Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!Kép
Én is imádlak!Kép
Éjszaka.KépNagyon sajnálom!Domi is hasonló cirkusz játszott ma,csak ő nappal.KépNem tom mi lehet velük.A feneke is piros pedig fogat nem látok,hogy jönne.De nem lehet,hogy szellemek vannak nálatok is?KépKép
Meséltem a szomszédasszonyomnak,hogy elzavartam a szellemeket.Na jó lecseszett!Azt mondja nem szabad elküldeni,hanem egy gyertyát kell gyújtani és elmennek.Szóval próbáld ki a gyertyát!KépSajna más ötletem nincs.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Pont akkor küldted a képeket amikor írtam.Kép
Nagyon nagyon szupik a képek.Mekkor már Norbika!Úr Isten nagyon sokat nőtt!Olyan igazi nagyfiús.KépTetszik a dömper is.Eddig nem akartam venni,de lehet,hogy karácsonyra kap az úrfi is egyet.KépVárom a többi képet is ám!KépApával nincs kép?Légyszi!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi, de csak Györgyinek írok, mert nem bírtam ki holnapig! Na szóval.

Györgyi!
Norbika annyira, de annyira édes és gyönyörű! A szemei csodaszépek, nagyon szép barnák! Ahogy fogja a kis pofiját a dömperben, meg motorozik, meg kell zabálni! Kép Tényleg nagyon megnőtt!
Szerintem egy percig se aggaszd magadat (mondjuk már nem teszed Kép) a súlyán, szépen kikerekedett a pofija is és tökéletesen jól néz ki! Csini fiacskád van!
Nem utolsó sorban Téged is meg szeretnélek dicsérni, nagyon jól nézel ki! Nagyon csinos vagy!
Csak egy kérdés: a két nagymama közül (gondolom ők voltak a szekrénysornál Kép), melyikük Anyukád? Csak kiváncsi vagyok Kép
Ja és köszönjük a képeket! Nem volt sok, sőt jöhet még! Kép

Jó éjszakát Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Dia, Melinda!
Köszi a dícséreteket!

Melinda!
Először is mégegyszer köszi a dícséreteket! Másodszor Norbi szeme még mindig szürkés kék mint születésekor, csak a vaku miatt látszik barnának!
Aztán, a hosszabbik hajú anyukám! Szegényke elég zordul néz ki a képeken!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

GyöreszKép
Köszi a képeket. Amikor ül a dömperben és fogja a fejét, csúcsKép Én is kiváncsi vagyok apuciraKép És tényleg nagyon jól nézel ki. Szerintem hívd fel a játszót, max azt mondják, hogy nincs foglalás.

MelindaKép
Jajjjjjjjjj csak fogtam volna be azt a nagy pofámat az alvással kapcsolatban!!!!!!!!! Ma éjszaka O. ugyanazt csinálta mint Marci. Hát nem részletezemKép Végül mellettem kötött ki, úgyhogy Viktort lezavartam a földszintre aludni. Olika úgy akart aludni, hogy rámfeküdt, de úgy nem volt kényelmes. És hát nem örültem annyira éjjel egykor ennek. Eleinte próbáltam a saját ágyába visszatenni de olyan szinten ordított, hogy attól féltem, hogy elhányja magát. És ő is vísított mint akit nyúznak.

DiaKép
Nálunk nappal nincs gond az alvással. Lehet, hogy már Dominak is sok a két alvás. Mondjuk mi sajna ott tartunk, hogy kettő már sok, de egy meg elég kevés. Estére zizi.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györgyi!
A fényképező jól becsapott Norbika szeme ügyében Kép Anyukád nem néz ki zordul! Igen, én is Õrá tippeltem, hogy Õ lehet az Anyukád, hasonlítotok Kép

Gigi!
Sajnálom az éjszakátokat Kép Ugye, milyen szörnyű, amikor végképp nem lehet Vele mit csinálni és csak visít. Nekem is volt olyan érzésem, hogy Marci mindjárt megfullad a sírástól Kép A mostani éjszakánk jó volt, nem kelt fel, de minden mozgásánál (érzékenyre van beállítva a bébiőr), aminél fenn voltam, rinyáltam ezerrel. 7 előtt kelt sírdogálva Kép. Remélem, hogy Nálatok és nálunk is múló dolog lesz!
Egyébként erre az elválás "szindrómára" én is gondoltam már, de az mintha előbb lenne. Passz, de jobb ötletem tényleg nekem sincs...

Dia!
Szellemek remélem nincsenek Kép
Remélem a mai napotok jobb lesz! Kép

Zsófi!
Puszi a 10 hónapos Bencusnak! Kép

Márti!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Giginek! Kép Kép Kép

Megyek, mert mindjárt itt lesznek Micáék és Katáék! Minitalit tartunk Kép Csinálok fényképeket, úgyhogy lesz képes beszámoló is!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Nem is mondtad,hogy mennek Katáék!Juj de jó nektek!Irigy,irigy.KépÜzenem Katának,hogy hiányzik ám nagyon!Kép

Györesz!
Én most nem dicsértelek külön,de hát már megtettem Gigiéknél is.Na jó itt is leírom,hogy NAGYON CSINI VAGY!KépGratula hozzá!

Mártiékkal minden ok?Gondolom most sok melója van,tudom mert Timi is dolgozik ezerrel.

Gigi!
Írtam.KépNem tom,lehet,hogy már tényleg sok lesz a 2 alvás,de akkor meg nem birok vele.A játékait dobálja ezerrel,morog,zsörtölödik,hisztizik ha nem aludja ki magát.KépDe hát ismered!KépÍrtál Maricának?

Mindenkinek szép napot!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kicsi Gigi!
Boldog Névnapot kivánunk!Dia és DomiKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Brigitta nap van??? Pedig mindig megnézem az origon, hogy melyin névnap van aznap.
De persze én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!! És sok puszit küldök.

MelindaKép
Már este szeretnék képeket nézegetni!!! Katát én is hiányolom. Régen annyit röhögtünk együtt itt a neten!! Gondoltam ha megint rémes éjszakánk lesz akkor átviszem nektek.Kép Neked már úgyis mindegyKépKépKépKép

DiaKép
Megyek, olvasokKép

Megyek, kotyvasztok valamit aztán kertibútor festés.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na hát nálunk is elég borzasztó éjszaka volt! Éjjel fél 3-kor felkelt Norbi, kakilt egy nagyott (este karfiolt vacsizott), aztán úgy felébredt, hogy azt hitte nappal van! Két órán át kínlódtam vele, végül magam mellé fektettem és 8-ig aludtunk!

Na hoztam tortás képeket is!

Kép
Kép
Kép
Kép

Apáról is van egy kép, csak az olyan béna, mert egy csoportkép, de szinte csak Õ látszik! De a kedvetekért mindjárt felteszem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Az első kettő a feketeerdő tortája! A második kettő az általam kerált gesztenyetorta ami elég furán néz ki és az első nap nem is nagyon ettük, de aztán jobban fogyott mint a másik, Norbinak is nagyon izlett!!!!

Apáról kép: szerintem kitaláljátok melyik ÕKép

Kép

Puszi

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Na most, hogy láttam apjukot, már végképp nem tudom, hogy kire hasonlít Norbika. Esetleg lefényképeznéd a postásotokat??KépKép Örülök, hogy nem csak Olikámnak van nagydarab apja. Bár Viktort elég nehéz túlszárnyalni!! KépKép NÁlunk is két torta lesz, majd az egyiket trancsirozhatja.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Õszintén én észre sem vettem a különbséget a két torta között, vissza kellett tekernem és tényleg más. Szerintem a Tiéd is nagyon klassz lett! Elkérhetném a receptjét, mert Marci csípi a gesztenyés dolgokat. Köszönöm!
Csatlakozom Gigihez, én sem mondanám meg, hogy melyitőkre hasonlít Norbika! Apuci tényleg nem pici, de nagyon kis mosolygós! Kép
Éjszakát sajnálom Kép Remélem csak a ritka esetek egyike lesz.

Gigi!
Befogadjuk Olikát, persze csak, ha jó fiú lesz Kép
Kertibútort festesz? Ez igen! Hogy sikerült?

Dia!
Én az alvást úgy csökkentettem le, hogy próbáltam szépen kihúzni a délelőttit (ahogy Györgyi is írta), majd a délutáni ideje környékén elvittem sétizni és akkor ugye vagy bealudt a kocsiban, vagy csak bambult maga elé, így aktívan pihent Kép VAgy Domi még mindig nehezen viseli a kocsit? Akkor passzolok. Valahogy túl kell élni ezt az átmeneti időszakot! Sok szerencsét! Kép

Minitalink jól sikerült, a srácok nagyon édesek voltak! Zolika és Marci nagyon örültek egymásnak, pankrációztak, ütötték-verték egymást, persze csak lightosan. A nagyfiú, Patrik pedig szépen, komolyan sétált Katával kézen (jobban mondva ujjon) fogva. Mindenki szépen sorban megkajcsizott. Sajnos Zolika evéséről nem készítettem képet, pedig érdemes lett volna megnézni, hogy mekkorára nyitja a száját! Öröm volt nézni! Kép
A Punto is tényleg nagyon szép! Kép
A képeket este tudom csak felrakni, mert új a gépünk és még nem értek hozzá, letörölni pedig nem szeretném... Úgyhogy türelmet!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Márti!

Nagyon sok boldog névnapot kíván Giginek Pannika Sülysápról!!

Én is mindenjót kívánok a picikének és Neked is!!

Puszi: Ildikó

Kép
KépKépKép
mzille

SziasztokKép

Nagyfiam végre megtanúlt a szuper csöpögésmentes Avent csőrösből inni. Eddig csak rágta. Ma a kezébe nyomtam és elkezdett inni. Gondolom azért tudja már mert itthon már csak csörőbsől kapott inni. Viszont ezt nem tudtam elvinni magunkkal mert ez meg folyt. (Ikeás) Úgyhogy végre eldobjuk a cumisüveget. Na jó a reggeli tápira megmarad. Újabb szóval bővült a szókincse: lámpaKép

MelindaKép
Várjuk a képeket. Szinte meg sem lepődöm, hogy Zolikának jó az evőkéjeKép Megnéztem volna Zoli és Marci pankrációját! Jönnek a játszóba??

Írtam Maricának sms-t, de eddig még reagált. Most megyek mert buborékot kell fújnom mert összedől a világegyetem egyébként

Puszi

KépKép
gigi28

Kép

Györesz!
Szerintem hasonlít apára Norbika.KépA tortánál én is vissza tekertem mert nem vettem észre,hogy különböző.KépSzóval olyan mintha cukrázdai lenne,ügyi vagy!Kép

Melinda!
Várom ám a képeket nagyon!KépDomi és a kocsiban alvás???????KépMost aludt 2x másfél órát nem volt gond.Viszont amikor felébredt délután 1 órán át csak sírt és belém csimpaszkodott.De úgy,hogy még az uzsit se volt hajlandó az etetőszékből megenni csak az ölemből.Ilyet még sose csinált.KépTalán rosszat álmodott?Na de az egy óráig tart megnyugodni??KépNem tom!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Megkaptam Gigi levelét, amiben meghívott a babatalira! Nagyon örülök a meghívásnak és igyekszem apával rendezni sorainkat, hogy eltudjunk menni, mert nagyon szeretnélek látni benneteket! Kép

Gigi Kép igérem válaszolok és persze neked is Melinda Kép, Dia Kép sajnálom, hogy így eltűntem, de a nagyon sok zizi után meglehetősen mélabús depibe estem, amiből most valahogy nehéz kivergődnöm sajnos Kép, nagyon elfáradtam!

Most megyek is. Sok puszit küldök minden topic-lakónak!

Ui: Györesz gyönyörű nagy fiacskád van!!!! KépKépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Most "csak" a képeket raknám fel, majd később még jövök! Legalábbis remélem és nem pukkadok ki addig, mint most Marci (tiszta zizi).

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi a mennyiségért, de nem tudtam válogatni...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda, Kata, Mica!
Tündériek a fiúk! Látom Marci megmutatta Zolikának, hogy hogyan működik a tv alatti fiók!Kép
Patrik meg kész nagyfiú!!!

Gigi!
Norbi már nagyon régóta ikeás csőröspohárból iszik amikor lemegyünk, próbáltam mindig rátenni valamit, hogy ne legyen minden tiszta lötty. Volt nekem szelepes poharam, de Norbi nem tudott belőle inni, vettem kb. egy hete Aventes szelepes csőröspoharat, hátha az jobb, hát az sem működik, Norbi amikor próbált belőle inni, akkor egyfolytába mutatta nekem, hogy nincs, mert hát nem jött neki, ígyhát a végén kivettem a szelepet és így használjuk, de még így is jó, mert ennek legalább van kupakja és el tudom tenni!
Ügyes Oli, hogy mondja a lámpát! Õ hogy mondja?

Melinda!
Torta recept: 4db gesztenye massza, 1 üveg magozott meggybefőtt, 2 zselatin, babapiskóta. A gesztenyébe belekevertem a meggydarabokat egy kis meggylével, ha kell akkor egy kis cukrot is tehetsz még hozzá, én tettem. Bele a zselatin, aztán egy tortaformát kibéleltem alufóliával és rétegesen tettem a masszát meg a piskótát (masszával kezdtem és piskótával fejeztem be, ez lett az alja). Be a hűtőbe, ezt előző nap megcsináltam, hogy másnapra jó legyen. Az én receptembe úgy volt írva, hogy a babapiskótát be kell áztatni a meggylébe, én így is csináltam, de mivel Manner piskótát vettem nagyon beszívta és egyáltalán nem látszot késöbb a tortába hogy piskóta is van benne, úgyhogy szerintem ha ilyen piskótát veszel akkor ne áztasd be, vagy pedig vegyél olyan hagyományos kemény babapiskótát!
Én díszitésnek a tetejére reszeltem egy kis gesztenyemasszát, nyomtam rá tejszínhabot és meggyet!
Remélem érthető voltam, ha nem akkor szolj!

Évi!
Örülök, hogy jelentkeztél és remélem látunk Titeket a talin!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy, biztos nagyon nehéz és nagyon nagyon fárasztó lehet három gyerkőccel! Rolcsival még mindig annyira nehéz? Nem javult a helyzet?

Dia!
Szegény Domi, talán tényleg rosszat álmodott! Néha Norbi is sírva ébred, de elég hamar meg lehet vígasztalni!
Norbi szerintem is az apjára hasonlít, bár mostmár egyre többen mondják, hogy kezd rám hasonlítani!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Nagyon szupik a képek,köszi,hogy megosztottad velünk!KépJaj de jó lehetett nektek!!!Nagyon nagyok már a fiúk.És,hogy Patrik milyen nagyfiús,hihetetlen!

Klassz,hogy azt a rácsot felszereltétek.Kép

Évi!
Nagyon sajnálom,hogy depis vagy!KépKüldök egy átölelős képet,legalább virtuálisan had öleljelek át.KépKitartás!Kép

Lányok!
Képzeljétek piroskám lett estére!Én még így sose örültem neki!KépJúli óta nem volt.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon jó volt látni Benneteket!Gombóckád tünemény!Kép
Kabátom ott maradt,úgyhogy most már biztos,hogy el kell jönnötök hozzánk!Kép
Csak kissé vagyok szétszórt.Mint aki 11 hónapja nem aludt át egy éjszakát sem...KépKép
Sok-sok alvást Nektek éjszakára!

Györesz!
Nagyon jók a képek,fiad igazi,komoly 1 éves!KépJól megnőtt,mióta nem láttam!

Dia!
Jólesett a hiányolás!Kép

Hamarosan írok megint,már sokkal jobban vagyok.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Melinda,
Koszonjuk a vendeglatast, es a kepeketKép Ugy orultem, hogy a fiuk ilyen jol elvoltak egymassal, es hogy ennyire orultek egymasnakKép Marcikadba meg jobban beleszerettemKép Annak meg plane orulok, hogy a sok kis fogacskajat megmutatta nekemKép Zolcsi ezt tanulhatna el tole, mert a tobbiekhez kepest kicsit le van maradva (Gyuszko is sokkal tobb foggal birt mar ilyenkor), de most ugy latom, hogy fent jonnek a metszoi, szoval o is fejlodikKép
Hazafele csend volt az autoban, Patrik mar Diosdnal, Zolcsi pedig az M0-as elejen bealudtKép Otthon pedig mindketto idoben ebredt, Patrik Pilisen, Zolcsi IrsanKép
Kata mar az M0on eszrevette, hogy a kabatja ott maradt..Kép

Gyoresz,
Olyan nagyfius a kepeken Norbi! Nagyon edes a tortakkalKép
A jatszohazat felhivta valaki, hogy lehet-e elore lefoglalni? Mert ugye szombat lesz, es az szerintem sok lurkot jelent ott. En filoztam rajta, hogy erdemes-e tomegbe elmenni, mert szerintem az lesz. Bar most lehet, hogy muszaj lesz, ha Katanak vissza akarjuk szerezni a kabatjatKép

Dia,
Mostanaban minden lurko rosszabbul alszik, ezt tapasztalom. Zolcsi is szokott hajnali 5 korul bombizni (korabban ha nyafog, eleg a megigazitas es a cumi), akkor kiveszem az agybol es jon mellemKép Ma ezt 6 elott nemsokkal jatszotta el, de igy aludtunk 7igKép Nem aggodom rajta, hogy odaszokik-e, Gyuszko is csinalta, ot is odahoztam, es megis ugyes, kulonalvo fiu lett belole. Most nekik lenyeg a melegseg es a biztonsagot nyujto anya kozelsegeKép

Evi,
Kitartast es pozitiv energiat kuldunk neked Zolcsimmal, megertem, ha neha kikeszulsz, neha a 2 is megorjit, hat akkor 3mal mi lenne..Kép Gyere el a talira, es ott kikapcsolodsz es feltoltodszKép

Gigi,
Szepek lettek a kerti butorok?Kép Kepzeld, a Puntoban mar 3300km felett jarok, lassan vihetem szervizbe nezetni (5e km-nel ajanlott)Kép
Nekem mazlim volt a csoros poharral, Zolcsi eleg hamar megtanult a szelepesbol inni, a simabol nem szeretett, mert mindig jol meghuzta, aztan meg csak fuldoklott...

Marti,
Tunderi lanyodnak sok boldog nevnapot kivanunk!Kép Remelem, hogy nem borit el a munka! Ha jo lesz meg egy ideig az ido, akkor legkozelebb Csepelre szervezunk minitalit, jo?Kép

Most idom ennyi volt irni (igy is kisregeny lett..), megyek, mert Zolcsi meg pizsiben vandalkodikKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

SziasztokKép

MelindaKép
NEm is írtad, hogy milyen szuper rácsot vettetek! Legalább így letudjátok zárni a szobát. Nagyon jók a képek. Jót bulizhattatok együtt.

GyöreszKép
Lámpa=ámpaKép Elöszőr én sem vettem észre a külömbséget a két torta között!! A varázsitatóval az az érdekes, hogy eddig mindig csak rágta még véletlenül sem szívta meg. Most meg bevette a szájába és elkezdett inni!

ÉviKép
Örülök, hogy jelentkeztél!! Nagyon várunk titeket a játszóba! Várom az emiled!

KataKép
Na most, hogy jobban vagy, légyszíves aktivizáld magad!! Nekem is hiányzól ám!!

MicaKép
Anyósnak is Puntója van, igaz neki még az egyel elöbbi. 7 éves, de még új szagaKép Talán van benne 10 ezer kmKép NEm egy Schumaher!
Kertibútor alakúl. Szép lassan. Mert elkezdett fájni a derekam meg a hátam. Hát igen, nem arra vagyok hitelesítve, hogy állandóan 12 kg-ot cipeljek.

Jók legyetek, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy jobban vagy!!!! Remélem mostmár sűrűbben hallunk Rólatok!

Lányok!
Én szívesen felhívom a játszóházat, csak nem tudom mit mondjak, hányan leszünk? leszünk tizen? (gondolom itt a gyerekeket kell számolni)
Szerintem elég nagy ez a játszóház, csak elférünk, majd a gyerkőcök tesznek róla, hogy elférjünk! Norbikám mindenkit arrébb lögdös és már lesz is hely!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Mi sajna nem megyünk!KépBocsika,majd legközelebb.....

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jelentem, ma Marci a nagy alvása ürügyén aludt összevissza negyedórát!!!!!!!!!!! Na jó, a cicin még volt kb. mégegyszer ennyi, de ez sem túl sok. Most már egész jól van, az elején zizzancs volt, de a jó Istenért nem akart aludni. A levél megírása után megpróbálom lefektetni, úgyhogy akkor kérek óriási drukkokat, hogy sikerrel járjak Kép

Kata!
A kabátod bizony itt maradt, kb. 1 körül vettem észre Kép 22-én, vagy valamikor ígérem visszakapod. Elhiszem, hogy kótyagos vagy az állandó kelések és nem alvások miatt. Kép
Tegnap meséltem, hogy Marci mit szenved a kaksival. Na az előbb kb. negyedórán keresztül próbálkozott, nyögött, vörösödött és semmi Kép Úgy sajnálom ilyenkor Kép

Mica!
Zolcsid is annyira édes mosolygós volt Kép És mennyi hasonló dolgot művelnek Marcival. Ha valaki mesélné, el sem hinném.
Bíztam a Srácokban, hogy hazafelé beájulnak! Marcival is rögtön cicis altatás jött és rögtön beájult Kép És aludt 3 órát! Bezzeg ma... Kép

Gigi!
Gratula Olikának a csőrösből iváshoz és az újabb szóhoz! Ámpa Kép Marci csak rágja a csőröst és ma-ma, ba-ba, apa, pa-pa szókinccsel rendelkezik Kép
A rács már nagyon kellett, de az a gond, hogy ha nem vagyok a nappaliban, akkor a rácsnál áll és sír. Kb. 5-10 percet kell kibírni és általában elmegy játszani, de ma ez nem jött be Kép

Dia!
Ma jó fiú Domi?
Hú, én már bekettyóztam volna, ha július óta nem jött volna meg. Nekem is késett most, de csak 1 hetet, de már paráztam rendesen. A terhesség előtt is ennyire rendszertelen volt a mensid, vagy a terhesség és szülés zavarta meg ennyire?
Miért nem jöttök a talira? Annyira sajnálnám, ha nem találkoznánk és nem csodálhatnánk meg Domit Kép

Györgyi!
Köszönöm a tortareceptet! Nem is bonyolult, úgyhogy még én is meg tudom majd csinálni, vagyis remélem... Kép Lehet, hogy csinálok majd egy főpróbát a nagy nap előtt Kép
Mi biztos megyünk a talira!!! Ha sokan lesznek, akkor szerintem Marci is bevethető, mert csapkodásra, szemkinyomásra és karmolásra bármikor alkalmas Kép

Évi!
Sajnálom, hogy most depibe csapott át a dolog Nálad Kép Amint Gábor besegít az Ördög mellett, írok!
Nagyon jó lenne talizni 22-én, remélem meg tudjátok oldani! Kép Neked is biztosan jót tenne, ha kimozdulnál.

Időközben sikeredett a kaksi, bűzlik a Fiacskám! (bocsiKép)

Megyek pelusozni és altatni!
Szoríííííííííííííííítsatok!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

OLIVÉR MEGTETTE AZ ELSÕ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEIT!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hívta magához az apu és oda lépegetett!! Három lépés volt, de hát ez se semmi!Kép Szülinapjára már itt fog rohangálni.
Már felismeri a biciklit. Rámutatott ma és közölte, hogy biKépKép
De a motorokat is imádja:

Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Gratulálok Olinak az első lépéseihez! Kép Kép Kép A szülinapján már tényleg rohangálni fog Nektek Kép Ja és Õ lesz a szóvivő is, ha ilyen tempóban fejlődik a beszédtudománya Kép Nagyon csini a nagyfiú! Kép
Nem rossz ez a motor! Nekem is tetszene, bár én ilyen közelről azért nem vizsgálgatnám Kép

Marci is meglepett az előbb. Előzmény: Õt igazán nem lehet semmivel lefoglalni, csak az a lényeg, hogy ott legyek Vele, és akkor eljátszik magában, de igazán nem lehet semmire sem okítani, mert tojik a fejemre. De azért próbálkoztam, megkértem, hogy hozza ide a labdáját és a nagy halom játékból kiturkálta és odahozta, majd dobta. Nagyon örültem Neki, hogy azért ragadt az én kisfiacskámra is valami, a koszon kívül Kép

Délután sikerült 2,5 órát alukálnia Kép Most viszont az előbb olyan cirkuszt, hisztit levágott, hogy hihetetlen! Kép Azt hiszem nyílik a csipája. Most Apáját boldogítja Kép

Most ennyi! Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Nagy-nagy gratula Olivérnek az első lépésekhez!És sok puszi Neki!KépKépKép

Melinda!
Csak összejött az a kaksi,lehet,hogy emiatt nem tudott aludni szegény.
Patrik már mesterien hisztizik,dobálja magát,meg minden...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Próbáltam ma hívni a játszóházat, de senki nem vette fel! Holnap egész nap nem leszünk itthon, de pénteken majd újra próbálkozok, vagy esetleg más is megpróbálhatja!

Gigi!
NAGYON GRATULÁLOK AZ ELSÕ LÉPÉSEKHEZ!KépKépKép Tudom, hogy most mennyire boldog vagy, én is majd kiugrottam a bőrömből amikor Norbi megtette az első lépéseit! Innen már nagyon gyorsan fog haladni, úgyhogy tényleg mindjárt szalad!

Melinda!
Nektek meg a kakihoz gratulálok!Kép Marci ennyire szenved vele? Szegényke! Norbi is nagyon tud nyomni, de Õ olyankor totál lesápad, a szeme meg bevörösödik!Kép
Ügyi Marci! Amúgy tuti, hogy ezt már máskor is csinálta volna, csak eddig biztos nem kértétek tőle! Ilyenkor már annyira okosak, mindenre emlékeznek! Én sokszor keresek valamit, pl Norbi egyik labdáját és Õ mutatja meg, hogy hol van, pl. lehasal az ágya elé és mutatja, hogy ott van alatta!Kép

Dia!
Ti hogyhogy nem jöttök? Ezt eddig nem mondtad!!!!!

Norbinak ma másodjára adtam rendes tejet, vagyis ma kakaót kapott, mert a tej nem nagyon izlett Neki, de hát a kakaót sem nagyon itta, pedig fini vajas kalácsot evett hozzá reggelire! Eddig úgy tűnik, hogy bírja a tejet, már ha issza!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mielőtt felébred Pindur Pandurom gyorsan írok. Ne haragudjatok, de mostanság annyira leköt Bence, hogy estére már általában nincs energiám gép elé ülni. Egyébként minden rendben vele, csak hihetetlen keveset alszik az én régen nagy alvó fiacskám, és így elég kevés időm jut mindenre. Tegnap pl. játszóterezés után aludt 35 percet, de aztán csodák csodája, odabújt hozzám és aludt még 25 percet. Teljesen el voltam ájulva. Viszont du. csak babakocsiban volt hajlandó aludni, persze ott is csak 30 percet. De olyan pontosan, hogy tuti van valahol egy kis vekkere, csak mi nem látjuk. Kép Egyébként olyan aranyos. Képzeljétek, játszott egy kislánnyal a játszón, de valamivel kiakasztotta a kisasszonyt, és az elkezdett sírni. Erre drága fiam, elkzdte utánozni, ő is visongot, nyávogot és közben vigyorgott és püfölt egy vödröt. Ott nevettünk a kislány anyukájával, hogy Bence, hogy csúfolódik. Kép Kép Majd megzabáltam. Kép Kép Jaj lányok, annyira imádom a fiamat!

Györesz
Nagyon jók a szülinapi képek. Olyan aranyos Norbi a tortákkal, meg az ajándékokkal. Annyira látszik, hogy örül nekik! Kép Apa pedig nagyon szimpi! Kép Kép
Nagyon ügyes lehet Norbika, hogy már ilyeneket tud mondani, hogy ámpa. Kép Kép
Bence még nem igazán mond semmit. Na jó persze halandzsázik, meg mamama-zik, meg néha mondja, hogy "iá", mert az egyik mondókát könyvében a kedvenc része, hogy "...ha a csacsi rábőg, hogy iá". És ezt mindig ő fejezi be. Meg még néhány állat hangot utánoz, mint "va". Szóval ilyenek, lehet, hogy egy dr. Dolittle veszett el benne. Kép Kép

Gigi
Lehet, hogy Oli motor versenyző lesz? Nagyon komolyan vizsgálgatja...vagy esetleg szerelő? Kép Bence is mindennek a kerekét nézi. A játszótéren a kislányok által lehozott játék babakocsikat felborítja, és vizsgálgatja meg pörgeti a kerekeiket. Kép Okika is nagy dumás lesz ezek szerint. Aztán vigyázhatunk, hogy mit csinálunk itthon, mert majd beárulnak apának, ha már tudnak beszélni. Kép

Melinda
Köszönjük a köszöntést, olyan gyorsan nőnek ezek a picúrok, nem?! Kép Kép Kaki Kép Ilyen nehezen megy Marcikának? Próbáltad, hogy adsz neki almát? Állítólag az kicsit könnyíti a székletet. Legalábbis anyu erre esküszik, így Bence elég sok almát kap, és szerencsére semmi gond nincs. Alvás... nem semmi. Bence is úgy tud fölébredni fél óra alvások után, mint aki átaludta a napot. Kép Beszélgettem anyukákkal a játszón, és szinte minden gyerkőc alszik vagy két órát miután fölmennek. Kivéve az én fiacskám. Kép De végülis nem nyűgös, így nem zavar.

Lányok, akkor a játszóba kettő körül megyünk?

Puszi,
Zsófi
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
Olikám mondja, hogy ámpa! És OKIKA tényleg nagy dumás, de azért remélem, hogy szebb lesz mint az elhírsült Oki voltKépKépKépKépKépKépKépKép Apjuk azt mondta egyik nap, hogy gumis lesz a gyerek, az jó szakma ő meg majd kocsimosót csinál mellette. Úgyhogy le van zsírozva a gyerek jövője.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi

Ezek szerint jól félre olvastam valamit. Kép OKIKA miatt meg szerintem nem kell aggódnod! Már most tuti helyes srác! Kép Kizárt, hogy elronduljon. Kép
Ha gondoljátok ezzel az autós biznisszel társulhatnánk, mert Bencét a szerelés érdekli.

puszi
nmzsx

Sziasztok.

Gigi: Gratula az első 3 lépéshez. Kép Ha egyszer beindul a verkli...
Megkaptam az sms-ed, köszi szépen, hogy gondoltatok ránk is. Osztottunk-szoroztunk, de SAJNOS nem fog menni a dolog. Pedig nagyon jó lenne Veletek találkozni. Egyedül nem merek nekivágni Pestnek felcuccolva, Gyerekkel a hónom alatt Kép, Robinak viszont dolgozni kell aznap. (Az ünnepek közötti napokat dolgozzák le szombatonként) Talán majd tavasszal-nyáron, ha lesz akkor is. BOCS

Nagyon szépek a gyerkőcökröl a képek, mindenki.
Látom fiútöbbség van. Az egyetlen kislány Lilike, akiről láttam képet, ő is nagyon szép és hasonlóan szeret pakolni Kép, mint Maja.
Szóval látom van választék.
Remélem Oli majd elviszi Maját egy körre Kép, mármint motorral. Maja is imádja a motorokat.
Õ majd adminisztrátor lesz (vagy majd a reklámképeken pózol a mocin Kép )az üzletben. Kép
Nyitás előtt majd szóltok, akkor már hátha felmerünk menni BP-re. Kép

Kaja: Maja nem túl válogatós (kop-kop-kop), bár nem egy nagyevő. Most, 11 hónaposan 9 kiló.
Ahhoz képest, hogy 4 kilóval született. Kép
(Györesz: november 12-én született a lányka.) Krémtúrót már kapott sokszor, aminek nem tudom a nevét, de 6 pici dobozzal van egybe és dinó van rajta. 3 féle van benne: szamócás, banános és barackos. Meg kapott már Danone könnyű és finom-at, azt is szerette, de lehet, hogy attól ment a hasa. Kép Majd teszek újabb próbát és kiderül.

Jó lenne sűrűbben irni, mert annyi téma van, hogy felét elfelejtem, mire végigolvasom az elmúlt hét (hetek) termését.
Majd igyekszem többször beszemtelenkedni a barátnőmhöz netezni. Kép

Puszi Mindenkinek.

Marica
marica69

SziasztokKép

Na már van autómosónk, gumisunk, szerelőnk és modell titkárnőnkKép Még fényező kerestetik!!

MaricaKép
Sajnálom, hogy most sem tudunk titeket megismerni. Tavasszal már a szavadon fogunk!

Csajok már megint kevesen írtatok!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Jelentem itt vagyok!!! Marcit nem tudom érdekli-e a fényezés, de próba cseresznye!
Okika Kép ma is gyakorolta új tudományát?

Marica!
Kár, hogy nem ismerkedhetünk meg Kép De legközelebb, majd mindenképp össze kell hozni a talit, hogy a fiúk összekaphassanak Maján Kép Persze, csak akinek nincs menyasszonya! Lilikén és Maján kívül azért vannak még lányaink, ha nem is annyi, mint fiú Kép
Hú, 1 hónap múlva Nálatok is nagy buli lesz ám! Puszi a 11 hónapos Majának Kép

Zsófi!
Oké, felmentést megkaptad, ha Bence miatt nem tudsz írni Kép Marci ma engem is jól lefoglalt (nem mintha máskor unatkoznék), pedig aludt ma rendesen 3 órát, de azalatt is volt mit tennem-vennem. Szerencsére a tegnapi negyedórás alvásunk azért ritkaságszámba megy (kop-kop!).
Marcinál is be van üzemelve egy atomóra, mert Õ is mindig vagy teljes kerek órákat alszik (1-2-3), vagy félórákat.
Kaksi nagyon nehezen megy sajna, ma is nyomta ezerrel az etetőszékben, de semmi. De most estére termelt valamennyit Kép Az almáról én mindkettőt hallottam, hogy hashajtó és fogó is, igazán nem tudom melyik. Nekem inkább fogó. Próbálok Marcusnak hajtós dolgokat (is) adni, pl. szilva, őszibarack, de ennek ellenére nehézkes a dolog Kép De becsülöm a Drágámat, mert nyom ezerrel Kép, pedig nem is jön Kép (Na ezt most jól kitárgyaltam Kép)

Györesz!
Kaksi témát folytatva Kép Marci vörösödik, és vannak rajta fehér foltok Kép Norbika meg lefehéredik? Szegénykéim!
Igazad lehet, hogy tudta ezt a labdadolgot Marci, csak nem is gondoltam volna... Vizuális alkat vagyok és úgy elképzeltem magamnak, ahogy Norbika hasalva mutogat az ágy alá. Meg tudnám zabálni Kép
Tej: az őszieknél is olvastam, hogy vannak Babók, akik nem csípik a tejet. De a lényeg, hogy nem üti ki Norbikát Kép

Dia!
Halihó! Hol vagy? Ugye, nincsen baj! Vagy vasalsz a filmjeid előtt, mint múlt héten? Kép

Kata!
Én annyira nem tudom elképzelni Patrikodról, hogy hisztizik, csapkodja magát. Van valamilyen különösebb oka az Õ hisztijének? Nem kapja meg, amit akar, vagy elveszel Tőle valamit? Egyébként Marci ma is sírt keservesen, amikor "bezártam" a nappaliba, bár ma nem jutott el a hisztiig, szerencsére elkezdett játszani Kép

Annak ellenére, hogy lebeszéltem magamat arról, hogy Marcit szoktassam a daraboshoz (múlt hét végén a félrenyelés miatt picit kihányta a kaját, nem is egyszer Kép), ma mégis adtam Neki. És egész jól ment. Más baba is azt csinálja mint Marci? A Drágám szépen bekapta, ami a kanálon volt, a pépesebb része lecsúszott, a darabos részekkel pedig kinyújtotta a nyelvét, majd kezével leszedte róla, megnézte, majd visszarakta a szájába és megette. Volt olyan is, hogy az etetőszék tálcájára estek a brokkoli darabok, erre Õ szépen ráhajolt az asztalra és felnyalta róla Kép Nagyon édes volt, és legalább lement a dolog. Azért a végén sajnos megint visszajött egy pici Kép De lassan-lassan csak belejövünk, mi a 8 (!) fogasok! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Talált sülyedt,vasaltam helyszinelő közben!Sajna már második napja szarakszik a net,most is nagy nehezen tudtam feljönni.KépA másik,egy pár napja nem igazán vagyok jól,ezért kerülöm a netet."Lelkileg a béka segge alatt vagyok.Kép"Domi jól van,ma Oli barátjával játszott.KépOli etette kukival ő pedig hősiesen nyitotta mindig a száját,haláliak voltak.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Mosolyogj:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi a képet.KépKörülbelül így nézek ki.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hú, akkor beszállok harmadiknak, ha egy kicsit túl későn is. Marci délelőtt elég nehézkes volt, így egy percre se szakadhattam el Tőle, de aztán kipihentem magam a 3 órás alvása alatt Kép
Másnál is előfordul, hogy egyszerűen, ha nem lát a babó Titeket, akkor elkezd sírkálni? Azt tudom, hogy Mártiéknál és Györgyiéknél már ilyen előfordult, de nálunk még akkor is ez a helyzet, amikor Gáborral vannak kettesben. Most este például ők a nappaliban, én a konyhában, ez még okés volt. De amint végeztem és feljöttem a szgéphez, rögtön elkezdődött a sírás, majd egyre jobban nyüszizett. Ez azért elég gáz, hogy még apája sem elég neki Kép A lényeg, hogy másnál volt ilyen?

Dia!
SAjnálom, hogy rossz passzban vagy Kép Ahogy elnézem, egyre többünket kap el a letargia, a rossz kedv, de ne csüggedj, fel a fejjel és pár nap és újra a régi Dia leszel! Kép Ugye???!!! Kép Kép Kép

Gigi!
Tetszik a képecske, én is mosolyogtam tőle, ha nem gond Kép

Édesek lehettek a srácok, ahogy tömték egymást, illetve Oli Domit Kép Vizuális vagyok, úgyhogy látom magam előtt, de ha esetleg kép is készült róla, szeretettel várom Kép

Én gondoltam egyet és írtam Szilvinek és Anikónak, hogy mi van Velük és írtam Nekik a taliról is. A többiek, ha nem is írnak sűrűn írnak, de már tudnak a jövő szombatról.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én ma megint próbáltam hívni a játszóházat, de egyszerűen kicsöng és nem veszik fel. Van egy mobil szám is, de azt még nem próbáltam!
Lehet, hogy a Mártiék sem jönnek, mert szegényke nagyon maga alatt van, pedig olyan jó lenne felvidítani, tudom milyen nehéz most Neki!

Dia!
Te is kapd össze magad, ne legyél rossz paszba!!!!!Kép Mi lesz velünk télen, ha már most mindenki ilyen depi! Nem a fogyi miatt vagy kiborulva? Csak mert olyankor az ember idegesebb, ingerlékenyebb, stb.!

Marica!
Örülök, hogy megint írtál, majd beírlak Titeket a táblázatba! Tavasszal mindenféleképp látni akarunk Titeket!!!!!!!

Melinda!
Norbi minden este anyafüggő, mert akkor már nagyon nyűgös és tudja, hogy alvás lesz és már csak anya kell! Lehet, hogy Marciban is ez van!

Ismeritek azt a nótát, hogy "Fenn a falon fenn a falon van egy kicsi bolha, nézd a kicsi bolhát, hogy járja a polkát......."? Ma eszembe jutott és énekeltem Norbinak, hát akkora sikere volt, tátott szájjal halgatta és ahogy véget ért követelte, hogy újra énekeljem, már totál megfájdult a torkom tőle!
Ma Norbi is majdnem három órát lenyomott ebéd után, viszont ma nagyon rosszúl evett, ellenben tegnap a barátnőméknél voltunk és ott nagyon szépen evett, mondta is a barátnőm, hogy az Õ lánya (egy napon születtek a gyerkőcök) még soha nem evett egyszerre ennyit. Tök jól éreztük magunkat tegnap, a gyerkőcök haláliak voltak, Norbi most nem is volt olyan verekedős! Egyfolytába tepertek egymás után, egyszer a kislány odament Norbihoz és átölelte, totál el voltunk hülve, mert ilyet még soha nem csinált. Na erre az én kisfiam szégyenlősen odaszaladt hozzám és befúrta a fejét a lábamba, mostanába mindig ezt csinálja! Nagyon várom a talit, mert mostmár tényleg annyira máshogy viszonyulnak egymáshoz a picurok!

Puszii mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Én ezt a nótát nem ismerem,de jó lehet nagyon...KépPatrik boldog a "Nyuszi ül a fűben"-től is.Kép
Udvarolnak a fiadnak??Kép

Melinda!
Patrik is előszeretettel szedegeti ki és vizsgálgatja a falatokat.De általában a rengeteg négy első fogával aprítja miszlikre a dolgokat.
Majd csak belejön Marcika is!Kép
Pedig nagyon tud a fiacskám(mindkettő)hisztizni!KépPatrik pl.attól is rendesen kiakad,ha nem arra megyünk,amerre Õ eltervezte(mondjuk a legnagyobb tócsába).
Raulom volt ennyire anyás,mint Marcika.Most is az...pár év múlva majd nosztalgiával emlékszünk erre.Nálatok is az lehet,hogy szinte csak Téged lát.

Dia!
Én lassan visszaszivárgok,Te pedig eltűnni készülsz??Ne máááár!
Ezeket Neked küldöm:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Ma délelőtt nagy bevásárlókörúton voltunk: Marcinak egy-két játékot, babalátogatóba megyünk a jövő héten, így oda is vettünk ajándékot. Már úgy várom, hogy végre megölelgethessek úgy egy babót, hogy nem rohan ki a karjaimbólKép, mert ahová megyünk a kisfiú 4,5 hónapos. Marci olyan mint a csík, egyik pillanatban még a karomban, másikban pedig már sehol sincs Kép Kép
Marci ma a vásárlás alatt kb. 20 percet aludt a kocsiban, majd Gábor karjában és úgy gondolta, hogy Õ ezzel le is tudta, az én legnagyobb bánatomra, mert amikor hazaértünk, igazán jól esett volna egy kis pihi. De aztán 4-től aludt jó 2 órát Kép

Kata!
Biztos, hogy hiányozni fog majd, hogy Marci most ennyire anyás. Már most hiányzik, hogy nem bújik úgy hozzám, mint a legeslegelején. És mi lesz még... Kép
Nyivákolásában tuti az van, hogy szinte csak engem lát egész nap és pár órát Gábort. Meg abban is van valami, amit Györesz mondott, hogy este nyügisebb. Ma szinte egész nap mindketten Vele voltunk, így nem tudtam letesztelni, hogy én hiányzom-e neki, vagy a fáradtság a baja.

Györesz!
Holnap én is megpróbálom a játszóházat hívni (ma elfelejtettem Kép), és a Te nevedet mondom, nehogy közben Neked is sikerüljön, aztán dupla annyi gyereket "kell" vinnünk! Kép 10-15 főnyi gyerekhadat mondok, ha egyáltalán leszünk annyian...
Nótát nem ismerem, de biztos klassz lehetett. Nekem nagyon elő kell keresni valami énekkönyvet, mert alig tudok valamit.
Édes lehetett Norbika és a leányzó! Kép Látod, Norbika nem mindig olyan, mint a cséphadaró Kép
Mártit nagyon sajnálom, hogy ennyire maga alatt van. Nem tudom, milyen érzés lehet (soha nem is akarom megtudni), de nagyon-nagyon sajnálom. Írok is Neki, de Te biztos beszélsz Vele személyesen, próbáld meg rávenni, hogy jöjjenek el, mert a kimozdulás, a társaság csak kizökkenheti a búskomorságából.

Dia!
Katának igaza van! Gyere és legyen újra jó kedved! Én is küldök Neked mosolygós fejecskéket: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Remélem ez már hatásos lesz Kép

Tegnap elfelejtettem írni, hogy időközben lemondtuk a mostani internetes előfizetésünket (a méregdrága T-online-nál) és kb. két hetet mondtak, amikor kikapcsolják. De félek, hogy előbb fogják, úgyhogy ha hirtelen lekapcsolnának a netről, akkor majd sms-ezek Giginek, hogy élünk! Remélem a taliig nem lesz gond. Ja és persze időközben már beadtuk a megrendelést egy másik előfizetésre, ami fele annyiba kerül, úgyhogy nem szabadultok tőlem Kép

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Márti emilcíme megváltozott, mert visszadobta a levelemet? Légyszi, küldd át nekem a címét, mert lehet, hogy nekem van meg rosszul.

Köszönöm és pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

GyöreszKép
Norbi a Don JuanKép Csak egy kicsit félénkebb változatban. Mártinak én is csak annyit üzennék, hogy mozdúljon ki, hátha úgy könnyebb.

MelindaKép
Este Olivér is csak velem van el. Esély sincs rá, hogy az apja altassa el. És ha napközben felébred akkor is még legalább negyed órát bújik az ölembe. Ez tényleg nagyon jó érzésKép Az viszont már nem volt annyira jó, hogy éjszaka csinálta a műsort anyós pajtinál. Ráadásúl sógoromék is ott voltak a három gyerekkel. Nagy nehezen elaludt, de már valamikor hajnalban megint ordítás volt. Magunk közé vettem de az sem volt jó. Most egy kicsit le vagyok pukkanva.

Már várom nagyon a szombatot.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Marci is műsorozott az éjjel, bár nem volt olyan szörnyű, mint eddig, de nem is az egyszerű felsírása volt. Ismét Gábor volt a megmentő kb. 20 perc ringatással, de aztán aludt, igaz csak 7-ig. Szerintem a frontot is megérzik a manók, mert tegnap elég zizzancs volt a lelkem, meg az én fejem is majd szét akart menni. A hétvégén Füreden voltatok, ha jól értem. Szép lehetett ilyen klassz időben a Balaton mellett. Én úgy szeretem ilyenkor a Balcsit Kép

Asszem ennyi, mert magamnak inkább nem írok Kép

Ja és felhívtam a játszóházat, sajna nincsenek jó híreim. A csajszi szerint hétvégén elég nagy a zsufi és nem merte garantálni, hogy beférünk (én 10-15 főnyi gyerkőcöt említettem neki). Sajna nem lehetett kérni előjegyzést sem. Az órabért úgy számolják, hogy minden megkezdett negyedórát kell fizetni, tehát nem minden megkezdett órát.

Szilvi és Anikó eddig még nem jeleztek nekem vissza, hogy jönnek-e és látom ide sem írtak Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Hát ez tényleg nem jó hír, kicsit le is hagnolt! Mi van ha tényleg akkora lesz a zsúfi, hogy nem férünk el, vagy ha beférünk akkor ülünk egymás hegyét hátán????? Szerintetek?

Na megyek tévézni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat.

Minden babóca nagyon nagyon aranyos és rettenetesen nagy fiúk lettek.

Ha semmi extra nem jön közbe akkor szombaton mi is megyünk, bár mint olvasom, ki tudja még hová.
A Camponában is van egy jó játszóház esetleg azt is meg lehetne kérdezni.

Az éjszakák nálunk is elég gázosak, általában 3 óránként kelünk, tegnap például 1 től 4 ig óránként.

Gigi elkezdett tanulni önállóan menni, egy hete nég csak amikor elfelejtkezett magáról akkor tett meg egy egy önálló lépést, de péntek óta már tudatosan csinálja, ma délután pedig folyamatosan az ülőgarnitúra és köztem sétált.
Nagyon szereti a mesekönyveket, egész nap nézegetjük és mutogatom neki mi micsoda. Névnapjára apától kapott különféle zeneszerszámokat, nagyon ügyesen használja őket, erősen muzikális a gyerek, próbálom a korához mérten fejleszteni a tehetségét.
Nagyon huncut és aranyos. Eszméletlenül anyás, bár a héten 2 egész napot az anyunál töltött csak aludni hoztam haza, sokat javult már mással is hajlandó lenni ha aközelében vagyok.

Szerencsére nagyon sokat jövünk megyünk, egyrészt muszályból is, másrészt élvezzük, hogy a rég nem látott rokonokat és barátokat meglátogatjuk, csak az idő nagyon kevés mindenre.
Remélem mielőbb mi is áttérünk a napi 1 alvásra és akkor kicsit jobb lesz majd a helyzet,több helyre tudunk majd eljutni.

Melinda
köszönöm szépen mégegyszer.

Mica, Kata
várunk benneteket a csepeli talira.

Igyekszem mostmár rendszeresen jelentkezni.

Puszi
Márti
márti05

Teszek fel pár képet

Így alszom

Kép

lecseréltem a babkocsimat

Kép

összepakolok anya szekrényében

Kép
márti05

MártiKép

Örülök, hogy írtál. Gigi nagyon sokat változott mióta nem láttam. Most már nem olyan kisbabás. De ez az összes porontyra igaz. Az egyik ismerősöm dicsérte a Camponás játszót. Ott kettő is van, ők a Pán Péterbe járnak. Esetleg ha nem férnénk be az állatkertibe akkor testületileg átvononúlhatnánk a Camponába. Nagyon várunk titeket is, tessék erősíteni a lány csapatot.

MelindaKép
Nagyon szép volt a Balaton. Mindjárt teszek fel pár képet. Ma éjjel nem volt műsor. Lehet, hogy csak az zavarta meg, hogy nem a saját helyén aludt. Ki tudja........

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?