Sziasztok!
Gigi!
Jelentem itt vagyok!!! Marcit nem tudom érdekli-e a fényezés, de próba cseresznye!
Okika
ma is gyakorolta új tudományát?
Marica!
Kár, hogy nem ismerkedhetünk meg
De legközelebb, majd mindenképp össze kell hozni a talit, hogy a fiúk összekaphassanak Maján
Persze, csak akinek nincs menyasszonya! Lilikén és Maján kívül azért vannak még lányaink, ha nem is annyi, mint fiú
Hú, 1 hónap múlva Nálatok is nagy buli lesz ám! Puszi a 11 hónapos Majának
Zsófi!
Oké, felmentést megkaptad, ha Bence miatt nem tudsz írni
Marci ma engem is jól lefoglalt (nem mintha máskor unatkoznék), pedig aludt ma rendesen 3 órát, de azalatt is volt mit tennem-vennem. Szerencsére a tegnapi negyedórás alvásunk azért ritkaságszámba megy (kop-kop!).
Marcinál is be van üzemelve egy atomóra, mert Õ is mindig vagy teljes kerek órákat alszik (1-2-3), vagy félórákat.
Kaksi nagyon nehezen megy sajna, ma is nyomta ezerrel az etetőszékben, de semmi. De most estére termelt valamennyit
Az almáról én mindkettőt hallottam, hogy hashajtó és fogó is, igazán nem tudom melyik. Nekem inkább fogó. Próbálok Marcusnak hajtós dolgokat (is) adni, pl. szilva, őszibarack, de ennek ellenére nehézkes a dolog
De becsülöm a Drágámat, mert nyom ezerrel
, pedig nem is jön
(Na ezt most jól kitárgyaltam
)
Györesz!
Kaksi témát folytatva
Marci vörösödik, és vannak rajta fehér foltok
Norbika meg lefehéredik? Szegénykéim!
Igazad lehet, hogy tudta ezt a labdadolgot Marci, csak nem is gondoltam volna... Vizuális alkat vagyok és úgy elképzeltem magamnak, ahogy Norbika hasalva mutogat az ágy alá. Meg tudnám zabálni
Tej: az őszieknél is olvastam, hogy vannak Babók, akik nem csípik a tejet. De a lényeg, hogy nem üti ki Norbikát
Dia!
Halihó! Hol vagy? Ugye, nincsen baj! Vagy vasalsz a filmjeid előtt, mint múlt héten?
Kata!
Én annyira nem tudom elképzelni Patrikodról, hogy hisztizik, csapkodja magát. Van valamilyen különösebb oka az Õ hisztijének? Nem kapja meg, amit akar, vagy elveszel Tőle valamit? Egyébként Marci ma is sírt keservesen, amikor "bezártam" a nappaliba, bár ma nem jutott el a hisztiig, szerencsére elkezdett játszani
Annak ellenére, hogy lebeszéltem magamat arról, hogy Marcit szoktassam a daraboshoz (múlt hét végén a félrenyelés miatt picit kihányta a kaját, nem is egyszer
), ma mégis adtam Neki. És egész jól ment. Más baba is azt csinálja mint Marci? A Drágám szépen bekapta, ami a kanálon volt, a pépesebb része lecsúszott, a darabos részekkel pedig kinyújtotta a nyelvét, majd kezével leszedte róla, megnézte, majd visszarakta a szájába és megette. Volt olyan is, hogy az etetőszék tálcájára estek a brokkoli darabok, erre Õ szépen ráhajolt az asztalra és felnyalta róla
Nagyon édes volt, és legalább lement a dolog. Azért a végén sajnos megint visszajött egy pici
De lassan-lassan csak belejövünk, mi a 8 (!) fogasok!
Pusz: Melinda