukkolunk nagyon és ha majd enyhül a fájdalom, Ti is próbáljatok meg újra bízni!
Puszi és kitartás!
Stella

Kép
stella9

Stella, Zsu, Nóri!
Köszönöm. Semmiképp nem érzem azt hogy most újabb lombik kell nekem. Visszamegyek mert én csak akkor tudom lezárni ezt a lombikot ha Krizsával átbeszéljük az esetleges hogyan továbbot, és ki szeretnék csikarni egy genetikai vérvételt, de a lehető legkompletebbet.
Valószínűleg, ennyire még sose sújtott le a hír nem éreztem magam ekkora gödörben mint most. Elmegyek szerintem valami pszicho dokihoz aki segít másképp látni a világot, eddig nem éreztem ezt, de most úgy látom egyedül nem megy.

Örökbefogadás nekem nem megy ez sem, szerintem ezt is belül kell elfogadni, nem az jutt erről eszembe, hogy de jó lesz babám, hanem az mennyi plusz kérdést problémát vet fel és a gondolat érte jöhetnek vagy ő akarhat menni majd egyszer a saját szüleihez rettentően fáj és csak az van benne én ezt nem akarom.

Ami a legvégső esetben nálunk is szóba jön az a donoros inszemináció, ha nem a Kaáliba akkor máshol. Igazából én a kaáliba szeretek járni sőt nekem mindig valamit máshogy csináltunk és mégsem, egyenlőre meg kéne találni a lelki békémet.

Illetve az van velem is mint Zsu-val nincs kivel szórakozni kikapcsolódni mert mindenki terhes, vagy babás körülöttem. Egyszerűen nincs életcélom sak a baba, most az a nagy harci feladatot tűztem ki magam elé keresni valamit ami leköt amiben örömömet lelem a munka és a kegyetlen várakozás mellett.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, az öribaba-kérdés valóban nagy lépés, csak egyet ígérj meg: ha mégis, már naponta foglalkoztat a kérdés, és csak a kételyeid miatt nem akarod, akkor menj el az Ágacskáékhoz, mert náluk minden ilyen kérdésre választ kapsz. Rettenetes látni, hogy sokan 10 évig is előrlődnek, és ilyen banális kérdések miatt (válasz: nem és nem) nem mernek neki sem kezdeni, sem tájékozódni, hogy mi szokott lenni a valóságban. De elfogadom, hogy mindenki másképp jut el ide, van, aki soha sem.

Zsebi, egy kérdésre válaszolj még nekem: úgy érzed, 100%-ig megbízol még a Krizsa-féle vagy Kaáli-féle módszerben? Nem provokatív akart lenni a kérdésem, csupán reakció arra, ami eggyel ezelőtti hozzászólásodban megbújt. Bár lehet, én értettem félre.
s_norka

Zsebi
eddig nem írtam, nem tudtam mit.
Igaz most se tudok, sajnálom!
Lehet, hogy jót tenne ha nem is foglalkoznál az egész babás dologgal hosszabb ideig. Foglalkozz vmi mással mint szoktál. Látod Nórinál is bejött.
Puszillak,
byby
byby

Nóri!
Igazából a válaszom igen. Megbízom bennük, benne. Nekem tényleg eddig minden stimunál más volt egy két dolgo és a támogatás is a két hétbe.
Most úgy érzem visszamegyek meghallgatom mit mond és mérlegelek, esetleg elmegyek egy másik intézetbe is meghallgatni ott mit mondanak és döntök, ami pokolian nehéz. Igazából szeretem ezt az orvost ápolja a lelkem is, csak nekem az kevés hogy azt mondja minden olyan szép volt nem érti miért nem.

Meg most hétvégén én is megtapasztaltam azt amit Timi mondott, jobban mondva szeritnem ez nem az orvosok közötti ellentét miatt van, egyszerűen az egyik ilyen ember a másik olyan. Nem volt bent Krizsa doki így saját kérésemre Szmatola doki tutatta a hírt (választhattam Kovács dr-nő vagy ő közötte. Azért őt választottam mert nála voltam már uh-n a dokinő meg nekem nem szimpi). Krizsa olyan kíméletesen modnja meg hogy sjanos nem sikerült, Szmatola egyszerűen negatív és kész.Nem ezen múlik, de valahogy az én kis lelkemnek sokat jelent, hogy hogy szólnak hozzám, vagy hogy megismer már messziről. Transzfernél a kocsiban ültem a tesómmal és vártam a páromat (busszal jött suliból) és intett a hátsó ajtón mehetek nyugodtan, szóval nekem ne mondja senki, hogy nem foglalkozik velünk mint ember, csak sajnos csodákra ő sem képes!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Még egy és utána eldugulok!
A változtatás intézet között. A gáz az egészben hova? Komolyan ha van véleményed írd meg!
Az enyém a következő. Lássuk sorba!

BMC:
Ide egyik ok rettetnő sokat kell várni, elvárják a hálapénzt (belső kolléganőtől tudom, itt még ismerettségem is lenne) és az hogy nem feltétlenül köetkezetesen ahhoz az orvoshoz kerülsz. Más bajom nagyon nincs velük.

Nyírő:
igazából annak idején az andrológus ide akart küleni minket. Itt sok pro és kontra vélleményt hallottam így nem őket választottam. Az egyik hogy V. nagyon nagyon elvárja a pénzt, várni itt is sokat kell. A harmadik amit hallottam nyírős lányoktól hogy sok terhességet létrehoz, de a megtartásban komoly gondok vannak, az már kvázi őt nem érdekli, hogy meg is fog születi.

Dévai:
Ma őn esetleg gondolkodom, bár sokkal több perspektívát bennük se látok mint itt.

SOTE:
ők meg egyszerűen nem szimpik.

Persze ezek csak az én agyamban összegyűjtött gondolatok és ezek hányokoldnak ezek alapján nem érzem a változtatás kényszerét, meg nincs egy olyan intézet se ahova rettentően vágynék.

Senkit nem akartam a fentekkel megbántani biztos a Kaálira is rengeteg rosszat lehet mondani, ezek az én véleményeim és gondolataim amit megosztottam veletek.

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, mi nyáron már megbeszéltük a párommal, hogy az öribaba után, ha mégse jönne össze a spontán, a maradék 2 dobással a BMC-be megyünk. Állami hely, ennek minden hátrányával, 2 napi hideg élelmet kell vinni, borzasztó sok a várakozás stb.
Ami mellette szól: szakmailag ők a vezetők itthon, a Konc János-Kanyó Katalin páros nagyon profi, egész Európában ismertek. A biológusaik csúcsok, és minden hazai újítás hozzájuk kötődik (petesejt fagyasztás, dupla transzfer, stb.) Nem lehet szerintem összehasonlítani a Kaálival, itt egy kicsit "szakmai műhely" íze van a dolognak.
s_norka

Zsebi, még egy legutolsó gondolat, aztán befejezem, mert dolgoznom is kell. Kép

Én azt nem értem a dokikban, hogy miért nem látják be azt, hogy ezzel a rengeteg gyógyszerrel meg manipulálással egy teljesen egészséges női szervezetbe esetleg úgy avatkoznak bele, hogy abból nem lesz baba. Nem tudom, értitek-e mit akarok kihozni, de Timinél már kifejtettem ugyanezt. Nekem meg a donoros inszem olyan dolog, ami nagyon nehezen lenne elfogadható, de ha egy pár belemegy, szerintem egészséges nőnél ezt feltétlen ki kell próbálni, mindenféle gyógyszeres támogatás nélkül. Láttátok hogy a Dévais topikban konkrét példa is van rá, hogy ez bejöhet.
s_norka

zsebi:sajnáljuk.további kitartást,ne addjátok fel!
nálunk 26-án lesz eredmény/már most fosok/
wolves

Nóri,
én is egyre inkább azt látom, amit Te is, hogy ezek a nagy hormonadagok teljesen felborítják a hormonháztartásunkat, ami eddig jól működött, már az se működik, és nem is tudja a szervezetünk, hogy mit is kéne csinálnia.
Ma voltam ismételten UH-n, és a napi 4 Menopur után is csak 1 + 2 kicsi tüszőm van, a többiek nem akarnak nőni. Ma feltette nekem a doki a kérdést, hogy mi legyen, folytassuk-e így is, vagy ezt felejtsük most el... Én meg nem tudom mi legyen, bízzak ebben a maroknyi hármas csapatban, hátha közülük lesz az egyik befutó, vagy adjam inkább fel.
Volt valaki közületek ilyen helyzetben? Holnapra el kell döntenem, hogy hogyan tovább...
Éden
Éden

Éden, korábban téged mivel stimuztak? Azért a Menopur nem a leghatékonyabb, csak kivételes esetekben. A korábbi stimujaid mivel voltak, és hogyan sikerültek?
s_norka

Igen ez egy érdekes kérdés,hogy a sok hormon a késöbbiekben milyen hatással lesznek rátok.Én is ettől féltem a Vikit,inkább még kétszer felvágatnám a golyoimat.
Zsebi:ha a Viki visszatér kikérdezheted a bmc-ről.
Az én tapasztalataim kvázi pozitivak tény,hogy várni kell,de most van egy pár akik Sopronból járnak,multkor pedig Györiekkel feküdt a Viki,szóval az egész országból járnak ide.
wolves

Zsebi Kép
Szerintem pszihésen nagyon jót tehet egy dokiváltás, de csak akkor, ha a másik doki is szimpi. Szóval szerintem érdemes elmenni máshova is. Az szerintem, hogy pl a BMC-ben sokat kell várni a legkevesebb. Ahogy írtad már három éve vársz arra, hogy édesanya legyél, most az a 2-3 óra várakozás egy esetleges sikerért nem lehet sok. Egyszerűen ennek a tudatában kell odamenni. Tudod, hgy nekünk is sokat kell várni néha Dévainál, de ezt bekalkulálva megyek oda, laptoppal vagy könyvvel felszerelkezve és eltelik a várakozás úgy, hogy közben lefoglalom magam.
V.-vel kapcsolatban is az a véleményem, hogy lehet, hogy rossz a terhességek megtartásában, de ha már sikerült tudni fogod te is, hogy erre oda kell figyelni és egyébként is nem kell nála maradni lepattansz gyorsan egy megbízható nőgyógyihoz és kész. Szóval ha gondolkozon a váltáson szerintem csak az tartson vissza, ha úgy érzed, hogy másban nem tudsz megbízni.

wish

Nóri,
az első két stimum Suprefact és napi 4 Gonal-os volt, nem kis adag, de azoktól sem lett soha több tüszöm, mint 7 db, amiből rendszerint 3 maradt meg. Kissé magas az FSH-m, így számítottam rá, hogy nehézkes lesz a stimu, de hogy ennyire?
Mivel a Gonal-os (volt long és short protokoll is már) sem hozott túl jó eredményt, ezért gondolta a dokim, hogy most egész mással próbálkozunk. Na, ez még annyira sem jön be.
Éden
Éden

Sziasztok!

Ismét egy rövid helyzetjelentésre jöttem.
MA reggeli uh-on a beindult 5 tüszőből csak egy 18x18-as lett sajnos,van egy 16 mm-es és sok 14 mm-es.Ma beadom magamnak a choragont,és szerdán megyünk az inszeminációra,amin eléggé el vagyok keseredve,mert így elég kicsik az esélyek.,dehátha ő a befutó.

Na most megyek,és majd jelentkezem!
Sok puszi mindenkinek!
kavicska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?