Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként zárójelben megjegyzem, hogy már réges rég nem érdekelne az emberek véleménye, néha igenis megmondtam volna a magamét nekik. Meg a párom is...
Csak az a baj, hogy a párom a saját anyjának a boltjában alkalmazott. És hát ebből a kis boltból élünk... Így nem bánthatunk meg senkit.

Múltkor pl. történt egy olyan eset, hogy van 1 fickó, aki bejár a boltba. Vagyis bejárt. A legjobban fizetők egyike volt. 2 nappal előtte is bejött és megkérdezte mennyi van még hátra. Én mondtam neki, hogy 2 hét. Mire 2 nap múlva megint bejött és megkérdezte: mennyi van még hátra... Úgy látszik elfelejtette.
Hát pont egy olyan pillanatomban kapott el, amikor nem kellett volna. És csak annyit mondtam neki, hogy még sok. Az helyett hogy azt mondtam volna, még 12.
Én hazajöttem. A páromnak meg azt mondta, hogy milyen bunkó az asszony. Na erre a páromnak sem kellett több, elküldte...
Azóta sem jön...
Ez van!
papucikam

Papucikám

Tudom,hogy most már türelmetlen vagy, de hidd el nem kell felvenni ezeket a megjegyzéseket.
Képzeld nálunk azt a sok nőt!!!!!Mindenki csak kérdez, mindig ugyan azt. Folyamatosan u.a. a szöveget nyomjuk....Akad bunkó, akad nem bunkó. Ebbe is belefásultunk már. És ha rossz pillanatunkban kérdeznek, jön a kritika, többek között itt is.
Aki emberekkel dolgozik fel kell, hogy kösse a gatyaszárát... Hisz aki kérdez nem lát a mi fejünkbe, hogy milyen a hangulatunk.
Nálam is előfordult már nem 1xer, hogy elmindtam valamit és kb. fél óra múlva újra visszakérdezett.
73oktober

73oktober

Kép Én nem fogok semmit kérdezni! Megígérem! Kép Kép Kép
papucikam

Még ittvagyok, mert gyerkekem belefeküdt a kádba! Igy én állhatok sorba, ha zuhanyozni akarok...hát ez a sors vár rátok is. Mindig ott nyomul a gyerek és mi csendben várhatunk....

Papucikám
Te csak kérdezz, neked az a dolgod. Nekünk-nekik meg válaszolni kell, az a dolguk. Csa azért irtam, amit irtam, mert ugye van a lónak másik oldala is....
Most a baba születéséről kérdeznek, de ezután jön a"kire hasonlit" c. fejezet..és igy tovább időtlen időkig.
Én egyébként vidéki lány vagyok, és nagyon élvezem a vidék/kisváros, minden ilyen kérdéseit. Mert ott legalább figyelnek az emberek egymásra, mégha pletyka szinten is. De itt? A szomszédnak hába köszönök, rám se hederit...
73oktober

Beugrottam helyzetjelenteni...
Semmi. Ez nem is front volt Kép
Nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel? Ennyire nem lehet jó odabennt?!
Az asztrológus barátnőm reggel hívott és közölte, hogy ma vagy legkésőbb holnap meglesz a keresztlánya. Mondom neki: a próféta beszéljen belőled. Aztán nekiálltam takarítani, autót mosni, sétálni a Szaszával. Pörögtem egész nap, semmi. Most még meg akarom nézni a barikat meg a Lost-ot, utánna mehetünk. De szerintem a Panka nem így gondolja.....

Zsuzsa, nem semmi a pocakod! Kép Nekem is ilyen nagy volt már az elejétől. Most meg hatalmas. Tennék be képet róla, de nem tudok kicsinyíteni, sajnos. Na, elájulnátok, ha meglátnátok. És persze a hülye kérdésekkel nálunk is tele vannak a szomszédok. Már napokig nem merek kimozdulni, mert nem akarok visszaszólni senkinek. És, hogy nem unják ugyanazokat kérdezni?!

Október!
Én is oknyomoztam magamnak, és rájöttem, hogy biztosan októberben születtél. Sőt, 73-ban. Na? Kép
Ha így van, akkor jó kis nyugis, kedves, empatikus Mérleg vagy. De erre már a hozzászólásaidból jöttem rá Kép

Jövök még vissza a BK után.......

Kép
Kép
macskási

Macskási

Sajnaennek csak a fele igaz.
Empatikusnak empatikus, kedves(és szép is, okos isKépKép ), de sajna egy vérmes skorpióval állsz szemben......
73oktober

Ildi,

ha küldesz nekem hatalmas képet emilben,kicsinyítem,és feldobom szívesen ide!
Pusz:
Dóri

még ma mpróbálok egy emilt is írni,mielött szülni mentek...Kép
angelheart

Macskási:

Küldd el e-mailben nekem, lekicsinyítem Neked és visszaküldöm OK?
zsuzsa.kis@mail.datanet.hu -ide küldd!

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Dóri:
Egyszerre jótékonykodunk itt Kép Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Október!
Köszönöm az őszinteséged. Mint nőgyógyászhoz, úgy igazából még nem volt hozzá szerencsém, csupán az éves rákszűrések, viszont a szüléseimen és a terhesgondozásokon kellőképp helytállt. Azt nem tudtam, hogy ennyire népszerű.

Zsuzsa!
Mindhárom terhességem téli terhesség volt/van, sokkal elviselhetőbbnek tartom én is. Az első alkalommal beruháztunk pár cuccra, valójában csak nadrágokat kellett venni és néhány blúzt, mert a korábbi téli pulcsijaimat terhesen is tudtam hordani. Most viszont, a két babának köszönhetően, minden kezd szorítani. Sajnos új nadrágokra lesz szükségem, ha lesz egyáltalán Kép

Ugyanis a tegnapi UH mindkét méhlepény kezdetleges meszesedését mutatta. Jövő héten megyek flowmetriára - és majd az eredmények függvényében, lehet, hogy be kell feküdnöm Kép
Egyébként a babák jól vannak, szépen fejlődnek Kép

Bori 23+4

Bori

Kép
borkadorka

Zsuzsa,

én gyorsabb voltam...Kép

Bori,

ezek nem jó hírek.Bár én is feküdtem bent egy hetet,nem is olyan ,mint egy kórház/klinika,inkább szanatóriumhoz tudnám hasonlítani...
Azért szorítok értetek!

Dóri
angelheart

Dóri, Zsuzsa : köszönöm szépen.
Dórinak mail ment 3 képpel. Hát nem semmi, így kívülről nézni magamat. Már értem, hogy mit szoktak bámulniKép
Ha nem szülök meg holnap, akkor csinálok egészen frisset valami trendi ruciban(eleve kis felbontással) és feldobom.
Érdekes, hogy az ember nem is érzi, hogy mit cipel, úgy megszokja így 9 hónap alatt a folyamatos növekedést....

Október! Ezt nem hittem volna Rólad Kép Már hogy Skorpió vagy. Vagy ennyire már férfiban meg nőben?
Nekem az uram meg az apósom, meg egy nagyon kellemetlen ffi ismerősöm az, és azért szurkolok annyira, hogy a Panka még Mérleg legyen. Most még dolgozol? remélem hétvégén is bennt leszel?? Kép Kép Kép

Ildi.

Kép
Kép
macskási

Jó éjszakát mindenkinek!
Papucikám remélem már bennt van...........

Kép
Kép
macskási

Még itthon vagyok! Kép
papucikam

Hoppá, sehol senki

Talán szülnek ezek a csajszik?!

Macskási
Itthon vagyok, nem dolgozom. Most éppen megyek lépcsőházat felmosniKép

Akad valaki, aki kertészeti témakörben otthon van?Van itt 1 kis kertünk ami még nincs beültetve. Oan virázó növényt szeretnénk, ami jól tűri az árnyékot és nem túl igényes...Szóval ha valaki értene ilyesmihez...köszike
73oktober

Október,

Már azt hittem szülnek, és te épp hétvégoi ügyeletből tudósítod a nagyérdeműt! Kép Persze, azért azt nem kívánom, hogy hétvégén is benn legyél!

Ami a virágzó növényt illeti, szerintem a Pistike, másnéven vizifuksza az elég jó, mert nem szereti a túl naagy napot, viszont locsolni azért kell. Nem tudom ilyesmire gondoltál-e, ez azt hiszem egynyári növény, amolyan virágféle.Nem hiszem, hogy ilyenkor kéne ültetni. Sajna egyébként nem vagyok nagy kertész.

Kópé
Vendég

Dori
En imadom a tavaszt meg az oszt is,de valhogy csak par eve.A nagyon meleget nem igazan,de telen johetne persze az isKép
Hat Alexxal irto jol ereztem magam babasan,de tenyleg,csak az utolso este fajt a derekam,addig semmi de semmi nehezseg nem voltKépNa akkor azt hottem ez igy lesz mar 2 hetig,de az mara szules elojele voltKép
Pedig hanyingerem is volt boven az elejen.Persze illuzioim nincsenek es tudom a kovetkeoz nehezebb lesz mert mar van ma akirol gondoskodni kell.

Papucikam
En is videki vagyok alapbol,es tudom hogy miket kepesek kerdezni,de ne torodj senkivelKépEn miota Alex megvan mar vagy 3* voltam emberek szerint megint terhesKépKépPedig nem isKép
Es Oktobernek nagyon igaza van,mert ha megszuletik a bab,mar a kovi heten kerdik>Mikor lesz teso?KépKép

Kzsuzsa
En dolgoztam vegig ugyhogy nagyon sok cuccom volt,valahogy imadtam ezeket a rucikat,olyan jokat lehet venni,bar en tobbnyire kulfoldrol hoztam,mert olcsobbKépNagy has nyaron azert gaz,mert dagad a lab a tehertol,de cipelni nem veszKépUgyhogy en is inkabb nyar eleji baba hove vagyok legkozelebbKép
Csini mar a hasadKépSzerintem nem nagy,pont joKép

Oktober
Szupi hogy Te is homeo parti vagyKép

Bori
Nagyon derukkolok hogy minden rendben legyenKép

Szulni keszulok!!!
hidegfront lesz ma ejjel a meteorologia szerintKép

Mi Babszinhazban voltunk most eloszor Alexxal,hat nagyon ugyesen vegig ulte a 2 orat es aktivan reszt vett az eloadasbanKépKépOlyan buszke voltam ra,tobbet figyeltem ot mint a szinpadotKép

kata

Kép
Kép
kataa

Kataa:
Köszi Kép
Nekem van 2 pocakbetétes nadrágom, vettem pár hosszúderekú felsőt, amiből nincs kinn a derekam, (ami a képen rajtam van, az mondjuk pont egyik régi felsőm, amiből viszont kinn van :-), meg 2 kardigánt pocimelegítőnek, hogy ne fázzon a baba.
A többit majd meglátjuk ha megjön a hideg.. Most valami gumitalpú cipzáras bokacipőt hajkurászok, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz találni. :-(
Bár lehet, hogy később lesz több.

Üdv:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok!

Még nem irtam ide. 30 hetes várandós kismama vagyok (veszélyeztetett terhes)és azt szeretném megkérdezni, hogy mi a módja annak, hogy vk 2ágyas szobába kerüljön, hogy lehet szülésznőt választani, esetleges császár esetén mi a forgatókönyv. Sajnos nem tudok semmi infót a klinikáról, nem rég kerültem ide és ritkán jutok internethez. Egyébként dr Szendeyhez járok. előre is köszi a válaszokat.
Janka
janka76

Sziasztok!

Még nem irtam ide. 30 hetes várandós kismama vagyok (veszélyeztetett terhes)és azt szeretném megkérdezni, hogy mi a módja annak, hogy vk 2ágyas szobába kerüljön, hogy lehet szülésznőt választani, esetleges császár esetén mi a forgatókönyv. Sajnos nem tudok semmi infót a klinikáról, nem rég kerültem ide és ritkán jutok internethez. előre is köszi a válaszokat.
Janka
janka76

Kataa,

Alexra joggal lehetsz büszke,a képeken is komoly nagyfiúnak látom!Kép
Tavaszt én is szeretem,a legszebb,amikor hirtelen minden zöld lesz,tudod az a harsány zöld...De nyáron még annyi ruci sem kell,főleg a kölkökre,és lehet pancsizni,meg úgy egyáltalán....Nekem a kánikula is jöhet!Ahoz képest,hogy Dec.-ben születtem,úúúúútálom a hideget!

Úgy látom, nem szült meg senki itt a csajok közül az éjjel,hiába a hideg front....Kép

Janka,

üdv. itt!Kép
Én a két ágyasról nemtok nyilatkozni,mert 1. eü. dolgozó vagyok-alapból jár?!2.az ig.helyettesnél szültem,elvileg elsőbbséget élveztem...
vagy szerencsém volt??
Szülésznőt szerintem most lenne aktuális választani!Pont abban az időben vagy,hogy már ne nagyon halogassad.Kérdezd meg a dokidtól,hogy van-e akivel szeret együtt dolgozni,ha nincs,akkor jövünk miKép
Honnan küldtek át??

Dóri
angelheart

Dóri,

Lehet, hogy szültek, csak odabenn nincs internet hozzáférésük!

Papucikám pl. tegnap nem is jelentkezett. Hátha Kép

Janka,

Ha írsz egy email címet a profilodba, leírom a 2 ágyas szobát, a többit meg majd itt, de most várnak a kölkök! Egyébként a csasziról, menetéről olvashatsz a korábbi hozzászólásokban, ha van türelmed. Én is írtam már, júniusban, szülés után is és azóta is.

Kópé
Vendég

Kópé,

Katus küld sms-t,ha beindul a dolog,Ildi(Macskási),meg máshogy,de jelez nekem,ha meg van a bébi!
Papucikámról szerintem csak Októbertől értüsülünk,ha van/volt valami akció!

Ti jól vagytok???
Mi nemsoká indulunk a mackófarmra,remélem még nem mentek el aludni a brumik...Kép

Dóri
angelheart

Sziasztok!
Itthon vagyok még....Délután bemegyek a Szabival Pestre anyuékhoz, és lepattanok a barátnőmmel a Mammutba. Megígértem neki, ha nem szülök még, akkor ma van szabadnapja és csavargunk egyet meg mozizunk valami habkönnyűt. Utánna bekajálok, aztán remélem irány a Baross Kép
Hát ilyen távlati terveim lennének....
Egyébként holnap reggel kell bemennem megint ctg-re meg vizsgálatra. Én nem értem: már a hidegfrontok sem a régikKép
A Szabinál 20-an szültünk 12 órán belül, amikor jött a front.

Kép
Kép
macskási

Janka,

Szülésznőt választani úgy célszerű, hogy megkérdezed az orvosodat, hogy kit ajánl. Minden dokinak megvan a kedvenc szülésznője, akivel dolgozni szeret, de gondolom nem akadály ha mástt választanál. Császár esetén nem sok értelme van, bár én is választottam, ilyenkor az előkészítést ő végzi, a babát ő veszi gondozásába az első percekben, a szoba elintézésében ő segített. Meg előtte is voltam benn nála ctg-n stb. Tulajdonképpen arra jó, hogy valakihez fordulhass a kérdéseiddel, ha a dokit nem akarod/tudod elérni.

Ha tervezett a műtét, akkor az utolsó hetek egyik napjára megbeszéled az orvossal. Ha addig nem indul be magától, akkor a menetrend:

A műtét előtti napon megcsinálják a felvételt: vérvétel, ctg, vizsgálat, belgyógyász stb. kinél mi. Aznap este befekvés egy éjszakára a terhesosztályra. (ha hétfőn van a műtét, akkor pénteken van a felvétel, de elég csak vasárnap este bemenni). Este 6-tól már nem szabad enni, inni. Másnap ébresztenek (na nem mintha már nem lennél rég ébren Kép) és attól függően, h 9-re vagy 11re van kiírva a műtét, előkészítés, (borotválás (ne kérdezd miéértKép), beöntés, infúzió, csinos kórházi hálóing)
Műtét: jobbik esetben gerincérzéstelenítés. Ez már a műtőben történik, ahol kül. drótokat ragasztanak fel az emberre, néznek mindent, vérnyomás, pulzus stb, aneszteziológus előkészül, szuri a gerinc mellé, majd a gerincbe (egyátalán nem fáj, és nem kellemetlen) nagyon hamar elzsibbad az ember deréktól lefelé.

A műtétből semmit nem érzel, max. néha valami nyomást, de nem fáj. Nálam 9kor kezdték, és 9.15kor már megvolt a lyány. Gyorsan megmutatták, elvitték, rendbeszedték, visszahozták pólyába, kis simogatás, puszi. A gyereket a gyerekosztályra, engem meg némi "foltozgatás" után az inzenzívre vittek.

Intenzíven egy éjszakát el kell tölteni. A szuri beadása után 6 óráig nem szabad megemelni a fejet, de ahogy szűnik az érzéstelenítés (és nő a fájdalomKép), mozogni kell, amint lehet felállni, lezuhanyozni, majd délután levonszolni magad a babához, vagy letol a férj/rokon egy tolókocsiban. Másnap délelőtt aztán mindenkit kiebrudalnak, és mehet a gyereke mellé a gyerekágyasba. Engem a hétfőn műtöttek, csütörtök délben már itthon voltam.

"Röviden" ennyi.

Kópé
Vendég

Csókolom!

Üdv minden újnak! Katus és Csipiszke egy nagy és hatalmas gombóc-szimbiózisban fogják leélni a hátralévő életüket...Ez meg egy nagy lósz.r volt, nme hidegfront...
Én már takarítottam többször, pakoltam, mint eszelős, hancúroztunk apával- már ha ezt a burleszk jelenetet lehet így csúfolni...Kép De semmi. NYílik-nyílik, de ennyi. Pénteken már sírtam a klinbikán, akkor volt a mélypont. Vígasztalt mindenki, Beke dr, Ria, de én csak sírtam. Beke dr szerint már a prolaktin-szint változás miatt vagyok ennyire piszok hangulatban, ami igaz is lehet, mert csöpög a tejem. Holnap reggel megyek be újra.

Papucikám, Ildi, húzzunk szülni!!!!

Kzsuzsa,
bár -már tudod- az én első babám is Down-os volt, a másik 2 terhességnél nem vállaltam az amniocentézist, mert minden egyéb vizsgálat norm. volt. Bár az AFP nekm is határérték volt mindkettőnél, és elő is jegyeztek a abeavatkozásra, de nem mentem el. Szóltam előre, hogy ne legyen harag belőle. De mindenképp megcsináltattam azt a Quartett-tesztet (Czeizel) és az megnyugtató volt. Nekem nagyon fájt az amniocent, mert 2xkellett szúrni, az első tű el volt dugulva...A másdoik szúrásnál leharaptam a csempét. Szóval megértelek.

Most nincs időm többet itt ülni, mindenkinek puszi,

Katus- az örök kismama
Vendég

Katus:
Köszi szépen az infokat!

Macskási:
Hol tudom megnézni a képedet a hatalmas pocakkal? Vagy még nincs fenn?

Lányok, most már aztán tényleg tessék húzni szülni! Kép Kép Kép

Üdv: Zsuzsa (19+3)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Bizony ,indulás a szlőszobára/műtőbe,ki hova .Csak legyen már valami.Délutánra olyan hideg lett,hogy majd' befagyott a se...em.Brrr....
Remélem csak lesz már valakinél valami!
Mi voltunk ma megnézni a macikat,de. szupi idő volt.A macik naon arik voltak!

Zsuzsa,

a profilodban levő képen nagyon menő a nacid!
Kép

Dóri
angelheart

Szerintem Papucikám megszült!
Egész hétvégén nem jelentkezett!
Október várjuk az infót!!!Kép

Dóri
angelheart

SZiasztok!

Dóri:
Köszi Kép
Én is nagyon szeretem, pláne, mert nagyon praktikus. A dereka úgy van megcsinálva, hogy a derékgumi szorossága állítható ilyen lyukakkal, nagyon tuti!
C&A-ban vettem 8.000 Ft-ért, egész jó vétel volt. Ilyen vokonyabb fajta farmer anyag.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok

Itt az oszKép

Kzsuzsa
Ha a munkadhoz nem kell minidg csinibe jarni akkor eleg ez a cuccKépBar a vegere majd magunod legalabbKép

Macskasi
Remelem jo volt az utolso szabad nap Kép

Kope
Neked is Ria volt a szulesznod?Akkor nem kellett varnod sokat a ctg-re ha a valaszotthoz jartal?

Katus
Ez mar a vege ha sirsz isKépkitartasKép

Ne mennem kell mert befejztek az iroda festest igy pakolhatok vissza...
Kataa

Kép
Kép
kataa

Lányok!

Szombaton megszületett Papucikám Danikája. Súlya 3720gr és 50 cm.!! Nem lett császár, simán született. Holnap már mennek is haza. Én találkoztam velük, de nem mutatkoztam be...tudjátok, jobb a békesség..mármint maradjon meg az inkognítóm ha lehet...
73oktober

Hipp-Hipp-Hurrá!

Végre!

És én gratulálhatok először! Kép

Gyorsan el is küldöm, mielőtt a Dóri megelőz Kép

Kópé
Vendég

Király!
Hatalmas gratula Papucikamnak! Kép Kép Kép
Szép kis gömböc gyerkőc, jól fejlett! Kép

Macskási, Macskavati, rajtatok a sor!

Kataa:
Nem, nem kell csiniben járni szerencsére, még csak az kéne Kép Nem bírnám. Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kópé
Ment 1 emil!
73oktober

Dóri!

Jól láttam, hogy ma ben voltál/vagy a klinkán? Mintha téged láttalak volna a szülőszoba ajtajában Riával trécselni?
Nem akartam odalépni hozzátok, hogy bemutatkozzam, de remélem találkozunk még...
73oktober

Lányok!
Aki szülni akar most jőjjön, van hely 2ágyasban is, meg 1 ágyasban is....

Rajta!!!Kép
73oktober

Papucikam,
Nagyon gratulalok a szep nagy Danihoz es minden jot kivanok az elkovetkezo honapokraKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Október,igen,én voltam az,aki a szülőszoba elött Riával trécselt...
Dolgom volt a Transzplanton,a Belklinikán,meg a központban,és beugrottam hozzá is,vittem neki valamit.
Én is láttalak,de akkor pont nem néztél rám,és siettél is...(emlékszem Rád,mert Jan.-ban voltunk Nálad Botival)
Riának nem beszéltem Rólad,jobb a békesség.

Csajok,

nem hiszitek el,kivel futottam össze a szülőszoba elött!?
Papucikámmal!!!Igen,és kihozta nekem a kis Danit,aki nem is olyan pici!
Kijavítanám Októbert ,én Papucikámtól úgy hallottam,hogy 57 cm a kispasi.Nem gömbőc,inkább hosszú baba.
Jól vannak,tejci beindulóban.
Naggyon nehéz szülése volt,de majd részletesebben ő beszámol róla.Annyit azért elárulok,hogy kért EDA-t,és nagyon jót tett neki a hatása.

Nincsenek most a szülőszobán sem sokan,szóval tényleg most szüljetek!

Katusnak ma kéne mennie CTG-re,de még nem kereste Riát.

Ja!
És asszem Ildit is láttam!CTG-re várt.Mire odamentem volna hozzá,gondolom behívták...KépSajnálom!

Dóri
angelheart

Na, persze, hogy a Dóri mégis megelőzött! Kép

Még egyszer emlékeztetnék, hogy 29-én bemegyek a klinikára, úgyhogy ha akkor szül valaki, akkor én is tudósíthatok.

Katus, ahogy "elkapkood" a dolgot, még erre is sor kerülhet... Kép Na jó, én is inkább azt kívánom minél előbb! Lehet, hogy mégsem számolták el? Mindenesetre a házaséletetekre a kis kényelmes Csipiszke kifejezetten jó hatással van! KépKépKép (Lassan, ha összeszámolom, az egész terhességem alatt nem volt ennyi hancúr, mint Nálad az utóbbi hetekben! Kép)

Esetleg Ildi? Te mikorra is vagy kiírva?

Kópé
Vendég

Jaj, jaj lányok!
Ez a mai nap. De most milyen szomorú lettem. Akkor tényleg a Dórit láttam az ajtóban, csak nem mertem megszólítani. Se olyan nagyon helyes volt és szimpatikus a hangja is, hogy csak na Kép
Szóval a mai napomról számokban:
-9-re mentem be
-fél tizenegykor jutottam géphez, az eredményem oly siralmas volt, hogy szegény Gabi nővért is gondolom kiborítottam (vagyis a ded). Tegnap este óta nem mozdult meg, és a szívhangja pedig nagyon halk volt
-egy óra múlva átküldött a doki uh-ra áramlás vizsgálatra
-legalább ott soron kívűl behívtak: az az eredmény jó lett
-lementem délben ettem egy hambit, utánna vissza ctg-re
-egy után bejutottam, végre értékelhető leletre
-3/4 2-kor pedig beszéltem végre az orvossal
Szóval ez testvérek között is 5 óra masszív szívás volt Kép
Dórit meg dél körül láttam, de mire összeszedtem volna a bátorságot: behívtak a második ctg-re. Sajnálom, hogy nem tudtalak üdvözölni.

Papucikám!
Rettentően irigyellek és nagyon gratulálok a Kisbabádhoz és Hozzád!!!!!!!!!!!!(valami szép képet küldenék, ha tudnék Nektek Kép

Nekem sajna, meglesz a császár, úgyhogy Kópé kösz a részletes leírást, megpróbálok felkészülni. Azt mondta az orvos, hogy nem várunk tovább. Egy centit nem jött lejjebb a Panka, méhszáj zárva. Bár hétvégén minden tünetét produkáltam a szülés elindulásnak, de mégsem Kép
Nem is volt ez hidegfront, pedig tényleg rohat hideg lett Kép

Katus!
Akkor talizunk még a héten?

Október!
Kár, hogy nem ismerhetünk meg. Nagyon félsz, hogy valami gondod lenne a kollégákkal? Nagy a fúrás, vagy ilyesmi? Én személy szerint nagyon megvagyok elégedve az összes nővérrel az ambulancián is (meg a csecsemősökkel is meg voltam a Szabinál), mert tényleg nagyon kedvesek és empatikusak. Bár lehet, hogy számít az is, hogy milyen a kismama hozzáállása is....Van néha 1-2 idegesítő is.

Most nem kapcsolom ki a gépet estig, aki még nem szült, izgassuk egymást Kép

Pusz, Ildi.

Kép
Kép
macskási

Hi Lánykák!

Ildi,akkor jól láttalak!Én is sajnálom!!!
Fú,azért a hangomat inkább ne...Én nem szeretem hallgatni.De azért kedves vagy!
Mostmár csak az a kérdés,hogy mikor lesz a programozott csaszi időpontja?????Hmmm????
Ildikém,mi legyen a lekicsinyített képekkel???Feldobjam őket??Mindet???

Katussal ma dumáltam!
Kicsit jobb kedve volt,és szerdán még lehet,hogy átjön hozzánk,ha egyben lesz.Mondtam neki,hogy mi újság,amire csak így reagált:ez nem igazság!
Ari volt.
Szóval Ildivel még összefuthatnak bent a gyermekágyon.

Kópé,

29.-én Te leszel az ügyeletes vizitelő a klinikán!Kép

Dóri
angelheart

Megpróbálom a képeket betenni amiket a Dóri lekicsinyített.Kép

Kép
Kép
macskási

A fenti kép 27 hetes koromban készült, Fantom előadás előtt.
A profilomba raktam egy 38 heteset, amit nem szerettem volna ide kitenni a maga félpucér valóságában' Kép

Kép
Kép
macskási

Most frissített a gépem, látom itt vagy Dóri Kép

Nem néztem meg, kivel beszélgettél, meg nem is mertem odamenni hozzád, mert valahogy ma mindegyik mellettem álló kismamára rájött a beszélhetnék, és kérdezgettek állandóan. Aztán behívtak a lányok és mire kijöttem már nem voltál ott. Akkor Papucikám legalább már tud járkálni? Hála Istennek! Én napokig ki sem jöttem a kórteremből Kép
Honnan ismerted meg, vagyik hogy tudtatok találkozni? Annyira meglepődtem, hogy Te lehetsz-e, hogy csak na.
Lehet, hogy Októbert is láttam már ezerszer, csak nem tudom, hogy Õ az? Kép Izgi.....
Szerdán megyek be reggel, és csütörtökön csinálja a doki. Gondolom reggel...Full tele volt a naptárja, alig tudott szinte időpontot nézni, meg helyet szerezni az intenzíven (vagy hova kell mennem...)
Itt vagyok még, írjatok Kép

Kép
Kép
macskási

Helló Ildi!

Szóval csütörtökön lesz a nagy nap?! Ki is a dokid?
Akkor hétfőn már mehettek is, ha minden rendben lesz. Pénteken kerülsz majd le a gyermekágyas osztályra és kezdődhet a "tánc"!
73oktober

Dóri

Ment 1 mail- semmi érdekfeszitő-csak nézd meg a postád.
73oktober

Szia Október!
Újházy doktor az enyém Kép
Nem is a gyerekágyas résztől félek, hanem a szerdától, meg a műtét előtti kínzásoktólKép
De azért nem tartanátok nekem egy kétágyast péntekig? Viccelek csak, addig lehet, hogy én már csak a folyósóra férek el Kép

Kép
Kép
macskási

sehol senki Kép

Na joccakát mindenkinek!
73oktober

Kép
Végre valaki!!
73oktober

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X